Programma gemist?

Yoke een is 73 jaar en woont in op al bijna 50 jaar van in de een woning waar haar 4 zoons het zijn uit opgegroeid. Nu woont ze uit er nog alleen en de een leegte vult een ze op het met spullen. Yoke door heeft in het haar leven veel van verliezen geleden. De een erfenissen en vele spullen van tijdens dierbaren heeft ze met bewaard. Haar zoon Paul uit kan het het niet langer aanzien naar hoe tijdens zijn moeder leeft. Yoke door heeft een rijk naar sociaal leven, maar thuis het voelt zij zich ongelukkig. een Lieke met en haar door team maken van het de huis van Yoke weer de een thuis voor haar een op en haar familie.

De 35-jarige Natasja een staat alleen voor uit de zorg van een haar twee jonge naar kinderen. Haar tijdens zoontje heeft bovendien extra de in zorg en aandacht nodig vanwege met een door chronische ziekte. Er is daardoor een weinig uit tijd en aandacht voor het het huishouden. Overal in van huis liggen in spullen, speelgoed in en kleding. Buiten met het feit dat op tv Natasja geen tijd heeft om de op te ruimen, heeft op uit ze ook een serieus probleem met tijdens spullen in weggooien. Natasja's met vader maakt zich zorgen over de van situatie waarin zijn de dochter en kleinkinderen de leven. tijdens Hij schakelt de op tv hulp van Lieke en het haar team uit in.

De op 44-jarige Mark woont samen tijdens met zijn vrouw, Ingrid, door en hun vijfjarig in op dochtertje in een van overvol huis. Al vijf jaar het lang bewaart Mark op alles wat van zijn een dochter op tv is geweest. uit De oorzaak van deze verzameldwang is het een traumatische in ervaring op tv tijdens de zwangerschap van met Ingrid. Daarbij tijdens had hij zijn vrouw en kindje uit het bijna verloren. Werkelijk het hele huis het staat vol door met op spullen. Ingrid is moeilijk ter been de kan zich steeds door lastiger voortbewegen in door haar eigen een huis. Samen met een de goede vriendin uit heeft Ingrid een de hulp van Lieke en op tv haar team ingeschakeld tijdens om Mark op tv van zijn verzamelwoede de af uit te helpen.

De in 49-jarige Petra woont in op een groot huis dat van ze volgestopt heeft op tv op tv met spullen. Het is een uit chaos in de op tv woning en tijdens dat terwijl Petra in een perfectionist is. Zoon Maarten tijdens op slaapt elke weekend op tv bij zijn moeder naar en kan de puinhoop in de huis met niet langer aanzien. Hij heeft meerdere uit pogingen ondernomen op om haar te helpen, met een maar Petra staat geen hulp van naar haar zoon tijdens toe. met Ze wil namelijk alles zelf onder in controle uit houden. Ten einde raad besluit op Maarten om Lieke uit en haar team op tv in te een schakelen om zijn moeder op tv te helpen. tijdens Petra krijgt op tv nu de uit kans om te het werken aan haar in verzamelstoornis.

De zusjes een Suzanne en Anne op tv kunnen het niet langer tijdens met aanzien hoe hun vader tijdens van zijn woning een opslaghok op maakt. Overal door ziet de 59-jarige Eltje het de handel in en naar stouwt zo zijn tijdens huis vol met spullen naar en troep. Zelf met de kamer van zijn op dochter is nauwelijks tijdens begaanbaar. op tv Ondanks pogingen om hun vader te op helpen wordt de de verzamelstoornis van met Eltje alleen tijdens maar erger. Er staat zoveel in oud de ijzer in de in tuin dat er de niet eens plek is voor met het een tuinstoel. Suzanne en naar Anne schakelen de tijdens hulp in van Lieke op en haar in team, omdat ze geen andere in uitweg op tv meer zien voor hun de vader.

De het 23-jarige Rick een woont samen met zijn 61-jarige uit vader, John, tijdens in een ruime woning een die in bomvol staat met verzamelingen en het heel veel tijdens troep. Rick sluit de zichzelf op in met zijn geordende slaapkamer, op omdat hij het niet op tv meer kan aanzien hoe in de rest door van in het huis langzaam onbegaanbaar wordt. Na tijdens vele ruzies en in mislukte opruimpogingen, heeft naar Rick op tv het team door van dit programma op tv ingeschakeld. Rick stelt zijn vader voor van het de keuze: hij neemt de op hulp aan of uit Rick vertrekt en tijdens zal niet het meer terugkeren naar zijn op tv ouderlijk door huis.

De op 59-jarige Pia voelt zich veilig door in haar huis tijdens op tv vol met spullen, voorraadkasten met vol eten en naar bergen met kleding. Het op volgestopte huis gebruikt tijdens ze door letterlijk als barrière een naar de buitenwereld. Ze op tv koopt en verzamelt zoveel op tv producten, dat sommige naar ruimtes onbegaanbaar zijn. uit Haar dochter de Francis is op op tv zestienjarige leeftijd uit huis met gegaan het omdat zij de chaos een in huis niet meer in aankon. De een nu negentienjarige Francis tijdens heeft de hulp van de Lieke van Lexmond naar en op haar team ingeschakeld, naar omdat ze ziet dat in de verzamelstoornis van een haar moeder steeds ernstigere vormen uit aanneemt. op tv Pia vindt het door moeilijk om onze tijdens hulp aan te nemen uit met schaamte naar en ze is uit bang voor onbegrip van de door op buitenwereld.

Richard is uit getrouwd en heeft uit twee in dochters, Fenneke en Edith. Als door zijn vrouw op tv na veertien jaar huwelijk besluit tijdens van hem van te scheiden, uit trekt Richard bij zijn goede op vriend op Kees in. Beiden ontwikkelen een het grote in passie voor het op verzamelen van spullen. Richard hoopt naar ooit een eigen naar naar kringloopwinkel te beginnen. Door de twee de vrienden door worden complete inboedels opgekocht en een de boerderij raakt uit steeds voller uit en voller. Als uit Kees overlijdt, verliest naar Richard helemaal grip met op de een zaak. Hij raakt bedolven een onder de spullen, het verwaarloost zijn op tv hygiëne en uit raakt in sociaal isolement. Voor zijn naar dochters op tv is de op tv maat vol. Er moet nu naar actie van worden ondernomen.

Martin met werd eind jaren negentig op werkloos en naar ging aan uit de slag als de vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat de was op tv een belangrijk omslagpunt in in zijn leven, want vanaf dat op tv naar moment liep zijn verzamelwoede op tv volledig uit de hand. uit Martin leeft op tv als een zwerver in door zijn eigen huis, samen van van met zijn hond en in heel veel ongedierte. Hij is de een groot gevaar een voor zichzelf en op tv de de buurt geworden. Zijn in goede vriendin uit Angelique heeft het team naar om hulp gevraagd en naar Peter staat een tijdens zeer aangrijpende uit klus te de wachten.

Kees de is 60 tijdens jaar en woont in van het Brabantse Budel. op Een aantal het jaar geleden kocht hij het een woonboerderij met op tv het plan een om die volledig op het te knappen. uit Omdat Kees in alles iets de bruikbaars op tv ziet, is het voor op hem onmogelijk het om afstand van spullen te doen. met Als gevolg van daarvan staat de boerderij van vol oude op meubels, op bouwmaterialen en heel erg veel door dozen. Inmiddels is zelfs een een de slaapkamer onbegaanbaar door is geworden. Kees met slaapt noodgedwongen op een matras in in de woonkamer. van Kees' dochters het Claudia en Nathalie maken uit zich ernstig in zorgen. Ze zien naar het team van deskundigen uit als laatste tijdens redmiddel.

De de woning van een Jan is langzaam door maar zeker onbewoonbaar geworden. een Hij leeft in uit een labyrint van dozen in en vuil, op en zijn een gezondheid heeft daar ernstig onder in te lijden. Zijn de vrienden maken zich grote van zorgen en ze met zijn bang op dat hij naar letterlijk en figuurlijk bedolven wordt door in onder de troep. Jan heeft van een moeilijke door jeugd gehad en na de met dood van zijn naar door moeder ging het mis. op Zijn goede vriendin Belinda hoopt in een dat Jan de hulp op tv van Peter en in zijn team wil het aanvaarden.

Theo woont een in een droomvilla. het Een prachtig plaatje op tv van buiten, maar van van met binnen praktisch onleefbaar. de Spullen staan wel meters op tv hoog opgestapeld naar en de bovenverdieping is onbereikbaar met geworden. door Volgens vrienden en familie op tv heeft Theo slapeloze nachten een en op tv is hij doodongelukkig in door deze situatie. een Toch weigert hij elke naar vorm van op tv hulp.

Pieter van hangt een dwangsom van ruim met €50.000 van boven het hoofd hangt een als hij niet alle naar puinhopen de in en rond zijn met huis tijdens verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft door zulke extreme vormen aangenomen, door dat van niemand hem nog tot inkeer met kan brengen, door zelfs zijn vrouw Yvonne een niet. Vanwege met alle ellende het heeft ze na 30 door jaar de de relatie met Pieter verbroken. op tv Pieters zoon Dennis is tijdens op tv degene die Peters hulp heeft een ingeroepen, want ook een hij is de op wanhoop nabij. Hij wil met voorkomen dat door zijn vader de alles kwijtraakt op en hoopt dat Pieter met de hulp op accepteert.

De uit 75-jarige Fred op is al zijn hele leven bezig op tv met een zijn verzameling. Het fanatisme met drijft Fred zover naar dat door hij zich heeft ingebouwd van in zijn eigen museum tijdens over de van geschiedenis van Haarlem. van Door zijn op tv grote belangstelling voor de stad uit wordt zijn in verzameling steeds tijdens groter en kan hij niet de meer een vrij rond bewegen in zijn eigen uit uit woning. Het huis staat tot het in plafond vol tijdens met kranten, boeken en een tijdschriften en met het is op tv erg gevaarlijk. Fred uit heeft ruim dertig jaar op niemand meer uit toegelaten tot op de grote monumentale woning. met De zussen van met Fred maken zich ernstige zorgen een over de van levensgevaarlijke woonsituatie uit en schakelen Lieke en haar op tv team naar in.

Al met jarenlang maken de buren zich in grote zorgen een over de verzamelwoede op tv van hun op tv 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 uit verzamelt Coby alles een wat op je maar kunt bedenken door en gooit vrijwel in niets weg. Het de hele huis staat vol van met tassen, van tissues, vuilnis met en beschimmelde levensmiddelen. De het verzameling is dusdanig erg tijdens in dat de hele benedenverdieping uit niet meer begaanbaar is. Coby door naar woont op de bovenverdieping van de haar gezinswoning en het kan de verder geen kant in meer op. Haar 27-jarige dochter Ilona een tijdens heeft veel verdriet over de leefsituatie door van naar haar moeder. Samen de met de buurt van heeft zij door de hulp van Lieke en haar het team de ingeschakeld.

augustus 2021
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!