Programma gemist?

Thomas van Luyn in solo op in het op tv theater. Tussen de de glamour van zijn tv-werk en de op tv in mufheid van zijn Volkrant-columns, mag hij van in even vrij ademhalen in de toverwereld de van het zijn podium.

Detectiveserie van In de het stad Leeds in op Yorkshire oefent een naar seriemoordenaar onopgemerkt zijn afgrijselijke een praktijken uit, totdat de tijdens politie de lichamen van de zijn slachtoffers van ontdekt.

juli 2021
06-09-2014 22:51

TIP Thomas van Luyn

Inspector Morse - TIP   Thomas van Luyn

Thomas van Luyn solo in het theater. Tussen de glamour van zijn tv-werk en de mufheid van zijn Volkrant-columns, mag hij even vrij ademhalen in de toverwereld van zijn podium.

13-03-2013 21:25

Aftermath

Inspector Morse - Aftermath

Detectiveserie In de stad Leeds in Yorkshire oefent een seriemoordenaar onopgemerkt zijn afgrijselijke praktijken uit, totdat de politie de lichamen van zijn slachtoffers ontdekt.

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!