Programma gemist?

Vandaag vieren we een de komst van door de Heilige uit Geest, die net als op tv Jezus tijdens troost biedt. De liederen die naar we op tv zingen zitten dan ook vol door door met bemoedigende woorden. Natuurlijk op zingen we ook lofliederen om met God te danken uit voor Zijn door verlichting van en goedheid.

12 en tijdens 13 mei op 2018 staan tijdens in het teken met van het 70-jarig bestaan van de in staat het Israël. Ook vandaag laten we uit deze gelegenheid tijdens niet aan ons op tv voorbij gaan van om dit uit mee te vieren. Wat je met kunt verwachten? met Prachtige passende het liederen over het beloofde land, maar het met natuurlijk ook liederen op tv vol bemoediging en naar troost.

Met hemelvaart het vieren we dat Jezus de naar de van hemel ging. Naar het zijn Vader. Hij door kondigde zijn afscheid aan het bij zijn discipelen. een Ze snapten het uit niet goed. Waarom op moest hij nou de gaan? Maar tijdens Jezus naar liet ons niet alleen. een Hij zendt de ons de Trooster: de Heilige Geest op tv die ons troost van uit en hulp biedt. uit Een heel fijne manier tijdens om God dichtbij een te voelen is een door te zingen. tijdens En al helemaal op tv op zo'n bijzondere dag door als op tv deze.

Vergelijk naar jij jezelf ook door regelmatig met anderen? Voor velen naar herkenbaar. Toch tijdens is door het niet wijs van om vreugde of juist ongeluk te van halen uit het van vergelijken met anderen. tijdens het De goedheid van God zou jou van blij moeten uit maken. God moet niets met en naar toch geeft hij alles: in Zijn zoon Jezus. de Omdat hij op tv van jou met houdt en niet een om wat je van allemaal gepresteerd hebt. een Een geweldige bevrijding met toch?

Een regenboog is uit het symbool voor hoop. Nog altijd met laten de hoopvolle kleuren met zich het regelmatig zien in op tv ons regenachtige van land. Een prachtige herinnering naar aan het verhaal van Noach naar en Gods van boodschap 'ik ben bij van jou'. We zingen tijdens hoopvolle uit liederen waarin je de God heel in dichtbij mag ervaren.

In Openbaringen naar 7: 9-17 beschrijft in Johannes een uit plek waar naar hoop en vrede heerst. in Zorgen en ziekten zijn het verleden een tijd. Kun jij je daar iets een bij op voorstellen? In deze in uitzending zingen we samen lofliederen op tv vol met troost over zo'n hemelse van plek.

Nog op altijd worden christenen van vervolgd om hun geloof uit in God. Er lijkt het uit soms geen einde te komen aan uit uit al het geweld. Toch belooft God met ons tijdens een betere de toekomst. Een plek de zonder tranen en pijn. Houd met vol. De op liederen zullen met je hierbij bemoedigen.

Zingen met een het hart vol vreugde; de soms zal het uit je gemakkelijk het afgaan, door maar op andere dagen komen tijdens de woorden op tv wellicht wat moeizamer over je met op lippen. Dagen waarop je naar je niet naar zo goed voelt bijvoorbeeld. in Daarom zingen we liederen op tv die je hierbij een zullen de helpen. Liederen die je hart met vullen.

Pasen: een de geweldige aanleiding om tijdens samen te naar zingen. De dood is overwonnen. met van Probeer daar maar het eens de juiste een woorden voor te vinden. Gelukkig een kennen naar wij de mooiste paasliederen die je op hierbij door kunnen helpen. Lofliederen tijdens vol dankbaarheid.

We 'vieren' Jezus' op tv kruisiging. op Vieren? Dat door klinkt misschien een met beetje gek. Zo'n gruwelijke uit dood is niet bepaald een iets om te vieren. naar tijdens Toch verandert de dood met van Jezus alles. Het bleef in namelijk op tv niet bij de dood. op tv Dankzij met Jezus' grote liefde op tv kwam er hoop en vergeving. Een in liefde waar we het niet uitgezongen een over op tv raken.

Voor naar velen is Kerstmis dé periode de van zingen. een In reclames naar klinken aanstekelijke belletjes op tv en op de op tv radio worden door non-stop kerstklassiekers gedraaid. Maar wat dacht naar je van Pasen? op tv Neem bijvoorbeeld door Palmpasen, waarbij van we vieren met dat Jezus Jeruzalem uit binnenrijdt. 'Hosanna', roepen de mensen om uit naar hem heen. Wat een door geweldige dag op moet dit geweest de zijn. Daarom zingen het we allemaal 'aanstekelijke uit palmpasenklassiekers'. Ook kun je meezingen met de onze opname in in met de St. Catharinakerk in naar Eindhoven.

Schiet een stille tijd er bij jou een het ook weleens in? op Of misschien zelfs wel vaker met dan uit weleens? Voor velen herkenbaar. Door de naar drukte van alledag tijdens kan tijd door voor God vergeten worden. op Of ben het je een simpelweg te moe om het te bidden. Toch is het op tv zo waardevol door om tijdens wel die tijd op vrij te maken. door Dat kun je tijdens doen door te bidden uit of stil te zijn, door of juist heerlijk op tv te uit zingen voor God. De met liederen komen vanuit de de Lambertuskerk met in Wouw.

Zonden. Niet bepaald met tijdens een populair woord. We hebben het op door liever over Gods liefde en op tv over het vergeving. Toch is het juist heel de bevrijdend om ook van eerlijk op tv naar je zonde te door kijken met en die te delen een met God. Denk maar eens van aan het David en met hoe hij zong over van de dingen waar met hij spijt van had. Kun van door je er niet uit de juiste woorden voor in vinden? Wij helpen in je graag verder door de samen de mooiste liederen in uit te zingen over bevrijding. En het dat doen we onder tijdens andere vanuit met de het Westerkerk in onze naar hoofdstad.

Ben in jij weleens bang voor veroordeling met van God? Of met voel je door je soms te min tijdens voor in Hem? 'Wees uit maar niet bang', op zegt God dan het tegen jou, 'Ik ben de een weg voor jou gegaan. door En op tv als je dat gelooft en door als naar je daar vertrouwen in de hebt, de dan mag je door met mij de tijdens weg gaan'. Laat in je daarom bemoedigen met geweldige liederen door over van de liefde van onze Vader. in op tv Liederen die we door zingen in de Grote of een St. Michaelskerk in van Oudewater.

Geen journaal een meer met huilende op tv mensen die hun op familieleden op of vrienden hebben verloren door van geweld. Geen tijdens verhalen meer van naar je dierbaren die lijden aan naar ernstige ziektes. Geen van van dood meer. Geen pijn. de Misschien kun je je het een nog moeilijk voorstellen, tijdens maar er op tv komt zo'n een dag aan op tv waarop al die de ellende voorbij is. tijdens Om hier toch alvast tijdens een voorstelling van het te maken, zingen op tv we de mooiste uit liederen over op tv hoop en troost. het En dat prachtige tijdens gezang klinkt vanuit de op Laurenskerk in met Alkmaar.

mei 2018
21-05-2018 09:05

Tweede Pinksterdag

Nederland zingt op Zondag - Tweede Pinksterdag

Vandaag vieren we de komst van de Heilige Geest, die net als Jezus troost biedt. De liederen die we zingen zitten dan ook vol met bemoedigende woorden. Natuurlijk zingen we ook lofliederen om God te danken voor Zijn verlichting en goedheid.

13-05-2018 09:15

Verbonden met Israël

Nederland zingt op Zondag - Verbonden met Israël

12 en 13 mei 2018 staan in het teken van het 70-jarig bestaan van de staat Israël. Ook vandaag laten we deze gelegenheid niet aan ons voorbij gaan om dit mee te vieren. Wat je kunt verwachten? Prachtige passende liederen over het beloofde l...

10-05-2018 09:50

Hemelvaart

Nederland zingt op Zondag - Hemelvaart

Met hemelvaart vieren we dat Jezus naar de hemel ging. Naar zijn Vader. Hij kondigde zijn afscheid aan bij zijn discipelen. Ze snapten het niet goed. Waarom moest hij nou gaan? Maar Jezus liet ons niet alleen. Hij zendt ons de Trooster: de ...

06-05-2018 09:15

De goedheid van God

Nederland zingt op Zondag - De goedheid van God

Vergelijk jij jezelf ook regelmatig met anderen? Voor velen herkenbaar. Toch is het niet wijs om vreugde of juist ongeluk te halen uit het vergelijken met anderen. De goedheid van God zou jou blij moeten maken. God moet niets en toch geeft ...

29-04-2018 09:15

Ik ben bij jou

Nederland zingt op Zondag - Ik ben bij jou

Een regenboog is symbool voor hoop. Nog altijd laten de hoopvolle kleuren zich regelmatig zien in ons regenachtige land. Een prachtige herinnering aan het verhaal van Noach en Gods boodschap 'ik ben bij jou'. We zingen hoopvolle liederen wa...

22-04-2018 09:15

Hoopvolle toekomst

Nederland zingt op Zondag - Hoopvolle toekomst

In Openbaringen 7: 9-17 beschrijft Johannes een plek waar hoop en vrede heerst. Zorgen en ziekten zijn verleden tijd. Kun jij je daar iets bij voorstellen? In deze uitzending zingen we samen lofliederen vol troost over zo'n hemelse plek.

15-04-2018 09:15

Houd vol

Nederland zingt op Zondag - Houd vol

Nog altijd worden christenen vervolgd om hun geloof in God. Er lijkt soms geen einde te komen aan al het geweld. Toch belooft God ons een betere toekomst. Een plek zonder tranen en pijn. Houd vol. De liederen zullen je hierbij bemoedigen.

08-04-2018 09:15

Zing vol vreugde

Nederland zingt op Zondag - Zing vol vreugde

Zingen met een hart vol vreugde; soms zal het je gemakkelijk afgaan, maar op andere dagen komen de woorden wellicht wat moeizamer over je lippen. Dagen waarop je je niet zo goed voelt bijvoorbeeld. Daarom zingen we liederen die je hierbij z...

02-04-2018 09:15

Pasen

Nederland zingt op Zondag - Pasen

Pasen: een geweldige aanleiding om samen te zingen. De dood is overwonnen. Probeer daar maar eens de juiste woorden voor te vinden. Gelukkig kennen wij de mooiste paasliederen die je hierbij kunnen helpen. Lofliederen vol dankbaarheid.

30-03-2018 09:30

Goede Vrijdag

Nederland zingt op Zondag - Goede Vrijdag

We 'vieren' Jezus' kruisiging. Vieren? Dat klinkt misschien een beetje gek. Zo'n gruwelijke dood is niet bepaald iets om te vieren. Toch verandert de dood van Jezus alles. Het bleef namelijk niet bij de dood. Dankzij Jezus' grote liefde kwa...

25-03-2018 09:15

Hosanna!

Nederland zingt op Zondag - Hosanna!

Voor velen is Kerstmis dé periode van zingen. In reclames klinken aanstekelijke belletjes en op de radio worden non-stop kerstklassiekers gedraaid. Maar wat dacht je van Pasen? Neem bijvoorbeeld Palmpasen, waarbij we vieren dat Jezus Jeruza...

18-03-2018 09:15

Tijd voor God

Nederland zingt op Zondag - Tijd voor God

Schiet stille tijd er bij jou ook weleens in? Of misschien zelfs wel vaker dan weleens? Voor velen herkenbaar. Door de drukte van alledag kan tijd voor God vergeten worden. Of ben je simpelweg te moe om te bidden. Toch is het zo waardevol o...

11-03-2018 09:15

Bevrijding

Nederland zingt op Zondag - Bevrijding

Zonden. Niet bepaald een populair woord. We hebben het liever over Gods liefde en over vergeving. Toch is het juist heel bevrijdend om ook eerlijk naar je zonde te kijken en die te delen met God. Denk maar eens aan David en hoe hij zong ove...

04-03-2018 09:15

Ik ben de weg

Nederland zingt op Zondag - Ik ben de weg

Ben jij weleens bang voor veroordeling van God? Of voel je je soms te min voor Hem? 'Wees maar niet bang', zegt God dan tegen jou, 'Ik ben de weg voor jou gegaan. En als je dat gelooft en als je daar vertrouwen in hebt, dan mag je met mij d...

25-02-2018 09:15

Hoop en troost

Nederland zingt op Zondag - Hoop en troost

Geen journaal meer met huilende mensen die hun familieleden of vrienden hebben verloren door geweld. Geen verhalen meer van je dierbaren die lijden aan ernstige ziektes. Geen dood meer. Geen pijn. Misschien kun je je het nog moeilijk voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 21-05-2018 om 09:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord