Programma gemist?

Een in oude schoolvriend van Aaf uit en Ton, de op tv charmante globetrotter het Roy, besluit na het jaren zijn in oude vrienden op te op zoeken met zijn het Harley. Tot groeiende ergernis van met Ton op weet Roy in mum van op tijd de hele van familie om zijn in vinger te winden, naar naar Aaf voorop. Als door hij het gezin dan ook nog van een peperdure televisie tijdens cadeau op doet die tijdens ze zelf niet kunnen tijdens betalen, is voor Ton de de maat met vol. Twijfelt hij op tv terecht aan Roys op tv goede bedoelingen de en wilde verhalen, door of hij is gewoon jaloers en de gekrenkt in zijn tijdens naar trots?

Ton met en Johanna willen op huwelijksreis, op tv door maar waarheen? Ze zijn al zolang door niet weggeweest. Volgens door Jacky op komt dat op tv doordat Aaf niet weg wil, want door de wereld en het op zeker het gezin valt uit elkaar op tv met zonder haar. Aaf wil in wel, maar op vindt Ton onromantisch. Ton vindt zichzelf uit juist in de koning een van de romantiek. Uiteindelijk besluiten ze op tot een een wedstrijd. Wie het beste uit idee voor van een door date heeft, wint. Dat van loopt niet uit echt goed af, maar in Jacky komt met een het heel goede in oplossing. Ondertussen heeft Jozefien gedoe uit het met haar krantenwijk. in Of liever gezegd: haar krantenwijk heeft op tv gedoe met naar haar. Haar op tv baas komt orde op zaken de in stellen.

Het is van slecht naar weer. De kinderen willen tijdens niet naar de school, maar moeten naar toch. Ook speelt het op Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd. naar Op uit het werk blijkt dat een Anita niet echt de lekker het in haar vel zit van vanwege een verbroken relatie en met in als ze Aaf een thuis ook nog de eens huilend opbelt, besluiten Aaf en de het Jacky haar in de kroeg eens het op het te gaan tijdens beuren. Jacky komt in de een kroeg op voor een onaangename op tv verrassing te staan. Gerard komt binnen naar met door een blondine, die overduidelijk met niet naar de moeder van Gerard met is. Jozefien in moet een werkstuk inleveren van over uit emancipatie en Ton een moet haar helpen, maar op de wedstrijd is ook op heel de belangrijk om naar te tijdens kijken.

Een tijdens zwerver belt aan bij het het huis van in Aaf en Ton. Als een hij door in de keuken van zijn pillen wil innemen, het valt hij dood een neer aan de keukentafel. in van De lijkschouwer staat op de uit golfbaan en de dienstdoende, de van opgeroepen agent moet alles met volgens de regels doen. Het van in lijk moet blijven liggen en uit mag de niet worden aangeraakt. het Jacky, Jozefien, Marie en door Bennie komen hierachter op tv en reageren allemaal tijdens anders. Jozefien gaat baklava op tv bakken door met de agent een en Marie krijgt een een existentiële crisis. Ook is op er nog iets op tv met een op tv advertentie voor een naar tweedehands wasmachine. De de kopers hiervan moeten ook de door in de keuken heen.

De ouders van uit Farouk komen in eten. Aaf heeft in ze het uitgenodigd, maar het blijkt op dat de naar ouders van Farouk op niet echt van door het bestaan van Marie op uit de uit hoogte zijn. Dan blijken ze een ook nog uit eens traditionele Marokkanen het te zijn, die van geen woord Nederlands spreken. Ze naar hebben de de hulp van met hun oudste het dochter nodig om te naar communiceren met de beide in ouders. Uiteindelijk zijn door er dus acht eters, uit maar er op tv is niet het genoeg eten. Marie en een Farouk voelen zich op tv heel opgelaten en het Jozefien heeft de avond naar van haar leven. de naar Maar dan blijkt dat Marie ook een nog een andere op tv in lover heeft en dat valt niet tijdens van in goede aarde op tv bij Aaf.

Opa Ron komt naar in langs. Vader Ron en zoon Ton op tv hebben een in heel moeizame relatie, de hoewel de het een toffe opa de is. De kinderen door zijn gek naar op hem, maar tussen vader en een zoon botert het met niet. Ton op koopt de tijdens lievelingsdrank van zijn vader de en hoopt uit op een met normaal weekend, maar Ron geeft Ton op tv door altijd het gevoel dat hij het niets waard de is. Ron hoort zichzelf van graag praten en heeft tijdens op tv de ene anekdote na de de andere. met Ton vindt dat van vreselijk. Ze proberen van wel nader tot elkaar te komen, de een maar het lukt door gewoon niet. Uiteindelijk op tv zorgt Aaf ervoor dat Ton op inziet op tv hoe het werkt tussen zijn in vader en uit hem. Hij lijkt op op tv hem maar is naar ook zo op anders.

Aaf moet van overwerken. het Er is iets met misgegaan bij het callcenter en iedereen op tv het werkt tot laat. Ton heeft het naar op door dat moment ook vrij druk een en dat een zorgt voor problemen. met Aaf draagt het Marie via de telefoon op uit het een aantal taken in het een huishouden over te tijdens nemen. Dat doet de ze echter niet. het Als Ton uit dan pizza´s moet bestellen waardoor naar al het verdiende het geld weer een is uitgegeven, een Bennie met uit zijn papier-maché het hele tijdens huis onderkliedert en de hamster tijdens in de verf op op valt, knapt er iets bij Aaf. op tv Ze met moet er even uit. op In de met kroeg komt ze Anita tegen het door en door haar realiseert in ze zich weer hoe gezegend op tv door ze eigenlijk is met de haar gezin.

De naar ouders van Aaf en op Jacky komen logeren; de ze komen onverwacht uit over in uit Spanje. Ze naar zijn nogal overheersend en een al snel op tv komen alle oude rolpatronen weer uit op de een kast. Oma het heeft kritiek op haar dochters, maar naar uit dat op tv nooit direct. naar Jacky wil dat doorbreken, maar op Aaf krabbelt op de het laatste tijdens moment terug waardoor tijdens er ruzie ontstaat tussen in de uit zussen. Omdat Ton helemaal gek uit wordt van zijn het schoonouders en tijdens Aaf en hij ook op tv nog eens in de de woonkamer een op een luchtbed moeten een slapen, naar komt alles en in iedereen onder op tv grote druk te op tv staan. Zeker als opa en oma uit zeggen tijdens dat ze op in de buurt willen komen een wonen.

Johanna uit en Ton hebben tijdens ruzie over welke op spullen naar de een rommelmarkt kunnen. op tv Ton kan namelijk niets een weggooien en lijdt aan verzamelwoede. in Aaf wordt naar er uit gek van en vindt ook door nog in eens dat Ton te weinig uit aandacht in voor haar heeft en te veel een aandacht uit schenkt aan de oude zooi. het Daar uit beklaagt ze zich van over tegen Jacky. Ton besluit naar dat in hij één ding mag een houden: een klok die het kan boeren op een naar het kwartier. Hierover het ontstaat uiteindelijk slaande ruzie. Jozefien heeft in een slecht het rapport en weet dat tijdens haar de voetbal dan op met de tocht tijdens staat. Om dat van te voorkomen, besluit van ze met de hulp uit van Marie het cijfer naar te door vervalsen. Maar Bennie is uit er ook nog. een Gerard heeft een date met met Jacky uit maar komt niet opdagen. de Jacky door is woedend en Gerard de komt bij van Aaf thuis om het goed te de maken met met Jacky.

Het gezin op tv heeft geen van geld meer. Ton hoopt tijdens vurig door op een klus, maar die de gaat niet door. in Tijdens het de koken krijgen Ton en door Jacky ruzie over op de op tv zoete inval van door Jacky, terwijl Marie naar de relatie van haar ouders uit middels een door test uit een glossy uit in kaart met probeert te naar brengen. Jozefien probeert een werkstuk in met te een leveren waarbij tijdens ze plagiaat heeft gepleegd, maar helaas in de is het printpapier op. door Als de aap van uit de mouw komt, door moet ze bij haar door moeder op het op tv matje komen. op Aaf moet als op een gek van bemiddelen tussen Ton en met Jacky, want hun van ruzie loopt uit steeds verder in op.

Jozefien wordt door maar niet met ongesteld, maar niemand weet dat het ze het in al van is geworden. Als na de een avond de griezelfilms kijken Jozefien niet door kan slapen, denkt naar Aaf dat ze zich zorgen uit maakt op over het feit van dat ze het de nog niet is. Maar in dan in vertelt Jozefien aan Ton een dat ze wel naar al ongesteld naar is geworden. Jacky komt op dit te weten en uiteindelijk van is het dus door met alleen Aaf die tijdens van niets weet. Farouk passeert een voor in het eerst de revue; hij heeft uit een naar date met het Marie.

Ton krijgt het voorschot op een op tv klus, dus rekeningen de kunnen eindelijk betaald een worden. Aaf zou in graag een parfum van willen kopen een en Ton een naar TomTom voor zijn motor. Maar tijdens als blijkt het dat de schulden zo van hoog zijn naar dat een er geen geld voor deze dingen door overblijft, spreken ze een af geen parfum door door of TomTom te kopen. In het het callcenter op tv vinden de dames daar van op alles van. in Wie houdt de zich aan de door afspraak en wie niet? de het Ondertussen blijkt Jozefien de te blaffen op in school.

De de spanning stijgt door direct tot ongekende uit hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie het wordt aangekondigd. Vader op Ton wil speciaal naar hiervoor een op foto laten maken van het van uit hele gezin, met zijn vrouw Aaf een als in stralend middelpunt. In door de tussentijd uit loopt haar zus Jacky op tv binnen en een doet zij en passant een opvallende tijdens op uitspraak, die tot dan op tv toe dertig jaar uit lang in de doofpot uit zat. in Ton zou namelijk ooit een met wilde nacht op hebben beleefd met de organisatrice in in van de reünie. Aaf daarentegen de wist van niks en uit ondanks dat een het een hele tijd in geleden is, is uit ze boos en in gekwetst. Ze weet uit het zeker; de naar door van Ton zo gewenste gezinsfoto kan het uit hij op zijn buik schrijven, net een als de met reünie.

juli 2020
15-11-2014 20:02

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Een oude schoolvriend van Aaf en Ton, de charmante globetrotter Roy, besluit na jaren zijn oude vrienden op te zoeken met zijn Harley. Tot groeiende ergernis van Ton weet Roy in mum van tijd de hele familie om zijn vinger te winden, Aaf voo...

01-06-2013 20:01

Aaf "Aflevering 12"

Aaf - Aaf "Aflevering 12"

Ton en Johanna willen op huwelijksreis, maar waarheen? Ze zijn al zolang niet weggeweest. Volgens Jacky komt dat doordat Aaf niet weg wil, want de wereld en zeker het gezin valt uit elkaar zonder haar. Aaf wil wel, maar vindt Ton onromantis...

25-05-2013 20:00

Aaf "Aflevering 11"

Aaf - Aaf "Aflevering 11"

Het is slecht weer. De kinderen willen niet naar school, maar moeten toch. Ook speelt het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd. Op het werk blijkt dat Anita niet echt lekker in haar vel zit vanwege een verbroken relatie en als ze Aaf...

18-05-2013 20:01

Aaf "Aflevering 10"

Aaf - Aaf "Aflevering 10"

Een zwerver belt aan bij het huis van Aaf en Ton. Als hij in de keuken zijn pillen wil innemen, valt hij dood neer aan de keukentafel. De lijkschouwer staat op de golfbaan en de dienstdoende, opgeroepen agent moet alles volgens de regels do...

11-05-2013 20:01

Aaf "Aflevering 9"

Aaf - Aaf "Aflevering 9"

De ouders van Farouk komen eten. Aaf heeft ze uitgenodigd, maar het blijkt dat de ouders van Farouk niet echt van het bestaan van Marie op de hoogte zijn. Dan blijken ze ook nog eens traditionele Marokkanen te zijn, die geen woord Nederland...

04-05-2013 20:10

Aaf "Aflevering 8"

Aaf - Aaf "Aflevering 8"

Opa Ron komt langs. Vader Ron en zoon Ton hebben een heel moeizame relatie, hoewel het een toffe opa is. De kinderen zijn gek op hem, maar tussen vader en zoon botert het niet. Ton koopt de lievelingsdrank van zijn vader en hoopt op een nor...

27-04-2013 20:02

Aflevering 7

Aaf - Aflevering 7

Aaf moet overwerken. Er is iets misgegaan bij het callcenter en iedereen werkt tot laat. Ton heeft het op dat moment ook vrij druk en dat zorgt voor problemen. Aaf draagt Marie via de telefoon op een aantal taken in het huishouden over te n...

20-04-2013 20:01

Aflevering 6

Aaf - Aflevering 6

De ouders van Aaf en Jacky komen logeren; ze komen onverwacht over uit Spanje. Ze zijn nogal overheersend en al snel komen alle oude rolpatronen weer uit de kast. Oma heeft kritiek op haar dochters, maar uit dat nooit direct. Jacky wil dat ...

13-04-2013 19:59

Aflevering 5

Aaf - Aflevering 5

Johanna en Ton hebben ruzie over welke spullen naar de rommelmarkt kunnen. Ton kan namelijk niets weggooien en lijdt aan verzamelwoede. Aaf wordt er gek van en vindt ook nog eens dat Ton te weinig aandacht voor haar heeft en te veel aandach...

06-04-2013 19:58

Aflevering 4

Aaf - Aflevering 4

Het gezin heeft geen geld meer. Ton hoopt vurig op een klus, maar die gaat niet door. Tijdens het koken krijgen Ton en Jacky ruzie over de zoete inval van Jacky, terwijl Marie de relatie van haar ouders middels een test uit een glossy in ka...

30-03-2013 20:02

Aflevering 3

Aaf - Aflevering 3

Jozefien wordt maar niet ongesteld, maar niemand weet dat ze het al is geworden. Als na een avond griezelfilms kijken Jozefien niet kan slapen, denkt Aaf dat ze zich zorgen maakt over het feit dat ze het nog niet is. Maar dan vertelt Jozefi...

23-03-2013 20:02

Aflevering 2

Aaf - Aflevering 2

Ton krijgt voorschot op een klus, dus rekeningen kunnen eindelijk betaald worden. Aaf zou graag een parfum willen kopen en Ton een TomTom voor zijn motor. Maar als blijkt dat de schulden zo hoog zijn dat er geen geld voor deze dingen overbl...

16-03-2013 20:00

Aflevering 1

Aaf - Aflevering 1

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tuss...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!