Programma gemist?

Yoke tijdens is 73 jaar door en woont al bijna het 50 jaar het in de woning in waar haar op 4 zoons zijn opgegroeid. Nu door woont ze er uit nog alleen en op tv de leegte vult ze uit op met spullen. tijdens Yoke heeft in naar op tv haar leven veel verliezen op geleden. De erfenissen op en vele uit spullen van dierbaren heeft ze bewaard. op tv een Haar zoon Paul met kan het niet tijdens langer aanzien hoe zijn uit moeder leeft. op tv Yoke heeft een rijk tijdens sociaal leven, maar thuis in voelt een zij zich ongelukkig. Lieke en met haar team maken het van op tv het huis van Yoke weer een tijdens thuis voor op haar en haar de familie.

De 35-jarige een Natasja staat alleen de voor de zorg met van haar twee de jonge kinderen. Haar zoontje met heeft bovendien extra naar zorg en een aandacht met nodig vanwege een chronische naar ziekte. Er tijdens is daardoor weinig tijd en aandacht naar voor door het huishouden. Overal in huis de liggen door spullen, speelgoed en kleding. Buiten op tv het op tv feit dat naar Natasja geen tijd in heeft om op te ruimen, naar heeft het ze ook een serieus probleem een met spullen weggooien. Natasja's een vader maakt op zich met zorgen over de een situatie waarin zijn dochter op en kleinkinderen tijdens leven. Hij schakelt de hulp van naar Lieke en haar uit team tijdens in.

De door 44-jarige Mark naar woont samen met met zijn vrouw, Ingrid, en hun tijdens vijfjarig dochtertje in tijdens een uit overvol huis. Al vijf van jaar lang bewaart uit Mark alles een wat van zijn van dochter is geweest. De oorzaak van tijdens naar deze verzameldwang is een traumatische uit ervaring tijdens een de zwangerschap op tv van Ingrid. Daarbij had hij zijn de vrouw van en kindje bijna op tv verloren. Werkelijk het hele huis de staat vol van met een spullen. Ingrid is moeilijk ter met been kan zich steeds uit lastiger voortbewegen tijdens in op tv haar eigen huis. Samen met een van in goede vriendin heeft Ingrid de de hulp van Lieke door en haar naar team ingeschakeld in om Mark van in zijn verzamelwoede af te het helpen.

De 49-jarige Petra op uit woont in een groot een huis dat ze een volgestopt heeft met spullen. door Het door is een chaos in de met woning een en dat terwijl Petra een perfectionist op naar is. Zoon Maarten slaapt van elke weekend bij zijn op tv moeder uit en kan de puinhoop in een huis niet van langer aanzien. naar Hij heeft meerdere pogingen ondernomen om de haar te helpen, door het maar Petra staat geen uit hulp van haar zoon tijdens toe. Ze wil namelijk tijdens alles zelf onder naar in controle houden. Ten een einde raad besluit Maarten om Lieke de en haar door team tijdens in te schakelen om zijn een moeder te helpen. tijdens Petra krijgt nu naar de kans het om te de werken aan haar op verzamelstoornis.

De een zusjes Suzanne en met Anne kunnen het niet van langer naar aanzien hoe hun naar vader van zijn tijdens woning een opslaghok in maakt. Overal ziet de 59-jarige naar Eltje handel met in en stouwt zo in zijn huis vol met in spullen en troep. in Zelf op tv de kamer van uit zijn dochter is nauwelijks tijdens begaanbaar. Ondanks pogingen het om hun met vader te helpen het wordt de verzamelstoornis van Eltje uit alleen de maar erger. Er staat op tv zoveel oud ijzer in de de door tuin dat uit er niet eens plek is de voor een tuinstoel. Suzanne naar en Anne schakelen in de op tv hulp in een van Lieke en haar het team, omdat ze geen van andere uitweg meer zien op tv voor hun in vader.

De in 23-jarige Rick woont samen met met zijn 61-jarige het vader, in John, in een ruime woning die door bomvol tijdens staat met verzamelingen van en heel veel troep. naar Rick sluit zichzelf het op in naar zijn geordende door slaapkamer, omdat hij het niet meer tijdens kan aanzien hoe in de met rest van het het huis langzaam onbegaanbaar wordt. een Na vele ruzies de en door mislukte opruimpogingen, heeft Rick het een team van dit in programma ingeschakeld. een Rick stelt van zijn vader voor de door keuze: hij neemt de hulp door aan van of Rick vertrekt door en zal niet door meer terugkeren naar op tv zijn ouderlijk in huis.

De 59-jarige Pia naar voelt op zich veilig in haar op tv huis vol met spullen, de voorraadkasten de vol eten en bergen tijdens met kleding. Het tijdens volgestopte huis gebruikt ze uit letterlijk als naar barrière naar tijdens de buitenwereld. naar Ze koopt en verzamelt een zoveel producten, dat naar sommige ruimtes onbegaanbaar op zijn. Haar dochter Francis tijdens is op zestienjarige leeftijd door uit huis met gegaan omdat zij met de een chaos in huis niet meer aankon. naar De nu uit negentienjarige Francis met heeft de hulp naar van Lieke van Lexmond en op tv haar het team ingeschakeld, de omdat ze ziet dat de door verzamelstoornis met van haar moeder steeds ernstigere naar vormen aanneemt. Pia vindt op het tijdens moeilijk om onze hulp aan een te van nemen uit schaamte en ze van is bang voor van onbegrip van op de van buitenwereld.

Richard is getrouwd tijdens en heeft op tv twee dochters, uit Fenneke en Edith. Als op tv zijn in vrouw na veertien jaar huwelijk tijdens besluit naar van hem te de scheiden, trekt Richard bij op tv zijn goede vriend het Kees in. Beiden in ontwikkelen een op tv grote passie voor het verzamelen een van spullen. Richard hoopt met op tv ooit een eigen kringloopwinkel te beginnen. naar Door uit de twee een vrienden worden complete inboedels een opgekocht en in de boerderij raakt in steeds voller en voller. een Als Kees overlijdt, verliest Richard door van helemaal grip op de zaak. op Hij raakt bedolven onder met van de spullen, verwaarloost zijn uit hygiëne en raakt in sociaal op tv isolement. van Voor zijn dochters is de met door maat vol. Er op moet nu actie worden op tv ondernomen.

Martin uit werd eind jaren negentig werkloos naar en ging door aan tijdens de slag als vrijwilliger bij door een kringloopwinkel. Dat was op tv een belangrijk omslagpunt het uit in zijn leven, want vanaf het dat moment liep zijn de verzamelwoede volledig uit tijdens de hand. Martin op leeft als op tv een zwerver in in zijn uit eigen huis, samen met zijn hond tijdens en heel veel de ongedierte. Hij een is een groot van gevaar met voor zichzelf en de buurt op tv geworden. Zijn goede op vriendin Angelique heeft het in team om van hulp op tv gevraagd en Peter staat een tijdens zeer aangrijpende klus het te een wachten.

Kees is uit 60 jaar en woont in in het op tv Brabantse Budel. Een door aantal door jaar geleden kocht hij een woonboerderij een met het plan de om die tijdens volledig op door te knappen. een Omdat Kees in alles iets het bruikbaars ziet, een is het voor door hem onmogelijk om een afstand van spullen te met doen. Als gevolg uit daarvan staat de boerderij het vol oude meubels, uit de bouwmaterialen en heel erg veel dozen. op Inmiddels is met zelfs de een slaapkamer onbegaanbaar is geworden. Kees met slaapt met noodgedwongen op een het matras in de woonkamer. Kees' van tijdens dochters Claudia en op tv Nathalie maken zich ernstig zorgen. Ze op tv zien het team van met van deskundigen als laatste van redmiddel.

De het woning van Jan is langzaam een maar in zeker onbewoonbaar een geworden. Hij leeft in uit een labyrint het van dozen en vuil, en zijn naar van gezondheid heeft daar ernstig onder op tv te lijden. Zijn vrienden tijdens maken zich grote uit zorgen en op tv ze zijn op tv bang dat hij letterlijk en van figuurlijk bedolven op wordt onder door de troep. een Jan heeft een door moeilijke jeugd gehad en na de het dood met van zijn in moeder ging het mis. met Zijn goede vriendin naar Belinda hoopt dat Jan door de hulp van het Peter en tijdens zijn team wil op tv aanvaarden.

Theo de woont in tijdens een droomvilla. Een prachtig plaatje van door buiten, maar van van binnen tijdens praktisch onleefbaar. in Spullen staan wel meters het hoog opgestapeld en een de bovenverdieping is onbereikbaar van geworden. met Volgens vrienden en familie heeft Theo tijdens slapeloze door nachten en op is hij doodongelukkig in de deze situatie. Toch het weigert hij elke vorm tijdens van uit hulp.

Pieter hangt naar een dwangsom met van ruim €50.000 boven op tv het door hoofd hangt als uit hij niet alle puinhopen in naar en rond zijn op tv huis van verwijdert. Maar zijn op tv verzamelwoede heeft zulke extreme met vormen aangenomen, dat niemand van hem het nog tot inkeer kan met brengen, zelfs zijn vrouw Yvonne de niet. uit Vanwege alle ellende heeft ze op tv na 30 op tv jaar de op relatie met uit Pieter verbroken. Pieters zoon een Dennis is degene die tijdens Peters van hulp heeft ingeroepen, want met ook hij is de uit wanhoop nabij. de Hij wil voorkomen dat op zijn vader tijdens alles kwijtraakt op tv en hoopt dat Pieter in de hulp op tv accepteert.

De 75-jarige Fred uit is al zijn uit hele uit leven bezig met zijn in verzameling. Het fanatisme drijft van op tv Fred zover dat hij zich uit heeft het ingebouwd in zijn eigen een museum over de geschiedenis van naar Haarlem. Door op zijn grote belangstelling naar voor van de stad wordt zijn verzameling uit steeds de groter en kan hij niet meer de vrij rond bewegen op in zijn de eigen van woning. Het huis staat tot het van plafond vol met naar in kranten, boeken en tijdschriften met en het met is erg gevaarlijk. Fred uit heeft ruim dertig in jaar niemand meer toegelaten tot uit de een grote monumentale woning. De het zussen van Fred op maken zich in ernstige zorgen over de op levensgevaarlijke woonsituatie door en schakelen Lieke en haar op tv team door in.

Al jarenlang maken van het de buren zich grote op zorgen over op tv de verzamelwoede van hun 62-jarige naar buurvrouw Coby. de Sinds 1980 verzamelt Coby uit alles met wat je maar kunt tijdens bedenken en gooit de vrijwel niets door weg. Het hele huis door staat vol met tassen, naar tissues, vuilnis en beschimmelde het in levensmiddelen. De verzameling is dusdanig erg van dat in de hele benedenverdieping niet meer de begaanbaar is. Coby van woont op uit de bovenverdieping van haar een gezinswoning en op tv kan naar verder geen kant meer de op. Haar met 27-jarige dochter Ilona heeft naar veel verdriet over het de leefsituatie in van haar moeder. Samen met met de buurt door heeft zij de hulp van het Lieke met en haar team het ingeschakeld.

september 2017
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord