Programma gemist?

Jacky denkt dat het ze eindelijk tijdens de in ware heeft gevonden in een uit nieuwe vlam: Erwin. Ze tijdens wil dolgraag met weten wat Aaf van het hem vindt. Als het met het antwoord haar niet bevalt, meent op tv het Jacky dat Aaf de zich te veel met haar naar liefdesleven bemoeit. Daar op heeft ze inmiddels meer uit door dan genoeg van. De zussen in krijgen ruzie en uit of het door nog goed komt, is nog tijdens maar de tijdens vraag.

Jacky denkt dat het de ze eindelijk de het ware heeft gevonden in een nieuwe in vlam: Erwin. Ze tijdens wil dolgraag weten op op tv wat Aaf van door hem vindt. Als met het antwoord haar door niet bevalt, meent de Jacky dat Aaf zich van te veel met haar liefdesleven het bemoeit. Daar op heeft ze inmiddels meer een dan een genoeg van. De zussen het krijgen ruzie en of naar op tv het nog goed komt, is op tv nog maar de naar vraag.

Het een is Kerstmis. Aaf bereidt het tijdens het jaarlijkse kerstdiner voor en staat met stijf van tijdens de stress. Omdat zowel de naar ouders van Aaf naar en Jacky met als de ouders op tv van Ton komen op tv eten, een is ze extra vroeg opgestaan om op alles tot op in de op tv puntjes voor te uit bereiden. De kalkoen blijkt de echter met moeilijker te bereiden dan een rollade. naar Jacky het wordt ondertussen gek van haar door van moeder en Ton en de kinderen op tv lopen alleen maar op in de weg. een Als Anita dan naar ook door nog huilend met op bezoek komt en op de moeder van met Ton een verrassing in petto naar door heeft, staat niets een grandioos met mislukken van het kerstdiner een in de uit weg.

Het is Kerstmis. op tijdens Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor naar en staat stijf op van de in stress. Omdat een zowel de ouders van van Aaf en Jacky door als de ouders van door Ton komen eten, door is ze tijdens extra vroeg opgestaan met om alles tot in uit de de puntjes voor tijdens te bereiden. De kalkoen het blijkt echter moeilijker van te bereiden dan van een rollade. Jacky wordt met ondertussen gek van van haar moeder tijdens en Ton en de uit kinderen de lopen alleen maar door in de weg. Als Anita in dan door ook nog huilend op naar bezoek komt en van de moeder naar van Ton een het verrassing in petto heeft, staat in niets een in grandioos mislukken van op het kerstdiner in de een weg.

Ton het en Aaf een moeten een dag weg het en laten Jozefien en Marie in op het van huis passen. Marie door heeft als oudste de naar op leiding. Ze zal huiswerk gaan het maken op tv met haar schoolvriendin in Puck, maar daar komt weinig het van; door de vriendinnen worden stiekem stomdronken. het Terwijl Marie de uit volgende dag voor uit het eerst van haar op tv leven worstelt een tijdens enorme door kater, komt op Pucks moeder woedend verhaal halen op bij op Aaf. Aaf is van er, op zijn een zachtst gezegd, niet blij mee een dat ze op tv nog van door niets weet.

Ton op tv en Aaf moeten een dag naar weg en laten een Jozefien en tijdens Marie op het in huis door passen. Marie heeft als oudste een de leiding. Ze door zal op huiswerk gaan maken met met haar schoolvriendin Puck, maar daar in komt weinig tijdens van; de vriendinnen op worden een stiekem stomdronken. Terwijl een Marie de volgende dag voor op tv het eerst van haar op tijdens leven worstelt een tijdens enorme kater, komt een Pucks moeder woedend verhaal halen door bij Aaf. Aaf van is tijdens er, op zijn door zachtst gezegd, niet blij op mee dat ze op tv nog van niets uit weet.

Wanneer de op tv vader van van Aaf en Jackie een de ongeluk heeft gehad, tijdens zijn tijdens de zussen van plan een door paar dagen door hun moeder te de gaan helpen. Maar de als Ton naar plotseling een goede klus krijgt aangeboden, een in biedt Jackie, die een paar op tv dagen op bezoek het bij haar moeder door beschouwt door als pure marteling, aan op tijdens de kinderen te blijven met passen. op Aaf heeft op er absoluut geen vertrouwen de in en verwacht dat van het op een in totale naar mislukking zal uitlopen. Jackie op tv zet alles het op alles om het de tegendeel te uit bewijzen.

Wanneer in de vader van Aaf en het Jackie een ongeluk naar heeft met gehad, zijn de zussen met van plan naar een paar dagen hun naar moeder te gaan helpen. met door Maar als Ton de plotseling een goede het klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, in die een naar paar dagen van op bezoek bij haar moeder beschouwt door als een pure marteling, aan op de de kinderen te blijven in passen. Aaf van heeft er absoluut uit geen met vertrouwen in en verwacht dat het door op een tijdens totale mislukking zal uit uitlopen. Jackie zet het alles op alles om de in het tegendeel te uit bewijzen.

Als Aaf op erachter komt dat Jacky uit zich wil laten tijdens omscholen tot politieagente, op is uit ze geschokt. Ze tijdens vindt het een veel te met gevaarlijk beroep voor het de haar kleine zusje en in zet haar onder druk om in van haar het plannen af te van zien. Jacky een vindt Aaf een bemoeial en tijdens al gauw zijn door de tijdens zussen verwikkeld in het een ruzie waarbij veel een oud van zeer komt bovendrijven. Intussen op tv heeft Jozefien het ook op moeilijk op met haar zus. naar Die wordt volgens haar uit zwaar voorgetrokken door tijdens Aaf.

Als Aaf met erachter komt op tv dat Jacky zich wil laten uit op omscholen tot politieagente, is door ze geschokt. Ze vindt het in een het veel te gevaarlijk beroep een voor haar kleine zusje van en zet in haar onder naar druk om van haar tijdens plannen een af te zien. Jacky vindt Aaf door een bemoeial uit en op al gauw zijn tijdens de zussen verwikkeld in een een ruzie naar waarbij veel oud zeer komt met bovendrijven. in Intussen heeft Jozefien de het ook moeilijk met haar op zus. Die wordt van volgens haar een zwaar voorgetrokken uit door Aaf.

Een oude schoolvriend in van Aaf op tv en Ton, de naar charmante globetrotter Roy, besluit door na in jaren zijn door oude vrienden op tijdens te zoeken met zijn Harley. op Tot op groeiende ergernis van naar Ton weet Roy in mum van tijdens tijd door de hele op familie om zijn vinger te winden, naar door Aaf voorop. Als hij in het gezin dan ook nog van een peperdure televisie een cadeau doet een die op tv ze zelf niet een kunnen betalen, is voor op tv Ton de maat vol. Twijfelt met hij terecht aan naar Roys een goede bedoelingen en door wilde verhalen, of de hij is gewoon op tv jaloers en gekrenkt in met zijn de trots?

Een naar oude schoolvriend van door Aaf en Ton, de de charmante globetrotter tijdens Roy, besluit na jaren zijn op tv uit oude vrienden op uit te zoeken met zijn Harley. Tot door groeiende ergernis op tv van de Ton weet Roy in mum op tv van tijd van de hele familie om tijdens zijn vinger te winden, op naar Aaf voorop. Als hij het in gezin dan de ook nog een een peperdure televisie cadeau met doet die ze zelf niet tijdens kunnen betalen, met is voor Ton op de maat vol. door Twijfelt hij terecht aan het van Roys goede bedoelingen en op tv wilde verhalen, of het hij is gewoon jaloers en het gekrenkt in met zijn op tv trots?

Jozefien heeft als naar huiswerk tijdens een gedicht tijdens moeten schrijven. Haar het lerares is verrukt en geeft haar de op het voor een talentenshow. Jozefien weigert op tv te op gaan, maar daar op tv neemt Aaf geen genoegen mee. in een En hoewel Ton het er niet door mee eens is, door zet met Aaf haar dochter flink onder een druk. Met tijdens forse tegenzin draagt Jozefien de haar gedicht uiteindelijk naar voor in de op Pineut en maakt een uit daarbij diepe indruk door op haar publiek.

Jozefien heeft in als huiswerk een gedicht uit moeten schrijven. Haar op lerares is verrukt uit en geeft haar tijdens op voor een van talentenshow. Jozefien de weigert te gaan, maar een daar van neemt Aaf geen genoegen mee. met En op hoewel Ton het er naar niet mee eens is, met zet Aaf de haar dochter de flink onder druk. Met forse met tegenzin draagt naar Jozefien haar gedicht in uiteindelijk voor in de de uit Pineut en maakt daarbij diepe de indruk op haar op tv publiek.

Ton en een Johanna willen op op huwelijksreis, maar waarheen? Ze op op zijn al zo lang niet weggeweest. het van Volgens Jacky komt dat tijdens doordat Aaf niet weg wil. het Aaf een wil wel, maar vindt op Ton niet romantisch. met Ton vindt naar zichzelf juist de koning van uit de romantiek. een Uiteindelijk de besluiten ze een wedstrijd te organiseren. het Wie de het beste een idee voor een date heeft, met wint.

februari 2019
18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

19-01-2019 23:26

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

14-01-2019 15:28

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Een oude schoolvriend van Aaf en Ton, de charmante globetrotter Roy, besluit na jaren zijn oude vrienden op te zoeken met zijn Harley. Tot groeiende ergernis van Ton weet Roy in mum van tijd de hele familie om zijn vinger te winden, Aaf voo...

12-01-2019 23:28

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Een oude schoolvriend van Aaf en Ton, de charmante globetrotter Roy, besluit na jaren zijn oude vrienden op te zoeken met zijn Harley. Tot groeiende ergernis van Ton weet Roy in mum van tijd de hele familie om zijn vinger te winden, Aaf voo...

07-01-2019 15:26

Afl. 1

Aaf - Afl. 1

Jozefien heeft als huiswerk een gedicht moeten schrijven. Haar lerares is verrukt en geeft haar op voor een talentenshow. Jozefien weigert te gaan, maar daar neemt Aaf geen genoegen mee. En hoewel Ton het er niet mee eens is, zet Aaf haar d...

05-01-2019 23:33

Afl. 1

Aaf - Afl. 1

Jozefien heeft als huiswerk een gedicht moeten schrijven. Haar lerares is verrukt en geeft haar op voor een talentenshow. Jozefien weigert te gaan, maar daar neemt Aaf geen genoegen mee. En hoewel Ton het er niet mee eens is, zet Aaf haar d...

31-03-2018 16:05

Afl. 12

Aaf - Afl. 12

Ton en Johanna willen op huwelijksreis, maar waarheen? Ze zijn al zo lang niet weggeweest. Volgens Jacky komt dat doordat Aaf niet weg wil. Aaf wil wel, maar vindt Ton niet romantisch. Ton vindt zichzelf juist de koning van de romantiek. Ui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord