Programma gemist?
mei 2017
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dierbaren heeft ze bewaard. Haar zoon Paul kan het niet langer aanzien hoe zijn moeder leeft. Yoke heeft een rijk sociaal leven, maar thuis voelt zij zich ongelukkig. Lieke en haar team maken van het huis van Yoke weer een thuis voor haar en haar familie.

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis liggen spullen, speelgoed en kleding. Buiten het feit dat Natasja geen tijd heeft om op te ruimen, heeft ze ook een serieus probleem met spullen weggooien. Natasja's vader maakt zich zorgen over de situatie waarin zijn dochter en kleinkinderen leven. Hij schakelt de hulp van Lieke en haar team in.

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijdens de zwangerschap van Ingrid. Daarbij had hij zijn vrouw en kindje bijna verloren. Werkelijk het hele huis staat vol met spullen. Ingrid is moeilijk ter been kan zich steeds lastiger voortbewegen in haar eigen huis. Samen met een goede vriendin heeft Ingrid de hulp van Lieke en haar team ingeschakeld om Mark van zijn verzamelwoede af te helpen.

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer aanzien. Hij heeft meerdere pogingen ondernomen om haar te helpen, maar Petra staat geen hulp van haar zoon toe. Ze wil namelijk alles zelf onder controle houden. Ten einde raad besluit Maarten om Lieke en haar team in te schakelen om zijn moeder te helpen. Petra krijgt nu de kans om te werken aan haar verzamelstoornis.

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelijks begaanbaar. Ondanks pogingen om hun vader te helpen wordt de verzamelstoornis van Eltje alleen maar erger. Er staat zoveel oud ijzer in de tuin dat er niet eens plek is voor een tuinstoel. Suzanne en Anne schakelen de hulp in van Lieke en haar team, omdat ze geen andere uitweg meer zien voor hun vader.

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest van het huis langzaam onbegaanbaar wordt. Na vele ruzies en mislukte opruimpogingen, heeft Rick het team van dit programma ingeschakeld. Rick stelt zijn vader voor de keuze: hij neemt de hulp aan of Rick vertrekt en zal niet meer terugkeren naar zijn ouderlijk huis.

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommige ruimtes onbegaanbaar zijn. Haar dochter Francis is op zestienjarige leeftijd uit huis gegaan omdat zij de chaos in huis niet meer aankon. De nu negentienjarige Francis heeft de hulp van Lieke van Lexmond en haar team ingeschakeld, omdat ze ziet dat de verzamelstoornis van haar moeder steeds ernstigere vormen aanneemt. Pia vindt het moeilijk om onze hulp aan te nemen uit schaamte en ze is bang voor onbegrip van de buitenwereld.

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spullen. Richard hoopt ooit een eigen kringloopwinkel te beginnen. Door de twee vrienden worden complete inboedels opgekocht en de boerderij raakt steeds voller en voller. Als Kees overlijdt, verliest Richard helemaal grip op de zaak. Hij raakt bedolven onder de spullen, verwaarloost zijn hygiëne en raakt in sociaal isolement. Voor zijn dochters is de maat vol. Er moet nu actie worden ondernomen.

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een zwerver in zijn eigen huis, samen met zijn hond en heel veel ongedierte. Hij is een groot gevaar voor zichzelf en de buurt geworden. Zijn goede vriendin Angelique heeft het team om hulp gevraagd en Peter staat een zeer aangrijpende klus te wachten.

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te doen. Als gevolg daarvan staat de boerderij vol oude meubels, bouwmaterialen en heel erg veel dozen. Inmiddels is zelfs de slaapkamer onbegaanbaar is geworden. Kees slaapt noodgedwongen op een matras in de woonkamer. Kees' dochters Claudia en Nathalie maken zich ernstig zorgen. Ze zien het team van deskundigen als laatste redmiddel.

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en figuurlijk bedolven wordt onder de troep. Jan heeft een moeilijke jeugd gehad en na de dood van zijn moeder ging het mis. Zijn goede vriendin Belinda hoopt dat Jan de hulp van Peter en zijn team wil aanvaarden.

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze nachten en is hij doodongelukkig in deze situatie. Toch weigert hij elke vorm van hulp.

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs zijn vrouw Yvonne niet. Vanwege alle ellende heeft ze na 30 jaar de relatie met Pieter verbroken. Pieters zoon Dennis is degene die Peters hulp heeft ingeroepen, want ook hij is de wanhoop nabij. Hij wil voorkomen dat zijn vader alles kwijtraakt en hoopt dat Pieter de hulp accepteert.

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn verzameling steeds groter en kan hij niet meer vrij rond bewegen in zijn eigen woning. Het huis staat tot het plafond vol met kranten, boeken en tijdschriften en het is erg gevaarlijk. Fred heeft ruim dertig jaar niemand meer toegelaten tot de grote monumentale woning. De zussen van Fred maken zich ernstige zorgen over de levensgevaarlijke woonsituatie en schakelen Lieke en haar team in.

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis en beschimmelde levensmiddelen. De verzameling is dusdanig erg dat de hele benedenverdieping niet meer begaanbaar is. Coby woont op de bovenverdieping van haar gezinswoning en kan verder geen kant meer op. Haar 27-jarige dochter Ilona heeft veel verdriet over de leefsituatie van haar moeder. Samen met de buurt heeft zij de hulp van Lieke en haar team ingeschakeld.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord