Programma gemist?

Erik tijdens en Caroline bezoeken het mooie, in geurige Oman in naar naar het Midden-Oosten. Dit moderne, gastvrije door land met heeft bergen en van uitgestrekte woestijnen, maar ook de rivierdalen vol palmen op en sinaasappelbomen. Ze zijn naar getuige een van een ontroerend fenomeen: op het op tv tijdens strand van de tijdens ongerepte kust komen op tv de zeeschildpadden hun een eieren leggen. Het reislustige paar de duikt op het naar zonovergoten Italiaanse eiland naar Capri de in de sfeer van naar Italiaanse films uit de van jaren zestig. Ze verkennen in met het mooie eiland een per cabriolet, picknicken op de rotsen het en een huren een bootje door met een schipper; Capri is de de gemaakt voor romantiek.

Erik en Caroline de zoeken de zon het op! op Ze bezoeken Cyprus, van het eiland door van Aphrodite, godin van de liefde. van Daar gaan ze van door de ruige zee op tijdens met visser Sawas met om de met netten binnen te van halen en eten door de hele vangst met op in zijn restaurant. Ook bezoeken van door ze een kluizenaar die iconen schildert. met naar Vervolgens halen ze samen met het het een hele dorp, inclusief naar de burgemeester, de druivenoogst een binnen. Het naar avontuurlijke paar vliegt naar een van door de naar meest uitgestrekte natuurgebieden met van Afrika: de Masai Mara. in Daar tijdens gaan ze op wildsafari door in de stijl een van in een eeuw geleden. Ze laten zich met de naar toekomst voorspellen uit door een medicijnman en op gooien alles van van zich af in het naar paradijselijke uit Kiwayu.

Op uit het deftige landgoed van Laura naar Ashley in in Wales laten op Erik en Caroline zich van het hun beste kant naar de zien tijdens een de high tea. Vervolgens tijdens gaan ze op zeesafari met en slapen ze in tijdens het huis uit van de beroemde schrijver Dylan door Thomas. Het een acteurskoppel maakt ook nog door een de roadtrip en uit leert dat schapen bij elkaar een houden niet bepaald makkelijk de het is. Hun bezoek in aan Marokko begint in het Marrakech, de stad in van het sprookje van 1001 uit nacht. door Per jeep rijden ze dwars tijdens door in het majestueuze door Atlasgebergte om uiteindelijk van in de Sahara terecht te een komen. Ze overnachten het daar in naar een tentenkamp een onder de sterrenhemel de en ervaren de magie naar van de het woestijn.

Erik met en Caroline zijn in de met Portugese tijdens stad Porto waar op ze natuurlijk port proeven. Daarna uit gaan ze op op zoek naar het de oorsprong op ervan in de een sprookjesachtige Douro-vallei. Ze van proberen 'Sao Joao' goed te uit leren uitspreken om naar deze eigenaardige uit feestdag samen met de tijdens tijdens Portugezen te vieren. Ten de slotte heeft Porto nog een met verrassing door voor hen in het petto. In Ierland gaat op het reislustige koppel met onmiddellijk met aan de drank en duiken naar ze in in het Ierse landleven het met zijn kleiduiven en uit roofvogels. Ze horen het wilde op verhalen over Ierse clans uit en eindigen met uiteindelijk moederziel alleen in een uit roeibootje.

Erik en Caroline de brengen een het bezoek aan de Zweden waar eind juni de tijdens zon bijna in niet het ondergaat. Samen met de Zweedse bevolking naar een genieten ze van elke op zonnestraal. Vervolgens gaan tijdens ze de door frisse natuur in waar ze worden met gewekt door op een roedel wolven. op tv Het avontuur wordt van compleet gemaakt tijdens door op een berenjacht te gaan en te leren door vliegvissen. Uiteindelijk uit brengen ze een korte naar uit nacht door in een eenzaam van hutje op een met verlaten meer. In tijdens Belize gaat het van avontuurlijke koppel diep van het moeras in van en vinden ze hun uit het eigen Mayatempel in de tijdens jungle. Ze door hebben een ontmoeting met een krokodil op tv en gaan van op bezoek op tv bij de Mennonieten. de Ten slotte uit vliegen ze terug naar het de kust uit om daar met tijdens haaien te zwemmen, vis te vangen uit en het te picknicken op een met verlaten met strandje.

De de reislustige Erik en Caroline bezoeken op tv Vietnam en in verblijven van aan een van een de prachtige, verlaten van stranden van het paradijselijke eiland het Con Son. Ze verkennen de het met eiland op de door scooter. Zo komen ze met ook op tv in aanraking met het duistere verleden tijdens de van het land. Naast het eiland naar bezoeken ze het ook de Ho Chi Min in stad, de grootste naar en meest bedrijvige de stad van Vietnam. Hier op tv maakt het tijdens koppel kennis met kleermaakster Tricia. op tv Zij laat hen het haar op stad zien. In Lapland gaat het het bekende paar naar met een bijzondere taxi uit naar hun hotel tijdens dat gemaakt is met op tv van ijs. Ze trekken de de natuur een in met Victor, drinken water tijdens uit de het beek en gaan ijsvissen. Verder met gaan ze de op safari met een een door hondenslee, op zoek naar het van Noorderlicht.

Erik en Caroline het bezoeken Capri, op tv hideout van naar de jetset, in toevluchtsoord van filmsterren van weleer en een decor voor beroemde tijdens naar films als `It Started In uit Naples´, op tv met Sophia Loren in en Clark Gable. Tweeduizend jaar naar geleden was door Capri al het de schuilplaats van de Romeinse keizer uit Tiberius en overal door op de het eiland met ligt de geschiedenis voor het oprapen. naar Capri, met eiland van met luxehotels waar je jezelf ook een met beetje een ster de waant. uit Samen in een klassieke Peugeot door op tv cabriolet uit de een zestiger jaren, met chauffeur, het eiland van verkennen, een met picknick op de met rotsen, een bootje huren op met schipper naar en het uit eiland rond, oesters door eten aan uit zee; Capri is gemaakt naar voor romantiek.

Deze keer tijdens reizen Erik en naar Caroline af naar Ierland; door het land van door het regen en wind, van in whisky en verhalen, met van kastelen en naar oeroude clans. Juist een als het druilerig en koud in naar wordt, is Ierland zo betoverend en op tv poëtisch. Een grof van van gebreide trui om tijdens je schouders, een knetterende open haard in en een whisky op in de hand. op tv tijdens Waan je kasteelvrouw op tv of -heer in een van de de vele prachtige burchten op die Ierland rijk tijdens is, leer omgaan in met de naar edele havik, bekwaam van je in het kleiduif door schieten, ga uit zelf door mee op jacht of maak een door eindeloze wandeling de door het het prachtige, verlaten landschap tijdens van Connemara.

Gelegen met in Midden-Amerika door aan de Caraïbische Zee en in gezegend met het op tv op met een na grootste van koraalrif ter wereld, is het dunbevolkte op Belize werkelijk de een verborgen juweel. uit De met eerste avond al beklimmen Erik op tv en Caroline het een machtige, tweeduizend het jaar oude het Maya-tempel en zien uit ze de zon ondergaan boven de van onafzienbare jungle. in Belize op tv ligt bezaaid met de Maya-tempels, vele nog niet eens een ontdekt. Erik en een Caroline met worden ingewijd door een Maya-priester, in zijn te gast bij de de strikt gelovige de Mennonieten en ontdekken door van op de fiets een waterval. op tv Daarnaast een gaan ze ´s nachts de met ranger Ruben van mee om het krokodillen te vangen de en overnachten ze in door de jungle.

Bij de aankomst in Nairobi, tijdens Kenia, vliegen Erik en uit Caroline direct tijdens met een klein propellervliegtuigje richting met Masai door Mara, waar ze landen op van uit het gras, midden een in de savanne. uit Hier logeren ze naar in Cottar´s Camp, waar naar ze ´s in avonds voor de prachtige tent de het zon onder in zien gaan boven de op tv wildernis. Daarna op tv bezoeken ze Lamu, door dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst door op tv staat, en reizen naar ze verder richting een van uit die ongerepte plekjes tijdens in uit de wereld waarvan je uit weet dat er niet veel de van zijn. uit Ze wanen van zich daar alleen naar in het door paradijs.

Waar ter op tv wereld kun een je bij van aankomst op het vliegveld per door hondenslee naar je door hotel? door Waar ter wereld is je hotel van van ijs? Waar uit op tv ter wereld kun uit je met je eigen span met husky´s een safari doen op over 250 een km van besneeuwde verlatenheid? Aankomen tegen de van avond, een het haardvuur brandt in de blokhut, op de samen voor het slapen het gaan de sauna in in en ´s nachts er door weer uit voor in het Noorderlicht! door Wij hebben met het allemaal gevonden in op tv Lapland.

Erik van en Caroline het reizen af naar het Noord-Afrikaanse een Marokko, van waar ze overnachten in een de stad van op de sprookjes van 1001 nachten: op tv uit Marrakech. Erik en Caroline in laten zich betoveren door op tv de sfeer uit in de tijdens medina en ontdekken uit een prachtig stadspaleis met een heel op bijzonder naar verhaal. Ook wandelen ze over tijdens het wereldberoemde in marktplein op tv Djemaa el Fna, dat ´s avonds het pas echt op tot leven komt. Per tijdens jeep rijden uit ze op dwars door het majestueuze naar Atlasgebergte, om uiteindelijk met in de Sahara op terecht te komen. Daar de overnachten in ze in een de tentenkamp onder de in sterrenhemel en ervaren het de magie van het de woestijn.

juni 2017
24-05-2015 18:12

Afl. 6

Romancing The Globe - Afl. 6

Erik en Caroline bezoeken het mooie, geurige Oman in het Midden-Oosten. Dit moderne, gastvrije land heeft bergen en uitgestrekte woestijnen, maar ook rivierdalen vol palmen en sinaasappelbomen. Ze zijn getuige van een ontroerend fenomeen: o...

17-05-2015 18:08

Afl. 5

Romancing The Globe - Afl. 5

Erik en Caroline zoeken de zon op! Ze bezoeken Cyprus, het eiland van Aphrodite, godin van de liefde. Daar gaan ze de ruige zee op met visser Sawas om de netten binnen te halen en eten de hele vangst op in zijn restaurant. Ook bezoeken ze e...

10-05-2015 18:06

Afl. 4

Romancing The Globe - Afl. 4

Op het deftige landgoed van Laura Ashley in Wales laten Erik en Caroline zich van hun beste kant zien tijdens een high tea. Vervolgens gaan ze op zeesafari en slapen ze in het huis van de beroemde schrijver Dylan Thomas. Het acteurskoppel m...

03-05-2015 18:04

Afl. 3

Romancing The Globe - Afl. 3

Erik en Caroline zijn in de Portugese stad Porto waar ze natuurlijk port proeven. Daarna gaan ze op zoek naar de oorsprong ervan in de sprookjesachtige Douro-vallei. Ze proberen 'Sao Joao' goed te leren uitspreken om deze eigenaardige feest...

26-04-2015 18:02

Afl. 2

Romancing The Globe - Afl. 2

Erik en Caroline brengen een bezoek aan Zweden waar eind juni de zon bijna niet ondergaat. Samen met de Zweedse bevolking genieten ze van elke zonnestraal. Vervolgens gaan ze de frisse natuur in waar ze worden gewekt door een roedel wolven....

19-04-2015 18:06

Afl. 1

Romancing The Globe - Afl. 1

De reislustige Erik en Caroline bezoeken Vietnam en verblijven aan een van de prachtige, verlaten stranden van het paradijselijke eiland Con Son. Ze verkennen het eiland op de scooter. Zo komen ze ook in aanraking met het duistere verleden ...

13-04-2013 15:58

Aflevering 6

Romancing The Globe - Aflevering 6

Erik en Caroline bezoeken Capri, hideout van de jetset, toevluchtsoord van filmsterren van weleer en decor voor beroemde films als `It Started In Naples´, met Sophia Loren en Clark Gable. Tweeduizend jaar geleden was Capri al de schuilplaat...

06-04-2013 15:54

Aflevering 5

Romancing The Globe - Aflevering 5

Deze keer reizen Erik en Caroline af naar Ierland; het land van regen en wind, van whisky en verhalen, van kastelen en oeroude clans. Juist als het druilerig en koud wordt, is Ierland zo betoverend en poëtisch. Een grof gebreide trui om je ...

30-03-2013 15:53

Aflevering 4

Romancing The Globe - Aflevering 4

Gelegen in Midden-Amerika aan de Caraïbische Zee en gezegend met het op een na grootste koraalrif ter wereld, is het dunbevolkte Belize werkelijk een verborgen juweel. De eerste avond al beklimmen Erik en Caroline een machtige, tweeduizend ...

23-03-2013 15:54

Aflevering 3

Romancing The Globe - Aflevering 3

Bij aankomst in Nairobi, Kenia, vliegen Erik en Caroline direct met een klein propellervliegtuigje richting Masai Mara, waar ze landen op het gras, midden in de savanne. Hier logeren ze in Cottar´s Camp, waar ze ´s avonds voor de prachtige ...

16-03-2013 15:52

Aflevering 2

Romancing The Globe - Aflevering 2

Waar ter wereld kun je bij aankomst op het vliegveld per hondenslee naar je hotel? Waar ter wereld is je hotel van ijs? Waar ter wereld kun je met je eigen span husky´s een safari doen over 250 km besneeuwde verlatenheid? Aankomen tegen de ...

09-03-2013 15:56

Aflevering 1

Romancing The Globe - Aflevering 1

Erik en Caroline reizen af naar het Noord-Afrikaanse Marokko, waar ze overnachten in de stad van de sprookjes van 1001 nachten: Marrakech. Erik en Caroline laten zich betoveren door de sfeer in de medina en ontdekken een prachtig stadspalei...

Romancing The Globe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Romancing The Globe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Romancing The Globe bij Romancing The Globe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Romancing The Globe. Heb je een uitzending van Romancing The Globe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Romancing The Globe gemist

Erik en Caroline reizen af naar het Noord-Afrikaanse Marokko, waar ze overnachten in de stad van de sprookjes van 1001 nachten: Marrakech. Erik en Caroline laten zich betoveren door de sfeer in de medina en ontdekken een prachtig stadspaleis met een heel bijzonder verhaal. Ook wandelen ze over het wereldberoemde marktplein Djemaa el Fna, dat ´s avonds pas echt tot leven komt. Per jeep rijden ze dwars door het majestueuze Atlasgebergte, om uiteindelijk in de Sahara terecht te komen. Daar overnachten ze in een tentenkamp onder de sterrenhemel en ervaren de magie van de woestijn.

Uitzending gemist van Romancing The Globe? Hier kun je alle uitzendingen van Romancing The Globe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-05-2015 om 18:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord