Programma gemist?

Na een jaar op uit is de moord op uit Yvonne Harrison naar nog steeds niet opgelost en het wordt het in onderzoek heropend. Lewis krijgt de op tv met zaak toegewezen en uit Morse, die problemen heeft een met zijn gezondheid, in mag assisteren. Ze ontdekken door dat op Harrison er heel wat affaires op naar een na hield en drie mannen op uit haar het omgeving ook onder verdachte op tv omstandigheden om het het leven zijn een gekomen.

Morse wordt opgenomen een in naar het ziekenhuis van met een maagzweer. Daar leest van hij een tijdens boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden naar van de politie. Hij in verdiept zich op in een door moordzaak uit 1859 en naar is er al op snel van overtuigd op dat destijds twee op tv onschuldige mannen zijn door veroordeeld.

Een met fysiotherapeute wordt in de haar eigen huis doodgeschoten. Als van de haar buurman de volgende dag hetzelfde met een lot wacht, vermoedt Morse dat naar de eerste moord een uit vergissing was. De naar man bleek mensen met af te persen, met dus aan verdachten naar geen gebrek. Maar de ook de de fysiotherapeute de had geheimen: zij had een van affaire met een de professor.

De gepensioneerde professor een Felix McClure tijdens wordt met doodgestoken. Een van de in belangrijkste verdachten naar is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, uit die in werd ontslagen omdat hij drugs in verkocht aan naar studenten. Morse ondervraagt de Brooks vrouw, Brenda, en een haar door dochter, Kay. Kay werkt de als escort en McClure op tv had haar een telefoonnummer door bij zijn aantekeningen de staan. Morse ontdekt een door ingewikkeld complot, maar in vindt het een lastig om zijn theorie door te bewijzen.

Vanavond start uit het een achtste en laatste de seizoen van de Britse misdaadserie Inspector met Morse. De komende op tv een donderdagen zijn de laatste op tv vijf afleveringen in wekelijks om 20:30 uur te zien tijdens het op RTL 8. door Op de Britse televisie van zijn ze voor het eerst op tv op in respectievelijk 1995, 1996, van 1997, 1998 en de 2000 uitgezonden. De eerste aflevering van het van het laatste seizoen heet 'The Way met Through naar The Woods'. De op tv moordenaar van Lover's Lane wordt tijdens net voor zijn door met proces gedood tijdens uit een vechtpartij in de gevangenis. met De zaak uit van de vijfvoudige moordenaar van lijkt daarmee gesloten. op tv Al op heeft inspecteur Morse naar zo zijn twijfels. Het lichaam van tijdens het vermeende naar vijfde slachtoffer, Karen Anderson, op werd immers nooit van het teruggevonden. Morse is er in om een op tv of andere reden op van overtuigd dat op Karens lijk zich in Wytham Woods naar bevindt, door en niet op de in bodem van het meer het van Blenheim, het waar haar door tas werd een aangetroffen.

Morse in en Lewis onderzoeken uit twee moorden, op een in onderzoeksjournaliste en van een operazangeres. van De journaliste schreef over een naar weldoener met een op dubieus verleden. Morse vermoedt door dat hij met de het journaliste om het op leven wilde brengen. in De moord op de met zangeres is minder makkelijk te op verklaren, maar door Morse op ziet toch een link een naar de tijdens weldoener.

De de gevaarlijke verkrachter John tijdens Peter Barrie is ontsnapt een uit de gevangenis. Morse een en Lewis op gaan naar hem het op zoek, voordat uit hij naar nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp de naar van zijn therapeut van en een priester die veel uit weet van occulte zaken. op tv Daar van is Barrie naar namelijk uitermate in geïnteresseerd. van Morse en Lewis op denken dat Barrie hulp van op tv buitenaf heeft uit gekregen bij zijn een ontsnapping. De opvallende dood uit van een op tv duivelsaanbidder geeft een andere een wending naar aan de uit zaak.

Vanaf vanavond tijdens zendt naar RTL 8 het zevende seizoen van op de Britse op misdaadserie Inspector Morse in uit. Dit seizoen, in de 1993 door voor het eerst uitgezonden van op naar de Engelse televisie, bestaat uit drie door afleveringen in en is van de komende donderdagen om 20:30 tijdens uur met te zien op RTL 8. Een steenrijke op zakenman door is een zonderlinge tijdens eenzaat geworden nadat een zijn dochter een zware door hersenbeschadiging een opliep tijdens een operatie. Wanneer de van directeur van tijdens het behandelende met ziekenhuis vermoord wordt, de is de zakenman voor naar Morse meteen in de hoofdverdachte. in Tot de inspecteur iets vreemds op tv ontdekt.

Een tijdens tiener komt op om het leven door uit een overdosis. een Het gaat om het de nichtje van uit inspecteur Morse, dus de doet hij zijn uiterste best om het een op tv verklaring te tijdens vinden. Als even later een andere op tiener tijdens zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde tijdens pillen te hebben uit naar geslikt. Morse en Lewis bezoeken een van dansfeest in en stuiten op met een experimenteel geneesmiddel van dat door in de jongeren gebruikt een wordt als partydrug.

Een fraudeur uit wordt dood aangetroffen in op zijn de cel. Morse en van Lewis ondervragen de andere gevangenen, met onder tijdens wie ook van de twee zakenpartners van het het slachtoffer. Samen troggelden van ze hun investeerders miljoenen van af, waarvan een de in deel niet is teruggevonden. tijdens Als er naar nog een dode valt, richt Morse uit zijn pijlen op van de met mensen die hun op geld zijn uit verloren.

Een de rijke, Engelse van toeriste is op verdachte wijze om tijdens het leven een gekomen op tv in Italië. Morse van en Lewis doen een ter plekke onderzoek en op tv ontdekken dat de vrouw een een kliniek bezocht van die wordt gerund door een een veroordeelde fraudeur. het Ook stuiten ze het op een handel tijdens in vervalste door manuscripten. Ze uit proberen te achterhalen of een en op tv hoe die twee zaken met elkaar in door in verband staan.

Morse een en Lewis doen onderzoek op naar de brute moord naar op een rijke tijdens fabriekseigenaar. het Zijn familie is druk op tv met andere zaken en naar het lijkt weinig medelijden met te hebben. Als er nog iemand het wordt vermoord, naar duikt een Morse in het verleden van naar de familie en haalt naar in een goedbewaard geheim een naar boven. Ondertussen krijgt Morse door ook op te maken met een overdaad aan op tv media-aandacht en zet in zijn baas druk in op tijdens hem.

Henry Fallon, een een man naar met een belangrijke positie aan van de universiteit, heeft het ogenschijnlijk zelfmoord door gepleegd het met een pistool. Maar volgens in zijn in arts kon Fallon, die tijdens gekluisterd was aan een een rolstoel en uit aan een met neurologische ziekte leed, onmogelijk zelf een de trekker hebben overgehaald. op Inspecteur Morse van onderzoekt de zaak van met gemengde van gevoelens, omdat hij ooit uit verloofd was met tijdens de vrouw van in Fallon.

Morse uit en Lewis hebben een nieuwe door verklaring nodig naar van iemand die eerder een tegen een maffioso door getuigde. Hij met is met tijdens zijn gezin in van het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en naar woont nu in Australië. op tv De man met wil niet gevonden worden, op tv ook niet door met Morse met en Lewis, maar zijn leven het is mogelijk in in gevaar. En een dan is van ook zijn familie niet van veilig...

Morse en tijdens Lewis onderzoeken de moord de op Nicos, een in de Griekse kok die pas een half uit jaar in de Engeland een was. Als zijn zus overkomt de voor de tijdens begrafenis wordt ook zij van vermoord. Morse ontdekt dat door Nicos de al eerder door in Engeland werkte. Zijn oude van werkgever is uit nu een van de verdachten, een een net als een expert in naar oude Griekse het schepen.

augustus 2018
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord