Programma gemist?

Aaf en Ton op tv hebben op tv het allebei zo druk dat met tijdens ze nauwelijks nog aan naar hun seksleven op tv toekomen. Als Ton een klus krijgt naar in een massagesalon, door voelt Aaf zich op tv helemaal van afgewezen. Jacky biedt aan om uit hier eens goed naar met Ton over van te praten. Ondertussen tijdens wil tijdens Marie een het time-out van haar vriendje en naar neemt daarom naar Jozefien mee van naar een feest. van Maar daar krijgt de preutse op tv Marie al gauw het enorme het spijt van.

Aaf van en Ton hebben het van allebei in zo druk dat ze nauwelijks nog in aan hun op seksleven een toekomen. Als Ton het een klus krijgt met in een massagesalon, voelt Aaf een zich helemaal afgewezen. naar Jacky biedt aan van om hier naar eens goed met Ton het over te door praten. Ondertussen het wil Marie een van time-out van haar de vriendje en neemt daarom Jozefien op tv mee naar het een feest. Maar daar krijgt een op tv de preutse Marie met al gauw enorme spijt op van.

Bennie probeert door Aaf zover te op krijgen dat ze op tv zijn schoolreisje betaalt, maar een het Aaf is meer bezig met een uit puberende Marie. Moeder de en dochter liggen van in voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf op tv door Marie huisarrest geeft, besluit de laatste van haar moeder de voortaan dood te op tv zwijgen. Aaf denkt dat op Marie zo met onmogelijk naar doet omdat ze verliefd is door op een leraar. Ze het vindt het een een door goed idee om Maries een dagboek er tijdens eens op na op tv te slaan. Maar in daar denkt Jacky heel anders op over.

Bennie tijdens probeert Aaf zover te krijgen het dat ze zijn uit met schoolreisje betaalt, maar Aaf is de meer bezig met een een door puberende Marie. Moeder en dochter liggen met voortdurend een met elkaar overhoop. door Als Aaf Marie huisarrest geeft, tijdens besluit de de laatste van haar moeder voortaan dood te zwijgen. uit Aaf de denkt dat op Marie zo onmogelijk doet omdat ze het in verliefd is op een leraar. Ze naar vindt met het een goed idee uit om Maries dagboek er op naar eens op na naar te slaan. Maar daar denkt Jacky op tv een heel anders over.

Aaf tijdens heeft nog steeds ruzie met van Jacky de en dat is niet een bevorderlijk voor de door sfeer in tijdens huis. Ton, de kinderen de en zelfs op Jacky's nieuwe vlam Erwin van doen vergeefse op pogingen de zusters uit met elkaar te door verzoenen. Maar als de Erwin Jacky tot haar grote met schrik ten op huwelijk vraagt, zit ze naar toch om advies de van Aaf op tv verlegen. En met laat Aaf nou uit net gezworen hebben op tv zich nooit meer met naar het liefdesleven van het haar naar zus te bemoeien.

Aaf in heeft nog steeds op ruzie met op tv Jacky en dat de is niet bevorderlijk op voor de sfeer in van huis. Ton, de kinderen op tv en zelfs op Jacky's nieuwe met vlam Erwin doen vergeefse op pogingen de uit zusters met elkaar te uit verzoenen. Maar als het Erwin Jacky tot het haar grote tijdens schrik ten huwelijk vraagt, zit met ze toch door om advies van Aaf tijdens verlegen. En laat op tv Aaf nou in net gezworen hebben zich nooit door meer met naar het liefdesleven van haar op tv zus een te bemoeien.

Jacky denkt in dat ze eindelijk een de ware heeft gevonden op in een met nieuwe naar vlam: Erwin. Ze wil dolgraag op tv weten wat Aaf van van op tv hem vindt. Als het antwoord haar van van niet bevalt, meent Jacky dat Aaf tijdens zich te veel naar het met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft op tv ze inmiddels naar meer dan genoeg in van. De zussen krijgen een ruzie en van of het nog een goed komt, is een nog maar de de vraag.

Jacky denkt op tv dat uit ze eindelijk de ware heeft het gevonden op in een nieuwe uit vlam: Erwin. Ze wil dolgraag van weten wat Aaf van op hem het vindt. Als het op antwoord haar niet het bevalt, meent tijdens Jacky dat Aaf met zich te veel met haar liefdesleven de door bemoeit. Daar heeft ze inmiddels op tv meer dan genoeg de van. De van zussen krijgen ruzie en of tijdens het het nog goed komt, een is nog een maar de vraag.

Het is Kerstmis. door Aaf bereidt uit het jaarlijkse in kerstdiner voor en naar staat stijf van door de stress. Omdat zowel uit de ouders tijdens van Aaf en het Jacky als de ouders het van Ton komen in eten, tijdens is ze extra vroeg met opgestaan om door alles tot in de puntjes voor op een te bereiden. De naar kalkoen blijkt echter moeilijker te tijdens bereiden dan op tv een rollade. Jacky tijdens wordt ondertussen gek in van haar moeder en Ton op en de kinderen de lopen alleen een maar in het de weg. Als Anita van dan ook nog door huilend het op bezoek komt een en de moeder van Ton een het verrassing in een petto heeft, op staat niets tijdens een grandioos mislukken van op het kerstdiner in de tijdens weg.

Het met is Kerstmis. tijdens Aaf bereidt het jaarlijkse op kerstdiner voor en een staat stijf het van de stress. Omdat zowel de uit naar ouders van Aaf en Jacky op als op tv de ouders van Ton komen op tv eten, is een ze extra een vroeg opgestaan om door alles tot in de puntjes voor tijdens te bereiden. op tv De kalkoen met blijkt echter moeilijker op tv te bereiden dan een rollade. naar Jacky wordt ondertussen tijdens het gek van haar moeder op en Ton van en de kinderen lopen door alleen maar de in de weg. naar Als Anita dan ook nog huilend met op bezoek komt de een en de moeder een van Ton een verrassing in petto in heeft, tijdens staat niets een grandioos mislukken uit van het kerstdiner tijdens in met de weg.

Ton op en Aaf moeten een op dag weg en door laten Jozefien en met Marie in op het huis passen. in Marie heeft als oudste de de leiding. naar Ze zal huiswerk gaan maken in met haar schoolvriendin het Puck, maar daar in komt met weinig van; in de vriendinnen worden tijdens stiekem stomdronken. Terwijl Marie de een volgende dag voor het naar eerst het van haar leven worstelt het een enorme de kater, komt naar Pucks moeder woedend verhaal een halen bij Aaf. Aaf op is een er, op zijn zachtst gezegd, tijdens niet blij een mee dat het ze nog van niets het weet.

Ton en op Aaf moeten op tv een dag weg en laten het op Jozefien en Marie op het tijdens huis het passen. Marie heeft als oudste de van leiding. de Ze zal huiswerk het gaan maken met haar uit schoolvriendin Puck, naar maar daar door komt weinig van; uit de vriendinnen worden stiekem een stomdronken. Terwijl Marie in de volgende dag het voor het eerst het van haar leven worstelt een uit op tv enorme kater, komt Pucks moeder woedend in verhaal door halen bij tijdens Aaf. Aaf is van er, op zijn zachtst gezegd, niet in het blij mee dat de ze nog van niets door weet.

Wanneer de in vader van Aaf op tv en Jackie een ongeluk uit in heeft gehad, zijn de zussen op tv van plan een paar de dagen hun in moeder tijdens te gaan helpen. Maar als Ton uit plotseling een naar goede klus krijgt de aangeboden, biedt Jackie, van die een paar dagen naar op tijdens bezoek bij op haar moeder beschouwt als pure marteling, in aan op de met kinderen te op tv blijven passen. Aaf heeft van er absoluut op geen in vertrouwen in en verwacht dat het een op het een totale mislukking zal uitlopen. tijdens door Jackie zet alles op alles om tijdens het tegendeel te de met bewijzen.

Wanneer de van vader van Aaf en uit het Jackie een ongeluk met heeft gehad, zijn naar de zussen van plan een paar met dagen naar hun moeder te gaan helpen. uit de Maar als Ton plotseling een goede een klus krijgt tijdens aangeboden, biedt Jackie, die de een naar paar dagen op een bezoek bij haar moeder beschouwt op tv als een pure marteling, aan van op de kinderen te blijven de passen. Aaf het heeft er absoluut geen het de vertrouwen in en met verwacht dat het op een totale uit tijdens mislukking zal uitlopen. Jackie zet in alles het op alles om het uit tegendeel te in bewijzen.

Als door Aaf erachter op komt dat Jacky uit zich wil laten omscholen tot politieagente, naar is ze de geschokt. Ze vindt het op tv tijdens een veel te gevaarlijk beroep op voor van haar kleine zusje een en zet haar onder druk de om van haar tijdens plannen af te een zien. door Jacky vindt Aaf een bemoeial naar en al uit gauw zijn de zussen verwikkeld naar in een uit ruzie waarbij veel oud met zeer komt bovendrijven. van door Intussen heeft Jozefien het ook op moeilijk met haar zus. tijdens de Die wordt volgens haar zwaar het voorgetrokken door in Aaf.

november 2020
11-03-2019 15:31

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

09-03-2019 23:30

Afl. 10

Aaf - Afl. 10

Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wi...

04-03-2019 15:29

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

02-03-2019 23:26

Afl. 9

Aaf - Afl. 9

Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder ...

25-02-2019 15:29

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

23-02-2019 23:30

Afl. 8

Aaf - Afl. 8

Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schr...

18-02-2019 15:25

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

16-02-2019 23:27

Afl. 6

Aaf - Afl. 6

Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt. Als het antwoord haar niet bevalt, meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inm...

11-02-2019 15:33

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

09-02-2019 23:23

Afl. 7

Aaf - Afl. 7

Het is Kerstmis. Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jacky als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De k...

04-02-2019 15:34

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

02-02-2019 23:27

Afl. 5

Aaf - Afl. 5

Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Jozefien en Marie op het huis passen. Marie heeft als oudste de leiding. Ze zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van; de vriendinnen worden stiekem stomdronken. T...

28-01-2019 15:40

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

26-01-2019 23:31

Afl. 4

Aaf - Afl. 4

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek bij haar moed...

21-01-2019 15:32

Afl. 3

Aaf - Afl. 3

Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeia...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij Aaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aaf gemist

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-03-2019 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!