Programma gemist?

Aaf naar en Ton hebben het het allebei zo met druk dat ze nauwelijks tijdens nog aan door hun seksleven toekomen. Als Ton in een klus krijgt op tv in een massagesalon, de voelt de Aaf zich helemaal afgewezen. het Jacky biedt aan van om een hier eens goed met Ton naar over het te praten. Ondertussen wil op tv Marie een time-out van haar in tijdens vriendje en neemt het daarom Jozefien mee naar een door feest. Maar daar tijdens krijgt de preutse Marie uit op al gauw enorme naar spijt van.

Aaf op tv en Ton hebben het het allebei zo druk dat het de ze nauwelijks nog het aan hun seksleven een toekomen. Als Ton een klus met krijgt in een de massagesalon, voelt een Aaf zich helemaal in afgewezen. Jacky biedt aan om het hier eens tijdens goed met Ton het over te een praten. Ondertussen wil Marie met een time-out van haar van vriendje en op tv neemt daarom door Jozefien mee de naar een feest. Maar daar krijgt door de preutse Marie uit al naar gauw enorme spijt door van.

Bennie probeert de Aaf zover te krijgen in tijdens dat ze zijn schoolreisje betaalt, een maar Aaf op tv is meer naar bezig met een puberende Marie. het Moeder en dochter het liggen op tv voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf op Marie huisarrest op geeft, besluit op de laatste haar moeder voortaan door dood te zwijgen. met tijdens Aaf denkt dat Marie de zo onmogelijk met doet omdat ze verliefd is de op een leraar. door Ze vindt een het een goed idee in om in Maries dagboek er eens op tijdens na te op slaan. Maar daar denkt op tv Jacky heel op anders over.

Bennie het probeert Aaf zover te krijgen uit dat ze zijn op tv schoolreisje in betaalt, maar Aaf door is meer in bezig met een puberende Marie. het Moeder en dochter liggen tijdens voortdurend in met elkaar overhoop. Als op Aaf Marie huisarrest het geeft, het besluit de laatste op tv haar moeder voortaan van dood te zwijgen. op tv Aaf denkt dat Marie zo onmogelijk de doet omdat met ze verliefd is tijdens op een een leraar. Ze vindt het een een goed idee de om Maries dagboek er tijdens eens van op na te door slaan. Maar daar denkt Jacky door heel anders op over.

Aaf uit heeft nog steeds naar ruzie met Jacky en dat van is niet op tv bevorderlijk voor de sfeer op tv in huis. met Ton, naar de kinderen en de zelfs Jacky's nieuwe een vlam Erwin doen vergeefse naar pogingen de zusters met de elkaar te verzoenen. uit Maar als naar Erwin Jacky tot haar met grote schrik ten huwelijk het vraagt, zit ze met op tv toch om advies van de Aaf verlegen. En laat uit Aaf nou net van gezworen hebben zich nooit in meer met het door liefdesleven van haar door de zus te bemoeien.

Aaf heeft in nog steeds ruzie uit met Jacky en tijdens dat naar is niet bevorderlijk voor de met sfeer uit in huis. Ton, de in kinderen en zelfs Jacky's op nieuwe tijdens vlam Erwin doen vergeefse pogingen met de naar zusters met elkaar op te verzoenen. Maar naar als Erwin Jacky tot haar op tv grote schrik ten van huwelijk vraagt, zit op ze op toch om advies van Aaf verlegen. door En laat op Aaf nou net door gezworen door hebben zich nooit meer door met het liefdesleven van haar met zus te een bemoeien.

Jacky naar denkt dat op ze eindelijk de ware heeft gevonden door in een nieuwe door vlam: Erwin. een Ze wil dolgraag op weten wat Aaf uit van hem de vindt. Als het antwoord haar in niet uit bevalt, meent naar Jacky dat Aaf op zich te veel met met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft van ze inmiddels de meer dan op tv genoeg van. De zussen krijgen naar ruzie en uit of het nog goed met een komt, is nog naar maar de vraag.

Jacky in denkt dat ze eindelijk de het ware tijdens heeft gevonden in een van nieuwe vlam: tijdens Erwin. Ze wil dolgraag weten van wat door Aaf van op tv hem vindt. Als het antwoord haar door niet van bevalt, meent op tv Jacky dat Aaf zich te veel naar met haar de liefdesleven het bemoeit. Daar heeft ze inmiddels een meer dan genoeg uit van. De zussen krijgen de op tv ruzie en of het nog goed de komt, is door nog maar de het vraag.

Het is tijdens Kerstmis. Aaf bereidt het een jaarlijkse kerstdiner voor in en staat stijf op van de stress. uit Omdat door zowel de op ouders van Aaf uit en Jacky als de op ouders van Ton in komen eten, is ze door extra vroeg opgestaan uit om alles in tot in de puntjes in voor te bereiden. De op tijdens kalkoen blijkt echter moeilijker te door bereiden uit dan een rollade. Jacky wordt van ondertussen op tv gek van haar moeder en Ton een en een de kinderen in lopen alleen maar in de weg. met Als Anita dan met ook met nog huilend op bezoek uit komt en de moeder een van van Ton een verrassing in petto door heeft, een staat niets van een grandioos mislukken van tijdens het kerstdiner de in de weg.

Het op is Kerstmis. Aaf bereidt het tijdens jaarlijkse tijdens kerstdiner voor en staat met stijf van de stress. uit Omdat zowel de uit ouders van Aaf op tv en Jacky als een de met ouders van Ton komen eten, het op is ze extra vroeg op opgestaan om alles naar tot in door de puntjes voor te bereiden. De op kalkoen blijkt naar echter op tv moeilijker te bereiden de dan een rollade. Jacky wordt ondertussen met van gek van haar moeder en uit Ton en de de kinderen lopen alleen maar het in de de weg. Als Anita dan in ook naar nog huilend op uit bezoek komt en het de moeder van Ton de een verrassing in met petto naar heeft, staat niets het een grandioos mislukken van het kerstdiner uit naar in de weg.

Ton naar en Aaf moeten tijdens een dag de weg en laten op tv Jozefien en Marie op een het huis uit passen. Marie heeft als oudste tijdens de leiding. naar Ze zal de huiswerk gaan maken met met haar schoolvriendin Puck, maar naar daar komt weinig op van; de de vriendinnen worden stiekem de stomdronken. Terwijl Marie naar de volgende dag voor het uit de eerst van haar uit leven worstelt een enorme kater, komt in Pucks moeder op woedend verhaal halen bij door uit Aaf. Aaf is er, op tijdens zijn zachtst in gezegd, niet blij mee in dat uit ze nog van niets naar weet.

Ton de en Aaf naar moeten een dag weg en laten uit Jozefien op en Marie op het huis door passen. Marie heeft op de als oudste de in leiding. Ze zal huiswerk gaan het maken met haar in schoolvriendin Puck, naar maar daar komt weinig van; van in de vriendinnen worden stiekem stomdronken. een Terwijl Marie in de volgende dag voor uit het eerst het van haar leven worstelt een op tv enorme op tv kater, komt Pucks moeder met woedend verhaal de halen bij een Aaf. Aaf is er, op naar zijn op tv zachtst gezegd, niet blij mee de dat ze nog van een op tv niets weet.

Wanneer de vader naar in van Aaf en Jackie een op tv ongeluk heeft gehad, in zijn uit de zussen van plan een paar de dagen hun op moeder naar te gaan helpen. Maar als Ton de plotseling een een goede klus krijgt aangeboden, de biedt Jackie, die van een paar van dagen op op tv bezoek bij haar moeder beschouwt op als uit pure marteling, aan op het de kinderen te door blijven een passen. Aaf heeft er uit absoluut geen vertrouwen in en op tv verwacht dat het met op in een totale van mislukking zal uitlopen. het Jackie zet alles van op alles om het uit tegendeel te met bewijzen.

Wanneer op tv de vader van Aaf en uit Jackie een door ongeluk heeft op tv gehad, zijn door de zussen van plan op een paar dagen hun het moeder te gaan helpen. met Maar als Ton uit plotseling van een goede klus krijgt uit aangeboden, tijdens biedt Jackie, die naar een paar dagen op bezoek bij met haar moeder het beschouwt als pure van marteling, aan op door de door kinderen te blijven passen. op Aaf heeft op tv er absoluut geen vertrouwen naar in en verwacht dat het van op uit een totale het mislukking zal uitlopen. tijdens Jackie zet alles op alles om op tv tijdens het tegendeel te van bewijzen.

Als het Aaf erachter komt met dat Jacky zich wil laten met het omscholen tot politieagente, het is ze geschokt. Ze vindt van het een veel te het gevaarlijk op beroep voor door haar kleine zusje en naar zet haar onder druk om met met van haar plannen af te zien. op Jacky in vindt Aaf een van bemoeial en al gauw op tv zijn met de zussen verwikkeld in uit een ruzie waarbij op veel oud zeer tijdens komt bovendrijven. Intussen heeft uit Jozefien het de ook moeilijk in met haar zus. Die wordt volgens op tv haar zwaar de voorgetrokken het door Aaf.

oktober 2020
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!