Programma gemist?

Precies op het naar juiste moment door klonk dat naar ene lied in tijdens je oren. Dat met had je echt even op tv nodig. Of door juist wanneer je dat van nodig had een voelde God uit extra dichtbij. Maar dan van begin je toch te twijfelen. naar van Kwam dat lied wel op van God? tijdens Of dacht je dat alleen uit maar? Liederen om God de het opnieuw dichtbij te tijdens voelen. Om je geloof in op Hem te herstellen. Vanuit met een de Grote Kerk in Den op tv Haag met en nog meer andere tijdens mooie kerken zingen we op prachtige van liederen.

Ben je het van God tijdens afgedreven? Misschien naar onbewust, of misschien met juist bewust. Of misschien uit wil je wel in het God geloven, de maar vind naar je dat erg moeilijk uit op het van moment. God zegt: 'Keer terug'. de En met open armen door wacht de Hij op je. Hij het houdt van je. Gods het in liefde is groter dan je beseft. tijdens Daar gaan de op tv van liederen over. De prachtige samenzang uit klinkt onder andere vanuit de in de Westerkerk in uit Enkhuizen.

In Leeuwarden in staat de met Grote of een Jacobijnerkerk. 'Heb geduld het tot de Heer komt', de staat er in Jakobus. Maar tijdens van wachten is moeilijk. van God zelf weet hoe het het is om te moeten van wachten. Om op goed te doen en in toch door miskend te worden. Zingen helpt het om God naar dichtbij te voelen en een rust te vinden naar in uw van ongeduld.

Midden van in het centrum van Amersfoort op tv staat de de Sint Joriskerk. de Vanuit onder andere tijdens deze prachtplek klinken lofliederen en met van dankliederen voor Gods met genade. Heb de met Heer lief boven door alles en je door naaste als jezelf.

Wat mooi als een je tegen een alle ervaring in op bidt. Dat je vertrouwt door op Gods genegenheid, in op zelfs als Hij op dat moment een ver weg lijkt. tijdens Maar naar wat als het niet lukt tijdens om te naar bidden? tijdens Als je niet de juiste woorden naar in kunt vinden? Dan mag met je ook naar zeggen: 'Zie mij, mijn God.' De een liederen gaan op onder andere over het met gezien van worden door God. De samenzang uit klinkt het vanuit prachtige kerken, een zoals de Lambertuskerk in uit Wouw.

Johannes de vertelt in de Bijbel uit dat de hij God ziet in uit de hemel. In Johannes' met visioen klinken stemmen. Er naar klinkt gezang. God in wordt aanbeden naar en geprezen. De uit lofzang klinkt door en nodigt ons door uit om een stapje naar dichterbij uit te komen en op tv mee te doen. We bezoeken in onder andere de de Oude Kerk in Delft van en zingen in vanuit onze op tv tenen samen een voor de Heer.

Je naar kunt ervan dromen door om Jezus te volgen en tijdens ook al op tv is het volgen op van Hem het mooiste de door wat je kunt van verlangen, het kan een ook een strijd zijn. We zingen met liederen tijdens vol bemoediging en dat doen uit we vanuit het verschillende tijdens mooie kerken.

God ontgaat niets. tijdens Het door kwaad dat je overkomt. in Het ongeluk dat je met treft. in De tranen die je huilt. in De op gedachten die in van je omgaan. Je in krijgt misschien geen door pasklaar antwoord, maar wel het de belofte dat Hij door met jou zal troosten. het Jezus heeft zelf een onrecht en leed ervaren. Zowaar Hij het heenging, komt Hij tijdens terug. op De laatste met zet is aan de Hem, met alle zegen vandien. Daar naar kennen wij op tv prachtige liederen tijdens bij.

Mattheus 16: door 25: van 'Want wie zijn in leven zal willen behouden, die zal door door het verliezen; maar wie van zijn leven tijdens zal verliezen om Mij, die zal in het vinden.' Een door lastige boodschap. op De liederen zijn hierbij in een bemoediging. De uit prachtige op tv samenzang klinkt onder andere vanuit van de met mooie Sint Jan in met Gouda.

Als op tv wij tot God met gaan, komt Hij bij ons. in op Zijn naam is: op tv Ik ben. Hij is erbij. Als op je met blij bent, naar als je bang bent, het als je zorgen hebt van of verdriet. Hij nadert op tv tot ons, uit als we op tot Hem een naderen. We zingen o.a. de in de St. Christoffelkathedraal naar in in Roermond.

God wil jou op tv op tv dicht bij Hem houden om uit je zonder twijfels en de met zorgen in Zijn in spoor te laten op tv lopen, zodat je al op tv stralend laat zien dat God naar de een Heer is. naar We zingen op in prachtige locaties, zoals in op de mooie Walburgiskerk in de Zutphen.

Soms begrijpen op tv we het de leven niet. Of in misschien begrijpen in we God soms wel niet. Waarom op gebeuren op er zulke vreselijke dingen door op deze wereld en door naar in ons eigen leven? Het tijdens lijkt soms zo oneerlijk. tijdens een We zingen over een wanhoop, twijfel, maar ook over Gods tijdens onmetelijke liefde en naar troost. op tv Er klinken bovendien liederen van vanuit de met prachtige Martinikerk in de Franeker.

Een speciale uit dag, om in te zingen over de Geest met door van God. De op Trooster die tot ons is gekomen. op tv Zo op zingen we in Stromen van zegen en Naam boven naar alle met namen. Natuurlijk kan de het lied Heilige Geest door van God niet een ontbreken.

God van hield zo van uit ons dat uit Hij zijn eniggeboren zoon voor ons door gegeven heeft. op tv Laat deze van woorden even door tot je doordringen. Wat doet in dat met je? We op met zingen over die ongelooflijk op tv grote liefde naar van God voor naar jou. Prachtige liederen die we de onder andere vanuit van de Martinikerk in Doesburg de naar zingen.

De het oudste zoon van van ds. Orlando het Bottenbley blijkt na zijn de geboorte zwaar op lichamelijk en geestelijk gehandicapt te zijn. op tv Ds. door Orlando en zijn op vrouw zijn er kapot van. op Ondanks dit uit zware in nieuws vinden zij troost bij in God.

januari 2020
01-09-2019 08:15

Herstel mijn eerste liefde

Nederland zingt op Zondag - Herstel mijn eerste liefde

Precies op het juiste moment klonk dat ene lied in je oren. Dat had je echt even nodig. Of juist wanneer je dat nodig had voelde God extra dichtbij. Maar dan begin je toch te twijfelen. Kwam dat lied wel van God? Of dacht je dat alleen maar...

25-08-2019 08:15

Keer terug

Nederland zingt op Zondag - Keer terug

Ben je van God afgedreven? Misschien onbewust, of misschien juist bewust. Of misschien wil je wel in God geloven, maar vind je dat erg moeilijk op het moment. God zegt: 'Keer terug'. En met open armen wacht Hij op je. Hij houdt van je. Gods...

18-08-2019 08:15

Heb geduld tot de Heer komt

Nederland zingt op Zondag - Heb geduld tot de Heer komt

In Leeuwarden staat de Grote of Jacobijnerkerk. 'Heb geduld tot de Heer komt', staat er in Jakobus. Maar wachten is moeilijk. God zelf weet hoe het is om te moeten wachten. Om goed te doen en toch miskend te worden. Zingen helpt om God dich...

11-08-2019 08:15

Kijk in de spiegel van genade

Nederland zingt op Zondag - Kijk in de spiegel van genade

Midden in het centrum van Amersfoort staat de Sint Joriskerk. Vanuit onder andere deze prachtplek klinken lofliederen en dankliederen voor Gods genade. Heb de Heer lief boven alles en je naaste als jezelf.

04-08-2019 08:15

Zie mij, mijn God

Nederland zingt op Zondag - Zie mij, mijn God

Wat mooi als je tegen alle ervaring in bidt. Dat je vertrouwt op Gods genegenheid, zelfs als Hij op dat moment ver weg lijkt. Maar wat als het niet lukt om te bidden? Als je niet de juiste woorden kunt vinden? Dan mag je ook zeggen: 'Zie mi...

28-07-2019 08:15

De hemel dichtbij

Nederland zingt op Zondag - De hemel dichtbij

Johannes vertelt in de Bijbel dat hij God ziet in de hemel. In Johannes' visioen klinken stemmen. Er klinkt gezang. God wordt aanbeden en geprezen. De lofzang klinkt en nodigt ons uit om een stapje dichterbij te komen en mee te doen. We bez...

21-07-2019 08:15

Jezus volgen

Nederland zingt op Zondag - Jezus volgen

Je kunt ervan dromen om Jezus te volgen en ook al is het volgen van Hem het mooiste wat je kunt verlangen, het kan ook een strijd zijn. We zingen liederen vol bemoediging en dat doen we vanuit verschillende mooie kerken.

14-07-2019 08:15

Hij is erbij

Nederland zingt op Zondag - Hij is erbij

God ontgaat niets. Het kwaad dat je overkomt. Het ongeluk dat je treft. De tranen die je huilt. De gedachten die in je omgaan. Je krijgt misschien geen pasklaar antwoord, maar wel de belofte dat Hij jou zal troosten. Jezus heeft zelf onrech...

07-07-2019 08:15

Welzijn

Nederland zingt op Zondag - Welzijn

Mattheus 16: 25: 'Want wie zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven zal verliezen om Mij, die zal het vinden.' Een lastige boodschap. De liederen zijn hierbij een bemoediging. De prachtige samenzang klinkt ...

30-06-2019 08:15

Nader tot God

Nederland zingt op Zondag - Nader tot God

Als wij tot God gaan, komt Hij bij ons. Zijn naam is: Ik ben. Hij is erbij. Als je blij bent, als je bang bent, als je zorgen hebt of verdriet. Hij nadert tot ons, als we tot Hem naderen. We zingen o.a. in de St. Christoffelkathedraal in Ro...

23-06-2019 08:15

God wil jou laten stralen

Nederland zingt op Zondag - God wil jou laten stralen

God wil jou dicht bij Hem houden om je zonder twijfels en zorgen in Zijn spoor te laten lopen, zodat je al stralend laat zien dat God de Heer is. We zingen op prachtige locaties, zoals in de mooie Walburgiskerk in Zutphen.

16-06-2019 08:15

Het leven kan soms moeilijk zijn

Nederland zingt op Zondag - Het leven kan soms moeilijk zijn

Soms begrijpen we het leven niet. Of misschien begrijpen we God soms wel niet. Waarom gebeuren er zulke vreselijke dingen op deze wereld en in ons eigen leven? Het lijkt soms zo oneerlijk. We zingen over wanhoop, twijfel, maar ook over Gods...

10-06-2019 08:20

Pinksteren

Nederland zingt op Zondag - Pinksteren

Een speciale dag, om te zingen over de Geest van God. De Trooster die tot ons is gekomen. Zo zingen we Stromen van zegen en Naam boven alle namen. Natuurlijk kan het lied Heilige Geest van God niet ontbreken.

02-06-2019 08:15

Gods liefde voor jou

Nederland zingt op Zondag - Gods liefde voor jou

God hield zo van ons dat Hij zijn eniggeboren zoon voor ons gegeven heeft. Laat deze woorden even tot je doordringen. Wat doet dat met je? We zingen over die ongelooflijk grote liefde van God voor jou. Prachtige liederen die we onder andere...

30-05-2019 08:50

Troost

Nederland zingt op Zondag - Troost

De oudste zoon van ds. Orlando Bottenbley blijkt na zijn geboorte zwaar lichamelijk en geestelijk gehandicapt te zijn. Ds. Orlando en zijn vrouw zijn er kapot van. Ondanks dit zware nieuws vinden zij troost bij God.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!