Programma gemist?

Yoke in is 73 jaar en in woont al bijna 50 op tv jaar in de van woning waar het haar 4 zoons de zijn opgegroeid. Nu uit woont een ze er nog alleen en de door leegte in vult ze op met in spullen. Yoke op tv heeft in haar tijdens leven veel verliezen op geleden. De in erfenissen en vele spullen van het dierbaren heeft in ze bewaard. Haar zoon met Paul op kan het niet naar langer aanzien hoe zijn moeder in leeft. Yoke heeft een met rijk sociaal leven, een tijdens maar thuis voelt zij zich ongelukkig. naar Lieke en op tv haar team maken met van het huis van met van Yoke weer een thuis een voor haar op en haar familie.

De 35-jarige Natasja op tv staat alleen voor met naar de zorg van haar twee jonge op tv kinderen. Haar zoontje tijdens heeft bovendien op extra zorg en aandacht van nodig vanwege tijdens een op chronische ziekte. Er is daardoor weinig met in tijd en aandacht het voor het huishouden. Overal in huis van liggen de spullen, speelgoed op tv en kleding. Buiten tijdens het feit dat Natasja een geen tijd heeft om op op tv de te ruimen, heeft het ze ook een serieus op probleem met op tv spullen weggooien. Natasja's vader maakt op tv zich zorgen over de het situatie tijdens waarin zijn dochter en de kleinkinderen leven. naar Hij schakelt een de hulp van Lieke en naar haar team tijdens in.

De naar 44-jarige Mark woont samen op tv met zijn vrouw, op Ingrid, en hun vijfjarig de dochtertje in een een overvol huis. het Al vijf jaar van lang bewaart Mark alles het wat op tv van zijn door dochter is geweest. De op tv oorzaak van deze verzameldwang is een een traumatische ervaring uit uit tijdens de zwangerschap van Ingrid. Daarbij op had op tv hij zijn vrouw en uit kindje bijna verloren. naar Werkelijk het hele het huis staat vol met het spullen. het Ingrid is moeilijk in ter been kan zich steeds naar lastiger op tv voortbewegen in haar eigen huis. in Samen met met een naar goede vriendin heeft Ingrid de hulp in van Lieke en een haar team de ingeschakeld om door Mark van op tv zijn verzamelwoede af te tijdens helpen.

De naar 49-jarige Petra woont in het een van groot huis dat ze volgestopt op tv heeft met op spullen. Het is naar een chaos met in de woning en dat terwijl van Petra een perfectionist in is. een Zoon Maarten slaapt elke weekend op tv naar bij zijn moeder en kan op de puinhoop in huis op tv niet langer aanzien. het Hij heeft meerdere op tv op pogingen ondernomen om haar te helpen, uit tijdens maar Petra staat geen hulp van tijdens haar zoon uit toe. Ze wil in namelijk alles zelf onder tijdens controle met houden. Ten einde raad op tv besluit Maarten in om Lieke en haar team door tijdens in te schakelen met om zijn moeder te helpen. Petra een op krijgt nu de kans op om te werken met aan haar op verzamelstoornis.

De de zusjes Suzanne en Anne kunnen door het op tv niet langer aanzien hoe naar hun vader van zijn uit woning uit een opslaghok maakt. Overal op ziet de 59-jarige Eltje in handel door in en stouwt zo met zijn huis in vol met spullen en met troep. tijdens Zelf de kamer van zijn van dochter is nauwelijks begaanbaar. naar Ondanks pogingen de om hun vader naar te uit helpen wordt de op tv verzamelstoornis van Eltje in alleen maar erger. Er staat van zoveel oud op ijzer in de tuin dat de er niet eens naar plek is voor op tv een tuinstoel. Suzanne door en Anne schakelen naar de in hulp in van de Lieke en uit haar team, omdat ze geen andere de uitweg meer door zien voor de hun vader.

De van 23-jarige Rick woont met samen met tijdens zijn 61-jarige vader, een John, in een tijdens ruime woning die een bomvol staat met verzamelingen en heel een veel troep. Rick de sluit zichzelf op van in uit zijn geordende slaapkamer, op omdat hij het op niet meer kan aanzien van hoe de van rest van het huis door langzaam onbegaanbaar wordt. de Na vele ruzies en in mislukte door opruimpogingen, heeft Rick het met team door van dit programma ingeschakeld. een Rick stelt zijn van vader voor de keuze: hij het uit neemt de hulp uit aan of Rick vertrekt uit en zal niet meer terugkeren in naar het zijn ouderlijk naar huis.

De van 59-jarige Pia voelt zich een veilig in haar huis een vol met in spullen, tijdens voorraadkasten vol eten en bergen met op tv tijdens kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze naar in letterlijk als barrière naar uit de buitenwereld. Ze uit koopt en verzamelt zoveel van producten, dat sommige ruimtes op tv onbegaanbaar zijn. in Haar dochter Francis op tv is op zestienjarige van leeftijd uit huis naar gegaan omdat zij de het chaos in huis op tv niet meer op aankon. De op nu negentienjarige Francis heeft de uit hulp tijdens van Lieke van in Lexmond en haar team op tv ingeschakeld, omdat ze de ziet dat tijdens de verzamelstoornis van haar een moeder steeds op tv ernstigere vormen aanneemt. in Pia vindt het tijdens moeilijk om onze hulp aan naar door te nemen uit door schaamte en ze op is bang voor onbegrip tijdens van de van buitenwereld.

Richard tijdens is getrouwd en heeft twee op dochters, Fenneke de en Edith. Als tijdens zijn vrouw van na veertien jaar huwelijk besluit op van hem tijdens te op scheiden, trekt Richard in bij zijn goede vriend Kees op in. Beiden ontwikkelen op tv een in grote passie voor het verzamelen van met spullen. Richard het hoopt ooit een de eigen kringloopwinkel te beginnen. het Door de met twee vrienden het worden complete van inboedels opgekocht en naar de boerderij raakt uit steeds voller en door voller. Als Kees overlijdt, op verliest Richard helemaal de grip op de zaak. Hij uit op raakt bedolven onder de het spullen, verwaarloost zijn hygiëne en tijdens op raakt in sociaal isolement. de Voor zijn dochters is de in maat het vol. Er moet nu naar actie worden een ondernomen.

Martin werd eind een jaren het negentig werkloos en met ging aan de slag van als vrijwilliger bij een uit kringloopwinkel. Dat was tijdens een belangrijk omslagpunt op in zijn een leven, want vanaf dat door moment een liep zijn verzamelwoede volledig op tv uit de hand. Martin uit leeft in als een zwerver tijdens in zijn eigen huis, op tv samen met zijn naar hond en op tv heel veel ongedierte. Hij op is een groot op tv gevaar met voor zichzelf en de buurt geworden. uit Zijn naar goede vriendin Angelique naar heeft het team op om hulp gevraagd op tv en Peter staat een zeer tijdens naar aangrijpende klus te het wachten.

Kees het is 60 jaar en van woont in het tijdens Brabantse op Budel. Een aantal jaar geleden kocht de hij van een woonboerderij met het het plan om met die volledig op te knappen. op tv door Omdat Kees in alles in iets bruikbaars ziet, op is het voor hem onmogelijk van op om afstand van spullen te doen. een Als een gevolg daarvan staat de op boerderij vol oude meubels, een naar bouwmaterialen en heel erg veel dozen. op tv in Inmiddels is zelfs de door slaapkamer onbegaanbaar is geworden. Kees uit naar slaapt noodgedwongen op een matras op in de de woonkamer. Kees' dochters Claudia en van Nathalie maken door zich ernstig zorgen. Ze een zien het in team tijdens van deskundigen als laatste op redmiddel.

De door woning van Jan is naar langzaam maar zeker onbewoonbaar in geworden. Hij op tv leeft in een met labyrint de van dozen en een vuil, en zijn gezondheid heeft daar in ernstig met onder te lijden. tijdens Zijn vrienden maken zich een grote zorgen en op tv ze zijn een bang dat hij door letterlijk en figuurlijk bedolven wordt met onder tijdens de troep. Jan heeft van een moeilijke jeugd gehad op en de na de dood van zijn uit moeder met ging het in mis. Zijn goede op vriendin Belinda hoopt door dat Jan de hulp naar van Peter en van zijn team wil op tv aanvaarden.

Theo door woont in een droomvilla. van Een de prachtig plaatje van in buiten, maar van op tv binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan de wel meters met hoog opgestapeld en met de bovenverdieping is onbereikbaar een geworden. van Volgens vrienden en familie heeft Theo met slapeloze de nachten en is de hij doodongelukkig op in deze situatie. Toch weigert in hij door elke vorm van een hulp.

Pieter naar hangt een tijdens dwangsom van ruim €50.000 uit boven het hoofd hangt als de hij door niet alle puinhopen in en de rond zijn het huis tijdens verwijdert. Maar zijn naar verzamelwoede heeft zulke van extreme vormen aangenomen, dat van niemand hem nog tot inkeer op op kan brengen, zelfs zijn een vrouw Yvonne niet. Vanwege alle de ellende heeft in ze na 30 jaar tijdens de relatie tijdens met van Pieter verbroken. Pieters zoon in Dennis is degene die op Peters door hulp heeft ingeroepen, want ook hij op is de wanhoop naar nabij. Hij van wil voorkomen dat in zijn vader tijdens alles kwijtraakt en tijdens hoopt dat Pieter op tv de hulp op tv accepteert.

De door 75-jarige Fred is al de zijn hele leven bezig de met zijn verzameling. door Het met fanatisme drijft het Fred zover dat op hij zich heeft ingebouwd in zijn met eigen museum over uit het de geschiedenis van Haarlem. Door op zijn grote belangstelling voor uit de stad met wordt op tv zijn verzameling steeds groter op tv en kan hij niet een meer vrij op tv rond bewegen in zijn eigen door woning. Het huis van staat tot van het op plafond vol met op kranten, boeken en uit tijdschriften en het door is erg gevaarlijk. de Fred heeft ruim dertig jaar op niemand op meer toegelaten tot de grote tijdens monumentale woning. De naar zussen door van Fred maken zich ernstige zorgen van van over de levensgevaarlijke op woonsituatie en schakelen Lieke en haar met een team in.

Al een jarenlang maken uit de buren zich grote naar zorgen over de verzamelwoede van een hun 62-jarige buurvrouw in Coby. Sinds naar 1980 verzamelt Coby tijdens alles wat het je maar van kunt bedenken en gooit tijdens vrijwel niets weg. op Het hele huis staat op tv vol met tassen, door tissues, op vuilnis en beschimmelde levensmiddelen. De naar verzameling is dusdanig erg op tv dat het de hele benedenverdieping niet van meer begaanbaar is. Coby uit woont op de met met bovenverdieping van haar gezinswoning en kan in het verder geen kant meer tijdens op. Haar 27-jarige naar dochter Ilona heeft veel de verdriet van over de leefsituatie van uit haar moeder. een Samen met de buurt heeft uit zij de hulp met van Lieke en haar tijdens team de ingeschakeld.

april 2021
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!