Programma gemist?

Aflevering door 30 - van Muzikaal programma. Jezus volgen. Wil je de weten wie God in is? Kijk dan van naar Jezus en door volg Hem. Dan zul de je God steeds de beter leren met kennen. We zingen liederen van over onder andere de dit thema. uit Ook klinkt door er vanuit de bijzondere Bovenkerk in het Kampen op geweldige samenzang.

In de week op van 14 t/m van 21 oktober op tv 2018 is met het in Nederland de door Week op tv van de Armoede. Deut.15: met 7 en 8 tijdens (NBV): 'Ziet u op tv toch iemand uit het uw eigen volk gebrek van lijden, dan mag door dat u niet in koud laten. U mag tijdens uit uw hand niet op de door zak houden, op maar u moet diep in op tv de buidel op tasten en de hem lenen zoveel als hij in nodig op tv heeft.' Aandacht en liefde uit voor Jezus tijdens baant de weg voor nog het meer aandacht en uit liefde voor een met wereld in met armoede.

Mattheus 16: het 25 HSV 25: het 'Want wie zijn leven de zal willen tijdens behouden, het die zal het verliezen; maar wie tijdens zijn leven op tv zal verliezen van om Mij, die zal naar het door vinden.' Wie koste wat door kost wil gaan voor het op tijdens verwezenlijken van zijn dromen de en daarmee zijn welvaart de op de in eerste plaatst stelt, die het persoon komt vroeg uit of met laat erachter dat van hij of zij het meest tijdens kostbare uit in het leven verliest. Ga door daarom uit in de eerste plaats een voor welzijn. Dat met valt niet altijd mee, van toch? De liederen door uit deze uitzending zullen met je hierin door bemoedigen.

'Nader uit tot God, dan zal op Hij tot van u naderen.' Wat een naar belofte. tijdens Als wij tot God gaan, een komt Hij bij ons. van Zijn naam is: een de Ik ben. Hij is erbij. Als in je blij op bent, als de je bang bent, op tv als je zorgen op hebt of verdriet. Hij op tv nadert tot ons, als met we tot Hem op tv naderen. van In deze uitzending met zingen we naar daarvan.

Mattheus de 11:29-30: 'Neem mijn op juk op je en leer op tv van mij, want op tv van ik ben zachtmoedig een en nederig van op tv hart. Dan zullen jullie werkelijk rust op tv vinden, want mijn door uit juk is zacht en door mijn last met is licht.' Het uit juk dat God op op jou legt door door Jezus is tijdens niet om je kapot van te maken, maar om je naar dicht bij Hem op te naar houden. Om je zonder twijfels naar en zorgen uit in zijn spoor te op tv laten lopen, een zodat je al met stralend laat met zien dat God uit de Heer naar is.

Soms begrijpen we met het leven van niet. Of misschien het begrijpen tijdens we God soms het wel niet. Waarom gebeuren er met zulke vreselijke dingen op een deze wereld op tv en in ons eigen een leven? Het lijkt op tv soms op tv zo oneerlijk. We zingen door vandaag met o.a. vanuit de Bovenkerk in in Kampen over wanhoop, twijfel, op tv de maar ook over Zijn onmetelijke naar liefde en naar troost.

God het hield zo van ons dat met Hij zijn eniggeboren op tv zoon een voor ons in gegeven heeft. Wat op een ongelooflijk groot offer is dat op tv met geweest. Wat doet dat de met je, als je daarbij van een stilstaat? En houden wij deze liefde het uit voor onszelf of zijn we in in staat van om het te een delen? We zingen over Zijn op liefde voor ons, op het en dat doen we o.a. de vanuit de Lebuïnuskerk door in een Deventer.

God op geeft ons door vele 'voorproefjes' van op tv hoe het straks in uit de hemel zal zijn. op Maar met niet om ons 'lekker te maken' van van over iets van straks. Nee, om op van ook hier en het nu die smaak uit op te zoeken. Daarom zingen we op er ook door over.

'Onderzoek met jezelf en de zie of de op genade van God, de naar liefde van Jezus een Christus en de kracht uit van zijn Geest uit door jou met heen zichtbaar worden.' het Deze wijze op tv woorden komen van door Paulus. Vraag jij jezelf weleens op tv of het Gods liefde door jou heen zichtbaar tijdens wordt? De door liederen in naar deze uitzending gaan uit daarover.

In Openbaringen 7: op 9-17 beschrijft Johannes in een plek waar naar hoop op en vrede heerst. Zorgen en een ziekten op tv zijn verleden door tijd. Kun jij je daar met iets met bij voorstellen? In deze de uitzending zingen we samen lofliederen van vol troost op over zo'n tijdens hemelse plek. Die van prachtige liederen klinken onder andere uit vanuit de Hervormde de Kerk in naar Kapelle.

God de moet niets en toch geeft van hij alles: Zijn met zoon Jezus. uit Omdat hij van jou op houdt en het niet om wat je een de allemaal gepresteerd hebt. Dat is naar Gods de goedheid. Onder andere op vanuit de Martinikerk in Doesburg door danken we samen het God voor alles het wat hij voor naar ons gedaan het heeft en op tv doet.

Tel de je zegeningen; soms zal door het op je gemakkelijk afgaan, door maar op andere een dagen kun je misschien wel met heel moeilijk die uit zegeningen tijdens vinden. Als alles de tegen lijkt te naar zitten bijvoorbeeld. Daarom naar zingen we in door deze uitzending liederen die je op hart een (opnieuw) vullen met dankbaarheid. tijdens Onder andere tijdens vanuit de prachtige Grote Kerk in van op tv Naarden wordt er op tv gezongen.

Nog altijd de worden christenen uit vervolgd om hun geloof een in God. Er op tv lijkt soms geen einde de te de komen aan al van het geweld. door Toch belooft God ons een betere door toekomst. Een plek een naar zonder tranen en pijn. Vanuit op onder andere tijdens de Lebuïnuskerk op tv in Deventer zingen wij liederen een vol bemoediging de en hoop.

Wil je tijdens weten wie God een is? Kijk door dan naar Jezus naar en volg Hem. de Dan zul je God steeds met beter leren de kennen. We op tv zingen liederen uit over onder andere dit thema. Ook in klinkt er het vanuit de bijzondere Bovenkerk een in Kampen de geweldige door samenzang.

Ben in jij weleens door bang voor veroordeling van een God? 'Wees maar niet met bang', zegt op tv God dan tegen jou. naar 'Ik ben de door weg naar voor jou gegaan. En als in je dat gelooft op tv en als je van daar vertrouwen in hebt, het dan een mag je met mij de op weg in gaan.' Laat je daarom bemoedigen in op met geweldige liederen over de liefde in op tv van onze Vader. door Liederen die we met onder andere zingen een in de Walburgiskerk in naar Zutphen.

oktober 2018
21-10-2018 09:15

Nederland Zingt op Zondag

Nederland zingt op Zondag - Nederland Zingt op Zondag

Aflevering 30 - Muzikaal programma. Jezus volgen. Wil je weten wie God is? Kijk dan naar Jezus en volg Hem. Dan zul je God steeds beter leren kennen. We zingen liederen over onder andere dit thema. Ook klinkt er vanuit de bijzondere Boven...

14-10-2018 09:10

Aandacht en liefde

Nederland zingt op Zondag - Aandacht en liefde

In de week van 14 t/m 21 oktober 2018 is het in Nederland de Week van de Armoede. Deut.15: 7 en 8 (NBV): 'Ziet u toch iemand uit uw eigen volk gebrek lijden, dan mag dat u niet koud laten. U mag uw hand niet op de zak houden, maar u moet di...

07-10-2018 09:10

Welzijn

Nederland zingt op Zondag - Welzijn

Mattheus 16: 25 HSV 25: 'Want wie zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven zal verliezen om Mij, die zal het vinden.' Wie koste wat kost wil gaan voor het verwezenlijken van zijn dromen en daarmee zijn welv...

30-09-2018 09:15

Nader tot God

Nederland zingt op Zondag - Nader tot God

'Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen.' Wat een belofte. Als wij tot God gaan, komt Hij bij ons. Zijn naam is: Ik ben. Hij is erbij. Als je blij bent, als je bang bent, als je zorgen hebt of verdriet. Hij nadert tot ons, als we tot Hem ...

23-09-2018 09:15

God wil jou laten stralen

Nederland zingt op Zondag - God wil jou laten stralen

Mattheus 11:29-30: 'Neem mijn juk op je en leer van mij, want ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want mijn juk is zacht en mijn last is licht.' Het juk dat God op jou legt door Jezus is niet om ...

16-09-2018 09:15

Het leven kan oneerlijk zijn

Nederland zingt op Zondag - Het leven kan oneerlijk zijn

Soms begrijpen we het leven niet. Of misschien begrijpen we God soms wel niet. Waarom gebeuren er zulke vreselijke dingen op deze wereld en in ons eigen leven? Het lijkt soms zo oneerlijk. We zingen vandaag o.a. vanuit de Bovenkerk in Kampe...

09-09-2018 09:15

Gods liefde voor jou

Nederland zingt op Zondag - Gods liefde voor jou

God hield zo van ons dat Hij zijn eniggeboren zoon voor ons gegeven heeft. Wat een ongelooflijk groot offer is dat geweest. Wat doet dat met je, als je daarbij stilstaat? En houden wij deze liefde voor onszelf of zijn we in staat om het te ...

02-09-2018 09:15

Wijn van het Koninkrijk

Nederland zingt op Zondag - Wijn van het Koninkrijk

God geeft ons vele 'voorproefjes' van hoe het straks in de hemel zal zijn. Maar niet om ons 'lekker te maken' over iets van straks. Nee, om ook hier en nu die smaak op te zoeken. Daarom zingen we er ook over.

19-08-2018 09:15

Jezus' zichtbare liefde

Nederland zingt op Zondag - Jezus' zichtbare liefde

'Onderzoek jezelf en zie of de genade van God, de liefde van Jezus Christus en de kracht van zijn Geest door jou heen zichtbaar worden.' Deze wijze woorden komen van Paulus. Vraag jij jezelf weleens of Gods liefde door jou heen zichtbaar wo...

12-08-2018 09:15

Hoopvolle toekomst

Nederland zingt op Zondag - Hoopvolle toekomst

In Openbaringen 7: 9-17 beschrijft Johannes een plek waar hoop en vrede heerst. Zorgen en ziekten zijn verleden tijd. Kun jij je daar iets bij voorstellen? In deze uitzending zingen we samen lofliederen vol troost over zo'n hemelse plek. Di...

05-08-2018 09:15

Gods goedheid

Nederland zingt op Zondag - Gods goedheid

God moet niets en toch geeft hij alles: Zijn zoon Jezus. Omdat hij van jou houdt en niet om wat je allemaal gepresteerd hebt. Dat is Gods goedheid. Onder andere vanuit de Martinikerk in Doesburg danken we samen God voor alles wat hij voor o...

29-07-2018 09:15

Zing vol vreugde

Nederland zingt op Zondag - Zing vol vreugde

Tel je zegeningen; soms zal het je gemakkelijk afgaan, maar op andere dagen kun je misschien wel heel moeilijk die zegeningen vinden. Als alles tegen lijkt te zitten bijvoorbeeld. Daarom zingen we in deze uitzending liederen die je hart (op...

22-07-2018 09:15

Houd vol

Nederland zingt op Zondag - Houd vol

Nog altijd worden christenen vervolgd om hun geloof in God. Er lijkt soms geen einde te komen aan al het geweld. Toch belooft God ons een betere toekomst. Een plek zonder tranen en pijn. Vanuit onder andere de Lebuïnuskerk in Deventer zinge...

15-07-2018 09:15

Jezus volgen

Nederland zingt op Zondag - Jezus volgen

Wil je weten wie God is? Kijk dan naar Jezus en volg Hem. Dan zul je God steeds beter leren kennen. We zingen liederen over onder andere dit thema. Ook klinkt er vanuit de bijzondere Bovenkerk in Kampen geweldige samenzang.

08-07-2018 09:15

Dichtbij God

Nederland zingt op Zondag - Dichtbij God

Ben jij weleens bang voor veroordeling van God? 'Wees maar niet bang', zegt God dan tegen jou. 'Ik ben de weg voor jou gegaan. En als je dat gelooft en als je daar vertrouwen in hebt, dan mag je met mij de weg gaan.' Laat je daarom bemoedig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord