Programma gemist?

De 27-jarige Twan door wil op een bed met & breakfast beginnen in Frankrijk, van vlakbij zijn ouders die met op ook in Frankrijk wonen. Hij heeft in uit een oud doktershuis gekocht, dat grondig met gerenoveerd moet worden. de naar Zelf kan hij niet tijdens klussen en bovendien naar moet het geld tijdens voor de verbouwing nog met bij elkaar verdiend een worden. in Terwijl Twan in Nederland een blijft, gaan zijn naar ouders zijn huis verbouwen. Maar met zonder enige bouwervaring, uit lijken van zij de hoeveelheid werk op al naar snel enorm te op tv onderschatten.

De Brabantse op Robin en met Ageeth hebben een oud naar pand gekocht uit in de Algarve van in Portugal, dat zij willen het verbouwen door tot vakantievilla. Daarnaast runnen de zij ook nog een een interieurbedrijf in Nederland. op Dat de blijkt al op tv snel een heel lastige combinatie. in Bovendien zijn op tv zij het over werkelijk het alles wat in de verbouwing betreft oneens. Irene een en Bob vragen in tijdens zich dan ook af of uit zij het tot een in van mooi eindresultaat weten te door brengen?

De naar 25-jarige Tristan en Kristof in hebben een huis gekocht het in de Belgische uit studentenstad Gent op en willen dat huis op tv eigenhandig verbouwen. tijdens De mannen hebben naar alleen geen bouwervaring en op tv van ook nog eens de een zeer beperkt budget. Wanneer met ze dan ook uit nog eens opgelicht worden de door naar verschillende bedrijven, lijkt door de verbouwing door uit te lopen op een regelrechte de van ramp.

Peter naar en Monique hebben ervoor gekozen op op zich voorgoed te vestigen in hun het in vaste vakantieland Noorwegen. Zij op tv hebben een oud timmermanshuisje gekocht het op een piepklein naar eiland, door ver van de moderne het samenleving. Verbouwen een blijkt een hele op uitdaging; even een op tv schroefje halen bij een op tv bouwmarkt op naar het vaste land het is meteen van een dagtaak. Gaan zij de verbouwing naar voltooien het of loopt hun Noorse door avontuur uit op een het een fiasco?

Monique en Adrie een en hun vier tijdens de tienerdochters starten een nieuw tijdens leven in de Italië. Zij gaan voor het eerst van een wijn- het en op boomgaard runnen, maar staan ook naar nog eens voor het de gigantische met verbouwing van een oude tijdens boerderij. Al snel een lopen ze naar tegen de 'domani´-mentaliteit aan van van naar de Italiaanse aannemers, met vervelende in gevolgen.

Simon en het Marcia hebben stad en in het land achter zich gelaten om een van nieuw leven te uit beginnen in uit Frankrijk. op tv Zij runnen een B&B, maar zijn tijdens door tijdens de burgemeester van het dorp naar overgehaald om ook tijdens naar nog een ruïne tijdens te kopen. Het met pandje staat op instorten, maar met Simon in en Marcia gaan uit de bijna onmogelijke in uitdaging aan om dit eigenhandig en door het met een zeer klein in bouwbudget te verbouwen tot een naar prachtig op gastenverblijf. Maar of dit op tv gaat lukken, op tv is nog maar op de vraag.

De het excentrieke Maarten en in Dirk gaan op tv een restaurant beginnen in op het Spaanse Marbella, maar op het pand tijdens moet eerst grondig uit verbouwd worden. tijdens Al snel blijkt van dat de mannen het niet kunnen klussen en de met samenwerking verloopt alles behalve met soepel tijdens door de woede-uitbarstingen van Dirk. tijdens Als de op tv boel op financieel ook nog escaleert, is met het maar het de vraag op of zij de naderende opening van gaan uit halen.

Het naar verhaal van de uit vrijgezelle zussen Ellen en op tv Gerti naar staat centraal. Zij wonen met samen met hun moeder Trees een uit in de Franse regio Auvergne. Met van in weinig geld verbouwen zij door eigenhandig een uit oude loods tot een vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft met aan klussen, tijdens kan op tv perfectionist Ellen niet wachten om op tv aan de in slag te gaan. naar Krijgen de zussen naar ondanks alle tegenslagen door de verbouwing op tijd met af of door loopt het project uit op tv op een door regelrechte ramp?

december 2019
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!