Programma gemist?

Het lichaam naar van de 18-jarige Sylvia in Kane wordt gevonden naar op het de parkeerplaats van uit een pub. Ze het werd voor het laatst levend op tv op gezien toen ze met een vriendin een bij de op tv bushalte stond en een besloot op met iemand mee op tv te liften. Inspecteur Morse in gaat op zoek tijdens naar de een vriendin en de de auto waarin Kane meereed en stuit van op allerlei ingewikkelde op tijdens relaties.

Inspecteur op Morse is te gast bij op tv een van diner voor internationale studenten. Diezelfde een door avond wordt een door van hen, een Japanner, dood aangetroffen op tv op zijn kamer. het Hij lijkt tijdens op rituele op wijze te zijn tijdens vermoord. De verdachten hebben een allemaal een waterdicht alibi: het het ze waren die avond bij van het diner en tijdens dus in uit dezelfde ruimte als naar Morse.

Een op schoolmeisje wordt met al zes maanden vermist. Ze naar verdween toen ze van door school naar huis het in liep. Morse is al op tv de derde rechercheur die op naar de vermissing een wordt gezet en het hij is ervan overtuigd van dat door de tiener niet meer leeft. uit Terwijl Morse de en Lewis de mogelijke op een moordverdachten ondervragen, wordt een van door de leraren op van het meisje om de het leven in gebracht.

Vanaf vanavond in zendt RTL tijdens 8 het tweede seizoen van naar door de Britse misdaadserie Inspector met Morse uit. De met vier afleveringen zijn elke het woensdag om 20:30 uur in op tijdens tv te zien. Culturele rondreis Het tweede in seizoen van Inspector naar Morse door was voor het eerst uit te zien in 1987/1988. tijdens In deze een aflevering op tv maken de rijke Amerikaanse toeristen op tv Laura en Eddie met Poindexter uit een culturele rondreis door uit Groot-Brittannië. Juweel Hun bezoek aan Oxford uit heeft voor een hen een speciale betekenis: Laura het wil van namelijk een geërfd juweel aan op tv met het Ashmolean Museum schenken. het Het kleinood maakte door ooit samen met in een tweede, identiek stuk dat in zich naar reeds in het naar museum bevindt, deel uit naar van een waardevolle het Angelsaksische gesp die in jaren terug onder de door de Wolvercote Bridge in Oxford van werd gevonden. Dood De conservator van met het museum, Dr. Theodore door Kemp, wil van het gebeuren met wat meer luister uit bijzetten door een tijdens speciale tentoonstelling te in organiseren. Maar binnen het de uur na haar aankomst het in Oxford uit wordt Laura dood aangetroffen in in haar hotelkamer. het van De Wolvercote Tongue is op tv verdwenen.

Na een uit jaar is de moord door op Yvonne naar Harrison nog steeds niet in opgelost op en wordt het tijdens onderzoek heropend. uit Lewis krijgt de zaak uit toegewezen en Morse, die problemen een heeft met op tv zijn gezondheid, door mag assisteren. Ze met ontdekken dat Harrison er het heel wat door affaires op na hield en van op tv drie mannen uit tijdens haar omgeving ook onder verdachte met omstandigheden de om het leven zijn uit gekomen.

Morse wordt opgenomen van in het ziekenhuis een met een maagzweer. op Daar leest het hij een boek met over met Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij met verdiept zich het in uit een moordzaak uit 1859 en uit is er al snel in van overtuigd dat naar op destijds twee onschuldige uit mannen zijn veroordeeld.

Een van fysiotherapeute wordt in door haar eigen huis doodgeschoten. Als van haar op tv buurman de volgende dag met hetzelfde lot van wacht, vermoedt Morse uit dat de met eerste moord een vergissing in was. De man tijdens bleek mensen op af te persen, dus aan verdachten door van geen gebrek. Maar van ook de fysiotherapeute uit had geheimen: zij had een tijdens affaire van met een professor.

De gepensioneerde professor het Felix een McClure wordt uit doodgestoken. Een van de belangrijkste naar verdachten is zijn met oude huisknecht, in Ted Brooks, van die werd ontslagen omdat hij drugs de van verkocht aan studenten. Morse ondervraagt de Brooks vrouw, met Brenda, en haar dochter, Kay. uit Kay van werkt als escort uit en McClure had met haar telefoonnummer van bij zijn aantekeningen staan. op tv Morse ontdekt uit een ingewikkeld complot, maar vindt naar het lastig om tijdens zijn theorie te in bewijzen.

Stephen het Parnell is in afwachting van van zijn rechtszaak, op tv als hij tijdens in de gevangenis wordt uit vermoord. een Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, een maar biechtte vlak uit voor zijn dood het op dat hij het niks te maken uit had met door het laatste uit slachtoffer. Omdat het tijdens lichaam van dat met laatste slachtoffer nooit door werd gevonden, besluit Morse op de zaak te heropenen. de Als naar een getuige uit wordt doodgeschoten, lijkt tijdens Morse op het juiste spoor te van door zitten.

Morse met en Lewis onderzoeken naar de moord op uit een journaliste en een operazangeres. het met De journaliste schreef de over een weldoener de met een dubieus verleden. Morse het vermoedt van dat hij de journaliste om het het leven de wilde brengen. De moord met op de door zangeres is op minder makkelijk te verklaren, maar Morse op ziet uit een link naar de de weldoener.

De gevaarlijke op tv verkrachter John Peter Barrie in is de ontsnapt uit het de gevangenis. Morse en Lewis door gaan naar van hem op zoek, voordat op hij nieuwe slachtoffers maakt. het Ze krijgen van hulp door van zijn therapeut en een uit priester uit die veel weet tijdens van occulte zaken. Daar is de Barrie namelijk uitermate in met naar geïnteresseerd. Morse en Lewis denken dat een Barrie in hulp van het buitenaf heeft gekregen bij zijn in ontsnapping. De opvallende tijdens dood van een de duivelsaanbidder geeft het een andere door wending aan de in zaak.

Vanaf de vanavond zendt RTL op 8 het zevende de seizoen van de Britse misdaadserie naar Inspector Morse het uit. 1993 Dit seizoen, in door 1993 op tv voor het eerst uitgezonden op de het Engelse met televisie, bestaat de uit drie afleveringen met en is de komende op woensdagen om 20:30 met uur te zien op van RTL 8. Hersenbeschadiging Een steenrijke zakenman de is een zonderlinge een tijdens eenzaat geworden nadat zijn de dochter een zware hersenbeschadiging opliep met tijdens naar een operatie. Hoofdverdachte Wanneer de directeur van in het behandelende ziekenhuis een het vermoord wordt, is de uit zakenman voor de Morse meteen de hoofdverdachte. Tot van de inspecteur het iets vreemds uit ontdekt.

Een de tiener komt om een het leven door een van overdosis. tijdens Het gaat om het nichtje de van inspecteur Morse, dus uit doet een hij zijn uiterste een best om in een verklaring te vinden. Als door even later uit een andere tiener uit zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde uit pillen te hebben het geslikt. het Morse en Lewis naar bezoeken een dansfeest en in stuiten op een experimenteel met geneesmiddel op tv dat door de jongeren gebruikt in wordt tijdens als partydrug.

Een fraudeur wordt de uit dood aangetroffen in zijn op cel. Morse en tijdens Lewis ondervragen de andere gevangenen, naar onder wie door ook op de twee zakenpartners van het slachtoffer. van op tv Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen de af, waarvan een het deel niet is een teruggevonden. Als een er door nog een dode valt, richt op Morse zijn pijlen op door de mensen uit die met hun geld zijn op tv verloren.

Een rijke, Engelse in toeriste is het op verdachte wijze om een het een leven gekomen met in Italië. Morse naar en Lewis doen ter plekke het onderzoek op en ontdekken dat een de vrouw een op tv kliniek bezocht die wordt gerund door het een veroordeelde fraudeur. van Ook tijdens stuiten ze op de een handel in naar vervalste manuscripten. Ze proberen te de achterhalen of die met twee zaken met op tv elkaar in tijdens verband tijdens staan.

december 2021
04-12-2019 20:30

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

27-11-2019 20:31

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

20-11-2019 20:30

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

13-11-2019 20:31

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eer...

06-11-2019 20:31

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

30-10-2019 20:33

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

23-10-2019 20:29

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

16-10-2019 20:30

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

09-10-2019 20:32

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Stephen Parnell is in afwachting van zijn rechtszaak, als hij in de gevangenis wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, maar biechtte vlak voor zijn dood op dat hij niks te maken had met het laatste slachtoffer. Omdat het...

02-10-2019 20:32

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken de moord op een journaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de zangeres is mi...

25-09-2019 20:34

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

18-09-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20...

11-09-2019 20:34

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

04-09-2019 20:32

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

28-08-2019 20:34

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!