Programma gemist?

Aaf door en Ton hebben naar het allebei zo druk met dat van ze nauwelijks nog aan hun tijdens seksleven toekomen. de Als Ton een klus krijgt met in het een massagesalon, voelt Aaf een zich helemaal afgewezen. met Jacky biedt aan om de op tv hier eens goed met Ton een over te praten. op Ondertussen wil Marie door een time-out op tv van haar vriendje en neemt een daarom Jozefien mee met naar een naar feest. in Maar daar krijgt de preutse Marie het al met gauw enorme spijt door van.

Aaf op en Ton naar hebben het allebei een zo druk dat het ze nauwelijks nog aan hun seksleven op tv van toekomen. Als Ton een op klus krijgt op in een massagesalon, de voelt Aaf zich van helemaal afgewezen. Jacky van biedt aan om hier eens goed van met een Ton over met te praten. Ondertussen wil Marie uit een door time-out van haar vriendje met en neemt daarom Jozefien door mee naar een het feest. Maar daar krijgt op de preutse Marie het al gauw de enorme spijt op tv van.

Bennie probeert op tv Aaf zover te krijgen een het dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar uit Aaf is naar meer op tv bezig met een puberende Marie. in Moeder en dochter uit liggen voortdurend met elkaar het overhoop. tijdens Als Aaf naar Marie huisarrest geeft, besluit het de laatste haar moeder voortaan uit in dood te zwijgen. Aaf de denkt dat Marie zo het onmogelijk doet omdat van ze verliefd is op tv op in een leraar. Ze vindt het een in tijdens goed idee om een Maries dagboek er van eens op na te slaan. van Maar daar denkt Jacky een heel naar anders over.

Bennie op tv probeert Aaf zover te van krijgen door dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar uit Aaf is op meer bezig met de een met puberende Marie. Moeder en dochter het liggen voortdurend tijdens met elkaar uit overhoop. Als Aaf van Marie huisarrest geeft, besluit de de laatste haar moeder uit voortaan dood te zwijgen. de Aaf tijdens denkt dat Marie uit zo onmogelijk doet omdat ze het een verliefd is op een leraar. op tv Ze vindt het een de goed idee in om Maries op dagboek er eens op na van te slaan. Maar in daar denkt door Jacky heel anders het over.

Aaf op tv heeft nog steeds ruzie met tijdens het Jacky en dat is niet bevorderlijk op met voor de sfeer in van huis. Ton, de kinderen en uit uit zelfs Jacky's nieuwe uit vlam Erwin doen vergeefse pogingen de op zusters met uit elkaar te verzoenen. het Maar als Erwin Jacky op tv met tot haar grote van schrik ten huwelijk vraagt, zit uit ze met toch om advies van Aaf in verlegen. En laat een Aaf nou in net gezworen hebben zich op nooit meer naar met het liefdesleven op van haar zus te naar bemoeien.

Aaf op heeft nog steeds ruzie het met Jacky een en dat is niet tijdens bevorderlijk voor de het sfeer met in huis. Ton, door de kinderen en zelfs tijdens Jacky's nieuwe vlam Erwin doen door vergeefse pogingen de op tv zusters met uit elkaar een te verzoenen. Maar op tv als Erwin Jacky tot haar door grote schrik ten huwelijk uit vraagt, zit ze met in toch om advies van op Aaf verlegen. En laat tijdens Aaf nou net naar gezworen hebben zich nooit naar meer met op tv het liefdesleven van haar van het zus te bemoeien.

Jacky denkt dat het ze op tv eindelijk de ware heeft gevonden naar in een nieuwe in op tv vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten de wat Aaf van de hem vindt. Als door met het antwoord haar niet een bevalt, meent Jacky dat het Aaf zich te veel op naar met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft op ze inmiddels meer met dan genoeg het van. op De zussen krijgen ruzie en of van het door nog goed komt, door is nog maar de op tv vraag.

Jacky denkt naar dat ze de eindelijk de ware door heeft gevonden in op een nieuwe vlam: Erwin. met Ze wil dolgraag uit weten een wat Aaf van een hem vindt. Als het antwoord op tv haar niet bevalt, van meent Jacky de dat Aaf zich te van veel met haar liefdesleven de van bemoeit. Daar heeft de ze inmiddels meer dan uit genoeg van. De zussen krijgen een tijdens ruzie en of het nog een goed met komt, is nog uit maar de vraag.

Het is tijdens Kerstmis. Aaf bereidt naar het jaarlijkse kerstdiner op voor en het staat stijf het van de stress. Omdat zowel tijdens de ouders op van Aaf op en Jacky als uit de ouders van op tv Ton komen eten, van is ze extra vroeg in opgestaan om alles tot in uit de puntjes in voor te bereiden. in De het kalkoen blijkt echter moeilijker te door bereiden dan een tijdens rollade. Jacky wordt ondertussen in gek naar van haar moeder en Ton van en de naar kinderen op lopen alleen maar in de tijdens weg. Als uit Anita dan tijdens ook nog huilend op bezoek komt de en de moeder met het van Ton een van verrassing in petto heeft, in staat niets op tv een grandioos mislukken van het op tv kerstdiner uit in de weg.

Het is een Kerstmis. tijdens Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor van en staat het stijf van de stress. een Omdat zowel de de ouders door van Aaf en Jacky als in de op ouders van Ton komen eten, in is ze extra uit vroeg opgestaan naar om alles tot in op tv de puntjes met voor naar te bereiden. De kalkoen blijkt de echter moeilijker te bereiden uit dan het een rollade. Jacky wordt op ondertussen gek op van haar moeder en Ton door in en de kinderen lopen alleen maar de de in de weg. Als Anita dan een ook nog huilend door op bezoek in komt het en de moeder van een Ton een verrassing in petto van heeft, op tv staat niets van een grandioos mislukken van het op tv kerstdiner in de naar weg.

Ton in en Aaf door moeten een dag naar weg en laten van Jozefien en Marie op het naar huis een passen. Marie heeft als oudste de een leiding. Ze op tv zal huiswerk met gaan maken met op tv haar schoolvriendin Puck, het maar daar komt weinig tijdens van; op tv de vriendinnen worden stiekem stomdronken. Terwijl een Marie de volgende het dag naar voor het een eerst van haar leven worstelt een door enorme kater, komt door van Pucks moeder woedend verhaal tijdens halen bij Aaf. uit Aaf is er, op tv op zijn in zachtst gezegd, niet blij mee dat het ze nog van van op tv niets weet.

Ton naar en Aaf moeten uit een dag weg en laten van Jozefien en Marie door op het huis in uit passen. Marie heeft als oudste de van leiding. op tv Ze zal een huiswerk gaan maken in met haar schoolvriendin Puck, maar daar op komt van weinig van; de vriendinnen worden tijdens stiekem stomdronken. op tv Terwijl tijdens Marie de volgende dag voor het in eerst van haar tijdens naar leven worstelt een enorme kater, komt van met Pucks moeder woedend verhaal halen bij de op tv Aaf. Aaf is er, op zijn van zachtst gezegd, tijdens niet blij mee dat op op tv ze nog van door niets weet.

Wanneer de vader met van Aaf in en Jackie een ongeluk uit heeft gehad, uit zijn de zussen van met plan naar een paar dagen hun in moeder te een gaan helpen. tijdens Maar als Ton plotseling door een goede klus krijgt aangeboden, naar op tv biedt Jackie, die een op tv paar dagen van op bezoek bij haar moeder een beschouwt als pure naar marteling, aan op tv op de kinderen door te blijven van passen. Aaf heeft de er absoluut geen vertrouwen in de en verwacht uit dat het op een totale met met mislukking zal uitlopen. Jackie zet het alles op alles de om het tegendeel te de uit bewijzen.

Wanneer de vader het van Aaf en naar Jackie een van ongeluk heeft uit gehad, zijn naar de zussen van plan een uit paar dagen hun moeder in te gaan helpen. tijdens Maar als naar Ton plotseling een goede tijdens klus een krijgt aangeboden, biedt op tv Jackie, die uit een paar dagen op tv op bezoek bij haar moeder beschouwt het als pure met marteling, aan op de de een kinderen te blijven passen. Aaf heeft uit er absoluut op tv geen vertrouwen in uit en verwacht dat het naar op een uit totale mislukking zal met uitlopen. met Jackie zet alles van op alles om het tegendeel op te het bewijzen.

Als met Aaf erachter de komt dat Jacky zich naar wil laten omscholen tot in politieagente, uit is ze geschokt. Ze vindt het in een in veel te gevaarlijk beroep voor van uit haar kleine zusje uit en zet haar onder druk om van de van haar plannen af te tijdens zien. van Jacky vindt Aaf een bemoeial en een al door gauw zijn de zussen verwikkeld naar met in een ruzie waarbij veel oud het zeer komt een bovendrijven. Intussen heeft het Jozefien het ook moeilijk een met haar zus. op tv Die tijdens wordt volgens haar zwaar voorgetrokken naar door uit Aaf.

januari 2020
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!