Programma gemist?

Telefilm door Dylan lijkt met een doodnormale, lastige puber. de Hij heeft de twee moeders, die na tijdens een vervelend incident naar blij zijn dat de van biologische de vader Sjors weer eens van uit zich laat door horen.

juli 2021
16-03-2013 20:20

Aflevering van zaterdag 16 maart 2013

20 leugens - Aflevering van zaterdag 16 maart 2013

Telefilm Dylan lijkt een doodnormale, lastige puber. Hij heeft twee moeders, die na een vervelend incident blij zijn dat de biologische vader Sjors weer eens van zich laat horen.

20 leugens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 20 leugens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 20 leugens bij 20 leugens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 20 leugens. Heb je een uitzending van 20 leugens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

20 leugens gemist

4 ouders en een scharrelei,20 leugens, 4 ouders en een scharrelei

Uitzending gemist van 20 leugens? Hier kun je alle uitzendingen van 20 leugens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2013 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!