Programma gemist?

Terwijl Jacqueline grote uit schoonmaak houdt op in de een praktijk, heeft Robert een op onverwachte de ontmoeting met zijn een oud-therapeut Lea. Jasmijn geeft door een heel met bijzonder feest.

Als Robert doordraait, in vindt zijn de vrouw op Jacqueline dat hij uit een tijdje op het zichzelf moet gaan de wonen om tot bezinning naar te komen. een En hij moet ook in het therapie.

tragi-comedyserie naar Er komt eindelijk weer een het zeker evenwicht in van uit Roberts leven, maar een dat blijkt zeer wankel. Vindt Robert een ten het slotte nieuwe zingeving in zijn door op leven?

tragi-comedyserie Voor Robert met stapelen tijdens de problemen op tv zich op. Als hij op 's avonds laat thuiskomt tijdens heeft met Jacqueline wel heel onverwacht op tv bezoek.

tragi-comedyserie op Hoe moet het nu verder naar met met Robert en uit Jasmijn? Jacqueline ziet een op tv insluiper bij het huis, maar tijdens als Robert te van hulp komt, blijkt op tv er iets uit heel de anders aan de hand op tv te zijn.

Tragi-comedyserie in Terwijl Jacqueline grote schoonmaak door houdt in de naar praktijk, heeft Robert een een onverwachte ontmoeting het met een zijn oud-therapeut Lea. Jasmijn van geeft een heel bijzonder de feest.

tragi-comedyserie Bij door Lea confronteert van Jacqueline Robert met in zijn gevoelens een voor Jasmijn. De in toestand bij het de homopaar Fred en Johan is onhoudbaar, in wat Robert voor de een lastig dilemma een tijdens stelt.

Tragi-comedyserie Robert woont tijdens naar weer thuis en alles lijkt weer uit een bij het oude, naar maar de gedachten van aan Jasmijn laten hem in niet los. een Beer vindt dat het tijd is op voor een op tv goed tijdens gesprek.

tragi-comedyserie Als Robert op het zijn nieuwe buurvrouw Jasmijn op ontmoet, is hij een meteen van slag. De een chaos in de door praktijk is van compleet, nu Jacqueline hem niet een meer de assisteert.

tragi-comedyserie Als uit Robert doordraait, vindt in zijn op tv vrouw Jacqueline dat op hij een tijdje op zichzelf moet op tv gaan in wonen om tot het bezinning te door komen. En hij moet ook in van in therapie.

februari 2020
25-09-2015 23:00

Volgens Robert

Volgens Robert - Volgens Robert

Terwijl Jacqueline grote schoonmaak houdt in de praktijk, heeft Robert een onverwachte ontmoeting met zijn oud-therapeut Lea. Jasmijn geeft een heel bijzonder feest.

28-08-2015 23:21

Volgens Robert

Volgens Robert - Volgens Robert

Als Robert doordraait, vindt zijn vrouw Jacqueline dat hij een tijdje op zichzelf moet gaan wonen om tot bezinning te komen. En hij moet ook in therapie.

14-04-2013 21:25

Veel wat was

Volgens Robert - Veel wat was

tragi-comedyserie Er komt eindelijk weer een zeker evenwicht in Roberts leven, maar dat blijkt zeer wankel. Vindt Robert ten slotte nieuwe zingeving in zijn leven?

07-04-2013 22:06

Aflevering van zondag 7 april 2013

Volgens Robert - Aflevering van zondag 7 april 2013

tragi-comedyserie Voor Robert stapelen de problemen zich op. Als hij 's avonds laat thuiskomt heeft Jacqueline wel heel onverwacht bezoek.

31-03-2013 21:41

Aflevering van zondag 31 maart 2013

Volgens Robert - Aflevering van zondag 31 maart 2013

tragi-comedyserie Hoe moet het nu verder met Robert en Jasmijn? Jacqueline ziet een insluiper bij het huis, maar als Robert te hulp komt, blijkt er iets heel anders aan de hand te zijn.

24-03-2013 21:41

Aflevering van zondag 24 maart 2013

Volgens Robert - Aflevering van zondag 24 maart 2013

Tragi-comedyserie Terwijl Jacqueline grote schoonmaak houdt in de praktijk, heeft Robert een onverwachte ontmoeting met zijn oud-therapeut Lea. Jasmijn geeft een heel bijzonder feest.

17-03-2013 21:52

Aflevering van zondag 17 maart 2013

Volgens Robert - Aflevering van zondag 17 maart 2013

tragi-comedyserie Bij Lea confronteert Jacqueline Robert met zijn gevoelens voor Jasmijn. De toestand bij het homopaar Fred en Johan is onhoudbaar, wat Robert voor een lastig dilemma stelt.

10-03-2013 21:51

Aflevering van zondag 10 maart 2013

Volgens Robert - Aflevering van zondag 10 maart 2013

Tragi-comedyserie Robert woont weer thuis en alles lijkt weer bij het oude, maar de gedachten aan Jasmijn laten hem niet los. Beer vindt dat het tijd is voor een goed gesprek.

03-03-2013 21:50

Aflevering van zondag 3 maart 2013

Volgens Robert - Aflevering van zondag 3 maart 2013

tragi-comedyserie Als Robert zijn nieuwe buurvrouw Jasmijn ontmoet, is hij meteen van slag. De chaos in de praktijk is compleet, nu Jacqueline hem niet meer assisteert.

24-02-2013 20:50

We noemen het liefde

Volgens Robert - We noemen het liefde

tragi-comedyserie Als Robert doordraait, vindt zijn vrouw Jacqueline dat hij een tijdje op zichzelf moet gaan wonen om tot bezinning te komen. En hij moet ook in therapie.

Volgens Robert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volgens Robert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volgens Robert bij Volgens Robert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volgens Robert. Heb je een uitzending van Volgens Robert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volgens Robert gemist

Volgens Robert is de nieuwe televisieserie geschreven door Maria Goos, die eerder onder andere de veelvuldig bekroonde dramaseries ‘Pleidooi’ en ‘Oud Geld’ schreef. Dokter Robert is een hardwerkende, chaotische en impulsieve huisarts van rond de vijftig, wiens naderende midlifecrisis tot nu toe is afgewend door zijn vrouw en assistente Jacqueline, ergo structurele steun en toeverlaat. Met Peter Blok, Jacqueline Blom, Tjitske Reidinga en Hannah Hoekstra.

Uitzending gemist van Volgens Robert? Hier kun je alle uitzendingen van Volgens Robert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-09-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!