Programma gemist?

Kennisquiz waarin op de met algemene kennis van Nederland het wordt getest. op tv 300 slimme studenten tijdens en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig naar kennisvragen. De van beste student en het BN'er spelen de door finale tegen uit elkaar.

Kennisquiz een waarin de algemene van kennis van de Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten een en drie met bekende Nederlanders beantwoorden vijftig op tv kennisvragen. met De beste van student en BN'er op tv spelen de finale tegen in elkaar.

Kennisquiz waarin van de uit algemene kennis van Nederland wordt tijdens getest. Driehonderd slimme studenten tijdens en drie bekende van Nederlanders beantwoorden vijftig het in kennisvragen. De beste student en een BN'er spelen de finale een tegen door elkaar.

Deze op week nemen Tina een de Bruin, Freek Bartels en in Jorien een ter Mors het tegen elkaar de en van de studenten op tv op.

Deze van week nemen Tommie Christiaan, het André Dongelmans met en Kim uit Feenstra het tegen elkaar en naar de studenten van op.

Deze in week nemen Merel Westrik, op tv Henry Schut en een Michiel Blankwaardt het tegen op uit elkaar en de naar studenten op.

Deze op week nemen Jelle de met Jong, Angela de in Jong en Heleen van op tv Royen het in tegen elkaar en op tv de studenten het op.

Deze het week nemen Eric Corton, het Nick Schilder en Evi het Hanssen het tijdens tegen elkaar en uit de studenten tijdens op.

Deze een week nemen Gwen van Poorten, op Patrick Martens en naar op Lenette van Dongen het tijdens tegen elkaar en de van studenten een op.

Deze naar week nemen presentator Koos van op Plateringen, de GroenLinks-politicus Jesse een Klaver en actrice een Holly Mae Brood het tegen met elkaar en de studenten op tv uit op.

Vanaf in vanavond is de kennisquiz Weet een een Ik Veel weer op te zien op RTL 4. Dit tijdens jaar zijn van de uit afleveringen elke zondag om 20:00 met uur te zien. Linda de het Mol het presenteert de tijdens quiz met wekelijks driehonderd studenten en door drie naar bekende Nederlanders op tv in de studio. Deze week nemen Ruben op Hein, Willem Voogd uit en Nikkie van de Jager het tegen op tv elkaar uit en de studenten op. Na naar vijftig de kennisvragen blijven de beste student tijdens en BN'er het over. Zij spelen van de finale naar tegen elkaar en strijden met voor een geldbedrag. Lees meer over op tv Weet tijdens Ik Veel op naar gids.tv/programma/weet-ik-veel.

Deze de week nemen uit Patty Brard, William Spaaij en de Imanuelle de Grives het tegen tijdens elkaar en de studenten een op.

Deze naar week nemen Sandra Schuurhof, Ernst door Daniël Smid een en Monica Geuze het het tegen op tv elkaar en de studenten tijdens op.

Deze week nemen uit Shelly Sterk, Martijn van Krabbé de en Ranomi Kromowidjojo het in tegen elkaar en de uit studenten de op.

Deze week door nemen Martine van door Os, Thomas de Cammaert en Eva Koreman het de door tegen elkaar en de in studenten op.

juni 2021
08-03-2020 20:07

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

01-03-2020 20:08

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

23-02-2020 20:08

Afl. 1

Weet Ik Veel - Afl. 1

Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Driehonderd slimme studenten en drie bekende Nederlanders beantwoorden vijftig kennisvragen. De beste student en BN'er spelen de finale tegen elkaar.

24-02-2019 20:09

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Tina de Bruin, Freek Bartels en Jorien ter Mors het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2019 20:08

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Tommie Christiaan, André Dongelmans en Kim Feenstra het tegen elkaar en de studenten op.

10-02-2019 20:08

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op.

03-02-2019 20:10

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Jelle de Jong, Angela de Jong en Heleen van Royen het tegen elkaar en de studenten op.

27-01-2019 20:09

Afl. 4

Weet Ik Veel - Afl. 4

Deze week nemen Eric Corton, Nick Schilder en Evi Hanssen het tegen elkaar en de studenten op.

20-01-2019 20:09

Afl. 3

Weet Ik Veel - Afl. 3

Deze week nemen Gwen van Poorten, Patrick Martens en Lenette van Dongen het tegen elkaar en de studenten op.

13-01-2019 20:10

Afl. 2

Weet Ik Veel - Afl. 2

Deze week nemen presentator Koos van Plateringen, GroenLinks-politicus Jesse Klaver en actrice Holly Mae Brood het tegen elkaar en de studenten op.

06-01-2019 20:08

Terug: Weet Ik Veel

Weet Ik Veel - Terug: Weet Ik Veel

Vanaf vanavond is de kennisquiz Weet Ik Veel weer te zien op RTL 4. Dit jaar zijn de afleveringen elke zondag om 20:00 uur te zien. Linda de Mol presenteert de quiz met wekelijks driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders in de stu...

10-03-2018 20:40

Afl. 8

Weet Ik Veel - Afl. 8

Deze week nemen Patty Brard, William Spaaij en Imanuelle Grives het tegen elkaar en de studenten op.

03-03-2018 20:41

Afl. 7

Weet Ik Veel - Afl. 7

Deze week nemen Sandra Schuurhof, Ernst Daniël Smid en Monica Geuze het tegen elkaar en de studenten op.

24-02-2018 20:40

Afl. 6

Weet Ik Veel - Afl. 6

Deze week nemen Shelly Sterk, Martijn Krabbé en Ranomi Kromowidjojo het tegen elkaar en de studenten op.

17-02-2018 20:41

Afl. 5

Weet Ik Veel - Afl. 5

Deze week nemen Martine van Os, Thomas Cammaert en Eva Koreman het tegen elkaar en de studenten op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weet Ik Veel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weet Ik Veel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weet Ik Veel bij Weet Ik Veel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weet Ik Veel. Heb je een uitzending van Weet Ik Veel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weet Ik Veel gemist

Gasten: Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike.

Uitzending gemist van Weet Ik Veel? Hier kun je alle uitzendingen van Weet Ik Veel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!