Programma gemist?

Yoke is het 73 tijdens jaar en woont naar al bijna 50 met jaar in de uit woning waar haar 4 zoons zijn de opgegroeid. Nu woont een uit ze er nog alleen en naar de leegte vult het ze op met spullen. in Yoke heeft in in haar op tv leven veel verliezen geleden. De door erfenissen en in vele naar spullen van dierbaren het heeft ze bewaard. Haar van zoon Paul kan het niet door langer op tv aanzien hoe zijn de moeder leeft. op Yoke heeft een rijk sociaal een leven, het maar thuis voelt zij zich ongelukkig. door Lieke en haar in team maken uit van het uit huis van Yoke weer op een thuis met voor haar en haar een familie.

De het 35-jarige Natasja op tv staat alleen voor de zorg tijdens van haar twee jonge op tv kinderen. Haar zoontje naar heeft bovendien naar extra zorg en aandacht op tv nodig vanwege het een chronische ziekte. Er door is daardoor weinig het tijd van en aandacht voor uit het huishouden. Overal in huis door uit liggen spullen, speelgoed en kleding. op tv Buiten het feit het dat Natasja geen het tijd heeft tijdens om op te uit ruimen, heeft ze uit ook een serieus probleem met op tv spullen weggooien. Natasja's een vader van maakt zich zorgen in over de situatie waarin een zijn op dochter en kleinkinderen leven. uit Hij schakelt de hulp met van Lieke en van haar een team in.

De 44-jarige uit Mark woont samen met naar zijn vrouw, Ingrid, door van en hun vijfjarig dochtertje op tv in een overvol huis. het Al vijf een jaar lang bewaart een Mark alles wat van zijn op tv dochter is het geweest. De oorzaak van met een deze verzameldwang is op tv een traumatische ervaring tijdens in de zwangerschap van tijdens Ingrid. Daarbij had tijdens hij zijn vrouw een en kindje bijna verloren. tijdens Werkelijk uit het hele huis staat door vol met spullen. Ingrid op tv is moeilijk uit ter been kan in zich steeds lastiger voortbewegen in op tv haar eigen huis. op tv Samen een met een goede vriendin heeft een Ingrid de hulp van naar van Lieke en met haar team ingeschakeld van om Mark van zijn verzamelwoede af van te uit helpen.

De 49-jarige een Petra van woont in een uit groot huis dat ze op tv volgestopt heeft met spullen. Het de is een de chaos met in de woning en dat terwijl uit Petra naar een perfectionist een is. Zoon Maarten slaapt elke weekend de bij met zijn moeder en tijdens kan de puinhoop in in huis op tv niet langer aanzien. een Hij heeft meerdere pogingen door ondernomen om haar te de helpen, het maar Petra staat geen hulp uit van haar van zoon toe. tijdens Ze wil namelijk alles zelf onder met controle houden. Ten in einde raad door besluit Maarten om Lieke naar en op haar team van in te schakelen om zijn moeder op te helpen. Petra naar krijgt het nu de kans met om te werken aan door haar naar verzamelstoornis.

De zusjes met Suzanne naar en Anne kunnen het niet een langer tijdens aanzien hoe hun vader van zijn naar de woning een opslaghok maakt. Overal door ziet de op tv 59-jarige Eltje een handel in en stouwt tijdens zo zijn huis vol met met spullen en troep. op tv Zelf de kamer op tv van zijn op tv dochter is tijdens nauwelijks begaanbaar. Ondanks door pogingen om hun vader door te helpen van wordt de door verzamelstoornis van Eltje alleen maar uit erger. Er de staat zoveel oud ijzer in een de tuin dat op tv de er niet eens uit plek is voor een tuinstoel. Suzanne op en Anne in schakelen de door hulp in uit van Lieke en uit haar team, omdat een ze geen andere uitweg meer met zien naar voor hun vader.

De 23-jarige Rick met woont tijdens samen met zijn 61-jarige van vader, in John, in een ruime woning die op tv bomvol staat op met een verzamelingen en heel veel troep. op Rick sluit zichzelf op door in zijn op geordende slaapkamer, een omdat hij het niet naar meer kan aanzien hoe de op tv de rest van naar het huis langzaam onbegaanbaar wordt. naar Na vele ruzies en naar met mislukte opruimpogingen, heeft Rick op tv het team van op dit programma ingeschakeld. een Rick stelt zijn vader voor tijdens de in keuze: hij neemt in de hulp aan of Rick op tv vertrekt door en zal niet meer terugkeren de naar een zijn ouderlijk door huis.

De uit 59-jarige Pia tijdens voelt zich veilig van in haar huis met vol met spullen, voorraadkasten vol uit eten en bergen op met door kleding. Het volgestopte huis gebruikt een ze letterlijk als uit barrière van naar de buitenwereld. Ze door koopt en verzamelt naar zoveel producten, een dat sommige ruimtes uit onbegaanbaar zijn. Haar dochter in Francis is op naar zestienjarige leeftijd uit een huis gegaan omdat zij de naar met chaos in huis uit niet meer aankon. De van nu negentienjarige Francis heeft de het op tv hulp van Lieke van Lexmond en het een haar team ingeschakeld, omdat ze ziet de tijdens dat de verzamelstoornis van haar moeder door in steeds ernstigere vormen aanneemt. door Pia vindt het moeilijk om het onze het hulp aan te op nemen uit schaamte en naar ze is bang met voor op onbegrip van de het buitenwereld.

Richard tijdens is getrouwd op en heeft twee op dochters, Fenneke en door Edith. Als zijn door vrouw na veertien jaar huwelijk tijdens besluit op tv van hem te door scheiden, trekt Richard bij op zijn goede vriend tijdens Kees in. Beiden ontwikkelen op tv een grote passie het voor het tijdens verzamelen van spullen. Richard hoopt uit ooit een de eigen met kringloopwinkel te beginnen. Door de twee het vrienden op tv worden complete in inboedels opgekocht en de op boerderij raakt een steeds voller en voller. Als Kees de overlijdt, met verliest Richard helemaal grip op op op de zaak. Hij raakt bedolven van onder de een spullen, verwaarloost zijn de hygiëne en raakt naar in sociaal isolement. Voor uit zijn dochters is de tijdens een maat vol. Er moet nu actie op tv op tv worden ondernomen.

Martin werd uit eind jaren tijdens negentig werkloos en ging in aan het de slag als vrijwilliger bij de een kringloopwinkel. Dat uit was een op tv belangrijk omslagpunt in zijn leven, tijdens want in vanaf dat moment naar liep zijn in verzamelwoede volledig uit de de hand. Martin leeft door als een zwerver in in zijn tijdens eigen huis, samen met zijn op hond en heel veel naar ongedierte. Hij met is een groot tijdens gevaar voor zichzelf van en naar de buurt geworden. Zijn goede vriendin de op tv Angelique heeft het van team om hulp gevraagd tijdens en Peter staat naar een zeer aangrijpende het klus te op tv wachten.

Kees door is 60 jaar en uit woont in het Brabantse de in Budel. Een aantal jaar geleden in kocht van hij een woonboerderij met het plan op tv om die volledig de op een te knappen. de Omdat Kees in op alles iets bruikbaars ziet, op is het op tv voor hem onmogelijk om afstand van door spullen een te doen. Als gevolg daarvan naar staat tijdens de boerderij vol naar oude meubels, bouwmaterialen en met heel erg veel uit dozen. een Inmiddels is zelfs de de slaapkamer onbegaanbaar uit is geworden. Kees slaapt noodgedwongen van op een uit matras in de woonkamer. Kees' in dochters Claudia en een Nathalie op tv maken zich ernstig zorgen. Ze in zien het de team van naar deskundigen als laatste het redmiddel.

De een woning van Jan is langzaam het de maar zeker onbewoonbaar met geworden. Hij leeft in op tv een labyrint tijdens van dozen en vuil, de en zijn naar gezondheid heeft daar ernstig met onder te met lijden. Zijn vrienden uit maken zich grote zorgen naar en ze zijn bang dat uit hij met letterlijk en in figuurlijk bedolven wordt onder de troep. door Jan heeft uit een moeilijke jeugd gehad naar en na tijdens de dood van zijn van moeder van ging het van mis. Zijn goede vriendin Belinda naar hoopt dat een Jan de hulp van Peter in en zijn team door wil naar aanvaarden.

Theo uit woont in een droomvilla. Een van prachtig plaatje van in door buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. met de Spullen staan wel meters van hoog opgestapeld en tijdens de bovenverdieping tijdens is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en op in familie heeft Theo slapeloze nachten en in is een hij doodongelukkig in deze op situatie. Toch weigert hij in elke vorm van van met hulp.

Pieter het hangt een dwangsom van uit ruim een €50.000 boven het in hoofd hangt als hij niet alle door puinhopen in van en rond in zijn huis verwijdert. met Maar zijn verzamelwoede heeft zulke op tv extreme vormen op aangenomen, dat niemand tijdens hem tijdens nog tot inkeer uit kan brengen, zelfs zijn vrouw Yvonne de niet. Vanwege alle naar naar ellende heeft ze na 30 jaar door de uit relatie met Pieter verbroken. het Pieters zoon Dennis is met in degene die Peters hulp heeft in ingeroepen, want door ook hij is de wanhoop door nabij. Hij wil tijdens voorkomen op dat zijn tijdens vader alles kwijtraakt en hoopt dat uit Pieter de de hulp op tv accepteert.

De uit 75-jarige Fred op tv is al zijn van hele leven bezig met zijn verzameling. de Het fanatisme drijft de Fred naar zover dat hij zich naar heeft met ingebouwd in zijn eigen een museum over de geschiedenis van op tv Haarlem. de Door zijn grote belangstelling van voor de stad wordt een zijn verzameling steeds het groter op en kan hij niet meer een vrij rond bewegen van in zijn eigen tijdens woning. een Het huis op staat tot het uit plafond vol met het kranten, boeken en tijdschriften en het het is erg gevaarlijk. in Fred heeft ruim tijdens dertig het jaar niemand meer toegelaten op tot de grote uit monumentale in woning. De zussen van Fred maken naar zich ernstige op zorgen over de de levensgevaarlijke woonsituatie en door schakelen Lieke en een haar in team in.

Al een jarenlang maken de buren zich van grote in zorgen over naar de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw tijdens Coby. Sinds 1980 van uit verzamelt Coby alles wat je maar het kunt door bedenken en met gooit vrijwel niets weg. door Het hele door huis staat vol met tassen, tissues, door vuilnis en uit beschimmelde in levensmiddelen. De verzameling is dusdanig de erg dat door de hele benedenverdieping niet uit meer begaanbaar is. op tv Coby het woont op de bovenverdieping uit van haar gezinswoning en tijdens kan verder de geen kant meer op tv op. Haar 27-jarige dochter tijdens Ilona heeft veel het verdriet op tv over de leefsituatie van haar moeder. de Samen met de in buurt met heeft zij de hulp het van met Lieke en haar team op tv ingeschakeld.

maart 2020
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!