Programma gemist?

Na een jaar met is van de moord op Yvonne in Harrison nog de steeds niet opgelost een en wordt het de onderzoek heropend. Lewis krijgt van de in zaak toegewezen en Morse, met die problemen heeft met zijn tijdens op gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat naar Harrison er van heel wat affaires op op tv na hield door en uit drie mannen uit haar omgeving ook de onder verdachte omstandigheden een om op het leven zijn tijdens gekomen.

Morse wordt met opgenomen in het tijdens ziekenhuis met een in maagzweer. Daar de leest hij een boek tijdens over Victoriaanse op onderzoeksmethoden van de politie. Hij een verdiept zich door in een moordzaak uit een op tv 1859 en is er al het snel in van overtuigd dat destijds twee onschuldige van mannen van zijn veroordeeld.

Een fysiotherapeute op wordt van in haar eigen huis doodgeschoten. in Als van haar buurman de volgende dag hetzelfde op lot wacht, tijdens vermoedt Morse dat de door uit eerste moord een vergissing was. De het man door bleek mensen een af te persen, dus aan verdachten in op geen gebrek. Maar ook in de fysiotherapeute had met geheimen: zij had een naar affaire met tijdens een professor.

De uit gepensioneerde professor in Felix McClure wordt doodgestoken. Een de van de naar belangrijkste verdachten is zijn naar oude huisknecht, Ted Brooks, op tv de die werd ontslagen omdat hij uit drugs verkocht aan in studenten. tijdens Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en het haar dochter, op tv Kay. Kay werkt op tv als escort en een McClure had door haar telefoonnummer van bij zijn aantekeningen staan. Morse de ontdekt een ingewikkeld het complot, maar vindt het op tijdens lastig om zijn theorie van te bewijzen.

Vanavond start het op achtste naar en laatste de seizoen van de Britse misdaadserie Inspector door Morse. een De komende donderdagen zijn de uit laatste vijf afleveringen de met wekelijks om 20:30 uur te een zien op RTL 8. naar Op door de Britse televisie zijn door ze tijdens voor het eerst in respectievelijk 1995, de een 1996, 1997, 1998 en 2000 uitgezonden. De de op eerste aflevering van het laatste uit seizoen heet 'The Way uit Through The Woods'. het een De moordenaar van tijdens Lover's Lane wordt net voor zijn de proces gedood een tijdens een een vechtpartij in door de gevangenis. De zaak van op de vijfvoudige moordenaar een lijkt daarmee gesloten. Al tijdens heeft op tv inspecteur Morse zo zijn de twijfels. door Het lichaam van het vermeende vijfde in slachtoffer, Karen Anderson, het werd immers nooit in teruggevonden. Morse is naar er van om een of op tv andere reden van met overtuigd dat Karens uit lijk zich in Wytham Woods het bevindt, en niet van op de van bodem van van het meer van Blenheim, waar de haar tas met werd op tv aangetroffen.

Morse de en Lewis onderzoeken twee in moorden, op door een onderzoeksjournaliste naar en een operazangeres. De journaliste schreef in over tijdens een weldoener met een een dubieus verleden. Morse vermoedt met dat op tv hij de journaliste uit om het leven wilde uit brengen. een De moord op de zangeres is uit minder makkelijk te op verklaren, door maar Morse ziet in toch een een link naar de het weldoener.

De gevaarlijke verkrachter door een John Peter Barrie is naar ontsnapt uit naar de gevangenis. Morse en van Lewis gaan uit naar hem op zoek, de voordat hij nieuwe door slachtoffers maakt. Ze krijgen op tv hulp van zijn therapeut uit en een een priester die veel weet het van occulte tijdens zaken. Daar tijdens is Barrie namelijk uitermate in in de geïnteresseerd. Morse en Lewis denken dat de Barrie van hulp van tijdens buitenaf heeft gekregen bij zijn ontsnapping. naar De opvallende door dood naar van een duivelsaanbidder geeft het een andere in wending aan de met zaak.

Vanaf het vanavond zendt naar RTL 8 het door zevende seizoen van de in Britse misdaadserie Inspector op Morse uit. Dit van seizoen, in 1993 voor het op tv eerst de uitgezonden op door de Engelse televisie, bestaat uit uit drie afleveringen met en is de de komende donderdagen om met 20:30 uur te zien op met RTL 8. Een steenrijke een zakenman is tijdens een naar zonderlinge eenzaat geworden nadat op tv zijn dochter een zware in hersenbeschadiging opliep tijdens naar een operatie. Wanneer de een directeur van door het in behandelende ziekenhuis vermoord wordt, is de een zakenman voor Morse op tv meteen de het hoofdverdachte. Tot de op tv inspecteur iets vreemds met ontdekt.

Een op tiener komt om het naar leven door een overdosis. naar van Het gaat om het nichtje van op inspecteur Morse, het dus doet hij op tv zijn de uiterste best om een verklaring te door vinden. Als op tv even later een andere naar het tiener zelfmoord pleegt, blijken ze de dezelfde pillen te hebben de geslikt. Morse met en Lewis bezoeken uit een dansfeest op en stuiten op op tv een experimenteel geneesmiddel dat door met de naar jongeren gebruikt wordt door als partydrug.

Een met fraudeur wordt de dood aangetroffen in zijn op cel. Morse en Lewis ondervragen tijdens de andere een gevangenen, tijdens onder wie ook de twee zakenpartners van van het in slachtoffer. Samen door troggelden ze hun uit investeerders miljoenen af, waarvan uit een deel een niet is teruggevonden. Als het er nog een dode op een valt, richt Morse zijn pijlen op tv op de mensen die op hun door geld zijn op tv verloren.

Een de rijke, Engelse toeriste een is op van verdachte wijze om het het leven gekomen in van Italië. Morse de en Lewis doen uit ter plekke onderzoek en uit ontdekken dat de vrouw een een kliniek op bezocht die van wordt gerund door een veroordeelde door fraudeur. Ook stuiten door ze op een een handel in uit vervalste manuscripten. uit Ze proberen te achterhalen of van en hoe die op tv twee zaken met elkaar op tv in verband met staan.

Morse en door Lewis doen onderzoek naar uit de brute tijdens moord op een op rijke fabriekseigenaar. het Zijn familie is op tv druk met andere zaken de en door lijkt weinig medelijden tijdens te hebben. Als er nog iemand door wordt vermoord, duikt uit Morse in naar het op tv verleden van de familie en door haalt een goedbewaard geheim het naar boven. Ondertussen de krijgt Morse ook een te maken naar met een een overdaad aan media-aandacht in en zet zijn baas een druk op het hem.

Henry Fallon, een van man met een het belangrijke positie aan het de universiteit, op tv heeft ogenschijnlijk zelfmoord van gepleegd met een door pistool. Maar op volgens zijn arts kon tijdens Fallon, die gekluisterd naar was aan een een rolstoel op en aan een met neurologische ziekte leed, in onmogelijk zelf de trekker tijdens hebben overgehaald. de Inspecteur Morse onderzoekt de zaak met de gemengde gevoelens, omdat met hij ooit op tv verloofd de was met de vrouw het van Fallon.

Morse een en Lewis hebben een nieuwe in verklaring nodig van tijdens iemand die uit eerder tegen in een maffioso door getuigde. Hij is met de zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma de geplaatst en met woont het nu in Australië. De man wil op tv naar niet gevonden worden, de ook niet door Morse door en Lewis, maar zijn leven uit is mogelijk een in tijdens gevaar. En dan is ook zijn op tv familie niet in veilig...

Morse en Lewis op onderzoeken een de moord uit op Nicos, een met Griekse kok die pas uit een half jaar naar in Engeland was. Als zijn van zus overkomt voor door in de begrafenis wordt ook zij vermoord. op Morse ontdekt dat naar Nicos al een eerder in Engeland werkte. met Zijn oude uit werkgever is nu een van van uit de verdachten, net als van een expert in oude in Griekse tijdens schepen.

juni 2018
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord