Programma gemist?

Het in lichaam van tijdens de 18-jarige Sylvia Kane wordt op gevonden op de parkeerplaats de van van een pub. Ze werd voor door het laatst op tv levend op tv gezien toen ze met op een vriendin een bij de bushalte stond en op besloot met iemand het mee naar te liften. Inspecteur in Morse gaat op zoek naar de door in vriendin en de op auto waarin Kane meereed en uit stuit op allerlei ingewikkelde het het relaties.

Inspecteur op Morse is te gast bij naar een diner voor uit internationale studenten. het Diezelfde van avond wordt een van hen, een tijdens Japanner, in dood aangetroffen op zijn kamer. uit Hij lijkt op tv op rituele wijze op te zijn vermoord. naar De verdachten hebben tijdens allemaal een de waterdicht alibi: ze waren tijdens die avond door bij het door diner en dus in dezelfde ruimte tijdens als met Morse.

Een op tv schoolmeisje wordt de al zes maanden met vermist. Ze verdween toen ze van tijdens school met naar huis liep. Morse is op tv al de derde de op rechercheur die op de tijdens vermissing wordt gezet en hij uit is ervan overtuigd een dat met de tiener niet meer leeft. de Terwijl naar Morse en Lewis de naar mogelijke moordverdachten ondervragen, wordt op tv een van de met leraren van het door meisje in om het leven met gebracht.

Vanaf vanavond zendt in een RTL 8 het tweede seizoen van een de Britse misdaadserie een Inspector Morse uit. door De door vier afleveringen zijn elke woensdag op om 20:30 uur het op tv te een zien. Culturele met rondreis Het tweede seizoen van Inspector een Morse was voor van het eerst te op tv zien een in 1987/1988. In deze op aflevering maken naar de rijke Amerikaanse toeristen met Laura tijdens en Eddie Poindexter een culturele rondreis van door Groot-Brittannië. Juweel Hun bezoek op tv het aan Oxford heeft voor door hen een speciale betekenis: met Laura wil namelijk tijdens een geërfd in juweel aan het in Ashmolean Museum schenken. Het door kleinood maakte door ooit samen met een tweede, naar identiek in stuk dat zich reeds naar in naar het museum bevindt, deel naar uit van een waardevolle naar Angelsaksische uit gesp die jaren terug tijdens onder de Wolvercote Bridge op in Oxford werd gevonden. Dood De op tv conservator van het op tv museum, tijdens Dr. Theodore Kemp, wil het de op gebeuren wat meer luister bijzetten door het een speciale met tentoonstelling in te organiseren. Maar binnen het naar uur na een haar aankomst in de Oxford wordt Laura naar dood aangetroffen in haar hotelkamer. uit De het Wolvercote Tongue met is verdwenen.

Na op tv een jaar is de van moord op met Yvonne Harrison nog steeds door niet opgelost het en wordt het het onderzoek heropend. door Lewis krijgt de uit zaak toegewezen en de Morse, die problemen het heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. op tv Ze ontdekken dat in Harrison er uit heel het wat affaires op na door hield en een drie mannen uit haar omgeving het ook onder verdachte omstandigheden uit om naar het leven zijn op tv gekomen.

Morse wordt opgenomen op tv op tv in het ziekenhuis met uit een maagzweer. Daar in leest hij een boek met over Victoriaanse onderzoeksmethoden van tijdens de van politie. Hij verdiept zich naar in een moordzaak op uit in 1859 en is naar er al snel van van overtuigd dat destijds twee onschuldige in naar mannen zijn veroordeeld.

Een op tv fysiotherapeute wordt in haar uit eigen huis tijdens doodgeschoten. Als naar haar buurman de naar volgende dag hetzelfde lot wacht, met vermoedt Morse dat de het eerste een moord een vergissing was. in De van man bleek mensen af door te persen, dus aan verdachten met geen gebrek. het Maar uit ook de fysiotherapeute had op geheimen: zij had een affaire uit met een op professor.

De gepensioneerde uit professor Felix op tv McClure wordt de doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten in met is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, op die werd ontslagen een omdat hij drugs tijdens verkocht aan studenten. op Morse ondervraagt met Brooks de vrouw, Brenda, en haar dochter, Kay. de Kay op werkt als escort en de McClure had door haar telefoonnummer bij uit zijn aantekeningen staan. door Morse ontdekt op tv een ingewikkeld complot, het maar vindt het lastig in om zijn theorie te met bewijzen.

Stephen naar Parnell is in afwachting het van zijn rechtszaak, als uit hij in met de gevangenis tijdens wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan in voor de vijf moorden, maar biechtte door vlak voor door zijn dood naar op dat hij niks te van maken had met door het laatste slachtoffer. Omdat met het lichaam het van dat laatste uit slachtoffer door nooit werd gevonden, besluit Morse tijdens de zaak te in heropenen. Als van een getuige wordt doodgeschoten, lijkt het Morse tijdens op het juiste een spoor te van zitten.

Morse van en Lewis onderzoeken de een moord op tijdens een journaliste en een operazangeres. de De van journaliste schreef van over een weldoener met door een dubieus verleden. op Morse vermoedt dat hij van de uit journaliste om het leven wilde brengen. de De moord op het de van zangeres is de minder makkelijk te verklaren, naar maar Morse ziet een een link naar van de weldoener.

De gevaarlijke verkrachter tijdens John Peter Barrie de is ontsnapt uit door de gevangenis. Morse het en Lewis de gaan naar hem op tijdens zoek, voordat van hij met nieuwe slachtoffers maakt. van Ze krijgen hulp naar van zijn therapeut en met een priester die veel naar weet van occulte zaken. tijdens Daar het is Barrie namelijk uitermate van in geïnteresseerd. in Morse en Lewis denken de dat op tv Barrie hulp van buitenaf heeft gekregen naar op tv bij zijn ontsnapping. naar De opvallende dood van een naar duivelsaanbidder geeft een een andere wending aan de op tv de zaak.

Vanaf de vanavond zendt RTL 8 uit het zevende seizoen naar van de de Britse misdaadserie Inspector Morse de uit. 1993 Dit seizoen, in naar 1993 naar voor het eerst op uitgezonden op de op Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen op tv tijdens en is de komende uit woensdagen om 20:30 in uur te zien een op RTL 8. Hersenbeschadiging Een steenrijke zakenman in is uit een zonderlinge eenzaat geworden door nadat zijn dochter in een op zware hersenbeschadiging opliep tijdens een operatie. Hoofdverdachte Wanneer door op de directeur van het van behandelende ziekenhuis van vermoord wordt, is de zakenman voor uit Morse meteen de tijdens hoofdverdachte. Tot de het inspecteur iets op tv vreemds de ontdekt.

Een tiener komt tijdens om het leven door door een overdosis. van Het gaat om naar het nichtje van van inspecteur Morse, dus door doet hij zijn op tv uiterste van best om een verklaring te de vinden. Als naar even het later een andere tiener zelfmoord naar pleegt, blijken ze uit dezelfde pillen het te hebben geslikt. met Morse en Lewis bezoeken een op dansfeest en met stuiten op door een experimenteel geneesmiddel dat door de de jongeren op gebruikt op tv wordt als partydrug.

Een het fraudeur wordt van dood aangetroffen in zijn een cel. Morse door en Lewis ondervragen tijdens de andere gevangenen, onder wie ook tijdens de de twee zakenpartners van het uit slachtoffer. Samen troggelden ze uit uit hun investeerders miljoenen af, naar waarvan een op tv deel niet is teruggevonden. tijdens Als er nog een door dode naar valt, richt Morse zijn op pijlen op tijdens de mensen die door hun geld zijn in verloren.

Een met rijke, Engelse toeriste is op met tijdens verdachte wijze om het tijdens leven gekomen in Italië. de Morse en tijdens Lewis doen ter plekke op tv onderzoek en met ontdekken dat de vrouw tijdens een kliniek door bezocht die wordt gerund door door een op tv veroordeelde fraudeur. op Ook stuiten ze op een een handel door in vervalste manuscripten. uit Ze proberen te achterhalen of die door twee zaken met op elkaar in uit verband naar staan.

februari 2021
04-12-2019 20:30

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

27-11-2019 20:31

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

20-11-2019 20:30

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

13-11-2019 20:31

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eer...

06-11-2019 20:31

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

30-10-2019 20:33

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

23-10-2019 20:29

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

16-10-2019 20:30

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

09-10-2019 20:32

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Stephen Parnell is in afwachting van zijn rechtszaak, als hij in de gevangenis wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, maar biechtte vlak voor zijn dood op dat hij niks te maken had met het laatste slachtoffer. Omdat het...

02-10-2019 20:32

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken de moord op een journaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de zangeres is mi...

25-09-2019 20:34

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

18-09-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20...

11-09-2019 20:34

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

04-09-2019 20:32

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

28-08-2019 20:34

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!