Programma gemist?

De uit 27-jarige Twan wil een van bed & breakfast door beginnen in Frankrijk, vlakbij het zijn op ouders die ook in door Frankrijk met wonen. Hij heeft een oud tijdens doktershuis op tv gekocht, dat grondig gerenoveerd moet een worden. Zelf van kan hij niet klussen en het bovendien moet het met geld voor de uit verbouwing nog met bij elkaar uit verdiend worden. Terwijl Twan van in Nederland het blijft, gaan zijn ouders door zijn huis verbouwen. Maar door zonder enige bouwervaring, op tv lijken zij de met hoeveelheid werk al het tijdens snel enorm te op tv onderschatten.

De Brabantse Robin een en Ageeth hebben de van een oud pand een gekocht in de Algarve in in Portugal, dat zij willen op tv verbouwen tot de vakantievilla. Daarnaast runnen in zij ook de nog een het interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt de al snel een naar heel op lastige combinatie. Bovendien zijn zij door het over de werkelijk alles wat de een verbouwing betreft oneens. Irene de en Bob op vragen zich dan een ook af het of zij het tot tijdens een mooi eindresultaat het weten te het brengen?

De uit 25-jarige Tristan en Kristof van hebben een tijdens huis gekocht in de Belgische naar studentenstad op Gent en de willen dat huis eigenhandig naar verbouwen. De een mannen hebben alleen geen op tv bouwervaring en ook het nog eens een zeer tijdens beperkt budget. Wanneer een ze dan op tv ook nog eens opgelicht door worden door het verschillende bedrijven, lijkt de verbouwing met uit te lopen met op een het regelrechte naar ramp.

Peter met en Monique hebben de ervoor gekozen zich het voorgoed te in vestigen in hun vaste vakantieland van Noorwegen. Zij uit hebben een oud timmermanshuisje gekocht in op een piepklein naar eiland, ver de van het de moderne samenleving. Verbouwen het blijkt een hele op tv uitdaging; even door een schroefje halen bij een met bouwmarkt uit op het vaste door land is meteen een dagtaak. Gaan het zij de het verbouwing de voltooien of loopt hun op Noorse avontuur uit in op een in fiasco?

Monique uit en Adrie en op hun vier tienerdochters op starten een nieuw van leven in Italië. Zij gaan het voor naar het eerst een wijn- op en tijdens boomgaard runnen, maar uit staan ook nog een eens voor de gigantische uit verbouwing van een oude op tv boerderij. Al snel door lopen een ze tegen de 'domani´-mentaliteit aan van van de Italiaanse uit aannemers, met naar vervelende gevolgen.

Simon het en Marcia op hebben stad en land achter zich uit gelaten om een van de nieuw leven te beginnen in de Frankrijk. op Zij runnen een B&B, naar maar zijn door de uit burgemeester van het door dorp overgehaald met om ook nog de een ruïne te in kopen. Het naar pandje staat op instorten, tijdens maar Simon en Marcia gaan uit de bijna de onmogelijke uitdaging aan om in dit eigenhandig in en tijdens met een zeer klein op tv bouwbudget te verbouwen tot op tv een uit prachtig gastenverblijf. Maar het of dit gaat lukken, het is nog een maar de vraag.

De het excentrieke Maarten van en Dirk gaan een het restaurant beginnen in het Spaanse met Marbella, van maar het door pand moet eerst met grondig verbouwd worden. het Al snel blijkt uit dat de mannen tijdens niet kunnen klussen en de op samenwerking verloopt alles een behalve door soepel door de woede-uitbarstingen van met Dirk. Als de een boel financieel ook nog uit escaleert, is van het maar de vraag door of zij de het naderende opening een gaan door halen.

Het op verhaal van de vrijgezelle op tv zussen Ellen en in Gerti staat centraal. met Zij wonen samen met van hun moeder de Trees met in de Franse de regio Auvergne. Met weinig geld naar verbouwen zij eigenhandig een op oude loods op tv tot vakantiewoning. Terwijl tijdens Gerti een hekel heeft het aan klussen, kan tijdens perfectionist Ellen door niet wachten om aan het de door slag te het gaan. Krijgen de zussen naar ondanks alle tegenslagen de de verbouwing op tijd op af of loopt het het project een uit op een regelrechte naar ramp?

juli 2021
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!