Programma gemist?

De van 27-jarige Twan wil de een bed & van breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij een zijn een ouders die ook in met Frankrijk wonen. Hij heeft tijdens een oud de doktershuis uit gekocht, dat grondig gerenoveerd tijdens moet worden. Zelf de kan hij niet het klussen en bovendien moet het met geld voor een de verbouwing nog naar bij elkaar tijdens verdiend worden. Terwijl Twan in een Nederland met blijft, gaan zijn tijdens ouders zijn huis verbouwen. Maar van zonder van enige bouwervaring, lijken zij de de hoeveelheid werk al de snel enorm te op tv met onderschatten.

De Brabantse naar Robin en Ageeth door hebben een oud pand tijdens gekocht van in de Algarve naar in Portugal, het dat zij willen verbouwen tot door vakantievilla. Daarnaast runnen een zij met ook nog een interieurbedrijf in Nederland. een tijdens Dat blijkt al snel een heel van naar lastige combinatie. Bovendien door zijn zij het over werkelijk alles tijdens wat de verbouwing in betreft oneens. op tv Irene en Bob een vragen zich dan met ook een af of zij het op tot een mooi eindresultaat op tv weten naar te brengen?

De op tv 25-jarige Tristan en Kristof hebben naar met een huis gekocht in op tv de Belgische studentenstad Gent op en van willen dat huis eigenhandig verbouwen. De op van mannen hebben alleen geen bouwervaring tijdens en uit ook nog eens een van zeer beperkt budget. Wanneer ze op tv de dan ook nog tijdens eens opgelicht worden door tijdens verschillende bedrijven, tijdens lijkt de verbouwing uit te lopen een op een regelrechte tijdens door ramp.

Peter van en Monique hebben ervoor de gekozen het zich voorgoed te vestigen op in hun vaste tijdens vakantieland Noorwegen. Zij hebben een door in oud timmermanshuisje gekocht door op een piepklein naar eiland, ver van op de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een een hele uitdaging; even uit een schroefje halen in bij een naar bouwmarkt op met het vaste land is meteen tijdens een dagtaak. een Gaan tijdens zij de verbouwing met voltooien of loopt hun Noorse een avontuur uit op van een uit fiasco?

Monique met en Adrie van en hun vier tienerdochters starten een tijdens naar nieuw leven in Italië. Zij gaan een voor een het eerst een wijn- door en boomgaard uit runnen, maar van staan ook nog eens voor de naar gigantische op tv verbouwing van een oude naar boerderij. Al snel lopen in ze tegen de de 'domani´-mentaliteit van aan van de tijdens Italiaanse aannemers, met vervelende door gevolgen.

Simon uit en Marcia hebben stad en naar land in achter zich van gelaten om een nieuw leven te het naar beginnen in Frankrijk. Zij het runnen een B&B, maar door zijn door de burgemeester het het van het dorp overgehaald om op ook nog een in ruïne een te kopen. Het pandje staat de op instorten, maar op Simon en op tv Marcia gaan de tijdens bijna onmogelijke uitdaging met aan om dit eigenhandig op en met een zeer uit klein bouwbudget te naar met verbouwen tot een prachtig gastenverblijf. op tv Maar in of dit gaat lukken, is door nog maar uit de vraag.

De excentrieke het Maarten en de Dirk gaan uit een restaurant beginnen in het Spaanse naar Marbella, maar het naar pand op tv moet eerst grondig van verbouwd worden. Al snel blijkt door naar dat de mannen door niet kunnen klussen en de van samenwerking verloopt alles behalve tijdens soepel door het de de woede-uitbarstingen van Dirk. Als de uit boel financieel ook de nog escaleert, is het de naar maar de vraag of zij de het door naderende opening gaan naar halen.

Het verhaal van de op de vrijgezelle zussen de Ellen en Gerti staat tijdens centraal. Zij met wonen samen met de hun moeder Trees in de op Franse regio Auvergne. Met op tv weinig tijdens geld verbouwen zij eigenhandig een de op oude loods tot vakantiewoning. Terwijl het Gerti een hekel heeft van aan klussen, met kan perfectionist Ellen tijdens niet wachten uit om aan de slag te met het gaan. Krijgen de zussen ondanks alle de tegenslagen op tv de verbouwing op tijd af uit of loopt het tijdens project door uit op een regelrechte de ramp?

april 2021
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!