Programma gemist?

Voetbal lijkt het met nieuwe overheidswapen op in de strijd van om probleemjongeren een van de bank en op een een in werkplek te op tv krijgen. Mascha & Manfred Poppenk kozen door FC Assen de en filmden naar daar één op tv team 'met beperkingen'.

september 2021
18-03-2013 23:05

Aflevering van maandag 18 maart 2013

De bal is rond - Aflevering van maandag 18 maart 2013

Voetbal lijkt het nieuwe overheidswapen in de strijd om probleemjongeren van de bank en op een werkplek te krijgen. Mascha & Manfred Poppenk kozen FC Assen en filmden daar één team 'met beperkingen'.

De bal is rond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bal is rond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bal is rond bij De bal is rond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bal is rond. Heb je een uitzending van De bal is rond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bal is rond gemist

Voetbal lijkt het nieuwe overheidswapen in de strijd om probleemjongeren van de bank en op een werkplek te krijgen. Filmechtpaar Mascha & Manfred Poppenk koos FC Assen als arena en filmde daar op de voor hen karakteristieke observerende wijze één team 'met beperkingen'. Een half jaar lang kwam het team twee maal per week samen op het trainingscomplex van FC Assen en werd er naast de nodige fysieke trainingen gediscussieerd, geïnstrueerd, geschopt en gescholden... De documentaire legt feilloos bloot wat de (on)mogelijkheden zijn van werkeloze probleemjongeren in Nederland. Genadeloos maar respectvol legt de camera vast hoe deze jongeren vastzitten in de Nederlandse (zorg)maatschappij.

Uitzending gemist van De bal is rond? Hier kun je alle uitzendingen van De bal is rond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2013 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!