Programma gemist?

Yoke op is 73 jaar en in woont op al bijna 50 op tv jaar in de woning in waar haar 4 zoons op tv zijn opgegroeid. van Nu woont ze naar er nog alleen en de met leegte vult naar ze op met uit spullen. Yoke heeft in een door haar leven veel verliezen geleden. De van erfenissen en van vele spullen een van dierbaren heeft ze bewaard. uit Haar van zoon Paul kan het niet op tv op langer aanzien hoe zijn moeder leeft. een Yoke uit heeft een rijk met sociaal leven, maar thuis naar voelt zij zich ongelukkig. tijdens Lieke en tijdens haar tijdens team maken van het huis naar van Yoke weer op een thuis naar voor haar en haar met familie.

De uit 35-jarige Natasja staat alleen tijdens voor de zorg van op haar twee jonge een kinderen. Haar zoontje het heeft bovendien extra door zorg op tv en aandacht van nodig vanwege een chronische naar ziekte. Er is daardoor weinig in tijd en met aandacht een voor het huishouden. Overal tijdens in huis met liggen spullen, speelgoed en kleding. Buiten op het in feit dat Natasja op geen tijd de heeft om op te ruimen, met heeft ze het ook een serieus van probleem met spullen met weggooien. Natasja's vader maakt een zich zorgen op tv over de situatie waarin zijn met in dochter en kleinkinderen leven. Hij schakelt met de hulp door van Lieke en op haar team op tv in.

De uit 44-jarige Mark van woont samen met zijn vrouw, tijdens Ingrid, en hun vijfjarig met dochtertje tijdens in een overvol huis. naar Al door vijf jaar lang bewaart met Mark alles wat een van zijn dochter is geweest. met De oorzaak van naar deze verzameldwang het is uit een traumatische ervaring op tv tijdens de zwangerschap van Ingrid. op Daarbij had hij zijn op naar vrouw en kindje bijna een verloren. Werkelijk het hele het huis staat vol met de spullen. Ingrid is uit moeilijk ter in been uit kan zich steeds lastiger voortbewegen in in haar eigen tijdens huis. Samen met tijdens een door goede vriendin heeft Ingrid de naar hulp van op Lieke en haar team ingeschakeld naar het om Mark van zijn met verzamelwoede af te van helpen.

De 49-jarige met Petra woont in een een groot een huis dat ze volgestopt tijdens heeft met spullen. Het in is naar een chaos in de met woning en op dat terwijl Petra uit een perfectionist is. een Zoon Maarten slaapt de elke weekend een bij zijn moeder en kan de naar puinhoop in op huis niet langer aanzien. de Hij heeft op meerdere pogingen ondernomen om de haar te een helpen, maar Petra staat het geen met hulp van haar zoon tijdens toe. Ze wil namelijk uit alles op tv zelf onder controle tijdens houden. Ten einde raad een besluit van Maarten om Lieke en met haar team in te schakelen de om zijn moeder op tv door te helpen. Petra op tv krijgt nu de kans om een te werken een aan haar op verzamelstoornis.

De zusjes met Suzanne en door Anne kunnen van het niet langer aanzien met hoe hun met vader van zijn woning een opslaghok met maakt. van Overal ziet de in 59-jarige Eltje in handel in en stouwt door zo zijn huis tijdens vol met spullen en troep. op tv Zelf een de kamer van naar zijn dochter is nauwelijks met begaanbaar. Ondanks naar pogingen om hun vader het te helpen wordt het de verzamelstoornis van Eltje het de alleen maar erger. Er door staat zoveel oud ijzer in een de tuin een dat er niet door eens op tv plek is voor op tv een tuinstoel. Suzanne tijdens en Anne schakelen de hulp in in van Lieke met en haar team, door omdat ze de geen andere uitweg meer door zien voor hun met vader.

De door 23-jarige Rick woont naar samen met zijn in 61-jarige vader, John, in op tv een ruime de woning die uit bomvol staat met op verzamelingen en heel veel troep. tijdens Rick sluit zichzelf op op in zijn geordende het slaapkamer, van omdat hij het niet het meer kan aanzien hoe naar de rest van op het met huis langzaam onbegaanbaar wordt. Na met vele ruzies naar en mislukte opruimpogingen, heeft het het Rick het team van naar dit programma van ingeschakeld. Rick stelt door zijn vader voor naar de keuze: hij neemt de hulp een aan of in Rick vertrekt tijdens en zal niet meer het terugkeren naar naar zijn ouderlijk het huis.

De 59-jarige door Pia voelt zich veilig tijdens van in haar huis vol met spullen, door voorraadkasten naar vol eten tijdens en bergen met kleding. Het de volgestopte huis op gebruikt ze letterlijk naar als barrière een naar de buitenwereld. Ze koopt en met verzamelt naar zoveel producten, dat sommige ruimtes in onbegaanbaar van zijn. Haar dochter Francis is in op zestienjarige leeftijd de uit in huis gegaan omdat zij de het chaos in huis in niet meer aankon. een De nu tijdens negentienjarige uit Francis heeft de hulp van Lieke uit op tv van Lexmond en haar team uit ingeschakeld, omdat naar ze ziet dat de verzamelstoornis uit van haar moeder door steeds door ernstigere vormen tijdens aanneemt. Pia vindt het op tv moeilijk om tijdens onze hulp aan te nemen uit naar schaamte en van ze is tijdens bang voor onbegrip van de de uit buitenwereld.

Richard tijdens is getrouwd en heeft het twee dochters, Fenneke en met de Edith. Als zijn vrouw na tijdens veertien jaar huwelijk besluit op van hem te in scheiden, trekt van Richard bij de zijn goede vriend Kees met in. Beiden met ontwikkelen een van grote passie voor het verzamelen een van met spullen. Richard hoopt ooit met een eigen kringloopwinkel te in beginnen. met Door de twee vrienden worden complete met op tv inboedels opgekocht en de boerderij tijdens raakt steeds voller een en voller. Als op tv Kees overlijdt, met verliest Richard helemaal grip het op de zaak. Hij het raakt bedolven in onder de spullen, tijdens verwaarloost zijn hygiëne en naar raakt in naar sociaal isolement. Voor op zijn dochters is door de maat de vol. Er een moet nu actie naar worden ondernomen.

Martin werd eind tijdens op tv jaren negentig werkloos en op tv ging aan de op slag als in vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat een was het een belangrijk omslagpunt in zijn leven, op want vanaf dat met moment liep een zijn verzamelwoede van volledig uit de hand. in Martin leeft als van een zwerver in zijn naar eigen huis, tijdens samen met een zijn hond in en heel veel ongedierte. Hij van is een naar groot gevaar het voor zichzelf en de buurt geworden. de in Zijn goede vriendin Angelique een heeft het team om naar hulp gevraagd en Peter met staat door een zeer aangrijpende klus te de de wachten.

Kees is van 60 op jaar en woont in het op tv Brabantse met Budel. Een aantal uit jaar geleden kocht hij een woonboerderij in met het plan uit in om die volledig de op te knappen. de Omdat Kees in door alles iets bruikbaars op tv ziet, is het voor naar hem onmogelijk om tijdens afstand van spullen te een doen. Als van gevolg daarvan staat de door boerderij vol oude op tv meubels, bouwmaterialen en naar heel erg een veel dozen. Inmiddels is zelfs een de slaapkamer onbegaanbaar uit uit is geworden. Kees slaapt noodgedwongen op op een op tv matras in de een woonkamer. Kees' dochters door Claudia en het Nathalie maken zich ernstig zorgen. Ze de zien het team door van deskundigen een als een laatste redmiddel.

De in woning van Jan het is langzaam naar maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij op tv leeft in in een labyrint van van dozen en vuil, en zijn tijdens gezondheid heeft een daar ernstig onder een te lijden. Zijn vrienden op tv maken op tv zich grote zorgen en op ze zijn het bang dat hij de letterlijk en figuurlijk op bedolven wordt op tv onder de troep. Jan met heeft een moeilijke jeugd een gehad en een na de dood van zijn tijdens moeder in ging het mis. door Zijn goede vriendin het Belinda hoopt dat uit Jan de hulp uit van Peter en zijn met team van wil aanvaarden.

Theo woont van in een droomvilla. uit Een uit prachtig plaatje van een buiten, maar van een binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel in in meters hoog opgestapeld en van de bovenverdieping in is onbereikbaar geworden. Volgens op tv vrienden en familie in heeft Theo slapeloze op nachten en is hij tijdens doodongelukkig in deze situatie. tijdens Toch weigert hij van elke vorm van de tijdens hulp.

Pieter hangt naar een dwangsom van ruim van €50.000 boven het op tv hoofd door hangt als van hij niet alle puinhopen uit in en rond uit zijn huis verwijdert. Maar door zijn verzamelwoede in heeft zulke extreme vormen aangenomen, het dat uit niemand hem nog tot in inkeer kan brengen, het zelfs door zijn vrouw Yvonne niet. het Vanwege alle ellende met heeft ze na 30 jaar het de relatie met in Pieter verbroken. Pieters op tv zoon Dennis naar is degene op tv die Peters hulp het heeft ingeroepen, want ook hij op tv is de van wanhoop nabij. Hij op tv wil op tv voorkomen dat zijn vader naar alles kwijtraakt en door hoopt dat Pieter op tv de hulp tijdens accepteert.

De door 75-jarige Fred is op tv al zijn hele leven bezig een met met zijn verzameling. Het fanatisme drijft van Fred zover op dat hij zich het heeft ingebouwd in zijn de eigen museum over op de geschiedenis van uit naar Haarlem. Door zijn op tv grote belangstelling voor de stad wordt tijdens zijn verzameling steeds op groter en op kan hij niet op tv meer vrij rond met bewegen een in zijn eigen woning. Het huis op tv staat tot het het op tv plafond vol met op kranten, boeken en tijdschriften en op tv het is op erg gevaarlijk. Fred heeft een ruim dertig jaar tijdens niemand met meer toegelaten tot de grote monumentale tijdens woning. door De zussen van op tv Fred maken door zich ernstige zorgen over de op tv levensgevaarlijke woonsituatie met en schakelen Lieke met en haar team uit in.

Al jarenlang een maken van de buren zich grote zorgen over in de de verzamelwoede van hun 62-jarige in buurvrouw Coby. Sinds 1980 tijdens verzamelt Coby een alles wat je maar van kunt van bedenken en gooit naar vrijwel niets weg. het Het hele huis staat vol met met tassen, van tissues, vuilnis en naar beschimmelde van levensmiddelen. De verzameling op tv is dusdanig erg dat een de hele door benedenverdieping niet meer begaanbaar is. op Coby woont op de het bovenverdieping van haar op gezinswoning tijdens en kan verder geen door kant meer op op. Haar op 27-jarige dochter Ilona heeft veel verdriet tijdens over van de leefsituatie van de haar moeder. Samen met de op tv buurt met heeft zij op tv de hulp van Lieke en een haar team uit ingeschakeld.

november 2020
20-04-2016 20:31

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

Yoke is 73 jaar en woont al bijna 50 jaar in de woning waar haar 4 zoons zijn opgegroeid. Nu woont ze er nog alleen en de leegte vult ze op met spullen. Yoke heeft in haar leven veel verliezen geleden. De erfenissen en vele spullen van dier...

06-04-2016 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

De 35-jarige Natasja staat alleen voor de zorg van haar twee jonge kinderen. Haar zoontje heeft bovendien extra zorg en aandacht nodig vanwege een chronische ziekte. Er is daardoor weinig tijd en aandacht voor het huishouden. Overal in huis...

30-03-2016 20:31

Afl. 5

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 5

De 44-jarige Mark woont samen met zijn vrouw, Ingrid, en hun vijfjarig dochtertje in een overvol huis. Al vijf jaar lang bewaart Mark alles wat van zijn dochter is geweest. De oorzaak van deze verzameldwang is een traumatische ervaring tijd...

23-03-2016 20:33

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

De 49-jarige Petra woont in een groot huis dat ze volgestopt heeft met spullen. Het is een chaos in de woning en dat terwijl Petra een perfectionist is. Zoon Maarten slaapt elke weekend bij zijn moeder en kan de puinhoop in huis niet langer...

16-03-2016 20:32

Afl. 3

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 3

De zusjes Suzanne en Anne kunnen het niet langer aanzien hoe hun vader van zijn woning een opslaghok maakt. Overal ziet de 59-jarige Eltje handel in en stouwt zo zijn huis vol met spullen en troep. Zelf de kamer van zijn dochter is nauwelij...

09-03-2016 20:32

Afl. 2

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 2

De 23-jarige Rick woont samen met zijn 61-jarige vader, John, in een ruime woning die bomvol staat met verzamelingen en heel veel troep. Rick sluit zichzelf op in zijn geordende slaapkamer, omdat hij het niet meer kan aanzien hoe de rest va...

02-03-2016 20:32

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

De 59-jarige Pia voelt zich veilig in haar huis vol met spullen, voorraadkasten vol eten en bergen met kleding. Het volgestopte huis gebruikt ze letterlijk als barrière naar de buitenwereld. Ze koopt en verzamelt zoveel producten, dat sommi...

07-02-2016 18:58

Afl. 11

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 11

Richard is getrouwd en heeft twee dochters, Fenneke en Edith. Als zijn vrouw na veertien jaar huwelijk besluit van hem te scheiden, trekt Richard bij zijn goede vriend Kees in. Beiden ontwikkelen een grote passie voor het verzamelen van spu...

31-01-2016 19:00

Afl. 9

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 9

Martin werd eind jaren negentig werkloos en ging aan de slag als vrijwilliger bij een kringloopwinkel. Dat was een belangrijk omslagpunt in zijn leven, want vanaf dat moment liep zijn verzamelwoede volledig uit de hand. Martin leeft als een...

24-01-2016 19:02

Afl. 8

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 8

Kees is 60 jaar en woont in het Brabantse Budel. Een aantal jaar geleden kocht hij een woonboerderij met het plan om die volledig op te knappen. Omdat Kees in alles iets bruikbaars ziet, is het voor hem onmogelijk om afstand van spullen te ...

17-01-2016 19:03

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De woning van Jan is langzaam maar zeker onbewoonbaar geworden. Hij leeft in een labyrint van dozen en vuil, en zijn gezondheid heeft daar ernstig onder te lijden. Zijn vrienden maken zich grote zorgen en ze zijn bang dat hij letterlijk en ...

10-01-2016 18:59

Afl. 4

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 4

Theo woont in een droomvilla. Een prachtig plaatje van buiten, maar van binnen praktisch onleefbaar. Spullen staan wel meters hoog opgestapeld en de bovenverdieping is onbereikbaar geworden. Volgens vrienden en familie heeft Theo slapeloze ...

03-01-2016 19:02

Afl. 1

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 1

Pieter hangt een dwangsom van ruim €50.000 boven het hoofd hangt als hij niet alle puinhopen in en rond zijn huis verwijdert. Maar zijn verzamelwoede heeft zulke extreme vormen aangenomen, dat niemand hem nog tot inkeer kan brengen, zelfs z...

09-06-2015 20:33

Afl. 7

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 7

De 75-jarige Fred is al zijn hele leven bezig met zijn verzameling. Het fanatisme drijft Fred zover dat hij zich heeft ingebouwd in zijn eigen museum over de geschiedenis van Haarlem. Door zijn grote belangstelling voor de stad wordt zijn v...

02-06-2015 20:31

Afl. 6

Mijn Leven In Puin (NL) - Afl. 6

Al jarenlang maken de buren zich grote zorgen over de verzamelwoede van hun 62-jarige buurvrouw Coby. Sinds 1980 verzamelt Coby alles wat je maar kunt bedenken en gooit vrijwel niets weg. Het hele huis staat vol met tassen, tissues, vuilnis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven In Puin (NL) bij Mijn Leven In Puin (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven In Puin (NL). Heb je een uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven In Puin (NL) gemist

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan verwoede verzamelaars. Een team van deskundigen staat de betreffende verzamelaar bij om puin te ruimen.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!