Programma gemist?

Kennisquiz met waarin de algemene kennis van tijdens Nederland wordt tijdens getest. 300 slimme studenten op en van drie bekende Nederlanders het beantwoorden vijftig uit kennisvragen. De beste op tv student en BN'er spelen de door finale de tegen elkaar.

Kennisquiz in waarin de algemene kennis van van Nederland wordt op getest. tijdens Driehonderd slimme studenten en drie met bekende Nederlanders beantwoorden vijftig van kennisvragen. door De beste student en op BN'er met spelen de finale het tegen elkaar.

Kennisquiz de waarin de algemene door kennis van Nederland wordt getest. op tv Driehonderd slimme studenten uit en drie de bekende Nederlanders beantwoorden vijftig het op tv kennisvragen. De beste op tv student en BN'er spelen tijdens de finale tegen in elkaar.

Deze op week nemen Tina op tv de Bruin, Freek van Bartels en Jorien tijdens ter Mors op het tegen elkaar en de op studenten naar op.

Deze in week nemen door Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim de het Feenstra het tegen elkaar en de uit studenten op op.

Deze in week nemen tijdens Merel Westrik, Henry Schut en Michiel van Blankwaardt het tijdens tegen elkaar het en de het studenten op.

Deze de week nemen Jelle de Jong, naar Angela de Jong de en Heleen van een Royen het tegen op in elkaar en de studenten een op.

Deze van week nemen Eric tijdens Corton, Nick op Schilder en Evi Hanssen naar het tegen het elkaar en de studenten uit op.

Deze in week nemen Gwen van van Poorten, tijdens Patrick Martens en Lenette van Dongen van met het tegen elkaar en de door studenten naar op.

Deze week nemen een presentator naar Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus een Jesse Klaver met en actrice Holly op tv Mae Brood het tegen elkaar naar van en de studenten een op.

Vanaf door vanavond is de in kennisquiz Weet Ik Veel van weer te in zien op RTL 4. op Dit op tv jaar zijn de afleveringen elke met zondag om 20:00 in uur het te zien. Linda de Mol presenteert de van een quiz met wekelijks door driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders het in de studio. Deze de een week nemen Ruben Hein, Willem op Voogd met en Nikkie de de Jager het tegen elkaar en de in door studenten op. Na vijftig kennisvragen blijven het de beste student tijdens en BN'er een over. Zij spelen de finale het met tegen elkaar en het strijden voor een geldbedrag. Lees meer over met Weet de Ik Veel op op tv gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze week nemen op tv Patty op Brard, William Spaaij en naar Imanuelle Grives het op tegen elkaar een en de studenten met op.

Deze in week nemen Sandra naar Schuurhof, Ernst Daniël Smid op tv en Monica Geuze het uit tegen elkaar en naar de studenten tijdens op.

Deze door week nemen Shelly tijdens Sterk, Martijn Krabbé en het Ranomi Kromowidjojo uit het tegen elkaar met en de studenten naar op.

Deze week een nemen Martine van door Os, Thomas Cammaert een en een Eva Koreman het in tegen elkaar en de studenten door op.

november 2021
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!