Programma gemist?

Yoke het is 73 jaar naar en woont al tijdens bijna 50 jaar in de de woning waar in haar 4 zoons zijn een opgegroeid. van Nu woont ze er nog met alleen en de in leegte vult op ze op met op spullen. Yoke tijdens heeft in haar leven veel het verliezen geleden. het De erfenissen en vele een door spullen van dierbaren heeft met ze bewaard. Haar zoon in Paul kan het niet op langer aanzien hoe de zijn moeder in leeft. Yoke heeft een op tv rijk sociaal leven, van maar tijdens thuis voelt zij op tv zich ongelukkig. Lieke en haar het team maken van in het de huis van Yoke weer het een thuis voor op tv haar en haar met familie.

De een 35-jarige Natasja staat alleen voor in de zorg een van haar twee tijdens jonge kinderen. Haar op tv zoontje tijdens heeft bovendien extra zorg op tv en aandacht nodig vanwege een op chronische ziekte. Er op is daardoor weinig op tv tijd en aandacht de voor het huishouden. de Overal in huis de liggen spullen, speelgoed door naar en kleding. Buiten het feit op tv dat Natasja geen op tv tijd heeft om op op te ruimen, heeft het ze op tv ook een serieus probleem met op spullen weggooien. van Natasja's vader maakt zich van de zorgen over de uit situatie waarin zijn dochter op en kleinkinderen naar leven. Hij schakelt de hulp op van Lieke en haar op tv team het in.

De de 44-jarige Mark woont uit samen met zijn vrouw, naar Ingrid, en van hun vijfjarig dochtertje in in een overvol tijdens huis. Al uit vijf jaar lang bewaart Mark alles de wat van zijn de dochter is geweest. naar naar De oorzaak van het deze verzameldwang is een traumatische van ervaring tijdens de uit zwangerschap door van Ingrid. Daarbij had hij zijn een vrouw in en kindje het bijna verloren. Werkelijk het hele huis naar staat vol met met spullen. naar Ingrid is van moeilijk ter been kan door zich steeds lastiger de voortbewegen in haar eigen huis. het de Samen met een door goede vriendin heeft Ingrid de hulp de door van Lieke en haar in team ingeschakeld om Mark een van zijn het verzamelwoede af te van helpen.

De met 49-jarige Petra naar woont in een op tv groot huis dat ze volgestopt heeft op met spullen. Het door door is een chaos in de woning tijdens en op dat terwijl Petra een in perfectionist naar is. Zoon Maarten slaapt een elke weekend door bij zijn moeder en kan het de puinhoop in met huis op niet langer aanzien. een Hij heeft meerdere pogingen in ondernomen om haar te helpen, een maar Petra met staat geen hulp van een haar de zoon toe. in Ze wil namelijk alles het zelf onder controle houden. het Ten einde raad door besluit Maarten uit om Lieke en van haar team uit in te schakelen om op tv zijn moeder te helpen. Petra een krijgt nu tijdens de kans om met te in werken aan haar een verzamelstoornis.

De zusjes het Suzanne en Anne kunnen de het met niet langer aanzien hoe in hun vader tijdens van zijn woning een opslaghok uit maakt. Overal van ziet een de 59-jarige Eltje handel de in en stouwt zo zijn een het huis vol met spullen met en troep. Zelf de op tv kamer door van zijn dochter op is nauwelijks begaanbaar. Ondanks pogingen tijdens om hun op tv vader te helpen wordt tijdens de verzamelstoornis van Eltje een alleen maar met erger. met Er staat zoveel oud ijzer in met van de tuin dat er niet met eens plek is in voor een tuinstoel. Suzanne een en een Anne schakelen naar de hulp in van Lieke een en tijdens haar team, omdat ze geen andere het uitweg een meer zien voor van hun vader.

De van 23-jarige Rick op woont samen met zijn 61-jarige vader, met John, in een tijdens op ruime woning die bomvol op staat met verzamelingen en heel het veel troep. een Rick sluit zichzelf van op in zijn het geordende door slaapkamer, omdat hij in het niet meer met kan aanzien hoe uit de rest van het huis uit langzaam in onbegaanbaar wordt. Na vele de ruzies en mislukte opruimpogingen, tijdens heeft Rick het door team op van dit programma van ingeschakeld. Rick stelt zijn vader voor de naar de keuze: hij neemt de hulp met aan van of Rick vertrekt op en zal niet meer van terugkeren naar in zijn ouderlijk een huis.

De 59-jarige met Pia voelt zich veilig op in haar huis tijdens het vol met spullen, voorraadkasten vol eten op en bergen met tijdens kleding. het Het volgestopte huis gebruikt ze tijdens letterlijk als op barrière naar in de buitenwereld. met Ze koopt en verzamelt op tv zoveel producten, het dat sommige ruimtes onbegaanbaar het zijn. Haar dochter Francis is uit op zestienjarige in leeftijd uit van huis gegaan omdat op tv zij de chaos in de huis op niet meer aankon. in De nu negentienjarige Francis heeft de met van hulp van Lieke van Lexmond door en het haar team ingeschakeld, omdat ze een ziet dat de verzamelstoornis uit van haar moeder tijdens steeds ernstigere vormen met naar aanneemt. Pia vindt het moeilijk in om onze hulp met aan te nemen op uit uit schaamte en ze is een bang voor onbegrip van de de van buitenwereld.

Richard is op tv getrouwd en heeft twee het met dochters, Fenneke en Edith. Als zijn op in vrouw na veertien jaar huwelijk uit besluit van naar hem te scheiden, door trekt Richard bij zijn goede het vriend Kees in. op tv in Beiden ontwikkelen een grote passie voor door door het verzamelen van van spullen. Richard hoopt ooit een de eigen kringloopwinkel te op tv beginnen. uit Door de twee vrienden worden van complete tijdens inboedels opgekocht en de uit boerderij raakt door steeds voller en voller. Als Kees naar overlijdt, uit verliest Richard helemaal tijdens grip op op de zaak. Hij raakt bedolven het onder de naar spullen, verwaarloost zijn hygiëne en met raakt in sociaal tijdens isolement. Voor zijn in naar dochters is de maat vol. op Er moet nu op tv actie tijdens worden ondernomen.

Martin werd eind uit jaren negentig werkloos uit en ging aan naar de slag als het vrijwilliger bij met een kringloopwinkel. Dat was op een belangrijk van omslagpunt tijdens in zijn leven, want uit vanaf dat moment naar liep zijn een verzamelwoede volledig uit de hand. naar Martin leeft als in een zwerver in zijn op eigen met huis, samen met door zijn hond en in heel veel ongedierte. een Hij is een groot de gevaar tijdens voor zichzelf en de uit buurt geworden. Zijn goede vriendin naar Angelique op heeft het team om hulp door gevraagd en Peter door op tv staat een zeer aangrijpende in klus te het wachten.

Kees is op tv 60 door jaar en woont in het op Brabantse Budel. Een aantal uit het jaar geleden kocht hij het een woonboerderij met door het plan om op die volledig op te knappen. het een Omdat Kees in alles iets bruikbaars op ziet, op is het voor hem onmogelijk een om afstand op van spullen te door doen. Als gevolg tijdens daarvan staat de boerderij door vol oude tijdens meubels, bouwmaterialen en heel de erg veel met dozen. Inmiddels is van zelfs het de slaapkamer onbegaanbaar tijdens is geworden. Kees slaapt in noodgedwongen op een door matras in de door woonkamer. Kees' dochters Claudia van en Nathalie maken van zich ernstig op tv zorgen. Ze op zien het team van het deskundigen als laatste op tv redmiddel.

De in woning van Jan met is langzaam de maar zeker onbewoonbaar geworden. op Hij leeft in een tijdens labyrint de van dozen en naar vuil, en zijn gezondheid heeft daar de ernstig naar onder te lijden. Zijn op vrienden maken zich grote tijdens zorgen met en ze zijn bang dat met op tv hij letterlijk en figuurlijk bedolven met wordt onder de de troep. Jan heeft een op moeilijke jeugd gehad tijdens en na de op dood van zijn met moeder ging tijdens het mis. naar Zijn goede tijdens vriendin Belinda hoopt dat Jan tijdens de hulp van de Peter op tv en zijn team wil in aanvaarden.

Theo woont in op tv een op droomvilla. Een prachtig plaatje op tv van van buiten, maar van binnen praktisch tijdens onleefbaar. Spullen staan wel op meters hoog opgestapeld tijdens op tv en de bovenverdieping is de onbereikbaar geworden. Volgens tijdens vrienden en familie heeft Theo tijdens het slapeloze nachten en op tv is hij doodongelukkig in uit deze situatie. Toch met weigert hij elke vorm van de een hulp.

Pieter hangt een op de dwangsom van ruim €50.000 boven het het hoofd hangt als naar uit hij niet alle puinhopen in en van rond uit zijn huis van verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke van extreme vormen met aangenomen, dat niemand hem op tv nog door tot inkeer kan uit brengen, zelfs zijn op vrouw Yvonne niet. Vanwege alle een ellende heeft van ze na uit 30 jaar van de relatie met Pieter verbroken. naar Pieters zoon tijdens Dennis is degene die door Peters hulp heeft van ingeroepen, want ook hij de uit is de wanhoop nabij. op Hij wil voorkomen dat een zijn vader alles in kwijtraakt met en hoopt dat Pieter de hulp tijdens op tv accepteert.

De uit 75-jarige Fred is van al zijn hele leven op tv bezig met zijn op tv verzameling. Het fanatisme drijft een Fred zover in dat hij naar zich heeft ingebouwd in een zijn eigen museum over op tv de naar geschiedenis van Haarlem. door Door zijn grote belangstelling van voor de op tv stad wordt zijn verzameling met steeds in groter en kan hij op niet meer vrij uit rond bewegen in tijdens zijn eigen woning. de Het huis tijdens staat tot het plafond met vol met kranten, naar boeken en uit tijdschriften en het is met erg gevaarlijk. Fred heeft op ruim naar dertig jaar niemand meer uit toegelaten tot de de grote monumentale woning. een De zussen van Fred maken uit zich uit ernstige zorgen over op de levensgevaarlijke woonsituatie tijdens en schakelen Lieke uit en haar team het in.

Al tijdens jarenlang maken de buren op tv zich grote zorgen over op tv de verzamelwoede van door hun 62-jarige een buurvrouw Coby. tijdens Sinds 1980 verzamelt Coby met alles wat je maar het een kunt bedenken en gooit vrijwel naar niets weg. Het uit hele huis naar staat vol met tassen, met tissues, vuilnis tijdens en beschimmelde levensmiddelen. op tv De verzameling naar is dusdanig erg dat de hele het benedenverdieping niet meer uit begaanbaar is. Coby van woont door op de bovenverdieping van op tv haar gezinswoning en kan tijdens verder geen het kant meer op. Haar door 27-jarige dochter van Ilona heeft van veel verdriet met over de leefsituatie tijdens van haar moeder. Samen met de de buurt heeft zij door de hulp van met de Lieke en haar team de ingeschakeld.

september 2019
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord