Programma gemist?

Yoke is een 73 jaar en naar woont al bijna 50 naar jaar in de op tv woning op tv waar haar 4 zoons zijn naar opgegroeid. Nu woont tijdens ze er nog het alleen en op de leegte op tv vult ze op met spullen. op tv Yoke in heeft in van haar leven veel verliezen geleden. De naar erfenissen en het vele spullen in van dierbaren heeft ze uit bewaard. Haar zoon Paul tijdens kan het van niet langer aanzien hoe uit zijn moeder door leeft. Yoke heeft een door op tv rijk sociaal leven, maar thuis voelt op tv zij zich ongelukkig. een tijdens Lieke en haar team maken op van het huis van de Yoke weer een een thuis voor op tv haar en haar in familie.

De tijdens 35-jarige Natasja staat alleen voor van naar de zorg van haar van twee jonge op kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra door zorg een en aandacht naar nodig vanwege een chronische ziekte. Er door is daardoor weinig de tijd en aandacht een voor het huishouden. een Overal in op tv huis liggen spullen, uit speelgoed en kleding. naar Buiten het feit het dat Natasja door geen tijd heeft om op met te van ruimen, heeft ze ook een op tv een serieus probleem met op spullen weggooien. Natasja's vader maakt zich op tv zorgen over de de situatie door waarin zijn het dochter en kleinkinderen leven. Hij tijdens schakelt de door hulp van Lieke en haar uit team met in.

De 44-jarige in Mark woont op tv samen met op zijn vrouw, Ingrid, en hun tijdens vijfjarig dochtertje in op tv een overvol naar huis. Al tijdens vijf jaar lang bewaart naar Mark alles met wat van zijn dochter is tijdens geweest. De oorzaak van uit tijdens deze verzameldwang is op een traumatische ervaring tijdens de zwangerschap een van Ingrid. tijdens Daarbij had hij zijn in vrouw in en kindje bijna verloren. in Werkelijk het hele naar huis staat vol in met spullen. Ingrid is van moeilijk ter het been kan zich steeds een in lastiger voortbewegen in het haar eigen huis. Samen met de een goede vriendin heeft door Ingrid op de hulp in van Lieke en haar een team ingeschakeld met om Mark van zijn verzamelwoede tijdens af te door helpen.

De in 49-jarige Petra de woont in een groot tijdens huis dat ze volgestopt heeft op tv een met spullen. Het is een naar chaos in door de woning en op dat terwijl het Petra een perfectionist is. op tv Zoon Maarten slaapt elke op tv weekend bij in zijn moeder en naar kan de puinhoop van in huis niet op tv langer aanzien. Hij heeft meerdere de pogingen ondernomen om het haar met te helpen, maar op tv Petra staat geen hulp door van op tv haar zoon toe. Ze wil door namelijk een alles zelf onder controle houden. Ten in einde een raad besluit Maarten op om Lieke de en haar team in op te schakelen om zijn moeder een het te helpen. Petra krijgt nu de tijdens kans om te op werken aan haar op tv op verzamelstoornis.

De een zusjes Suzanne op tv en Anne kunnen het niet de langer aanzien hoe hun met op vader van zijn het woning een opslaghok maakt. Overal op ziet de 59-jarige Eltje tijdens handel door in en stouwt zo door zijn op tv huis vol met van spullen en troep. Zelf de op kamer van een zijn dochter door is nauwelijks begaanbaar. Ondanks pogingen om tijdens hun een vader te naar helpen wordt de verzamelstoornis tijdens van Eltje alleen maar naar erger. Er in staat zoveel een oud ijzer in de tuin het dat er niet in eens plek met is voor een tuinstoel. Suzanne in en uit Anne schakelen de hulp van in van Lieke naar en met haar team, omdat ze geen andere uit uitweg meer zien op tv het voor hun vader.

De door 23-jarige Rick woont door samen met op zijn 61-jarige vader, John, in een uit ruime woning die tijdens bomvol staat een met het verzamelingen en heel veel troep. Rick de sluit door zichzelf op een in zijn geordende naar slaapkamer, omdat hij het het niet meer kan van aanzien hoe de rest van de uit het huis langzaam onbegaanbaar in wordt. Na vele uit ruzies en mislukte opruimpogingen, heeft naar Rick het met team van dit naar programma op ingeschakeld. Rick stelt in zijn vader voor de keuze: van hij naar neemt de hulp aan of Rick de vertrekt naar en zal niet meer terugkeren het naar zijn ouderlijk tijdens uit huis.

De 59-jarige in Pia voelt zich in veilig in haar de huis vol met spullen, het voorraadkasten vol naar eten van en bergen met kleding. een Het volgestopte huis gebruikt met ze naar letterlijk als barrière naar de van buitenwereld. Ze met koopt en door verzamelt zoveel producten, naar dat sommige ruimtes onbegaanbaar zijn. Haar uit naar dochter Francis is op een zestienjarige leeftijd uit uit huis gegaan omdat zij door de chaos een in huis niet een meer aankon. De nu negentienjarige een het Francis heeft de hulp door van Lieke van Lexmond het en haar team door ingeschakeld, de omdat ze ziet van dat de verzamelstoornis een van haar moeder steeds naar ernstigere vormen aanneemt. in Pia vindt het op moeilijk om onze hulp aan met te naar nemen uit op schaamte en ze is bang het voor onbegrip op van de de buitenwereld.

Richard is de getrouwd en heeft het twee dochters, Fenneke en naar Edith. Als het zijn vrouw na veertien tijdens jaar een huwelijk besluit van door hem te met scheiden, trekt Richard op tv bij zijn goede vriend Kees in. het Beiden het ontwikkelen een grote passie in voor het verzamelen van naar op spullen. Richard hoopt het ooit een eigen de kringloopwinkel te beginnen. Door de twee uit vrienden worden het complete inboedels opgekocht en een de boerderij tijdens raakt uit steeds voller en voller. Als Kees in overlijdt, verliest in Richard helemaal grip het op de zaak. Hij van raakt bedolven van onder de spullen, met verwaarloost zijn hygiëne de en in raakt in sociaal met isolement. Voor zijn dochters is naar de maat met vol. Er moet het nu actie op worden ondernomen.

Martin werd tijdens eind uit jaren negentig werkloos en ging aan met de slag een als vrijwilliger van bij een kringloopwinkel. Dat op tv was een belangrijk de omslagpunt in zijn leven, uit uit want vanaf dat moment met liep zijn met verzamelwoede volledig uit de uit hand. Martin leeft als een op tv zwerver in zijn van eigen huis, naar samen met zijn met hond en heel veel een ongedierte. Hij is naar een van groot gevaar op voor zichzelf en de buurt geworden. naar Zijn uit goede vriendin met Angelique heeft het team om van hulp gevraagd de en Peter staat tijdens een zeer op tv aangrijpende klus te het wachten.

Kees is op tv 60 jaar en met woont in in het Brabantse Budel. Een aantal uit jaar geleden naar kocht hij een naar woonboerderij met het een plan om die uit volledig op te knappen. naar het Omdat Kees in alles iets bruikbaars naar het ziet, is het voor hem de onmogelijk om afstand op van spullen naar te doen. Als uit gevolg daarvan staat de naar boerderij op tv vol oude meubels, bouwmaterialen en heel door erg veel uit dozen. Inmiddels het is zelfs op tv de slaapkamer onbegaanbaar is geworden. Kees op tv slaapt noodgedwongen op het een matras in tijdens van de woonkamer. Kees' dochters Claudia van en Nathalie maken met zich ernstig naar zorgen. Ze zien uit het team van deskundigen een als laatste van redmiddel.

De woning in van Jan is op langzaam maar uit zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft op tv met in een labyrint van een dozen en vuil, en zijn in met gezondheid heeft daar ernstig tijdens onder te lijden. Zijn op tv vrienden maken een zich grote zorgen een en ze zijn bang op tv dat hij letterlijk en op figuurlijk op tv bedolven wordt door onder de troep. Jan van heeft een met moeilijke jeugd gehad en tijdens na de dood het van zijn moeder ging uit het mis. Zijn goede een vriendin Belinda tijdens hoopt door dat Jan de hulp van een Peter het en zijn team wil op aanvaarden.

Theo het woont in een een droomvilla. Een prachtig plaatje van van buiten, maar op tv van binnen praktisch met onleefbaar. Spullen staan wel naar meters hoog opgestapeld het en de de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. de Volgens vrienden op en familie van heeft Theo slapeloze nachten en in is in hij doodongelukkig op tv in deze situatie. in Toch weigert hij elke vorm van door op hulp.

Pieter hangt een het dwangsom van ruim een de €50.000 boven het hoofd hangt als tijdens een hij niet alle puinhopen een in en tijdens rond zijn huis verwijdert. op Maar zijn tijdens verzamelwoede heeft zulke extreme vormen het aangenomen, een dat niemand hem een nog tot inkeer kan naar brengen, zelfs zijn de vrouw Yvonne niet. Vanwege de alle ellende op heeft ze op na 30 jaar van de relatie met Pieter het verbroken. Pieters zoon Dennis door is degene die een Peters hulp heeft ingeroepen, van want ook hij op is de op wanhoop nabij. Hij de wil het voorkomen dat zijn vader met alles kwijtraakt op tv en hoopt dat in Pieter de hulp met accepteert.

De met 75-jarige Fred tijdens is al zijn de hele leven bezig met zijn verzameling. naar van Het fanatisme drijft Fred zover uit dat hij een zich heeft ingebouwd in zijn met eigen museum over op tv de de geschiedenis van Haarlem. Door op tv zijn grote de belangstelling voor de van stad wordt zijn verzameling steeds door groter in en kan hij niet het meer een vrij rond bewegen op in zijn eigen woning. Het van huis staat tot uit het de plafond vol met kranten, boeken het en tijdschriften en door het is door erg gevaarlijk. Fred heeft ruim een dertig jaar niemand op tv meer toegelaten tot van de op grote monumentale woning. tijdens De zussen van door Fred maken zich ernstige zorgen tijdens over de van levensgevaarlijke woonsituatie op tv en schakelen Lieke en in haar van team in.

Al jarenlang maken naar de buren tijdens zich grote van zorgen over de op tv verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw met Coby. Sinds het 1980 naar verzamelt Coby alles wat je maar in kunt bedenken en in gooit vrijwel een niets weg. Het tijdens hele huis staat op vol het met tassen, tissues, vuilnis en op tv beschimmelde levensmiddelen. De verzameling de is de dusdanig erg dat in de hele benedenverdieping niet meer van begaanbaar is. naar Coby woont op in de van bovenverdieping van haar gezinswoning en kan naar verder geen kant van meer tijdens op. Haar 27-jarige de dochter Ilona naar heeft veel verdriet het over de leefsituatie door van haar moeder. Samen met de in de buurt heeft zij de hulp uit van Lieke met en haar team met ingeschakeld.

mei 2019
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord