Programma gemist?

In het Openbaringen 7: 9-17 het beschrijft Johannes met een plek waar hoop en met vrede heerst. Zorgen in en ziekten zijn verleden een tijdens tijd. Kun jij je daar iets het met bij voorstellen? In deze uitzending zingen de naar we samen lofliederen vol met troost over zo'n hemelse tijdens plek. Die prachtige in liederen klinken onder andere tijdens vanuit de Hervormde van Kerk in naar Kapelle.

God uit moet niets en de toch geeft tijdens hij alles: Zijn zoon Jezus. Omdat van hij van op tv jou houdt en niet de om uit wat je allemaal gepresteerd het hebt. Dat met is Gods goedheid. Onder andere de vanuit op tv de Martinikerk in Doesburg op tv danken we samen God door voor alles wat in hij met voor ons gedaan op heeft en de doet.

Tel de je zegeningen; op soms zal het je met gemakkelijk afgaan, van maar op andere dagen kun je uit misschien wel heel in moeilijk die het zegeningen vinden. Als naar alles tegen lijkt in te zitten bijvoorbeeld. Daarom het de zingen we in het deze uitzending liederen die in je hart (opnieuw) vullen met naar dankbaarheid. Onder van andere vanuit de van prachtige Grote Kerk op in de Naarden wordt er op tv gezongen.

Nog op tv altijd worden christenen vervolgd om met hun geloof in naar God. op tv Er lijkt door soms geen einde te naar komen aan naar al het geweld. Toch belooft God naar ons met een betere toekomst. Een een plek zonder de tranen en in pijn. Vanuit onder andere de in Lebuïnuskerk in Deventer zingen in wij liederen op vol bemoediging en het hoop.

Wil op tv je weten wie God door is? Kijk op tv dan naar uit Jezus en volg Hem. Dan de zul je God steeds van beter leren op kennen. We naar zingen liederen van over onder andere dit thema. Ook de klinkt er in vanuit tijdens de bijzondere Bovenkerk in Kampen geweldige het het samenzang.

Ben door jij weleens bang voor naar veroordeling van God? 'Wees op maar niet bang', op tv zegt naar God dan tegen jou. van 'Ik ben de naar weg naar voor jou gegaan. van En als je dat gelooft en op tv als je naar daar vertrouwen in tijdens hebt, dan een mag je met mij op de uit weg gaan.' Laat de je daarom bemoedigen met geweldige op tv liederen tijdens over de liefde naar van onze Vader. Liederen met die we onder andere zingen een in de een Walburgiskerk in op tv Zutphen.

'Heb naar je dorst? op Kom naar mij een en drink', zegt Jezus. Hij is op als water voor door naar je ziel. Breng je vermoeidheid in en een je zorgen bij Hem. Hij zal uit je tijdens nieuwe kracht in geven. De liederen tijdens in deze uitzending zullen naar je hierbij bemoedigen. De van liederen klinken onder naar andere vanuit de Sint tijdens Jan in het Gouda.

Jezus op tv zorgt voor nieuw leven. de Je zou het kunnen met vergelijken het met een nieuwe op tv jas die als gegoten de zit. En zolang je tijdens met van Jezus blijft wandelen zal door die jas zich blijven in vernieuwen. Wat op een goed door nieuws. Daarover worden naar mooie woorden op tv gezongen in verschillende sfeervolle een kerken.

Sommige dingen met had je vast van anders naar willen doen in door je leven. Iedereen kent wel van van die momenten. God het heeft jou gemaakt met en kent de jouw zwakten. Die op 'slechte' op beslissingen waarvoor je vergeving naar hebt gevraagd zal Hij uit dan ook niet meer met oprakelen. Dat tijdens is voorgoed verleden tijd. in Dat is een Gods liefde. Onder andere tijdens vanuit de in Martinikerk in van Doesburg zingen we door daarover.

Voel in je je geestelijk moe? Of de ben je tijdens juist lichamelijk uitgeput? Of naar misschien zelfs tijdens beide? Bij het God mag je tot in rust komen. Ontspannen dichtbij op tv Hem. Hij zal uit door je vrede geven in jouw in hart. De in liederen zijn een speciaal geselecteerd op het bemoediging. Liedteksten om je hart mee het te het versterken.

Lange tijdens strandwandelingen of juist afkoelen in naar het bos; de geniet jij tijdens in de zomermaanden ook tijdens extra van Gods schepping? op tv De lucht door die allerlei kleuren vertoont van als de zon op een ondergaat en de op tv geur van bloesem. Wij danken de God op tv voor Zijn schepping. Met door de mooiste uit lofliederen danken wij Hem naar voor al het op moois dat Hij heeft van gemaakt op en waar we ook veel hoop door en troost uit een van mogen halen.

In van tijdschriften en op in reclames komen op tv de meest gelukkige mensen op een je af. Dat uit kan je in soms best onzeker maken. het Het met gras aan de overkant lijkt altijd op tv groener. Laat jij de uit je door deze mensen beïnvloeden? Dan van heeft met Paulus wijze woorden van voor je: 'Onderzoek jezelf en naar zie of tijdens de genade van in God, de liefde in van de Jezus Christus en door de kracht van tijdens zijn Geest door jou heen zichtbaar in worden'. Want daar met kan het geen perfect modellenplaatje in tegenop, toch? We zingen daarom met van liederen over Jezus' liefde en hoe de we in die kunnen uitdelen op aan anderen.

Vandaag het vieren we de in komst van het de Heilige Geest, die net als uit Jezus op tv troost biedt. door De liederen die we zingen zitten de dan ook vol naar met bemoedigende woorden. de Natuurlijk de zingen we ook op tv lofliederen om God te danken een voor een Zijn verlichting en met goedheid.

12 en naar 13 mei in 2018 staan in tijdens het teken van het 70-jarig op uit bestaan van de het staat Israël. Ook vandaag laten we het deze gelegenheid naar niet aan tijdens ons voorbij door gaan om dit mee te vieren. van Wat je door kunt verwachten? Prachtige op tv passende liederen over het op op beloofde land, maar natuurlijk ook liederen in door vol bemoediging en tijdens troost.

Met hemelvaart vieren een we op dat Jezus op tv naar de hemel op ging. Naar zijn Vader. Hij van kondigde zijn afscheid aan op tv bij zijn het discipelen. Ze snapten het door niet van goed. Waarom moest hij in nou gaan? Maar het Jezus liet ons naar niet alleen. van Hij zendt het ons de Trooster: de Heilige naar Geest die ons troost op tv en hulp biedt. de een Een heel fijne manier om God naar naar dichtbij te voelen van is door te zingen. En tijdens al helemaal op zo'n van op tv bijzondere dag als met deze.

augustus 2018
12-08-2018 09:15

Hoopvolle toekomst

Nederland zingt op Zondag - Hoopvolle toekomst

In Openbaringen 7: 9-17 beschrijft Johannes een plek waar hoop en vrede heerst. Zorgen en ziekten zijn verleden tijd. Kun jij je daar iets bij voorstellen? In deze uitzending zingen we samen lofliederen vol troost over zo'n hemelse plek. Di...

05-08-2018 09:15

Gods goedheid

Nederland zingt op Zondag - Gods goedheid

God moet niets en toch geeft hij alles: Zijn zoon Jezus. Omdat hij van jou houdt en niet om wat je allemaal gepresteerd hebt. Dat is Gods goedheid. Onder andere vanuit de Martinikerk in Doesburg danken we samen God voor alles wat hij voor o...

29-07-2018 09:15

Zing vol vreugde

Nederland zingt op Zondag - Zing vol vreugde

Tel je zegeningen; soms zal het je gemakkelijk afgaan, maar op andere dagen kun je misschien wel heel moeilijk die zegeningen vinden. Als alles tegen lijkt te zitten bijvoorbeeld. Daarom zingen we in deze uitzending liederen die je hart (op...

22-07-2018 09:15

Houd vol

Nederland zingt op Zondag - Houd vol

Nog altijd worden christenen vervolgd om hun geloof in God. Er lijkt soms geen einde te komen aan al het geweld. Toch belooft God ons een betere toekomst. Een plek zonder tranen en pijn. Vanuit onder andere de Lebuïnuskerk in Deventer zinge...

15-07-2018 09:15

Jezus volgen

Nederland zingt op Zondag - Jezus volgen

Wil je weten wie God is? Kijk dan naar Jezus en volg Hem. Dan zul je God steeds beter leren kennen. We zingen liederen over onder andere dit thema. Ook klinkt er vanuit de bijzondere Bovenkerk in Kampen geweldige samenzang.

08-07-2018 09:15

Dichtbij God

Nederland zingt op Zondag - Dichtbij God

Ben jij weleens bang voor veroordeling van God? 'Wees maar niet bang', zegt God dan tegen jou. 'Ik ben de weg voor jou gegaan. En als je dat gelooft en als je daar vertrouwen in hebt, dan mag je met mij de weg gaan.' Laat je daarom bemoedig...

01-07-2018 09:15

Bron van leven

Nederland zingt op Zondag - Bron van leven

'Heb je dorst? Kom naar mij en drink', zegt Jezus. Hij is als water voor je ziel. Breng je vermoeidheid en je zorgen bij Hem. Hij zal je nieuwe kracht geven. De liederen in deze uitzending zullen je hierbij bemoedigen. De liederen klinken o...

24-06-2018 09:15

Nieuw leven

Nederland zingt op Zondag - Nieuw leven

Jezus zorgt voor nieuw leven. Je zou het kunnen vergelijken met een nieuwe jas die als gegoten zit. En zolang je met Jezus blijft wandelen zal die jas zich blijven vernieuwen. Wat een goed nieuws. Daarover worden mooie woorden gezongen in v...

17-06-2018 09:15

Gods liefde

Nederland zingt op Zondag - Gods liefde

Sommige dingen had je vast anders willen doen in je leven. Iedereen kent wel van die momenten. God heeft jou gemaakt en kent jouw zwakten. Die 'slechte' beslissingen waarvoor je vergeving hebt gevraagd zal Hij dan ook niet meer oprakelen. D...

10-06-2018 09:15

Heer ik kom tot U

Nederland zingt op Zondag - Heer ik kom tot U

Voel je je geestelijk moe? Of ben je juist lichamelijk uitgeput? Of misschien zelfs beide? Bij God mag je tot rust komen. Ontspannen dichtbij Hem. Hij zal je vrede geven in jouw hart. De liederen zijn speciaal geselecteerd op bemoediging. L...

03-06-2018 09:15

Dank voor Uw schepping

Nederland zingt op Zondag - Dank voor Uw schepping

Lange strandwandelingen of juist afkoelen in het bos; geniet jij in de zomermaanden ook extra van Gods schepping? De lucht die allerlei kleuren vertoont als de zon ondergaat en de geur van bloesem. Wij danken God voor Zijn schepping. Met de...

27-05-2018 09:15

Jezus' zichtbare liefde

Nederland zingt op Zondag - Jezus' zichtbare liefde

In tijdschriften en in reclames komen de meest gelukkige mensen op je af. Dat kan je soms best onzeker maken. Het gras aan de overkant lijkt altijd groener. Laat jij je door deze mensen beïnvloeden? Dan heeft Paulus wijze woorden voor je: '...

21-05-2018 09:05

Tweede Pinksterdag

Nederland zingt op Zondag - Tweede Pinksterdag

Vandaag vieren we de komst van de Heilige Geest, die net als Jezus troost biedt. De liederen die we zingen zitten dan ook vol met bemoedigende woorden. Natuurlijk zingen we ook lofliederen om God te danken voor Zijn verlichting en goedheid.

13-05-2018 09:15

Verbonden met Israël

Nederland zingt op Zondag - Verbonden met Israël

12 en 13 mei 2018 staan in het teken van het 70-jarig bestaan van de staat Israël. Ook vandaag laten we deze gelegenheid niet aan ons voorbij gaan om dit mee te vieren. Wat je kunt verwachten? Prachtige passende liederen over het beloofde l...

10-05-2018 09:50

Hemelvaart

Nederland zingt op Zondag - Hemelvaart

Met hemelvaart vieren we dat Jezus naar de hemel ging. Naar zijn Vader. Hij kondigde zijn afscheid aan bij zijn discipelen. Ze snapten het niet goed. Waarom moest hij nou gaan? Maar Jezus liet ons niet alleen. Hij zendt ons de Trooster: de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord