Programma gemist?

Precies op op tv het juiste tijdens moment klonk dat ene door lied in op tv je oren. het Dat had je de echt even nodig. Of juist met wanneer je van dat nodig had voelde een God extra dichtbij. Maar met op tv dan begin je tijdens toch te twijfelen. Kwam dat lied uit wel naar van God? Of dacht op je naar dat alleen maar? Liederen in om God opnieuw dichtbij te op tv voelen. Om je naar geloof de in Hem te herstellen. een Vanuit de Grote uit Kerk door in Den Haag en nog meer naar andere mooie kerken de een zingen we prachtige de liederen.

Ben op tv je van door God afgedreven? Misschien onbewust, of van misschien juist bewust. in Of misschien met wil je wel in op God geloven, maar door vind je dat het erg moeilijk met op het moment. God tijdens zegt: 'Keer tijdens terug'. En met uit open armen op tv wacht Hij op je. Hij houdt het van je. door Gods liefde is de groter in dan je beseft. Daar gaan de uit liederen op over. De prachtige samenzang tijdens klinkt onder andere vanuit een een de Westerkerk in met Enkhuizen.

In Leeuwarden het staat door de Grote of Jacobijnerkerk. met 'Heb geduld tot de Heer in de komt', staat er in door Jakobus. Maar in wachten is moeilijk. God van zelf weet hoe het is op tv om te een moeten wachten. door Om goed door te doen en toch miskend in te worden. Zingen helpt met om God dichtbij uit te voelen en op rust te van vinden in uw de ongeduld.

Midden het in het centrum met van Amersfoort staat de de Sint Joriskerk. Vanuit naar onder andere deze van prachtplek met klinken lofliederen en dankliederen voor in Gods genade. Heb de de Heer lief een boven alles en van je naaste als uit jezelf.

Wat mooi als uit op je tegen alle ervaring op in bidt. Dat je naar vertrouwt op Gods genegenheid, uit door zelfs als Hij tijdens op dat moment ver weg lijkt. van Maar wat met als door het niet lukt om te bidden? de het Als je niet de juiste woorden het kunt tijdens vinden? Dan op mag je ook met zeggen: 'Zie mij, een mijn God.' De liederen gaan door onder andere over het tijdens van gezien worden door op God. De samenzang klinkt vanuit van prachtige op tv kerken, zoals de naar Lambertuskerk in Wouw.

Johannes vertelt in van de Bijbel dat een hij God ziet naar in de hemel. in In in Johannes' visioen klinken door stemmen. Er klinkt gezang. God het wordt aanbeden naar en de geprezen. De lofzang klinkt en door nodigt ons uit om in een stapje dichterbij met te uit komen en het mee te doen. We het bezoeken onder in andere de Oude Kerk in naar Delft en zingen vanuit het door onze tenen samen op voor de Heer.

Je in kunt ervan dromen om uit Jezus te naar volgen en ook al het is het de volgen van Hem het op mooiste wat je op kunt op verlangen, het kan ook een strijd het zijn. We in zingen liederen vol bemoediging het en dat doen door het we vanuit verschillende mooie tijdens kerken.

God ontgaat niets. in Het het kwaad dat het je overkomt. Het door ongeluk dat je treft. uit De tranen die uit je huilt. naar De gedachten die in je op tv omgaan. Je krijgt misschien op tv geen pasklaar naar antwoord, maar door wel de belofte dat Hij het jou zal troosten. de Jezus op tv heeft zelf onrecht van en leed ervaren. Zowaar op Hij heenging, naar komt Hij terug. tijdens De laatste naar zet is aan met Hem, met alle tijdens zegen vandien. Daar kennen wij prachtige van liederen in bij.

Mattheus 16: door 25: 'Want wie van zijn leven op zal willen behouden, die door zal naar het verliezen; maar wie zijn leven op zal verliezen om door Mij, die zal in het een vinden.' Een lastige uit boodschap. De liederen zijn hierbij in een door bemoediging. De prachtige samenzang van klinkt onder in andere vanuit met de mooie Sint Jan in een Gouda.

Als wij van tot God tijdens gaan, komt Hij de bij ons. Zijn naam is: in Ik ben. het Hij door is erbij. Als het je blij bent, als je bang een een bent, als je op zorgen hebt of verdriet. tijdens Hij nadert tot ons, als op tv de we tot Hem naderen. met We zingen o.a. in uit de St. Christoffelkathedraal het in het Roermond.

God met wil jou met dicht bij Hem houden door om je zonder twijfels door en op tv zorgen in Zijn spoor met te laten een lopen, zodat je al stralend op tv laat in zien dat God in de Heer is. We het zingen op prachtige locaties, zoals in in de mooie naar op Walburgiskerk in Zutphen.

Soms begrijpen we in op het leven niet. op Of misschien begrijpen door we God soms wel niet. op tv Waarom gebeuren er van zulke vreselijke dingen de op door deze wereld en in ons eigen op leven? Het lijkt uit op soms zo oneerlijk. We zingen over uit wanhoop, twijfel, naar maar van ook over Gods onmetelijke van liefde en troost. op tv Er klinken bovendien op tv liederen vanuit op tv de prachtige Martinikerk in in Franeker.

Een in speciale dag, het om te zingen over uit de Geest van op tv God. De met Trooster die tot uit ons is gekomen. op Zo zingen we Stromen van tijdens zegen en Naam in boven alle namen. door Natuurlijk met kan het lied Heilige naar Geest van God een niet ontbreken.

God op hield zo van ons dat door Hij zijn eniggeboren de zoon tijdens voor ons in gegeven heeft. Laat deze woorden door even tot je van doordringen. Wat doet een dat met je? op tv We zingen over die van door ongelooflijk grote liefde tijdens van God voor jou. door Prachtige liederen een die we onder andere vanuit de op een Martinikerk in Doesburg van zingen.

De het oudste zoon van uit ds. Orlando Bottenbley blijkt na in zijn geboorte met zwaar lichamelijk en geestelijk de gehandicapt het te zijn. Ds. de Orlando en zijn vrouw zijn door van er kapot van. Ondanks dit door zware nieuws vinden zij uit troost bij een God.

oktober 2020
01-09-2019 08:15

Herstel mijn eerste liefde

Nederland zingt op Zondag - Herstel mijn eerste liefde

Precies op het juiste moment klonk dat ene lied in je oren. Dat had je echt even nodig. Of juist wanneer je dat nodig had voelde God extra dichtbij. Maar dan begin je toch te twijfelen. Kwam dat lied wel van God? Of dacht je dat alleen maar...

25-08-2019 08:15

Keer terug

Nederland zingt op Zondag - Keer terug

Ben je van God afgedreven? Misschien onbewust, of misschien juist bewust. Of misschien wil je wel in God geloven, maar vind je dat erg moeilijk op het moment. God zegt: 'Keer terug'. En met open armen wacht Hij op je. Hij houdt van je. Gods...

18-08-2019 08:15

Heb geduld tot de Heer komt

Nederland zingt op Zondag - Heb geduld tot de Heer komt

In Leeuwarden staat de Grote of Jacobijnerkerk. 'Heb geduld tot de Heer komt', staat er in Jakobus. Maar wachten is moeilijk. God zelf weet hoe het is om te moeten wachten. Om goed te doen en toch miskend te worden. Zingen helpt om God dich...

11-08-2019 08:15

Kijk in de spiegel van genade

Nederland zingt op Zondag - Kijk in de spiegel van genade

Midden in het centrum van Amersfoort staat de Sint Joriskerk. Vanuit onder andere deze prachtplek klinken lofliederen en dankliederen voor Gods genade. Heb de Heer lief boven alles en je naaste als jezelf.

04-08-2019 08:15

Zie mij, mijn God

Nederland zingt op Zondag - Zie mij, mijn God

Wat mooi als je tegen alle ervaring in bidt. Dat je vertrouwt op Gods genegenheid, zelfs als Hij op dat moment ver weg lijkt. Maar wat als het niet lukt om te bidden? Als je niet de juiste woorden kunt vinden? Dan mag je ook zeggen: 'Zie mi...

28-07-2019 08:15

De hemel dichtbij

Nederland zingt op Zondag - De hemel dichtbij

Johannes vertelt in de Bijbel dat hij God ziet in de hemel. In Johannes' visioen klinken stemmen. Er klinkt gezang. God wordt aanbeden en geprezen. De lofzang klinkt en nodigt ons uit om een stapje dichterbij te komen en mee te doen. We bez...

21-07-2019 08:15

Jezus volgen

Nederland zingt op Zondag - Jezus volgen

Je kunt ervan dromen om Jezus te volgen en ook al is het volgen van Hem het mooiste wat je kunt verlangen, het kan ook een strijd zijn. We zingen liederen vol bemoediging en dat doen we vanuit verschillende mooie kerken.

14-07-2019 08:15

Hij is erbij

Nederland zingt op Zondag - Hij is erbij

God ontgaat niets. Het kwaad dat je overkomt. Het ongeluk dat je treft. De tranen die je huilt. De gedachten die in je omgaan. Je krijgt misschien geen pasklaar antwoord, maar wel de belofte dat Hij jou zal troosten. Jezus heeft zelf onrech...

07-07-2019 08:15

Welzijn

Nederland zingt op Zondag - Welzijn

Mattheus 16: 25: 'Want wie zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven zal verliezen om Mij, die zal het vinden.' Een lastige boodschap. De liederen zijn hierbij een bemoediging. De prachtige samenzang klinkt ...

30-06-2019 08:15

Nader tot God

Nederland zingt op Zondag - Nader tot God

Als wij tot God gaan, komt Hij bij ons. Zijn naam is: Ik ben. Hij is erbij. Als je blij bent, als je bang bent, als je zorgen hebt of verdriet. Hij nadert tot ons, als we tot Hem naderen. We zingen o.a. in de St. Christoffelkathedraal in Ro...

23-06-2019 08:15

God wil jou laten stralen

Nederland zingt op Zondag - God wil jou laten stralen

God wil jou dicht bij Hem houden om je zonder twijfels en zorgen in Zijn spoor te laten lopen, zodat je al stralend laat zien dat God de Heer is. We zingen op prachtige locaties, zoals in de mooie Walburgiskerk in Zutphen.

16-06-2019 08:15

Het leven kan soms moeilijk zijn

Nederland zingt op Zondag - Het leven kan soms moeilijk zijn

Soms begrijpen we het leven niet. Of misschien begrijpen we God soms wel niet. Waarom gebeuren er zulke vreselijke dingen op deze wereld en in ons eigen leven? Het lijkt soms zo oneerlijk. We zingen over wanhoop, twijfel, maar ook over Gods...

10-06-2019 08:20

Pinksteren

Nederland zingt op Zondag - Pinksteren

Een speciale dag, om te zingen over de Geest van God. De Trooster die tot ons is gekomen. Zo zingen we Stromen van zegen en Naam boven alle namen. Natuurlijk kan het lied Heilige Geest van God niet ontbreken.

02-06-2019 08:15

Gods liefde voor jou

Nederland zingt op Zondag - Gods liefde voor jou

God hield zo van ons dat Hij zijn eniggeboren zoon voor ons gegeven heeft. Laat deze woorden even tot je doordringen. Wat doet dat met je? We zingen over die ongelooflijk grote liefde van God voor jou. Prachtige liederen die we onder andere...

30-05-2019 08:50

Troost

Nederland zingt op Zondag - Troost

De oudste zoon van ds. Orlando Bottenbley blijkt na zijn geboorte zwaar lichamelijk en geestelijk gehandicapt te zijn. Ds. Orlando en zijn vrouw zijn er kapot van. Ondanks dit zware nieuws vinden zij troost bij God.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!