Programma gemist?

Zonden. Niet het bepaald een uit populair woord. We hebben uit het liever over op Gods liefde uit en over vergeving. Toch is de het op juist heel van bevrijdend om ook op tv eerlijk naar je zonde te op kijken en die met te delen het met God. Denk maar naar eens aan David en op hoe hij zong het over in de dingen waar hij tijdens spijt door van had. Kun je naar er niet de juiste woorden op tv voor vinden? Wij van helpen uit je graag naar verder door samen het de mooiste liederen het te zingen over bevrijding. van En dat doen we onder uit door andere vanuit de naar Westerkerk in onze het hoofdstad.

Ben jij weleens van bang voor met veroordeling van van God? Of voel je de je soms op tv te min voor Hem? 'Wees een op tv maar niet bang', zegt God dan in tegen jou, in 'Ik ben de naar weg voor jou gegaan. van door En als je dat met gelooft en als het je daar vertrouwen tijdens in hebt, dan de mag je met met mij de weg gaan'. uit Laat je daarom bemoedigen met met geweldige in liederen over de liefde uit van onze door Vader. Liederen op die we zingen met in de Grote of op tv St. Michaelskerk in op tv Oudewater.

Geen journaal meer naar met naar huilende mensen die hun op tv familieleden of vrienden van hebben verloren door geweld. van Geen met verhalen meer een van je dierbaren die lijden van aan ernstige uit ziektes. Geen dood het meer. Geen pijn. in Misschien kun naar je je het nog moeilijk voorstellen, naar maar er met komt op zo'n dag aan waarop het al die ellende naar voorbij is. Om hier toch met de alvast een voorstelling van te maken, van zingen van we de mooiste liederen over naar hoop en troost. uit En dat tijdens prachtige met gezang klinkt vanuit de Laurenskerk in door van Alkmaar.

Misschien leef je tijdens een goed leven, met door maar schiet het omkijken met naar de tijdens ander er nog weleens bij een in. Met Gods met kracht op tv mag je omzien in naar de ander. Mag je door warmte uitdelen aan een mensen die het koud een tijdens hebben en eten geven aan het mensen van die hongerlijden. Om van je te inspireren zullen we de samen de zingen over al het met moois die wij kunnen door doen op tv met Gods kracht. Vanuit de door Grote de of Jacobijnerkerk in Leeuwarden door klinken prachtige door meezingers.

'Nu gaan de het bloemen nog dood. naar Nu gaat de de een zon nog onder.' Zo klinken de een eerste uit woorden van het bekende een lied 'Stil naar maar, wacht maar, alles naar wordt nieuw'. In het het lied tijdens wordt uitgekeken met naar het bevrijdende een moment waarop een einde in wordt gemaakt aan al het de onrecht. Ondanks tijdens dat het tijdens 'einde der tijden' soms op tv angstaanjagend met klinkt mogen we zonder te op vrezen uitzien uit naar die dag. tijdens Vol vertrouwen dat alles tijdens nieuw wordt. op tv Een prachtig vooruitzicht om samen van over te zingen. op Vanuit de St. door Catharijnekerk in Brielle op tv klinkt er geweldige op door samenzang.

Twijfel je in ook tijdens weleens of je van uitverkoren bent? Dat uit God een speciaal plan met jou de heeft? in Laat je niet ontmoedigen door door die onzekere gedachten. in uit Natuurlijk heeft God door ook voor jou een met plan. Geweldig toch? in Zing met ons mee op vanuit de St. op Petruskerk in op Uden.

Het met Roder Jongenskoor klinkt de geweldig samen met de koorleden tijdens van Northern met Voices. De bevlogen van koorleden zingen samen met op het tijdens publiek de mooiste liederen vanuit het de een Martinikerk in Groningen. In de het door themablok zingen we dankbaar naar voor Gods van genade. Een thema naar waar we niet uitgezongen over naar raken.

'Vertrouw in op Mij', het klinkt zo met makkelijk. op tv Slechts drie woorden. de En toch tijdens kan het zo moeilijk zijn een om tijdens je zorgen over met te geven aan de God en op uit Hem te vertrouwen. Het naar kan zelfs zo lastig zijn op tv dat je bidt van dat je God naar vertrouwt, in maar in je hart het voel je dat van niet zo. het Of dat het je van niet eens in lukt om te bidden. Te op tv teleurgesteld. Te moe. van Zanger Kees Kraayenoord in het zei eens tijdens met een interview: 'Als je het niet uit op zeggen kan, zing het naar dan.' Zullen we dat samen de gaan uit doen?

Herken van je dat een lied op speciaal voor jou in geschreven lijkt? Dat van de woorden je bemoedigen? door uit Woorden die van uit God komen. Precies op naar het juiste moment? Zo een mag ook jij woorden door van door liefde uitdelen aan de mensen door om je het heen. Hoe? Door Gods de voorbeeld te van volgen. En om je een alvast te inspireren een zingen in we liederen rond uit het thema 'woorden van liefde'. de tijdens Ook wordt er volop gezongen vanuit op een met stokvolle Stephanuskerk in de Hasselt.

Een op heel gelukkig nieuwjaar gewenst namens uit Nederland in Zingt. We op tv wensen jou een gezegend jaar van toe. Dat je naar God heel op tv dichtbij mag ervaren en dat naar naar je zelf een licht in mag zijn voor de op tv mensen om je op tv heen. door Natuurlijk wensen we van jou ook veel muzikaliteit en tijdens prachtig gezang toe op tv in het de komende jaar. Later met we daarom meteen goed op beginnen een door op deze eerste dag het van 2018 samen uit voor God op tv te zingen. We met zingen vanuit de Grote uit of Sint Janskerk tijdens in op Schiedam.

Uitzien naar met het nieuwe jaar kan de heel fijn de zijn, maar je op tv kan in er ook onzeker van door worden. Wat zal op de toekomst mij brengen? Misschien op moet je het naar nieuwe op jaar in met het met gemis een van een dierbare. Of op ga je 2018 tegemoet een terwijl je gezondheid er van slecht van aan toe is. Weet op dan dat door onze overweldigende met kracht niet van tijdens onszelf komt, maar op van God (2 Korinthe 4 vers met 7). Wat een de krachtige van boodschap!

'Waar op is God?' vraag op tv je je misschien weleens af. het God op kondigt zich niet het met veel naar bombarie aan. Hij dringt zich ook van uit niet op. Hij komt op tv vaak ongezien. Hij is de dichterbij dan je misschien op tv zelf denkt. op Ook tijdens tijdens het zingen een kan God onverwacht dichtbij op tv voelen.

Morgen vieren we met met dat de zoon van het God is geboren een op aarde. Onze Redder in in een uit kribbe in het Bethlehem. Laten we dit samen met vieren in met prachtige kerstliederen over hoop en uit in redding.

Als je door het nieuws naar kijkt, lijken er alleen maar naar slechte uit dingen te gebeuren door in de wereld. op Gods bevrijding kan een dan nog enorm op tv ver lijken. Advent is een leven vol naar verwachting. Met door Kerst vieren we op de geboorte van een kind. een Een geboorte tijdens die alles anders maakt. De naar geboorte op van onze door redder. Onze hoop. Daar de kijken we deze uitzending de naar uit met liederen op tv uit de door Sint naar Joriskerk in Amersfoort.

Merken op tv we als gelovigen het verschil in ons leven met door ons geloof? uit Soms lijkt dat het niet zo. We delen met immers dezelfde op zorgen het als ongelovigen. Toch is er een het groot uit verschil. We staan met er niet alleen de voor. Jezus is met ons uit en draagt door ons juk van met ons mee. We door zingen hierover in in de Ichtuskerk een op Urk.

maart 2018
11-03-2018 09:15

Bevrijding

Nederland zingt op Zondag - Bevrijding

Zonden. Niet bepaald een populair woord. We hebben het liever over Gods liefde en over vergeving. Toch is het juist heel bevrijdend om ook eerlijk naar je zonde te kijken en die te delen met God. Denk maar eens aan David en hoe hij zong ove...

04-03-2018 09:15

Ik ben de weg

Nederland zingt op Zondag - Ik ben de weg

Ben jij weleens bang voor veroordeling van God? Of voel je je soms te min voor Hem? 'Wees maar niet bang', zegt God dan tegen jou, 'Ik ben de weg voor jou gegaan. En als je dat gelooft en als je daar vertrouwen in hebt, dan mag je met mij d...

25-02-2018 09:15

Hoop en troost

Nederland zingt op Zondag - Hoop en troost

Geen journaal meer met huilende mensen die hun familieleden of vrienden hebben verloren door geweld. Geen verhalen meer van je dierbaren die lijden aan ernstige ziektes. Geen dood meer. Geen pijn. Misschien kun je je het nog moeilijk voorst...

18-02-2018 09:15

Met Gods kracht

Nederland zingt op Zondag - Met Gods kracht

Misschien leef je een goed leven, maar schiet het omkijken naar de ander er nog weleens bij in. Met Gods kracht mag je omzien naar de ander. Mag je warmte uitdelen aan mensen die het koud hebben en eten geven aan mensen die hongerlijden. Om...

11-02-2018 09:15

Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw

Nederland zingt op Zondag - Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw

'Nu gaan de bloemen nog dood. Nu gaat de zon nog onder.' Zo klinken de eerste woorden van het bekende lied 'Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw'. In het lied wordt uitgekeken naar het bevrijdende moment waarop een einde wordt gemaakt a...

04-02-2018 09:15

Je hoort erbij

Nederland zingt op Zondag - Je hoort erbij

Twijfel je ook weleens of je uitverkoren bent? Dat God een speciaal plan met jou heeft? Laat je niet ontmoedigen door die onzekere gedachten. Natuurlijk heeft God ook voor jou een plan. Geweldig toch? Zing met ons mee vanuit de St. Petruske...

28-01-2018 09:15

Genade van God

Nederland zingt op Zondag - Genade van God

Het Roder Jongenskoor klinkt geweldig samen met de koorleden van Northern Voices. De bevlogen koorleden zingen samen met het publiek de mooiste liederen vanuit de Martinikerk in Groningen. In het themablok zingen we dankbaar voor Gods genad...

14-01-2018 09:15

Heb vertrouwen in Mij

Nederland zingt op Zondag - Heb vertrouwen in Mij

'Vertrouw op Mij', het klinkt zo makkelijk. Slechts drie woorden. En toch kan het zo moeilijk zijn om je zorgen over te geven aan God en op Hem te vertrouwen. Het kan zelfs zo lastig zijn dat je bidt dat je God vertrouwt, maar in je hart vo...

07-01-2018 09:15

Woorden van liefde

Nederland zingt op Zondag - Woorden van liefde

Herken je dat een lied speciaal voor jou geschreven lijkt? Dat de woorden je bemoedigen? Woorden die van God komen. Precies op het juiste moment? Zo mag ook jij woorden van liefde uitdelen aan de mensen om je heen. Hoe? Door Gods voorbeeld ...

01-01-2018 09:15

Wees een lichtje

Nederland zingt op Zondag - Wees een lichtje

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst namens Nederland Zingt. We wensen jou een gezegend jaar toe. Dat je God heel dichtbij mag ervaren en dat je zelf een licht mag zijn voor de mensen om je heen. Natuurlijk wensen we jou ook veel muzikalitei...

31-12-2017 09:15

Kracht van God

Nederland zingt op Zondag - Kracht van God

Uitzien naar het nieuwe jaar kan heel fijn zijn, maar je kan er ook onzeker van worden. Wat zal de toekomst mij brengen? Misschien moet je het nieuwe jaar in met het gemis van een dierbare. Of ga je 2018 tegemoet terwijl je gezondheid er sl...

26-12-2017 09:10

Onverwacht dichtbij

Nederland zingt op Zondag - Onverwacht dichtbij

'Waar is God?' vraag je je misschien weleens af. God kondigt zich niet met veel bombarie aan. Hij dringt zich ook niet op. Hij komt vaak ongezien. Hij is dichterbij dan je misschien zelf denkt. Ook tijdens het zingen kan God onverwacht dich...

24-12-2017 09:15

Komt allen tezamen

Nederland zingt op Zondag - Komt allen tezamen

Morgen vieren we dat de zoon van God is geboren op aarde. Onze Redder in een kribbe in Bethlehem. Laten we dit samen vieren met prachtige kerstliederen over hoop en redding.

17-12-2017 09:15

Er is hoop

Nederland zingt op Zondag - Er is hoop

Als je het nieuws kijkt, lijken er alleen maar slechte dingen te gebeuren in de wereld. Gods bevrijding kan dan nog enorm ver lijken. Advent is leven vol verwachting. Met Kerst vieren we de geboorte van een kind. Een geboorte die alles ande...

10-12-2017 09:15

Je bent niet alleen

Nederland zingt op Zondag - Je bent niet alleen

Merken we als gelovigen verschil in ons leven door ons geloof? Soms lijkt dat niet zo. We delen immers dezelfde zorgen als ongelovigen. Toch is er een groot verschil. We staan er niet alleen voor. Jezus is met ons en draagt ons juk met ons ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt op Zondag bij Nederland zingt op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt op Zondag. Heb je een uitzending van Nederland zingt op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt op Zondag gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord