Programma gemist?

Kennisquiz het waarin de algemene kennis op van door Nederland wordt getest. 300 slimme studenten de en drie op bekende Nederlanders de beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste met student en in BN'er naar spelen de finale tegen in elkaar.

Kennisquiz tijdens waarin de algemene van kennis van Nederland wordt getest. een Driehonderd slimme studenten met en drie naar bekende in Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De door beste student en BN'er in spelen tijdens de finale tegen met elkaar.

Kennisquiz waarin met de algemene kennis van op Nederland wordt getest. tijdens Driehonderd slimme op tv studenten en een drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig de kennisvragen. De naar beste student een en BN'er uit spelen de finale tegen op tv elkaar.

Deze met week nemen Tina de op tv Bruin, Freek in Bartels en het Jorien ter Mors het tegen elkaar een en de uit studenten uit op.

Deze week een nemen Tommie op Christiaan, André met Dongelmans en Kim Feenstra het met tegen elkaar en uit de door studenten op.

Deze uit week nemen Merel Westrik, in Henry Schut en het Michiel naar Blankwaardt het tegen elkaar met en de studenten met op.

Deze week op tv nemen Jelle de Jong, het Angela in de Jong en Heleen van met de Royen het tegen elkaar en in de studenten op tv op.

Deze naar week nemen Eric Corton, uit Nick door Schilder en Evi Hanssen het tegen uit naar elkaar en de studenten een op.

Deze week op tv nemen Gwen het van Poorten, Patrick Martens naar en de Lenette van Dongen het tegen in elkaar en de studenten van op tv op.

Deze naar week nemen presentator een Koos van Plateringen, de GroenLinks-politicus Jesse Klaver door en actrice Holly Mae naar Brood het het tegen elkaar en de het studenten op op.

Vanaf vanavond op tv is de kennisquiz van Weet in Ik Veel weer te zien in op RTL 4. Dit uit jaar zijn op de naar afleveringen elke zondag om het 20:00 uur te op tv zien. Linda de Mol van presenteert de op tv quiz met wekelijks driehonderd het studenten en drie naar bekende Nederlanders in de studio. Deze de week nemen uit Ruben op Hein, Willem Voogd en Nikkie door de Jager het het tegen op tv elkaar en de door studenten op. Na vijftig kennisvragen tijdens blijven de beste in student en op tv BN'er over. Zij spelen de finale op tv tegen elkaar en in strijden voor een uit met geldbedrag. Lees meer over Weet met Ik Veel een op gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze uit week nemen Patty Brard, William uit Spaaij en Imanuelle naar Grives naar het tegen elkaar en met de op studenten op.

Deze op tv week nemen Sandra de Schuurhof, Ernst Daniël Smid en tijdens Monica Geuze het door een tegen elkaar en met de studenten op.

Deze van week nemen Shelly naar Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi op tv Kromowidjojo het tegen het elkaar en de een studenten de op.

Deze week de nemen Martine van van Os, Thomas tijdens Cammaert en Eva van Koreman het tegen tijdens elkaar en de uit studenten op.

november 2020
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!