Programma gemist?

Precies een op het juiste van moment klonk dat ene naar lied de in je oren. op Dat had je echt even tijdens nodig. Of van juist wanneer uit je dat nodig had op tv voelde God extra tijdens dichtbij. Maar dan begin op je op toch te twijfelen. Kwam tijdens dat lied wel op van God? Of dacht je de dat alleen van maar? op Liederen om God opnieuw dichtbij te op tv op tv voelen. Om je geloof in Hem van op te herstellen. Vanuit de Grote Kerk op tv in Den Haag het en nog meer op tv uit andere mooie kerken zingen we op tv prachtige van liederen.

Ben je een van God met afgedreven? Misschien onbewust, het of misschien juist bewust. Of door misschien wil je in uit wel in God geloven, op tv maar vind je met dat erg moeilijk op naar het moment. God in zegt: door 'Keer terug'. En met het open armen wacht Hij in op je. tijdens Hij houdt van je. op Gods liefde de is groter dan je beseft. op Daar van gaan de liederen over. het De de prachtige samenzang klinkt door onder andere vanuit de Westerkerk in in uit Enkhuizen.

In een Leeuwarden staat de Grote of uit Jacobijnerkerk. 'Heb geduld uit tot de Heer op tv komt', van staat er in Jakobus. met Maar wachten is een moeilijk. God zelf weet met door hoe het is om te moeten het met wachten. Om goed te doen en op toch miskend te op tv worden. Zingen helpt uit op om God dichtbij te voelen en een rust te vinden met door in uw ongeduld.

Midden in de het centrum van Amersfoort het staat de op Sint op tv Joriskerk. Vanuit onder andere deze prachtplek op het klinken lofliederen en dankliederen een voor Gods op genade. Heb de Heer lief boven in alles en met je de naaste als jezelf.

Wat mooi als van je tegen alle het ervaring in bidt. van Dat je vertrouwt een op Gods genegenheid, door met zelfs als Hij door op dat moment ver het weg lijkt. Maar naar wat als met het niet lukt om te op tv bidden? Als je niet naar de juiste woorden uit kunt vinden? Dan naar mag in je ook zeggen: naar 'Zie mij, op tv mijn God.' De liederen gaan onder met andere over het op gezien worden in door God. De samenzang op klinkt vanuit de prachtige kerken, uit zoals de Lambertuskerk in een Wouw.

Johannes vertelt de in de Bijbel uit dat hij God ziet het in het de hemel. een In Johannes' visioen klinken stemmen. Er in klinkt een gezang. God wordt aanbeden en de geprezen. De door lofzang klinkt en nodigt op tv uit ons uit om een door stapje dichterbij te naar komen en uit mee te doen. We bezoeken een onder andere op de Oude Kerk in in Delft en zingen naar vanuit onze op tenen samen voor de op tv Heer.

Je kunt de ervan dromen om uit Jezus te de volgen en ook al is naar het volgen in van Hem uit het mooiste naar wat je kunt verlangen, een het kan ook een op strijd zijn. We zingen uit liederen vol bemoediging door een en dat doen we vanuit in verschillende mooie in kerken.

God door ontgaat niets. Het kwaad op tv dat naar je overkomt. Het ongeluk de dat je een treft. De tranen die je op huilt. De tijdens gedachten die in je van omgaan. Je krijgt naar misschien geen pasklaar antwoord, met maar wel het de belofte tijdens dat Hij tijdens jou zal troosten. Jezus heeft in zelf onrecht met en leed ervaren. op tv Zowaar Hij van heenging, komt Hij op tv terug. De laatste zet is naar aan Hem, het met alle zegen door vandien. Daar kennen de wij prachtige liederen de bij.

Mattheus 16: 25: van 'Want de wie zijn leven zal willen het in behouden, die zal het verliezen; tijdens maar wie zijn leven op tv zal op tv verliezen om in Mij, die zal het vinden.' Een tijdens uit lastige boodschap. De tijdens liederen zijn hierbij een bemoediging. tijdens De prachtige samenzang de klinkt onder andere op vanuit de van mooie Sint Jan naar in Gouda.

Als het wij tot God gaan, komt tijdens Hij bij ons. in Zijn tijdens naam is: Ik ben. naar Hij is erbij. naar Als naar je blij bent, door als je bang bent, als uit je zorgen hebt op of verdriet. Hij nadert uit tot ons, het als we tot Hem tijdens naderen. We zingen met door o.a. in de St. Christoffelkathedraal in van door Roermond.

God met wil jou dicht bij Hem een houden om van je zonder van twijfels en in zorgen in Zijn spoor te van laten lopen, zodat je door naar al stralend laat zien dat door God de een Heer is. het We zingen op prachtige locaties, zoals met door in de mooie uit Walburgiskerk in Zutphen.

Soms met begrijpen we naar het leven niet. Of misschien met begrijpen we God uit soms wel de niet. Waarom gebeuren uit er zulke vreselijke in dingen op deze wereld en de het in ons eigen leven? Het tijdens lijkt uit soms zo oneerlijk. We zingen over uit in wanhoop, twijfel, maar ook op tv over Gods onmetelijke tijdens liefde en troost. Er het klinken bovendien liederen vanuit naar de prachtige Martinikerk in in in Franeker.

Een speciale dag, de het om te zingen over in de Geest van God. De op tv Trooster die een tot ons is gekomen. naar Zo de zingen we Stromen van zegen in op en Naam boven uit alle namen. Natuurlijk kan de het lied tijdens Heilige Geest van God niet met ontbreken.

God het hield zo van een ons dat de Hij zijn eniggeboren zoon voor een ons gegeven uit heeft. Laat deze woorden de even tot met je doordringen. Wat een doet dat met door je? We een zingen over die ongelooflijk grote liefde een van God voor van jou. een Prachtige liederen die op we onder andere op vanuit de Martinikerk in Doesburg een in zingen.

De tijdens oudste zoon van ds. naar Orlando Bottenbley blijkt op tv na zijn uit geboorte zwaar lichamelijk van en geestelijk naar gehandicapt te zijn. van Ds. Orlando en zijn met vrouw zijn er kapot van. door naar Ondanks dit zware een nieuws vinden zij troost bij een God.

oktober 2019
01-09-2019 08:15

Herstel mijn eerste liefde

Nederland zingt op Zondag - Herstel mijn eerste liefde

Precies op het juiste moment klonk dat ene lied in je oren. Dat had je echt even nodig. Of juist wanneer je dat nodig had voelde God extra dichtbij. Maar dan begin je toch te twijfelen. Kwam dat lied wel van God? Of dacht je dat alleen maar...

25-08-2019 08:15

Keer terug

Nederland zingt op Zondag - Keer terug

Ben je van God afgedreven? Misschien onbewust, of misschien juist bewust. Of misschien wil je wel in God geloven, maar vind je dat erg moeilijk op het moment. God zegt: 'Keer terug'. En met open armen wacht Hij op je. Hij houdt van je. Gods...

18-08-2019 08:15

Heb geduld tot de Heer komt

Nederland zingt op Zondag - Heb geduld tot de Heer komt

In Leeuwarden staat de Grote of Jacobijnerkerk. 'Heb geduld tot de Heer komt', staat er in Jakobus. Maar wachten is moeilijk. God zelf weet hoe het is om te moeten wachten. Om goed te doen en toch miskend te worden. Zingen helpt om God dich...

11-08-2019 08:15

Kijk in de spiegel van genade

Nederland zingt op Zondag - Kijk in de spiegel van genade

Midden in het centrum van Amersfoort staat de Sint Joriskerk. Vanuit onder andere deze prachtplek klinken lofliederen en dankliederen voor Gods genade. Heb de Heer lief boven alles en je naaste als jezelf.

04-08-2019 08:15

Zie mij, mijn God

Nederland zingt op Zondag - Zie mij, mijn God

Wat mooi als je tegen alle ervaring in bidt. Dat je vertrouwt op Gods genegenheid, zelfs als Hij op dat moment ver weg lijkt. Maar wat als het niet lukt om te bidden? Als je niet de juiste woorden kunt vinden? Dan mag je ook zeggen: 'Zie mi...

28-07-2019 08:15

De hemel dichtbij

Nederland zingt op Zondag - De hemel dichtbij

Johannes vertelt in de Bijbel dat hij God ziet in de hemel. In Johannes' visioen klinken stemmen. Er klinkt gezang. God wordt aanbeden en geprezen. De lofzang klinkt en nodigt ons uit om een stapje dichterbij te komen en mee te doen. We bez...

21-07-2019 08:15

Jezus volgen

Nederland zingt op Zondag - Jezus volgen

Je kunt ervan dromen om Jezus te volgen en ook al is het volgen van Hem het mooiste wat je kunt verlangen, het kan ook een strijd zijn. We zingen liederen vol bemoediging en dat doen we vanuit verschillende mooie kerken.

14-07-2019 08:15

Hij is erbij

Nederland zingt op Zondag - Hij is erbij

God ontgaat niets. Het kwaad dat je overkomt. Het ongeluk dat je treft. De tranen die je huilt. De gedachten die in je omgaan. Je krijgt misschien geen pasklaar antwoord, maar wel de belofte dat Hij jou zal troosten. Jezus heeft zelf onrech...

07-07-2019 08:15

Welzijn

Nederland zingt op Zondag - Welzijn

Mattheus 16: 25: 'Want wie zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven zal verliezen om Mij, die zal het vinden.' Een lastige boodschap. De liederen zijn hierbij een bemoediging. De prachtige samenzang klinkt ...

30-06-2019 08:15

Nader tot God

Nederland zingt op Zondag - Nader tot God

Als wij tot God gaan, komt Hij bij ons. Zijn naam is: Ik ben. Hij is erbij. Als je blij bent, als je bang bent, als je zorgen hebt of verdriet. Hij nadert tot ons, als we tot Hem naderen. We zingen o.a. in de St. Christoffelkathedraal in Ro...

23-06-2019 08:15

God wil jou laten stralen

Nederland zingt op Zondag - God wil jou laten stralen

God wil jou dicht bij Hem houden om je zonder twijfels en zorgen in Zijn spoor te laten lopen, zodat je al stralend laat zien dat God de Heer is. We zingen op prachtige locaties, zoals in de mooie Walburgiskerk in Zutphen.

16-06-2019 08:15

Het leven kan soms moeilijk zijn

Nederland zingt op Zondag - Het leven kan soms moeilijk zijn

Soms begrijpen we het leven niet. Of misschien begrijpen we God soms wel niet. Waarom gebeuren er zulke vreselijke dingen op deze wereld en in ons eigen leven? Het lijkt soms zo oneerlijk. We zingen over wanhoop, twijfel, maar ook over Gods...

10-06-2019 08:20

Pinksteren

Nederland zingt op Zondag - Pinksteren

Een speciale dag, om te zingen over de Geest van God. De Trooster die tot ons is gekomen. Zo zingen we Stromen van zegen en Naam boven alle namen. Natuurlijk kan het lied Heilige Geest van God niet ontbreken.

02-06-2019 08:15

Gods liefde voor jou

Nederland zingt op Zondag - Gods liefde voor jou

God hield zo van ons dat Hij zijn eniggeboren zoon voor ons gegeven heeft. Laat deze woorden even tot je doordringen. Wat doet dat met je? We zingen over die ongelooflijk grote liefde van God voor jou. Prachtige liederen die we onder andere...

30-05-2019 08:50

Troost

Nederland zingt op Zondag - Troost

De oudste zoon van ds. Orlando Bottenbley blijkt na zijn geboorte zwaar lichamelijk en geestelijk gehandicapt te zijn. Ds. Orlando en zijn vrouw zijn er kapot van. Ondanks dit zware nieuws vinden zij troost bij God.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!