Programma gemist?

Aaf de en Ton hebben het door allebei zo druk op tv dat ze het nauwelijks nog aan de hun seksleven toekomen. Als Ton tijdens een klus krijgt op tv de in een massagesalon, voelt Aaf het zich helemaal de afgewezen. Jacky biedt aan uit om hier naar eens goed met Ton over de te praten. tijdens Ondertussen wil Marie een het het time-out van haar vriendje en op neemt daarom het Jozefien mee naar een feest. de Maar daar krijgt uit de preutse in Marie naar al gauw enorme spijt het van.

Aaf een en Ton in hebben het allebei zo de druk dat ze in nauwelijks nog aan met hun seksleven toekomen. met Als Ton een klus met krijgt op tv in een massagesalon, tijdens voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky uit biedt aan om op uit hier eens goed naar met Ton over te praten. Ondertussen uit in wil Marie een time-out van haar uit vriendje en neemt op tv daarom Jozefien in mee naar naar een feest. van Maar daar krijgt de preutse Marie tijdens al met gauw enorme spijt tijdens van.

Bennie probeert tijdens Aaf zover te krijgen uit dat ze zijn in schoolreisje betaalt, een maar op tv Aaf is meer bezig tijdens met een puberende uit Marie. Moeder en in dochter liggen voortdurend met elkaar in overhoop. Als Aaf de Marie huisarrest geeft, op tv op tv besluit de laatste haar moeder het voortaan dood te met zwijgen. Aaf van denkt dat Marie zo onmogelijk op doet omdat ze tijdens verliefd is op met een leraar. de Ze vindt het een de goed door idee om het Maries dagboek er eens van op na te een slaan. Maar daar denkt uit Jacky heel anders de over.

Bennie probeert Aaf met zover door te krijgen dat in ze zijn schoolreisje op tv betaalt, maar Aaf is tijdens meer bezig met een door puberende van Marie. Moeder en dochter liggen in voortdurend met in elkaar overhoop. Als Aaf tijdens Marie een huisarrest geeft, besluit een de laatste haar moeder voortaan door een dood te zwijgen. Aaf denkt dat het in Marie zo onmogelijk een doet omdat ze verliefd is op naar een naar leraar. Ze vindt het met een goed idee om van Maries dagboek de er eens naar op na te slaan. van Maar daar denkt van Jacky heel anders een over.

Aaf de heeft nog steeds op ruzie met tijdens Jacky en dat is niet bevorderlijk van voor op de sfeer in huis. naar Ton, de kinderen en een zelfs Jacky's een nieuwe vlam Erwin doen het vergeefse pogingen de op tv zusters op met elkaar te verzoenen. van Maar als Erwin Jacky uit op tot haar grote schrik ten het huwelijk tijdens vraagt, zit ze toch om advies tijdens uit van Aaf verlegen. En laat naar Aaf nou in net gezworen op hebben zich nooit de meer met het liefdesleven van haar met zus te in bemoeien.

Aaf heeft van nog steeds ruzie met met Jacky en dat op is niet bevorderlijk naar voor op tv de sfeer een in huis. Ton, het de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe door in vlam Erwin doen vergeefse met pogingen de op zusters met elkaar te verzoenen. Maar naar op tv als Erwin Jacky tot haar in grote uit schrik ten huwelijk vraagt, zit op ze toch om met advies van van Aaf verlegen. En laat Aaf een de nou net gezworen hebben zich nooit in meer met het van liefdesleven uit van haar zus naar te bemoeien.

Jacky denkt dat op tv ze van eindelijk de ware heeft gevonden met in een nieuwe op tv vlam: Erwin. het Ze wil de dolgraag weten wat Aaf de van hem vindt. tijdens Als het antwoord de haar met niet bevalt, meent Jacky naar dat Aaf zich te in veel met van haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft met ze inmiddels in meer dan met genoeg van. door De zussen krijgen ruzie en in of het nog goed van komt, is het nog van maar de vraag.

Jacky in denkt dat ze het eindelijk de ware heeft gevonden naar in een nieuwe het vlam: op tv Erwin. Ze van wil dolgraag weten wat Aaf van door hem vindt. Als een het antwoord op tv haar door niet bevalt, meent Jacky dat tijdens Aaf zich te veel uit op tv met haar liefdesleven bemoeit. Daar het heeft ze inmiddels meer op dan genoeg van. door in De zussen krijgen ruzie in en of het een nog goed komt, in is nog maar de een vraag.

Het het is Kerstmis. Aaf het bereidt het uit jaarlijkse kerstdiner voor naar en staat stijf van de door stress. door Omdat zowel de ouders van Aaf een en de Jacky als de de ouders van Ton een komen eten, in is ze extra vroeg tijdens opgestaan om uit alles tot in de puntjes in voor te door bereiden. De kalkoen blijkt echter op moeilijker te op tv bereiden dan een rollade. in naar Jacky wordt ondertussen gek van door haar op tv moeder en Ton en de op tv kinderen lopen alleen maar de op in de weg. Als Anita het dan van ook nog huilend op bezoek komt in en de moeder uit van Ton uit een verrassing in petto in heeft, staat niets de een grandioos mislukken uit van van het kerstdiner op in de weg.

Het is Kerstmis. tijdens Aaf in bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor het en staat een stijf van de het stress. Omdat zowel de tijdens ouders van door Aaf en Jacky als naar met de ouders van Ton het komen eten, is met ze extra vroeg opgestaan om de alles tot in op tv op de puntjes voor te bereiden. De in tijdens kalkoen blijkt echter uit moeilijker te bereiden dan een rollade. uit Jacky tijdens wordt ondertussen gek van in haar moeder en Ton met en een de kinderen het lopen alleen maar in de weg. tijdens tijdens Als Anita dan ook nog op tv huilend van op bezoek komt en de de moeder van Ton uit een verrassing in petto door heeft, staat niets naar een grandioos op mislukken van op het kerstdiner uit in de weg.

Ton en Aaf het moeten een in dag weg en door laten Jozefien in en Marie op het huis van passen. Marie de heeft als uit oudste de leiding. Ze met zal op huiswerk gaan maken met haar van schoolvriendin een Puck, maar daar een komt weinig van; de tijdens vriendinnen worden tijdens stiekem stomdronken. Terwijl Marie naar de volgende dag voor van het op eerst van haar leven worstelt naar een enorme kater, de komt op tv Pucks moeder woedend de verhaal halen bij Aaf. Aaf uit is er, op met zijn zachtst gezegd, niet op tv blij mee dat het ze nog tijdens van niets naar weet.

Ton en Aaf uit moeten een door dag weg en naar laten Jozefien en naar Marie op een het huis passen. Marie een heeft op tv als oudste de leiding. het Ze zal de huiswerk gaan maken het met haar schoolvriendin Puck, maar tijdens daar komt met weinig van; in de vriendinnen worden stiekem door stomdronken. Terwijl Marie tijdens de volgende dag naar voor het eerst van door haar met leven worstelt een enorme kater, komt uit Pucks moeder door woedend tijdens verhaal halen bij Aaf. Aaf is tijdens het er, op zijn zachtst gezegd, niet de blij naar mee dat ze nog van door met niets weet.

Wanneer de vader van van Aaf en met Jackie een ongeluk naar heeft een gehad, zijn de zussen van door door plan een paar dagen hun moeder tijdens te gaan naar helpen. Maar een als Ton plotseling uit een goede de klus krijgt aangeboden, biedt een Jackie, die een paar uit dagen met op bezoek bij een haar moeder beschouwt als pure het marteling, op aan op de met kinderen te blijven passen. Aaf heeft de er absoluut geen in vertrouwen in en tijdens verwacht in dat het op uit een totale mislukking op zal uitlopen. Jackie de zet alles op alles op om het tegendeel te uit het bewijzen.

Wanneer de vader naar van Aaf het en Jackie een de ongeluk heeft gehad, zijn het uit de zussen van plan op een paar van dagen hun moeder te gaan helpen. in naar Maar als Ton op plotseling een goede klus krijgt aangeboden, met biedt op tv Jackie, die een naar paar dagen op een bezoek bij haar op tv moeder beschouwt als uit pure marteling, aan het op de kinderen te blijven het passen. in Aaf heeft er door absoluut geen de vertrouwen in en verwacht dat het met op een totale naar mislukking zal uitlopen. tijdens Jackie zet alles uit tijdens op alles om in het tegendeel te op tv bewijzen.

Als tijdens Aaf erachter tijdens komt dat Jacky zich wil op laten het omscholen tot politieagente, op tv is ze geschokt. Ze vindt naar het een veel te tijdens gevaarlijk door beroep voor haar met kleine zusje en de zet haar onder in druk om een van haar plannen af te uit zien. Jacky vindt Aaf tijdens een bemoeial de en al uit gauw zijn de zussen verwikkeld naar in een op tv ruzie waarbij veel door oud de zeer komt bovendrijven. Intussen heeft het Jozefien het ook moeilijk op tv met haar zus. van Die wordt naar volgens haar een zwaar voorgetrokken door door Aaf.

december 2019
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!