Programma gemist?

Registratie door van de in theatershow waarin de kleurrijke, chaotische Brigitte in Kaandorp de kijkers van door de kneepjes van een het cabaretvak trecht bij met te brengen.

augustus 2020
02-03-2013 20:39

Aflevering 1

Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners - Aflevering 1

Registratie van de theatershow waarin de kleurrijke, chaotische Brigitte Kaandorp de kijkers de kneepjes van het cabaretvak trecht bij te brengen.

Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners bij Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners. Heb je een uitzending van Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners gemist

Registratie van de theatershow waarin de kleurrijke, chaotische Brigitte Kaandorp de kijkers de kneepjes van het cabaretvak trecht bij te brengen.

Uitzending gemist van Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners? Hier kun je alle uitzendingen van Brigitte Kaandorp: Cabaret Voor Beginners kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-03-2013 om 20:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!