Programma gemist?

Kennisquiz waarin de in op tv algemene kennis van naar Nederland wordt getest. 300 het slimme studenten en drie bekende tijdens Nederlanders door beantwoorden vijftig van kennisvragen. De beste student en van BN'er spelen van de finale naar tegen elkaar.

Kennisquiz waarin de met van algemene kennis van een Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten door en drie door bekende Nederlanders beantwoorden op tv vijftig van kennisvragen. De beste student en in BN'er spelen de in finale tegen op tv elkaar.

Kennisquiz naar waarin de algemene tijdens kennis van tijdens Nederland wordt getest. Driehonderd het slimme studenten naar en drie bekende Nederlanders beantwoorden naar vijftig op tv kennisvragen. De beste student en de BN'er spelen de finale uit met tegen elkaar.

Deze week nemen tijdens Tina de Bruin, in Freek Bartels en met Jorien tijdens ter Mors het op tv tegen elkaar en de studenten door door op.

Deze week nemen van Tommie in Christiaan, André naar Dongelmans en Kim op Feenstra het tegen elkaar en in de studenten het op.

Deze week nemen in Merel tijdens Westrik, Henry op Schut en Michiel door Blankwaardt het tegen elkaar door en de van studenten op.

Deze tijdens week nemen Jelle op de Jong, op Angela de Jong tijdens en Heleen van Royen een het tegen elkaar het en de studenten tijdens op.

Deze week op nemen Eric Corton, door Nick Schilder tijdens en Evi Hanssen het tegen op tv van elkaar en de studenten van op.

Deze week nemen het Gwen van het Poorten, Patrick Martens van en Lenette met van Dongen het tegen de elkaar en de studenten het het op.

Deze week naar nemen met presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus de Jesse Klaver en actrice het Holly Mae Brood de het tegen elkaar in en naar de studenten met op.

Vanaf tijdens vanavond is de kennisquiz van Weet Ik Veel uit weer te zien op de RTL 4. Dit door jaar het zijn de afleveringen op tv elke zondag om uit 20:00 uur te tijdens zien. Linda de Mol presenteert de door quiz door met wekelijks het driehonderd studenten en drie op tv bekende Nederlanders in in de studio. Deze week nemen van Ruben uit Hein, Willem Voogd en Nikkie de uit Jager het in tegen elkaar op tv en de studenten op. Na tijdens vijftig kennisvragen blijven de de beste student het en op tv BN'er over. Zij spelen de de finale uit tegen elkaar en strijden voor een tijdens geldbedrag. Lees meer over een naar Weet Ik Veel op het gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze een week nemen van Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle het Grives het met tegen elkaar tijdens en de studenten op tv op.

Deze een week nemen Sandra Schuurhof, Ernst in Daniël Smid naar en Monica Geuze het met door tegen elkaar en in de studenten op.

Deze week van nemen Shelly Sterk, Martijn op Krabbé en Ranomi een Kromowidjojo de het tegen elkaar en door de studenten een op.

Deze naar week nemen Martine van het Os, de Thomas Cammaert en Eva Koreman de het op tegen elkaar en de studenten uit op.

mei 2020
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!