Programma gemist?

Het lichaam van het van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op op de parkeerplaats de van van een pub. Ze met werd voor het laatst levend het gezien in toen ze met een vriendin op tv bij de op bushalte stond naar en besloot met iemand een mee op tv te liften. Inspecteur naar Morse gaat op zoek naar de door vriendin en de de auto waarin Kane de meereed en uit stuit op de allerlei ingewikkelde uit relaties.

Inspecteur van Morse is te in gast bij het een diner voor internationale met studenten. Diezelfde avond wordt in een het van hen, een Japanner, dood aangetroffen tijdens op zijn op kamer. een Hij lijkt op rituele een wijze te zijn naar vermoord. De verdachten uit hebben allemaal een waterdicht een alibi: ze waren een die avond een bij het diner met en dus op tv in dezelfde ruimte als op Morse.

Een het schoolmeisje wordt al zes op maanden vermist. Ze verdween een toen ze van een uit school naar huis liep. op Morse is in al de derde rechercheur die door op de vermissing een wordt gezet in en hij een is ervan overtuigd dat in de tiener niet meer leeft. naar Terwijl Morse en een Lewis de naar mogelijke moordverdachten ondervragen, wordt op tv een van met de leraren van van het van meisje om het leven een gebracht.

Vanaf uit vanavond zendt een RTL 8 het tweede van seizoen van de in Britse misdaadserie Inspector Morse met uit. De vier uit afleveringen zijn elke met woensdag met om 20:30 uur op de tv te zien. Culturele rondreis Het op tv tweede in seizoen van Inspector in Morse was voor een het eerst te zien in op tv 1987/1988. In deze aflevering in op maken de rijke Amerikaanse van toeristen Laura en een Eddie Poindexter uit een culturele rondreis door Groot-Brittannië. Juweel Hun bezoek van aan Oxford op heeft voor hen naar een speciale naar betekenis: Laura wil op namelijk een in geërfd juweel aan het Ashmolean Museum een schenken. Het een kleinood maakte ooit samen de met een een tweede, identiek op tv stuk dat zich reeds in in het museum op tv bevindt, deel uit van het met een waardevolle Angelsaksische gesp het die jaren op tv terug onder de Wolvercote Bridge op in Oxford werd door gevonden. Dood De conservator van het tijdens de museum, Dr. Theodore op Kemp, wil het gebeuren naar wat meer uit luister bijzetten door een speciale tentoonstelling de te organiseren. tijdens Maar binnen het van uur na haar aankomst op tv op tv in Oxford wordt uit Laura dood aangetroffen in haar hotelkamer. tijdens door De Wolvercote Tongue is naar verdwenen.

Na naar een jaar is de uit moord op Yvonne Harrison in nog tijdens steeds niet opgelost het en wordt met het onderzoek heropend. uit Lewis krijgt de zaak tijdens toegewezen en Morse, die problemen op heeft met zijn op gezondheid, een mag assisteren. Ze ontdekken op tv dat Harrison er heel uit wat affaires uit op na uit hield en drie tijdens mannen uit haar omgeving ook op tv onder verdachte omstandigheden een de om het leven zijn door gekomen.

Morse op wordt opgenomen in een het ziekenhuis met een maagzweer. naar Daar de leest hij op een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden een van de op politie. Hij verdiept zich van in een moordzaak een uit 1859 en van is in er al snel van overtuigd het dat destijds twee onschuldige met van mannen zijn veroordeeld.

Een van fysiotherapeute wordt in haar eigen de huis door doodgeschoten. Als haar buurman de de volgende op dag hetzelfde lot wacht, met vermoedt Morse dat de het het eerste moord een vergissing was. door De man bleek mensen met af op te persen, dus aan het verdachten in geen gebrek. Maar ook de fysiotherapeute met had geheimen: op tv zij had een de affaire met een op tv professor.

De tijdens gepensioneerde professor Felix de McClure wordt doodgestoken. tijdens Een van de belangrijkste verdachten een is zijn oude een naar huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen op tv omdat hij uit drugs verkocht aan naar studenten. Morse ondervraagt Brooks uit vrouw, Brenda, op en haar uit dochter, Kay. Kay naar werkt als escort en McClure uit op tv had haar telefoonnummer bij op zijn aantekeningen staan. het Morse ontdekt een ingewikkeld het complot, maar een vindt het lastig het om zijn theorie het te bewijzen.

Stephen op Parnell is in afwachting van naar zijn rechtszaak, door als het hij in de gevangenis wordt van vermoord. uit Parnell zou terechtstaan voor vijf een moorden, maar met biechtte vlak in voor zijn dood een op dat hij niks te in maken had met de het laatste door slachtoffer. Omdat op het lichaam van in dat laatste slachtoffer nooit het werd gevonden, besluit Morse op de zaak te op tv heropenen. Als de een getuige wordt doodgeschoten, lijkt met Morse naar op het door juiste spoor te met zitten.

Morse en in Lewis onderzoeken de moord in op een journaliste op en op een operazangeres. De journaliste op schreef over een weldoener in op met een dubieus verleden. in Morse vermoedt dat hij het de journaliste het om het leven wilde tijdens brengen. naar De moord op de zangeres de is op tv minder makkelijk te verklaren, maar Morse een in ziet een link naar in de weldoener.

De het gevaarlijke verkrachter van John Peter Barrie het is ontsnapt uit de gevangenis. op Morse het en Lewis gaan naar hem op op tv zoek, het voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. van Ze krijgen hulp tijdens van uit zijn therapeut op tv en een priester die veel weet door van occulte de zaken. op tv Daar is Barrie namelijk uitermate in tijdens geïnteresseerd. Morse en het door Lewis denken dat Barrie met hulp van buitenaf heeft op tv gekregen bij naar zijn ontsnapping. De opvallende dood het van van een duivelsaanbidder geeft met een andere wending aan uit de naar zaak.

Vanaf vanavond zendt uit RTL 8 het het zevende een seizoen van tijdens de Britse misdaadserie Inspector door Morse uit. 1993 Dit seizoen, van in 1993 voor het een eerst het uitgezonden op de Engelse televisie, op bestaat door uit drie afleveringen het en is de komende naar woensdagen om 20:30 uur uit te zien op RTL tijdens 8. Hersenbeschadiging Een steenrijke zakenman met met is een zonderlinge eenzaat geworden tijdens nadat zijn dochter het een zware uit hersenbeschadiging opliep een tijdens een operatie. Hoofdverdachte Wanneer de directeur naar van het het behandelende ziekenhuis op tv vermoord wordt, is de van zakenman voor Morse meteen naar de hoofdverdachte. Tot de op tv inspecteur iets naar vreemds uit ontdekt.

Een tiener in komt van om het leven door een tijdens overdosis. Het gaat om in het tijdens nichtje van inspecteur Morse, een dus doet hij zijn in van uiterste best om een verklaring van te het vinden. Als even later een door andere tiener zelfmoord pleegt, tijdens blijken ze in dezelfde op pillen te hebben geslikt. Morse met en een Lewis bezoeken een dansfeest en uit stuiten van op een experimenteel geneesmiddel de dat door de jongeren uit gebruikt naar wordt als partydrug.

Een de fraudeur wordt dood aangetroffen in de zijn cel. Morse een en naar Lewis ondervragen de de andere gevangenen, door onder wie ook het de twee zakenpartners van het slachtoffer. het Samen troggelden de ze hun investeerders een miljoenen door af, waarvan een deel niet van is teruggevonden. Als van er nog tijdens een dode valt, richt Morse de zijn pijlen op op de van mensen die van hun geld zijn de verloren.

Een de rijke, Engelse toeriste is tijdens op verdachte wijze op om het de leven gekomen in Italië. Morse door en Lewis naar doen ter naar plekke onderzoek en de ontdekken dat de op tv vrouw een kliniek bezocht die in wordt gerund door het het een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze de op een een handel in het vervalste manuscripten. op Ze proberen te achterhalen of in die twee zaken op met elkaar op tv in verband de staan.

oktober 2020
04-12-2019 20:30

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

27-11-2019 20:31

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

20-11-2019 20:30

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

13-11-2019 20:31

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eer...

06-11-2019 20:31

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

30-10-2019 20:33

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

23-10-2019 20:29

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

16-10-2019 20:30

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

09-10-2019 20:32

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Stephen Parnell is in afwachting van zijn rechtszaak, als hij in de gevangenis wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, maar biechtte vlak voor zijn dood op dat hij niks te maken had met het laatste slachtoffer. Omdat het...

02-10-2019 20:32

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken de moord op een journaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de zangeres is mi...

25-09-2019 20:34

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

18-09-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20...

11-09-2019 20:34

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

04-09-2019 20:32

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

28-08-2019 20:34

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!