Programma gemist?

Yoke is door 73 jaar en naar woont al bijna 50 naar jaar in de op woning naar waar haar 4 zoons op tv zijn opgegroeid. Nu tijdens woont van ze er nog alleen en in de leegte vult ze uit op met het spullen. Yoke heeft het in op tv haar leven veel verliezen geleden. De tijdens erfenissen en vele naar spullen van dierbaren het heeft ze bewaard. door uit Haar zoon Paul kan het niet tijdens langer aanzien hoe de zijn moeder van leeft. op tv Yoke heeft een door rijk sociaal leven, maar thuis voelt van zij zich op tv ongelukkig. Lieke en uit haar team een maken van door het huis van door Yoke weer een met thuis voor haar uit en haar familie.

De 35-jarige Natasja een staat alleen voor op tv de in zorg van haar een twee jonge kinderen. Haar zoontje de heeft bovendien het extra zorg en uit aandacht nodig vanwege een tijdens chronische op ziekte. Er is daardoor weinig uit tijd en aandacht tijdens voor het het huishouden. Overal in huis op liggen het spullen, speelgoed en kleding. Buiten naar het feit dat uit Natasja van geen tijd heeft tijdens om op te van ruimen, heeft naar ze ook een serieus probleem het met spullen op weggooien. Natasja's vader maakt uit zich zorgen in over de situatie waarin door zijn in dochter en kleinkinderen leven. Hij schakelt een de hulp van met Lieke een en haar team op tv in.

De 44-jarige Mark door woont door samen met zijn vrouw, Ingrid, op en een hun vijfjarig de dochtertje in een overvol van huis. Al op vijf jaar lang bewaart Mark alles met op wat van zijn dochter op tv is geweest. De oorzaak een van deze verzameldwang naar is een traumatische ervaring door de tijdens de zwangerschap van Ingrid. Daarbij een had hij zijn met vrouw en in kindje bijna verloren. door Werkelijk van het hele huis staat vol met op spullen. op Ingrid is door moeilijk ter been kan het zich steeds uit lastiger voortbewegen in haar eigen een huis. Samen uit met een goede vriendin met heeft Ingrid naar de hulp uit van Lieke en haar van team ingeschakeld om Mark van door zijn verzamelwoede naar af naar te helpen.

De 49-jarige tijdens Petra woont in een de groot een huis dat op tv ze volgestopt heeft met spullen. een Het tijdens is een chaos in uit de woning en naar dat terwijl Petra een perfectionist met is. Zoon Maarten met slaapt op tv elke weekend bij het zijn moeder in en kan de van puinhoop in huis niet langer aanzien. op tv op Hij heeft meerdere pogingen ondernomen om een haar te helpen, het maar Petra op staat geen hulp van in op haar zoon toe. Ze wil namelijk naar alles zelf onder het controle uit houden. Ten einde raad besluit het Maarten op om Lieke de en haar team in te schakelen de van om zijn moeder te helpen. van Petra krijgt met nu de kans om te de werken van aan haar met verzamelstoornis.

De zusjes Suzanne naar de en Anne kunnen het op tv niet langer tijdens aanzien hoe hun vader van van zijn woning een van opslaghok maakt. uit Overal ziet de 59-jarige in Eltje handel in en een stouwt zo zijn op door huis vol met spullen en uit troep. Zelf de op tv kamer het van zijn dochter uit is nauwelijks begaanbaar. Ondanks pogingen om naar hun een vader te helpen wordt de tijdens uit verzamelstoornis van Eltje tijdens alleen maar erger. Er op tv staat zoveel oud ijzer het in de tuin dat uit er op niet eens plek in is voor een tuinstoel. Suzanne een en Anne schakelen tijdens de hulp naar in van Lieke en het haar de team, omdat ze van geen andere van uitweg meer zien voor hun de vader.

De 23-jarige een Rick naar woont samen met zijn naar 61-jarige vader, met John, in een ruime woning in die bomvol staat de met verzamelingen het en heel veel troep. door Rick sluit zichzelf de op in in zijn geordende tijdens slaapkamer, omdat hij op tv het niet meer kan aanzien een hoe op de rest van het huis langzaam van onbegaanbaar wordt. Na in vele ruzies en door mislukte opruimpogingen, uit heeft van Rick het team van naar dit programma ingeschakeld. Rick op tv stelt op zijn vader voor de keuze: hij op tv neemt de hulp van aan of een Rick vertrekt en zal uit niet meer door terugkeren naar zijn van ouderlijk uit huis.

De tijdens 59-jarige Pia voelt zich de veilig in haar huis een vol van met spullen, voorraadkasten vol door eten en bergen uit met kleding. tijdens Het volgestopte tijdens huis gebruikt ze letterlijk tijdens als barrière naar de de buitenwereld. een Ze koopt en op tv verzamelt zoveel producten, dat sommige door ruimtes tijdens onbegaanbaar zijn. Haar de dochter Francis is op het zestienjarige leeftijd uit huis gegaan van door omdat zij de chaos in naar huis niet meer aankon. uit De in nu negentienjarige Francis heeft uit de hulp van Lieke naar van Lexmond tijdens en haar team ingeschakeld, op omdat ze ziet de dat het de verzamelstoornis van door haar moeder steeds ernstigere naar vormen door aanneemt. Pia vindt uit het moeilijk om een onze hulp aan door te nemen uit schaamte een en ze is door bang voor de onbegrip van de uit buitenwereld.

Richard naar is getrouwd en heeft twee tijdens dochters, met Fenneke en op Edith. Als zijn vrouw na veertien op tv jaar het huwelijk besluit van tijdens hem te naar scheiden, trekt Richard bij zijn goede het vriend tijdens Kees in. Beiden ontwikkelen met een grote passie voor tijdens het het verzamelen van spullen. Richard in hoopt uit ooit een eigen kringloopwinkel te naar beginnen. Door de van twee vrienden worden complete op op inboedels opgekocht en de boerderij raakt in steeds voller en de voller. op tv Als Kees overlijdt, verliest Richard op naar helemaal grip op de een zaak. Hij raakt bedolven op tv onder uit de spullen, verwaarloost zijn hygiëne een en raakt in op sociaal isolement. van Voor zijn dochters is tijdens de maat vol. Er het moet het nu actie worden naar ondernomen.

Martin van werd eind jaren negentig het werkloos en de ging aan de in slag als vrijwilliger door bij een naar kringloopwinkel. Dat was een van belangrijk omslagpunt een in zijn leven, want vanaf van dat moment door liep zijn verzamelwoede volledig op uit de hand. Martin tijdens leeft als het een door zwerver in zijn eigen huis, in samen in met zijn hond en heel het veel met ongedierte. Hij is een groot op tv gevaar voor naar zichzelf en de buurt geworden. door Zijn goede vriendin de met Angelique heeft het team om hulp door in gevraagd en Peter staat tijdens een zeer aangrijpende een klus te uit wachten.

Kees is de 60 jaar en door woont in van het Brabantse Budel. Een in aantal jaar geleden het kocht hij met een woonboerderij met het plan een om die volledig op op te de knappen. Omdat Kees in in in alles iets bruikbaars ziet, is het van voor hem onmogelijk naar om naar afstand van spullen te uit doen. Als gevolg daarvan het staat tijdens de boerderij vol oude met meubels, bouwmaterialen op en heel erg veel een dozen. Inmiddels is zelfs van het de slaapkamer onbegaanbaar op is geworden. Kees slaapt noodgedwongen van op een matras in door naar de woonkamer. Kees' dochters Claudia een en Nathalie naar maken zich ernstig tijdens zorgen. Ze zien het in team van deskundigen als op laatste uit redmiddel.

De woning op tv van Jan is langzaam het maar zeker het onbewoonbaar de geworden. Hij leeft in een op tv labyrint van de dozen en vuil, een en zijn het gezondheid heeft daar op tv ernstig onder te lijden. Zijn vrienden op tv tijdens maken zich grote tijdens zorgen en ze zijn bang dat op tv hij letterlijk naar en figuurlijk bedolven wordt in een onder de troep. Jan heeft het een moeilijke jeugd op tv gehad en na door de dood van zijn tijdens moeder ging op het mis. naar Zijn goede vriendin Belinda hoopt met dat een Jan de hulp de van Peter en zijn team door wil in aanvaarden.

Theo een woont in een een droomvilla. Een met prachtig plaatje van naar buiten, maar van binnen op tv praktisch onleefbaar. Spullen staan uit wel meters uit hoog opgestapeld en de uit bovenverdieping is onbereikbaar geworden. op tv Volgens vrienden uit en familie heeft tijdens Theo slapeloze op tv nachten en de is hij doodongelukkig met in deze situatie. Toch weigert de hij elke vorm het van het hulp.

Pieter hangt tijdens een dwangsom van ruim in €50.000 in boven het hoofd hangt als in hij niet tijdens alle puinhopen in tijdens en rond zijn huis door verwijdert. Maar door zijn het verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, in dat op tv niemand hem nog tot uit inkeer kan brengen, een zelfs zijn vrouw Yvonne tijdens niet. Vanwege naar alle ellende heeft met ze na in 30 jaar naar de relatie met op Pieter verbroken. Pieters zoon Dennis is uit met degene die Peters met hulp heeft ingeroepen, in want ook hij is de tijdens wanhoop nabij. uit Hij wil voorkomen dat het zijn vader alles van kwijtraakt en hoopt op dat Pieter de hulp in naar accepteert.

De op tv 75-jarige Fred is al zijn op tv hele met leven bezig met zijn verzameling. tijdens Het fanatisme van drijft met Fred zover dat hij door zich heeft het ingebouwd in zijn het eigen museum over de naar geschiedenis van naar Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor door op tv de stad wordt van zijn verzameling steeds in groter en kan door hij niet meer in vrij rond bewegen in zijn op tv eigen woning. tijdens Het huis staat tot door het op tv plafond vol met kranten, de boeken en tijdschriften en naar het is erg uit gevaarlijk. door Fred heeft ruim dertig jaar niemand naar meer het toegelaten tot de grote een monumentale woning. De het zussen van Fred met maken zich ernstige zorgen een over met de levensgevaarlijke woonsituatie en schakelen een Lieke door en haar team het in.

Al jarenlang maken tijdens de een buren zich grote met zorgen over de verzamelwoede door van hun 62-jarige op tv buurvrouw Coby. van Sinds 1980 verzamelt met Coby alles op wat je maar kunt bedenken en het gooit vrijwel met niets weg. het Het hele van huis staat vol met tassen, door tissues, vuilnis door en beschimmelde levensmiddelen. met De verzameling een is dusdanig erg dat van de hele benedenverdieping niet meer een in begaanbaar is. Coby woont op de op bovenverdieping van haar door gezinswoning en op kan verder geen door kant een meer op. Haar 27-jarige dochter Ilona op tv heeft veel het verdriet over uit de leefsituatie van van haar moeder. van Samen met de buurt heeft door zij de hulp van met Lieke en de haar team tijdens ingeschakeld.

augustus 2020
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!