Programma gemist?

Kennisquiz door waarin de uit algemene kennis van van Nederland wordt getest. een 300 slimme studenten en drie een bekende in Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De tijdens beste tijdens student en BN'er uit spelen de finale de tegen elkaar.

Kennisquiz het waarin de algemene kennis op van Nederland wordt naar getest. Driehonderd slimme studenten in en door drie bekende Nederlanders het beantwoorden vijftig kennisvragen. De uit beste van student en BN'er spelen de een finale tegen door elkaar.

Kennisquiz waarin de de de algemene kennis van Nederland naar wordt getest. Driehonderd slimme studenten het en het drie bekende tijdens Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. tijdens De beste uit student en BN'er spelen de finale een op tegen elkaar.

Deze week nemen in Tina de Bruin, uit Freek Bartels met en Jorien ter Mors een het tegen naar elkaar en de studenten door naar op.

Deze week nemen door Tommie Christiaan, André op tv Dongelmans en Kim in naar Feenstra het tegen op elkaar en de studenten het op.

Deze op week nemen op tv Merel Westrik, Henry Schut en door Michiel Blankwaardt het in tegen elkaar met en de het studenten op.

Deze week nemen op Jelle de Jong, uit op tv Angela de Jong en Heleen in van Royen het tegen het elkaar en de de studenten de op.

Deze week nemen naar Eric Corton, Nick met uit Schilder en Evi een Hanssen het tegen elkaar in en de studenten door op.

Deze op tv week nemen Gwen van Poorten, met Patrick Martens en door Lenette van van Dongen het uit tegen elkaar en door de studenten door op.

Deze week nemen naar een presentator Koos van Plateringen, een GroenLinks-politicus Jesse Klaver op en actrice Holly Mae Brood in het tegen de elkaar en een de studenten de op.

Vanaf vanavond is tijdens de op tv kennisquiz Weet Ik Veel weer op tv te zien een op RTL 4. Dit een jaar zijn de uit afleveringen naar elke zondag om 20:00 een uur in te zien. Linda de op tv Mol presenteert de tijdens quiz met wekelijks driehonderd studenten en in drie bekende Nederlanders op in de door studio. Deze week door nemen Ruben naar Hein, Willem Voogd en Nikkie de op tv Jager het het tegen elkaar en de op door studenten op. Na vijftig kennisvragen blijven de het beste student een en met BN'er over. Zij spelen de finale door tegen elkaar en door strijden het voor een geldbedrag. Lees meer over in Weet Ik Veel het op met gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze op tv week nemen Patty Brard, met William tijdens Spaaij en Imanuelle het Grives het tegen elkaar en de op studenten door op.

Deze week op nemen Sandra Schuurhof, het Ernst Daniël Smid en door Monica Geuze op tv het tegen elkaar op tv en de op tv studenten op.

Deze week nemen in Shelly tijdens Sterk, Martijn een Krabbé en Ranomi Kromowidjojo met het tegen elkaar van en de studenten een op.

Deze door week nemen Martine op tv van Os, door Thomas Cammaert en Eva Koreman het tijdens tegen elkaar tijdens en de studenten in op.

juni 2021
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!