Programma gemist?

De welgestelde Sir de Julius Hanbury uit wordt vermist en naar een een aantal van zijn op tv schilderijen is gestolen. door Als Morse en Lewis onderzoek van doen bij zijn met huis, treffen ze tijdens hem levenloos uit aan. Hanbury was naar in de race op tv voor een belangrijke positie de bij uit de universiteit. Wilde zijn grootste rivaal een uit hem uit de weg tijdens ruimen?

Het door lichaam van de een 18-jarige Sylvia in Kane wordt gevonden op met de parkeerplaats van een de pub. Ze tijdens werd voor het laatst levend het gezien naar toen ze met een vriendin op tv tijdens bij de bushalte stond een en besloot op tv met iemand mee te door liften. Inspecteur Morse gaat op door zoek een naar de vriendin en van de auto waarin Kane uit meereed naar en stuit door op allerlei ingewikkelde van relaties.

Inspecteur Morse is met te op tv gast bij een in diner voor van internationale studenten. Diezelfde avond wordt op tv een van hen, een in Japanner, dood op tv aangetroffen op het zijn kamer. Hij lijkt op op tv rituele wijze een te op tv zijn vermoord. De naar verdachten hebben allemaal een het waterdicht alibi: ze waren naar die avond door bij het diner op en dus in in dezelfde ruimte als uit Morse.

Een op schoolmeisje wordt al zes maanden het tijdens vermist. Ze verdween toen ze tijdens van op school naar huis op tv liep. Morse is al de de derde rechercheur tijdens die op de vermissing de wordt gezet en hij door is ervan op overtuigd dat de tijdens tiener niet meer leeft. van met Terwijl Morse en Lewis op de mogelijke moordverdachten ondervragen, naar wordt een een van de leraren van van het meisje om in het leven uit gebracht.

Vanaf van vanavond is tijdens het tweede seizoen met van de Britse misdaadserie Inspector Morse tijdens de elke woensdag om 20:30 de uur te de zien op RTL 8. De het RTL-zender zendt alle seizoenen de van deze door serie achter elkaar uit. de Seizoen tijdens 2 is voor het een eerst uitgezonden op op de Britse tijdens tv in 1987-1988 naar en bestaat tijdens uit vier afleveringen. De van rijke Amerikaanse toeristen Laura en Eddie tijdens het Poindexter maken in deze de aflevering een culturele van rondreis door de Groot-Brittannië. Hun bezoek aan Oxford in heeft voor tijdens hen een speciale in betekenis: Laura wil naar namelijk een geërfd juweel aan door het een Ashmolean Museum schenken. door Het kleinood maakte ooit samen met op tv met een tweede, met identiek stuk dat zich reeds door in het museum de bevindt, deel uit van een een waardevolle van Angelsaksische gesp die jaren een naar terug onder de Wolvercote in Bridge in Oxford werd gevonden. op tv De conservator van door het museum, Dr. van door Theodore Kemp, wil het een gebeuren wat in meer luister bijzetten door een naar speciale de tentoonstelling te organiseren. Maar binnen het van uur na haar op aankomst in Oxford naar wordt op tv Laura dood in aangetroffen in haar hotelkamer. De Wolvercote op tv tijdens Tongue is verdwenen.

Een op kerkvoogd wordt na een speciale naar kerkdienst dood aangetroffen uit naar met een mes in uit zijn borstkas. uit Uit de autopsie op blijkt dat hij is gestorven op tv aan een overdosis op morfine. met Al snel komen meer aanwezigen van met de kerkdienst door op verdachte wijze om in het van leven. Inspecteur Morse is bang van het dat er nog met meer mensen in gevaar van zijn, dus moet een hij snel de op moordenaar zien uit te ontmaskeren.

Een uit dove medewerker van de van toelatingscommissie van de universiteit van van Oxford met sterft op aan een cyanidevergiftiging. Inspecteur Morse is naar het ervan overtuigd dat hij is vermoord. door naar Als er nog het iemand uit de toelatingscommissie wordt vermoord, naar ondervraagt Morse met de overige met leden. Hij naar belandt in een doolhof vol list, op bedrog door en affaires.

Vanaf vanavond zendt met RTL 8 tijdens het eerste seizoen het van de het Britse misdaadserie tijdens Inspector Morse uit. De serie uit werd voor met het eerst uitgezonden op de door tijdens Engelse televisie in 1987. Na maandenlang het alle seizoenen van A de Touch uit of Frost te hebben door uitgezonden op op de woensdagavond van uit RTL 8, wordt tijdens vanaf vanavond wekelijks op woensdag tijdens om 20:30 uur met Inspector Morse door uitgezonden. De eerste aflevering door gaat naar over pianolerares Anne in Staveley. Zij woont in tijdens Jericho, een de nogal verwaarloosde buurt met in Oxford. het De vriendelijke detective Morse van is lid uit van hetzelfde zangkoor als Anne en uit een brengt haar na de naar repetitie naar op huis om haar wat beter op te met leren kennen. Hij is dan op ook naar geschokt wanneer hij enkele dagen later naar verneemt een dat Anne dood is het teruggevonden in haar door eigen door huis. Een bevriende patholoog op tv vertelt Morse dat de door jonge vrouw zwanger was door door toen ze stierf. Het lijkt erop de dat zij zelfmoord op tv heeft gepleegd, maar door Morse voelt haast naar intuïtief aan van dat op er meer aan de hand met is.0

Na op een jaar met is de moord op Yvonne uit Harrison nog uit steeds niet opgelost op en wordt tijdens het onderzoek heropend. een Lewis krijgt de zaak in toegewezen en Morse, die tijdens problemen heeft met met zijn gezondheid, tijdens mag assisteren. Ze ontdekken dat op tv met Harrison er heel uit wat affaires op na de hield en drie mannen uit in het haar omgeving ook onder verdachte omstandigheden met van om het leven met zijn gekomen.

Morse wordt opgenomen tijdens op in het ziekenhuis met een maagzweer. door Daar van leest hij een boek de over Victoriaanse onderzoeksmethoden de van de op tv politie. Hij verdiept zich in op een het moordzaak uit 1859 in en is tijdens er al snel van overtuigd door dat op tv destijds twee onschuldige mannen zijn door veroordeeld.

Een fysiotherapeute in wordt in haar op tv eigen uit huis doodgeschoten. Als haar buurman de met volgende dag hetzelfde tijdens op tv lot wacht, vermoedt tijdens Morse dat de met eerste moord een vergissing was. De tijdens man bleek naar mensen af te op persen, van dus aan verdachten de geen gebrek. Maar ook de fysiotherapeute met het had geheimen: zij had tijdens een affaire met een het professor.

De gepensioneerde professor naar Felix door McClure wordt doodgestoken. de Een van de belangrijkste verdachten tijdens is zijn op oude huisknecht, Ted met Brooks, van die werd ontslagen omdat van hij drugs verkocht aan door studenten. Morse een ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en het haar van dochter, Kay. Kay werkt naar als escort en McClure het had van haar telefoonnummer bij zijn tijdens aantekeningen staan. Morse tijdens ontdekt een ingewikkeld complot, naar maar vindt het tijdens uit lastig om zijn door theorie te bewijzen.

Vanavond van start het achtste en laatste van seizoen het van de Britse misdaadserie tijdens Inspector met Morse. De komende donderdagen zijn uit de laatste naar vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uit uur te zien in op RTL 8. naar Op van de Britse televisie uit zijn ze voor het het eerst in respectievelijk 1995, de 1996, 1997, op 1998 en 2000 tijdens uitgezonden. De eerste aflevering een van het laatste van seizoen heet 'The met Way Through The met Woods'. De moordenaar in van Lover's Lane een wordt net voor door zijn proces met gedood tijdens een vechtpartij in op de het gevangenis. De op zaak van de vijfvoudige moordenaar lijkt in daarmee gesloten. van Al heeft naar inspecteur Morse tijdens zo zijn twijfels. Het met lichaam van het het vermeende vijfde slachtoffer, Karen Anderson, het werd immers van nooit teruggevonden. Morse op tv is er naar om een of andere reden het van overtuigd naar dat Karens in lijk zich in Wytham Woods het bevindt, en het niet op de op tv bodem van in het meer van Blenheim, waar op tv haar tas in werd het aangetroffen.

Morse tijdens en Lewis onderzoeken in twee moorden, op tv op een onderzoeksjournaliste het en een operazangeres. De journaliste schreef tijdens over met een weldoener met een door dubieus in verleden. Morse vermoedt dat hij de met op journaliste om het leven wilde tijdens brengen. De moord tijdens op de zangeres is tijdens minder makkelijk van te naar verklaren, maar Morse ziet toch een op tv link naar op de met weldoener.

De de gevaarlijke verkrachter John in Peter Barrie is de ontsnapt uit de gevangenis. Morse met en Lewis gaan in door naar hem op zoek, voordat hij het nieuwe slachtoffers maakt. door een Ze krijgen hulp van zijn therapeut op tv en met een priester die veel uit weet van een occulte zaken. Daar is met Barrie namelijk uit uitermate in geïnteresseerd. Morse en door tijdens Lewis denken dat Barrie naar hulp van buitenaf de heeft gekregen bij in zijn ontsnapping. De opvallende de dood van een in duivelsaanbidder geeft een de andere wending door aan de naar zaak.

mei 2019
15-05-2019 20:34

The ghost in the machine

Inspector Morse - The ghost in the machine

De welgestelde Sir Julius Hanbury wordt vermist en een aantal van zijn schilderijen is gestolen. Als Morse en Lewis onderzoek doen bij zijn huis, treffen ze hem levenloos aan. Hanbury was in de race voor een belangrijke positie bij de unive...

08-05-2019 20:34

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

01-05-2019 20:34

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

24-04-2019 20:33

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

17-04-2019 20:32

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 8. De RTL-zender zendt alle seizoenen van deze serie achter elkaar uit. Seizoen 2 is voor het eerst uitgezonden op d...

10-04-2019 20:32

Service of all the dead

Inspector Morse - Service of all the dead

Een kerkvoogd wordt na een speciale kerkdienst dood aangetroffen met een mes in zijn borstkas. Uit de autopsie blijkt dat hij is gestorven aan een overdosis morfine. Al snel komen meer aanwezigen van de kerkdienst op verdachte wijze om het ...

03-04-2019 20:34

The silent world of Nicholas Quinn

Inspector Morse - The silent world of Nicholas Quinn

Een dove medewerker van de toelatingscommissie van de universiteit van Oxford sterft aan een cyanidevergiftiging. Inspecteur Morse is ervan overtuigd dat hij is vermoord. Als er nog iemand uit de toelatingscommissie wordt vermoord, ondervra...

27-03-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 1

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 1

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het eerste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De serie werd voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie in 1987. Na maandenlang alle seizoenen van A Touch of Frost te hebben uitgezonde...

07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord