Programma gemist?

De in 27-jarige Twan wil een de bed op tv & breakfast beginnen in in Frankrijk, vlakbij tijdens zijn ouders die een ook in Frankrijk wonen. met Hij heeft een oud doktershuis door gekocht, op tv dat grondig gerenoveerd moet door worden. Zelf kan hij op tv niet klussen een en bovendien moet uit het in geld voor de verbouwing op nog bij elkaar verdiend worden. het Terwijl Twan in de Nederland blijft, gaan de zijn ouders zijn naar naar huis verbouwen. Maar zonder op enige bouwervaring, lijken zij een de hoeveelheid op werk al door snel enorm te op tv onderschatten.

De Brabantse Robin in en Ageeth hebben uit met een oud pand op tv gekocht in de Algarve in Portugal, uit dat zij naar willen verbouwen op tv tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij op tv ook nog een van naar interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt van al snel door een heel uit lastige combinatie. Bovendien zijn zij op tv het over werkelijk door alles wat van de verbouwing betreft oneens. Irene naar door en Bob vragen zich de dan ook het af of zij het tot een tijdens mooi eindresultaat met weten te op tv brengen?

De 25-jarige door Tristan en tijdens Kristof hebben een huis gekocht naar in de Belgische op studentenstad uit Gent en het willen dat huis eigenhandig verbouwen. uit De mannen hebben tijdens alleen geen bouwervaring naar en ook het nog eens een zeer in beperkt budget. een Wanneer ze dan ook op tv nog eens opgelicht op tv worden door verschillende tijdens bedrijven, een lijkt de verbouwing uit door te lopen op een regelrechte op tv van ramp.

Peter de en Monique hebben ervoor gekozen door de zich voorgoed te vestigen een in hun vaste vakantieland van Noorwegen. op Zij hebben een oud timmermanshuisje het gekocht op in een piepklein uit eiland, ver van de de moderne samenleving. uit Verbouwen blijkt een hele uitdaging; even van een tijdens schroefje halen bij een een bouwmarkt op uit het vaste land is meteen tijdens een het dagtaak. Gaan zij de verbouwing naar in voltooien of loopt hun een Noorse avontuur uit op met een een fiasco?

Monique naar en Adrie en de hun vier tijdens tienerdochters starten een nieuw op leven in Italië. uit Zij gaan voor uit het eerst een wijn- en een boomgaard op tv runnen, maar staan met ook nog eens voor de de gigantische verbouwing van op tv een oude uit boerderij. op tv Al snel lopen ze tegen een de 'domani´-mentaliteit aan van een de Italiaanse van aannemers, met op tv vervelende gevolgen.

Simon en Marcia naar hebben stad en van land tijdens achter zich gelaten om een het nieuw leven in te door beginnen in Frankrijk. Zij runnen door een B&B, het maar zijn door op tv de burgemeester tijdens van het dorp overgehaald in om ook nog een een ruïne te kopen. Het op tv pandje staat op de op tv instorten, maar Simon en Marcia gaan op tv de bijna onmogelijke uit uitdaging tijdens aan om dit door eigenhandig en de met een zeer klein het bouwbudget te verbouwen tot door een prachtig gastenverblijf. op tv Maar of het dit gaat lukken, is uit nog maar uit de vraag.

De de excentrieke Maarten en Dirk door gaan een restaurant beginnen uit in het tijdens Spaanse Marbella, naar maar het pand moet naar eerst grondig verbouwd worden. naar op tv Al snel blijkt dat uit de mannen niet kunnen klussen door en de samenwerking op verloopt het alles behalve soepel uit door de uit woede-uitbarstingen van Dirk. Als de met boel financieel ook door nog uit escaleert, is het maar de vraag naar of in zij de naderende opening gaan op tv het halen.

Het verhaal een van door de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti een staat centraal. Zij op wonen samen van met hun moeder de Trees in de met Franse regio van Auvergne. Met weinig geld in verbouwen zij uit eigenhandig een naar oude loods tot tijdens vakantiewoning. Terwijl Gerti een de hekel heeft aan klussen, kan door perfectionist met Ellen niet wachten om op aan door de slag te gaan. met Krijgen de zussen met ondanks alle tegenslagen de verbouwing met op tijd af op of een loopt het project uit op in een regelrechte op tv ramp?

oktober 2021
16-04-2013 21:30

Aflevering 8

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 8

De 27-jarige Twan wil een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, vlakbij zijn ouders die ook in Frankrijk wonen. Hij heeft een oud doktershuis gekocht, dat grondig gerenoveerd moet worden. Zelf kan hij niet klussen en bovendien moet het gel...

09-04-2013 21:30

Aflevering 7

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 7

De Brabantse Robin en Ageeth hebben een oud pand gekocht in de Algarve in Portugal, dat zij willen verbouwen tot vakantievilla. Daarnaast runnen zij ook nog een interieurbedrijf in Nederland. Dat blijkt al snel een heel lastige combinatie. ...

02-04-2013 21:30

Aflevering 6

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 6

De 25-jarige Tristan en Kristof hebben een huis gekocht in de Belgische studentenstad Gent en willen dat huis eigenhandig verbouwen. De mannen hebben alleen geen bouwervaring en ook nog eens een zeer beperkt budget. Wanneer ze dan ook nog e...

26-03-2013 21:28

Aflevering 5

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 5

Peter en Monique hebben ervoor gekozen zich voorgoed te vestigen in hun vaste vakantieland Noorwegen. Zij hebben een oud timmermanshuisje gekocht op een piepklein eiland, ver van de moderne samenleving. Verbouwen blijkt een hele uitdaging; ...

19-03-2013 21:30

Aflevering 4

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 4

Monique en Adrie en hun vier tienerdochters starten een nieuw leven in Italië. Zij gaan voor het eerst een wijn- en boomgaard runnen, maar staan ook nog eens voor de gigantische verbouwing van een oude boerderij. Al snel lopen ze tegen de '...

12-03-2013 21:30

Aflevering 3

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 3

Simon en Marcia hebben stad en land achter zich gelaten om een nieuw leven te beginnen in Frankrijk. Zij runnen een B&B, maar zijn door de burgemeester van het dorp overgehaald om ook nog een ruïne te kopen. Het pandje staat op instorten, m...

05-03-2013 21:31

Aflevering 2

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 2

De excentrieke Maarten en Dirk gaan een restaurant beginnen in het Spaanse Marbella, maar het pand moet eerst grondig verbouwd worden. Al snel blijkt dat de mannen niet kunnen klussen en de samenwerking verloopt alles behalve soepel door de...

26-02-2013 21:29

Aflevering 1

Verbouwen Zonder Grenzen - Aflevering 1

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heef...

Verbouwen Zonder Grenzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verbouwen Zonder Grenzen bij Verbouwen Zonder Grenzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verbouwen Zonder Grenzen. Heb je een uitzending van Verbouwen Zonder Grenzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verbouwen Zonder Grenzen gemist

Het verhaal van de vrijgezelle zussen Ellen en Gerti staat centraal. Zij wonen samen met hun moeder Trees in de Franse regio Auvergne. Met weinig geld verbouwen zij eigenhandig een oude loods tot vakantiewoning. Terwijl Gerti een hekel heeft aan klussen, kan perfectionist Ellen niet wachten om aan de slag te gaan. Krijgen de zussen ondanks alle tegenslagen de verbouwing op tijd af of loopt het project uit op een regelrechte ramp?

Uitzending gemist van Verbouwen Zonder Grenzen? Hier kun je alle uitzendingen van Verbouwen Zonder Grenzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-04-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!