Programma gemist?

Kennisquiz waarin op tv de in algemene kennis van Nederland wordt het getest. 300 het slimme studenten en drie op bekende Nederlanders beantwoorden met vijftig kennisvragen. De beste tijdens student van en BN'er spelen de het finale tegen op elkaar.

Kennisquiz met waarin de algemene kennis naar van Nederland wordt getest. met Driehonderd slimme uit studenten op tv en drie bekende Nederlanders door beantwoorden vijftig kennisvragen. De met beste student en BN'er een spelen de finale een tegen de elkaar.

Kennisquiz waarin de de algemene kennis van uit in Nederland wordt getest. Driehonderd slimme door studenten en een drie bekende Nederlanders het beantwoorden vijftig kennisvragen. De met beste student en op BN'er spelen de finale op tv tegen op tv elkaar.

Deze met week nemen van Tina de Bruin, Freek het Bartels en Jorien ter Mors in het tegen van elkaar en een de studenten op op.

Deze week uit nemen het Tommie Christiaan, André van Dongelmans en Kim Feenstra het tegen door elkaar het en de op tv studenten op.

Deze een week nemen Merel Westrik, Henry het Schut en Michiel tijdens Blankwaardt uit het tegen elkaar en de de studenten tijdens op.

Deze met week nemen Jelle de Jong, een Angela de door Jong en Heleen op van Royen het tegen door in elkaar en de studenten naar op.

Deze week nemen in Eric Corton, Nick tijdens Schilder door en Evi Hanssen een het tegen elkaar en van de door studenten op.

Deze week op nemen Gwen van Poorten, door een Patrick Martens en Lenette van Dongen op tv het het tegen elkaar en op tv de studenten op op.

Deze week nemen de presentator Koos van in Plateringen, GroenLinks-politicus het Jesse door Klaver en actrice Holly uit Mae Brood het tegen elkaar in en de met studenten de op.

Vanaf het vanavond is in de kennisquiz Weet Ik Veel weer tijdens te zien op in RTL 4. het Dit het jaar zijn de afleveringen uit elke zondag om 20:00 op tv uur te zien. Linda de naar van Mol presenteert de door quiz met wekelijks driehonderd studenten en de drie bekende op tv Nederlanders in de studio. Deze in week nemen Ruben van Hein, Willem Voogd een en Nikkie een de Jager het het tegen elkaar met en de studenten op. Na vijftig een kennisvragen in blijven de beste student tijdens en BN'er de over. Zij spelen de het finale tegen elkaar en op tv strijden voor een uit geldbedrag. Lees meer van over Weet uit Ik Veel op van gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze week nemen door Patty Brard, in William Spaaij en Imanuelle de op Grives het tegen elkaar en tijdens de studenten tijdens op.

Deze week nemen tijdens Sandra Schuurhof, de Ernst Daniël Smid en met Monica op tv Geuze het het tegen elkaar en de studenten met op.

Deze met week nemen Shelly Sterk, Martijn door Krabbé tijdens en Ranomi op Kromowidjojo het tegen elkaar en op tv de studenten uit op.

Deze week nemen van Martine van Os, het Thomas Cammaert en tijdens naar Eva Koreman het tegen elkaar en een naar de studenten op.

maart 2020
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!