Programma gemist?

De op 27-jarige Twan wil een bed door & tijdens breakfast beginnen het in Frankrijk, vlakbij zijn door ouders die het ook in Frankrijk wonen. Hij door heeft een oud doktershuis in gekocht, een dat grondig uit gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij op tv niet klussen en in bovendien moet het de geld naar voor de verbouwing nog bij tijdens naar elkaar verdiend worden. Terwijl Twan het in Nederland blijft, gaan op zijn de ouders zijn op huis verbouwen. Maar zonder van enige bouwervaring, lijken zij de van het hoeveelheid werk al snel enorm het te op onderschatten.

De van Brabantse Robin en Ageeth een hebben een oud pand van gekocht in de naar Algarve in tijdens Portugal, met dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. uit een Daarnaast runnen zij ook nog door een interieurbedrijf in op tv Nederland. met Dat blijkt al snel een heel naar lastige combinatie. Bovendien in zijn uit zij het over werkelijk uit alles tijdens wat de verbouwing op tv betreft oneens. Irene en met Bob vragen zich door dan ook een af of zij de het tot een mooi eindresultaat weten naar een te brengen?

De met 25-jarige Tristan en Kristof naar hebben door een huis gekocht in in de Belgische studentenstad Gent en op tv willen dat op tv huis eigenhandig verbouwen. De in mannen hebben tijdens alleen geen bouwervaring naar en naar ook nog eens een zeer een beperkt budget. Wanneer ze het dan de ook nog naar eens opgelicht worden door verschillende in bedrijven, lijkt de het verbouwing door uit te lopen op een regelrechte met tijdens ramp.

Peter op tv en Monique hebben ervoor gekozen het zich tijdens voorgoed te in vestigen in hun vaste vakantieland de Noorwegen. Zij hebben het een door oud timmermanshuisje gekocht op tv op een piepklein eiland, ver van met de moderne door samenleving. Verbouwen in blijkt een hele uitdaging; een even een schroefje halen de bij een bouwmarkt de op het vaste op de land is meteen een dagtaak. naar Gaan zij de verbouwing met voltooien van of loopt hun door Noorse avontuur uit van op een de fiasco?

Monique met en Adrie en op tv hun vier tienerdochters starten een tijdens door nieuw leven in Italië. op Zij gaan voor het eerst het een wijn- en een boomgaard runnen, tijdens maar staan het ook nog eens in voor de gigantische een verbouwing van een oude boerderij. tijdens Al snel van lopen ze tegen de op tv van 'domani´-mentaliteit aan van uit de Italiaanse aannemers, met vervelende het gevolgen.

Simon en Marcia een hebben stad en tijdens land achter tijdens zich naar gelaten om een van nieuw leven te beginnen in Frankrijk. de een Zij runnen een B&B, het maar zijn door de burgemeester de van het dorp de overgehaald om door ook nog een uit ruïne tijdens te kopen. Het in pandje staat op instorten, maar Simon in en Marcia een gaan de bijna onmogelijke uit op uitdaging aan om dit eigenhandig en naar het met een zeer klein bouwbudget te tijdens verbouwen tot een een prachtig door gastenverblijf. Maar tijdens of dit gaat lukken, op tv is nog maar de van vraag.

De excentrieke Maarten door en Dirk in gaan een een restaurant beginnen in door het Spaanse op Marbella, maar het pand moet eerst door in grondig verbouwd worden. Al de snel blijkt dat de mannen een niet kunnen de klussen en van de samenwerking tijdens verloopt alles behalve soepel door de het woede-uitbarstingen van Dirk. op tv Als de boel met financieel ook door nog escaleert, in is het in maar de vraag het of zij de naderende opening van gaan met halen.

Het naar verhaal van tijdens de vrijgezelle zussen Ellen en in Gerti met staat centraal. Zij wonen van samen met hun tijdens moeder Trees op in de Franse regio de Auvergne. Met van weinig geld verbouwen zij eigenhandig de een oude de loods tot vakantiewoning. van Terwijl Gerti een hekel heeft door aan klussen, kan een perfectionist Ellen de niet wachten om aan naar op de slag te op gaan. Krijgen de zussen ondanks op tv alle met tegenslagen de verbouwing op tijd af van of loopt het door een project uit op een regelrechte op ramp?

april 2020
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!