Programma gemist?

Supergrappige spelshow waarin op tv Tijl Beckand en op Ruben door van der op Meer iedere suggestie uit het op tv publiek met met beide handen aanpakken om daar met keer op naar keer hilarische en naar unieke scènes mee te in creëren. van Gordon is te het gast.

Danny naar de Munk is te uit gast.

Victoria tijdens Koblenko is tijdens onderdeel van het improvisatiegeweld met van Tijl de Beckand, Ruben van der Meer en naar vaste spelers door Jamai Loman, uit Rick Paul van van Mulligen, Wilko Terwijn, tijdens Alex Ploeg en Mike Weerts. door Froukje de een Both leidt alles weer tijdens in goede uit banen.

Fred op van Leer is te van gast.

Peter Jan door Rens is te het gast.

Kees Tol is met in te gast.

Deze week is uit Ruben Nicolai te het op gast.

Bobbi Eden in is te het gast.

Nicolette Kluijver door is het te gast.

Deze week in gaan tijdens grappenmakers Tijl Beckand en Ruben van van der op Meer het improvisatieavontuur aan naar met rapper Gers met Pardoel. Samen naar met hem maken ze er het een onvoorspelbaar grappige de show op tv van.

Tijl het en Ruben maken er op weer een hilarisch improvisatiefeestje op tv van, met met hulp van bekende met mensen uit het door vak.

De meesters met van de naar improvisatie, Tijl tijdens Beckand en Ruben van der Meer, op tv op tv hebben topmodel Sylvia Geersen te naar gast en weten samen naar met haar in een van kleine aanwijzing om te in vormen tot een een hilarische scène.

Presentatrice door Lucille Werner van is de speciale gast. Samen met van op tv improvisatiemeesters Ruben van der een Meer en uit Tijl Beckand heeft zij de op lachers op haar uit hand.

Fotomodel en verslaggeefster op Zimra op Geurts komt langs en in maakt er een naar chaotisch grappige show tijdens van met de een improviserende Tijl Beckand de en Ruben van der door met Meer.

Cabaretier en televisiepresentator het Ruben Nicolai van is op tv deze week te uit gast. Hij voert de door meest hilarische sketches van uit, samen een met teamcaptains Ruben op tv van der Meer een en Tijl Beckand.

augustus 2020
10-03-2018 20:29

Afl. 1

De Grote Improvisatieshow - Afl. 1

Supergrappige spelshow waarin Tijl Beckand en Ruben van der Meer iedere suggestie uit het publiek met beide handen aanpakken om daar keer op keer hilarische en unieke scènes mee te creëren. Gordon is te gast.

03-03-2018 20:29

Afl. 8

De Grote Improvisatieshow - Afl. 8

Danny de Munk is te gast.

24-02-2018 20:29

Afl. 7

De Grote Improvisatieshow - Afl. 7

Victoria Koblenko is onderdeel van het improvisatiegeweld van Tijl Beckand, Ruben van der Meer en vaste spelers Jamai Loman, Rick Paul van Mulligen, Wilko Terwijn, Alex Ploeg en Mike Weerts. Froukje de Both leidt alles weer in goede banen.

17-02-2018 20:29

Afl. 6

De Grote Improvisatieshow - Afl. 6

Fred van Leer is te gast.

10-02-2018 20:41

Afl. 5

De Grote Improvisatieshow - Afl. 5

Peter Jan Rens is te gast.

03-02-2018 20:27

Afl. 4

De Grote Improvisatieshow - Afl. 4

Kees Tol is te gast.

27-01-2018 20:30

Afl. 3

De Grote Improvisatieshow - Afl. 3

Deze week is Ruben Nicolai te gast.

20-01-2018 20:29

Afl. 2

De Grote Improvisatieshow - Afl. 2

Bobbi Eden is te gast.

13-01-2018 20:29

Afl. 1

De Grote Improvisatieshow - Afl. 1

Nicolette Kluijver is te gast.

06-01-2018 20:29

Afl. 7

De Grote Improvisatieshow - Afl. 7

Deze week gaan grappenmakers Tijl Beckand en Ruben van der Meer het improvisatieavontuur aan met rapper Gers Pardoel. Samen met hem maken ze er een onvoorspelbaar grappige show van.

30-12-2017 20:54

Afl. 6

De Grote Improvisatieshow - Afl. 6

Tijl en Ruben maken er weer een hilarisch improvisatiefeestje van, met hulp van bekende mensen uit het vak.

23-12-2017 21:01

Afl. 5

De Grote Improvisatieshow - Afl. 5

De meesters van de improvisatie, Tijl Beckand en Ruben van der Meer, hebben topmodel Sylvia Geersen te gast en weten samen met haar een kleine aanwijzing om te vormen tot een hilarische scène.

16-12-2017 21:00

Afl. 4

De Grote Improvisatieshow - Afl. 4

Presentatrice Lucille Werner is de speciale gast. Samen met improvisatiemeesters Ruben van der Meer en Tijl Beckand heeft zij de lachers op haar hand.

09-12-2017 21:00

Afl. 3

De Grote Improvisatieshow - Afl. 3

Fotomodel en verslaggeefster Zimra Geurts komt langs en maakt er een chaotisch grappige show van met de improviserende Tijl Beckand en Ruben van der Meer.

02-12-2017 20:59

Afl. 2

De Grote Improvisatieshow - Afl. 2

Cabaretier en televisiepresentator Ruben Nicolai is deze week te gast. Hij voert de meest hilarische sketches uit, samen met teamcaptains Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grote Improvisatieshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Improvisatieshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Improvisatieshow bij De Grote Improvisatieshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Improvisatieshow. Heb je een uitzending van De Grote Improvisatieshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Improvisatieshow gemist

Familiespelshow waarin Tijl en Ruben improvisaties doen en iedere week worden bijgestaan door verrassende gasten. Naast echte klassiekers zit het programma boordevol nieuwe spellen.

Uitzending gemist van De Grote Improvisatieshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Improvisatieshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!