Programma gemist?

Kennisquiz waarin de in in algemene kennis van Nederland wordt getest. op 300 slimme studenten tijdens en drie in bekende Nederlanders op beantwoorden vijftig door kennisvragen. De beste student en BN'er in met spelen de finale tegen in elkaar.

Kennisquiz waarin met de naar algemene kennis van Nederland wordt naar getest. Driehonderd de slimme studenten in en drie bekende op tv Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. het De beste student en BN'er door spelen tijdens de finale tegen op tv elkaar.

Kennisquiz op waarin de algemene kennis de van Nederland wordt getest. op tv Driehonderd slimme de studenten en drie op tv bekende Nederlanders in beantwoorden vijftig kennisvragen. op tv De beste student en door BN'er spelen de finale naar in tegen elkaar.

Deze naar week nemen de Tina de Bruin, Freek Bartels en op tv Jorien tijdens ter Mors het tegen elkaar in en de studenten van de op.

Deze uit week nemen Tommie Christiaan, het André Dongelmans door en Kim Feenstra het tegen op tijdens elkaar en de studenten met op.

Deze week nemen de Merel Westrik, het Henry met Schut en Michiel Blankwaardt het op tv tegen elkaar een en de studenten een op.

Deze tijdens week nemen Jelle de Jong, op tv Angela de Jong de en Heleen van tijdens Royen van het tegen elkaar en de tijdens studenten van op.

Deze van week nemen Eric Corton, door Nick Schilder en op Evi een Hanssen het tegen op tv elkaar en de studenten het op.

Deze week nemen een Gwen van Poorten, op Patrick Martens de en door Lenette van Dongen het tegen elkaar op tv naar en de studenten de op.

Deze week tijdens nemen door presentator Koos van Plateringen, op tv GroenLinks-politicus Jesse door Klaver en actrice Holly Mae Brood het het tegen het elkaar en in de studenten uit op.

Vanaf op tv vanavond is de door kennisquiz Weet door Ik Veel weer door te zien op RTL 4. Dit met in jaar zijn de op tv afleveringen elke zondag om 20:00 met uur uit te zien. Linda de Mol naar presenteert de quiz met een wekelijks driehonderd studenten met en drie bekende op Nederlanders in de de studio. Deze week nemen tijdens Ruben van Hein, Willem Voogd en Nikkie naar de Jager in het tegen elkaar en de door studenten van op. Na vijftig kennisvragen blijven op tv de beste tijdens student en BN'er het over. Zij spelen de finale door tegen elkaar en in strijden van voor een op geldbedrag. Lees meer over Weet Ik Veel met op door gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze week de nemen in Patty Brard, William Spaaij en naar Imanuelle op Grives het tegen elkaar en het de studenten op tv op.

Deze van week nemen tijdens Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid naar en Monica Geuze het op tv tegen elkaar in en de door studenten op.

Deze de week nemen Shelly Sterk, Martijn in Krabbé het en Ranomi uit Kromowidjojo het tegen tijdens elkaar en de studenten met op.

Deze week nemen de Martine van Os, op tv de Thomas Cammaert en Eva Koreman met het op tv tegen elkaar en de op studenten op.

augustus 2020
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!