Programma gemist?

Het lichaam van in tijdens de 18-jarige Sylvia Kane een wordt gevonden op de op parkeerplaats van een pub. de Ze een werd voor het laatst naar levend gezien toen ze op tv naar met een vriendin bij de in bushalte van stond en besloot met iemand naar mee uit te liften. Inspecteur Morse gaat op het naar zoek naar de uit vriendin en de auto waarin een Kane een meereed en stuit op tijdens allerlei ingewikkelde tijdens relaties.

Inspecteur Morse is op tv te gast uit bij een diner van voor internationale een studenten. Diezelfde avond wordt een met een van hen, een Japanner, dood het aangetroffen de op zijn kamer. op Hij lijkt op rituele wijze te door zijn vermoord. in De het verdachten hebben allemaal een waterdicht alibi: het ze op waren die avond bij het het diner en tijdens dus in door dezelfde ruimte tijdens als Morse.

Een schoolmeisje wordt van al met zes maanden in vermist. Ze verdween toen ze van door school naar naar huis liep. Morse in is het al de derde rechercheur die op uit het de vermissing wordt gezet in en hij is ervan overtuigd een dat een de tiener niet meer uit leeft. Terwijl Morse uit en Lewis op tv de mogelijke moordverdachten ondervragen, wordt een een van op tv de leraren van het tijdens meisje om het op leven tijdens gebracht.

Vanaf vanavond in zendt RTL 8 van het op tv tweede seizoen van de uit Britse misdaadserie Inspector Morse uit. in op De vier afleveringen in zijn elke woensdag op tv om 20:30 uur op tv door te zien. Culturele rondreis Het tweede uit seizoen het van Inspector uit Morse was voor het eerst te naar zien in 1987/1988. naar In de deze aflevering maken de rijke de Amerikaanse tijdens toeristen Laura en Eddie Poindexter de een het culturele rondreis door Groot-Brittannië. Juweel Hun van bezoek aan de Oxford heeft voor hen een van naar speciale betekenis: Laura wil namelijk een het geërfd juweel aan een het Ashmolean Museum een op tv schenken. Het kleinood maakte met ooit samen van met een tweede, identiek naar stuk dat zich reeds in door het door museum bevindt, met deel uit van uit een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren een terug onder de op tv door Wolvercote Bridge in Oxford werd op tv gevonden. Dood De conservator van het een museum, Dr. Theodore met Kemp, op tv wil het naar gebeuren wat meer luister de bijzetten door met een speciale tentoonstelling te organiseren. Maar het binnen het op uur na in haar aankomst de in Oxford wordt in Laura dood aangetroffen op in haar hotelkamer. De tijdens Wolvercote Tongue is een verdwenen.

Na een jaar uit is de door moord met op Yvonne Harrison nog door steeds niet opgelost en de wordt het tijdens onderzoek heropend. Lewis van krijgt de zaak toegewezen en op tijdens Morse, die problemen heeft met door zijn het gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken naar dat Harrison er heel tijdens wat de affaires op na hield en door drie in mannen uit haar omgeving uit ook onder verdachte omstandigheden met om het in leven zijn op tv gekomen.

Morse wordt opgenomen naar tijdens in het ziekenhuis het met een maagzweer. Daar leest hij door een een boek over op tv Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. een Hij verdiept zich in in een moordzaak uit in 1859 en door is er al snel in van in overtuigd dat destijds de twee onschuldige mannen zijn in veroordeeld.

Een op tv fysiotherapeute wordt in in haar eigen met huis doodgeschoten. Als haar buurman de op volgende dag tijdens hetzelfde lot in wacht, vermoedt Morse uit dat de eerste moord een met vergissing was. De op tv man bleek mensen een af in te persen, dus uit aan verdachten op geen gebrek. Maar ook met de fysiotherapeute had geheimen: op tv zij had een van affaire met een van professor.

De een gepensioneerde professor Felix op tv McClure wordt doodgestoken. Een van de de het belangrijkste verdachten is zijn oude een huisknecht, Ted Brooks, een die werd ontslagen het omdat hij uit drugs het verkocht aan studenten. Morse uit ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, tijdens en haar op dochter, Kay. Kay werkt als een op escort en McClure had haar telefoonnummer uit bij zijn aantekeningen naar door staan. Morse ontdekt een in ingewikkeld complot, tijdens maar vindt het lastig om zijn het theorie te met bewijzen.

Stephen een Parnell is in afwachting van op naar zijn rechtszaak, als hij op tv in de gevangenis wordt vermoord. door Parnell op zou terechtstaan voor vijf moorden, het uit maar biechtte vlak voor zijn dood in op dat hij uit uit niks te maken had met in het uit laatste slachtoffer. Omdat uit het lichaam van dat op laatste slachtoffer nooit werd gevonden, in besluit op tv Morse de zaak te heropenen. op tv Als uit een getuige wordt doodgeschoten, lijkt van Morse op van het juiste spoor te het naar zitten.

Morse en de Lewis van onderzoeken de moord op een het journaliste op en een operazangeres. De journaliste schreef op over een een weldoener tijdens met een dubieus verleden. naar Morse vermoedt dat hij de door journaliste in om het leven van wilde brengen. De moord op van de zangeres naar is minder makkelijk te naar verklaren, op maar Morse ziet een link tijdens naar door de weldoener.

De gevaarlijke verkrachter tijdens John Peter het Barrie door is ontsnapt uit de met gevangenis. Morse op tv en Lewis gaan naar met hem op zoek, voordat hij de nieuwe slachtoffers op maakt. Ze krijgen met hulp van zijn op tv therapeut en op een priester die veel weet van van van occulte zaken. naar Daar is Barrie namelijk uitermate tijdens in geïnteresseerd. Morse en met Lewis denken dat op tv Barrie tijdens hulp van buitenaf uit heeft gekregen bij zijn in ontsnapping. van De opvallende dood van een duivelsaanbidder een geeft een de andere het wending aan de naar zaak.

Vanaf het vanavond zendt RTL 8 het de een zevende seizoen van de Britse een misdaadserie op Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 tijdens voor het eerst van uitgezonden de op de Engelse televisie, tijdens bestaat uit drie op afleveringen en is de op tv komende het woensdagen om 20:30 uur met te zien op de RTL 8. Hersenbeschadiging Een op steenrijke zakenman is een zonderlinge het eenzaat geworden nadat op tv zijn dochter tijdens een zware hersenbeschadiging opliep het tijdens van een operatie. Hoofdverdachte Wanneer de directeur van naar het behandelende ziekenhuis van vermoord wordt, op is de zakenman de voor Morse tijdens meteen de hoofdverdachte. Tot op tv de inspecteur iets vreemds door op ontdekt.

Een tiener komt met om de het leven door een een overdosis. Het de gaat om het de nichtje van inspecteur van Morse, dus naar doet hij zijn uiterste het best om een verklaring uit te vinden. met Als even later een naar andere tiener zelfmoord uit pleegt, blijken ze in dezelfde pillen te hebben door het geslikt. Morse en Lewis bezoeken tijdens een dansfeest door en stuiten op een experimenteel een geneesmiddel dat op door een de jongeren gebruikt door wordt als partydrug.

Een fraudeur van wordt met dood aangetroffen in zijn met cel. Morse en Lewis ondervragen naar de uit andere gevangenen, naar onder wie ook de door twee zakenpartners van naar het slachtoffer. Samen troggelden ze door het hun investeerders miljoenen naar af, waarvan een uit deel niet is teruggevonden. Als het er nog een van dode valt, richt in Morse met zijn pijlen op de mensen een die hun geld naar zijn op verloren.

Een door rijke, Engelse toeriste is op op door verdachte wijze om het leven in gekomen in Italië. Morse tijdens en met Lewis doen ter plekke door onderzoek en ontdekken dat van op tv de vrouw een kliniek bezocht tijdens die wordt uit gerund door de een veroordeelde fraudeur. tijdens Ook stuiten ze door op een handel in in vervalste manuscripten. Ze proberen van te van achterhalen of die twee zaken met in van elkaar in verband met staan.

januari 2020
04-12-2019 20:30

Last bus to Woodstock

Inspector Morse - Last bus to Woodstock

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse gaat op zoek...

27-11-2019 20:31

The settling of the sun

Inspector Morse - The settling of the sun

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allemaal een waterd...

20-11-2019 20:30

Last seen wearing

Inspector Morse - Last seen wearing

Een schoolmeisje wordt al zes maanden vermist. Ze verdween toen ze van school naar huis liep. Morse is al de derde rechercheur die op de vermissing wordt gezet en hij is ervan overtuigd dat de tiener niet meer leeft. Terwijl Morse en Lewis ...

13-11-2019 20:31

Inspector Morse: start seizoen 2

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 2

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eer...

06-11-2019 20:31

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

30-10-2019 20:33

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

23-10-2019 20:29

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

16-10-2019 20:30

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

09-10-2019 20:32

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Stephen Parnell is in afwachting van zijn rechtszaak, als hij in de gevangenis wordt vermoord. Parnell zou terechtstaan voor vijf moorden, maar biechtte vlak voor zijn dood op dat hij niks te maken had met het laatste slachtoffer. Omdat het...

02-10-2019 20:32

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken de moord op een journaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de zangeres is mi...

25-09-2019 20:34

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

18-09-2019 20:35

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20...

11-09-2019 20:34

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

04-09-2019 20:32

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

28-08-2019 20:34

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!