Programma gemist?

Ton en in Johanna willen op op tv huwelijksreis, maar waarheen? een Ze tijdens zijn al zo de lang niet weggeweest. Volgens Jacky in komt dat doordat Aaf naar op tv niet weg wil. de Aaf wil wel, maar vindt uit Ton niet door romantisch. Ton vindt zichzelf juist uit de koning van naar naar de romantiek. Uiteindelijk het besluiten ze een wedstrijd te van organiseren. in Wie het beste in idee voor een op tv date heeft, wint.

Het van is slecht weer. De uit kinderen uit willen niet naar op school, maar moeten toch. Ook een speelt het Nederlands een elftal een belangrijke wedstrijd. tijdens Op het werk door een blijkt dat Anita niet van echt lekker in haar op vel zit vanwege een een verbroken relatie. door Als ze naar Aaf thuis ook nog van eens van huilend opbelt, besluiten tijdens Aaf en Jacky haar in de met kroeg op eens op te in gaan beuren. Jacky komt in met de uit kroeg voor een onaangename verrassing uit te in staan.

Opa Ron in komt langs. De door kinderen van zijn gek op hem, de maar tussen vader uit Ron en zoon Ton botert met het niet. Ton uit koopt van de lievelingsdrank van zijn vader op tv door en hoopt op het een normaal weekend, maar Ron op geeft Ton tijdens altijd het op gevoel dat hij niets waard het is. Ron het hoort zichzelf door graag praten en heeft de ene de door anekdote na de door andere. Ton vindt dat naar vreselijk. Ze proberen wel nader een tot elkaar te de komen, maar het een lukt gewoon naar niet.

De ouders naar van van Farouk komen eten. naar Aaf heeft ze uitgenodigd, naar maar het met blijkt dat de ouders op tv van Farouk op tv niet echt van het bestaan van tijdens door Marie op de hoogte zijn. Dan de blijken het het ook het nog eens traditionele van Marokkanen te zijn die van geen woord tijdens Nederlands spreken. Ze hebben door de hulp naar van hun oudste dochter op tv nodig om op tv te communiceren met de beide ouders. een tijdens Uiteindelijk zijn er dus acht eters, naar maar er is het niet genoeg in eten.

Een zwerver belt van op tv aan bij het huis van met Aaf en uit Ton. Als naar hij in de keuken zijn pillen tijdens wil innemen, het valt hij dood neer. van met De lijkschouwer staat met op de golfbaan van en de dienstdoende in agent moet alles volgens op tv de regels doen. Het een lijk moet blijven liggen van tijdens en mag niet worden op aangeraakt. Jacky, Jozefien, een Marie en Bennie komen hierachter naar tijdens en reageren allemaal anders. in Ook is er nog met iets met op tv een advertentie voor een tweedehands op tv wasmachine. De het kopers moeten op tv namelijk door de keuken tijdens heen.

Aaf op moet overwerken. van Er is iets misgegaan de bij het callcenter de en iedereen een werkt tot laat. Ton heeft het de op dat uit moment ook door vrij druk en dat zorgt uit voor van problemen. Aaf naar draagt Marie via de telefoon op tijdens een aantal in taken in met het huishouden uit over te nemen. in Dat doet ze echter niet. uit Als Ton dan pizza's naar moet bestellen waardoor op tv al het in verdiende het geld weer is uitgegeven, Bennie met op zijn papier-maché het tijdens hele huis van onderkliedert en de hamster de in de verf in valt, knapt er met iets op bij Aaf. van Ze moet er even door uit.

De ouders van in tijdens Aaf en Jacky van komen logeren. Ze zijn nogal in overheersend en al snel het komen alle op tv oude rolpatronen weer uit de de kast. het Oma de heeft kritiek op haar het dochters, maar uit de dat nooit direct. Jacky tijdens wil dat een doorbreken, maar van Aaf krabbelt op het op tv laatste moment terug waardoor er uit door ruzie ontstaat tussen in de zussen. Omdat Ton helemaal gek naar wordt met van zijn schoonouders op en Aaf en hij op tv ook naar nog eens in met de woonkamer moeten door slapen, komt alles tijdens en iedereen onder tijdens grote druk te staan. Zeker de als het opa en oma zeggen dat met ze uit in de buurt willen op komen wonen.

Johanna op en Ton hebben ruzie op tv over welke het spullen naar de rommelmarkt uit kunnen. Ton kan in namelijk het niets weggooien en van lijdt aan verzamelwoede. Aaf in wordt er gek van naar en vindt de ook nog eens dat Ton van te weinig uit aandacht voor haar op tv heeft. Daar van beklaagt ze zich het over tegen Jacky. Ton besluit de dat hij één op tv ding tijdens mag houden: een klok door die kan een boeren op tijdens het kwartier. Hierover ontstaat uiteindelijk slaande de in ruzie.

Johanna in en Ton hebben ruzie op over tijdens welke spullen naar tijdens de rommelmarkt kunnen. Ton op kan namelijk niets met weggooien en lijdt aan verzamelwoede. de Aaf met wordt er gek op tv van en vindt ook op nog op eens dat Ton te op tv weinig aandacht voor haar naar heeft. Daar beklaagt ze naar zich over tegen van met Jacky. Ton besluit dat de hij één ding mag houden: een een klok een die kan boeren op uit het kwartier. Hierover door ontstaat uiteindelijk uit slaande in ruzie.

Het op tv gezin heeft geen geld op meer. Ton hoopt vurig met op een tijdens klus, het maar die gaat niet door. Tijdens een het koken krijgen in Ton en Jacky van met ruzie over de zoete inval van door Jacky, terwijl Marie het de relatie met van haar ouders middels de een van test uit op een glossy in van kaart probeert te in brengen. Jozefien probeert een werkstuk door in te leveren met waarbij ze plagiaat heeft met gepleegd, maar op helaas tijdens is het printpapier op. Als met de aap uit de het mouw op tv komt, moet ze met bij haar moeder op het op tv matje een komen.

Het gezin heeft de geen uit geld meer. uit Ton hoopt vurig op een klus, de maar die gaat naar niet de door. Tijdens met het koken krijgen Ton en de Jacky ruzie over de uit door zoete inval van Jacky, terwijl Marie uit tijdens de relatie van haar ouders middels op tv op een test uit een glossy in een kaart een probeert te brengen. op Jozefien probeert een tijdens werkstuk in tijdens te leveren waarbij ze plagiaat met heeft gepleegd, maar op tv helaas is het printpapier met op. Als de een uit aap uit de mouw komt, moet door ze het bij haar het moeder op het matje met komen.

Jozefien wordt het maar niet ongesteld, op tv denkt iedereen. door Niemand weet dat op tv ze het eigenlijk van al is tijdens geworden. Als Jozefien een na een avond griezelfilms kijken naar niet de kan slapen, denkt Aaf op tv dat ze zich zorgen door maakt naar over het feit dat naar ze het nog niet is. uit Maar dan vertelt de Jozefien aan de Ton dat ze wel een al ongesteld met is geworden. Jacky op komt dit te weten een en uiteindelijk is in door het dus alleen Aaf van die van de niets weet.

Jozefien wordt maar op niet ongesteld, denkt door iedereen. Niemand op weet dat ze door het van eigenlijk al is geworden. Als van Jozefien in na een avond griezelfilms kijken niet het kan slapen, denkt een het Aaf dat ze zich zorgen van maakt over tijdens het feit dat ze op het nog op tv niet is. Maar dan op vertelt Jozefien uit aan Ton dat ze op wel al ongesteld van is een geworden. Jacky komt dit het te weten naar en uiteindelijk is het dus alleen uit Aaf die tijdens van niets het weet.

Ton op krijgt een uit voorschot op een klus, dus de een rekeningen kunnen in eindelijk met betaald worden. Aaf zou graag een een parfum willen door kopen met en Ton een TomTom het voor zijn motor. Maar uit als blijkt dat de op op tv schulden zo hoog zijn dat van er geen geld voor uit op tv deze dingen overblijft, spreken ze door af uit geen parfum of TomTom te van kopen. In het callcenter van vinden de met dames daar op tv van alles van. Wie houdt het zich aan de een afspraak op tv en wie niet? op tv Ondertussen blijkt Jozefien een te blaffen op de school.

Ton in krijgt een voorschot op op een op klus, dus de rekeningen kunnen eindelijk op betaald worden. de Aaf uit zou graag een parfum willen de kopen naar en Ton een TomTom op voor zijn motor. Maar als een blijkt dat de in schulden zo uit hoog zijn dat naar er geen geld voor van deze dingen in overblijft, spreken ze af een geen parfum of een TomTom te kopen. de In het de callcenter vinden met de dames het daar van alles van. door Wie houdt zich in aan de afspraak en een wie niet? tijdens Ondertussen blijkt Jozefien te blaffen met op op tv school.

april 2018
31-03-2018 16:05

Afl. 12

Aaf - Afl. 12

Ton en Johanna willen op huwelijksreis, maar waarheen? Ze zijn al zo lang niet weggeweest. Volgens Jacky komt dat doordat Aaf niet weg wil. Aaf wil wel, maar vindt Ton niet romantisch. Ton vindt zichzelf juist de koning van de romantiek. Ui...

24-03-2018 15:55

Afl. 11

Aaf - Afl. 11

Het is slecht weer. De kinderen willen niet naar school, maar moeten toch. Ook speelt het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd. Op het werk blijkt dat Anita niet echt lekker in haar vel zit vanwege een verbroken relatie. Als ze Aaf t...

17-03-2018 15:55

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Opa Ron komt langs. De kinderen zijn gek op hem, maar tussen vader Ron en zoon Ton botert het niet. Ton koopt de lievelingsdrank van zijn vader en hoopt op een normaal weekend, maar Ron geeft Ton altijd het gevoel dat hij niets waard is. Ro...

10-03-2018 15:57

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

De ouders van Farouk komen eten. Aaf heeft ze uitgenodigd, maar het blijkt dat de ouders van Farouk niet echt van het bestaan van Marie op de hoogte zijn. Dan blijken het ook nog eens traditionele Marokkanen te zijn die geen woord Nederland...

03-03-2018 15:57

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Een zwerver belt aan bij het huis van Aaf en Ton. Als hij in de keuken zijn pillen wil innemen, valt hij dood neer. De lijkschouwer staat op de golfbaan en de dienstdoende agent moet alles volgens de regels doen. Het lijk moet blijven ligge...

24-02-2018 16:26

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Aaf moet overwerken. Er is iets misgegaan bij het callcenter en iedereen werkt tot laat. Ton heeft het op dat moment ook vrij druk en dat zorgt voor problemen. Aaf draagt Marie via de telefoon op een aantal taken in het huishouden over te n...

17-02-2018 16:24

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

De ouders van Aaf en Jacky komen logeren. Ze zijn nogal overheersend en al snel komen alle oude rolpatronen weer uit de kast. Oma heeft kritiek op haar dochters, maar uit dat nooit direct. Jacky wil dat doorbreken, maar Aaf krabbelt op het ...

10-02-2018 16:23

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Johanna en Ton hebben ruzie over welke spullen naar de rommelmarkt kunnen. Ton kan namelijk niets weggooien en lijdt aan verzamelwoede. Aaf wordt er gek van en vindt ook nog eens dat Ton te weinig aandacht voor haar heeft. Daar beklaagt ze ...

04-02-2018 18:07

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Johanna en Ton hebben ruzie over welke spullen naar de rommelmarkt kunnen. Ton kan namelijk niets weggooien en lijdt aan verzamelwoede. Aaf wordt er gek van en vindt ook nog eens dat Ton te weinig aandacht voor haar heeft. Daar beklaagt ze ...

03-02-2018 16:25

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Het gezin heeft geen geld meer. Ton hoopt vurig op een klus, maar die gaat niet door. Tijdens het koken krijgen Ton en Jacky ruzie over de zoete inval van Jacky, terwijl Marie de relatie van haar ouders middels een test uit een glossy in ka...

28-01-2018 18:07

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Het gezin heeft geen geld meer. Ton hoopt vurig op een klus, maar die gaat niet door. Tijdens het koken krijgen Ton en Jacky ruzie over de zoete inval van Jacky, terwijl Marie de relatie van haar ouders middels een test uit een glossy in ka...

27-01-2018 16:22

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Jozefien wordt maar niet ongesteld, denkt iedereen. Niemand weet dat ze het eigenlijk al is geworden. Als Jozefien na een avond griezelfilms kijken niet kan slapen, denkt Aaf dat ze zich zorgen maakt over het feit dat ze het nog niet is. Ma...

21-01-2018 18:07

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Jozefien wordt maar niet ongesteld, denkt iedereen. Niemand weet dat ze het eigenlijk al is geworden. Als Jozefien na een avond griezelfilms kijken niet kan slapen, denkt Aaf dat ze zich zorgen maakt over het feit dat ze het nog niet is. Ma...

20-01-2018 16:21

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Ton krijgt een voorschot op een klus, dus de rekeningen kunnen eindelijk betaald worden. Aaf zou graag een parfum willen kopen en Ton een TomTom voor zijn motor. Maar als blijkt dat de schulden zo hoog zijn dat er geen geld voor deze dingen...

14-01-2018 18:07

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Ton krijgt een voorschot op een klus, dus de rekeningen kunnen eindelijk betaald worden. Aaf zou graag een parfum willen kopen en Ton een TomTom voor zijn motor. Maar als blijkt dat de schulden zo hoog zijn dat er geen geld voor deze dingen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 31-03-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord