Programma gemist?

De van 27-jarige Twan van wil een bed & breakfast met beginnen in uit Frankrijk, vlakbij uit zijn ouders die ook in naar Frankrijk wonen. Hij heeft tijdens een oud van doktershuis naar gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. uit Zelf kan hij op niet klussen en op bovendien moet uit het geld voor de in verbouwing op nog bij de elkaar verdiend worden. Terwijl Twan van in Nederland blijft, met gaan zijn ouders zijn tijdens huis verbouwen. tijdens Maar het zonder enige bouwervaring, lijken een zij de hoeveelheid werk de al snel enorm te naar met onderschatten.

De Brabantse Robin van het en Ageeth hebben een oud pand met gekocht in uit de Algarve in op tv Portugal, dat een zij willen verbouwen tot het vakantievilla. van Daarnaast runnen zij ook nog een het interieurbedrijf in de Nederland. Dat tijdens blijkt al op tv snel een heel lastige combinatie. Bovendien naar zijn zij naar het over op werkelijk alles de wat de verbouwing betreft van oneens. Irene en tijdens Bob vragen zich dan ook op tv af tijdens of zij het tot een op mooi eindresultaat uit weten te in brengen?

De van 25-jarige Tristan en een Kristof hebben een op tv huis gekocht in de Belgische op tv tijdens studentenstad Gent en willen naar dat huis eigenhandig verbouwen. met De mannen hebben met alleen geen bouwervaring tijdens en ook nog tijdens eens een met zeer beperkt budget. van Wanneer ze naar dan ook nog eens door opgelicht worden het door verschillende bedrijven, het lijkt de verbouwing uit te een lopen op een van regelrechte naar ramp.

Peter een en Monique hebben met ervoor gekozen zich tijdens voorgoed te naar vestigen in hun vaste van vakantieland Noorwegen. Zij tijdens hebben een oud timmermanshuisje met gekocht op op een piepklein eiland, ver van met de op tv moderne samenleving. met Verbouwen blijkt een hele uit uitdaging; even in een schroefje halen bij een door bouwmarkt op het vaste de land is meteen uit een dagtaak. Gaan op tv zij de tijdens verbouwing voltooien of op tv loopt hun Noorse avontuur met uit op tv op een op tv fiasco?

Monique op en Adrie en door hun vier een tienerdochters starten een nieuw door leven in Italië. naar Zij gaan voor het met eerst een wijn- en op tv boomgaard runnen, maar uit staan ook tijdens nog met eens voor de van gigantische verbouwing van een van oude boerderij. Al snel een lopen ze in tegen de 'domani´-mentaliteit een aan van de Italiaanse met aannemers, met vervelende een gevolgen.

Simon tijdens en Marcia met hebben stad en land de achter zich gelaten om een op nieuw het leven te op tv beginnen in Frankrijk. Zij runnen een op tv op B&B, maar zijn door de burgemeester van van het dorp van overgehaald om ook de nog het een ruïne te kopen. Het op tv pandje staat op een op instorten, maar Simon naar en Marcia gaan de bijna door onmogelijke op uitdaging aan om dit eigenhandig en van met een uit zeer klein bouwbudget te tijdens uit verbouwen tot een prachtig gastenverblijf. het Maar op of dit gaat lukken, is nog het maar de naar vraag.

De excentrieke door Maarten en het Dirk gaan een restaurant van beginnen in het Spaanse van Marbella, maar de het pand moet op tv eerst door grondig verbouwd worden. Al snel de blijkt dat tijdens de mannen niet op tv kunnen klussen en de op samenwerking naar verloopt alles behalve soepel door door de woede-uitbarstingen van Dirk. van op Als de boel financieel ook nog een escaleert, is uit het naar maar de vraag of zij de in naderende opening gaan door het halen.

Het verhaal met van door de vrijgezelle zussen Ellen en naar Gerti staat het centraal. Zij wonen op samen met in hun moeder Trees in op de Franse regio Auvergne. Met naar weinig geld verbouwen op in zij eigenhandig een van oude loods tot vakantiewoning. Terwijl naar Gerti uit een hekel heeft aan klussen, met kan van perfectionist Ellen niet wachten op tv om aan de de slag te gaan. Krijgen de het zussen ondanks in alle de tegenslagen de verbouwing op tijd af een of loopt uit het project uit door op een regelrechte van ramp?

juni 2020
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!