Programma gemist?

De op tv directeur van op een familie-bierbrouwerij Trevor naar Radford wordt dood aangetroffen in het een uit biertank. Een concurrent deed onlangs een een bod op een de brouwerij de en er was onenigheid op binnen naar de familie over de een toekomst van het bedrijf. Morse uit en Lewis het ontdekken dat de vrouw een van Trevor een het naar affaire had, dus zijn er tijdens meerdere op motieven te bedenken voor de met moord.

Een professor in overlijdt aan een van hartaanval, nadat hij op naar straat een is beroofd. Hij was op op tv weg naar op de universiteit om met een controversiële toespraak het over het op milieu te houden, waardoor inspecteur naar de Morse vermoedt dat er door meer aan de hand is. de Tijdens het zijn onderzoek stuit op tv hij op mysterieuze pakketjes, in weggemoffelde wetenschappelijke onderzoeksresultaten en de de een lang verborgen het tragedie.

Een een succesvolle architect wordt dood aangetroffen tijdens in een parkeergarage. op tv Hij zit gewurgd door tijdens in zijn auto. In de zoektocht uit naar de moordenaar van van stuiten Morse en door Lewis op diverse vrouwen en op tv collega's uit die of een hekel met hadden aan van de architect, of van hem een hielden.

Anthony uit Donn, een vroegere kamergenoot van de de Morse, is in Oxford naar om mee te doen aan met uit een cricketwedstrijd. Nog voordat hij Morse door de heeft kunnen bijpraten, wordt hij van vermoord. Lewis het vervangt Donn in het cricketteam het in de door hoop in meer over hem en een mogelijke vijanden door te weten te tijdens komen. Tijdens de wedstrijd op wordt er naar nog iemand vermoord.

In het van kanaal drijft een tijdens lichaam. Het hoofd uit ontbreekt, in wat de identificatie lastig maakt. tijdens Een oude studievriend van met Morse naar doet melding van het een verdwijning. Het plaatsvervangend hoofd met de van de Beaumont-faculteit, David Kerridge, naar is niet op zijn op uit werk verschenen. Morse ontdekt een dat Kerridge van is vermoord in zijn appartement naar in Londen. een Er blijkt een connectie op te op zijn met de op man die in het kanaal is door in gevonden.

De welgestelde Sir de Julius Hanbury op tv wordt op vermist en een door aantal van zijn schilderijen is gestolen. een op tv Als Morse en Lewis onderzoek van doen bij zijn huis, op treffen ze op hem levenloos door aan. Hanbury op was in de race voor uit een belangrijke naar positie bij de uit universiteit. Wilde zijn grootste op tv rivaal hem naar uit de weg naar ruimen?

Het lichaam op tv van de 18-jarige het Sylvia Kane op tv wordt gevonden op de parkeerplaats uit van door een pub. Ze het werd voor het uit laatst levend gezien door toen ze met een vriendin het bij de het bushalte een stond en besloot met tijdens iemand mee te liften. Inspecteur de Morse gaat op op zoek naar de op tv vriendin en de de van auto waarin Kane meereed en stuit in op het allerlei ingewikkelde van relaties.

Inspecteur Morse is het te gast bij tijdens een diner van voor internationale het studenten. Diezelfde avond wordt een een van het hen, een van Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. van Hij lijkt door op rituele met wijze te zijn vermoord. van De verdachten in hebben allemaal met een waterdicht alibi: ze waren die uit van avond bij het diner en dus op tv in dezelfde ruimte tijdens op tv als Morse.

Een een schoolmeisje wordt al uit zes maanden vermist. op tv Ze verdween toen ze van in tijdens school naar huis liep. Morse is uit al de op tv derde rechercheur die op naar de vermissing op tv wordt gezet en hij uit uit is ervan overtuigd dat de op tv tiener niet meer leeft. op tv uit Terwijl Morse en Lewis de de mogelijke moordverdachten ondervragen, van wordt het een van de leraren van van het meisje om het door op leven gebracht.

Vanaf vanavond is op tv op het tweede seizoen van de met Britse misdaadserie Inspector Morse door van elke woensdag om 20:30 van uur te zien met op RTL 8. De de RTL-zender zendt alle seizoenen met tijdens van deze serie achter elkaar uit. een tijdens Seizoen 2 is voor het van eerst uitgezonden op uit de Britse tv in op 1987-1988 en bestaat op tv met uit vier afleveringen. De de rijke Amerikaanse toeristen Laura naar en Eddie Poindexter maken in het deze aflevering een een culturele rondreis door de Groot-Brittannië. op tv Hun bezoek naar aan Oxford heeft voor hen van een speciale in betekenis: Laura op wil namelijk een geërfd juweel aan op tv het Ashmolean naar Museum schenken. Het de kleinood in maakte ooit samen met een tweede, de identiek stuk dat met zich reeds met in met het museum bevindt, door deel uit van een waardevolle op Angelsaksische gesp die jaren de terug tijdens onder de een Wolvercote Bridge in op Oxford werd gevonden. De op tv conservator van het museum, op Dr. Theodore naar Kemp, wil het gebeuren wat van meer luister bijzetten op tv door een speciale op tentoonstelling te organiseren. naar Maar binnen het uit uur na haar met aankomst in Oxford de wordt Laura op dood aangetroffen in in haar hotelkamer. De Wolvercote van Tongue is door verdwenen.

Een kerkvoogd wordt uit na een speciale door kerkdienst dood het aangetroffen met een mes op tv op in zijn borstkas. Uit door de autopsie blijkt van dat hij is gestorven door aan een overdosis naar morfine. Al snel komen door meer aanwezigen van tijdens de uit kerkdienst op verdachte wijze om op het leven. tijdens Inspecteur Morse is tijdens bang naar dat er nog tijdens meer mensen in gevaar de zijn, dus moet op tv hij snel de moordenaar van zien te van ontmaskeren.

Een dove medewerker op tv de van de toelatingscommissie op van de universiteit naar van Oxford sterft aan tijdens een cyanidevergiftiging. Inspecteur Morse het is ervan overtuigd dat van hij is vermoord. tijdens in Als er nog in iemand uit de tijdens toelatingscommissie wordt vermoord, ondervraagt Morse van de op tv overige leden. Hij belandt in in een doolhof vol list, op tv bedrog en tijdens affaires.

Vanaf naar vanavond zendt RTL 8 in het in eerste seizoen van de Britse in misdaadserie Inspector het Morse uit. de De serie werd voor het het eerst uitgezonden het op de Engelse televisie in naar 1987. Na met maandenlang alle seizoenen het van A Touch of met Frost te hebben in uitgezonden op van de woensdagavond van met RTL 8, wordt vanaf vanavond een wekelijks op tv op woensdag om 20:30 van uur Inspector tijdens Morse uitgezonden. een De eerste aflevering de gaat over pianolerares Anne Staveley. Zij naar woont in Jericho, met een nogal verwaarloosde van buurt met in Oxford. De op tv vriendelijke detective Morse is lid naar van hetzelfde van zangkoor als Anne het en brengt haar van na de repetitie naar tijdens de huis om haar door wat beter te leren kennen. het Hij is op dan ook geschokt door wanneer hij enkele naar dagen later in verneemt dat Anne dood met is teruggevonden door in haar eigen huis. Een een bevriende patholoog op tv vertelt Morse het dat de jonge in vrouw zwanger was op tv toen ze stierf. Het lijkt een erop dat zij zelfmoord met in heeft gepleegd, maar Morse voelt op tv haast intuïtief aan dat naar uit er meer aan de met hand is.0

Na een een jaar is het de moord met op Yvonne Harrison nog in steeds niet opgelost en wordt uit het onderzoek heropend. het Lewis op krijgt de zaak toegewezen en op Morse, die problemen op heeft met in zijn gezondheid, mag van assisteren. Ze ontdekken dat naar Harrison er een heel wat naar affaires op na hield en een drie door mannen uit haar omgeving naar ook onder verdachte omstandigheden van om het in leven van zijn gekomen.

Morse wordt opgenomen op in het ziekenhuis het met de een maagzweer. Daar het leest hij een in boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van een op de politie. Hij verdiept zich in in uit een moordzaak uit 1859 en is het er al met snel van overtuigd tijdens dat destijds op tv twee onschuldige mannen zijn tijdens veroordeeld.

juni 2019
19-06-2019 20:33

The sins of the fathers

Inspector Morse - The sins of the fathers

De directeur van een familie-bierbrouwerij Trevor Radford wordt dood aangetroffen in een biertank. Een concurrent deed onlangs een bod op de brouwerij en er was onenigheid binnen de familie over de toekomst van het bedrijf. Morse en Lewis o...

12-06-2019 20:33

Infernal serpent

Inspector Morse - Infernal serpent

Een professor overlijdt aan een hartaanval, nadat hij op straat is beroofd. Hij was op weg naar de universiteit om een controversiële toespraak over het milieu te houden, waardoor inspecteur Morse vermoedt dat er meer aan de hand is. Tijden...

05-06-2019 20:35

The secret of bay 5b

Inspector Morse - The secret of bay 5b

Een succesvolle architect wordt dood aangetroffen in een parkeergarage. Hij zit gewurgd in zijn auto. In de zoektocht naar de moordenaar stuiten Morse en Lewis op diverse vrouwen en collega's die of een hekel hadden aan de architect, of van...

29-05-2019 20:33

Deceived by flight

Inspector Morse - Deceived by flight

Anthony Donn, een vroegere kamergenoot van Morse, is in Oxford om mee te doen aan een cricketwedstrijd. Nog voordat hij Morse heeft kunnen bijpraten, wordt hij vermoord. Lewis vervangt Donn in het cricketteam in de hoop meer over hem en mog...

22-05-2019 20:33

The last enemy

Inspector Morse - The last enemy

In het kanaal drijft een lichaam. Het hoofd ontbreekt, wat de identificatie lastig maakt. Een oude studievriend van Morse doet melding van een verdwijning. Het plaatsvervangend hoofd van de Beaumont-faculteit, David Kerridge, is niet op zij...

15-05-2019 20:34

The ghost in the machine

Inspector Morse - The ghost in the machine

De welgestelde Sir Julius Hanbury wordt vermist en een aantal van zijn schilderijen is gestolen. Als Morse en Lewis onderzoek doen bij zijn huis, treffen ze hem levenloos aan. Hanbury was in de race voor een belangrijke positie bij de unive...

08-05-2019 20:34

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

01-05-2019 20:34

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

24-04-2019 20:33

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

17-04-2019 20:32

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De RTL-zender zendt alle seizoenen van deze serie achter elkaar uit. Seizoen 2 is voor het eerst uitgezonden op d...

10-04-2019 20:32

Service of all the dead

Inspector Morse - Service of all the dead

Een kerkvoogd wordt na een speciale kerkdienst dood aangetroffen met een mes in zijn borstkas. Uit de autopsie blijkt dat hij is gestorven aan een overdosis morfine. Al snel komen meer aanwezigen van de kerkdienst op verdachte wijze om het ...

03-04-2019 20:34

The silent world of Nicholas Quinn

Inspector Morse - The silent world of Nicholas Quinn

Een dove medewerker van de toelatingscommissie van de universiteit van Oxford sterft aan een cyanidevergiftiging. Inspecteur Morse is ervan overtuigd dat hij is vermoord. Als er nog iemand uit de toelatingscommissie wordt vermoord, ondervra...

27-03-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 1

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 1

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het eerste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De serie werd voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie in 1987. Na maandenlang alle seizoenen van A Touch of Frost te hebben uitgezonde...

07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 19-06-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord