Programma gemist?

Het lichaam van het tijdens de 18-jarige Sylvia Kane wordt tijdens gevonden op de parkeerplaats het van een pub. op Ze naar werd voor het laatst levend met gezien van toen ze met een vriendin tijdens uit bij de bushalte stond naar en besloot op tv met iemand mee te liften. door Inspecteur Morse naar gaat op zoek naar op de de vriendin en de auto waarin door Kane op tv meereed en stuit tijdens op allerlei ingewikkelde een relaties.

Inspecteur Morse is op te gast bij de een diner op tv voor internationale studenten. op Diezelfde een avond wordt een van hen, een naar door Japanner, dood aangetroffen op met zijn kamer. Hij lijkt op op tv rituele door wijze te zijn vermoord. uit De verdachten een hebben allemaal op een waterdicht alibi: ze de waren die avond bij naar het diner en met dus in een dezelfde ruimte als een Morse.

Een van schoolmeisje wordt al zes maanden met vermist. Ze op verdween toen op tv ze van school naar huis een liep. van Morse is al de derde het rechercheur die op tijdens de door vermissing wordt gezet en een hij van is ervan overtuigd dat de tiener het niet meer van leeft. Terwijl Morse tijdens en het Lewis de mogelijke moordverdachten in ondervragen, wordt een een van de leraren van door het in meisje om het een leven gebracht.

Vanaf vanavond zendt op tv tijdens RTL 8 het tweede seizoen een van de door Britse misdaadserie van Inspector Morse uit. De in vier afleveringen zijn van elke woensdag om 20:30 uur de op tv met te zien. Culturele rondreis Het tweede tijdens seizoen van de Inspector Morse was door voor op het eerst te zien in 1987/1988. op In deze op aflevering maken de van rijke Amerikaanse toeristen Laura op op tv en Eddie Poindexter een in culturele rondreis door het Groot-Brittannië. Juweel Hun bezoek met aan Oxford heeft door voor hen een speciale uit betekenis: Laura wil naar namelijk een geërfd juweel naar aan met het Ashmolean Museum de schenken. Het kleinood maakte ooit een samen met een tweede, op tv identiek het stuk dat zich reeds in de het door museum bevindt, van deel uit van uit een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren op terug onder een de met Wolvercote Bridge in tijdens Oxford werd gevonden. Dood De conservator van het naar museum, van Dr. Theodore op tv Kemp, wil het gebeuren wat meer op tv luister bijzetten door in een speciale tentoonstelling met te organiseren. op tv Maar binnen het tijdens uur na haar aankomst op tv in Oxford wordt op Laura van dood aangetroffen in haar hotelkamer. op door De Wolvercote Tongue is op tv verdwenen.

Na van een jaar is het de moord op Yvonne Harrison naar nog tijdens steeds niet met opgelost en wordt op tv het onderzoek heropend. Lewis op krijgt de zaak toegewezen tijdens en Morse, op die problemen op tv heeft met zijn gezondheid, op tv mag assisteren. Ze uit ontdekken dat Harrison door er heel met wat affaires op na uit hield en drie mannen tijdens uit haar omgeving ook door onder verdachte op tv omstandigheden op om het leven zijn op tv gekomen.

Morse wordt opgenomen op tv tijdens in het ziekenhuis met met een maagzweer. Daar een leest hij een in boek over op tv Victoriaanse onderzoeksmethoden van het de politie. Hij verdiept zich in het een moordzaak uit de 1859 en is de door er al snel van op overtuigd dat destijds twee op tv onschuldige mannen zijn tijdens veroordeeld.

Een fysiotherapeute een wordt in haar eigen op met huis doodgeschoten. Als haar buurman op tv de volgende uit dag hetzelfde met lot wacht, vermoedt Morse een dat de van eerste moord een vergissing was. op tv De uit man bleek mensen af de te persen, in dus aan verdachten geen gebrek. van Maar ook de fysiotherapeute het had geheimen: op zij had een de affaire met tijdens een professor.

De door gepensioneerde professor Felix tijdens McClure wordt de doodgestoken. Een van van de belangrijkste verdachten met is zijn oude huisknecht, Ted een Brooks, die uit werd ontslagen omdat hij drugs door naar verkocht aan studenten. Morse tijdens ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, door en haar dochter, Kay. in Kay werkt als door escort en de McClure had haar telefoonnummer uit naar bij zijn aantekeningen tijdens staan. Morse ontdekt een ingewikkeld complot, uit maar in vindt het de lastig om zijn met theorie te bewijzen.

Stephen op tv Parnell is in afwachting van van van zijn rechtszaak, als hij in de naar gevangenis wordt vermoord. uit uit Parnell zou terechtstaan voor in vijf moorden, maar biechtte vlak door voor tijdens zijn dood op de dat hij niks te maken in had met het het laatste slachtoffer. Omdat tijdens het lichaam van op het dat laatste slachtoffer met nooit werd gevonden, besluit de Morse de zaak te heropenen. het Als een met getuige wordt doodgeschoten, lijkt een Morse op het naar juiste uit spoor te een zitten.

Morse en Lewis naar onderzoeken de de moord op een journaliste door en een een operazangeres. de De journaliste schreef over in een weldoener met in een dubieus de verleden. Morse vermoedt dat hij naar de journaliste uit om het leven in wilde brengen. De moord naar op uit de zangeres is minder door makkelijk te verklaren, maar het Morse ziet een van link naar de het weldoener.

De naar gevaarlijke verkrachter John Peter naar Barrie is ontsnapt door uit in de gevangenis. Morse en Lewis gaan in een naar hem op zoek, voordat hij op nieuwe slachtoffers op maakt. Ze krijgen door hulp met van zijn therapeut en een priester door die van veel weet van tijdens occulte zaken. Daar uit is Barrie namelijk uitermate tijdens in geïnteresseerd. het Morse en Lewis denken dat in Barrie hulp naar van uit buitenaf heeft gekregen van bij zijn ontsnapping. De opvallende op dood van met een duivelsaanbidder geeft een op andere wending aan de de op tv zaak.

Vanaf vanavond zendt de RTL het 8 het zevende seizoen de van de Britse in misdaadserie de Inspector Morse uit. 1993 Dit op tv seizoen, in 1993 voor op tv het eerst uit uitgezonden op de Engelse televisie, een bestaat tijdens uit drie afleveringen op tv en is de komende met woensdagen om 20:30 uur te een zien op van RTL in 8. Hersenbeschadiging Een steenrijke zakenman op tv is een zonderlinge eenzaat geworden nadat naar zijn in dochter een zware hersenbeschadiging op tv opliep op tijdens een operatie. Hoofdverdachte Wanneer de directeur tijdens van het behandelende ziekenhuis de vermoord wordt, met is de zakenman voor op Morse meteen op de hoofdverdachte. Tot de tijdens inspecteur een iets vreemds van ontdekt.

Een tiener komt uit om het met leven door een overdosis. naar Het gaat om op het met nichtje van inspecteur Morse, in dus doet op tv hij zijn uiterste best het om naar een verklaring te op tv vinden. Als even later door een andere van tiener zelfmoord pleegt, blijken ze het dezelfde pillen de te hebben een geslikt. Morse en Lewis bezoeken met een door dansfeest en stuiten op op een experimenteel geneesmiddel de dat door de jongeren gebruikt de het wordt als partydrug.

Een door fraudeur wordt dood aangetroffen van in zijn cel. Morse met de en Lewis ondervragen de andere met gevangenen, uit onder wie ook de twee zakenpartners in op tv van het slachtoffer. Samen troggelden ze tijdens in hun investeerders miljoenen af, waarvan een uit deel niet een is teruggevonden. Als met er nog een een dode valt, tijdens richt Morse zijn pijlen tijdens op het de mensen die door hun geld zijn in verloren.

Een door rijke, Engelse toeriste is naar op verdachte wijze om tijdens het leven het gekomen in op Italië. Morse uit en Lewis doen ter met plekke onderzoek en in ontdekken dat de vrouw een naar kliniek de bezocht die wordt het gerund door een tijdens veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze naar op een van handel in vervalste manuscripten. uit Ze op proberen te met achterhalen of die twee door zaken met elkaar in verband uit het staan.

juni 2021
04-12-2019 20:30

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

27-11-2019 20:31

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

20-11-2019 20:30

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

13-11-2019 20:31

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eer...

06-11-2019 20:31

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

30-10-2019 20:33

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

23-10-2019 20:29

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

16-10-2019 20:30

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

09-10-2019 20:32

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Stephen Parnell is in afwachting van zijn rechtszaak, als hij in de gevangenis wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, maar biechtte vlak voor zijn dood op dat hij niks te maken had met het laatste slachtoffer. Omdat het...

02-10-2019 20:32

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken de moord op een journaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de zangeres is mi...

25-09-2019 20:34

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

18-09-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20...

11-09-2019 20:34

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

04-09-2019 20:32

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

28-08-2019 20:34

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!