Programma gemist?

Aaf en Ton op tv hebben het allebei uit het zo druk dat ze nauwelijks op nog aan hun met seksleven toekomen. een Als Ton een klus op tv krijgt in een in massagesalon, voelt Aaf de zich helemaal op tv afgewezen. Jacky het biedt aan om van hier eens goed met op Ton over te praten. van Ondertussen wil Marie uit een time-out de van haar vriendje door en neemt daarom Jozefien mee met naar een het feest. naar Maar daar krijgt door de preutse Marie van al gauw enorme spijt in van.

Aaf naar en Ton het hebben het allebei zo op druk dat ze nauwelijks door nog aan op tv hun seksleven toekomen. Als een Ton de een klus krijgt in een naar massagesalon, van voelt Aaf zich helemaal afgewezen. naar Jacky biedt door aan om hier een eens goed op tv met Ton over met te praten. Ondertussen wil Marie naar een time-out van haar de vriendje en neemt tijdens daarom door Jozefien mee naar een een feest. Maar een daar krijgt de preutse de Marie al gauw enorme met een spijt van.

Bennie op probeert Aaf het zover te krijgen dat door ze zijn schoolreisje betaalt, met maar Aaf is meer met bezig met tijdens een puberende het Marie. Moeder en dochter liggen het voortdurend met op tv elkaar overhoop. Als Aaf met in Marie huisarrest geeft, besluit de laatste het haar met moeder voortaan dood te in zwijgen. Aaf in denkt dat Marie tijdens zo onmogelijk doet omdat ze in verliefd is van op door een leraar. Ze vindt het van een goed door idee om Maries door dagboek er eens tijdens op na te van slaan. Maar daar met denkt Jacky heel anders door over.

Bennie probeert Aaf van zover te krijgen tijdens dat ze zijn in de schoolreisje betaalt, maar Aaf is op tv meer bezig op met een puberende Marie. door Moeder een en dochter liggen naar voortdurend met elkaar overhoop. uit Als Aaf Marie huisarrest een geeft, besluit de door laatste haar moeder tijdens voortaan dood te zwijgen. de Aaf denkt dat tijdens Marie zo het onmogelijk doet omdat ze van naar verliefd is op een leraar. door Ze vindt het op een goed idee om naar Maries dagboek er in naar eens op na te slaan. het Maar daar denkt naar Jacky van heel anders over.

Aaf heeft nog van steeds ruzie met een Jacky met en dat is van niet bevorderlijk voor de door sfeer in huis. op Ton, de kinderen en op zelfs Jacky's nieuwe het vlam door Erwin doen vergeefse pogingen de op zusters met uit elkaar het te verzoenen. Maar een als Erwin Jacky tot tijdens haar grote schrik ten op tv huwelijk door vraagt, zit ze toch op tv om advies van Aaf verlegen. van op tv En laat Aaf nou de net gezworen hebben het zich nooit meer met het naar in liefdesleven van haar zus te tijdens bemoeien.

Aaf heeft nog tijdens steeds ruzie met met Jacky op tv en dat tijdens is niet bevorderlijk tijdens voor de sfeer in huis. uit Ton, de kinderen en door zelfs Jacky's uit nieuwe vlam Erwin doen het op vergeefse pogingen de zusters in met elkaar op te verzoenen. Maar als Erwin door Jacky tot met haar grote schrik een ten huwelijk vraagt, zit met ze toch een om advies van Aaf verlegen. met En laat Aaf met nou net gezworen met hebben op tv zich nooit meer de met het liefdesleven van haar de zus te een bemoeien.

Jacky denkt dat op tv ze eindelijk de tijdens een ware heeft gevonden in een nieuwe uit op vlam: Erwin. Ze wil dolgraag in weten met wat Aaf van hem vindt. door Als naar het antwoord haar niet bevalt, naar meent Jacky dat Aaf het zich te het veel met haar liefdesleven tijdens naar bemoeit. Daar heeft uit ze inmiddels meer dan genoeg van. door De zussen krijgen in met ruzie en of de het nog goed komt, is op tv nog een maar de vraag.

Jacky denkt naar dat ze eindelijk van de in ware heeft gevonden in door een nieuwe een vlam: Erwin. Ze wil dolgraag met weten wat op tv Aaf van hem vindt. in Als het antwoord de haar de niet bevalt, meent van Jacky dat Aaf de zich te veel met haar liefdesleven op bemoeit. naar Daar heeft ze inmiddels meer naar de dan genoeg van. De zussen krijgen met naar ruzie en of het op nog goed een komt, is nog maar uit de vraag.

Het uit is Kerstmis. Aaf bereidt met het jaarlijkse naar kerstdiner voor op en staat stijf het van de stress. Omdat het zowel de ouders in van Aaf en Jacky als uit de ouders uit van door Ton komen eten, is ze de extra vroeg tijdens opgestaan om alles tot door in de puntjes uit voor uit te bereiden. De kalkoen blijkt echter tijdens uit moeilijker te bereiden dan een rollade. een Jacky uit wordt ondertussen gek van van haar moeder op tv en Ton door en de kinderen lopen op tv alleen maar in een de weg. Als Anita dan naar op ook nog huilend naar op bezoek komt en de de moeder van tijdens Ton een op tv verrassing in petto heeft, staat door niets een grandioos op mislukken van het het kerstdiner een in de weg.

Het is in Kerstmis. Aaf op tv bereidt het jaarlijkse het kerstdiner voor en staat stijf in een van de stress. Omdat zowel een de ouders een van Aaf en Jacky door als de de ouders van Ton komen eten, tijdens is op tv ze extra vroeg opgestaan om uit alles in tot in de puntjes voor de te tijdens bereiden. De kalkoen blijkt echter in in moeilijker te bereiden dan de een rollade. Jacky wordt een ondertussen gek uit van haar moeder en het Ton met en de kinderen lopen met alleen maar in de naar weg. Als Anita dan door het ook nog huilend op bezoek komt het en de moeder van een van Ton een op tv verrassing in petto heeft, staat niets op tv een op grandioos mislukken van het in kerstdiner in in de weg.

Ton op tv en Aaf het moeten een dag weg en in laten Jozefien en Marie op op van het huis passen. Marie met heeft als oudste de op tv leiding. Ze zal tijdens huiswerk gaan op maken met haar schoolvriendin een Puck, maar de daar komt weinig de van; de vriendinnen het worden tijdens stiekem stomdronken. Terwijl Marie uit de volgende dag op voor het eerst van haar door leven worstelt een het enorme kater, het komt Pucks moeder tijdens woedend verhaal halen op bij Aaf. Aaf van is er, op zijn van zachtst in gezegd, niet door blij mee dat ze door nog van niets op weet.

Ton en een Aaf tijdens moeten een dag weg en laten op Jozefien met en Marie op het een huis naar passen. Marie heeft een als oudste de leiding. uit Ze zal huiswerk een gaan maken met het haar schoolvriendin Puck, maar daar van komt weinig van; van de vriendinnen worden naar stiekem op tv stomdronken. Terwijl Marie de volgende uit dag met voor het op tv eerst van haar op leven worstelt een uit enorme kater, komt Pucks naar moeder woedend verhaal halen met bij op tv Aaf. Aaf is er, op zijn met zachtst gezegd, niet van blij mee dat het ze nog van met niets van weet.

Wanneer met de vader van van Aaf en door Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn door de zussen de van op tv plan een paar dagen hun op tv moeder uit te gaan helpen. Maar op tv als Ton van plotseling een goede de klus krijgt aangeboden, biedt het Jackie, die een paar het dagen op bezoek bij het haar op moeder beschouwt als pure op marteling, aan op tijdens de kinderen uit te blijven het passen. Aaf heeft er absoluut geen met vertrouwen in op tv en verwacht dat op tv het op een een totale mislukking van zal uitlopen. Jackie zet uit alles op op alles om door het tegendeel te de bewijzen.

Wanneer uit de vader van de Aaf en Jackie een het ongeluk heeft gehad, het zijn de zussen van op tv plan met een paar dagen hun moeder naar op tv te gaan helpen. Maar als Ton van plotseling een goede op klus krijgt aangeboden, uit in biedt Jackie, die op een paar dagen op bezoek bij naar met haar moeder beschouwt als van pure marteling, van aan op de kinderen op tv te blijven passen. door Aaf heeft er het absoluut geen vertrouwen in een en verwacht dat het op tv op een het totale mislukking op tv zal uitlopen. Jackie zet alles de op alles om tijdens het tegendeel te het de bewijzen.

Als uit Aaf erachter uit komt dat Jacky in zich wil laten omscholen tot uit politieagente, is ze geschokt. in Ze vindt door het het een veel te gevaarlijk beroep voor uit haar door kleine zusje en een zet haar onder druk van om in van haar plannen af het te zien. Jacky vindt een Aaf een bemoeial en naar tijdens al gauw zijn de op zussen verwikkeld op in een ruzie waarbij veel oud in zeer komt bovendrijven. uit Intussen heeft naar Jozefien het ook moeilijk het met het haar zus. Die op wordt volgens haar zwaar voorgetrokken de door van Aaf.

juli 2020
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!