Programma gemist?

Na op een jaar is de op tv moord op Yvonne Harrison op tv nog steeds door niet opgelost en wordt in de het onderzoek heropend. de Lewis krijgt de het zaak toegewezen en van Morse, die problemen een heeft met zijn gezondheid, in mag assisteren. op Ze ontdekken dat Harrison in er heel wat door affaires op in na hield en drie een mannen uit haar omgeving uit ook onder verdachte omstandigheden in om door het leven het zijn gekomen.

Morse wordt in opgenomen door in het ziekenhuis met een de maagzweer. Daar leest van hij een het boek over Victoriaanse naar onderzoeksmethoden van van de politie. Hij verdiept zich in tijdens een moordzaak in uit 1859 op en is er naar al snel van overtuigd in dat destijds met twee onschuldige mannen met zijn veroordeeld.

Een door fysiotherapeute wordt in in haar eigen huis doodgeschoten. door Als haar buurman tijdens de volgende dag hetzelfde naar lot wacht, vermoedt in Morse dat de naar eerste het moord een vergissing was. De uit man bleek mensen met af door te persen, dus aan met verdachten geen de gebrek. Maar ook de fysiotherapeute in met had geheimen: zij had op een affaire met een naar professor.

De op tv gepensioneerde professor Felix McClure wordt de doodgestoken. Een van naar tijdens de belangrijkste verdachten is zijn uit oude huisknecht, Ted een Brooks, die werd ontslagen op omdat op tv hij drugs verkocht aan studenten. het Morse ondervraagt Brooks op tv vrouw, Brenda, met en haar dochter, Kay. een door Kay werkt als escort en McClure het op had haar telefoonnummer bij zijn tijdens aantekeningen staan. Morse ontdekt door een ingewikkeld door complot, maar vindt het de lastig om uit zijn theorie de te bewijzen.

Vanavond een start het achtste het en laatste seizoen van de door een Britse misdaadserie Inspector Morse. De door komende donderdagen zijn uit de laatste vijf op afleveringen op wekelijks om 20:30 uur te zien op op RTL 8. uit door Op de Britse televisie zijn met ze voor uit het eerst uit in respectievelijk 1995, 1996, 1997, 1998 tijdens tijdens en 2000 uitgezonden. De eerste aflevering in van het de laatste seizoen heet met 'The Way Through het The Woods'. in De moordenaar van Lover's de Lane wordt net voor van zijn proces gedood in tijdens een vechtpartij met in de gevangenis. De tijdens zaak in van de vijfvoudige uit moordenaar lijkt daarmee gesloten. op Al heeft inspecteur met Morse zo van zijn twijfels. Het lichaam van in het vermeende vijfde op slachtoffer, op tv Karen Anderson, werd immers nooit een de teruggevonden. Morse is er op om een of door andere reden van overtuigd dat een de Karens lijk zich in Wytham van Woods bevindt, en niet het op de bodem uit het van het meer van van Blenheim, waar haar in tas werd door aangetroffen.

Morse en Lewis het een onderzoeken twee moorden, de op een onderzoeksjournaliste en een door operazangeres. De met journaliste schreef over een weldoener uit uit met een dubieus verleden. Morse vermoedt in dat van hij de journaliste naar om het leven wilde brengen. tijdens De moord door op de zangeres is op tv minder naar makkelijk te verklaren, maar Morse van van ziet toch een link uit naar de een weldoener.

De de gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie door is op tv ontsnapt uit de uit gevangenis. Morse en met Lewis gaan op naar hem op zoek, voordat hij tijdens op nieuwe slachtoffers maakt. Ze de krijgen hulp van zijn therapeut de en een priester naar die veel weet het de van occulte zaken. tijdens Daar is Barrie in namelijk uitermate in geïnteresseerd. Morse en van Lewis op tv denken dat Barrie hulp van naar buitenaf heeft gekregen door in bij zijn ontsnapping. de De opvallende dood het van een duivelsaanbidder geeft een door andere wending aan uit de door zaak.

Vanaf vanavond zendt in tijdens RTL 8 het een zevende seizoen van de Britse van misdaadserie Inspector van Morse uit. Dit uit seizoen, in 1993 in voor het uit eerst uitgezonden op door de Engelse televisie, door bestaat uit drie afleveringen en is met met de komende donderdagen om 20:30 een uur te zien op de RTL in 8. Een steenrijke zakenman is het een een zonderlinge eenzaat geworden nadat in zijn dochter een zware hersenbeschadiging naar opliep tijdens tijdens een met operatie. Wanneer de directeur van uit het behandelende de ziekenhuis vermoord wordt, is de de zakenman voor het Morse tijdens meteen de hoofdverdachte. Tot de inspecteur het iets de vreemds ontdekt.

Een tiener de komt om het leven met door een overdosis. door Het gaat om in het in nichtje van inspecteur Morse, dus door doet hij zijn op uiterste best de om een de verklaring te vinden. Als tijdens even later een andere op tiener zelfmoord pleegt, het blijken ze op dezelfde op tv pillen te hebben geslikt. Morse van en Lewis bezoeken een door een dansfeest en stuiten op een experimenteel uit in geneesmiddel dat door in de jongeren gebruikt wordt als op partydrug.

Een met fraudeur wordt dood aangetroffen in een zijn tijdens cel. Morse en Lewis ondervragen het van de andere gevangenen, onder op tv wie ook met de twee zakenpartners van het in slachtoffer. Samen troggelden ze een hun investeerders door miljoenen af, waarvan een de uit deel niet is teruggevonden. op Als er nog een dode de valt, richt het Morse een zijn pijlen op tijdens de mensen die hun geld tijdens zijn een verloren.

Een tijdens rijke, Engelse toeriste is op met verdachte wijze om een het het leven gekomen naar in Italië. Morse en in Lewis doen ter plekke onderzoek een en ontdekken dat tijdens de op tv vrouw een kliniek bezocht die in uit wordt gerund door een een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze een een op een handel in vervalste op manuscripten. Ze proberen te van achterhalen of van en hoe die twee uit zaken met elkaar de in door verband staan.

Morse en in Lewis doen onderzoek van naar op de brute moord op tv op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie in met is druk met andere een zaken en lijkt weinig medelijden van te hebben. het Als er nog van iemand wordt vermoord, van duikt een Morse in het door verleden van de in familie en haalt een goedbewaard geheim met naar boven. naar Ondertussen krijgt Morse in ook te maken met het een overdaad aan met media-aandacht en zet met zijn baas tijdens druk op op tv hem.

Henry door Fallon, een man met de een belangrijke positie aan een van de universiteit, heeft ogenschijnlijk in zelfmoord gepleegd met op tv een pistool. van Maar volgens zijn arts kon naar Fallon, die gekluisterd van was aan een rolstoel op tv en aan het een neurologische op tv ziekte leed, onmogelijk met zelf de op tv trekker hebben overgehaald. tijdens Inspecteur Morse onderzoekt de zaak met het gemengde gevoelens, naar omdat hij op tv ooit verloofd was met tijdens de vrouw van in Fallon.

Morse door en Lewis door hebben een nieuwe verklaring nodig naar van iemand die naar eerder tegen het een maffioso getuigde. Hij is tijdens met zijn op tv gezin in het van getuigenbeschermingsprogramma geplaatst op en woont nu op tv in Australië. op De man wil niet gevonden in worden, ook niet door in Morse en een Lewis, maar zijn leven in is mogelijk op tv in gevaar. En op tv dan is ook naar zijn van familie niet veilig...

Morse naar en Lewis onderzoeken de de moord op Nicos, het een Griekse kok die door pas in een half jaar in Engeland tijdens was. Als zijn door zus overkomt voor in de door begrafenis wordt ook naar zij vermoord. Morse ontdekt het dat Nicos al eerder tijdens in tijdens Engeland werkte. Zijn oude werkgever op tv op is nu een van de de verdachten, net als een de het expert in oude Griekse in schepen.

juni 2018
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord