Programma gemist?

Na een uit jaar is de door moord op Yvonne door Harrison nog steeds niet door opgelost naar en wordt het van onderzoek heropend. een Lewis krijgt de zaak toegewezen tijdens en de Morse, die problemen heeft met op zijn gezondheid, mag assisteren. van Ze ontdekken op dat Harrison er in heel een wat affaires op na hield en van het drie mannen uit haar omgeving met ook onder verdachte omstandigheden door om het leven een met zijn gekomen.

Morse wordt het opgenomen een in het ziekenhuis van met een maagzweer. Daar de leest hij een boek op tv over Victoriaanse onderzoeksmethoden van op tv de politie. Hij op tv verdiept zich in op in een moordzaak uit 1859 en op is er met al snel van overtuigd naar dat een destijds twee onschuldige mannen zijn op tv veroordeeld.

Een fysiotherapeute naar wordt in op tv haar eigen huis doodgeschoten. Als naar haar een buurman de tijdens volgende dag hetzelfde lot wacht, uit vermoedt op tv Morse dat de eerste naar moord een vergissing het was. De man bleek mensen een af de te persen, dus aan verdachten een geen gebrek. de Maar ook de een fysiotherapeute had geheimen: tijdens zij had tijdens een affaire met een op tv professor.

De tijdens gepensioneerde professor Felix het McClure wordt doodgestoken. Een van een de uit belangrijkste verdachten is door zijn oude huisknecht, op tv Ted Brooks, die werd naar ontslagen omdat het hij drugs verkocht aan studenten. in Morse ondervraagt Brooks het vrouw, Brenda, uit en haar door dochter, Kay. Kay van werkt als een escort en McClure had haar de telefoonnummer bij van zijn aantekeningen het staan. Morse ontdekt een ingewikkeld complot, tijdens van maar vindt het lastig van om zijn theorie te door bewijzen.

Vanavond tijdens start het achtste uit en laatste van seizoen van de Britse misdaadserie in Inspector Morse. het De komende donderdagen zijn het de laatste uit vijf afleveringen naar wekelijks om 20:30 uur het te zien op RTL 8. een op Op de Britse televisie zijn op tv ze van voor het eerst naar in respectievelijk 1995, naar 1996, 1997, 1998 de en 2000 uitgezonden. De eerste op aflevering van het laatste op seizoen heet tijdens 'The Way Through The Woods'. op De moordenaar van tijdens Lover's een Lane wordt op net voor zijn proces in gedood tijdens op tv een vechtpartij in het de gevangenis. De zaak van in de vijfvoudige moordenaar met lijkt door daarmee gesloten. Al heeft inspecteur Morse tijdens door zo zijn twijfels. Het op lichaam van het van vermeende vijfde slachtoffer, in Karen Anderson, werd immers in nooit teruggevonden. Morse is uit er om een een of andere reden een van overtuigd naar dat Karens lijk zich op in uit Wytham Woods bevindt, met en niet op tv op de bodem van het de meer van Blenheim, tijdens waar haar door tas werd het aangetroffen.

Morse en Lewis met in onderzoeken twee moorden, op het een onderzoeksjournaliste en een een operazangeres. De journaliste op tv schreef over door een weldoener met een dubieus de verleden. Morse op vermoedt dat van hij de journaliste om het het in leven wilde brengen. De moord op uit door de zangeres is minder makkelijk te in verklaren, maar Morse het ziet toch een het uit link naar de van weldoener.

De gevaarlijke op tv verkrachter naar John Peter Barrie op tv is ontsnapt uit van de gevangenis. Morse en het Lewis gaan naar hem op uit zoek, voordat hij een in nieuwe slachtoffers maakt. een Ze krijgen hulp van van zijn therapeut en een priester tijdens in die veel weet van op tv occulte zaken. Daar een is Barrie namelijk van uitermate in geïnteresseerd. Morse van en Lewis de denken dat Barrie door hulp van van buitenaf heeft gekregen bij zijn uit ontsnapping. De op tv opvallende dood tijdens van een duivelsaanbidder geeft op een andere wending met aan de uit zaak.

Vanaf het vanavond zendt RTL door 8 het zevende van seizoen van de Britse het misdaadserie uit Inspector Morse uit. Dit tijdens seizoen, in 1993 voor het naar eerst uitgezonden op door van de Engelse televisie, in bestaat uit drie afleveringen en een is de komende door donderdagen een om 20:30 uur te in zien op RTL 8. Een steenrijke een zakenman is op een zonderlinge op eenzaat geworden door nadat zijn dochter een uit zware hersenbeschadiging opliep tijdens een door door operatie. Wanneer de directeur van met het uit behandelende ziekenhuis vermoord wordt, is de naar zakenman voor een Morse meteen de op tv hoofdverdachte. op Tot de inspecteur met iets vreemds ontdekt.

Een tiener naar komt om het van leven door naar een overdosis. Het uit gaat om het in nichtje van inspecteur Morse, met dus doet hij door zijn de uiterste best om een verklaring te op de vinden. Als even naar later een andere naar tiener zelfmoord pleegt, blijken ze in dezelfde pillen de te hebben geslikt. Morse naar en Lewis bezoeken een op dansfeest en stuiten uit op een experimenteel uit geneesmiddel dat op tv door de het jongeren gebruikt wordt als op partydrug.

Een fraudeur een wordt het dood aangetroffen in zijn cel. Morse een en Lewis het ondervragen de de andere gevangenen, met onder wie ook op de twee zakenpartners van het het slachtoffer. Samen troggelden ze door hun investeerders het miljoenen af, de waarvan een deel een niet is teruggevonden. Als de er nog een dode naar valt, richt naar Morse zijn pijlen uit op een de mensen die hun met geld zijn op tv verloren.

Een rijke, Engelse uit toeriste is op op tijdens verdachte wijze om van het leven gekomen van in Italië. Morse en Lewis doen tijdens ter plekke het onderzoek en ontdekken uit dat de de vrouw een kliniek door bezocht die wordt gerund door naar een veroordeelde fraudeur. van in Ook stuiten ze op een met handel in vervalste uit manuscripten. Ze een proberen te achterhalen een of en hoe die naar twee zaken in met elkaar tijdens in verband staan.

Morse en naar Lewis de doen onderzoek naar tijdens de brute moord op een rijke tijdens fabriekseigenaar. Zijn met familie is druk naar met andere zaken op tv en lijkt weinig medelijden met naar te hebben. Als er uit nog iemand met wordt vermoord, duikt een Morse in het verleden de van de familie en haalt op tv een goedbewaard geheim met naar boven. Ondertussen met krijgt het Morse ook te de maken met uit een overdaad aan tijdens media-aandacht en zet zijn baas op druk op van hem.

Henry Fallon, uit een met man met een belangrijke positie naar aan de universiteit, heeft in ogenschijnlijk zelfmoord door gepleegd naar met een pistool. Maar volgens een zijn het arts kon Fallon, die tijdens gekluisterd was aan een met rolstoel en aan de een neurologische ziekte leed, in onmogelijk zelf de de naar trekker hebben overgehaald. op Inspecteur Morse onderzoekt tijdens de zaak met gemengde gevoelens, door omdat in hij ooit verloofd was de met de op tv vrouw van Fallon.

Morse en door Lewis uit hebben een nieuwe een verklaring nodig van iemand tijdens die eerder naar tegen een maffioso getuigde. Hij is met met zijn gezin van in het een getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont in op tv nu in Australië. De op tv man wil niet een gevonden worden, door ook niet door Morse en Lewis, een de maar zijn leven is een mogelijk in tijdens gevaar. En dan is ook met zijn familie niet een veilig...

Morse op en Lewis een onderzoeken de moord op Nicos, van een op tv Griekse kok die pas een half door jaar op in Engeland was. Als zijn met zus op overkomt voor de begrafenis het wordt ook zij vermoord. met tijdens Morse ontdekt dat naar Nicos al eerder in Engeland naar werkte. Zijn de oude werkgever van is nu een van de op tv verdachten, net een als een expert in oude tijdens het Griekse schepen.

december 2018
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord