Programma gemist?

Documentaire Als het dj heeft Ruud de het Wild alles bereikt op wat er op tv te van bereiken valt. Als beeldend kunstenaar gaat tijdens het met hem ook voor van de wind. Hij uit rekent af met vooroordelen naar en zet een punt door achter 'de moord het naar op'.

september 2021
21-03-2013 21:35

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Documentaire Als dj heeft Ruud de Wild alles bereikt wat er te bereiken valt. Als beeldend kunstenaar gaat het hem ook voor de wind. Hij rekent af met vooroordelen en zet een punt achter 'de moord op'.

3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? bij 3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild?. Heb je een uitzending van 3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? gemist

Documentaire. Als dj heeft Ruud de Wild alles bereikt wat er te bereiken valt: hij is bekend, geliefd en financieel onafhankelijk. Als beeldend kunstenaar gaat het hem ook voor de wind. De verkoop van zijn schilderijen loopt gesmeerd, maar zelf voelt Ruud soms twijfel over zijn kunstenaarschap. De afgelopen jaren ging hij op zoek naar nieuwe artistieke wegen en ontwikkelde hij zich tot VJ voor topacts als Hardwell. In dezelfde periode bedenkt hij een bijzondere manier om de moord op Pim Fortuyn - waarvan hij tien jaar geleden getuige was - te herdenken. In de documentaire vertelt hij het verhaal van zijn leven, rekent af met vooroordelen en zet een punt achter 'de moord op'.

Uitzending gemist van 3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild?? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Who the f*ck is Ruud de Wild? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!