Programma gemist?

De 27-jarige Twan een wil een bed op & breakfast beginnen een op in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die uit met ook in Frankrijk in wonen. Hij heeft een tijdens oud doktershuis de gekocht, dat grondig gerenoveerd moet naar worden. Zelf kan uit hij niet klussen naar en bovendien het moet het geld voor het de verbouwing nog in bij elkaar verdiend worden. met Terwijl Twan in met Nederland door blijft, gaan een zijn ouders zijn huis op tv verbouwen. Maar zonder enige bouwervaring, door lijken zij op tv de hoeveelheid werk al door snel enorm door te een onderschatten.

De op tv Brabantse Robin en Ageeth hebben uit een met oud pand van gekocht in de Algarve in naar Portugal, dat tijdens zij willen verbouwen tot op tv vakantievilla. een Daarnaast runnen zij ook het nog een interieurbedrijf in in Nederland. Dat blijkt op al snel een op tv heel lastige combinatie. op Bovendien zijn zij een het over werkelijk de alles uit wat de verbouwing in betreft oneens. Irene van en Bob vragen zich dan uit ook af of zij op het tot het een mooi een eindresultaat weten met te brengen?

De 25-jarige in Tristan en op Kristof hebben een in huis gekocht in op de Belgische studentenstad Gent en de willen dat op tv huis eigenhandig uit verbouwen. De de mannen hebben alleen geen een bouwervaring en tijdens ook nog eens op tv een zeer beperkt budget. Wanneer ze met dan ook nog in eens opgelicht worden het door verschillende in bedrijven, lijkt op tv de verbouwing uit te lopen het op een tijdens regelrechte met ramp.

Peter tijdens en Monique hebben ervoor een gekozen zich voorgoed te het het vestigen in hun het vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een op tv oud timmermanshuisje tijdens gekocht van op een piepklein eiland, van ver van de moderne samenleving. met Verbouwen blijkt een op hele uitdaging; een even van een schroefje halen bij een een bouwmarkt op het een vaste land het is meteen door een dagtaak. Gaan zij van de verbouwing door voltooien of loopt hun het Noorse avontuur uit op een het een fiasco?

Monique uit en Adrie en hun vier op tienerdochters starten een uit nieuw leven het in Italië. Zij de gaan voor het eerst op een op tv wijn- en boomgaard runnen, maar met met staan ook nog uit eens voor de gigantische een verbouwing van een oude boerderij. van Al snel het lopen tijdens ze tegen de 'domani´-mentaliteit aan naar van een de Italiaanse aannemers, het met vervelende gevolgen.

Simon tijdens en Marcia hebben stad en tijdens naar land achter zich gelaten om tijdens een tijdens nieuw leven te op tv beginnen in Frankrijk. Zij runnen de een B&B, maar naar zijn door met de burgemeester van door het dorp het overgehaald om ook door nog een ruïne te in kopen. Het met pandje staat op instorten, maar naar Simon en uit Marcia gaan de bijna onmogelijke in uitdaging door aan om dit eigenhandig op tv en met een zeer met klein bouwbudget de te verbouwen tot in een prachtig gastenverblijf. Maar tijdens of op tv dit gaat lukken, is nog met maar de van vraag.

De uit excentrieke Maarten van en Dirk gaan met een restaurant beginnen in door het Spaanse Marbella, maar met het pand op moet eerst op tv grondig verbouwd worden. de Al snel blijkt dat de op tv mannen niet kunnen klussen uit en de samenwerking het verloopt alles behalve een soepel door op de de woede-uitbarstingen van Dirk. Als van de boel op tv financieel ook nog escaleert, is door het het maar de vraag of zij in de naderende opening gaan de van halen.

Het verhaal van op tv de vrijgezelle zussen door Ellen en Gerti door staat op tv centraal. Zij wonen samen op tv met hun moeder het Trees in de Franse tijdens op regio Auvergne. Met van weinig geld verbouwen zij door eigenhandig een het oude loods tot vakantiewoning. Terwijl door Gerti een hekel door heeft aan klussen, door kan perfectionist Ellen niet tijdens wachten het om aan op tv de slag te in gaan. Krijgen de zussen ondanks alle uit tegenslagen de verbouwing naar op op tijd af of loopt het door de project uit op een regelrechte een ramp?

augustus 2020
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!