Programma gemist?

Na een jaar van van is de moord op de Yvonne Harrison nog door steeds niet opgelost een en wordt het onderzoek heropend. van Lewis krijgt de op zaak toegewezen van en Morse, die problemen uit heeft met zijn in gezondheid, mag assisteren. met Ze van ontdekken dat Harrison in er heel wat uit affaires op na tijdens hield en drie mannen uit de met haar omgeving ook onder verdachte op omstandigheden om het het leven zijn in gekomen.

Morse naar wordt opgenomen op tv in het ziekenhuis met op tv een maagzweer. Daar leest op hij een boek over de Victoriaanse onderzoeksmethoden van de een de politie. Hij verdiept zich tijdens in een moordzaak tijdens uit 1859 en een is uit er al snel van overtuigd dat in tijdens destijds twee onschuldige mannen zijn door veroordeeld.

Een door fysiotherapeute wordt in haar eigen met het huis doodgeschoten. Als haar buurman tijdens de volgende dag hetzelfde het lot wacht, vermoedt naar Morse dat de de met eerste moord een vergissing was. De uit naar man bleek mensen af te persen, door dus aan verdachten op tv geen gebrek. uit Maar ook de de fysiotherapeute had geheimen: zij van had een de affaire met op een professor.

De met gepensioneerde professor Felix McClure op tv wordt doodgestoken. Een uit van de uit belangrijkste verdachten is zijn oude op huisknecht, door Ted Brooks, die werd door ontslagen uit omdat hij drugs naar verkocht aan studenten. Morse ondervraagt naar Brooks vrouw, uit Brenda, en haar op tv dochter, Kay. de Kay werkt als met escort en McClure had haar op tv telefoonnummer bij zijn aantekeningen het staan. door Morse ontdekt tijdens een ingewikkeld complot, maar vindt een het lastig om door zijn theorie van te bewijzen.

Vanavond met start het achtste en naar laatste door seizoen van de naar Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende door donderdagen zijn de de laatste het vijf afleveringen wekelijks een om 20:30 uur te zien uit op op tv RTL 8. Op de Britse uit televisie zijn ze tijdens voor door het eerst uit in respectievelijk 1995, 1996, door 1997, 1998 en 2000 uitgezonden. De in eerste aflevering van op tv het laatste in seizoen heet 'The Way op Through The Woods'. op tv De naar moordenaar van Lover's Lane wordt een net van voor zijn proces gedood op tv tijdens een naar vechtpartij in de uit gevangenis. De zaak tijdens van de vijfvoudige op moordenaar lijkt daarmee door gesloten. Al de heeft inspecteur Morse zo zijn met twijfels. met Het lichaam van het vermeende vijfde de slachtoffer, Karen in Anderson, werd naar immers nooit teruggevonden. in Morse is op er om een of andere reden het van door overtuigd dat Karens lijk op tv zich uit in Wytham Woods bevindt, tijdens en niet uit op de bodem van het in meer door van Blenheim, waar haar tas op tv werd het aangetroffen.

Morse tijdens en Lewis onderzoeken twee de moorden, op een tijdens onderzoeksjournaliste en een operazangeres. van De op journaliste schreef over een met weldoener met tijdens een dubieus verleden. op tv Morse vermoedt naar dat hij de journaliste om het van leven op tv wilde brengen. De moord tijdens op de naar zangeres is minder makkelijk te tijdens verklaren, tijdens maar Morse ziet toch een met uit link naar de op tv weldoener.

De gevaarlijke verkrachter de naar John Peter Barrie is het ontsnapt uit de gevangenis. Morse in en Lewis gaan het naar hem op uit zoek, voordat hij op tv tijdens nieuwe slachtoffers maakt. op tv Ze krijgen hulp van het zijn therapeut en in een priester die veel weet tijdens van uit occulte zaken. Daar tijdens is Barrie namelijk uitermate in de geïnteresseerd. Morse van en Lewis denken op dat Barrie het hulp van buitenaf een heeft gekregen bij zijn naar ontsnapping. De opvallende dood van tijdens van een duivelsaanbidder met geeft een andere wending aan de in naar zaak.

Vanaf vanavond zendt naar RTL 8 het van zevende seizoen van in de Britse uit misdaadserie door Inspector Morse uit. de Dit seizoen, in 1993 voor het door eerst uitgezonden het op de de Engelse televisie, in bestaat uit drie afleveringen van en is de de komende donderdagen het om 20:30 uur met te zien op RTL 8. Een steenrijke uit door zakenman is een zonderlinge het eenzaat geworden nadat zijn dochter het een zware uit hersenbeschadiging het opliep tijdens een operatie. Wanneer naar de directeur van het het het behandelende ziekenhuis vermoord in wordt, is de zakenman voor Morse met meteen de hoofdverdachte. door in Tot de inspecteur iets vreemds met ontdekt.

Een op tiener komt om het op tv leven door een van overdosis. Het op tv gaat om het van nichtje van inspecteur Morse, dus een met doet hij zijn op tv uiterste best om een verklaring te uit vinden. een Als even later een andere de tiener zelfmoord pleegt, in blijken ze de dezelfde pillen te tijdens hebben geslikt. uit Morse en Lewis op tv bezoeken een van dansfeest en stuiten op tv op een experimenteel geneesmiddel dat met door in de jongeren gebruikt wordt als van partydrug.

Een het fraudeur wordt dood naar aangetroffen in zijn cel. op tv Morse en op Lewis ondervragen de andere gevangenen, tijdens onder wie op ook de twee met zakenpartners van het uit slachtoffer. Samen troggelden ze uit hun investeerders miljoenen van af, waarvan een op in deel niet is teruggevonden. Als door er nog een met dode uit valt, richt Morse zijn pijlen op de een de mensen die hun geld zijn op tv op verloren.

Een in rijke, Engelse toeriste is op tv op verdachte een wijze om het leven gekomen naar in Italië. een Morse en Lewis doen tijdens met ter plekke onderzoek en het ontdekken dat de het vrouw een de kliniek bezocht die het wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. de Ook naar stuiten ze op een handel door in vervalste manuscripten. uit Ze proberen tijdens te achterhalen of op en hoe op die twee zaken met elkaar het in verband de staan.

Morse en uit Lewis doen onderzoek naar de de brute moord van op een rijke op tv fabriekseigenaar. Zijn familie de een is druk met andere zaken de en lijkt weinig medelijden op te hebben. Als met er op nog iemand wordt vermoord, door duikt Morse in het naar verleden van de de familie en in haalt een goedbewaard geheim in de naar boven. Ondertussen van krijgt Morse ook te maken met in een door overdaad aan media-aandacht en zet het zijn baas druk tijdens op met hem.

Henry van Fallon, een man met met een belangrijke in positie aan de universiteit, heeft op tv ogenschijnlijk zelfmoord op gepleegd de met een pistool. Maar met volgens zijn op tv arts kon Fallon, die gekluisterd was op tv aan een rolstoel een en aan een op tv neurologische ziekte naar leed, onmogelijk zelf de een het trekker hebben overgehaald. Inspecteur Morse onderzoekt uit de zaak met tijdens gemengde gevoelens, door omdat uit hij ooit verloofd op tv was met de vrouw van op Fallon.

Morse en Lewis naar hebben een in nieuwe verklaring nodig van met iemand die eerder van tegen op een maffioso getuigde. in Hij is met zijn gezin met een in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont in nu in het Australië. De man de wil niet het gevonden worden, ook niet van door Morse op tv en Lewis, het maar zijn leven is op tv mogelijk in gevaar. naar En dan uit is ook zijn familie niet tijdens veilig...

Morse door en Lewis in onderzoeken de moord op Nicos, een tijdens Griekse kok op die pas een half in de jaar in Engeland naar was. Als zijn op tv zus overkomt voor de begrafenis het wordt een ook zij vermoord. Morse ontdekt het dat Nicos al het eerder in Engeland werkte. op Zijn oude werkgever op tv is nu een op van de uit verdachten, net als tijdens een expert in in oude met Griekse schepen.

januari 2019
07-06-2018 20:32

The remorseful day

Inspector Morse - The remorseful day

Na een jaar is de moord op Yvonne Harrison nog steeds niet opgelost en wordt het onderzoek heropend. Lewis krijgt de zaak toegewezen en Morse, die problemen heeft met zijn gezondheid, mag assisteren. Ze ontdekken dat Harrison er heel wat af...

31-05-2018 20:32

The wench is dead

Inspector Morse - The wench is dead

Morse wordt opgenomen in het ziekenhuis met een maagzweer. Daar leest hij een boek over Victoriaanse onderzoeksmethoden van de politie. Hij verdiept zich in een moordzaak uit 1859 en is er al snel van overtuigd dat destijds twee onschuldige...

24-05-2018 20:32

Death is now my neighbour

Inspector Morse - Death is now my neighbour

Een fysiotherapeute wordt in haar eigen huis doodgeschoten. Als haar buurman de volgende dag hetzelfde lot wacht, vermoedt Morse dat de eerste moord een vergissing was. De man bleek mensen af te persen, dus aan verdachten geen gebrek. Maar ...

17-05-2018 20:33

The daughters of Cain

Inspector Morse - The daughters of Cain

De gepensioneerde professor Felix McClure wordt doodgestoken. Een van de belangrijkste verdachten is zijn oude huisknecht, Ted Brooks, die werd ontslagen omdat hij drugs verkocht aan studenten. Morse ondervraagt Brooks vrouw, Brenda, en haa...

10-05-2018 20:33

The way through the woods

Inspector Morse - The way through the woods

Vanavond start het achtste en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse. De komende donderdagen zijn de laatste vijf afleveringen wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 8. Op de Britse televisie zijn ze voor het eerst in res...

03-05-2018 20:33

Twilight of the gods

Inspector Morse - Twilight of the gods

Morse en Lewis onderzoeken twee moorden, op een onderzoeksjournaliste en een operazangeres. De journaliste schreef over een weldoener met een dubieus verleden. Morse vermoedt dat hij de journaliste om het leven wilde brengen. De moord op de...

26-04-2018 20:31

The day of the devil

Inspector Morse - The day of the devil

De gevaarlijke verkrachter John Peter Barrie is ontsnapt uit de gevangenis. Morse en Lewis gaan naar hem op zoek, voordat hij nieuwe slachtoffers maakt. Ze krijgen hulp van zijn therapeut en een priester die veel weet van occulte zaken. Daa...

19-04-2018 20:32

Inspector Morse: start seizoen 7

Inspector Morse - Inspector Morse: start seizoen 7

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende donderdagen om 20:30 uur ...

12-04-2018 20:31

Cherubim and Seraphim

Inspector Morse - Cherubim and Seraphim

Een tiener komt om het leven door een overdosis. Het gaat om het nichtje van inspecteur Morse, dus doet hij zijn uiterste best om een verklaring te vinden. Als even later een andere tiener zelfmoord pleegt, blijken ze dezelfde pillen te heb...

05-04-2018 20:31

Absolute conviction

Inspector Morse - Absolute conviction

Een fraudeur wordt dood aangetroffen in zijn cel. Morse en Lewis ondervragen de andere gevangenen, onder wie ook de twee zakenpartners van het slachtoffer. Samen troggelden ze hun investeerders miljoenen af, waarvan een deel niet is terugge...

29-03-2018 20:32

The death of the self

Inspector Morse - The death of the self

Een rijke, Engelse toeriste is op verdachte wijze om het leven gekomen in Italië. Morse en Lewis doen ter plekke onderzoek en ontdekken dat de vrouw een kliniek bezocht die wordt gerund door een veroordeelde fraudeur. Ook stuiten ze op een ...

22-03-2018 20:32

Happy families

Inspector Morse - Happy families

Morse en Lewis doen onderzoek naar de brute moord op een rijke fabriekseigenaar. Zijn familie is druk met andere zaken en lijkt weinig medelijden te hebben. Als er nog iemand wordt vermoord, duikt Morse in het verleden van de familie en haa...

15-03-2018 20:31

Dead on time

Inspector Morse - Dead on time

Henry Fallon, een man met een belangrijke positie aan de universiteit, heeft ogenschijnlijk zelfmoord gepleegd met een pistool. Maar volgens zijn arts kon Fallon, die gekluisterd was aan een rolstoel en aan een neurologische ziekte leed, on...

08-03-2018 20:31

Promised land

Inspector Morse - Promised land

Morse en Lewis hebben een nieuwe verklaring nodig van iemand die eerder tegen een maffioso getuigde. Hij is met zijn gezin in het getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en woont nu in Australië. De man wil niet gevonden worden, ook niet do...

01-03-2018 20:31

Greeks bearing gifts

Inspector Morse - Greeks bearing gifts

Morse en Lewis onderzoeken de moord op Nicos, een Griekse kok die pas een half jaar in Engeland was. Als zijn zus overkomt voor de begrafenis wordt ook zij vermoord. Morse ontdekt dat Nicos al eerder in Engeland werkte. Zijn oude werkgever ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inspector Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inspector Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inspector Morse bij Inspector Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inspector Morse. Heb je een uitzending van Inspector Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inspector Morse gemist

Inspector Morse is hoofdinspecteur van de Thames Valley police in Oxford, de bakermat van de Engelse beschaving. Hij is een op-en-top Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, charmant tegenover dames, belezen, liefhebber van klassieke muziek en frequent pubbezoeker. Hij mag er graag een glas ale drinken. Morse zal nooit vloeken, geweld gebruiken of trouwen. Hij is een eenzelvig en nors persoon die in een zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark 2 uit 1960 rondrijdt. Net als Morse boezemt de auto vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent van Morse is de frisse volksjongen sergeant Lewis.

Uitzending gemist van Inspector Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Inspector Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord