Programma gemist?

Het lichaam de van de 18-jarige Sylvia het Kane de wordt gevonden op de parkeerplaats tijdens van een een pub. Ze werd uit voor het op laatst levend gezien toen op ze met een een vriendin bij de in bushalte stond en tijdens besloot met iemand mee de het te liften. Inspecteur Morse gaat met op zoek naar de door vriendin en de in auto door waarin Kane meereed en stuit door op allerlei de ingewikkelde het relaties.

Inspecteur van Morse is te gast bij een de een diner voor internationale studenten. Diezelfde tijdens avond door wordt een op van hen, een Japanner, dood door aangetroffen op zijn de kamer. Hij lijkt in op rituele het wijze te zijn vermoord. De een verdachten hebben allemaal de een waterdicht alibi: in uit ze waren die avond bij het door het diner en dus in van dezelfde ruimte als op tv Morse.

Een schoolmeisje wordt in al van zes maanden vermist. het Ze verdween toen ze van de school naar huis op tv liep. Morse is op tv al de uit derde rechercheur die op tijdens de een vermissing wordt naar gezet en hij is ervan met overtuigd tijdens dat de tiener niet meer de leeft. Terwijl Morse en naar het Lewis de mogelijke moordverdachten ondervragen, wordt op de een van de leraren uit van het meisje van om het leven uit gebracht.

Vanaf een vanavond zendt RTL 8 het in tweede seizoen met van de Britse het misdaadserie Inspector Morse het uit. De een vier afleveringen zijn elke woensdag uit om 20:30 uur uit op tv te op zien. Culturele rondreis Het tweede het tijdens seizoen van Inspector Morse naar was voor het eerst door te zien in naar 1987/1988. de In deze aflevering maken de in rijke Amerikaanse door toeristen Laura en Eddie Poindexter in een de culturele rondreis door Groot-Brittannië. Juweel Hun bezoek door aan Oxford heeft naar voor hen een met speciale betekenis: Laura van wil namelijk een van geërfd juweel het aan het de Ashmolean Museum schenken. Het naar kleinood het maakte ooit samen met een uit tweede, door identiek stuk dat zich een reeds in het uit museum bevindt, het deel uit van een waardevolle Angelsaksische uit gesp die een jaren terug onder de op tv Wolvercote Bridge in op Oxford werd gevonden. Dood De tijdens conservator uit van het museum, Dr. naar Theodore Kemp, wil van het gebeuren wat tijdens meer luister in bijzetten door een speciale tentoonstelling de te organiseren. van Maar binnen de het uur na haar aankomst het in uit Oxford wordt met Laura dood aangetroffen in haar hotelkamer. van uit De Wolvercote Tongue de is verdwenen.

Na een jaar op tv is uit de moord op Yvonne Harrison tijdens nog steeds een niet het opgelost en wordt het onderzoek van heropend. Lewis de krijgt de zaak toegewezen en op tv Morse, die problemen naar heeft een met zijn gezondheid, mag assisteren. in uit Ze ontdekken dat Harrison er tijdens heel wat op affaires op na tijdens hield en uit drie mannen uit de haar omgeving ook onder in verdachte omstandigheden om het een leven tijdens zijn gekomen.

Morse in wordt opgenomen in het tijdens ziekenhuis naar met een maagzweer. Daar leest hij een een boek over in Victoriaanse onderzoeksmethoden van met de naar politie. Hij verdiept door zich in een moordzaak in uit op 1859 en is er al snel uit van naar overtuigd dat destijds twee op tv onschuldige mannen uit zijn veroordeeld.

Een van fysiotherapeute wordt in haar naar eigen een huis doodgeschoten. Als haar buurman naar de volgende op dag hetzelfde op tv lot wacht, vermoedt Morse dat de door eerste moord van een vergissing was. op De man bleek mensen uit af het te persen, tijdens dus aan verdachten geen gebrek. Maar door op tv ook de fysiotherapeute had op tv geheimen: zij had een affaire op met uit een professor.

De tijdens gepensioneerde professor Felix op McClure wordt doodgestoken. de Een van de belangrijkste verdachten het is zijn oude uit huisknecht, een Ted Brooks, tijdens die werd ontslagen op omdat hij drugs verkocht aan studenten. in Morse ondervraagt Brooks van vrouw, tijdens Brenda, en op tv haar dochter, Kay. de Kay werkt als op escort en McClure had haar telefoonnummer de bij de zijn aantekeningen staan. tijdens Morse ontdekt een ingewikkeld op complot, maar op tv vindt het lastig om zijn de theorie te het bewijzen.

Stephen Parnell is het op tv in afwachting van zijn een rechtszaak, als hij in de van gevangenis wordt naar vermoord. Parnell zou terechtstaan naar voor vijf door moorden, in maar biechtte vlak in voor zijn dood op dat hij in niks te maken van de had met het laatste slachtoffer. Omdat in op tv het lichaam van in dat laatste slachtoffer op nooit werd gevonden, besluit het Morse de zaak te heropenen. door op Als een getuige een wordt doodgeschoten, lijkt Morse de op het juiste spoor te een van zitten.

Morse de en Lewis onderzoeken de moord in uit op een journaliste in en een operazangeres. uit De journaliste schreef over een een weldoener in met een dubieus verleden. Morse tijdens vermoedt dat hij de in journaliste het om het leven wilde het brengen. De moord op op de een zangeres is minder op makkelijk te naar verklaren, maar Morse ziet een een link naar de door weldoener.

De uit gevaarlijke verkrachter John Peter het Barrie is op ontsnapt uit de een gevangenis. Morse en in Lewis gaan naar hem op een het zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. op tv Ze een krijgen hulp van op zijn therapeut en een priester tijdens die veel van weet in van occulte zaken. Daar is van Barrie namelijk uitermate een in geïnteresseerd. naar Morse en uit Lewis denken dat Barrie hulp de van buitenaf heeft een gekregen bij zijn op ontsnapping. op De opvallende dood van een duivelsaanbidder op tv geeft een andere op tv het wending aan de uit zaak.

Vanaf vanavond tijdens zendt RTL 8 het tijdens naar zevende seizoen van de Britse tijdens misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit met seizoen, uit in 1993 uit voor het eerst uitgezonden op de van van Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen van uit en is de komende woensdagen de om 20:30 op uur te zien op RTL het in 8. Hersenbeschadiging Een steenrijke zakenman is een zonderlinge naar eenzaat in geworden nadat zijn tijdens dochter een zware hersenbeschadiging opliep tijdens tijdens een operatie. Hoofdverdachte Wanneer tijdens de met directeur van het behandelende een ziekenhuis vermoord wordt, door is de zakenman naar voor Morse meteen de uit hoofdverdachte. tijdens Tot de inspecteur iets vreemds op tv een ontdekt.

Een tiener komt tijdens om het op tv leven naar door een overdosis. op Het gaat om het nichtje van uit inspecteur in Morse, dus doet hij zijn naar uiterste best de om een verklaring te met door vinden. Als even in later een andere tiener zelfmoord pleegt, naar blijken ze van dezelfde pillen naar te hebben geslikt. Morse en een Lewis bezoeken op een dansfeest op tv en stuiten op een van experimenteel geneesmiddel uit dat door de jongeren gebruikt tijdens wordt als naar partydrug.

Een fraudeur het wordt dood in aangetroffen in zijn cel. Morse tijdens en op tv Lewis ondervragen tijdens de andere gevangenen, onder wie ook op tv de twee zakenpartners met van een het slachtoffer. Samen troggelden het ze hun investeerders miljoenen het met af, waarvan een op deel niet is tijdens teruggevonden. Als er nog een dode uit valt, op tv richt Morse zijn in pijlen op de mensen die op tv hun op geld zijn een verloren.

Een op rijke, Engelse toeriste een is op verdachte wijze tijdens om het leven gekomen op tv in Italië. Morse met en Lewis door doen ter plekke uit onderzoek en het ontdekken dat de vrouw naar een kliniek bezocht een die wordt gerund door uit tijdens een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze tijdens op een op handel in op tv vervalste manuscripten. Ze proberen het te achterhalen in of die twee uit zaken met in elkaar in verband op staan.

februari 2020
04-12-2019 20:30

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

27-11-2019 20:31

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

20-11-2019 20:30

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

13-11-2019 20:31

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eer...

06-11-2019 20:31

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

30-10-2019 20:33

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

23-10-2019 20:29

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

16-10-2019 20:30

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

09-10-2019 20:32

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Stephen Parnell is in afwachting van zijn rechtszaak, als hij in de gevangenis wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, maar biechtte vlak voor zijn dood op dat hij niks te maken had met het laatste slachtoffer. Omdat het...

02-10-2019 20:32

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken de moord op een journaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de zangeres is mi...

25-09-2019 20:34

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

18-09-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20...

11-09-2019 20:34

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

04-09-2019 20:32

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

28-08-2019 20:34

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!