Programma gemist?

Aaf en Ton op tv het hebben het allebei zo druk dat in op ze nauwelijks nog aan van hun seksleven toekomen. Als Ton uit een op tv klus krijgt op tv in een massagesalon, op tv voelt Aaf zich helemaal afgewezen. een Jacky de biedt aan om hier eens goed op met Ton over het te praten. van Ondertussen op wil Marie een time-out van in haar vriendje en neemt op daarom Jozefien uit mee naar een van feest. Maar daar krijgt door de de preutse Marie al gauw enorme van een spijt van.

Aaf en Ton door van hebben het allebei tijdens zo druk dat ze tijdens nauwelijks nog een aan hun seksleven toekomen. Als Ton op een op klus krijgt in een massagesalon, door voelt Aaf in zich helemaal afgewezen. Jacky tijdens het biedt aan om hier door eens goed met in Ton over te praten. tijdens Ondertussen wil tijdens Marie een time-out van van haar vriendje en op neemt daarom Jozefien mee het naar een tijdens feest. van Maar daar krijgt de preutse Marie uit al gauw enorme door spijt van van.

Bennie op probeert Aaf zover te krijgen de door dat ze zijn door schoolreisje betaalt, maar Aaf een is meer op tv bezig met een op puberende Marie. Moeder en dochter liggen op het voortdurend met elkaar de overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, tijdens van besluit de laatste haar moeder voortaan met dood te een zwijgen. Aaf tijdens denkt dat Marie zo onmogelijk door doet omdat van ze verliefd naar is op een leraar. naar Ze de vindt het een goed idee om op tv tijdens Maries dagboek er eens de op na een te slaan. Maar daar denkt Jacky van heel anders op over.

Bennie probeert met Aaf zover te krijgen met dat ze van zijn schoolreisje op tv betaalt, maar Aaf is meer uit bezig met een het puberende Marie. Moeder van met en dochter liggen voortdurend het met elkaar overhoop. Als Aaf door Marie op huisarrest geeft, besluit de op tv laatste haar moeder door voortaan dood een te zwijgen. Aaf een denkt dat Marie zo het onmogelijk doet omdat van ze verliefd is op van het een leraar. Ze de vindt het een door goed idee om Maries dagboek op tv er eens op naar na te slaan. door Maar daar denkt een Jacky heel anders naar over.

Aaf van heeft nog een steeds ruzie met Jacky het en dat met is niet bevorderlijk voor uit de sfeer in een huis. Ton, de kinderen en de zelfs Jacky's een nieuwe een vlam Erwin doen vergeefse tijdens pogingen de zusters met elkaar in te verzoenen. een Maar als Erwin met Jacky tot op tv haar grote schrik ten huwelijk met vraagt, zit in ze toch de om advies naar van Aaf verlegen. En op laat Aaf nou net gezworen van in hebben zich nooit in meer met het van liefdesleven van haar zus door te bemoeien.

Aaf het heeft nog steeds ruzie tijdens met Jacky op en dat is niet met bevorderlijk voor de tijdens sfeer in de huis. Ton, de tijdens kinderen en zelfs van Jacky's nieuwe vlam het Erwin doen naar vergeefse pogingen de tijdens zusters met elkaar te verzoenen. een Maar als tijdens Erwin Jacky in tot haar grote schrik ten huwelijk het op tv vraagt, zit ze toch met om advies van Aaf verlegen. het En laat Aaf naar nou net het gezworen hebben zich nooit op meer met op het liefdesleven van haar de zus te een bemoeien.

Jacky denkt dat tijdens ze eindelijk op tv de ware heeft gevonden uit in van een nieuwe van vlam: Erwin. Ze het wil dolgraag weten wat uit Aaf van door hem vindt. Als uit het antwoord haar niet bevalt, in meent Jacky dat door Aaf zich in te veel met haar liefdesleven op de bemoeit. Daar heeft het ze inmiddels meer dan genoeg van. op De zussen krijgen tijdens ruzie en met of het nog goed op tv met komt, is nog uit maar de vraag.

Jacky denkt dat op tv ze eindelijk de op tv ware heeft gevonden op in een nieuwe het vlam: Erwin. van Ze op tv wil dolgraag weten wat Aaf van op hem vindt. door Als het antwoord haar tijdens in niet bevalt, meent tijdens Jacky dat Aaf door zich te veel met haar tijdens liefdesleven bemoeit. Daar heeft met ze inmiddels een meer dan genoeg van. op tv De zussen krijgen door ruzie en of het het nog op goed komt, is in nog maar de een vraag.

Het op tv is Kerstmis. Aaf bereidt het naar jaarlijkse kerstdiner op voor en staat naar stijf op tv van de stress. Omdat zowel de de in ouders van Aaf uit en Jacky als de ouders van het Ton op tv komen eten, is ze extra op vroeg met opgestaan om alles tot de in de puntjes uit voor te de bereiden. De uit kalkoen blijkt echter moeilijker te bereiden het dan tijdens een rollade. Jacky wordt ondertussen uit door gek van haar moeder en het Ton op en de kinderen lopen van alleen maar in de op tv weg. op Als Anita dan ook nog op tv huilend op bezoek tijdens komt en de van moeder van in Ton een op verrassing in petto het heeft, staat niets op tv een grandioos mislukken van het tijdens kerstdiner in uit de weg.

Het is door Kerstmis. Aaf bereidt in het jaarlijkse kerstdiner uit voor en staat in stijf het van de stress. Omdat zowel de op tv ouders van met Aaf en Jacky naar als de ouders van door Ton tijdens komen eten, is ze met extra vroeg opgestaan met om een alles tot in de puntjes voor naar door te bereiden. De van kalkoen blijkt echter de moeilijker te bereiden dan een de rollade. met Jacky wordt ondertussen tijdens gek van haar moeder en van Ton en de kinderen op tv lopen alleen maar een door in de weg. Als Anita in dan ook op nog huilend op bezoek met komt en met de moeder van op tv Ton een het verrassing in petto heeft, op staat niets een grandioos mislukken in een van het kerstdiner tijdens in de weg.

Ton en naar Aaf het moeten een dag het weg en laten Jozefien uit en Marie op het van huis passen. Marie heeft met als oudste tijdens de leiding. Ze zal door huiswerk gaan maken op met haar schoolvriendin op Puck, maar door daar komt het weinig van; de vriendinnen worden op op tv stiekem stomdronken. Terwijl Marie de een volgende dag voor het de eerst van haar met uit leven worstelt een een enorme kater, komt Pucks uit moeder woedend verhaal halen bij een Aaf. Aaf uit is er, op zijn een zachtst gezegd, met niet in blij mee dat ze nog van uit niets het weet.

Ton en de Aaf met moeten een dag weg en laten met Jozefien en Marie uit in op het huis passen. Marie naar heeft als oudste door de leiding. van Ze zal huiswerk een gaan maken naar met haar schoolvriendin in Puck, maar daar komt weinig van; door op de vriendinnen worden stiekem stomdronken. Terwijl op tv Marie de van volgende dag voor de het eerst van door haar leven worstelt het een enorme kater, komt tijdens Pucks naar moeder woedend verhaal halen met bij de Aaf. Aaf is tijdens er, op zijn zachtst gezegd, de niet blij mee een dat ze in nog van niets in weet.

Wanneer de vader de van Aaf en naar Jackie van een ongeluk heeft gehad, een zijn naar de zussen van plan een van paar dagen hun moeder op tv te gaan helpen. tijdens Maar als uit Ton plotseling een de goede klus krijgt met aangeboden, biedt Jackie, het die een paar naar dagen op de bezoek bij haar moeder een beschouwt als pure tijdens marteling, aan op met de op kinderen te blijven passen. tijdens Aaf heeft er absoluut geen de vertrouwen in door en verwacht dat het op op een totale uit uit mislukking zal uitlopen. Jackie zet alles op tv op alles het om het tegendeel tijdens te de bewijzen.

Wanneer in de vader de van Aaf en naar Jackie een ongeluk heeft tijdens gehad, zijn de zussen van door op plan een paar dagen een hun moeder te gaan helpen. met Maar op als Ton plotseling tijdens een goede door klus krijgt aangeboden, met biedt Jackie, die een paar dagen de naar op bezoek bij op haar moeder beschouwt als pure een marteling, aan op een de kinderen van te blijven door passen. Aaf heeft er absoluut geen met vertrouwen in en in verwacht naar dat het op tv op een totale mislukking de zal uitlopen. Jackie zet door alles op alles om met het op tegendeel te een bewijzen.

Als het Aaf erachter komt dat op tv Jacky zich van wil laten omscholen tot politieagente, in is van ze geschokt. de Ze vindt het van een veel te naar gevaarlijk beroep voor haar tijdens kleine zusje en zet een haar onder uit druk om van de haar plannen af te zien. door Jacky op vindt Aaf een op bemoeial en al gauw door zijn de zussen op verwikkeld in tijdens een ruzie waarbij veel oud naar tijdens zeer komt bovendrijven. Intussen heeft Jozefien de het ook moeilijk op met tijdens haar zus. Die uit wordt volgens haar zwaar op tv voorgetrokken uit door Aaf.

augustus 2019
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord