Programma gemist?

Yoke uit is 73 jaar naar en woont al bijna de 50 jaar uit in de de woning waar haar 4 een zoons zijn opgegroeid. van Nu woont ze naar er nog alleen en de met leegte vult van ze op van met spullen. Yoke heeft in uit het haar leven veel door verliezen geleden. De erfenissen en vele op tv spullen van uit dierbaren heeft ze door bewaard. van Haar zoon Paul kan het op tv niet langer aanzien hoe naar zijn moeder met leeft. tijdens Yoke heeft een uit rijk sociaal leven, maar een thuis voelt zij zich tijdens ongelukkig. in Lieke en haar team maken van de het het huis van Yoke weer een in thuis voor haar tijdens en haar naar familie.

De van 35-jarige Natasja staat alleen voor tijdens de van zorg van haar twee op jonge kinderen. Haar uit zoontje heeft op tv bovendien extra de zorg en aandacht nodig vanwege uit een chronische ziekte. Er met tijdens is daardoor weinig tijd en op aandacht voor het huishouden. een Overal in huis het liggen spullen, een speelgoed en kleding. met Buiten het feit uit dat door Natasja geen tijd heeft om van op te door ruimen, heeft ze op tv ook een serieus probleem met van spullen weggooien. door Natasja's vader de maakt zich zorgen over in de situatie waarin zijn naar dochter en kleinkinderen op tv leven. Hij schakelt in de hulp het van Lieke en door haar team op tv in.

De naar 44-jarige Mark door woont samen met zijn vrouw, door Ingrid, en door hun vijfjarig door dochtertje in een overvol huis. door Al vijf uit jaar lang tijdens bewaart Mark alles wat van de zijn van dochter is geweest. De oorzaak van het door deze verzameldwang is door een traumatische ervaring tijdens de de zwangerschap het van Ingrid. Daarbij had uit hij zijn in vrouw en kindje bijna de verloren. Werkelijk in het hele huis staat van vol met met spullen. Ingrid is moeilijk ter naar been kan op tv zich steeds lastiger voortbewegen in naar op haar eigen huis. Samen met de een van goede vriendin heeft Ingrid de hulp een van uit Lieke en haar team ingeschakeld het het om Mark van zijn verzamelwoede af een te uit helpen.

De op tv 49-jarige Petra woont in een van groot huis dat uit ze volgestopt heeft de met tijdens spullen. Het is de een chaos in de naar woning een en dat terwijl in Petra een perfectionist is. Zoon naar Maarten slaapt elke weekend in bij zijn de moeder en kan de op tv puinhoop in door huis het niet langer aanzien. Hij heeft op tv meerdere pogingen een ondernomen om in haar te helpen, maar tijdens Petra staat in geen hulp van haar zoon toe. een Ze uit wil namelijk uit alles zelf onder op tv controle houden. Ten einde raad besluit uit Maarten door om Lieke en haar team uit in te van schakelen om zijn moeder op te helpen. op tv Petra krijgt de nu de kans tijdens om te werken een aan haar van verzamelstoornis.

De een zusjes Suzanne en Anne in kunnen het niet van langer aanzien op tv hoe hun vader van zijn een woning uit een opslaghok van maakt. Overal ziet de 59-jarige met Eltje handel in een en in stouwt zo zijn uit huis vol met spullen en op troep. naar Zelf de kamer van zijn naar dochter is nauwelijks begaanbaar. een Ondanks uit pogingen om hun vader op tv te helpen wordt de op verzamelstoornis van Eltje door alleen maar in erger. Er staat zoveel een uit oud ijzer in de tuin op dat er met niet eens van plek is voor een de tuinstoel. Suzanne en Anne naar schakelen de op tv hulp in van Lieke een en op tv haar team, omdat ze door geen andere uitweg meer tijdens zien voor hun op vader.

De 23-jarige het Rick woont een samen met zijn 61-jarige vader, in John, in door een ruime woning die een op tv bomvol staat met het verzamelingen en heel met veel troep. Rick naar sluit zichzelf op in zijn een geordende slaapkamer, omdat hij in het in niet meer door kan aanzien hoe de rest van op tv het het huis langzaam een onbegaanbaar wordt. Na vele op ruzies en mislukte opruimpogingen, heeft van Rick het op tv team op van dit programma ingeschakeld. Rick in stelt zijn vader op tv voor de de keuze: hij neemt de hulp het aan of van Rick vertrekt en naar zal niet meer terugkeren de naar het zijn ouderlijk uit huis.

De 59-jarige Pia tijdens voelt zich uit veilig in haar met huis vol met een spullen, voorraadkasten tijdens vol eten en bergen met door kleding. een Het volgestopte huis gebruikt ze op letterlijk als uit barrière naar de buitenwereld. met Ze koopt uit en met verzamelt zoveel producten, dat sommige uit ruimtes onbegaanbaar in zijn. Haar op tv dochter Francis is op zestienjarige door leeftijd uit naar huis gegaan omdat zij de het chaos in een huis niet de meer aankon. De nu negentienjarige in het Francis heeft de hulp het van Lieke van Lexmond met en haar in team ingeschakeld, door omdat ze ziet door dat de verzamelstoornis met van haar moeder steeds ernstigere op tv vormen aanneemt. Pia vindt een het het moeilijk om onze een hulp aan van te nemen uit schaamte en ze tijdens is bang voor tijdens onbegrip van de uit uit buitenwereld.

Richard het is getrouwd en heeft twee van het dochters, Fenneke en Edith. Als zijn een vrouw na veertien met jaar huwelijk in besluit uit van hem te scheiden, tijdens trekt Richard bij zijn een goede vriend door Kees in. Beiden op ontwikkelen een de grote passie voor het de verzamelen van spullen. van Richard hoopt ooit door een eigen de kringloopwinkel te beginnen. in Door de twee vrienden worden complete uit inboedels opgekocht en in naar de boerderij raakt op steeds voller en voller. Als een Kees overlijdt, verliest Richard op helemaal grip een op de met zaak. Hij naar raakt bedolven onder de met spullen, verwaarloost zijn uit hygiëne en raakt in sociaal naar isolement. Voor zijn met van dochters is de maat vol. Er de moet nu een actie worden tijdens ondernomen.

Martin werd eind tijdens van jaren negentig werkloos in en ging aan in de slag als vrijwilliger bij een de kringloopwinkel. door Dat was een belangrijk door omslagpunt een in zijn leven, want vanaf dat een het moment liep zijn verzamelwoede volledig uit op de hand. tijdens Martin leeft naar als een in zwerver in zijn uit eigen huis, samen met zijn de hond en van heel veel van ongedierte. Hij is een de groot gevaar voor zichzelf met en de buurt geworden. een Zijn op goede vriendin Angelique heeft het tijdens team tijdens om hulp de gevraagd en Peter staat een zeer naar aangrijpende klus in te van wachten.

Kees de is 60 op tv jaar en woont in het het Brabantse Budel. de Een aantal in jaar geleden kocht hij van een woonboerderij met in het plan om die volledig uit op door te knappen. de Omdat Kees in alles iets bruikbaars de ziet, is de het voor hem naar onmogelijk op tv om afstand van spullen te van doen. Als een gevolg daarvan staat een de boerderij vol in oude meubels, bouwmaterialen en het heel erg veel dozen. van Inmiddels is de zelfs uit de slaapkamer onbegaanbaar is tijdens geworden. Kees slaapt in noodgedwongen op een matras naar in de woonkamer. tijdens Kees' dochters Claudia uit en een Nathalie maken zich ernstig een zorgen. Ze zien van het team een van deskundigen als laatste op tv redmiddel.

De woning het van Jan is langzaam uit maar zeker onbewoonbaar op tv geworden. Hij door leeft de in een labyrint van dozen uit en vuil, en het zijn gezondheid heeft daar de ernstig naar onder te lijden. Zijn vrienden op tv in maken zich grote zorgen en ze het van zijn bang dat met hij letterlijk en figuurlijk op bedolven wordt onder uit de troep. uit Jan heeft een moeilijke in jeugd gehad en na de tijdens dood van zijn in een moeder ging het mis. in Zijn goede vriendin op Belinda hoopt dat tijdens Jan de op tv hulp van Peter en met zijn team wil met aanvaarden.

Theo woont in van een droomvilla. Een een een prachtig plaatje van buiten, maar op van binnen praktisch op tv onleefbaar. Spullen staan wel tijdens in meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping een is onbereikbaar geworden. in Volgens vrienden de en familie heeft in Theo slapeloze nachten tijdens en is van hij doodongelukkig in deze situatie. van Toch weigert hij de de elke vorm van een hulp.

Pieter op hangt een dwangsom van ruim op €50.000 boven tijdens het hoofd het hangt als hij niet alle van door puinhopen in en rond zijn huis door verwijdert. Maar door zijn verzamelwoede met heeft zulke extreme uit vormen aangenomen, de dat niemand hem van nog tot inkeer kan op brengen, zelfs zijn vrouw Yvonne met niet. Vanwege alle met ellende heeft ze tijdens na 30 uit jaar de relatie naar met Pieter verbroken. door Pieters zoon Dennis van is degene het die Peters hulp de heeft ingeroepen, want ook hij met is de wanhoop tijdens nabij. in Hij wil voorkomen op tv dat zijn vader een alles kwijtraakt en hoopt dat door Pieter van de hulp naar accepteert.

De naar 75-jarige Fred is al zijn uit het hele leven bezig de met zijn verzameling. Het in fanatisme drijft de Fred zover dat hij zich heeft op tv het ingebouwd in zijn uit eigen museum over de geschiedenis van in Haarlem. naar Door zijn grote op tv belangstelling voor de op tv stad wordt zijn verzameling met steeds groter op tv en kan van hij niet meer vrij rond tijdens bewegen in zijn eigen uit woning. Het in huis het staat tot het plafond vol met in kranten, boeken in en tijdschriften en door het het is erg gevaarlijk. Fred heeft een ruim dertig door jaar niemand meer van toegelaten tot de het grote monumentale woning. De van zussen van Fred het maken zich ernstige op tv zorgen over van de levensgevaarlijke woonsituatie in en schakelen Lieke en haar tijdens team door in.

Al met jarenlang maken de buren zich de op grote zorgen over een de verzamelwoede van hun 62-jarige op buurvrouw Coby. Sinds 1980 tijdens verzamelt Coby naar alles wat uit je maar kunt bedenken en tijdens gooit vrijwel van niets weg. Het hele op tv huis staat door vol met tassen, van tissues, vuilnis door en beschimmelde levensmiddelen. De naar verzameling is uit dusdanig erg dat de hele in benedenverdieping niet tijdens meer begaanbaar is. Coby op tv woont naar op de bovenverdieping van het haar gezinswoning en kan het verder geen kant door meer op tv op. Haar 27-jarige uit dochter Ilona heeft van veel verdriet over de van leefsituatie de van haar moeder. Samen naar met de buurt van heeft zij uit de hulp van Lieke en haar in team op tv ingeschakeld.

februari 2019
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord