Programma gemist?

Aaf van en Ton hebben het allebei op tv op tv zo druk dat een ze nauwelijks nog naar aan hun seksleven toekomen. Als Ton tijdens een klus op tv krijgt in een massagesalon, in voelt Aaf zich een helemaal in afgewezen. Jacky de biedt aan om hier naar eens goed met Ton over tijdens met te praten. Ondertussen wil naar Marie een op time-out van haar vriendje een en neemt uit daarom Jozefien mee naar van een feest. Maar de daar krijgt de preutse Marie de op al gauw enorme spijt op van.

Bennie probeert Aaf van zover te tijdens krijgen uit dat ze zijn schoolreisje door betaalt, maar Aaf is naar meer bezig met een tijdens puberende Marie. het Moeder en het dochter liggen door voortdurend met elkaar op overhoop. Als Aaf op Marie huisarrest geeft, op besluit de laatste haar moeder voortaan een dood van te zwijgen. Aaf denkt dat van Marie zo onmogelijk tijdens doet omdat in ze verliefd is op tv op een leraar. Ze op tv vindt het een de van goed idee om Maries dagboek er tijdens eens op na op tv te naar slaan. Maar daar denkt Jacky op tv heel van anders over.

Aaf op heeft nog steeds ruzie met van Jacky en dat in is niet naar bevorderlijk voor de naar sfeer in tijdens huis. Ton, de kinderen een en zelfs Jacky's door nieuwe vlam Erwin doen naar vergeefse pogingen de de op tv zusters met elkaar een te verzoenen. Maar tijdens als Erwin Jacky een tot haar grote schrik ten huwelijk van vraagt, zit tijdens ze toch om advies op van uit Aaf verlegen. En in laat Aaf de nou net gezworen hebben zich nooit het meer met het van liefdesleven van tijdens haar zus naar te bemoeien.

Het is Kerstmis. in Aaf bereidt door het jaarlijkse kerstdiner voor de en staat het stijf van de stress. van het Omdat zowel de ouders van Aaf naar en uit Jacky als de ouders van een Ton komen eten, door is het ze extra vroeg opgestaan naar om alles tot de in in de puntjes voor te bereiden. De met kalkoen blijkt echter naar moeilijker te het bereiden dan een rollade. van Jacky wordt een ondertussen gek van een haar moeder van en Ton in en de kinderen lopen op alleen maar in op tv de weg. Als naar Anita dan de ook nog huilend op op bezoek komt en de moeder het door van Ton een verrassing in petto met heeft, op tv staat niets een grandioos in mislukken van het kerstdiner een in de een weg.

Jacky denkt een dat naar ze eindelijk de uit ware heeft gevonden een in een nieuwe vlam: Erwin. door Ze wil dolgraag door weten wat naar Aaf van hem met vindt. Als het het antwoord haar niet bevalt, het meent Jacky dat tijdens Aaf zich te veel uit de met haar liefdesleven bemoeit. naar Daar heeft ze inmiddels door meer van dan genoeg van. De naar zussen krijgen ruzie en het of het nog tijdens goed komt, is in nog maar de het vraag.

Ton naar en Aaf in moeten een dag op tv weg en laten Jozefien en Marie naar op in het huis passen. van Marie heeft als oudste naar de leiding. Ze zal van huiswerk gaan door maken met met haar schoolvriendin Puck, maar een daar komt weinig van van; de met vriendinnen worden stiekem stomdronken. Terwijl door Marie op de volgende dag voor het de eerst uit van haar op leven worstelt een enorme de kater, komt Pucks de moeder woedend een verhaal halen bij Aaf. Aaf is op tv een er, op zijn het zachtst gezegd, niet blij mee van dat ze nog van naar met niets weet.

Wanneer de op vader van Aaf en van Jackie een ongeluk het heeft gehad, op zijn met de zussen van plan een van paar dagen hun moeder een te gaan helpen. een in Maar als Ton plotseling op een goede klus krijgt een aangeboden, biedt op tv Jackie, die een paar dagen uit de op bezoek bij haar moeder beschouwt het als pure naar marteling, aan op de op tv kinderen in te blijven het passen. Aaf heeft er absoluut geen de vertrouwen op tv in en verwacht tijdens dat het op op tv een totale mislukking het zal uitlopen. Jackie zet met alles op alles om het het tegendeel door te van bewijzen.

Als uit Aaf erachter komt dat Jacky tijdens zich wil op laten omscholen tot naar politieagente, is ze geschokt. door tijdens Ze vindt het een veel de te de gevaarlijk beroep voor haar op kleine zusje en zet haar uit onder tijdens druk om van haar plannen naar af te zien. door Jacky vindt Aaf van op een bemoeial en al gauw een zijn de op zussen verwikkeld door in een ruzie waarbij veel oud de zeer op tv komt bovendrijven. Intussen heeft een Jozefien het ook moeilijk tijdens een met haar zus. Die door wordt volgens haar zwaar het voorgetrokken door op tv Aaf.

Een oude uit schoolvriend van Aaf en van Ton, de een charmante globetrotter een Roy, besluit na jaren zijn met oude tijdens vrienden op te een zoeken met zijn Harley. een Tot groeiende in ergernis van Ton weet Roy op in mum op van tijd tijdens de hele familie om op tv zijn vinger te naar winden, Aaf voorop. Als op hij uit het gezin naar dan ook nog een peperdure televisie een cadeau doet het die ze zelf de niet kunnen betalen, uit is voor Ton op de maat vol. naar Twijfelt hij terecht aan van Roys goede bedoelingen met het en wilde verhalen, of hij het is gewoon uit jaloers en gekrenkt in met zijn het trots?

Ton door en Johanna willen tijdens op huwelijksreis, maar op tv waarheen? Ze zijn al door zolang niet tijdens weggeweest. Volgens Jacky komt dat het door doordat Aaf niet weg wil, want van de een wereld en zeker het van gezin valt uit elkaar op zonder haar. Aaf door wil in wel, maar vindt Ton onromantisch. uit Ton de vindt zichzelf juist de op tv koning van de op tv romantiek. Uiteindelijk door besluiten ze tot een wedstrijd. uit de Wie het beste idee voor uit een date heeft, uit wint. Dat loopt niet naar echt op tv goed af, maar Jacky komt op tv met een door heel goede oplossing. in Ondertussen heeft met Jozefien gedoe met van haar krantenwijk. Of liever gezegd: in haar krantenwijk een heeft gedoe de met haar. Haar baas op tv komt op tv orde op zaken door stellen.

Het het is slecht weer. De kinderen van willen niet naar door school, tijdens maar moeten toch. een Ook speelt het Nederlands elftal de een belangrijke in wedstrijd. uit Op het werk blijkt dat de Anita op tv niet echt lekker in haar een vel zit vanwege het een naar verbroken relatie en als ze naar Aaf thuis ook nog van eens naar huilend opbelt, besluiten een Aaf en Jacky haar uit in door de kroeg eens door op te gaan een beuren. Jacky komt van in de kroeg voor een uit onaangename verrassing te met staan. Gerard op tv komt binnen met een uit blondine, die overduidelijk uit niet de de moeder van Gerard naar is. Jozefien een moet een werkstuk het inleveren over emancipatie en op tv Ton moet haar uit helpen, maar de wedstrijd op tv is ook met heel belangrijk om in naar tijdens te kijken.

Een tijdens zwerver belt aan bij met het tijdens huis van Aaf en Ton. Als het hij in de uit keuken zijn de pillen wil innemen, valt door het hij dood neer aan met de keukentafel. De lijkschouwer op tv staat op de het golfbaan van en de dienstdoende, opgeroepen agent moet de uit alles volgens de de regels doen. Het lijk moet tijdens blijven uit liggen en mag niet worden de aangeraakt. een Jacky, Jozefien, Marie en Bennie door komen hierachter op en reageren tijdens allemaal anders. Jozefien gaat een baklava bakken naar met de agent de en Marie krijgt op een existentiële crisis. Ook is uit er nog met iets met een op tv advertentie voor een de tweedehands wasmachine. tijdens De kopers hiervan moeten ook een door de keuken de heen.

De op tv ouders van door Farouk komen eten. uit Aaf heeft ze uitgenodigd, maar de het het blijkt dat de ouders van Farouk naar niet echt van naar het bestaan van een Marie op op de hoogte zijn. de Dan blijken ze ook de nog met eens traditionele Marokkanen te zijn, op tv die geen naar woord Nederlands het spreken. Ze hebben op tv de hulp van op tv hun oudste dochter nodig uit om te uit communiceren met de beide uit ouders. het Uiteindelijk zijn er dus op acht eters, maar er is met niet in genoeg eten. Marie een en Farouk voelen zich in heel opgelaten en op tv Jozefien heeft uit de avond door van haar leven. Maar dan blijkt een dat Marie de ook nog een andere een lover heeft met en dat valt niet het de in goede aarde de bij Aaf.

Opa Ron op komt langs. Vader in Ron en zoon Ton in hebben een van heel van moeizame relatie, hoewel het een naar toffe opa is. De uit kinderen zijn gek tijdens op hem, naar maar tussen vader met en van zoon botert het niet. Ton op koopt de tijdens lievelingsdrank van op zijn vader en hoopt een op een normaal weekend, in maar Ron door geeft Ton altijd het gevoel naar een dat hij niets waard tijdens is. Ron hoort zichzelf het graag door praten en heeft de ene anekdote uit na een de andere. op Ton vindt dat het vreselijk. Ze proberen met wel nader tot elkaar van te komen, maar tijdens het lukt gewoon niet. Uiteindelijk met zorgt op tv Aaf ervoor dat Ton tijdens inziet naar hoe het werkt tussen zijn vader op tv en hem. van Hij lijkt de op hem maar het is ook zo in anders.

Aaf moet overwerken. tijdens Er is tijdens iets misgegaan in bij het callcenter en naar iedereen werkt tot op tv laat. Ton heeft uit het tijdens op dat moment ook vrij druk op in en dat zorgt op voor problemen. Aaf draagt Marie in via de telefoon het op een aantal op taken in het op tv huishouden over in te nemen. Dat doet in ze echter met niet. Als Ton van dan pizza´s moet bestellen door waardoor al tijdens het verdiende de geld weer is uitgegeven, Bennie met in zijn papier-maché het met hele van huis onderkliedert en de een hamster in met de verf op tv valt, knapt er het iets bij Aaf. Ze moet naar er even het uit. In de uit kroeg komt ze een Anita tegen en door uit haar realiseert ze zich van door weer hoe gezegend met ze eigenlijk is op met haar gezin.

juli 2017
24-01-2015 20:02

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

17-01-2015 20:01

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

10-01-2015 20:01

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

20-12-2014 20:00

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

13-12-2014 20:00

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

06-12-2014 20:02

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

29-11-2014 20:02

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

22-11-2014 20:02

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

15-11-2014 20:02

Afl. 2

Aaf - Afl. 2

Een oude schoolvriend van Aaf en Ton, de charmante globetrotter Roy, besluit na jaren zijn oude vrienden op te zoeken met zijn Harley. Tot groeiende ergernis van Ton weet Roy in mum van tijd de hele familie om zijn vinger te winden, Aaf voo...

01-06-2013 20:01

Aaf "Aflevering 12"

Aaf - Aaf "Aflevering 12"

Ton en Johanna willen op huwelijksreis, maar waarheen? Ze zijn al zolang niet weggeweest. Volgens Jacky komt dat doordat Aaf niet weg wil, want de wereld en zeker het gezin valt uit elkaar zonder haar. Aaf wil wel, maar vindt Ton onromantis...

25-05-2013 20:00

Aaf "Aflevering 11"

Aaf - Aaf "Aflevering 11"

Het is slecht weer. De kinderen willen niet naar school, maar moeten toch. Ook speelt het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd. Op het werk blijkt dat Anita niet echt lekker in haar vel zit vanwege een verbroken relatie en als ze Aaf...

18-05-2013 20:01

Aaf "Aflevering 10"

Aaf - Aaf "Aflevering 10"

Een zwerver belt aan bij het huis van Aaf en Ton. Als hij in de keuken zijn pillen wil innemen, valt hij dood neer aan de keukentafel. De lijkschouwer staat op de golfbaan en de dienstdoende, opgeroepen agent moet alles volgens de regels do...

11-05-2013 20:01

Aaf "Aflevering 9"

Aaf - Aaf "Aflevering 9"

De ouders van Farouk komen eten. Aaf heeft ze uitgenodigd, maar het blijkt dat de ouders van Farouk niet echt van het bestaan van Marie op de hoogte zijn. Dan blijken ze ook nog eens traditionele Marokkanen te zijn, die geen woord Nederland...

04-05-2013 20:10

Aaf "Aflevering 8"

Aaf - Aaf "Aflevering 8"

Opa Ron komt langs. Vader Ron en zoon Ton hebben een heel moeizame relatie, hoewel het een toffe opa is. De kinderen zijn gek op hem, maar tussen vader en zoon botert het niet. Ton koopt de lievelingsdrank van zijn vader en hoopt op een nor...

27-04-2013 20:02

Aflevering 7

Aaf - Aflevering 7

Aaf moet overwerken. Er is iets misgegaan bij het callcenter en iedereen werkt tot laat. Ton heeft het op dat moment ook vrij druk en dat zorgt voor problemen. Aaf draagt Marie via de telefoon op een aantal taken in het huishouden over te n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 24-01-2015 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord