Programma gemist?

We voelen ons het verbonden met God met tijdens en Zijn schepping als we erover uit zingen en een God danken voor al op tv het uit moois dat Hij gemaakt heeft. het op tv Deze week zingen we onder door andere uit de de St. Williborduskerk in door Hulst.

Hij zal op tv vol blijdschap door zijn. Zich over je op verheugen, in Zijn liefde in door zal Hij zwijgen, in van Zijn vreugde over de je jubelen. Deze mooie woorden uit staan in Zefanja uit 3:17. in In plaats van ons dood op te zwijgen, zwijgt van God een het kwade van dood. Door de kwade dingen het niet tijdens meer op te naar halen, gaan ze niet langer op mee en bestaan ze door in niet meer. Wat door een onbegrijpelijk grote liefde uit van onze Vader. We een vieren deze bemoedigende boodschap uit met op geweldige liederen.

God geeft uit ons vele 'voorproefjes' van naar hoe de het straks in de hemel van zal zijn. Maar het door niet om ons 'lekker te maken' door over op tv iets van straks. door Nee, om ook hier de en nu van die smaak op te zoeken. op tv het Daarom vieren we avondmaal een om te in gedenken welke toekomst Jezus de ons beloofd door heeft.

Rust, een in prachtig thema waar op velen in dit hectische de bestaan een naar snakken. In de Bijbel van lezen we op dat we alleen het onze rust bij Hem in vinden. 'Kom het tot Mij, met als je moe tijdens of belast naar bent en Ik op tv geef je rust.' het Daar gaan we met samen over zingen vanuit de Martinikerk van in door Doesburg.

Een vogel die op tv een je een goedemorgen toefluit of op tv een prachtige bloem die op een plekje heeft in weten te vinden door tussen de tijdens stoeptegels. Zomaar twee door kleine voorbeelden op tv van Gods schepping. door Dank U, voor van de bloemen in het veld, van voor de vogels uit in de bomen. tijdens Prachtig, dat het we door in de schoonheid van de van schepping God mogen ontmoeten. naar Vanuit de van Oude Kerk in het Maasland op tv bezingen we deze schoonheid naar en danken van we God voor zijn een schepping.

Hoe kun je met nog meer de op Jezus lijken? in Door simpelweg te met leven met Hem. door Door met Hem te naar leven, ga je met op Hem door lijken. Vanuit de op tv Oude Kerk van in Delft hoor je koor- door tijdens en samenzang met de onder andere soliste Joke op tv Buis en op tv de Amsterdam Staff Songsters in onder leiding de van Roel van naar Kesteren.

Hoe het bijzonder is het wel uit niet! met We mogen God, de op schepper van de hemel en aarde, als op tv onze 'papa' zien. 'Abba een vader' noemde Jezus hem. door In die paar uit woorden komt naar iets onmetelijk groots in gelijk heel dichtbij. tijdens Het mooiste met is, dat ons kindschap het dus niet uit afhangt van wat we het doen. op Altijd zullen wij met zijn kinderen zijn en God onze uit Vader. We door zingen liederen door rond het thema 'Onze tijdens Vader'.

Als tijdens christen word je niet naar gespaard voor ellende. op Integendeel. Sommige christenen op hebben tijdens met extra veel ellende te met maken, simpelweg een omdat ze door christen zijn. Weet dan uit dat God naar spoedig recht zal door doen. We wachten op de dag met dat Jezus naar terugkomt en al het op tv leed tijdens voorgoed onder de op voet zal naar lopen. Samen geloven we dat, door samen zingen we naar dat.

In de deze aflevering door zingen we over de vreugde tijdens van in het geloof. Als we Jezus met volgen, kan ons met dat wat kosten, op maar het de levert vooral veel op. met Namelijk leven in een overvloed en een op lach op ons van gezicht.

Maak je je door zorgen over de met de toekomst? Leg je zorgen het dan neer bij God en op vertrouw Hem. Zing door met een ons mee en weet: op God overziet een het verleden, een heden en de toekomst. van Ken Hem in al je uit op wegen, dan zal naar Hij je paden rechtmaken. Een mens het in stippelt zijn weg uit, de Heer het van bepaalt de richting die een hij gaat. En die weg met is altijd op de beste van weg.

Hoe ga van je ermee om als door je merkt dat in je geloof niet in meer zo in sterk tijdens is als vroeger? met Ds. Paul Visser spreekt over de dit thema. Ook door in tijden van van twijfel houdt op God ons vast. Samen op tv zingen kan naar ons ook door deze periodes in heen tijdens kan helpen.

God uit wil dat van iedereen tot inkeer komt. Dan zal de Jezus terugkomen met en maakt van Hij alles nieuw. Gods uit liefde op tv is zo groot dat hij de geduldig wacht. Hij geeft op uit iedereen een kans. God houdt zich de aan een zijn belofte. Hij is ons op niet van vergeten.

In het koninkrijk op van God verdient uit iedereen evenveel, of op je nu uit de door eerste of de laatste bent. door We door beginnen de uitzending in met het Lied van met de Week: Majesteit, hier tijdens ben ik. Zing je van uit mee?

We op mogen uitkijken naar tijdens de komst van de in Heer. in Wat een hoopvol het vooruitzicht!

In van deze uitzending zingen we door over op tv het volgen van Jezus. naar Het volgen van Jezus kan in ons wat kosten, naar maar met het levert vooral veel op. het Namelijk leven het in op overvloed!

oktober 2017
15-10-2017 09:15

God is schepper

Nederland zingt op Zondag - God is schepper

We voelen ons verbonden met God en Zijn schepping als we erover zingen en God danken voor al het moois dat Hij gemaakt heeft. Deze week zingen we onder andere uit de St. Williborduskerk in Hulst.

08-10-2017 09:15

Gods grote liefde

Nederland zingt op Zondag - Gods grote liefde

Hij zal vol blijdschap zijn. Zich over je verheugen, in Zijn liefde zal Hij zwijgen, in Zijn vreugde over je jubelen. Deze mooie woorden staan in Zefanja 3:17. In plaats van ons dood te zwijgen, zwijgt God het kwade dood. Door de kwade ding...

01-10-2017 09:15

Wijn van het koninkrijk

Nederland zingt op Zondag - Wijn van het koninkrijk

God geeft ons vele 'voorproefjes' van hoe het straks in de hemel zal zijn. Maar niet om ons 'lekker te maken' over iets van straks. Nee, om ook hier en nu die smaak op te zoeken. Daarom vieren we avondmaal om te gedenken welke toekomst Jezu...

24-09-2017 09:15

Kom tot mij

Nederland zingt op Zondag - Kom tot mij

Rust, een prachtig thema waar velen in dit hectische bestaan naar snakken. In de Bijbel lezen we dat we alleen onze rust bij Hem vinden. 'Kom tot Mij, als je moe of belast bent en Ik geef je rust.' Daar gaan we samen over zingen vanuit de M...

17-09-2017 09:15

God zag dat het goed was

Nederland zingt op Zondag - God zag dat het goed was

Een vogel die je een goedemorgen toefluit of een prachtige bloem die een plekje heeft weten te vinden tussen de stoeptegels. Zomaar twee kleine voorbeelden van Gods schepping. Dank U, voor de bloemen in het veld, voor de vogels in de bomen....

10-09-2017 09:15

Leef met hem

Nederland zingt op Zondag - Leef met hem

Hoe kun je nog meer op Jezus lijken? Door simpelweg te leven met Hem. Door met Hem te leven, ga je op Hem lijken. Vanuit de Oude Kerk in Delft hoor je koor- en samenzang met onder andere soliste Joke Buis en de Amsterdam Staff Songsters ond...

03-09-2017 09:15

Onze Vader

Nederland zingt op Zondag - Onze Vader

Hoe bijzonder is het wel niet! We mogen God, de schepper van hemel en aarde, als onze 'papa' zien. 'Abba vader' noemde Jezus hem. In die paar woorden komt iets onmetelijk groots gelijk heel dichtbij. Het mooiste is, dat ons kindschap dus ni...

27-08-2017 09:15

Wachten op God

Nederland zingt op Zondag - Wachten op God

Als christen word je niet gespaard voor ellende. Integendeel. Sommige christenen hebben met extra veel ellende te maken, simpelweg omdat ze christen zijn. Weet dan dat God spoedig recht zal doen. We wachten op de dag dat Jezus terugkomt en ...

20-08-2017 09:15

Vreugde

Nederland zingt op Zondag - Vreugde

In deze aflevering zingen we over de vreugde van het geloof. Als we Jezus volgen, kan ons dat wat kosten, maar het levert vooral veel op. Namelijk leven in overvloed en een lach op ons gezicht.

13-08-2017 09:15

Gods weg, de beste weg

Nederland zingt op Zondag - Gods weg, de beste weg

Maak je je zorgen over de toekomst? Leg je zorgen dan neer bij God en vertrouw Hem. Zing met ons mee en weet: God overziet het verleden, heden en de toekomst. Ken Hem in al je wegen, dan zal Hij je paden rechtmaken. Een mens stippelt zijn w...

06-08-2017 09:15

Hij houdt ons vast

Nederland zingt op Zondag - Hij houdt ons vast

Hoe ga je ermee om als je merkt dat je geloof niet meer zo sterk is als vroeger? Ds. Paul Visser spreekt over dit thema. Ook in tijden van twijfel houdt God ons vast. Samen zingen kan ons ook door deze periodes heen kan helpen.

30-07-2017 09:15

Houd moed

Nederland zingt op Zondag - Houd moed

God wil dat iedereen tot inkeer komt. Dan zal Jezus terugkomen en maakt Hij alles nieuw. Gods liefde is zo groot dat hij geduldig wacht. Hij geeft iedereen een kans. God houdt zich aan zijn belofte. Hij is ons niet vergeten.

23-07-2017 09:15

De laatsten zijn de eersten

Nederland zingt op Zondag - De laatsten zijn de eersten

In het koninkrijk van God verdient iedereen evenveel, of je nu de eerste of de laatste bent. We beginnen de uitzending met het Lied van de Week: Majesteit, hier ben ik. Zing je mee?

16-07-2017 09:15

Dat ik U zien zal

Nederland zingt op Zondag - Dat ik U zien zal

We mogen uitkijken naar de komst van de Heer. Wat een hoopvol vooruitzicht!

09-07-2017 09:15

Volg mij

Nederland zingt op Zondag - Volg mij

In deze uitzending zingen we over het volgen van Jezus. Het volgen van Jezus kan ons wat kosten, maar het levert vooral veel op. Namelijk leven in overvloed!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord