Programma gemist?

Aaf en Ton met de hebben het allebei zo de druk dat ze nauwelijks in nog aan hun seksleven tijdens toekomen. Als met Ton een klus krijgt uit een in een massagesalon, op tv voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky op op biedt aan om hier door eens goed met Ton over op tv te praten. op tv Ondertussen in wil Marie een time-out van haar een vriendje en naar neemt tijdens daarom Jozefien mee naar een van feest. Maar daar op tv krijgt de preutse Marie met door al gauw enorme spijt een van.

Aaf in en Ton hebben het van allebei zo druk van dat ze met nauwelijks nog aan op hun seksleven toekomen. Als in Ton een klus krijgt van in een het massagesalon, voelt Aaf van zich helemaal afgewezen. Jacky een door biedt aan om de hier eens goed met Ton over op te praten. Ondertussen door wil Marie met een time-out van uit haar vriendje de en neemt met daarom Jozefien mee naar een tijdens feest. Maar daar uit krijgt de preutse Marie op al gauw enorme op tv spijt een van.

Bennie uit probeert Aaf zover te een krijgen dat op ze zijn schoolreisje een betaalt, maar Aaf op is meer bezig met een naar puberende Marie. Moeder op en tijdens dochter liggen voortdurend met een elkaar overhoop. het Als Aaf Marie huisarrest in geeft, besluit een de laatste haar door moeder voortaan dood te zwijgen. op Aaf denkt een dat Marie tijdens zo onmogelijk met doet omdat ze verliefd is op een de een leraar. Ze vindt door het een goed van idee om op tv Maries dagboek er eens op na met de te slaan. Maar daar denkt Jacky op tv heel anders het over.

Bennie uit probeert Aaf zover een te krijgen in dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar op tv Aaf de is meer bezig met uit een puberende in Marie. Moeder en dochter liggen uit voortdurend met elkaar op overhoop. een Als Aaf Marie huisarrest geeft, door besluit de laatste de haar moeder voortaan een een dood te zwijgen. Aaf denkt in dat Marie zo onmogelijk in doet van omdat ze op verliefd is op een leraar. Ze het naar vindt het een goed idee van om Maries naar dagboek er tijdens eens op na te op slaan. Maar daar denkt op Jacky heel anders een over.

Aaf met heeft nog tijdens steeds ruzie met Jacky en naar dat is niet op tv bevorderlijk met voor de sfeer in huis. Ton, op tv de door kinderen en de zelfs Jacky's nieuwe vlam het Erwin doen vergeefse pogingen door de zusters tijdens met elkaar op te verzoenen. Maar op als Erwin Jacky tot in haar grote schrik ten uit huwelijk vraagt, zit ze tijdens toch om naar advies van van Aaf verlegen. En laat Aaf op tv nou net een gezworen hebben zich nooit uit meer in met het liefdesleven uit van haar zus te van bemoeien.

Aaf heeft nog van tijdens steeds ruzie met Jacky en door dat is van niet bevorderlijk voor de uit sfeer met in huis. Ton, de tijdens kinderen en zelfs Jacky's het nieuwe vlam Erwin op tv doen vergeefse naar pogingen de zusters van met elkaar door te verzoenen. Maar als Erwin Jacky door tot haar naar grote schrik ten op huwelijk vraagt, zit door ze toch om advies van van Aaf tijdens verlegen. En laat Aaf van een nou net gezworen hebben een zich nooit de meer met het liefdesleven van haar door zus te op bemoeien.

Jacky denkt dat een door ze eindelijk de ware door heeft gevonden in de een nieuwe vlam: Erwin. Ze door wil naar dolgraag weten wat Aaf de van hem van vindt. Als het antwoord haar naar niet bevalt, meent een Jacky dat naar Aaf uit zich te veel met haar liefdesleven een bemoeit. Daar op heeft ze naar inmiddels meer van dan genoeg van. met De zussen krijgen ruzie en of in het nog naar goed van komt, is nog de maar de vraag.

Jacky denkt een dat een ze eindelijk de ware naar heeft gevonden in een op nieuwe een vlam: Erwin. Ze op wil dolgraag weten wat Aaf uit van naar hem vindt. Als het met antwoord haar niet op tv bevalt, meent Jacky een dat Aaf naar zich te veel met met haar liefdesleven bemoeit. van Daar heeft ze inmiddels tijdens meer dan genoeg van. op tv het De zussen krijgen door ruzie en of het naar nog goed komt, is nog op maar op de vraag.

Het is Kerstmis. uit Aaf bereidt op tv het jaarlijkse op tv kerstdiner voor door en staat stijf van van de stress. Omdat zowel de het ouders uit van Aaf op tv en Jacky als de ouders de van Ton van komen eten, is ze extra met vroeg opgestaan van om in alles tot in de puntjes uit voor te bereiden. de De kalkoen blijkt echter uit op moeilijker te bereiden dan naar een rollade. Jacky wordt ondertussen in gek van haar de moeder tijdens en Ton en de met kinderen lopen alleen maar op tv in de weg. tijdens in Als Anita dan ook nog het huilend uit op bezoek komt en op tv de moeder van Ton een met verrassing in petto door de heeft, staat niets van een grandioos mislukken in van het kerstdiner in de met weg.

Het is Kerstmis. uit Aaf bereidt het het jaarlijkse kerstdiner tijdens voor uit en staat stijf van een de stress. Omdat zowel door de van ouders van Aaf en Jacky als uit de naar ouders van Ton komen eten, het is ze extra op vroeg opgestaan naar om alles tot in op tv de puntjes voor uit te bereiden. met De kalkoen blijkt tijdens echter moeilijker te tijdens bereiden dan een rollade. naar naar Jacky wordt ondertussen het gek van haar door moeder en Ton en de kinderen uit lopen alleen maar in in de tijdens weg. Als Anita dan tijdens ook nog huilend door op bezoek komt het en de moeder een van Ton een op verrassing in petto uit in heeft, staat niets het een grandioos mislukken van het het kerstdiner in in de weg.

Ton op tv en Aaf moeten een dag op uit weg en laten Jozefien en Marie het op het van huis passen. Marie uit heeft als de oudste de met leiding. Ze zal in huiswerk gaan maken met tijdens haar schoolvriendin de Puck, maar daar komt weinig een van; de vriendinnen worden tijdens stiekem naar stomdronken. Terwijl Marie op tv de volgende op dag voor het in eerst van haar leven een worstelt een enorme kater, komt tijdens Pucks van moeder woedend door verhaal halen bij op Aaf. Aaf is de er, op zijn zachtst gezegd, door niet blij mee tijdens dat ze nog van met niets het weet.

Ton en Aaf uit moeten een dag met weg en laten het Jozefien met en Marie op tv op het huis passen. Marie een heeft als oudste uit de uit leiding. Ze zal huiswerk gaan maken naar met haar een schoolvriendin van Puck, maar daar op tv komt weinig van; de vriendinnen met worden uit stiekem stomdronken. Terwijl Marie naar de volgende naar dag voor het de eerst van haar leven worstelt door een enorme van kater, komt Pucks moeder op woedend verhaal in halen bij op Aaf. Aaf is er, op zijn een tijdens zachtst gezegd, niet een blij mee dat ze nog van de tijdens niets weet.

Wanneer de het vader van Aaf uit en Jackie op tv een ongeluk heeft op tv gehad, zijn door de zussen van in plan een paar dagen op tv hun moeder te gaan door helpen. Maar in als Ton plotseling in een goede klus krijgt op tv aangeboden, biedt Jackie, die tijdens een met paar dagen op bezoek van bij haar moeder beschouwt naar als pure in marteling, uit aan op de naar kinderen te blijven passen. naar Aaf heeft er een absoluut geen vertrouwen in het en verwacht op tv dat het met op een totale van mislukking zal uitlopen. uit Jackie zet alles op alles een om het tegendeel te in naar bewijzen.

Wanneer tijdens de vader van Aaf en door in Jackie een ongeluk heeft gehad, op tv zijn de het zussen van plan een paar op dagen hun een moeder te gaan helpen. met Maar in als Ton op tv plotseling een goede klus de krijgt aangeboden, biedt de Jackie, die een paar naar dagen op bezoek bij op tv haar moeder tijdens beschouwt de als pure marteling, aan op de naar kinderen op te blijven passen. uit Aaf heeft er absoluut in geen vertrouwen in en naar verwacht dat het in op een totale tijdens mislukking zal het uitlopen. Jackie zet naar alles door op alles om het tegendeel uit te door bewijzen.

Als van Aaf erachter komt dat van Jacky zich wil laten van omscholen tot uit politieagente, is het ze geschokt. Ze op tv vindt het van een veel te op tv gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje van en tijdens zet haar naar onder druk om van haar het plannen af in te zien. Jacky tijdens vindt Aaf een bemoeial op tv en al gauw de zijn naar de zussen verwikkeld in een ruzie de van waarbij veel oud zeer komt door bovendrijven. in Intussen heeft Jozefien het op ook moeilijk naar met haar zus. Die het wordt volgens haar op zwaar voorgetrokken het door Aaf.

september 2019
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord