Programma gemist?

De op 27-jarige Twan wil een in bed & breakfast beginnen met in Frankrijk, vlakbij van zijn ouders van die ook in naar Frankrijk wonen. een Hij heeft in een oud doktershuis gekocht, dat uit grondig gerenoveerd moet tijdens worden. naar Zelf kan hij tijdens niet klussen en bovendien moet met het geld voor de een verbouwing nog op tv bij met elkaar verdiend worden. Terwijl een Twan in met Nederland blijft, gaan een zijn ouders zijn huis verbouwen. de Maar zonder enige met bouwervaring, lijken de zij de hoeveelheid werk het al snel enorm in te uit onderschatten.

De de Brabantse Robin en een Ageeth hebben tijdens een oud pand gekocht in de de Algarve in naar Portugal, dat zij willen van verbouwen tot vakantievilla. het Daarnaast het runnen zij ook nog de een een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al uit snel op tv een heel lastige combinatie. Bovendien uit zijn zij het tijdens over werkelijk een alles wat de verbouwing uit betreft in oneens. Irene het en Bob vragen het zich dan ook af of uit zij het tot een een mooi eindresultaat tijdens weten te de brengen?

De 25-jarige van Tristan op en Kristof hebben een huis gekocht door de in de Belgische studentenstad door Gent en door willen dat huis met eigenhandig verbouwen. De mannen met hebben alleen geen bouwervaring en een ook nog tijdens eens een zeer beperkt een budget. van Wanneer ze dan ook nog met eens opgelicht worden met door verschillende op tv bedrijven, lijkt door de verbouwing naar uit te lopen op een regelrechte van het ramp.

Peter en Monique uit uit hebben ervoor gekozen zich in voorgoed te vestigen in met hun vaste vakantieland naar Noorwegen. in Zij hebben een van oud timmermanshuisje gekocht in op een piepklein eiland, ver van de de op tv moderne samenleving. met Verbouwen blijkt een naar hele uitdaging; even een de schroefje halen in bij een bouwmarkt op het het vaste land is meteen in van een dagtaak. Gaan zij de verbouwing door voltooien het of loopt hun Noorse avontuur de uit op een op op fiasco?

Monique en de Adrie en hun van vier tienerdochters starten uit een nieuw leven het in Italië. Zij de gaan tijdens voor het eerst een wijn- en in boomgaard runnen, maar tijdens staan ook met nog eens voor de naar gigantische het verbouwing van een oude op boerderij. Al met snel lopen ze tegen de de 'domani´-mentaliteit aan naar van de Italiaanse tijdens aannemers, naar met vervelende gevolgen.

Simon op tv en Marcia hebben stad en de in land achter zich gelaten het om een nieuw leven te uit beginnen in van Frankrijk. Zij runnen met een B&B, in maar zijn door de een burgemeester van het naar dorp overgehaald uit om ook nog het een ruïne te op tv kopen. Het pandje de staat op instorten, maar met Simon en Marcia door gaan de bijna het onmogelijke uitdaging aan om het dit het eigenhandig en met een een zeer klein tijdens bouwbudget te verbouwen tot met een prachtig in gastenverblijf. Maar of het dit gaat lukken, uit is nog maar door de vraag.

De excentrieke met Maarten en Dirk gaan op op een restaurant beginnen in het in Spaanse Marbella, maar het het pand moet eerst van grondig verbouwd van worden. Al snel blijkt de dat naar de mannen niet kunnen met klussen en de samenwerking met verloopt alles door behalve van soepel door de woede-uitbarstingen de van Dirk. Als een de boel financieel de ook nog escaleert, is in het op tv maar de vraag of zij de van naderende op opening gaan op halen.

Het verhaal van met de de vrijgezelle zussen op Ellen en Gerti staat tijdens centraal. Zij wonen samen het met uit hun moeder Trees in op de Franse regio Auvergne. Met met weinig geld in verbouwen zij eigenhandig op tv een oude loods tot uit vakantiewoning. Terwijl Gerti op tv een hekel heeft de uit aan klussen, kan perfectionist Ellen in niet wachten om met aan de slag met te gaan. Krijgen de op tv zussen ondanks een alle de tegenslagen de verbouwing op tijd af door de of loopt het project uit tijdens op een regelrechte uit ramp?

december 2020
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!