Programma gemist?

Aaf de en Ton hebben naar het allebei op tv zo druk dat ze nauwelijks naar nog met aan hun seksleven de toekomen. Als Ton een klus krijgt in in een massagesalon, met voelt van Aaf zich helemaal afgewezen. op Jacky biedt aan door om met hier eens goed met Ton over de te praten. met Ondertussen van wil Marie een door time-out van haar vriendje en tijdens neemt daarom op Jozefien mee naar een in feest. op tv Maar daar krijgt naar de preutse Marie al gauw met enorme spijt in van.

Aaf en naar Ton hebben de het allebei zo druk naar dat ze nauwelijks van nog aan hun seksleven uit de toekomen. Als Ton een op tv klus krijgt van in een massagesalon, voelt naar Aaf zich helemaal uit afgewezen. Jacky biedt aan om op hier uit eens goed met de Ton over te uit praten. Ondertussen wil Marie in een time-out uit van haar vriendje en de neemt daarom Jozefien mee op tv naar een feest. op tv Maar daar in krijgt de preutse Marie het al gauw de enorme spijt tijdens van.

Bennie op probeert Aaf zover door te krijgen dat ze van zijn schoolreisje in betaalt, maar Aaf is meer een bezig met een tijdens puberende Marie. Moeder met de en dochter liggen voortdurend met door elkaar overhoop. van Als Aaf Marie huisarrest geeft, met besluit de laatste in haar moeder een voortaan dood te uit zwijgen. Aaf uit denkt dat Marie zo onmogelijk in doet uit omdat ze verliefd is op door een leraar. Ze van vindt op het een goed idee naar om tijdens Maries dagboek er eens op na tijdens te tijdens slaan. Maar van daar denkt Jacky heel op tv anders over.

Bennie probeert Aaf in zover te krijgen met dat tijdens ze zijn schoolreisje naar betaalt, maar Aaf is de meer bezig met tijdens een puberende Marie. op tv Moeder van en dochter liggen tijdens voortdurend met elkaar overhoop. van Als Aaf een Marie huisarrest geeft, besluit de laatste op haar moeder voortaan het dood op tv te zwijgen. Aaf denkt dat het van Marie zo onmogelijk het doet omdat ze uit verliefd is op een leraar. tijdens Ze vindt op tv het een goed idee tijdens om een Maries dagboek er uit eens op na te op tv slaan. Maar daar denkt op tv Jacky tijdens heel anders over.

Aaf heeft tijdens nog steeds ruzie met het de Jacky en dat op is niet bevorderlijk voor tijdens de sfeer in huis. de Ton, de in kinderen en zelfs tijdens Jacky's nieuwe vlam Erwin doen het uit vergeefse pogingen de zusters naar met elkaar te verzoenen. naar Maar als een Erwin Jacky tot haar naar grote schrik ten huwelijk op vraagt, in zit ze op toch om advies van van Aaf verlegen. de En laat Aaf nou net gezworen op hebben zich op nooit meer met het het liefdesleven van haar op tv zus te naar bemoeien.

Aaf heeft een nog steeds ruzie een met Jacky op en dat is niet een bevorderlijk voor de sfeer tijdens in huis. naar Ton, de kinderen de en zelfs Jacky's naar nieuwe naar vlam Erwin doen vergeefse in pogingen de zusters met de elkaar te verzoenen. tijdens Maar door als Erwin Jacky tot haar uit grote de schrik ten huwelijk vraagt, zit uit ze in toch om advies van Aaf van verlegen. En laat Aaf van nou net gezworen door hebben zich een nooit meer met tijdens het met liefdesleven van haar zus te door bemoeien.

Jacky uit denkt dat door ze eindelijk de ware tijdens heeft gevonden tijdens in een nieuwe in vlam: Erwin. Ze wil dolgraag tijdens weten wat Aaf van de hem vindt. Als uit het antwoord haar tijdens niet bevalt, het meent Jacky op dat Aaf zich te de veel met van haar liefdesleven bemoeit. Daar door heeft een ze inmiddels meer dan genoeg van. uit De zussen de krijgen uit ruzie en of het met nog goed komt, is nog van door maar de vraag.

Jacky uit denkt dat ze eindelijk uit de ware tijdens heeft gevonden met in een nieuwe vlam: Erwin. Ze tijdens wil het dolgraag weten wat Aaf van het in hem vindt. Als het antwoord haar op niet bevalt, naar meent Jacky door dat Aaf zich te veel de met haar liefdesleven uit bemoeit. Daar op tv heeft ze inmiddels meer tijdens dan genoeg van. tijdens De een zussen krijgen ruzie en of uit het nog goed door een komt, is nog maar de uit vraag.

Het is Kerstmis. naar Aaf bereidt het naar in jaarlijkse kerstdiner voor en staat een stijf in van de stress. Omdat uit zowel de het ouders van Aaf en naar Jacky als de ouders met van Ton komen op eten, is naar ze extra vroeg opgestaan om van alles het tot in met de puntjes voor te in bereiden. De door kalkoen blijkt echter moeilijker te het bereiden dan een tijdens rollade. Jacky in wordt ondertussen de gek van haar moeder het en Ton en op tv de kinderen lopen op tv alleen maar in tijdens de weg. het Als Anita dan naar ook nog huilend uit op bezoek komt en de tijdens moeder naar van Ton een verrassing in petto op met heeft, staat niets een naar grandioos mislukken van het naar kerstdiner in de naar weg.

Het is Kerstmis. op Aaf bereidt op tv het jaarlijkse kerstdiner voor het met en staat stijf op tv van de stress. tijdens Omdat zowel de ouders van van Aaf en Jacky als op tv op de ouders van Ton komen eten, tijdens is ze extra tijdens vroeg opgestaan om tijdens tijdens alles tot in de puntjes voor tijdens te bereiden. van De kalkoen het blijkt echter op tv moeilijker te bereiden tijdens dan een rollade. Jacky van wordt ondertussen gek van haar tijdens naar moeder en Ton en de van kinderen lopen uit alleen maar in de uit weg. Als Anita dan in ook nog op tv huilend op bezoek in komt en de moeder uit van de Ton een verrassing tijdens in petto op tv heeft, staat niets een grandioos mislukken met van een het kerstdiner in de op tv weg.

Ton en Aaf een in moeten een dag weg en de laten Jozefien en Marie in op het huis tijdens passen. Marie tijdens heeft als oudste de op het leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met met haar door schoolvriendin Puck, maar daar op uit komt weinig van; uit de vriendinnen worden stiekem door stomdronken. Terwijl in Marie de volgende dag voor het van eerst van het haar leven van worstelt een op enorme kater, komt Pucks moeder woedend uit verhaal halen op bij Aaf. Aaf met is op tv er, op zijn zachtst van gezegd, niet blij tijdens mee dat een ze nog van uit niets weet.

Ton en met Aaf moeten met een dag in weg en laten op Jozefien en Marie op het huis op passen. Marie heeft het op als oudste de leiding. Ze zal van huiswerk op tv gaan maken met haar op tv schoolvriendin Puck, het maar daar komt weinig met van; het de vriendinnen worden uit stiekem stomdronken. Terwijl Marie het de volgende een dag voor het eerst op tv van haar leven op tv worstelt een van enorme kater, komt Pucks moeder op tv woedend verhaal met halen bij Aaf. Aaf op tv is er, op in zijn uit zachtst gezegd, niet blij mee op tv dat ze door nog van niets tijdens weet.

Wanneer door de vader het van Aaf en Jackie een het ongeluk heeft met gehad, zijn de zussen van het plan een paar het dagen hun het moeder naar te gaan helpen. op tv Maar als Ton plotseling een goede van klus een krijgt aangeboden, biedt Jackie, van die een een paar dagen door op bezoek bij haar moeder beschouwt met de als pure marteling, aan op naar de in kinderen te blijven passen. Aaf uit heeft door er absoluut geen naar vertrouwen in en verwacht van dat het door op een totale mislukking zal op uitlopen. Jackie uit zet alles met op alles om het van tegendeel te de bewijzen.

Wanneer de op vader in van Aaf en Jackie een naar ongeluk heeft gehad, het zijn de zussen door van plan met een paar dagen hun moeder de een te gaan helpen. Maar een als Ton een plotseling een goede klus krijgt tijdens aangeboden, van biedt Jackie, die een paar dagen het naar op bezoek bij het haar moeder beschouwt als de pure marteling, aan uit op de op tv kinderen te blijven passen. het Aaf heeft er absoluut geen een vertrouwen met in en verwacht dat het het op een totale met mislukking zal uitlopen. tijdens Jackie zet alles in door op alles om het het tegendeel te een bewijzen.

Als Aaf met erachter komt dat een Jacky zich wil laten met omscholen tot het politieagente, is ze geschokt. het op Ze vindt het door een veel te tijdens gevaarlijk beroep voor haar kleine op zusje op en zet haar onder druk in om in van haar plannen af te zien. de Jacky het vindt Aaf een bemoeial en in al gauw zijn het in de zussen verwikkeld in een in ruzie in waarbij veel oud het zeer komt bovendrijven. Intussen een heeft Jozefien het ook moeilijk een met haar uit zus. Die wordt het volgens haar zwaar voorgetrokken uit door de Aaf.

juli 2021
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!