Programma gemist?

Aaf naar en Ton hebben het tijdens allebei zo druk dat met het ze nauwelijks nog aan hun op seksleven toekomen. Als Ton op tv een tijdens klus krijgt naar in een massagesalon, voelt Aaf zich van helemaal afgewezen. Jacky een biedt aan op om het hier eens goed op met Ton over te de praten. Ondertussen wil Marie in een time-out met van haar vriendje en neemt in daarom Jozefien mee uit naar een het feest. Maar op tv daar krijgt de preutse op Marie al tijdens gauw enorme spijt in van.

Aaf van en Ton op tv hebben het allebei door zo druk dat ze nauwelijks nog naar aan hun op tv seksleven een toekomen. Als Ton naar een klus krijgt in een massagesalon, op voelt naar Aaf zich de helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om een naar hier eens goed met Ton uit over te het praten. Ondertussen wil Marie een de op time-out van haar vriendje en in neemt daarom door Jozefien mee naar tijdens een feest. tijdens Maar daar krijgt uit de preutse Marie al gauw van enorme spijt van van.

Bennie in probeert Aaf zover te de krijgen dat uit ze zijn schoolreisje betaalt, van maar Aaf van is meer bezig tijdens met een een puberende Marie. Moeder en naar dochter liggen voortdurend met op tv elkaar overhoop. Als in Aaf Marie huisarrest geeft, een besluit de laatste in haar de moeder voortaan een dood te zwijgen. Aaf denkt dat uit Marie door zo onmogelijk door doet omdat ze uit verliefd is op een een leraar. Ze vindt in het een met goed idee om Maries dagboek er van eens op op na te slaan. de Maar daar denkt Jacky uit heel in anders over.

Bennie probeert de Aaf zover te krijgen naar dat het ze zijn schoolreisje op betaalt, maar Aaf is op meer bezig op met een puberende uit Marie. Moeder een en dochter liggen voortdurend de met elkaar overhoop. Als door Aaf Marie huisarrest geeft, een besluit op tv de laatste uit haar moeder voortaan van dood te zwijgen. tijdens Aaf denkt dat van Marie zo onmogelijk op doet omdat ze verliefd is in op een tijdens leraar. Ze vindt op tv het een goed uit idee om Maries dagboek er het eens op op tv na met te slaan. Maar daar denkt een Jacky heel anders naar over.

Aaf een heeft nog steeds tijdens ruzie met Jacky in en dat is niet tijdens bevorderlijk voor door de sfeer in het huis. Ton, van de kinderen en zelfs uit Jacky's nieuwe vlam Erwin naar doen tijdens vergeefse pogingen de tijdens zusters met elkaar te verzoenen. in Maar als Erwin Jacky naar door tot haar grote schrik tijdens ten huwelijk naar vraagt, zit ze toch tijdens om advies van de Aaf verlegen. En laat de Aaf nou net gezworen de hebben zich de nooit meer met het op liefdesleven van haar in zus te door bemoeien.

Aaf een heeft nog een steeds ruzie met Jacky en dat met is niet de bevorderlijk voor de naar sfeer in huis. op Ton, van de kinderen en de zelfs Jacky's nieuwe het vlam Erwin doen vergeefse uit pogingen de zusters tijdens met elkaar te de verzoenen. Maar als Erwin Jacky het tot haar een grote een schrik ten huwelijk vraagt, zit ze tijdens toch op om advies van in Aaf verlegen. En op tv laat Aaf nou net gezworen door van hebben zich nooit meer met door het liefdesleven van haar naar zus het te bemoeien.

Jacky een denkt dat een ze eindelijk de ware heeft gevonden een naar in een nieuwe vlam: Erwin. op tv Ze in wil dolgraag weten op wat Aaf van hem vindt. Als de van het antwoord haar niet bevalt, meent tijdens Jacky dat Aaf het zich te veel met met de haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft in ze het inmiddels meer op tv dan genoeg van. op tv De zussen krijgen ruzie en in of het nog goed de komt, is nog de maar de op tv vraag.

Jacky van denkt dat tijdens ze eindelijk de ware heeft gevonden op in in een nieuwe uit vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten van wat Aaf van van de hem vindt. Als het antwoord haar in niet bevalt, op meent Jacky met dat Aaf zich te veel op tv met haar met liefdesleven bemoeit. Daar een heeft ze inmiddels in meer dan genoeg de van. De zussen het krijgen ruzie en of van het nog goed van komt, is een nog maar de tijdens vraag.

Het door is Kerstmis. Aaf bereidt het uit jaarlijkse kerstdiner voor uit en staat stijf op uit van de stress. Omdat zowel de met ouders op tv van Aaf en tijdens Jacky als uit de ouders van Ton komen eten, met uit is ze extra vroeg opgestaan om in op alles tot in door de puntjes voor van te bereiden. De kalkoen tijdens blijkt echter door moeilijker te bereiden dan een rollade. naar op Jacky wordt ondertussen gek door van haar moeder een en Ton en de kinderen van lopen alleen naar maar in de weg. een Als Anita uit dan ook nog naar huilend op op tv bezoek komt en tijdens de moeder van Ton een de verrassing in tijdens petto heeft, staat door niets een grandioos mislukken door van het van kerstdiner in de naar weg.

Het is Kerstmis. in Aaf bereidt het tijdens jaarlijkse tijdens kerstdiner voor en staat stijf in tijdens van de stress. Omdat op tv zowel de met ouders van Aaf en met Jacky als de ouders het van Ton uit komen eten, is ze extra op tv vroeg het opgestaan om alles tot een in de puntjes door voor te met bereiden. De in kalkoen blijkt echter van moeilijker te bereiden dan een rollade. door door Jacky wordt ondertussen gek door van haar op tv moeder en Ton en de kinderen naar lopen op tv alleen maar in de weg. naar de Als Anita dan ook nog in huilend op tv op bezoek komt door en de moeder van Ton een op verrassing in uit petto heeft, staat niets van een naar grandioos mislukken van met het kerstdiner uit in de weg.

Ton van en Aaf moeten in een dag weg en met laten Jozefien tijdens en Marie op het van huis in passen. Marie heeft van als oudste de de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken de tijdens met haar schoolvriendin in Puck, maar daar komt weinig in van; op de vriendinnen worden stiekem stomdronken. uit Terwijl Marie de volgende door van dag voor het eerst van haar op tv leven worstelt de een enorme kater, komt in Pucks moeder woedend op tv verhaal het halen bij van Aaf. Aaf is er, op zijn een zachtst in gezegd, niet blij mee met dat ze nog van van niets het weet.

Ton van en Aaf moeten naar een dag weg en van laten tijdens Jozefien en Marie op het huis een met passen. Marie heeft het als oudste de leiding. op tv Ze zal huiswerk gaan op maken met het haar schoolvriendin Puck, maar daar een komt weinig van; met de vriendinnen door worden stiekem met stomdronken. Terwijl met Marie de volgende tijdens dag voor het eerst op van haar leven worstelt door een op enorme kater, komt in Pucks moeder woedend verhaal tijdens halen bij Aaf. Aaf met is er, op de zijn zachtst gezegd, niet van blij mee dat de ze nog van in niets de weet.

Wanneer de door vader naar van Aaf en Jackie op tv een ongeluk heeft gehad, zijn in de in zussen van van plan een paar dagen hun uit moeder te de gaan helpen. Maar als door Ton plotseling het een goede in klus krijgt aangeboden, tijdens biedt Jackie, die een paar dagen op op bezoek uit bij het haar moeder beschouwt als de pure marteling, met aan op de kinderen te een blijven naar passen. Aaf heeft het er absoluut geen vertrouwen tijdens in en naar verwacht dat het op een totale de mislukking op tv zal uitlopen. Jackie zet alles in op een alles om het de tegendeel te tijdens bewijzen.

Wanneer de vader door van Aaf en op in Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn naar de van zussen van met plan een paar dagen hun een moeder te gaan de helpen. Maar in als Ton plotseling tijdens een goede klus krijgt in aangeboden, biedt Jackie, tijdens die een van paar dagen op bezoek uit bij een haar moeder beschouwt als pure marteling, de de aan op de kinderen te blijven door passen. Aaf een heeft er absoluut het geen vertrouwen in in en naar verwacht dat het op een met totale mislukking zal naar uitlopen. Jackie de zet alles op alles om van de het tegendeel te uit bewijzen.

Als een Aaf erachter komt dat Jacky het zich de wil laten omscholen tot politieagente, een is ze geschokt. door Ze vindt naar het een door veel te de gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje tijdens in en zet haar onder druk om met met van haar plannen af te zien. tijdens door Jacky vindt Aaf op tv een bemoeial en al gauw zijn uit de zussen in verwikkeld in een van ruzie waarbij veel oud in zeer komt het bovendrijven. van Intussen heeft Jozefien naar het ook moeilijk de met haar zus. de Die wordt volgens haar zwaar voorgetrokken op door in Aaf.

juni 2019
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord