Programma gemist?

Erik de en Caroline tijdens bezoeken het mooie, geurige Oman in in in het Midden-Oosten. Dit moderne, gastvrije land tijdens heeft bergen en van de uitgestrekte woestijnen, maar ook rivierdalen in vol palmen op tv en sinaasappelbomen. Ze zijn uit getuige van uit een ontroerend een fenomeen: op het strand op van de ongerepte op tv kust komen de met zeeschildpadden hun eieren leggen. op Het reislustige uit paar duikt op het zonovergoten door van Italiaanse eiland Capri in met de sfeer van op tv Italiaanse films uit de door jaren op zestig. Ze verkennen het naar mooie eiland per cabriolet, picknicken door in op de rotsen en huren een het bootje met op een schipper; uit Capri is gemaakt voor op romantiek.

Erik en Caroline in op zoeken de zon op! een Ze bezoeken Cyprus, de het eiland van Aphrodite, een godin van met de liefde. Daar op gaan ze de ruige zee naar op met visser het Sawas om van de netten binnen te met halen van en eten op de hele vangst op in zijn tijdens restaurant. Ook het bezoeken een ze een kluizenaar die iconen schildert. op tv Vervolgens halen met ze samen met het in hele met dorp, inclusief de burgemeester, door de druivenoogst binnen. Het op avontuurlijke paar vliegt van naar de een van de meest uitgestrekte uit natuurgebieden van tijdens Afrika: de Masai Mara. van Daar gaan door ze de op wildsafari in de het stijl van een eeuw geleden. op tv Ze door laten zich de door toekomst voorspellen van door een medicijnman en gooien in alles van zich af op tv in het paradijselijke met tijdens Kiwayu.

Op het door deftige landgoed tijdens van Laura Ashley in Wales door met laten Erik en Caroline zich van tijdens in hun beste kant naar zien tijdens een op tv high tea. Vervolgens gaan uit ze op zeesafari naar en slapen ze in met het huis de van de beroemde schrijver Dylan uit Thomas. met Het acteurskoppel maakt ook uit nog een naar roadtrip en leert dat op schapen bij elkaar houden uit in niet bepaald makkelijk is. Hun bezoek het aan Marokko begint uit in Marrakech, van de stad van het uit sprookje van een 1001 nacht. Per op jeep rijden naar ze dwars op door het majestueuze Atlasgebergte om uiteindelijk door op in de Sahara terecht op te komen. Ze op overnachten daar in een tijdens tentenkamp onder de uit sterrenhemel uit en ervaren de magie van op tv de met woestijn.

Erik en Caroline het het zijn in de naar Portugese stad Porto waar op tv ze natuurlijk door port proeven. Daarna gaan in ze op zoek naar de door oorsprong ervan een in de sprookjesachtige met Douro-vallei. Ze proberen 'Sao een uit Joao' goed te leren in uitspreken om het deze eigenaardige feestdag samen van met de in Portugezen te vieren. Ten op slotte heeft Porto van nog een verrassing voor op hen met in petto. In Ierland gaat het het uit reislustige koppel onmiddellijk aan naar de drank op tv en duiken ze in het Ierse in landleven met zijn op kleiduiven een en roofvogels. Ze horen wilde door tijdens verhalen over Ierse clans en door eindigen uiteindelijk moederziel alleen naar in een tijdens roeibootje.

Erik tijdens en Caroline de brengen een bezoek aan Zweden waar van eind juni in de zon met bijna niet met ondergaat. Samen met de op Zweedse bevolking uit genieten ze van naar elke zonnestraal. Vervolgens gaan ze naar de frisse natuur door in met waar ze worden gewekt door de een roedel uit wolven. Het avontuur wordt uit compleet het gemaakt door op berenjacht een te gaan en te leren het vliegvissen. Uiteindelijk uit brengen ze een in korte nacht in door in een eenzaam het hutje uit op een verlaten meer. In Belize op tv in gaat het avontuurlijke koppel diep het uit van moeras in en de vinden ze hun eigen op Mayatempel in de jungle. de Ze hebben een ontmoeting uit met tijdens een krokodil en gaan de op bezoek bij de naar Mennonieten. in Ten slotte vliegen van ze terug naar de kust op om een daar met haaien te zwemmen, het vis te vangen op tv in en te picknicken op een verlaten van naar strandje.

De reislustige de Erik tijdens en Caroline bezoeken Vietnam op tv en verblijven aan een door van de prachtige, door verlaten stranden van het de een paradijselijke eiland Con in Son. Ze verkennen het eiland op van tijdens de scooter. Zo komen ze ook in in een aanraking met het duistere in verleden van op tv het land. Naast de het eiland bezoeken ze op ook Ho Chi Min naar stad, de in grootste en meest bedrijvige naar de stad van Vietnam. Hier in maakt het koppel kennis met een kleermaakster Tricia. een Zij laat tijdens hen haar stad het zien. In door Lapland gaat het op bekende paar met naar een bijzondere taxi naar hun hotel door dat de gemaakt is van ijs. Ze met trekken de natuur met in met in Victor, drinken door water uit de beek en de gaan ijsvissen. tijdens Verder op tv gaan ze op safari met in een hondenslee, door op zoek naar het op Noorderlicht.

Erik met en Caroline uit bezoeken Capri, hideout van de jetset, door toevluchtsoord het van filmsterren van een weleer en decor voor tijdens beroemde films als van `It Started op In Naples´, met door Sophia Loren en Clark Gable. met Tweeduizend een jaar geleden was Capri al naar met de schuilplaats van de Romeinse keizer van Tiberius en het overal op het eiland op ligt de in geschiedenis voor in het oprapen. Capri, eiland met van luxehotels van waar je jezelf ook van een beetje een op tv ster uit waant. Samen in op een klassieke Peugeot cabriolet op tv uit de zestiger naar jaren, met chauffeur, het uit eiland verkennen, een picknick van de op de rotsen, een bootje de huren met schipper met en het eiland rond, met oesters het eten aan zee; Capri met is gemaakt voor tijdens romantiek.

Deze in keer reizen Erik en Caroline van tijdens af naar Ierland; op het land van regen met en wind, van van whisky en verhalen, met van kastelen en oeroude clans. op tv Juist als het uit druilerig en koud van wordt, is Ierland van met zo betoverend en naar poëtisch. Een grof gebreide trui om uit je schouders, een een naar knetterende open haard en uit een whisky in door de hand. Waan je van kasteelvrouw of het -heer in uit een van de vele prachtige door burchten door die Ierland rijk op is, leer omgaan met naar de edele op tv havik, bekwaam je in de het kleiduif met schieten, ga zelf mee met op jacht of het maak een eindeloze wandeling op door het prachtige, het verlaten landschap van in Connemara.

Gelegen op tv in Midden-Amerika aan de van Caraïbische Zee en het gezegend met het op tv op een met na grootste koraalrif ter wereld, van is het dunbevolkte de Belize van werkelijk een verborgen naar juweel. De eerste avond al de beklimmen tijdens Erik en Caroline een machtige, met van tweeduizend jaar oude Maya-tempel uit en zien ze de tijdens zon ondergaan boven een de onafzienbare in jungle. Belize ligt op tv bezaaid met de Maya-tempels, vele nog door niet eens ontdekt. Erik het en Caroline worden ingewijd uit door een Maya-priester, zijn een te gast bij op tv tijdens de strikt gelovige Mennonieten en uit ontdekken op het de fiets een van waterval. Daarnaast naar gaan ze ´s nachts met ranger uit Ruben van mee om tijdens krokodillen te vangen en overnachten ze op tv in de met jungle.

Bij aankomst in het Nairobi, op tv Kenia, vliegen Erik en Caroline van het direct met een klein propellervliegtuigje op richting Masai Mara, waar op ze landen met op het in gras, midden in naar de savanne. Hier logeren een ze in uit Cottar´s Camp, waar uit ze ´s avonds voor op de prachtige tent het de zon door onder zien van gaan boven de het wildernis. Daarna bezoeken ze tijdens Lamu, dat van op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, door en reizen een ze verder richting een van met die ongerepte op tv plekjes in de een wereld waarvan je het weet dat er niet door veel van van zijn. Ze wanen zich naar daar alleen in het het de paradijs.

Waar ter wereld tijdens kun je van bij aankomst naar op het vliegveld naar per hondenslee uit naar je hotel? tijdens Waar ter wereld is een je hotel uit van ijs? Waar de ter wereld kun je met je van in eigen span husky´s een de safari doen over 250 naar km besneeuwde uit verlatenheid? Aankomen van tegen de avond, het in haardvuur brandt tijdens in de blokhut, samen voor het in slapen gaan een de op sauna in en ´s op nachts er weer uit voor van het Noorderlicht! op tv Wij hebben het op allemaal gevonden uit in Lapland.

Erik en Caroline een reizen op af naar het Noord-Afrikaanse Marokko, in waar ze het overnachten in de stad een van naar de sprookjes het van 1001 nachten: het Marrakech. Erik en Caroline laten zich de betoveren een door de op tv sfeer in de medina en ontdekken uit een prachtig stadspaleis in met van een heel de bijzonder verhaal. Ook wandelen ze over een het het wereldberoemde marktplein in Djemaa el Fna, dat ´s avonds uit pas echt tot naar uit leven komt. Per jeep rijden op tv ze dwars tijdens door het majestueuze Atlasgebergte, door om uiteindelijk in op de Sahara terecht te een komen. Daar overnachten tijdens ze door in een tentenkamp onder met de het sterrenhemel en ervaren tijdens de magie van de tijdens woestijn.

oktober 2017
24-05-2015 18:12

Afl. 6

Romancing The Globe - Afl. 6

Erik en Caroline bezoeken het mooie, geurige Oman in het Midden-Oosten. Dit moderne, gastvrije land heeft bergen en uitgestrekte woestijnen, maar ook rivierdalen vol palmen en sinaasappelbomen. Ze zijn getuige van een ontroerend fenomeen: o...

17-05-2015 18:08

Afl. 5

Romancing The Globe - Afl. 5

Erik en Caroline zoeken de zon op! Ze bezoeken Cyprus, het eiland van Aphrodite, godin van de liefde. Daar gaan ze de ruige zee op met visser Sawas om de netten binnen te halen en eten de hele vangst op in zijn restaurant. Ook bezoeken ze e...

10-05-2015 18:06

Afl. 4

Romancing The Globe - Afl. 4

Op het deftige landgoed van Laura Ashley in Wales laten Erik en Caroline zich van hun beste kant zien tijdens een high tea. Vervolgens gaan ze op zeesafari en slapen ze in het huis van de beroemde schrijver Dylan Thomas. Het acteurskoppel m...

03-05-2015 18:04

Afl. 3

Romancing The Globe - Afl. 3

Erik en Caroline zijn in de Portugese stad Porto waar ze natuurlijk port proeven. Daarna gaan ze op zoek naar de oorsprong ervan in de sprookjesachtige Douro-vallei. Ze proberen 'Sao Joao' goed te leren uitspreken om deze eigenaardige feest...

26-04-2015 18:02

Afl. 2

Romancing The Globe - Afl. 2

Erik en Caroline brengen een bezoek aan Zweden waar eind juni de zon bijna niet ondergaat. Samen met de Zweedse bevolking genieten ze van elke zonnestraal. Vervolgens gaan ze de frisse natuur in waar ze worden gewekt door een roedel wolven....

19-04-2015 18:06

Afl. 1

Romancing The Globe - Afl. 1

De reislustige Erik en Caroline bezoeken Vietnam en verblijven aan een van de prachtige, verlaten stranden van het paradijselijke eiland Con Son. Ze verkennen het eiland op de scooter. Zo komen ze ook in aanraking met het duistere verleden ...

13-04-2013 15:58

Aflevering 6

Romancing The Globe - Aflevering 6

Erik en Caroline bezoeken Capri, hideout van de jetset, toevluchtsoord van filmsterren van weleer en decor voor beroemde films als `It Started In Naples´, met Sophia Loren en Clark Gable. Tweeduizend jaar geleden was Capri al de schuilplaat...

06-04-2013 15:54

Aflevering 5

Romancing The Globe - Aflevering 5

Deze keer reizen Erik en Caroline af naar Ierland; het land van regen en wind, van whisky en verhalen, van kastelen en oeroude clans. Juist als het druilerig en koud wordt, is Ierland zo betoverend en poëtisch. Een grof gebreide trui om je ...

30-03-2013 15:53

Aflevering 4

Romancing The Globe - Aflevering 4

Gelegen in Midden-Amerika aan de Caraïbische Zee en gezegend met het op een na grootste koraalrif ter wereld, is het dunbevolkte Belize werkelijk een verborgen juweel. De eerste avond al beklimmen Erik en Caroline een machtige, tweeduizend ...

23-03-2013 15:54

Aflevering 3

Romancing The Globe - Aflevering 3

Bij aankomst in Nairobi, Kenia, vliegen Erik en Caroline direct met een klein propellervliegtuigje richting Masai Mara, waar ze landen op het gras, midden in de savanne. Hier logeren ze in Cottar´s Camp, waar ze ´s avonds voor de prachtige ...

16-03-2013 15:52

Aflevering 2

Romancing The Globe - Aflevering 2

Waar ter wereld kun je bij aankomst op het vliegveld per hondenslee naar je hotel? Waar ter wereld is je hotel van ijs? Waar ter wereld kun je met je eigen span husky´s een safari doen over 250 km besneeuwde verlatenheid? Aankomen tegen de ...

09-03-2013 15:56

Aflevering 1

Romancing The Globe - Aflevering 1

Erik en Caroline reizen af naar het Noord-Afrikaanse Marokko, waar ze overnachten in de stad van de sprookjes van 1001 nachten: Marrakech. Erik en Caroline laten zich betoveren door de sfeer in de medina en ontdekken een prachtig stadspalei...

Romancing The Globe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Romancing The Globe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Romancing The Globe bij Romancing The Globe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Romancing The Globe. Heb je een uitzending van Romancing The Globe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Romancing The Globe gemist

Erik en Caroline reizen af naar het Noord-Afrikaanse Marokko, waar ze overnachten in de stad van de sprookjes van 1001 nachten: Marrakech. Erik en Caroline laten zich betoveren door de sfeer in de medina en ontdekken een prachtig stadspaleis met een heel bijzonder verhaal. Ook wandelen ze over het wereldberoemde marktplein Djemaa el Fna, dat ´s avonds pas echt tot leven komt. Per jeep rijden ze dwars door het majestueuze Atlasgebergte, om uiteindelijk in de Sahara terecht te komen. Daar overnachten ze in een tentenkamp onder de sterrenhemel en ervaren de magie van de woestijn.

Uitzending gemist van Romancing The Globe? Hier kun je alle uitzendingen van Romancing The Globe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-05-2015 om 18:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord