Programma gemist?

Na uit een jaar is de door moord op Yvonne het Harrison nog steeds niet naar opgelost en wordt uit het onderzoek uit heropend. Lewis krijgt de in zaak van toegewezen en het Morse, die problemen heeft met zijn van gezondheid, naar mag assisteren. Ze ontdekken dat tijdens Harrison er heel van wat van affaires op na hield en met drie mannen door uit haar op tv omgeving ook onder verdachte tijdens omstandigheden door om het leven een zijn gekomen.

Morse wordt uit opgenomen in het een ziekenhuis met een maagzweer. door uit Daar leest hij een een boek over Victoriaanse in onderzoeksmethoden van de politie. Hij op tv een verdiept zich in een in moordzaak uit 1859 en op is er al uit snel van overtuigd het dat destijds twee onschuldige naar mannen zijn op tv veroordeeld.

Een van fysiotherapeute wordt in haar tijdens eigen huis naar doodgeschoten. Als haar buurman uit de volgende dag hetzelfde naar lot wacht, vermoedt naar Morse dat op de eerste moord van een vergissing was. De in door man bleek mensen uit af te persen, dus aan verdachten van geen gebrek. van Maar ook in de fysiotherapeute had geheimen: zij naar had naar een affaire met het een professor.

De met gepensioneerde professor Felix op McClure wordt met doodgestoken. Een van de tijdens belangrijkste verdachten is de zijn oude van huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen op tv omdat hij het drugs verkocht tijdens aan studenten. Morse naar ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, naar en haar naar dochter, Kay. Kay werkt het als naar escort en McClure had een haar telefoonnummer bij zijn tijdens aantekeningen staan. Morse ontdekt in een ingewikkeld complot, naar maar vindt naar het lastig om een zijn theorie te de bewijzen.

Vanavond start de het achtste in en laatste op seizoen van de Britse misdaadserie Inspector met Morse. op tv De komende donderdagen zijn met de laatste vijf afleveringen op tv wekelijks om 20:30 op naar uur te zien op het RTL 8. Op de Britse de televisie zijn ze op tv voor de het eerst tijdens in respectievelijk 1995, 1996, de 1997, 1998 en 2000 uitgezonden. De tijdens de eerste aflevering van het laatste naar seizoen heet 'The Way tijdens Through op The Woods'. De met moordenaar van van Lover's Lane wordt net in voor zijn proces de gedood tijdens op een vechtpartij in de gevangenis. naar De zaak van de door vijfvoudige met moordenaar lijkt daarmee gesloten. Al op tv heeft inspecteur Morse naar in zo zijn twijfels. Het lichaam van een het vermeende vijfde op slachtoffer, in Karen Anderson, in werd immers nooit naar teruggevonden. Morse is uit er om een of andere reden een op tv van overtuigd dat Karens lijk op zich in Wytham in Woods bevindt, en uit niet op de bodem op tv van een het meer van Blenheim, de waar haar tas het werd op tv aangetroffen.

Morse tijdens en Lewis onderzoeken een twee moorden, op op een onderzoeksjournaliste en een tijdens operazangeres. uit De journaliste schreef over op een weldoener met van een dubieus verleden. Morse van vermoedt dat het hij de het journaliste om het leven door wilde brengen. De moord door op de zangeres is tijdens minder makkelijk op te verklaren, maar het Morse ziet toch uit een link naar de op door weldoener.

De gevaarlijke een verkrachter tijdens John Peter Barrie is ontsnapt op tv uit de een gevangenis. Morse en Lewis gaan een naar hem op tv op zoek, voordat hij uit nieuwe op slachtoffers maakt. een Ze krijgen hulp van zijn therapeut uit en een priester in die tijdens veel weet van occulte zaken. de Daar is het Barrie namelijk uitermate in een geïnteresseerd. Morse en op tv Lewis een denken dat Barrie tijdens hulp van buitenaf heeft gekregen naar in bij zijn ontsnapping. van De opvallende dood het van een duivelsaanbidder geeft door een andere de wending aan de naar zaak.

Vanaf vanavond zendt naar het RTL 8 het zevende seizoen van naar door de Britse misdaadserie een Inspector Morse uit. Dit uit seizoen, in 1993 voor het uit eerst uitgezonden op op de Engelse televisie, op tv bestaat uit op drie de afleveringen en is de komende het donderdagen een om 20:30 uur op te zien op RTL 8. Een steenrijke naar zakenman is het een zonderlinge eenzaat geworden een nadat op zijn dochter op een zware hersenbeschadiging opliep tijdens van een operatie. Wanneer de de directeur de van het behandelende het ziekenhuis vermoord op tv wordt, is de zakenman van voor Morse meteen de hoofdverdachte. op tv Tot met de inspecteur de iets vreemds ontdekt.

Een tiener komt de om het leven een door een overdosis. met Het uit gaat om op tv het nichtje van inspecteur uit Morse, dus doet naar hij zijn de uiterste best om een verklaring de te vinden. Als even de later een andere naar tiener zelfmoord pleegt, op tijdens blijken ze dezelfde pillen te een hebben uit geslikt. Morse en Lewis op tv bezoeken een op tv dansfeest en stuiten op een tijdens experimenteel geneesmiddel naar dat door de jongeren een gebruikt wordt als het partydrug.

Een fraudeur wordt uit dood aangetroffen op in met zijn cel. Morse en uit Lewis ondervragen de tijdens andere gevangenen, onder wie ook uit de twee de zakenpartners van het een slachtoffer. het Samen troggelden ze hun investeerders op tv miljoenen af, waarvan een door deel niet is het teruggevonden. op Als er nog een met dode valt, richt een Morse zijn pijlen op in de mensen die de op hun geld zijn het verloren.

Een rijke, door Engelse door toeriste is op verdachte wijze op om het op tv leven gekomen in op Italië. Morse op en Lewis doen ter plekke het onderzoek en ontdekken met dat de vrouw het een kliniek bezocht die in wordt op gerund door een met veroordeelde fraudeur. Ook door stuiten ze in op een handel in vervalste op tv manuscripten. Ze het proberen te van achterhalen of en hoe die twee naar het zaken met elkaar in het verband staan.

Morse naar en Lewis met doen onderzoek naar de op tv brute moord op een een rijke uit fabriekseigenaar. Zijn familie tijdens is druk met andere uit zaken en op lijkt weinig medelijden te door hebben. Als tijdens er nog iemand wordt het vermoord, duikt Morse in een het het verleden van de familie en door haalt op tv een goedbewaard geheim in naar boven. Ondertussen krijgt Morse ook het te maken met naar een de overdaad aan media-aandacht en zet een zijn baas druk het op in hem.

Henry het Fallon, een man met een van belangrijke positie aan van de universiteit, een heeft ogenschijnlijk op tv zelfmoord gepleegd van met een pistool. Maar volgens zijn met van arts kon Fallon, die gekluisterd met was het aan een rolstoel en aan een een neurologische het ziekte leed, de onmogelijk zelf de een trekker hebben overgehaald. op Inspecteur Morse onderzoekt de zaak de met gemengde uit gevoelens, omdat hij ooit van verloofd was met uit de vrouw in van Fallon.

Morse en Lewis uit hebben een nieuwe naar verklaring nodig van van iemand die eerder van naar tegen een maffioso getuigde. Hij is van met zijn gezin op tv in het getuigenbeschermingsprogramma van geplaatst en met woont nu het in Australië. De man op wil niet door gevonden worden, ook niet met door op Morse en Lewis, maar een zijn leven is mogelijk de in gevaar. En met dan is ook op tv zijn familie niet uit veilig...

Morse en met Lewis onderzoeken tijdens de moord op Nicos, een op tv Griekse kok het die pas een half de van jaar in Engeland tijdens was. Als zijn zus overkomt voor van de begrafenis wordt de uit ook zij vermoord. Morse het ontdekt dat Nicos al de eerder in door Engeland werkte. Zijn in oude werkgever is nu een de uit van de verdachten, de net als een het expert in oude Griekse met schepen.

augustus 2018
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord