Programma gemist?

Na een door jaar is de een moord op Yvonne tijdens Harrison het nog steeds niet opgelost door en wordt het onderzoek naar heropend. Lewis krijgt uit de zaak toegewezen en een Morse, op die problemen tijdens heeft met zijn gezondheid, mag naar assisteren. Ze ontdekken dat op tv Harrison een er heel wat affaires op van van na hield en naar drie mannen uit in haar omgeving ook onder verdachte van omstandigheden door om het leven het zijn gekomen.

Morse wordt uit opgenomen in het ziekenhuis met met een het maagzweer. Daar leest uit hij een boek een over uit Victoriaanse onderzoeksmethoden van de uit politie. Hij verdiept zich in een een naar moordzaak uit de 1859 en is op er al snel van overtuigd dat de destijds door twee onschuldige op tv mannen zijn veroordeeld.

Een van fysiotherapeute wordt in haar de eigen huis doodgeschoten. door Als haar buurman de door volgende dag hetzelfde het lot wacht, in vermoedt Morse dat de het eerste moord een van vergissing was. met De man met bleek mensen af te een persen, op tv dus aan verdachten geen gebrek. Maar uit ook de op tv fysiotherapeute had op geheimen: zij had een affaire door van met een professor.

De naar gepensioneerde professor uit Felix McClure wordt doodgestoken. de Een van de belangrijkste tijdens verdachten is zijn met oude door huisknecht, Ted Brooks, die werd naar ontslagen omdat op hij drugs verkocht met aan studenten. uit Morse ondervraagt Brooks vrouw, de Brenda, en haar dochter, Kay. een Kay het werkt als escort met en McClure had haar van telefoonnummer bij zijn een aantekeningen staan. Morse ontdekt naar een ingewikkeld naar complot, tijdens maar vindt het op tv lastig om zijn theorie te uit bewijzen.

Vanavond het start het achtste en laatste op seizoen van de in Britse misdaadserie Inspector het Morse. De komende naar tijdens donderdagen zijn de laatste vijf van afleveringen wekelijks op om 20:30 uur op tv te zien van op RTL 8. Op op de Britse televisie zijn ze met voor het eerst tijdens in respectievelijk het 1995, een 1996, 1997, 1998 en 2000 tijdens uitgezonden. De eerste aflevering de van het laatste naar seizoen heet 'The Way door Through The van Woods'. De moordenaar op tv van naar Lover's Lane wordt net voor zijn met proces gedood tijdens tijdens een vechtpartij op in de het gevangenis. De zaak van de door vijfvoudige moordenaar van lijkt daarmee op tv gesloten. Al heeft inspecteur met Morse zo op zijn twijfels. Het lichaam van naar het vermeende door vijfde in slachtoffer, Karen Anderson, werd het immers nooit van teruggevonden. Morse is er om het een of het andere reden van overtuigd dat een Karens lijk zich op met in Wytham Woods bevindt, en niet naar op de tijdens bodem van het naar meer tijdens van Blenheim, waar haar tas door werd tijdens aangetroffen.

Morse en in Lewis onderzoeken het twee moorden, met op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. het De journaliste met schreef het over een weldoener met met een dubieus van verleden. Morse vermoedt dat hij de het journaliste om de het leven wilde met brengen. De moord met op de zangeres is in minder makkelijk op te tijdens verklaren, maar Morse ziet toch een het link naar op tv de op tv weldoener.

De gevaarlijke met verkrachter John de Peter Barrie is ontsnapt uit van uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan op een naar hem op uit zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers op maakt. een Ze krijgen hulp op tv van zijn therapeut en een priester naar die veel weet de van occulte op zaken. in Daar is Barrie van namelijk uitermate in geïnteresseerd. Morse uit en Lewis tijdens denken dat door Barrie hulp van buitenaf heeft het gekregen bij door zijn ontsnapping. De opvallende uit dood van een van duivelsaanbidder geeft tijdens een andere wending aan op tv de op zaak.

Vanaf van vanavond zendt RTL in 8 het zevende seizoen van met de uit Britse misdaadserie Inspector naar Morse uit. Dit seizoen, in het uit 1993 voor het tijdens eerst uitgezonden op de Engelse televisie, op door bestaat uit drie afleveringen en is het de op komende donderdagen om 20:30 uur op tv te zien op de met RTL 8. Een steenrijke zakenman is een op tv zonderlinge eenzaat op tv geworden nadat zijn dochter tijdens een zware in hersenbeschadiging op tv opliep tijdens een operatie. Wanneer de een uit directeur van het behandelende ziekenhuis met vermoord wordt, de is de zakenman voor Morse een meteen van de hoofdverdachte. Tot de met inspecteur iets in vreemds ontdekt.

Een tiener het komt door om het leven door een met overdosis. Het gaat met om het met nichtje van inspecteur Morse, het dus met doet hij zijn in uiterste best om een tijdens verklaring te vinden. met Als even op later een andere van tiener zelfmoord pleegt, naar blijken ze dezelfde pillen te tijdens hebben geslikt. Morse het en Lewis op tv bezoeken een dansfeest op en stuiten uit op een experimenteel geneesmiddel op tv dat door de jongeren gebruikt uit wordt als naar partydrug.

Een uit fraudeur wordt dood aangetroffen in van zijn cel. Morse van en Lewis in ondervragen de van andere gevangenen, onder door wie ook de een twee zakenpartners van van het slachtoffer. de Samen troggelden ze hun een investeerders miljoenen af, uit waarvan een op tv deel niet is in teruggevonden. Als er op nog een dode valt, richt Morse de zijn naar pijlen op de mensen de die hun geld van zijn naar verloren.

Een een rijke, Engelse toeriste uit is op verdachte wijze een om het leven gekomen de in Italië. op Morse en van Lewis doen ter plekke onderzoek door en het ontdekken dat de vrouw een door tijdens kliniek bezocht die wordt gerund door tijdens een veroordeelde een fraudeur. met Ook stuiten ze op een handel door door in vervalste manuscripten. in Ze proberen te achterhalen naar of en hoe die twee door zaken met van elkaar in de verband staan.

Morse in en Lewis doen onderzoek de naar de het brute moord op uit een rijke een fabriekseigenaar. Zijn familie is druk door met met andere zaken en lijkt op weinig medelijden te uit hebben. Als tijdens er nog iemand wordt vermoord, duikt door Morse in het de van verleden van de familie en op haalt de een goedbewaard geheim naar boven. Ondertussen op tv uit krijgt Morse ook te maken uit met een naar overdaad aan het media-aandacht en zet zijn op baas druk op op hem.

Henry Fallon, een met man met met een uit belangrijke positie aan de met universiteit, heeft van ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een tijdens pistool. uit Maar volgens zijn tijdens arts kon Fallon, die de gekluisterd was aan een op rolstoel en aan uit een neurologische ziekte een leed, onmogelijk zelf in de trekker tijdens hebben overgehaald. Inspecteur Morse onderzoekt van op tv de zaak met in gemengde gevoelens, omdat hij ooit naar verloofd was met op de vrouw door van Fallon.

Morse en een Lewis met hebben een nieuwe de verklaring nodig van iemand een die eerder tegen uit een maffioso van getuigde. Hij is met zijn gezin het in het tijdens getuigenbeschermingsprogramma geplaatst een en woont nu in een Australië. een De man wil niet gevonden worden, door ook op tv niet door door Morse en Lewis, maar zijn leven van is mogelijk tijdens in gevaar. En dan uit is ook een zijn familie niet de veilig...

Morse uit en Lewis onderzoeken de moord naar op Nicos, naar een Griekse kok die door pas een met half jaar in Engeland op was. Als zijn een zus overkomt voor uit de de begrafenis wordt ook zij het vermoord. Morse ontdekt dat van Nicos al eerder door in de Engeland werkte. op Zijn oude werkgever in is nu een van op tv de verdachten, net als tijdens een het expert in oude Griekse naar schepen.

februari 2019
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord