Programma gemist?

Aaf en tijdens Ton hebben met het allebei tijdens zo druk dat ze nauwelijks nog van aan hun naar seksleven toekomen. Als Ton een een klus krijgt van in een met massagesalon, tijdens voelt Aaf zich helemaal afgewezen. uit Jacky biedt aan met om hier eens goed naar met op Ton over te praten. uit Ondertussen wil het Marie een time-out van haar in vriendje en neemt uit daarom Jozefien mee op naar een feest. de Maar de daar krijgt de preutse naar Marie al gauw door enorme spijt van van.

Aaf een en Ton van hebben het allebei in zo druk dat ze nauwelijks in nog aan hun seksleven uit van toekomen. Als Ton een met klus krijgt door in een massagesalon, voelt een Aaf zich helemaal de afgewezen. Jacky biedt aan naar om hier eens op tv goed met Ton over het te praten. Ondertussen uit wil in Marie een time-out van haar van vriendje en op tv neemt daarom van Jozefien mee naar een door feest. een Maar daar krijgt de preutse de Marie de al gauw enorme spijt op tv van.

Bennie probeert Aaf de door zover te krijgen dat tijdens ze zijn tijdens schoolreisje betaalt, maar Aaf is een meer bezig met op een puberende door Marie. Moeder en dochter met liggen voortdurend met naar elkaar overhoop. Als op tv Aaf tijdens Marie huisarrest geeft, besluit de met laatste het haar moeder voortaan dood op tv te zwijgen. Aaf tijdens denkt dat een Marie zo onmogelijk doet omdat ze het verliefd tijdens is op een leraar. tijdens Ze uit vindt het een goed idee om het Maries van dagboek er eens op na een te slaan. Maar naar daar op tv denkt Jacky door heel anders over.

Bennie probeert het Aaf zover van te krijgen met dat ze zijn schoolreisje betaalt, met maar Aaf is meer van op tv bezig met een puberende Marie. Moeder uit in en dochter liggen met voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf op tv Marie huisarrest de geeft, besluit de laatste uit haar moeder voortaan tijdens dood te zwijgen. een Aaf met denkt dat Marie in zo onmogelijk doet omdat ze een verliefd in is op een leraar. Ze het van vindt het een goed idee om naar Maries dagboek naar er eens op het na te slaan. Maar van daar op denkt Jacky heel anders naar over.

Aaf heeft nog met steeds ruzie met een Jacky en dat het is een niet bevorderlijk het voor de sfeer in in huis. Ton, de kinderen en in zelfs Jacky's nieuwe tijdens vlam een Erwin doen vergeefse door pogingen de zusters met naar elkaar te verzoenen. Maar naar als het Erwin Jacky tot haar uit grote schrik ten met huwelijk vraagt, het zit ze toch om het advies van Aaf verlegen. de En laat met Aaf nou net gezworen van hebben uit zich nooit meer met het tijdens op tv liefdesleven van haar zus het te bemoeien.

Aaf heeft nog een door steeds ruzie met Jacky op tv en dat op is niet bevorderlijk het voor de sfeer in huis. Ton, uit naar de kinderen en zelfs Jacky's van nieuwe vlam Erwin tijdens doen vergeefse de pogingen de naar zusters met elkaar te naar verzoenen. Maar als Erwin van Jacky tot haar het grote schrik ten van huwelijk vraagt, zit ze van toch om met advies het van Aaf verlegen. En laat van Aaf nou net gezworen op op hebben zich nooit meer met het tijdens naar liefdesleven van haar zus te van bemoeien.

Jacky het denkt dat ze eindelijk een de uit ware heeft gevonden in een uit nieuwe in vlam: Erwin. Ze van wil dolgraag weten wat uit Aaf van hem vindt. Als de het naar antwoord haar het niet bevalt, meent Jacky met dat Aaf zich te veel het met haar liefdesleven uit op tv bemoeit. Daar heeft ze met inmiddels meer dan tijdens genoeg van. De op tv zussen krijgen ruzie en het of het nog goed van komt, met is nog door maar de vraag.

Jacky denkt in dat ze eindelijk het de op tv ware heeft gevonden in met een nieuwe een vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten met wat Aaf van van hem vindt. Als door het antwoord door haar niet bevalt, de meent een Jacky dat Aaf zich te veel van het met haar liefdesleven een bemoeit. Daar heeft ze inmiddels het meer dan genoeg in van. De zussen krijgen door ruzie naar en of op het nog goed komt, is nog uit de maar de vraag.

Het van is Kerstmis. Aaf bereidt naar het jaarlijkse kerstdiner voor met en staat stijf op tv van de met stress. Omdat zowel op de ouders van van Aaf en Jacky als een de uit ouders van Ton naar komen eten, is ze naar extra met vroeg opgestaan om op alles tot in de puntjes van voor uit te bereiden. De kalkoen blijkt echter op moeilijker te bereiden naar dan een door rollade. Jacky op wordt ondertussen gek van het haar een moeder en Ton en de kinderen uit lopen alleen de maar het in de weg. Als Anita de dan ook op nog huilend op een bezoek komt en de een moeder van Ton een naar verrassing in met petto heeft, een staat niets een grandioos in mislukken in van het kerstdiner op tv in de weg.

Het is Kerstmis. op Aaf bereidt op het jaarlijkse met kerstdiner voor en met staat stijf uit van de stress. Omdat zowel de de ouders van Aaf met en Jacky het als de ouders uit van tijdens Ton komen eten, van is ze extra van vroeg opgestaan om het alles tot in de puntjes voor in te uit bereiden. De kalkoen op tv blijkt echter op moeilijker te bereiden dan een rollade. tijdens Jacky wordt een ondertussen gek van naar haar moeder en naar Ton en tijdens de kinderen uit lopen alleen maar in de door weg. tijdens Als Anita dan in ook nog huilend in op bezoek komt en de moeder van van Ton een het verrassing van in petto heeft, staat niets tijdens door een grandioos mislukken van met het kerstdiner in de in weg.

Ton door en Aaf een moeten een dag weg op tv en laten Jozefien en met Marie op het het huis passen. Marie heeft op tv als oudste de uit op leiding. Ze zal huiswerk gaan maken tijdens met haar schoolvriendin het Puck, maar daar op een komt weinig van; in de vriendinnen worden stiekem stomdronken. in Terwijl Marie de volgende uit dag voor het een eerst van in haar leven tijdens worstelt een enorme de kater, komt Pucks een moeder woedend naar verhaal halen bij van Aaf. Aaf is met er, op zijn zachtst het gezegd, niet blij mee dat naar op ze nog van met niets weet.

Ton en op Aaf naar moeten een dag weg en laten met het Jozefien en Marie op de het huis passen. Marie de heeft als naar oudste de leiding. Ze zal uit op tv huiswerk gaan maken de met haar schoolvriendin Puck, maar naar daar komt weinig het van; de vriendinnen worden van stiekem stomdronken. Terwijl op tv uit Marie de volgende tijdens dag voor het eerst van haar de op tv leven worstelt een enorme op kater, komt Pucks moeder woedend tijdens verhaal de halen bij Aaf. Aaf door is er, op tijdens zijn een zachtst gezegd, niet blij uit mee dat ze nog van de tijdens niets weet.

Wanneer de vader op van Aaf en in in Jackie een ongeluk heeft het gehad, zijn op tv de zussen van een plan een paar naar dagen hun moeder te op gaan helpen. Maar als op Ton de plotseling een goede klus krijgt uit aangeboden, het biedt Jackie, die een paar dagen het op bezoek een bij haar moeder beschouwt door als van pure marteling, aan op de door kinderen te blijven de passen. Aaf door heeft op tv er absoluut geen vertrouwen in en in verwacht dat van het op een totale een tijdens mislukking zal uitlopen. Jackie zet met alles tijdens op alles om naar het tegendeel te een bewijzen.

Wanneer het de vader van Aaf en de Jackie uit een ongeluk heeft een gehad, zijn de zussen van de plan een een paar dagen hun moeder met te op gaan helpen. uit Maar als Ton plotseling de een goede klus op tv krijgt aangeboden, biedt Jackie, naar die een paar op tv dagen op bezoek op bij haar moeder uit beschouwt op als pure marteling, aan op tv op de kinderen de te blijven passen. Aaf heeft uit er absoluut van geen vertrouwen in en tijdens door verwacht dat het op een op totale mislukking zal tijdens uitlopen. Jackie zet alles naar op op alles om het tegendeel met te met bewijzen.

Als een Aaf erachter met komt dat Jacky op zich wil laten omscholen tot politieagente, het is met ze geschokt. Ze vindt het door een veel te door gevaarlijk beroep naar voor haar kleine zusje het van en zet haar onder het druk om met van haar plannen af te tijdens zien. op Jacky vindt Aaf een het bemoeial en tijdens al gauw zijn de zussen door verwikkeld op in een ruzie waarbij veel naar oud zeer naar komt bovendrijven. Intussen van heeft Jozefien het het ook moeilijk het met haar zus. Die wordt volgens de haar zwaar de voorgetrokken door op tv Aaf.

maart 2021
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!