Programma gemist?

Langlaufen in is veiliger dan skiën,omdat naar de kniebelasting lager van is. Ook maak het je bij skiën een sprongetjes,en dat in is riskanter dan glijdend langlaufen. tijdens op tv Oudere mensen in die nog nooit op de van lange latten gestaan hebben, door kunnen daarom op beter gaan langlaufen dan de gaan skiën. in Presentatie: Olga Commandeur, door Duco door Bauwens.

Het een is belangrijk in om regelmatig terug te denken de aan gelukkige uit momenten in het verleden. tijdens De hersenen op reageren hierop op door stoffen aan te maken van die het naar geluksgevoel in op tv het heden bevorderen. Alleen op al het denken een aan de van woorden “fit en in gezond” in plaats van “oud de en grijs” kan tijdens mensen helpen hun gedrag met positief te in beïnvloeden.Presentatie: Olga Commandeur, Duco op tv tijdens Bauwens.

Kortgekookt is een kool zoals boerenkool, witte tijdens kool, een spruitjes en naar broccoli. Deze soort kool het is het beste in voor de gezondheid.Het geldt eigenlijk uit voor alle koolsoorten. door door Ze zijn zelfs de gezonder dan rauw op tv gegeten kool.Kortgekookt kan kool het beste een de darmen zuiveren de van uit giftige stoffen. Presentatie: Olga Commandeur, op Duco op tv Bauwens.

Fitness in met een combinatie van krachtoefeningen een en op tv oefeningen die het van hartritme verhogen hebben het naar grootste positieve effect op naar het de hersenen. Het effect is het op tv beste waar te een nemen naar bij vrouwen tussen 66 de en 70 naar jaar. Als op tv u ook uw hersenen wilt trainen, met is het verstandig het om tijdens per dag minimaal met 30 minuten op tv intensief te sporten. in Presentatie: Olga Commandeur, Duco door Bauwens.

Met niet in aflatend enthousiasme een wordt elke Nederlander gestimuleerd om van mee te het bewegen! op Presentatie: Olga Commandeur, Duco naar Bauwens.

Lichamelijke uit activiteit beïnvloedt de stemming. van Tijdens inspanning tijdens wordt in de door hersenen de stof endorfine met aangemaakt. met Deze stof zorgt voor een rustgevend het effect en naar vermindert sombere gevoelens. Depressieve naar tijdens mensen hebben er baat bij wanneer het zij elk dag naar actief de wandelen gedurende dertig minuten. Presentatie: uit Olga Commandeur, door Duco uit Bauwens.

juli 2020
14-09-2009 06:45

Aflevering 442

Nederland in Beweging! - Aflevering 442

Langlaufen is veiliger dan skiën,omdat de kniebelasting lager is. Ook maak je bij skiën sprongetjes,en dat is riskanter dan glijdend langlaufen. Oudere mensen die nog nooit op de lange latten gestaan hebben, kunnen daarom beter gaan langla...

11-09-2009 06:45

Aflevering 441

Nederland in Beweging! - Aflevering 441

Het is belangrijk om regelmatig terug te denken aan gelukkige momenten in het verleden. De hersenen reageren hierop door stoffen aan te maken die het geluksgevoel in het heden bevorderen. Alleen al het denken aan de woorden “fit en gezond” ...

10-09-2009 06:45

Aflevering 440

Nederland in Beweging! - Aflevering 440

Kortgekookt is kool zoals boerenkool, witte kool, spruitjes en broccoli. Deze soort kool is het beste voor de gezondheid.Het geldt eigenlijk voor alle koolsoorten. Ze zijn zelfs gezonder dan rauw gegeten kool.Kortgekookt kan kool het beste ...

09-09-2009 06:45

Aflevering 439

Nederland in Beweging! - Aflevering 439

Fitness met een combinatie van krachtoefeningen en oefeningen die het hartritme verhogen hebben het grootste positieve effect op de hersenen. Het effect is het beste waar te nemen bij vrouwen tussen 66 en 70 jaar. Als u ook uw hersenen wilt...

08-09-2009 06:45

Aflevering 438

Nederland in Beweging! - Aflevering 438

Met niet aflatend enthousiasme wordt elke Nederlander gestimuleerd om mee te bewegen! Presentatie: Olga Commandeur, Duco Bauwens.

07-09-2009 06:45

Aflevering 437

Nederland in Beweging! - Aflevering 437

Lichamelijke activiteit beïnvloedt de stemming. Tijdens inspanning wordt in de hersenen de stof endorfine aangemaakt. Deze stof zorgt voor een rustgevend effect en vermindert sombere gevoelens. Depressieve mensen hebben er baat bij wanneer ...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Nederland in Beweging! - Bekijk hier alle afleveringen

Nederland in Beweging! is een programma op de Nederlandse televisie, gericht op stimulering van lichaamsbeweging. Doel van het programma is mensen meer in beweging te krijgen. Het programma richt zich vooral op mensen van boven de vijftig. ...

Je bekijkt momenteel pagina 166 van 166. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland in Beweging! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland in Beweging! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland in Beweging! bij Nederland in Beweging! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland in Beweging!. Heb je een uitzending van Nederland in Beweging! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland in Beweging! gemist

Nederland in Beweging! is een programma op de Nederlandse televisie, gericht op stimulering van lichaamsbeweging. Doel van het programma is mensen meer in beweging te krijgen. Het programma richt zich vooral op mensen van boven de vijftig. Om die reden is het programma vanaf 2 januari 2008 te zien bij Omroep MAX. Tussen 2000 en 2008 werd het uitgezonden door de AVRO.

Uitzending gemist van Nederland in Beweging!? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland in Beweging! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2485
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!