Programma gemist?

Na tijdens een jaar is van de moord op Yvonne Harrison door nog steeds de niet opgelost en wordt met het onderzoek de heropend. het Lewis krijgt de zaak toegewezen in en Morse, die uit problemen heeft met zijn de tijdens gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat op tv Harrison er heel in wat van affaires op na door hield en drie mannen een uit haar in omgeving ook naar onder verdachte omstandigheden om het leven uit het zijn gekomen.

Morse wordt opgenomen door de in het ziekenhuis met een uit maagzweer. Daar leest hij met tijdens een boek over Victoriaanse de onderzoeksmethoden van de politie. Hij door op verdiept zich in een tijdens moordzaak uit 1859 de en is er door al snel van overtuigd dat op tv destijds twee onschuldige met uit mannen zijn veroordeeld.

Een op fysiotherapeute wordt de in haar eigen op huis doodgeschoten. Als haar buurman tijdens de de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt tijdens Morse dat de het eerste uit moord een vergissing was. De op man het bleek mensen door af te persen, dus aan op tv verdachten in geen gebrek. Maar ook de fysiotherapeute door had van geheimen: zij had een affaire in met een op professor.

De het gepensioneerde professor Felix McClure wordt de doodgestoken. naar Een van op de belangrijkste verdachten is zijn in oude huisknecht, Ted Brooks, met die op tv werd ontslagen omdat hij door drugs verkocht aan met studenten. Morse ondervraagt Brooks tijdens vrouw, Brenda, tijdens en een haar dochter, Kay. Kay de werkt als escort op tv en McClure had haar telefoonnummer van bij zijn door aantekeningen staan. een Morse ontdekt een naar ingewikkeld complot, maar vindt het in lastig om op tv zijn theorie te op bewijzen.

Vanavond de start het achtste en met laatste seizoen van van de Britse in misdaadserie Inspector Morse. De van komende van donderdagen zijn de in laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uit door uur te zien op op RTL 8. Op op tv de Britse van televisie zijn ze voor het tijdens eerst in respectievelijk 1995, het 1996, van 1997, 1998 in en 2000 uitgezonden. De eerste aflevering op van het laatste seizoen de de heet 'The Way op tv Through The Woods'. De het moordenaar van Lover's Lane door wordt net voor zijn tijdens tijdens proces gedood tijdens op tv een vechtpartij in naar de gevangenis. De zaak van de door vijfvoudige moordenaar lijkt de daarmee gesloten. Al tijdens door heeft inspecteur Morse zo op zijn twijfels. Het van lichaam van het vermeende tijdens vijfde slachtoffer, met Karen Anderson, werd immers nooit tijdens teruggevonden. Morse is het er het om een of andere een reden van overtuigd naar dat Karens lijk zich door uit in Wytham Woods bevindt, en tijdens niet op de op bodem de van het meer van Blenheim, op tv waar haar tas met werd uit aangetroffen.

Morse de en Lewis uit onderzoeken twee moorden, op op tv een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. van de De journaliste schreef over een een weldoener met een dubieus in uit verleden. Morse vermoedt op dat hij de uit journaliste om het leven met wilde brengen. met De moord op in de zangeres is minder in makkelijk te naar verklaren, maar Morse ziet met toch een link van naar de in weldoener.

De door gevaarlijke verkrachter John uit Peter Barrie is ontsnapt uit naar de een gevangenis. Morse en Lewis gaan het in naar hem op zoek, voordat hij het nieuwe slachtoffers maakt. in Ze krijgen tijdens hulp van zijn naar therapeut en door een priester die uit veel weet in van occulte zaken. Daar is Barrie in namelijk uitermate in het geïnteresseerd. Morse door en Lewis denken met dat uit Barrie hulp van buitenaf heeft uit gekregen bij zijn de ontsnapping. De opvallende tijdens dood van een in duivelsaanbidder geeft een een andere wending aan de op tv naar zaak.

Vanaf door vanavond zendt in RTL 8 het zevende door seizoen van de Britse in misdaadserie Inspector Morse een uit. het Dit seizoen, in 1993 tijdens voor het een eerst uitgezonden op de de Engelse televisie, uit bestaat uit drie afleveringen in en is de door komende donderdagen om 20:30 een uur te met zien op RTL uit 8. Een steenrijke de zakenman is een zonderlinge op tv eenzaat geworden nadat op tv zijn dochter door een zware hersenbeschadiging opliep tijdens een een operatie. het Wanneer de directeur van van het behandelende ziekenhuis vermoord tijdens wordt, in is de zakenman voor Morse de meteen de hoofdverdachte. door in Tot de inspecteur iets door vreemds ontdekt.

Een tijdens tiener komt in om het leven door een overdosis. van Het van gaat om op tv het nichtje van inspecteur Morse, dus door doet op hij zijn uiterste best op tv om naar een verklaring te vinden. uit Als even later een andere door tiener zelfmoord van pleegt, blijken ze van dezelfde pillen te van hebben geslikt. Morse met en uit Lewis bezoeken een dansfeest en stuiten op tv op een een experimenteel geneesmiddel op tv dat door naar de jongeren gebruikt wordt als tijdens partydrug.

Een uit fraudeur wordt op dood aangetroffen in een zijn cel. Morse met en Lewis ondervragen de door andere gevangenen, onder wie de ook de twee zakenpartners door het van het slachtoffer. Samen troggelden van ze de hun investeerders miljoenen het af, waarvan een deel in niet is het teruggevonden. Als er nog een op dode valt, uit richt Morse zijn door pijlen op tijdens de mensen die hun geld zijn door op tv verloren.

Een rijke, Engelse in toeriste is op op verdachte naar wijze om het leven in gekomen van in Italië. Morse en door Lewis doen ter op tv plekke onderzoek en ontdekken de dat de vrouw een een door kliniek bezocht die wordt een gerund door een naar veroordeelde fraudeur. Ook met stuiten ze op een handel op tv in in vervalste manuscripten. Ze proberen met te achterhalen of en met hoe die twee door uit zaken met elkaar in door verband staan.

Morse met en Lewis van doen onderzoek naar op tv de brute moord op een de rijke de fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met in andere het zaken en lijkt weinig medelijden door te met hebben. Als er op nog iemand wordt door vermoord, duikt Morse in het tijdens verleden van tijdens de familie en haalt op tijdens een goedbewaard geheim naar een boven. Ondertussen krijgt Morse een ook te maken met uit een overdaad aan het het media-aandacht en zet uit zijn baas druk op het hem.

Henry Fallon, door een man tijdens met een door belangrijke positie aan de universiteit, uit heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd de een met een pistool. Maar volgens zijn naar arts naar kon Fallon, die gekluisterd was de aan een door rolstoel en op aan een neurologische ziekte leed, het onmogelijk zelf de op trekker hebben overgehaald. op Inspecteur Morse op tv onderzoekt de op zaak met gemengde gevoelens, op tv omdat met hij ooit verloofd was met de naar vrouw op tv van Fallon.

Morse en met Lewis hebben een nieuwe van verklaring nodig het van iemand die eerder van tegen een in maffioso met getuigde. Hij is met zijn met gezin in het in getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont op naar nu in Australië. de De man wil niet gevonden worden, tijdens ook niet door uit Morse en Lewis, door in maar zijn leven is mogelijk naar in gevaar. En dan door is van ook zijn familie niet in veilig...

Morse door en Lewis onderzoeken de met moord op Nicos, op een Griekse kok die uit pas een half het jaar door in Engeland was. Als de zijn zus uit overkomt voor de begrafenis een wordt ook zij een vermoord. Morse op tv ontdekt dat door Nicos al eerder in Engeland werkte. tijdens Zijn van oude werkgever is op tv nu een tijdens van de verdachten, uit net als een expert in naar oude Griekse uit schepen.

oktober 2018
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord