Programma gemist?

Na op tv een jaar met is de moord op Yvonne op Harrison nog steeds op tv niet opgelost en wordt de het onderzoek heropend. met Lewis uit krijgt de uit zaak toegewezen en Morse, die problemen het heeft met zijn het gezondheid, mag assisteren. tijdens Ze een ontdekken dat Harrison er heel de wat naar affaires op na hield de en drie mannen naar uit haar op tv omgeving ook naar onder verdachte omstandigheden om het leven tijdens zijn van gekomen.

Morse wordt een opgenomen de in het ziekenhuis op met een maagzweer. Daar een leest hij op tv een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van een de politie. in Hij verdiept zich in in een de moordzaak uit 1859 en is in tijdens er al snel van overtuigd op dat destijds twee onschuldige het uit mannen zijn veroordeeld.

Een met fysiotherapeute wordt het in haar eigen huis doodgeschoten. Als uit haar naar buurman de volgende dag hetzelfde op door lot wacht, vermoedt Morse dat de op tijdens eerste moord een vergissing was. De met man bleek de mensen af te persen, uit tijdens dus aan verdachten geen gebrek. Maar met ook de fysiotherapeute uit had geheimen: op zij had met een affaire het met een professor.

De naar gepensioneerde professor Felix met McClure wordt doodgestoken. Een van met de uit belangrijkste verdachten naar is zijn oude huisknecht, Ted van Brooks, die het werd ontslagen omdat hij het drugs met verkocht aan studenten. op Morse ondervraagt Brooks in vrouw, Brenda, en haar dochter, de Kay. Kay werkt als met escort en in McClure had haar telefoonnummer naar bij zijn aantekeningen het staan. Morse ontdekt een een ingewikkeld complot, door maar vindt naar het lastig om op tv zijn theorie te uit bewijzen.

Vanavond start uit het achtste en tijdens laatste met seizoen van de tijdens Britse misdaadserie Inspector Morse. De door komende uit donderdagen zijn de laatste uit vijf afleveringen wekelijks door om 20:30 uur te zien op op RTL 8. door Op van de Britse televisie zijn ze op tv tijdens voor het eerst in respectievelijk op tv 1995, 1996, 1997, een 1998 en 2000 uitgezonden. De van door eerste aflevering van het door laatste seizoen heet tijdens 'The Way Through The tijdens Woods'. De moordenaar van in Lover's Lane wordt de naar net voor zijn proces gedood tijdens op in een vechtpartij in de gevangenis. door De zaak op tv van de vijfvoudige moordenaar lijkt in daarmee gesloten. op tv Al heeft inspecteur Morse door zo zijn de twijfels. Het lichaam van op tv het vermeende vijfde de slachtoffer, Karen Anderson, door de werd immers nooit teruggevonden. op Morse is op er om een uit of andere reden van van overtuigd dat Karens lijk zich door in Wytham op Woods door bevindt, en niet op van de bodem op van het meer van Blenheim, waar door haar tas werd in het aangetroffen.

Morse in en Lewis onderzoeken twee naar moorden, tijdens op een onderzoeksjournaliste en in een operazangeres. van De journaliste schreef op over een weldoener met een in dubieus verleden. Morse de vermoedt dat hij tijdens de journaliste om het de naar leven wilde brengen. De moord in op de zangeres in is minder makkelijk de te door verklaren, maar Morse ziet toch een een link een naar de een weldoener.

De gevaarlijke verkrachter op John Peter van Barrie is naar ontsnapt uit met de gevangenis. Morse en Lewis gaan tijdens naar hem door op zoek, voordat hij de nieuwe slachtoffers maakt. uit van Ze krijgen hulp door van zijn therapeut een en een priester die veel de weet van occulte op zaken. Daar is met Barrie namelijk uitermate een in geïnteresseerd. op tv Morse en de Lewis denken dat Barrie hulp van tijdens van buitenaf heeft gekregen bij zijn uit ontsnapping. een De opvallende dood van een door duivelsaanbidder geeft een andere van wending aan de met in zaak.

Vanaf het vanavond zendt RTL 8 het tijdens tijdens zevende seizoen van de uit Britse misdaadserie Inspector Morse uit. in Dit door seizoen, in 1993 op tv voor het eerst het uitgezonden op door de Engelse televisie, bestaat naar uit drie afleveringen uit en is de komende donderdagen op in om 20:30 uur te een zien op door RTL 8. Een steenrijke met zakenman is een in zonderlinge eenzaat geworden nadat van zijn dochter een zware met hersenbeschadiging opliep tijdens een van operatie. Wanneer uit de directeur van op tv het behandelende de ziekenhuis vermoord wordt, is de uit zakenman voor Morse een meteen de hoofdverdachte. uit van Tot de inspecteur iets op vreemds ontdekt.

Een tiener komt van een om het leven door een uit overdosis. Het tijdens gaat om het nichtje met van het inspecteur Morse, dus doet hij zijn het uiterste best op tv om een verklaring te het vinden. Als even tijdens later naar een andere van tiener zelfmoord pleegt, de blijken ze dezelfde in pillen te hebben geslikt. Morse op en Lewis bezoeken een in dansfeest en stuiten van op een experimenteel uit geneesmiddel dat het door de jongeren gebruikt met door wordt als partydrug.

Een van fraudeur wordt dood aangetroffen in het zijn cel. Morse met van en Lewis ondervragen de andere gevangenen, op tv het onder wie ook de twee zakenpartners het tijdens van het slachtoffer. Samen troggelden tijdens ze hun investeerders de miljoenen een af, waarvan een deel uit niet is op teruggevonden. Als er nog met een dode het valt, richt Morse zijn van pijlen op de mensen het die het hun geld zijn uit verloren.

Een van rijke, Engelse toeriste is het op tijdens verdachte wijze om het leven een gekomen in tijdens Italië. Morse en Lewis een doen ter plekke onderzoek naar en ontdekken op tv dat de de vrouw een kliniek bezocht in die wordt gerund door een een veroordeelde een fraudeur. met Ook stuiten ze het op een handel in vervalste de manuscripten. Ze proberen te door achterhalen met of en hoe tijdens die twee in zaken met elkaar met in verband staan.

Morse en Lewis uit met doen onderzoek naar de brute moord tijdens op door een rijke fabriekseigenaar. op Zijn familie in is druk met andere zaken en op tv lijkt weinig medelijden tijdens te hebben. Als op tv op tv er nog iemand tijdens wordt vermoord, duikt Morse uit in het verleden tijdens van de familie en met haalt een goedbewaard geheim van naar naar boven. Ondertussen krijgt Morse het ook door te maken met een overdaad aan naar media-aandacht en zet met op zijn baas druk op op hem.

Henry uit Fallon, een man met tijdens een belangrijke in positie aan de uit universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord de gepleegd met een pistool. naar Maar op tv volgens zijn arts uit kon Fallon, die gekluisterd was het aan een naar rolstoel en een aan een neurologische op tv ziekte leed, onmogelijk het zelf de een trekker hebben overgehaald. Inspecteur uit Morse onderzoekt de op tv zaak met gemengde gevoelens, met omdat op tv hij ooit verloofd was door met de vrouw van de Fallon.

Morse en op tv Lewis hebben een nieuwe op de verklaring nodig van iemand die tijdens eerder tegen een maffioso naar getuigde. Hij is van het met zijn gezin in het het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont de nu in van Australië. een De man wil met niet gevonden worden, ook naar niet door Morse naar en Lewis, maar met zijn leven is mogelijk naar in gevaar. En het dan is op ook zijn familie niet naar veilig...

Morse en Lewis op uit onderzoeken de moord op Nicos, een een Griekse kok die op tv pas het een half jaar in Engeland tijdens was. Als in zijn zus van overkomt voor de begrafenis de wordt ook zij vermoord. het op tv Morse ontdekt dat op tv Nicos al eerder in van Engeland werkte. met Zijn oude werkgever is nu een een van het de verdachten, op tv net als een expert op tv in oude uit Griekse schepen.

oktober 2018
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord