Programma gemist?

Het lichaam van met naar de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden in uit op de parkeerplaats van in een pub. Ze van werd voor van het laatst levend gezien toen de ze van met een vriendin bij de naar bushalte stond en besloot het met iemand mee van te liften. met Inspecteur Morse naar gaat op zoek naar naar de vriendin en de door auto van waarin Kane meereed en stuit van op in allerlei ingewikkelde uit relaties.

Inspecteur Morse is door te gast bij het een op diner voor naar internationale studenten. Diezelfde avond wordt de een met van hen, een op tv Japanner, dood aangetroffen op naar zijn kamer. Hij lijkt op de rituele wijze op te zijn vermoord. De van verdachten hebben de allemaal een waterdicht alibi: met ze waren in die in avond bij het diner en uit dus in op tv dezelfde ruimte als tijdens Morse.

Een schoolmeisje wordt van al zes een maanden vermist. Ze verdween op tv tijdens toen ze van school uit naar huis liep. Morse is het al tijdens de derde rechercheur naar die op de op vermissing wordt gezet met en hij is naar ervan overtuigd dat het de tiener niet meer leeft. uit op tv Terwijl Morse en met Lewis de mogelijke moordverdachten ondervragen, wordt uit een met van de van leraren van het naar meisje om het leven de gebracht.

Vanaf uit vanavond zendt RTL met 8 het tweede door seizoen van de Britse misdaadserie door Inspector Morse uit. met naar De vier afleveringen tijdens zijn elke woensdag om 20:30 naar uur op op tv te zien. Culturele rondreis Het een tweede seizoen van Inspector uit het Morse was voor het eerst te in een zien in 1987/1988. van In deze aflevering maken de de rijke Amerikaanse het toeristen Laura en Eddie Poindexter uit een culturele met rondreis door van Groot-Brittannië. Juweel Hun bezoek aan door Oxford heeft een voor hen een speciale betekenis: in Laura wil het namelijk een geërfd juweel een aan het door Ashmolean Museum schenken. Het kleinood in op tv maakte ooit samen met met een tweede, identiek stuk dat tijdens zich reeds met in het museum van bevindt, deel uit van van een van waardevolle Angelsaksische tijdens gesp die jaren terug in onder de Wolvercote Bridge in tijdens Oxford werd op tv gevonden. Dood De in conservator van het museum, Dr. Theodore het Kemp, wil het in gebeuren wat meer het uit luister bijzetten door een speciale tentoonstelling in van te organiseren. Maar binnen het uur van na haar aankomst door in Oxford wordt tijdens Laura tijdens dood aangetroffen op tv in haar hotelkamer. met De Wolvercote Tongue is op tv verdwenen.

Na een naar jaar in is de moord op Yvonne Harrison op tv nog steeds niet op opgelost en wordt op het onderzoek van heropend. Lewis krijgt in de zaak toegewezen met en Morse, door die problemen van heeft met zijn gezondheid, in mag assisteren. de Ze ontdekken dat Harrison er naar heel wat affaires op op tv na hield en op drie uit mannen uit haar op omgeving ook onder verdachte omstandigheden op om het leven door zijn op tv gekomen.

Morse een wordt opgenomen van in het ziekenhuis met een op tv maagzweer. de Daar leest hij een boek over tijdens Victoriaanse onderzoeksmethoden van uit op de politie. Hij van verdiept zich in in een moordzaak uit 1859 en naar is er al snel op tv van overtuigd in dat destijds twee onschuldige een mannen zijn het veroordeeld.

Een tijdens fysiotherapeute wordt in haar eigen een een huis doodgeschoten. Als haar buurman met de volgende dag op hetzelfde lot wacht, vermoedt een Morse dat de met eerste moord op tv een vergissing was. tijdens De met man bleek mensen de af te persen, dus van aan verdachten geen met gebrek. Maar ook het de fysiotherapeute had door geheimen: zij had een op affaire met een naar professor.

De een gepensioneerde professor uit Felix McClure wordt de doodgestoken. Een van de belangrijkste naar verdachten is zijn door oude van huisknecht, Ted Brooks, met die werd ontslagen omdat hij drugs uit met verkocht aan studenten. Morse tijdens ondervraagt Brooks van vrouw, Brenda, en haar het dochter, Kay. Kay werkt uit als escort het en McClure had van haar telefoonnummer de bij zijn aantekeningen staan. Morse ontdekt naar een ingewikkeld complot, een maar op tv vindt het lastig om door zijn tijdens theorie te bewijzen.

Stephen Parnell van is in afwachting van naar zijn rechtszaak, als met hij in de tijdens gevangenis wordt vermoord. het Parnell met zou terechtstaan voor uit vijf moorden, maar biechtte vlak van voor een zijn dood op dat hij naar uit niks te maken had met tijdens het laatste slachtoffer. Omdat door het lichaam van door dat met laatste slachtoffer nooit van werd gevonden, besluit Morse de door zaak te heropenen. uit Als van een getuige wordt doodgeschoten, lijkt de Morse op het op juiste spoor naar te een zitten.

Morse en met Lewis onderzoeken de het moord op naar een journaliste met en een operazangeres. De journaliste schreef op over met een weldoener de met een dubieus verleden. tijdens Morse vermoedt dat hij het de journaliste om het een leven wilde uit brengen. De in moord op op tv de zangeres is minder door makkelijk te op tv verklaren, maar Morse ziet een van link naar de het weldoener.

De een gevaarlijke verkrachter op John Peter Barrie is op tv ontsnapt uit het de gevangenis. Morse en de Lewis gaan naar op hem op zoek, voordat hij naar een nieuwe slachtoffers maakt. Ze de krijgen hulp een van zijn therapeut naar en een priester die op veel weet in van occulte zaken. Daar is de Barrie namelijk door uitermate in geïnteresseerd. Morse op tv en Lewis denken dat uit door Barrie hulp van buitenaf heeft gekregen een op bij zijn ontsnapping. De naar opvallende dood op tv van een duivelsaanbidder geeft een andere uit wending aan de de uit zaak.

Vanaf door vanavond zendt RTL van 8 het zevende in seizoen van door de Britse misdaadserie Inspector Morse uit uit. 1993 Dit seizoen, het in 1993 voor van het eerst uitgezonden de op de in Engelse televisie, bestaat uit drie in afleveringen en de is de komende het woensdagen om 20:30 uur op tv te zien door op RTL 8. Hersenbeschadiging Een het steenrijke zakenman op is een zonderlinge eenzaat geworden de nadat op tv zijn dochter een zware hersenbeschadiging op opliep de tijdens een operatie. Hoofdverdachte Wanneer door de directeur van het behandelende ziekenhuis naar vermoord een wordt, is uit de zakenman voor uit Morse meteen de hoofdverdachte. Tot op tv de de inspecteur iets vreemds een ontdekt.

Een tiener in komt de om het leven van door een overdosis. Het op gaat om het nichtje van een inspecteur Morse, op tv dus door doet hij zijn uiterste best tijdens om een van verklaring te vinden. Als even een later een andere uit op tv tiener zelfmoord pleegt, met blijken ze dezelfde pillen te hebben van geslikt. Morse de en tijdens Lewis bezoeken een dansfeest en stuiten met met op een experimenteel uit geneesmiddel dat door de de jongeren gebruikt wordt als uit partydrug.

Een in fraudeur wordt dood de aangetroffen in zijn cel. Morse op en Lewis ondervragen op tv de andere gevangenen, tijdens onder het wie ook de twee van zakenpartners van het slachtoffer. het Samen troggelden een ze hun investeerders miljoenen op af, waarvan met een deel op tv niet is teruggevonden. Als uit er nog een dode door valt, richt op tv Morse zijn pijlen van op de de mensen die hun geld zijn uit een verloren.

Een rijke, Engelse van met toeriste is op verdachte de wijze om het naar leven gekomen in Italië. Morse de en een Lewis doen een ter plekke onderzoek en naar ontdekken dat de vrouw het een kliniek een bezocht die door wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. op Ook stuiten het ze met op een handel in vervalste manuscripten. naar Ze proberen te door achterhalen of door die een twee zaken met elkaar in verband het naar staan.

juli 2020
04-12-2019 20:30

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

27-11-2019 20:31

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

20-11-2019 20:30

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

13-11-2019 20:31

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eer...

06-11-2019 20:31

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

30-10-2019 20:33

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

23-10-2019 20:29

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

16-10-2019 20:30

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

09-10-2019 20:32

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Stephen Parnell is in afwachting van zijn rechtszaak, als hij in de gevangenis wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, maar biechtte vlak voor zijn dood op dat hij niks te maken had met het laatste slachtoffer. Omdat het...

02-10-2019 20:32

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken de moord op een journaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de zangeres is mi...

25-09-2019 20:34

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

18-09-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20...

11-09-2019 20:34

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

04-09-2019 20:32

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

28-08-2019 20:34

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!