Programma gemist?

Maak je door je een zorgen over de toekomst? op Leg je op zorgen dan neer bij God op tv en op tv vertrouw Hem. Zing uit met ons mee en weet: God een op tv overziet het verleden, een heden en de toekomst. Ken Hem naar in op tv al je wegen, dan zal een Hij je van paden rechtmaken. in Een mens stippelt zijn met weg op uit, de Heer bepaalt de met richting die hij gaat. de naar En die weg is altijd met de met beste weg.

Hoe ga in je ermee om naar als je op tv merkt dat je naar geloof niet meer de zo sterk is als het vroeger? Ds. Paul Visser op tv spreekt over dit op thema. Ook op in tijden van naar twijfel houdt God tijdens ons vast. Samen zingen op naar kan ons ook de door deze periodes heen door kan helpen.

God een wil dat iedereen tot in inkeer komt. een Dan zal Jezus het terugkomen en maakt Hij door alles nieuw. Gods uit liefde is zo groot naar van dat hij geduldig wacht. Hij van geeft iedereen tijdens een kans. God houdt zich een aan zijn door belofte. Hij is op tv ons niet naar vergeten.

In op het koninkrijk op tv van God verdient iedereen evenveel, op tv of tijdens je nu de eerste van of de het laatste bent. We beginnen uit de uitzending met het Lied uit naar van de Week: Majesteit, naar hier ben ik. Zing uit je in mee?

We het mogen uitkijken naar naar de komst door van de Heer. door Wat een hoopvol door vooruitzicht!

In deze met uitzending zingen we over de het volgen een van Jezus. tijdens Het volgen van in Jezus kan ons met wat kosten, maar de het levert vooral veel naar op. in Namelijk leven in op overvloed!

Het is Gods uit verlangen naar om ons te zegenen. door Want naar met een zegen wordt een de verbinding tijdens gemaakt tussen God en het ons mensen.

Herken je dat uit gevoel, dat je de uit geloof te klein is? Jezus' op tv antwoord is niet uit dat wij harder moeten de werken een voor ons met geloof, maar dat wij mogen een leren vertrouwen op het de Heer. Hij door geeft het ons geloof. Herken je tijdens dat gevoel, dat op je geloof door te klein is? Jezus' antwoord is door niet dat door wij harder het moeten werken met voor ons geloof, maar dat wij naar mogen in leren vertrouwen op op de Heer. Hij door geeft ons geloof, met Hij is onze redding en een Hij is onze op rots. Voor Hem naar is niets van onmogelijk.

Zorgen over ziekte, een zorgen over eenzaamheid. tijdens met De zorgen in ons leven de kunnen van ons soms verlammen. Maar als we het onze zorgen het in gebed van en in dankzegging bij God met neerleggen, zal Gods op op vrede onze harten vullen. Zorgen naar over op ziekte, zorgen over door eenzaamheid. De zorgen in ons uit leven op kunnen ons soms verlammen. de Maar als we onze zorgen met in met gebed en in dankzegging bij op tv God neerleggen, naar zal Gods vrede op tv onze tijdens harten vullen. De op tv vrede van God die de alle begrip te boven met gaat.

Het is Gods door de wens dat we als in onderdeel van Zijn wijngaard vrucht op mogen van dragen in deze wereld. In in de deze uitzending zingen op we daarom over onze vurige een wens op om één te zijn met naar God.

Jezus stierf, stond door weer op uit op de de dood en op ging naar Zijn Vader in van de hemel. Gelukkig houdt het het tijdens verhaal daar van niet op. Met Pinksteren door vieren we dat de in Here Jezus zijn Geest uit aan met ons heeft gegeven. een Jezus stierf, stond het weer op uit een de dood en een ging naar op Zijn Vader in de naar hemel. Gelukkig houdt het tijdens verhaal daar niet door op. door Met Pinksteren vieren we dat de een Here Jezus door zijn Geest aan ons naar heeft gegeven. uit Gods geest naar is een trooster. van Hij geeft zijn naar geliefde volgelingen kracht, elke dag, de elke op nacht en in het elke situatie. Jezus is in de de hemel, maar van naar via Gods geest is hij heel met dicht bij van ons. de Hij ziet jou, hij hoort de jou en hij is op tv bij een jou.

Ds. Visser door spreekt over het het volgen van een Jezus. We in zijn als christenen in van deze wereld allemaal door verschillend, ook in tijdens hoe we Hem uit volgen. Dat was bij uit de discipelen vroeger net een zo. Ds. Visser op tv spreekt over het op tv op tv volgen van Jezus. het We zijn als christenen in in deze wereld naar allemaal verschillend, ook in op tv hoe we Hem in volgen. Dat de was bij de discipelen vroeger tijdens net zo. een Kunnen we onze verschillen uit overbruggen om zo op tv samen Jezus te van volgen? Daarom zingen naar we van in deze tijdens uitzending liederen om samen op ons geloof te belijden, met het liederen uit verschillende een tradities. Of een we van psalmen houden de of in van Opwekkingsliederen: samen geloven, met samen met zingen.

We uit zingen over Jezus' terugkomst. op tv Hemelvaartsdag gaat namelijk misschien van van nog wel meer over hereniging van dan over afscheid. We uit zingen naar over Jezus' terugkomst. Hemelvaartsdag gaat met namelijk misschien nog tijdens wel de meer over de hereniging dan over een afscheid. Jezus heeft beloofd tijdens dat we straks herenigd door zullen worden met elkaar door en van met God uit in ons middelpunt. Wat een hoopvol de op vooruitzicht!

God uit wil dat iedereen tot inkeer van komt. Dan op zal Jezus uit terugkomen en op maakt Hij alles uit nieuw. Gods liefde is zo door groot dat hij het geduldig wacht. Hij uit geeft iedereen in een kans. God houdt zich een uit aan zijn belofte. God wil door dat iedereen een tot inkeer komt. Dan tijdens zal Jezus uit terugkomen en maakt Hij op tv alles nieuw. uit Gods liefde is een zo groot dat het hij geduldig wacht. Hij naar geeft iedereen van een kans. God houdt zich door aan zijn belofte. de Hij is in ons niet vergeten. Laten tijdens we de samen zingen rond met het thema tijdens 'Houd moed'.

Een van het de bekende tijdens getuigenissen die de Jezus vertelde, is het door verhaal over de de barmhartige Samaritaan. God naar wil ons hart ook het barmhartig maken. de Een van de bekende getuigenissen naar met die Jezus vertelde, is het verhaal uit over de barmhartige uit Samaritaan. Want de geld van geven aan armen, je huis openen de voor in een dakloze, omzien naar iemand in in nood, dat door valt nog niet op naar mee. God wil ons hart met barmhartig maken. op tv Daarom willen we elkaar naar bemoedigen met gezang en een op tv zingen wij over naar Zijn grote liefde.

augustus 2017
13-08-2017 09:15

Gods weg, de beste weg

Nederland zingt op Zondag - Gods weg, de beste weg

Maak je je zorgen over de toekomst? Leg je zorgen dan neer bij God en vertrouw Hem. Zing met ons mee en weet: God overziet het verleden, heden en de toekomst. Ken Hem in al je wegen, dan zal Hij je paden rechtmaken. Een mens stippelt zijn w...

06-08-2017 09:15

Hij houdt ons vast

Nederland zingt op Zondag - Hij houdt ons vast

Hoe ga je ermee om als je merkt dat je geloof niet meer zo sterk is als vroeger? Ds. Paul Visser spreekt over dit thema. Ook in tijden van twijfel houdt God ons vast. Samen zingen kan ons ook door deze periodes heen kan helpen.

30-07-2017 09:15

Houd moed

Nederland zingt op Zondag - Houd moed

God wil dat iedereen tot inkeer komt. Dan zal Jezus terugkomen en maakt Hij alles nieuw. Gods liefde is zo groot dat hij geduldig wacht. Hij geeft iedereen een kans. God houdt zich aan zijn belofte. Hij is ons niet vergeten.

23-07-2017 09:15

De laatsten zijn de eersten

Nederland zingt op Zondag - De laatsten zijn de eersten

In het koninkrijk van God verdient iedereen evenveel, of je nu de eerste of de laatste bent. We beginnen de uitzending met het Lied van de Week: Majesteit, hier ben ik. Zing je mee?

16-07-2017 09:15

Dat ik U zien zal

Nederland zingt op Zondag - Dat ik U zien zal

We mogen uitkijken naar de komst van de Heer. Wat een hoopvol vooruitzicht!

09-07-2017 09:15

Volg mij

Nederland zingt op Zondag - Volg mij

In deze uitzending zingen we over het volgen van Jezus. Het volgen van Jezus kan ons wat kosten, maar het levert vooral veel op. Namelijk leven in overvloed!

02-07-2017 09:15

Zegen mij

Nederland zingt op Zondag - Zegen mij

Het is Gods verlangen om ons te zegenen. Want met een zegen wordt een verbinding gemaakt tussen God en ons mensen.

25-06-2017 09:15

Vertrouw op de Heer

Nederland zingt op Zondag - Vertrouw op de Heer

Herken je dat gevoel, dat je geloof te klein is? Jezus' antwoord is niet dat wij harder moeten werken voor ons geloof, maar dat wij mogen leren vertrouwen op de Heer. Hij geeft ons geloof. Herken je dat gevoel, dat je geloof te klein is? Je...

18-06-2017 09:15

Vrede in je hart

Nederland zingt op Zondag - Vrede in je hart

Zorgen over ziekte, zorgen over eenzaamheid. De zorgen in ons leven kunnen ons soms verlammen. Maar als we onze zorgen in gebed en in dankzegging bij God neerleggen, zal Gods vrede onze harten vullen. Zorgen over ziekte, zorgen over eenzaam...

11-06-2017 09:10

Vrucht dragen

Nederland zingt op Zondag - Vrucht dragen

Het is Gods wens dat we als onderdeel van Zijn wijngaard vrucht mogen dragen in deze wereld. In deze uitzending zingen we daarom over onze vurige wens om één te zijn met God.

05-06-2017 09:10

God de trooster

Nederland zingt op Zondag - God de trooster

Jezus stierf, stond weer op uit de dood en ging naar Zijn Vader in de hemel. Gelukkig houdt het verhaal daar niet op. Met Pinksteren vieren we dat de Here Jezus zijn Geest aan ons heeft gegeven. Jezus stierf, stond weer op uit de dood en gi...

28-05-2017 09:15

Christus' kerk

Nederland zingt op Zondag - Christus' kerk

Ds. Visser spreekt over het volgen van Jezus. We zijn als christenen in deze wereld allemaal verschillend, ook in hoe we Hem volgen. Dat was bij de discipelen vroeger net zo. Ds. Visser spreekt over het volgen van Jezus. We zijn als christe...

25-05-2017 09:10

Jezus komt terug

Nederland zingt op Zondag - Jezus komt terug

We zingen over Jezus' terugkomst. Hemelvaartsdag gaat namelijk misschien nog wel meer over hereniging dan over afscheid. We zingen over Jezus' terugkomst. Hemelvaartsdag gaat namelijk misschien nog wel meer over hereniging dan over afscheid...

21-05-2017 09:15

Houd moed

Nederland zingt op Zondag - Houd moed

God wil dat iedereen tot inkeer komt. Dan zal Jezus terugkomen en maakt Hij alles nieuw. Gods liefde is zo groot dat hij geduldig wacht. Hij geeft iedereen een kans. God houdt zich aan zijn belofte. God wil dat iedereen tot inkeer komt. Dan...

14-05-2017 09:15

Leer ons barmhartigheid

Nederland zingt op Zondag - Leer ons barmhartigheid

Een van de bekende getuigenissen die Jezus vertelde, is het verhaal over de barmhartige Samaritaan. God wil ons hart ook barmhartig maken. Een van de bekende getuigenissen die Jezus vertelde, is het verhaal over de barmhartige Samaritaan. W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord