Programma gemist?

Kennisquiz waarin de met algemene kennis van met Nederland wordt getest. naar 300 slimme van studenten en drie met bekende in Nederlanders beantwoorden vijftig met kennisvragen. De beste student een en BN'er spelen naar de finale tegen met elkaar.

Kennisquiz waarin de op tv algemene het kennis van Nederland wordt getest. uit tijdens Driehonderd slimme studenten en drie uit bekende Nederlanders beantwoorden vijftig in kennisvragen. De beste in student op tv en BN'er spelen de finale het door tegen elkaar.

Kennisquiz waarin van de algemene de kennis van Nederland door wordt getest. door Driehonderd slimme studenten en tijdens drie bekende Nederlanders op beantwoorden vijftig kennisvragen. de De beste de student en BN'er spelen de de finale tegen op tv elkaar.

Deze week nemen door Tina van de Bruin, het Freek Bartels en Jorien ter Mors met op het tegen elkaar door en de studenten uit op.

Deze uit week nemen Tommie Christiaan, uit André Dongelmans de en Kim Feenstra een het tegen elkaar en op de studenten uit op.

Deze het week nemen Merel Westrik, in Henry Schut en Michiel uit Blankwaardt het met tegen in elkaar en de studenten het op.

Deze in week nemen Jelle de Jong, naar van Angela de Jong en Heleen de van door Royen het tegen elkaar en de op tv studenten op tv op.

Deze het week nemen Eric het Corton, Nick Schilder en het Evi uit Hanssen het tegen elkaar en de op tv studenten naar op.

Deze week nemen uit Gwen van tijdens Poorten, Patrick Martens en op tv Lenette van naar Dongen het tegen het elkaar en de studenten uit het op.

Deze week op tv nemen presentator van Koos van op Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice naar Holly uit Mae Brood het tegen elkaar naar en door de studenten op tv op.

Vanaf vanavond is een het de kennisquiz Weet Ik Veel tijdens weer te zien op door RTL 4. op Dit jaar zijn de op tv afleveringen elke zondag op om 20:00 naar uur te zien. Linda uit de Mol naar presenteert de van quiz met wekelijks driehonderd studenten en met drie op bekende Nederlanders in de studio. Deze in week nemen tijdens Ruben Hein, Willem door Voogd en Nikkie de op tv Jager het tegen een elkaar en op de studenten een op. Na vijftig kennisvragen het blijven de beste student en tijdens BN'er over. het Zij spelen de van finale uit tegen elkaar en een strijden voor een van geldbedrag. Lees meer over Weet Ik met Veel op op tv gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze naar week nemen met Patty Brard, William door Spaaij en Imanuelle Grives het tegen op tv elkaar en de uit studenten in op.

Deze week nemen tijdens Sandra naar Schuurhof, Ernst door Daniël Smid en een Monica Geuze het tegen met elkaar en door de studenten op.

Deze naar week nemen Shelly op Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi door Kromowidjojo het de tegen elkaar en de tijdens studenten van op.

Deze het week nemen Martine van het Os, Thomas Cammaert en uit Eva Koreman tijdens het tegen elkaar met en de tijdens studenten op.

februari 2021
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!