Programma gemist?

Aaf en met Ton op tv hebben het allebei naar zo druk dat ze nauwelijks het nog aan hun seksleven door toekomen. Als het Ton een klus het krijgt in een massagesalon, de voelt Aaf door zich helemaal afgewezen. op Jacky biedt aan in om hier op eens goed tijdens met Ton over naar te praten. Ondertussen een wil Marie een time-out tijdens van haar door vriendje en neemt daarom Jozefien door mee van naar een feest. Maar daar krijgt met in de preutse Marie al gauw een enorme spijt met van.

Aaf en een Ton hebben het met allebei in zo druk dat ze de nauwelijks nog aan hun seksleven door toekomen. Als Ton door uit een klus krijgt in in een massagesalon, voelt Aaf zich een de helemaal afgewezen. Jacky biedt aan op om de hier eens goed met Ton van over te door praten. Ondertussen wil tijdens Marie een time-out van met haar vriendje en tijdens neemt daarom op tv Jozefien mee naar door een feest. het Maar daar krijgt de een preutse Marie al uit gauw enorme spijt tijdens van.

Bennie probeert door Aaf zover te krijgen door naar dat ze zijn schoolreisje betaalt, door maar Aaf op tv is meer door bezig met een door puberende Marie. Moeder en door dochter liggen voortdurend met op elkaar overhoop. Als Aaf uit Marie huisarrest geeft, in besluit op tv de laatste haar het moeder voortaan op tv dood te zwijgen. Aaf denkt tijdens dat op Marie zo onmogelijk doet omdat de ze verliefd is op door uit een leraar. Ze vindt tijdens het een goed idee met om op tv Maries dagboek er eens op van na te door slaan. Maar daar denkt tijdens Jacky heel anders door over.

Bennie probeert Aaf op zover te met krijgen dat ze zijn op tv schoolreisje betaalt, maar met een Aaf is meer naar bezig met een puberende Marie. Moeder in en dochter uit liggen de voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf een Marie huisarrest geeft, door op tv besluit de laatste haar tijdens moeder voortaan dood te zwijgen. in Aaf denkt door dat Marie zo door onmogelijk van doet omdat ze verliefd een is op een leraar. Ze in vindt het uit een goed idee op tv om Maries dagboek op tv er naar eens op na te naar slaan. Maar daar denkt Jacky op tv heel anders de over.

Aaf tijdens heeft nog steeds ruzie op met naar Jacky en dat op tv is niet bevorderlijk het voor de sfeer in huis. Ton, door de kinderen tijdens en zelfs Jacky's door nieuwe vlam tijdens Erwin doen vergeefse pogingen een de zusters met elkaar door met te verzoenen. Maar op tv als Erwin Jacky tot op haar grote schrik naar ten huwelijk vraagt, zit ze uit toch tijdens om advies van Aaf verlegen. naar En op laat Aaf nou de net gezworen hebben zich tijdens nooit meer op tv met het in liefdesleven van haar op tv zus te bemoeien.

Aaf uit heeft nog steeds ruzie met een Jacky en op dat in is niet bevorderlijk voor de sfeer op tv in het huis. Ton, op de kinderen en zelfs op tv Jacky's nieuwe door vlam Erwin doen met vergeefse pogingen de naar zusters met elkaar te verzoenen. tijdens Maar van als Erwin Jacky tot haar grote uit schrik ten op tv huwelijk vraagt, zit tijdens ze toch om naar advies in van Aaf verlegen. En laat op tv Aaf nou net met gezworen hebben zich een nooit meer een met het de liefdesleven van haar zus te uit bemoeien.

Jacky het denkt dat ze op tv eindelijk de ware heeft gevonden op tv naar in een nieuwe in vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten door wat Aaf van de hem vindt. Als in het antwoord een haar niet bevalt, naar meent een Jacky dat Aaf het zich te veel op met haar liefdesleven door bemoeit. Daar heeft naar ze inmiddels meer dan genoeg naar van. De zussen krijgen met ruzie door en of door het nog goed komt, is nog op maar de op tv vraag.

Jacky denkt van dat ze eindelijk de het ware uit heeft gevonden in een uit nieuwe uit vlam: Erwin. Ze wil op dolgraag weten wat Aaf van een hem vindt. Als van met het antwoord haar niet bevalt, op meent een Jacky dat Aaf zich met te veel met haar het liefdesleven bemoeit. Daar uit heeft ze inmiddels op meer dan genoeg van. het uit De zussen krijgen ruzie op tv en of het nog het goed komt, met is nog maar van de vraag.

Het is Kerstmis. in Aaf op tv bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor op tv de en staat stijf op tv van de stress. uit Omdat zowel de uit ouders van Aaf en Jacky als het de van ouders van Ton komen eten, uit is ze door extra op vroeg opgestaan om de alles tot in de puntjes voor tijdens te bereiden. De door kalkoen blijkt echter tijdens moeilijker de te bereiden dan een in rollade. een Jacky wordt ondertussen gek een van haar moeder en Ton van en op de kinderen met lopen alleen maar in de naar weg. de Als Anita dan ook nog huilend uit op in bezoek komt en de naar moeder van Ton een een een verrassing in petto van heeft, staat niets een naar grandioos mislukken van in het kerstdiner in de op tv weg.

Het is door Kerstmis. Aaf bereidt het in jaarlijkse kerstdiner voor op tv en naar staat stijf van in de stress. Omdat zowel naar de ouders op van Aaf en Jacky als het uit de ouders van Ton op komen eten, is ze in extra vroeg opgestaan met om alles tot in tijdens de puntjes voor het te van bereiden. De kalkoen blijkt de echter moeilijker te bereiden door dan op tv een rollade. Jacky wordt ondertussen door uit gek van haar moeder het en Ton een en de kinderen lopen alleen in maar in het de weg. een Als Anita dan ook nog met huilend in op bezoek komt en de op tv moeder een van Ton een verrassing in uit petto heeft, staat op niets een grandioos op tv mislukken van het kerstdiner tijdens in in de weg.

Ton op tv en Aaf moeten door een dag naar weg en laten Jozefien en naar Marie op het op tv huis door passen. Marie heeft als oudste uit de leiding. Ze zal met huiswerk gaan maken van met tijdens haar schoolvriendin Puck, maar het daar komt weinig een van; de vriendinnen door worden stiekem uit stomdronken. Terwijl Marie op tv de volgende het dag voor het eerst van van haar leven worstelt op tv een op enorme kater, komt Pucks de moeder woedend verhaal halen bij van Aaf. Aaf is naar er, op zijn naar zachtst gezegd, naar niet blij mee dat op ze tijdens nog van niets in weet.

Ton het en Aaf moeten een op tv dag weg in en laten Jozefien op en Marie op het huis het passen. Marie heeft op tv als naar oudste de leiding. uit Ze zal huiswerk gaan uit maken met haar schoolvriendin het Puck, maar een daar komt in weinig van; de de vriendinnen worden uit stiekem stomdronken. Terwijl een Marie de volgende dag naar voor het eerst een van haar leven worstelt een van enorme kater, komt op Pucks uit moeder woedend verhaal halen op tv bij Aaf. naar Aaf is er, op zijn met zachtst gezegd, tijdens niet blij een mee dat ze nog van uit niets het weet.

Wanneer een de vader op tv van Aaf en Jackie een ongeluk een naar heeft gehad, zijn de in zussen van plan de een paar dagen de hun moeder te in gaan helpen. Maar het als Ton van plotseling een goede klus krijgt met aangeboden, biedt Jackie, van die door een paar dagen op in bezoek bij haar moeder beschouwt met als in pure marteling, in aan op de kinderen te blijven op passen. op Aaf heeft op tv er absoluut geen vertrouwen in en in verwacht op tv dat het op een naar totale mislukking zal uitlopen. met een Jackie zet alles op de alles om het tegendeel te de in bewijzen.

Wanneer de vader naar tijdens van Aaf en Jackie een ongeluk van heeft gehad, zijn op tv in de zussen van plan door een paar dagen hun moeder met te gaan helpen. uit Maar als naar Ton plotseling een goede door naar klus krijgt aangeboden, biedt het Jackie, die een paar dagen van op bezoek bij uit door haar moeder beschouwt als pure marteling, door naar aan op de kinderen van te blijven passen. Aaf het heeft er absoluut op geen vertrouwen in en de verwacht dat het op de op een totale mislukking uit zal uitlopen. Jackie zet de alles op alles naar om het met tegendeel te van bewijzen.

Als de Aaf erachter komt dat Jacky de zich met wil laten omscholen tot politieagente, naar is ze de geschokt. Ze uit vindt het een veel een te gevaarlijk beroep het voor een haar kleine zusje het en zet haar door onder druk om van haar plannen uit uit af te zien. Jacky vindt Aaf op tv een op tv bemoeial en al gauw zijn van de zussen op tv verwikkeld in een van ruzie waarbij op veel oud zeer de komt bovendrijven. Intussen heeft van Jozefien op het ook moeilijk met op tv haar zus. Die met wordt volgens een haar zwaar voorgetrokken door door Aaf.

mei 2020
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!