Programma gemist?

Registratie door van de theatershow met 'Time Out!' waarmee Ivo Niehe naar twee seizoenen door op tv tijdens Nederland en België toerde. Met naar een gastoptreden van een onder anderen door Susan Boyle.

juli 2021
02-03-2013 14:50

Aflevering van zaterdag 2 maart 2013

Ivo Niehe & friends - Aflevering van zaterdag 2 maart 2013

Registratie van de theatershow 'Time Out!' waarmee Ivo Niehe twee seizoenen door Nederland en België toerde. Met een gastoptreden van onder anderen Susan Boyle.

Ivo Niehe & friends gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ivo Niehe & friends de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ivo Niehe & friends bij Ivo Niehe & friends liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ivo Niehe & friends. Heb je een uitzending van Ivo Niehe & friends gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ivo Niehe & friends gemist

Registratie van de theatershow 'Time Out!' waarmee Ivo Niehe twee seizoenen door Nederland en België toerde. Met een gastoptreden van onder anderen Susan Boyle. Met deze theatershow heeft de televisieman definitief een plaats verworven temidden van de succesvolle theatermakers. In de onemanshow is de centrale vraag: 'Waarom?'. Waarom is Berlusconi nog steeds premier van Italië? Waarom lijkt een complex liefdesleven tegenwoordig een voorwaarde om als politiek leider serieus genomen te worden? Waarom is er Alzheimer en dementie? Deze vraag is aanleiding voor een zeer persoonlijke conference en lied over Ivo's vader. Waarom is de muziek bij begrafenissen vaak niet te harden? En is het geen tijd voor een nieuw volkslied? Niehe stelt een time out voor, zoals bij diverse sporten de coach kan ingrijpen als het mis dreigt te gaan. De wereld wordt een voorstelling lang stilgelegd.

Uitzending gemist van Ivo Niehe & friends? Hier kun je alle uitzendingen van Ivo Niehe & friends kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-03-2013 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!