Programma gemist?

Seizoen door 1 - van Aflevering 2 - Nederlandse komische serie tijdens over de met dagelijkse problemen door van een middenklasse gezin: Ton tijdens op tv krijgt een voorschot op een uit klus, dus met de rekeningen kunnen van eindelijk betaald worden. uit Aaf zou graag de een parfum willen uit kopen en Ton op een TomTom voor zijn met motor. Maar met als blijkt dat de van schulden zo hoog zijn een op dat er geen geld het voor deze dingen op tv overblijft, spreken ze af geen in parfum of de TomTom te kopen. In een het callcenter vinden door de op dames daar het van alles van. Wie houdt naar zich aan een de afspraak en tijdens wie niet? van Ondertussen blijkt Jozefien te door blaffen op in school.

De door spanning stijgt direct tot het ongekende hoogte als tijdens een 'onschuldige' op middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader de Ton wil speciaal hiervoor op tv een foto een laten maken naar van het hele gezin, een met zijn vrouw tijdens Aaf als stralend op middelpunt. In de een tussentijd tijdens loopt Aafs zus op Jacky binnen en op tv doet zij en het passant een opvallende uitspraak. naar Ton zou namelijk naar ooit een wilde van nacht hebben beleefd het met de organisatrice van de de door reünie.

De de spanning stijgt het direct tot ongekende hoogte als door een 'onschuldige' middelbareschoolreünie wordt een de aangekondigd. Vader Ton wil op speciaal hiervoor de een foto laten maken van het de hele gezin, op met zijn op tv vrouw Aaf door als stralend middelpunt. In de het tussentijd loopt Aafs zus op Jacky binnen en op doet uit zij en passant een in opvallende de uitspraak. Ton zou namelijk ooit tijdens een op tv wilde nacht hebben beleefd met de van organisatrice van van de tijdens reünie.

Aaf en door Ton hebben in het allebei zo druk dat een ze nauwelijks met nog aan hun seksleven een toekomen. Als door Ton een klus de krijgt in in een massagesalon, voelt op Aaf zich door helemaal afgewezen. Jacky uit biedt aan om in hier eens goed met Ton over naar te op praten. Ondertussen wil Marie een van time-out door van haar vriendje en met neemt daarom in Jozefien mee naar een feest. tijdens Maar op daar krijgt de preutse een Marie naar al gauw enorme spijt het van.

Bennie probeert het Aaf zover te uit krijgen dat de ze zijn schoolreisje betaalt, maar naar Aaf is van meer van bezig met een puberende Marie. Moeder door en dochter door liggen voortdurend met met elkaar de overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, van van besluit de laatste haar moeder voortaan de op tv dood te zwijgen. Aaf denkt dat op Marie een zo onmogelijk doet omdat ze een verliefd is met op een op tv leraar. Ze vindt het met een goed de idee om tijdens Maries dagboek er eens op na in te slaan. Maar een daar denkt door Jacky door heel anders over.

Aaf de heeft nog steeds ruzie met de Jacky en op dat op is niet bevorderlijk voor de sfeer het in huis. door Ton, de kinderen met en zelfs Jacky's nieuwe in vlam Erwin doen een vergeefse pogingen de van zusters naar met elkaar te verzoenen. in Maar als in Erwin Jacky tot haar op tv grote van schrik ten huwelijk vraagt, zit ze op toch om uit advies van Aaf een verlegen. En laat met Aaf van nou net gezworen hebben zich met nooit meer naar met het liefdesleven van een haar zus te een bemoeien.

Het is naar Kerstmis. Aaf bereidt het de naar jaarlijkse kerstdiner voor en in staat stijf in van de stress. Omdat van zowel de ouders van Aaf het en Jacky op als de ouders het van Ton komen eten, naar is in ze extra het vroeg opgestaan om alles tot in in in de puntjes voor de te bereiden. De kalkoen door blijkt echter een moeilijker te bereiden dan een rollade. van Jacky op wordt ondertussen gek uit van haar moeder en in Ton uit en de kinderen lopen alleen maar uit in op de weg. Als Anita dan een naar ook nog huilend op bezoek komt de en met de moeder van Ton een een uit verrassing in petto heeft, staat de niets een grandioos mislukken op van met het kerstdiner in tijdens de weg.

Jacky denkt dat het ze eindelijk de van ware met heeft gevonden in uit een nieuwe vlam: Erwin. van Ze wil in dolgraag weten wat in Aaf van hem tijdens vindt. Als het antwoord haar op niet tijdens bevalt, meent van Jacky dat Aaf zich te naar veel met haar uit liefdesleven bemoeit. Daar een heeft met ze inmiddels meer dan genoeg de van. De zussen de krijgen ruzie en of een het nog uit goed komt, door is nog op tv maar de vraag.

Ton van en Aaf moeten een dag met weg van en laten op Jozefien en Marie op op het huis passen. Marie heeft door als uit oudste de leiding. Ze met zal huiswerk uit gaan maken met haar uit schoolvriendin Puck, in maar daar komt weinig het van; de vriendinnen worden op tv stiekem stomdronken. het Terwijl Marie op de volgende dag voor tijdens het door eerst van haar op tv leven worstelt een enorme een kater, komt Pucks het moeder woedend verhaal uit halen bij Aaf. met Aaf is er, op van zijn zachtst gezegd, de niet op tv blij mee dat ze van nog van niets een weet.

Wanneer de het vader van van Aaf en Jackie een het ongeluk heeft gehad, op zijn de de zussen van plan een paar op tv dagen hun op tv moeder van te gaan helpen. Maar op als Ton het plotseling een goede klus krijgt aangeboden, uit biedt een Jackie, die een paar dagen van op naar bezoek bij haar moeder in beschouwt als pure door marteling, aan op de op kinderen te op blijven passen. Aaf heeft het tijdens er absoluut geen tijdens vertrouwen in en verwacht dat het naar op een totale op een mislukking zal uitlopen. Jackie met zet alles op alles in om het door tegendeel te door bewijzen.

Als door Aaf erachter komt dat Jacky op tv zich door wil laten omscholen tot op politieagente, met is ze geschokt. Ze vindt op tv het een veel in te gevaarlijk beroep voor van haar kleine op tv zusje en zet de haar onder druk met om van haar van plannen af te tijdens zien. Jacky vindt tijdens Aaf een bemoeial en een al uit gauw zijn de zussen verwikkeld op tv in met een ruzie op tv waarbij veel oud zeer in komt bovendrijven. Intussen op heeft Jozefien het ook in moeilijk met haar met zus. een Die wordt volgens haar zwaar voorgetrokken uit door tijdens Aaf.

Een een oude schoolvriend van Aaf en met Ton, op tv de charmante op globetrotter Roy, besluit op tv na jaren zijn oude vrienden door op te door zoeken met zijn Harley. Tot op groeiende ergernis van in Ton weet door Roy in mum op tv van tijd de hele uit uit familie om zijn vinger op te winden, Aaf voorop. Als op tv hij uit het gezin dan ook nog het een peperdure televisie de cadeau doet die met ze zelf de niet van kunnen betalen, is voor op Ton de maat vol. een Twijfelt van hij terecht aan Roys goede bedoelingen in en het wilde verhalen, of hij is door gewoon het jaloers en gekrenkt in op tv zijn de trots?

Ton en in Johanna uit willen op huwelijksreis, maar waarheen? tijdens Ze uit zijn al zolang niet weggeweest. op tv Volgens Jacky komt op tv dat doordat Aaf uit niet weg wil, het want tijdens de wereld en naar zeker het gezin valt tijdens uit elkaar zonder haar. de Aaf wil wel, van maar op vindt Ton onromantisch. een Ton vindt zichzelf juist de met koning van de romantiek. naar een Uiteindelijk besluiten ze op tot een wedstrijd. Wie het beste een idee voor het een date heeft, uit wint. Dat loopt niet naar echt goed op tv af, maar Jacky de komt met een van heel goede oplossing. Ondertussen uit heeft Jozefien gedoe uit een met haar krantenwijk. Of liever gezegd: het haar op krantenwijk heeft met gedoe met haar. van Haar baas komt orde op zaken naar uit stellen.

Het door is slecht weer. met De kinderen willen niet naar in op school, maar moeten toch. Ook op speelt het tijdens Nederlands elftal een belangrijke het wedstrijd. Op het het werk op tv blijkt dat Anita niet echt lekker op tv in van haar vel tijdens zit vanwege een een verbroken relatie en als ze door Aaf op tv thuis ook nog naar eens huilend opbelt, besluiten Aaf op en Jacky met haar in op de kroeg eens op te naar gaan op beuren. Jacky komt het in de kroeg voor door een onaangename verrassing te op staan. Gerard komt uit binnen met een blondine, naar die overduidelijk van niet op tv de moeder van in Gerard is. met Jozefien moet een werkstuk inleveren over naar emancipatie en Ton tijdens het moet haar helpen, in maar de wedstrijd is in ook heel van belangrijk om naar te van kijken.

Een zwerver belt uit door aan bij het van huis van Aaf en Ton. Als uit hij in de in keuken zijn pillen een wil innemen, de valt hij dood neer op aan de keukentafel. naar De het lijkschouwer staat op de in golfbaan en de dienstdoende, door een opgeroepen agent moet alles op volgens de regels doen. Het uit lijk moet de blijven van liggen en mag niet uit worden aangeraakt. Jacky, Jozefien, in Marie en uit Bennie komen hierachter en de reageren allemaal met anders. Jozefien gaat baklava bakken in met de het agent op tv en Marie krijgt een op existentiële crisis. in Ook is er nog het iets met een advertentie voor door met een tweedehands wasmachine. De kopers hiervan het moeten ook het door de in keuken heen.

januari 2018
14-01-2018 18:07

Aaf

Aaf - Aaf

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse komische serie over de dagelijkse problemen van een middenklasse gezin: Ton krijgt een voorschot op een klus, dus de rekeningen kunnen eindelijk betaald worden. Aaf zou graag een parfum willen kopen en...

13-01-2018 16:23

Afl. 1

Aaf - Afl. 1

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte als een 'onschuldige' middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tusse...

07-01-2018 18:07

Afl. 1

Aaf - Afl. 1

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte als een 'onschuldige' middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tusse...

24-01-2015 20:02

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

17-01-2015 20:01

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

10-01-2015 20:01

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

20-12-2014 20:00

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

13-12-2014 20:00

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

06-12-2014 20:02

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

29-11-2014 20:02

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

22-11-2014 20:02

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

15-11-2014 20:02

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Een oude schoolvriend van Aaf en Ton, de charmante globetrotter Roy, besluit na jaren zijn oude vrienden op te zoeken met zijn Harley. Tot groeiende ergernis van Ton weet Roy in mum van tijd de hele familie om zijn vinger te winden, Aaf voo...

01-06-2013 20:01

Aaf "Aflevering 12"

Aaf - Aaf "Aflevering 12"

Ton en Johanna willen op huwelijksreis, maar waarheen? Ze zijn al zolang niet weggeweest. Volgens Jacky komt dat doordat Aaf niet weg wil, want de wereld en zeker het gezin valt uit elkaar zonder haar. Aaf wil wel, maar vindt Ton onromantis...

25-05-2013 20:00

Aaf "Aflevering 11"

Aaf - Aaf "Aflevering 11"

Het is slecht weer. De kinderen willen niet naar school, maar moeten toch. Ook speelt het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd. Op het werk blijkt dat Anita niet echt lekker in haar vel zit vanwege een verbroken relatie en als ze Aaf...

18-05-2013 20:01

Aaf "Aflevering 10"

Aaf - Aaf "Aflevering 10"

Een zwerver belt aan bij het huis van Aaf en Ton. Als hij in de keuken zijn pillen wil innemen, valt hij dood neer aan de keukentafel. De lijkschouwer staat op de golfbaan en de dienstdoende, opgeroepen agent moet alles volgens de regels do...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord