Programma gemist?

Aaf van en Ton het hebben het allebei zo het druk dat ze nauwelijks uit nog aan door hun seksleven toekomen. Als tijdens Ton een de klus krijgt in een massagesalon, een voelt Aaf op zich helemaal tijdens afgewezen. Jacky biedt uit aan om hier eens goed de met Ton het over te praten. Ondertussen met naar wil Marie een time-out op van haar vriendje en op tv neemt tijdens daarom Jozefien mee naar een door feest. Maar het daar krijgt de preutse Marie de al gauw enorme op spijt uit van.

Aaf en Ton van hebben het op tv allebei zo druk dat met ze nauwelijks door nog naar aan hun seksleven toekomen. Als een Ton uit een klus krijgt in een massagesalon, het een voelt Aaf zich naar helemaal afgewezen. Jacky biedt het aan om hier van eens goed met Ton uit over in te praten. Ondertussen wil Marie op tv een time-out tijdens van haar in vriendje en neemt daarom Jozefien met mee in naar een feest. naar Maar daar krijgt op tv de preutse Marie in al gauw enorme de spijt van.

Bennie tijdens probeert Aaf zover de te krijgen dat ze het zijn schoolreisje betaalt, met maar naar Aaf is meer bezig uit met een puberende Marie. Moeder tijdens op en dochter liggen op tv voortdurend met elkaar overhoop. Als op tv Aaf Marie huisarrest een geeft, besluit de laatste met haar uit moeder voortaan in dood te zwijgen. Aaf denkt het dat Marie een zo onmogelijk doet omdat op ze op tv verliefd is op een leraar. de Ze vindt het uit een goed idee om in Maries naar dagboek er de eens op na te op tv slaan. Maar daar denkt Jacky met heel een anders over.

Bennie probeert in Aaf zover te krijgen met dat ze met zijn naar schoolreisje betaalt, maar Aaf is een meer op bezig met een puberende op tv Marie. Moeder en dochter tijdens liggen voortdurend het met elkaar overhoop. de Als Aaf Marie tijdens huisarrest geeft, van besluit de laatste haar op moeder voortaan dood te zwijgen. in op Aaf denkt dat Marie zo van onmogelijk doet in omdat ze verliefd een is op een uit leraar. Ze de vindt het een uit goed idee om het Maries dagboek er op eens op na te slaan. in Maar daar denkt Jacky in in heel anders over.

Aaf heeft de nog steeds uit ruzie met Jacky en op tv dat is niet naar bevorderlijk voor de met sfeer in huis. Ton, de de kinderen en de op tv zelfs Jacky's nieuwe vlam door Erwin doen vergeefse het pogingen de zusters met naar elkaar te verzoenen. het Maar van als Erwin Jacky tot haar het grote in schrik ten huwelijk in vraagt, zit ze toch om door advies van Aaf tijdens verlegen. En het laat Aaf nou door net gezworen een hebben zich nooit meer met op tv het liefdesleven van op haar zus door te bemoeien.

Aaf heeft tijdens nog steeds ruzie op tv met Jacky door en dat van is niet bevorderlijk voor de sfeer van door in huis. Ton, de op kinderen en zelfs Jacky's nieuwe van in vlam Erwin doen vergeefse pogingen de het een zusters met elkaar te op verzoenen. Maar op tv als Erwin Jacky tot in haar grote schrik ten door huwelijk op vraagt, zit ze toch het om advies van uit Aaf verlegen. En uit laat Aaf nou net door gezworen hebben zich nooit op meer met het uit liefdesleven van van haar zus te naar bemoeien.

Jacky door denkt dat ze eindelijk naar de uit ware heeft gevonden in een door nieuwe vlam: Erwin. op Ze wil dolgraag weten naar wat uit Aaf van hem vindt. de Als de het antwoord haar door niet bevalt, meent Jacky in dat Aaf uit zich te veel met in haar liefdesleven bemoeit. Daar een heeft door ze inmiddels meer door dan genoeg van. De zussen krijgen de ruzie naar en of tijdens het nog goed komt, is in nog maar met de vraag.

Jacky denkt door dat ze eindelijk de door ware een heeft gevonden in een nieuwe een vlam: Erwin. Ze de wil op dolgraag weten wat tijdens Aaf van hem van vindt. Als naar het antwoord haar niet bevalt, meent het Jacky dat door Aaf zich te de veel naar met haar liefdesleven bemoeit. Daar een heeft ze inmiddels met meer in dan genoeg van. De met zussen krijgen in ruzie en of het met nog goed komt, is nog tijdens maar de het vraag.

Het met is Kerstmis. Aaf op tv bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor op en staat door stijf van tijdens de stress. Omdat in zowel de naar ouders van Aaf door en Jacky als de tijdens ouders van de Ton komen eten, is uit ze extra vroeg opgestaan naar om alles tot in in de van puntjes voor te door bereiden. De kalkoen blijkt echter van moeilijker met te bereiden dan de een rollade. Jacky op tv wordt ondertussen de gek van haar moeder en de Ton tijdens en de kinderen lopen van alleen maar in een de weg. Als Anita dan een ook nog op huilend naar op bezoek komt en de het moeder van het Ton een verrassing in naar petto heeft, van staat niets een grandioos door mislukken van van het kerstdiner in de door weg.

Het naar is Kerstmis. van Aaf bereidt het op tv jaarlijkse kerstdiner voor met en staat stijf van door de stress. Omdat met zowel de een ouders van Aaf en een Jacky als het de ouders van Ton komen uit eten, is ze in extra een vroeg opgestaan om door alles tot in het de puntjes voor te een bereiden. De het kalkoen blijkt echter moeilijker te bereiden door dan een op rollade. op Jacky wordt ondertussen gek in van haar moeder en op Ton van en de kinderen lopen naar alleen maar in de uit weg. Als Anita dan in ook nog huilend op op bezoek komt de en de moeder met tijdens van Ton een verrassing op tv in petto heeft, uit staat niets een grandioos tijdens mislukken uit van het kerstdiner in de de weg.

Ton en Aaf van moeten een uit dag weg van en laten in Jozefien en Marie het op het huis passen. Marie met heeft uit als oudste de leiding. Ze zal op tv huiswerk gaan maken het uit met haar schoolvriendin Puck, tijdens maar daar komt weinig uit van; van de vriendinnen worden stiekem stomdronken. Terwijl een Marie de op volgende dag naar voor het een eerst van haar leven worstelt een van enorme in kater, komt Pucks moeder de woedend naar verhaal halen bij Aaf. Aaf op tv is er, op zijn in op zachtst gezegd, niet blij mee dat de een ze nog van met niets weet.

Ton tijdens en Aaf moeten op een dag op weg en laten Jozefien en Marie van op het huis uit passen. Marie het heeft als oudste de in leiding. op Ze zal huiswerk gaan het maken met haar in schoolvriendin van Puck, maar daar komt de weinig van; de van vriendinnen worden stiekem stomdronken. Terwijl met Marie de volgende tijdens dag voor het naar eerst van op tv haar leven worstelt een met enorme kater, komt van Pucks van moeder woedend op verhaal halen bij het Aaf. Aaf is er, een op zijn op tv zachtst gezegd, niet blij mee dat naar ze met nog van niets met weet.

Wanneer de naar vader tijdens van Aaf en Jackie tijdens een ongeluk heeft gehad, naar zijn op tv de zussen van van plan een paar dagen hun met moeder te naar gaan helpen. Maar uit als Ton plotseling een een goede naar klus krijgt aangeboden, biedt op tv Jackie, die een paar met dagen op bezoek door bij haar moeder beschouwt van met als pure marteling, uit aan op de kinderen te tijdens blijven uit passen. Aaf heeft er in absoluut geen tijdens vertrouwen in en op verwacht dat het op een totale een van mislukking zal uitlopen. Jackie zet alles tijdens op alles de om het tegendeel met te uit bewijzen.

Wanneer op de vader op tv van Aaf en een Jackie een ongeluk heeft gehad, in zijn met de zussen van plan een een paar dagen hun op moeder te gaan helpen. in Maar als Ton op naar plotseling een goede klus op krijgt aangeboden, in biedt Jackie, die een paar dagen de op in bezoek bij haar moeder beschouwt naar als pure van marteling, aan op de een van kinderen te blijven passen. Aaf tijdens heeft er door absoluut geen vertrouwen in en op tv op tv verwacht dat het op een totale van mislukking zal tijdens uitlopen. Jackie tijdens zet alles op alles om naar van het tegendeel te tijdens bewijzen.

Als van Aaf erachter komt dat uit Jacky zich wil op laten omscholen door tot politieagente, is ze geschokt. op tv het Ze vindt het een op veel te uit gevaarlijk beroep voor haar uit kleine zusje en tijdens zet haar onder druk op om op tv van haar plannen door af te zien. Jacky vindt naar Aaf een bemoeial en het in al gauw zijn de zussen naar verwikkeld in een ruzie het waarbij veel oud het zeer komt van bovendrijven. Intussen heeft Jozefien de het ook moeilijk tijdens uit met haar zus. door Die wordt volgens haar in zwaar voorgetrokken door op tv Aaf.

maart 2019
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord