Programma gemist?

Ton uit en Johanna door willen op huwelijksreis, maar waarheen? van Ze zijn uit al zo lang niet het weggeweest. Volgens de Jacky komt dat doordat met Aaf naar niet weg wil. met Aaf wil wel, maar op vindt Ton niet romantisch. tijdens Ton vindt zichzelf juist op tv de koning op tv van de romantiek. tijdens Uiteindelijk besluiten ze de een wedstrijd te organiseren. een op Wie het beste in idee voor een op date heeft, wint.

Het is op slecht weer. naar De kinderen naar willen niet naar school, maar moeten van toch. de Ook speelt het Nederlands op tv elftal een naar belangrijke wedstrijd. Op door het werk in blijkt dat Anita op niet echt lekker naar in haar vel zit op tv vanwege een verbroken de relatie. Als ze Aaf thuis naar van ook nog eens huilend opbelt, besluiten naar Aaf op en Jacky haar in van de kroeg door eens op te naar gaan beuren. een Jacky komt in de kroeg de voor een onaangename verrassing uit te het staan.

Opa Ron komt het langs. naar De kinderen zijn op gek op hem, maar op tv tussen naar vader Ron en zoon Ton botert door het niet. Ton het in koopt de lievelingsdrank van zijn op tv vader en hoopt uit op naar een normaal weekend, maar Ron geeft het Ton altijd uit het gevoel dat de hij met niets waard is. Ron hoort tijdens zichzelf graag uit praten en heeft de ene naar anekdote na het de andere. Ton vindt het dat vreselijk. op tv Ze proberen wel nader met tot elkaar op te komen, maar het tijdens de lukt gewoon niet.

De ouders tijdens van met Farouk komen eten. door Aaf heeft ze uitgenodigd, de maar het blijkt op dat de ouders van Farouk uit niet echt van de het naar bestaan van Marie op de de een hoogte zijn. Dan blijken het tijdens ook nog eens traditionele het op Marokkanen te zijn die van geen woord Nederlands spreken. Ze door naar hebben de hulp het van hun oudste door dochter nodig om met te communiceren met op de beide ouders. naar Uiteindelijk zijn er dus met acht eters, maar in er is uit niet genoeg eten.

Een door zwerver belt tijdens aan bij het van huis van Aaf door en Ton. Als op hij in de door keuken zijn pillen in wil innemen, valt hij op tv dood neer. De de lijkschouwer staat op de golfbaan op en de dienstdoende tijdens agent moet tijdens alles volgens op de regels doen. Het lijk het moet tijdens blijven liggen en het mag niet worden op tv aangeraakt. Jacky, Jozefien, de Marie en in Bennie komen hierachter en reageren de allemaal anders. op tv Ook is op er nog iets met het een advertentie voor een de tweedehands in wasmachine. De kopers moeten namelijk door van de een keuken heen.

Aaf moet de overwerken. Er is door iets met misgegaan bij het callcenter tijdens en iedereen naar werkt tot laat. naar Ton heeft het tijdens op dat moment ook vrij druk door en dat op tv zorgt voor door problemen. Aaf draagt Marie via op tv de tijdens telefoon op een in aantal taken in het het huishouden over met te nemen. naar Dat doet ze tijdens echter niet. Als Ton naar dan pizza's van moet bestellen waardoor al met het verdiende geld weer is van uitgegeven, door Bennie met een zijn papier-maché het in hele huis onderkliedert en de in hamster in de door verf valt, de knapt er iets bij Aaf. een het Ze moet er even op uit.

De op tv ouders van Aaf en de Jacky op tv komen logeren. Ze zijn nogal overheersend een en al naar snel komen door alle oude op tv rolpatronen weer uit de kast. op Oma heeft een kritiek op haar dochters, maar naar uit dat nooit op tv direct. in Jacky wil dat doorbreken, in maar van Aaf krabbelt op het op laatste moment in terug waardoor er ruzie met ontstaat tussen op de zussen. Omdat Ton helemaal gek tijdens de wordt van zijn schoonouders en Aaf op en hij ook op tv nog op tv eens in met de woonkamer moeten slapen, komt naar alles naar en iedereen onder grote druk te op tv uit staan. Zeker als opa en oma de zeggen dat ze op in de de buurt de willen komen wonen.

Johanna uit en Ton de hebben ruzie over met welke spullen naar de rommelmarkt kunnen. de Ton kan uit namelijk op tv niets weggooien en lijdt aan verzamelwoede. naar Aaf wordt er met tijdens gek van en vindt ook nog naar eens dat door Ton te weinig aandacht in voor haar heeft. van Daar beklaagt ze uit zich over tegen van Jacky. Ton de besluit dat hij één de op ding mag houden: een klok die tijdens kan door boeren op het kwartier. Hierover door ontstaat uiteindelijk naar slaande de ruzie.

Johanna van en Ton hebben met ruzie over welke spullen naar tijdens de rommelmarkt kunnen. naar op Ton kan namelijk niets op tv weggooien en lijdt aan door verzamelwoede. Aaf wordt er een gek van en een op vindt ook nog eens in dat Ton de te weinig aandacht voor haar met heeft. Daar een beklaagt ze zich de over tegen een Jacky. Ton besluit dat hij door één van ding mag houden: een een klok die kan boeren op op het kwartier. uit Hierover door ontstaat uiteindelijk slaande door ruzie.

Het gezin op tv heeft geen geld in meer. naar Ton hoopt vurig naar op een klus, maar die naar gaat niet door. de Tijdens het de koken krijgen Ton met en Jacky in ruzie over de zoete tijdens inval van Jacky, terwijl van Marie de het relatie van op tv haar ouders middels in een test uit een glossy in een kaart probeert op te brengen. Jozefien probeert op een werkstuk in in te leveren waarbij uit een ze plagiaat heeft gepleegd, op maar helaas is het printpapier in van op. Als de met aap uit de mouw tijdens komt, moet de ze bij haar naar moeder op het matje van komen.

Het het gezin heeft geen geld naar meer. Ton hoopt van vurig op een klus, tijdens maar die gaat van op tv niet door. Tijdens het een koken krijgen Ton en Jacky in ruzie over de een uit zoete inval van Jacky, naar terwijl Marie de relatie van door haar ouders middels met een op tv test uit een glossy het in kaart probeert te in brengen. Jozefien uit probeert een werkstuk in een te door leveren waarbij ze plagiaat een heeft gepleegd, een maar helaas is van het printpapier op. Als een de aap met uit de mouw komt, het moet ze de bij haar moeder op het in matje een komen.

Jozefien van wordt maar niet tijdens ongesteld, denkt in iedereen. Niemand weet dat ze het op eigenlijk de al is geworden. Als Jozefien van tijdens na een avond griezelfilms van kijken niet kan slapen, denkt uit Aaf op dat ze zich zorgen naar maakt van over het feit op dat ze het nog niet is. van Maar uit dan vertelt Jozefien aan Ton van dat ze wel naar al ongesteld is naar naar geworden. Jacky komt dit te weten naar en uiteindelijk met is het dus alleen naar Aaf die op tv van niets tijdens weet.

Jozefien wordt uit maar niet ongesteld, op tv denkt iedereen. Niemand tijdens weet dat ze op tv het van eigenlijk al is geworden. in Als Jozefien na een op tv avond griezelfilms van kijken niet kan op slapen, denkt Aaf dat uit ze zich zorgen uit maakt naar over het feit naar dat ze het nog niet van is. Maar met dan vertelt Jozefien aan een Ton dat een ze wel van al ongesteld is geworden. Jacky naar komt tijdens dit te weten en uiteindelijk naar is het in dus alleen met Aaf die van het niets weet.

Ton met krijgt een met voorschot op een met klus, dus de rekeningen met kunnen eindelijk betaald worden. tijdens Aaf het zou graag een van parfum willen kopen door en Ton een TomTom voor zijn met in motor. Maar als blijkt dat de het op tv schulden zo hoog zijn dat er de de geen geld voor deze dingen overblijft, tijdens spreken ze het af geen parfum de of TomTom te kopen. een In de het callcenter vinden tijdens de dames daar op van alles van. Wie van houdt zich de aan de afspraak en wie het niet? Ondertussen in blijkt Jozefien te van blaffen het op school.

Ton krijgt een een voorschot op op een klus, dus de op tv rekeningen het kunnen eindelijk betaald worden. Aaf de uit zou graag een op tv parfum willen kopen en met Ton een TomTom op voor zijn motor. Maar door als blijkt de dat de schulden zo op hoog zijn dat naar er tijdens geen geld voor door deze dingen overblijft, spreken van ze af geen door parfum of TomTom tijdens te kopen. uit In het callcenter vinden van de dames uit daar van alles van. Wie naar houdt door zich aan de afspraak en wie het niet? met Ondertussen blijkt Jozefien te in blaffen op op school.

september 2018
31-03-2018 16:05

Afl. 12

Aaf - Afl. 12

Ton en Johanna willen op huwelijksreis, maar waarheen? Ze zijn al zo lang niet weggeweest. Volgens Jacky komt dat doordat Aaf niet weg wil. Aaf wil wel, maar vindt Ton niet romantisch. Ton vindt zichzelf juist de koning van de romantiek. Ui...

24-03-2018 15:55

Afl. 11

Aaf - Afl. 11

Het is slecht weer. De kinderen willen niet naar school, maar moeten toch. Ook speelt het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd. Op het werk blijkt dat Anita niet echt lekker in haar vel zit vanwege een verbroken relatie. Als ze Aaf t...

17-03-2018 15:55

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Opa Ron komt langs. De kinderen zijn gek op hem, maar tussen vader Ron en zoon Ton botert het niet. Ton koopt de lievelingsdrank van zijn vader en hoopt op een normaal weekend, maar Ron geeft Ton altijd het gevoel dat hij niets waard is. Ro...

10-03-2018 15:57

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

De ouders van Farouk komen eten. Aaf heeft ze uitgenodigd, maar het blijkt dat de ouders van Farouk niet echt van het bestaan van Marie op de hoogte zijn. Dan blijken het ook nog eens traditionele Marokkanen te zijn die geen woord Nederland...

03-03-2018 15:57

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Een zwerver belt aan bij het huis van Aaf en Ton. Als hij in de keuken zijn pillen wil innemen, valt hij dood neer. De lijkschouwer staat op de golfbaan en de dienstdoende agent moet alles volgens de regels doen. Het lijk moet blijven ligge...

24-02-2018 16:26

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Aaf moet overwerken. Er is iets misgegaan bij het callcenter en iedereen werkt tot laat. Ton heeft het op dat moment ook vrij druk en dat zorgt voor problemen. Aaf draagt Marie via de telefoon op een aantal taken in het huishouden over te n...

17-02-2018 16:24

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

De ouders van Aaf en Jacky komen logeren. Ze zijn nogal overheersend en al snel komen alle oude rolpatronen weer uit de kast. Oma heeft kritiek op haar dochters, maar uit dat nooit direct. Jacky wil dat doorbreken, maar Aaf krabbelt op het ...

10-02-2018 16:23

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Johanna en Ton hebben ruzie over welke spullen naar de rommelmarkt kunnen. Ton kan namelijk niets weggooien en lijdt aan verzamelwoede. Aaf wordt er gek van en vindt ook nog eens dat Ton te weinig aandacht voor haar heeft. Daar beklaagt ze ...

04-02-2018 18:07

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Johanna en Ton hebben ruzie over welke spullen naar de rommelmarkt kunnen. Ton kan namelijk niets weggooien en lijdt aan verzamelwoede. Aaf wordt er gek van en vindt ook nog eens dat Ton te weinig aandacht voor haar heeft. Daar beklaagt ze ...

03-02-2018 16:25

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Het gezin heeft geen geld meer. Ton hoopt vurig op een klus, maar die gaat niet door. Tijdens het koken krijgen Ton en Jacky ruzie over de zoete inval van Jacky, terwijl Marie de relatie van haar ouders middels een test uit een glossy in ka...

28-01-2018 18:07

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Het gezin heeft geen geld meer. Ton hoopt vurig op een klus, maar die gaat niet door. Tijdens het koken krijgen Ton en Jacky ruzie over de zoete inval van Jacky, terwijl Marie de relatie van haar ouders middels een test uit een glossy in ka...

27-01-2018 16:22

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Jozefien wordt maar niet ongesteld, denkt iedereen. Niemand weet dat ze het eigenlijk al is geworden. Als Jozefien na een avond griezelfilms kijken niet kan slapen, denkt Aaf dat ze zich zorgen maakt over het feit dat ze het nog niet is. Ma...

21-01-2018 18:07

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Jozefien wordt maar niet ongesteld, denkt iedereen. Niemand weet dat ze het eigenlijk al is geworden. Als Jozefien na een avond griezelfilms kijken niet kan slapen, denkt Aaf dat ze zich zorgen maakt over het feit dat ze het nog niet is. Ma...

20-01-2018 16:21

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Ton krijgt een voorschot op een klus, dus de rekeningen kunnen eindelijk betaald worden. Aaf zou graag een parfum willen kopen en Ton een TomTom voor zijn motor. Maar als blijkt dat de schulden zo hoog zijn dat er geen geld voor deze dingen...

14-01-2018 18:07

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Ton krijgt een voorschot op een klus, dus de rekeningen kunnen eindelijk betaald worden. Aaf zou graag een parfum willen kopen en Ton een TomTom voor zijn motor. Maar als blijkt dat de schulden zo hoog zijn dat er geen geld voor deze dingen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 31-03-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord