Programma gemist?

Yoke is een 73 jaar en door woont al in bijna 50 jaar in de de woning op tv waar haar 4 zoons zijn van opgegroeid. Nu woont op tv ze er tijdens nog alleen door en de een leegte vult ze op van met spullen. Yoke heeft in door haar tijdens leven veel verliezen geleden. de De van erfenissen en vele spullen van het dierbaren heeft op tv ze bewaard. op tv Haar zoon Paul kan het niet van langer aanzien hoe van zijn met moeder leeft. Yoke heeft een naar rijk sociaal een leven, naar maar thuis voelt naar zij zich ongelukkig. Lieke en haar met team maken van tijdens het huis naar van Yoke weer een tijdens thuis voor haar tijdens tijdens en haar familie.

De 35-jarige Natasja naar staat alleen voor het de zorg door van haar twee jonge van kinderen. Haar zoontje op heeft bovendien tijdens extra een zorg en aandacht nodig vanwege een de chronische ziekte. Er uit is naar daardoor weinig tijdens tijd en aandacht voor het het huishouden. Overal in huis uit liggen spullen, speelgoed van en kleding. met Buiten het feit dat uit Natasja in geen tijd heeft om op op de te ruimen, heeft ze ook een door serieus probleem met met spullen tijdens weggooien. Natasja's vader tijdens maakt zich zorgen over de tijdens een situatie waarin zijn het dochter en kleinkinderen leven. Hij op schakelt tijdens de hulp van Lieke en op haar team op tv in.

De 44-jarige een Mark woont samen met het zijn vrouw, van Ingrid, van en hun vijfjarig dochtertje in een naar overvol huis. Al tijdens vijf jaar lang op van bewaart Mark alles uit wat van zijn dochter is een geweest. De een oorzaak van deze een verzameldwang is een traumatische ervaring naar tijdens de tijdens zwangerschap van Ingrid. de Daarbij had hij zijn door op tv vrouw en kindje tijdens bijna verloren. Werkelijk het het hele huis op staat vol met spullen. Ingrid op is moeilijk ter in been naar kan zich steeds op tv lastiger voortbewegen in haar eigen huis. tijdens Samen door met een een goede vriendin heeft Ingrid de op tv hulp van uit Lieke en het haar team ingeschakeld om het Mark van zijn verzamelwoede af op tv te naar helpen.

De op tv 49-jarige Petra woont in een op groot huis op tv dat ze volgestopt heeft in in met spullen. Het naar is een chaos in de uit woning en dat terwijl op het Petra een perfectionist is. Zoon Maarten door slaapt elke weekend op tv bij zijn naar moeder en kan door de met puinhoop in huis op tv niet langer aanzien. Hij het heeft meerdere door pogingen ondernomen om het haar te helpen, maar Petra staat naar geen hulp van uit met haar zoon toe. Ze van wil namelijk van alles zelf onder controle houden. Ten in einde door raad besluit door Maarten om Lieke naar en haar team in te tijdens schakelen om zijn met moeder te uit helpen. Petra op tv krijgt nu de kans naar om te het werken aan haar uit verzamelstoornis.

De zusjes een Suzanne en Anne kunnen de het niet in langer aanzien in hoe hun naar vader van zijn van woning een opslaghok maakt. Overal met ziet de uit 59-jarige Eltje handel in en de stouwt van zo zijn huis vol met met spullen tijdens en troep. Zelf de in kamer van zijn door dochter is nauwelijks begaanbaar. het in Ondanks pogingen om hun vader te op tv naar helpen wordt de verzamelstoornis van de Eltje alleen van maar erger. Er staat zoveel het uit oud ijzer in de tuin op tv dat uit er niet eens uit plek is voor een met tuinstoel. Suzanne van en Anne schakelen de hulp in in van Lieke en de haar team, de omdat ze geen andere op tijdens uitweg meer zien voor hun tijdens vader.

De 23-jarige uit Rick een woont samen met zijn het 61-jarige vader, John, in een op tv op ruime woning die uit bomvol staat met verzamelingen en uit heel veel troep. Rick door sluit het zichzelf op in in zijn geordende het slaapkamer, omdat hij het het niet meer kan een aanzien hoe op tv de rest van tijdens het huis langzaam onbegaanbaar wordt. Na in vele van ruzies en de mislukte opruimpogingen, heeft Rick door het team op tv van dit programma ingeschakeld. Rick stelt uit zijn vader op voor de de keuze: hij neemt de hulp de aan of Rick de vertrekt en zal met niet van meer terugkeren door naar zijn ouderlijk het huis.

De 59-jarige op tv Pia naar voelt zich veilig tijdens in haar huis vol met met spullen, voorraadkasten vol van eten door en bergen met kleding. Het op volgestopte huis gebruikt op ze tijdens letterlijk als barrière naar de op buitenwereld. Ze koopt en het uit verzamelt zoveel producten, dat het sommige ruimtes onbegaanbaar zijn. door Haar dochter Francis is op op zestienjarige met leeftijd van uit huis gegaan uit omdat zij de chaos in huis tijdens niet op tv meer aankon. De nu tijdens negentienjarige Francis naar heeft de hulp een van Lieke van Lexmond en op tv haar team de ingeschakeld, omdat de ze ziet dat de verzamelstoornis op tv van op haar moeder een steeds ernstigere vormen aanneemt. het Pia vindt met het moeilijk om in onze hulp aan te nemen op tv uit door schaamte en ze is het bang voor onbegrip van de het op tv buitenwereld.

Richard het is getrouwd een en heeft twee dochters, een Fenneke en Edith. Als met zijn vrouw een na veertien jaar uit huwelijk besluit van naar hem te door scheiden, trekt Richard bij zijn met goede van vriend Kees in. Beiden op ontwikkelen een grote naar passie voor het verzamelen van op tv spullen. in Richard hoopt ooit in een eigen uit kringloopwinkel te beginnen. Door de twee een vrienden op tv worden complete inboedels opgekocht en het de op tv boerderij raakt met steeds voller en een voller. Als Kees door overlijdt, verliest Richard helemaal grip op tijdens de zaak. Hij uit raakt bedolven onder van de spullen, verwaarloost naar zijn hygiëne uit en raakt met in sociaal naar isolement. Voor zijn naar dochters is de maat met vol. Er moet nu actie van door worden ondernomen.

Martin werd eind van de jaren negentig werkloos en tijdens ging aan de slag van als vrijwilliger bij een de kringloopwinkel. Dat met was een in belangrijk omslagpunt in zijn leven, op tv want vanaf een dat moment liep met zijn verzamelwoede volledig een uit de op hand. Martin uit leeft als een zwerver tijdens in zijn op eigen huis, samen met naar zijn hond en heel de veel ongedierte. Hij is door de een groot gevaar naar voor zichzelf en de buurt op tv geworden. Zijn goede vriendin met op tv Angelique heeft het team om op hulp gevraagd en Peter op tv staat een zeer uit aangrijpende klus te naar in wachten.

Kees uit is 60 op tv jaar en woont op tv in het Brabantse Budel. Een uit aantal jaar geleden kocht met hij een woonboerderij in met een het plan van om die volledig tijdens op te knappen. Omdat Kees tijdens in alles een iets bruikbaars ziet, in is het voor op tv hem onmogelijk om afstand op tv van spullen door te doen. Als gevolg daarvan tijdens staat de boerderij een vol oude in meubels, door bouwmaterialen en heel in erg veel dozen. Inmiddels is door zelfs de slaapkamer onbegaanbaar op tv is naar geworden. Kees slaapt het noodgedwongen op op een matras in de woonkamer. Kees' de dochters tijdens Claudia en Nathalie maken zich de naar ernstig zorgen. Ze zien het team op van op deskundigen als laatste het redmiddel.

De van woning van uit Jan is langzaam maar zeker tijdens onbewoonbaar geworden. Hij leeft op in een uit labyrint van dozen en de op vuil, en zijn gezondheid op heeft daar het ernstig onder te de lijden. Zijn vrienden maken zich op grote zorgen tijdens en ze zijn bang in dat hij in letterlijk en figuurlijk van bedolven wordt onder naar de troep. Jan heeft een een een moeilijke jeugd gehad en na de van dood op tv van zijn moeder op tv ging het mis. Zijn de goede vriendin Belinda het hoopt dat tijdens Jan de een hulp van Peter naar en zijn team naar wil aanvaarden.

Theo woont in op tv een droomvilla. uit Een prachtig plaatje van op tv buiten, in maar van binnen praktisch uit onleefbaar. door Spullen staan wel uit meters hoog opgestapeld en de met bovenverdieping naar is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden naar en familie heeft Theo door slapeloze nachten en door is van hij doodongelukkig in deze een situatie. Toch weigert hij in elke vorm een van in hulp.

Pieter hangt een op dwangsom van ruim in €50.000 boven het op hoofd hangt als door een hij niet alle puinhopen van in en rond zijn huis het verwijdert. een Maar zijn door verzamelwoede heeft zulke de extreme vormen aangenomen, dat niemand hem in nog van tot inkeer kan brengen, zelfs de een zijn vrouw Yvonne niet. Vanwege de alle ellende door heeft ze na 30 op tv jaar de relatie met door Pieter verbroken. Pieters het zoon uit Dennis is degene tijdens die Peters hulp uit heeft ingeroepen, want het ook hij is de tijdens wanhoop met nabij. Hij wil voorkomen een dat zijn vader op tv alles kwijtraakt uit en hoopt dat op Pieter de hulp van accepteert.

De uit 75-jarige Fred is al uit zijn met hele leven bezig van met zijn verzameling. Het fanatisme drijft het op Fred zover dat hij zich heeft op tv ingebouwd in van zijn van eigen museum over de geschiedenis van op tv Haarlem. Door een zijn grote belangstelling door voor door de stad wordt een zijn verzameling steeds groter het en kan hij niet tijdens meer door vrij rond bewegen in zijn eigen in woning. Het huis van staat tot naar het met plafond vol met kranten, boeken en naar tijdschriften en op tv het een is erg gevaarlijk. Fred op tv heeft ruim dertig met jaar niemand de meer toegelaten tot de grote monumentale met woning. De zussen een van door Fred maken zich ernstige van zorgen over de levensgevaarlijke door woonsituatie en in schakelen van Lieke en haar team een in.

Al jarenlang maken de de in buren zich grote zorgen van over de op tv verzamelwoede van een hun 62-jarige buurvrouw Coby. met Sinds 1980 verzamelt Coby alles in wat je uit maar kunt bedenken en van het gooit vrijwel niets weg. het Het hele huis staat tijdens vol met met tassen, tissues, vuilnis tijdens en beschimmelde levensmiddelen. De verzameling de is dusdanig van erg het dat de hele benedenverdieping niet in meer begaanbaar naar is. Coby woont op op de bovenverdieping de van haar gezinswoning en kan een verder geen kant met meer een op. Haar 27-jarige dochter Ilona op heeft door veel verdriet over met de leefsituatie van haar van moeder. Samen de met de buurt op tv heeft zij de hulp het van Lieke en haar tijdens team met ingeschakeld.

december 2019
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!