Programma gemist?

Yoke is 73 van jaar door en woont al in bijna 50 jaar in tijdens de woning waar haar met door 4 zoons zijn opgegroeid. Nu het woont ze uit er nog door alleen en de leegte vult met ze op in met spullen. Yoke een heeft in haar in leven veel verliezen geleden. De van erfenissen naar en vele spullen door van dierbaren in heeft ze bewaard. Haar op tv zoon Paul kan op het niet langer aanzien van hoe zijn de moeder leeft. Yoke heeft een het rijk met sociaal leven, maar thuis voelt tijdens zij de zich ongelukkig. Lieke en met haar team maken van uit het huis de van Yoke weer door een van thuis voor haar in en haar familie.

De tijdens 35-jarige Natasja staat de alleen voor van de zorg van haar twee tijdens jonge tijdens kinderen. Haar zoontje heeft een bovendien extra naar zorg en aandacht nodig vanwege het een chronische ziekte. van Er is daardoor door weinig tijd en aandacht op tv voor op het huishouden. Overal in huis een de liggen spullen, speelgoed door en kleding. Buiten het feit door dat Natasja geen tijd naar heeft op om op te de ruimen, heeft ze ook een uit serieus probleem met met naar spullen weggooien. Natasja's vader maakt zich van de zorgen over de situatie van waarin zijn dochter en in kleinkinderen leven. Hij op schakelt de hulp van door Lieke van en haar een team in.

De uit 44-jarige Mark woont samen met van uit zijn vrouw, Ingrid, uit en hun vijfjarig op tv dochtertje in een overvol huis. Al naar vijf jaar lang naar bewaart Mark alles een met wat van zijn dochter is geweest. een door De oorzaak van in deze verzameldwang is een traumatische naar ervaring in tijdens de zwangerschap van de Ingrid. Daarbij op tv had hij zijn vrouw het en kindje bijna verloren. Werkelijk de het naar hele huis een staat vol met spullen. Ingrid is door moeilijk van ter been kan op zich steeds lastiger op tv voortbewegen in haar met eigen huis. in Samen met een goede vriendin uit heeft Ingrid de hulp op tv van op tv Lieke en haar team ingeschakeld het op om Mark van zijn verzamelwoede op tv af te op helpen.

De tijdens 49-jarige Petra woont een in een groot huis naar dat tijdens ze volgestopt heeft met spullen. Het een is een chaos van in met de woning en dat terwijl in Petra een een perfectionist is. Zoon Maarten van naar slaapt elke weekend bij zijn op tv moeder en het kan de puinhoop in op tv huis in niet langer aanzien. Hij heeft met meerdere de pogingen ondernomen om haar te de helpen, maar op Petra staat geen op hulp van haar zoon toe. de tijdens Ze wil namelijk alles uit zelf onder controle met houden. Ten einde raad besluit het Maarten om tijdens Lieke en haar op tv team in te op schakelen om van zijn moeder te helpen. uit Petra krijgt uit nu de kans om een te werken aan haar van naar verzamelstoornis.

De een zusjes Suzanne naar en Anne kunnen het niet langer uit aanzien hoe het hun vader met van zijn een woning een opslaghok het maakt. Overal ziet de tijdens 59-jarige Eltje handel in met en stouwt zo zijn het huis vol met door spullen en troep. van naar Zelf de kamer van zijn dochter met is nauwelijks door begaanbaar. Ondanks pogingen om naar hun vader tijdens te helpen wordt naar de verzamelstoornis van Eltje op tv alleen maar van erger. Er staat zoveel met op oud ijzer in de tuin het dat door er niet eens plek is tijdens voor een tuinstoel. Suzanne naar op en Anne schakelen de hulp naar in een van Lieke en haar team, omdat tijdens ze geen andere een uitweg op meer zien voor in hun vader.

De 23-jarige in Rick op woont samen met zijn 61-jarige op vader, John, in een de ruime woning die een bomvol in staat met verzamelingen naar en heel veel troep. de Rick sluit zichzelf met op in zijn geordende de slaapkamer, met omdat hij een het niet meer kan naar aanzien hoe de rest op van het een huis langzaam van onbegaanbaar wordt. Na vele ruzies en uit op mislukte opruimpogingen, heeft tijdens Rick het team van dit programma de ingeschakeld. in Rick stelt zijn vader voor door de keuze: de hij neemt de het hulp aan of Rick uit vertrekt tijdens en zal niet tijdens meer terugkeren naar zijn uit ouderlijk de huis.

De 59-jarige Pia naar in voelt zich veilig in haar op huis naar vol met spullen, voorraadkasten vol van eten en een bergen met kleding. Het volgestopte van in huis gebruikt ze letterlijk als in barrière door naar de buitenwereld. Ze koopt van en verzamelt zoveel producten, tijdens op dat sommige ruimtes onbegaanbaar zijn. tijdens Haar dochter op tv Francis is de op zestienjarige leeftijd op uit huis gegaan omdat zij van de uit chaos in huis door niet meer aankon. De van nu negentienjarige op Francis heeft de hulp tijdens van Lieke van Lexmond en een door haar team ingeschakeld, omdat ze met ziet door dat de verzamelstoornis van van haar moeder op steeds ernstigere vormen aanneemt. Pia met vindt tijdens het moeilijk om onze hulp op tv aan met te nemen uit schaamte een en ze het is bang voor onbegrip van met de naar buitenwereld.

Richard is getrouwd een en heeft naar twee op dochters, Fenneke en Edith. Als op zijn tijdens vrouw na veertien jaar huwelijk naar besluit het van hem te naar scheiden, trekt Richard in bij zijn goede vriend Kees in. met door Beiden ontwikkelen een grote passie op voor het verzamelen van naar spullen. Richard hoopt met ooit een eigen van naar kringloopwinkel te beginnen. Door de twee tijdens vrienden het worden complete inboedels naar opgekocht en de boerderij op raakt steeds voller een en op voller. Als Kees overlijdt, verliest Richard op het helemaal grip op de op tv zaak. Hij raakt bedolven op tv onder van de spullen, verwaarloost zijn hygiëne en het in raakt in sociaal isolement. Voor de zijn op tv dochters is de op maat vol. Er moet nu actie met naar worden ondernomen.

Martin werd de eind jaren negentig werkloos naar op en ging aan tijdens de slag als het vrijwilliger bij een kringloopwinkel. door Dat was een belangrijk omslagpunt naar de in zijn leven, want met vanaf dat moment de liep zijn naar verzamelwoede volledig uit de hand. Martin door op tv leeft als een zwerver in zijn naar eigen huis, samen tijdens het met zijn hond en heel op veel door ongedierte. Hij is een groot op tv gevaar voor zichzelf en een de buurt het geworden. Zijn goede door vriendin Angelique heeft de het team met om hulp van gevraagd en Peter staat uit een zeer uit aangrijpende klus te het wachten.

Kees op is 60 naar jaar en woont in het Brabantse van Budel. Een op aantal jaar geleden kocht naar hij een woonboerderij een van met het plan op tv om die volledig op te het knappen. Omdat Kees met in alles uit iets bruikbaars uit ziet, is het voor hem uit onmogelijk om afstand van door spullen te doen. naar in Als gevolg daarvan tijdens staat de boerderij vol oude met meubels, bouwmaterialen naar en heel erg naar veel dozen. Inmiddels is uit zelfs door de slaapkamer onbegaanbaar is geworden. van Kees slaapt noodgedwongen op op tv een tijdens matras in de op woonkamer. Kees' naar dochters Claudia en Nathalie een maken zich ernstig zorgen. Ze de zien het met team van deskundigen van als laatste in redmiddel.

De een woning van uit Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar uit geworden. uit Hij leeft met in een labyrint van dozen van en vuil, in en zijn gezondheid heeft met daar ernstig onder te op het lijden. Zijn vrienden maken zich grote tijdens zorgen en ze van zijn de bang dat op hij letterlijk en figuurlijk bedolven naar wordt naar onder de troep. Jan heeft van een moeilijke jeugd het gehad en een na de dood naar van zijn van moeder ging het het mis. Zijn goede vriendin Belinda hoopt het dat Jan door de hulp van Peter naar en van zijn team wil tijdens aanvaarden.

Theo uit woont in een droomvilla. met Een prachtig tijdens plaatje van buiten, maar van een binnen praktisch op onleefbaar. met Spullen staan wel meters hoog opgestapeld met en de bovenverdieping tijdens is onbereikbaar door geworden. uit Volgens vrienden en familie van heeft Theo slapeloze nachten een en is tijdens hij doodongelukkig in een deze situatie. Toch weigert van hij elke vorm van naar tijdens hulp.

Pieter naar hangt een dwangsom van in ruim €50.000 boven het de hoofd hangt als in van hij niet alle puinhopen in naar en een rond zijn huis verwijdert. Maar zijn in verzamelwoede heeft zulke op extreme een vormen aangenomen, dat niemand hem met nog het tot inkeer kan een brengen, zelfs zijn een vrouw Yvonne niet. Vanwege alle uit ellende heeft een ze na 30 jaar met de relatie door met Pieter verbroken. tijdens Pieters met zoon Dennis is een degene die Peters hulp het heeft ingeroepen, want met ook hij naar is de wanhoop nabij. tijdens Hij wil voorkomen dat zijn naar vader alles naar kwijtraakt en met hoopt dat door Pieter de hulp een accepteert.

De 75-jarige Fred door is al zijn de uit hele leven bezig met in zijn verzameling. op Het fanatisme drijft Fred zover dat met hij zich heeft op ingebouwd in zijn op tijdens eigen museum over de geschiedenis van naar Haarlem. Door zijn in grote belangstelling voor uit op de stad wordt zijn op tv verzameling steeds groter een en kan hij niet meer tijdens tijdens vrij rond bewegen het in zijn eigen woning. Het huis van staat tot het van uit plafond vol met de kranten, boeken en tijdschriften en het in is erg op tv gevaarlijk. de Fred heeft ruim dertig jaar met niemand meer toegelaten tot naar door de grote monumentale woning. De zussen in van Fred de maken zich door ernstige zorgen over de uit levensgevaarlijke woonsituatie en een schakelen Lieke een en haar team naar in.

Al een jarenlang maken de buren met zich grote in zorgen over de de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw van Coby. het Sinds 1980 verzamelt Coby met alles wat het je maar kunt bedenken en het gooit vrijwel in niets door weg. Het hele huis de staat vol met tassen, met tissues, het vuilnis en beschimmelde levensmiddelen. op tv De verzameling is dusdanig van erg dat de met hele benedenverdieping niet tijdens meer begaanbaar de is. Coby uit woont op de bovenverdieping van door haar in gezinswoning en kan verder geen kant op meer tijdens op. Haar het 27-jarige dochter Ilona heeft veel verdriet op tv het over de leefsituatie van haar moeder. tijdens Samen met de met een buurt heeft zij op tv de hulp van Lieke en op haar team uit ingeschakeld.

december 2018
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord