Programma gemist?

Deze week door nemen door Tina de Bruin, Freek Bartels en de Jorien van ter Mors het tegen elkaar door en in de studenten met op.

Deze week nemen het Tommie Christiaan, uit André Dongelmans en Kim in Feenstra een het tegen elkaar en de de studenten uit op.

Deze op tv week nemen op Merel Westrik, Henry Schut tijdens en Michiel uit Blankwaardt het tegen elkaar en van de van studenten op.

Deze week nemen met Jelle de van Jong, Angela de uit Jong en Heleen van op Royen het tegen op tv elkaar en de door met studenten op.

Deze week nemen tijdens de Eric Corton, Nick Schilder en tijdens Evi Hanssen de het tegen elkaar het en de studenten naar op.

Deze week nemen een Gwen van Poorten, met Patrick Martens door en Lenette van Dongen op het de tegen elkaar en de studenten door in op.

Deze week in nemen presentator Koos de van Plateringen, naar GroenLinks-politicus Jesse in Klaver en actrice in Holly Mae Brood het tegen elkaar met met en de studenten met op.

Vanaf de vanavond is de kennisquiz op tv Weet Ik door Veel weer te de zien op op tv RTL 4. Dit jaar zijn de een naar afleveringen elke zondag om tijdens 20:00 uur te zien. Linda de uit Mol naar presenteert de quiz tijdens met wekelijks driehonderd studenten het en drie bekende Nederlanders van in de op tv studio. Deze op week nemen Ruben Hein, Willem met Voogd en Nikkie de met Jager het het tegen met elkaar en de studenten naar op. Na vijftig kennisvragen blijven tijdens de beste student en in in BN'er over. Zij spelen de een finale tegen elkaar op tv en strijden op tv voor een geldbedrag. Lees uit meer over Weet door Ik Veel op met gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze met week nemen door Patty Brard, William Spaaij op en Imanuelle uit Grives het tegen elkaar door en de van studenten op.

Deze week van nemen tijdens Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en naar op tv Monica Geuze het tegen elkaar de en het de studenten op.

Deze tijdens week nemen Shelly Sterk, het Martijn het Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het op tegen naar elkaar en de in studenten op.

Deze met week nemen een Martine van Os, de Thomas Cammaert en Eva Koreman het met tegen een elkaar en een de studenten op.

Deze een week nemen Martijn Koning, het Amara Onwuka op tv en Gerard op tv Joling het tegen met elkaar en de studenten naar op.

Deze de week nemen door Maartje van de Wetering, een Domien Verschuuren en Vivienne op tv van met den Assem het tegen elkaar van en de studenten op op.

Deze door week nemen Owen Schumacher, Soundos de El Ahmadi door en Leo van Alkemade het tegen elkaar in en de studenten met op.

december 2019
24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2018 20:40

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Martijn Koning, Amara Onwuka en Gerard Joling het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2018 20:41

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Maartje van de Wetering, Domien Verschuuren en Vivienne van den Assem het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2018 20:41

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen Owen Schumacher, Soundos El Ahmadi en Leo Alkemade het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!