Programma gemist?

Aaf en op Ton hebben het op allebei door zo druk dat ze nauwelijks tijdens nog door aan hun seksleven toekomen. Als in Ton een op tv klus krijgt uit in een massagesalon, de voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky met biedt door aan om hier eens op tv goed met Ton op tv over de te praten. Ondertussen van wil Marie een time-out van uit haar vriendje en een neemt daarom Jozefien mee tijdens naar door een feest. Maar daar uit krijgt de een preutse Marie al van gauw enorme spijt tijdens van.

Aaf op tv en Ton hebben het allebei op tv zo druk in dat ze op nauwelijks nog aan hun uit seksleven toekomen. met Als Ton een klus krijgt tijdens in in een massagesalon, op voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky op biedt de aan om hier het eens goed op tv met Ton over te praten. door Ondertussen wil Marie een een time-out van tijdens haar vriendje de en neemt daarom het Jozefien mee naar in een feest. Maar met daar krijgt de tijdens preutse Marie de al gauw enorme spijt het van.

Bennie de probeert Aaf zover te naar krijgen dat tijdens ze zijn schoolreisje betaalt, maar naar door Aaf is meer bezig uit met een naar puberende Marie. Moeder tijdens en dochter liggen voortdurend met naar elkaar van overhoop. Als Aaf Marie door huisarrest geeft, besluit de met laatste haar de moeder voortaan in dood te zwijgen. Aaf van denkt dat Marie zo onmogelijk met het doet omdat ze verliefd is het op een leraar. door Ze de vindt het een op tv goed idee om Maries uit dagboek er met eens op na te slaan. Maar in met daar denkt Jacky een heel anders over.

Bennie probeert naar Aaf zover een te krijgen dat ze tijdens zijn schoolreisje betaalt, maar een de Aaf is meer bezig met een door puberende Marie. door Moeder en dochter liggen in voortdurend naar met elkaar overhoop. Als naar Aaf op tv Marie huisarrest geeft, besluit het de laatste haar het moeder voortaan met dood te zwijgen. Aaf denkt dat op tv Marie zo onmogelijk de doet omdat ze door verliefd is tijdens op met een leraar. Ze met vindt het een goed idee naar om Maries dagboek uit er de eens op na te in slaan. Maar daar denkt met Jacky heel de anders over.

Aaf heeft nog tijdens de steeds ruzie met Jacky van en dat uit is niet bevorderlijk van voor de sfeer naar in huis. Ton, de kinderen en met zelfs Jacky's een nieuwe vlam met Erwin doen vergeefse de pogingen de zusters met met elkaar te met verzoenen. Maar als Erwin de Jacky tot haar grote van schrik ten het huwelijk vraagt, zit ze een toch om advies door van Aaf met verlegen. met En laat Aaf nou net op tv gezworen hebben tijdens zich nooit meer op tv met het liefdesleven van haar door zus het te bemoeien.

Aaf heeft nog met steeds een ruzie met door Jacky en dat is door niet bevorderlijk voor de sfeer naar op tv in huis. Ton, de kinderen en het zelfs Jacky's van nieuwe vlam Erwin doen op tv vergeefse pogingen de op in zusters met elkaar een te verzoenen. Maar als Erwin Jacky op tv tot haar grote naar schrik ten van huwelijk vraagt, zit tijdens ze toch om naar advies van Aaf verlegen. tijdens En laat het Aaf nou net op tv gezworen hebben zich van nooit meer met het door liefdesleven van haar van zus tijdens te bemoeien.

Jacky denkt dat met ze eindelijk de door ware het heeft gevonden tijdens in een nieuwe vlam: Erwin. in Ze wil met dolgraag weten wat Aaf van de van hem vindt. Als het uit antwoord haar niet bevalt, met meent Jacky tijdens dat Aaf de zich te veel met naar haar liefdesleven bemoeit. met Daar heeft ze inmiddels meer tijdens dan genoeg van. een met De zussen krijgen ruzie en uit of het nog goed in komt, is nog het maar de uit vraag.

Jacky in denkt dat ze het eindelijk de het ware heeft gevonden in naar een nieuwe vlam: Erwin. naar Ze wil dolgraag van weten wat Aaf van met hem vindt. met Als het antwoord haar op tv niet bevalt, op meent Jacky door dat Aaf zich te naar veel met haar in liefdesleven van bemoeit. Daar heeft ze tijdens inmiddels meer op dan genoeg van. De zussen krijgen op tv op tv ruzie en of het nog goed het de komt, is nog maar de tijdens vraag.

Het het is Kerstmis. Aaf naar bereidt het jaarlijkse kerstdiner van voor uit en staat stijf het van de stress. Omdat zowel door de naar ouders van Aaf en Jacky als een uit de ouders van in Ton komen eten, is ze op extra vroeg opgestaan op om alles tot in uit de puntjes voor op tv te bereiden. op tv De kalkoen tijdens blijkt echter moeilijker te uit bereiden dan een uit rollade. Jacky wordt ondertussen op tv gek van haar uit moeder op en Ton en op de kinderen lopen alleen naar maar in de weg. op tv Als Anita uit dan ook op nog huilend op op tv bezoek komt en de moeder van van Ton het een verrassing in petto van heeft, staat op tv niets een grandioos mislukken naar van het het kerstdiner in naar de weg.

Het is naar Kerstmis. Aaf door bereidt het van jaarlijkse kerstdiner voor en staat op tv stijf van de een stress. met Omdat zowel de ouders uit van Aaf en Jacky als in de door ouders van Ton komen het eten, met is ze extra vroeg van opgestaan om het alles tot in het de puntjes voor te uit bereiden. De kalkoen blijkt uit echter moeilijker te bereiden door op dan een rollade. Jacky de wordt ondertussen gek van van haar in moeder en Ton tijdens en de kinderen lopen alleen door maar in de de weg. Als Anita dan het ook nog met huilend op bezoek komt op tv en de door moeder van Ton van een verrassing de in petto in heeft, staat niets een grandioos mislukken tijdens van de het kerstdiner in een de weg.

Ton en Aaf van met moeten een dag weg en laten tijdens Jozefien op en Marie op op tv het huis passen. de Marie heeft met als oudste de leiding. Ze zal op huiswerk gaan met maken in met haar schoolvriendin Puck, maar in daar komt weinig naar van; de vriendinnen uit worden stiekem met stomdronken. Terwijl Marie van de volgende dag door voor het eerst met van haar het leven worstelt een enorme kater, de komt Pucks moeder door woedend verhaal halen bij op tv Aaf. Aaf tijdens is er, op de zijn zachtst gezegd, niet uit blij mee een dat ze nog van de niets naar weet.

Ton en op tv Aaf moeten een op dag weg en laten in Jozefien en Marie naar op het uit huis passen. naar Marie heeft als in oudste de leiding. de Ze zal huiswerk gaan maken van met haar schoolvriendin tijdens met Puck, maar daar komt weinig van; in de vriendinnen op worden stiekem van stomdronken. Terwijl Marie de volgende een op dag voor het op tv eerst van haar op tv leven worstelt een van enorme kater, komt Pucks moeder woedend met verhaal door halen bij Aaf. Aaf het is in er, op zijn op zachtst gezegd, niet blij mee naar dat ze het nog van niets door weet.

Wanneer de in vader van Aaf en het Jackie een ongeluk naar heeft gehad, het zijn de naar zussen van plan een paar tijdens dagen uit hun moeder te in gaan helpen. Maar als Ton het het plotseling een goede klus krijgt van aangeboden, biedt Jackie, die met een door paar dagen het op bezoek bij haar op moeder beschouwt als pure het marteling, uit aan op de kinderen het te blijven passen. op Aaf heeft er op tv absoluut geen vertrouwen in op en uit verwacht dat het op met een totale van mislukking zal uitlopen. Jackie uit zet alles op alles om het het tegendeel te uit tijdens bewijzen.

Wanneer naar de vader van Aaf naar en Jackie op tv een ongeluk heeft een gehad, zijn de zussen uit van plan de een paar dagen op tv hun moeder te gaan op helpen. Maar als van Ton plotseling een goede een in klus krijgt aangeboden, het biedt Jackie, die een uit paar dagen door op bezoek bij haar moeder van beschouwt als pure de marteling, aan op tv op de in kinderen te blijven passen. Aaf heeft uit er absoluut geen door vertrouwen in uit en verwacht op dat het op het een totale mislukking van zal uitlopen. Jackie zet alles uit van op alles om het tegendeel op tv te een bewijzen.

Als een Aaf erachter komt met dat Jacky met zich wil laten omscholen tot naar politieagente, is door ze geschokt. Ze vindt het in een in veel te op gevaarlijk beroep voor haar kleine de zusje en zet een haar van onder druk om op van haar plannen af te zien. naar Jacky vindt een Aaf een van bemoeial en al gauw zijn uit de op zussen verwikkeld in op tv een ruzie waarbij de veel oud zeer komt een bovendrijven. met Intussen heeft Jozefien het ook naar moeilijk met haar van zus. Die wordt volgens op haar zwaar voorgetrokken uit door uit Aaf.

februari 2020
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!