Programma gemist?

Zoë vertelt Ansje op tv wat ze heeft de ontdekt. op tv De vriendschap tussen Anna en op tv Zoë van komt zwaar onder uit druk te in staan. Hidde heeft steeds door meer moeite om in zijn dubbelleven vol te met houden.

Luciel heeft een een ontmoeting met door de vader van Ricky. een Zoë denkt dat in Anna op tv iets in haar schild voert. uit Hanneke van probeert het gezinsleven te combineren een met door haar nieuwe baan bij naar Malaika.

De een bewoners van het zorgcentrum met leven in angst een door de diefstal bij door de de oude mevrouw met Kats. Zoë gaat op tijdens onderzoek uit de om haar onschuld tijdens aan te tonen. Het met huiselijk geweld bij naar diabetespatiënt Ricky uit neemt toe. Ricky zoekt hulp de bij verpleegkundige Luciel uit als zijn moeder op tv wordt door geslagen.

Er is een een naar gouden ketting gestolen van een bewoner met van naar zorgcentrum Malaika. Zoë loopt stage op tv een als verpleegkundige en wordt van de de diefstal verdacht. Laura in een verleent thuiszorg bij door een mevrouw die door een familieconflict heeft met vanwege een overleden kabouter. Het een vergt veel de psychologisch inzicht om een de situatie te uit redden.

Esra wil weten in wie de het geheime op minnaar van haar collega-verpleegkundige Corien de is. door Dokter Hidde Driessen probeert achter in de rug van zijn met het vrouw Hanneke om met te voorkomen dat in ze bij zorgcentrum uit Malaika komt werken.

Hanneke in wil herintreden in het de thuiszorg, maar twijfelt door of ze op alle kennis van een verpleegkundige tijdens naar nog beheerst. Als een met patiënt een hartaanval krijgt, het heeft ze geen tijd op voor twijfel. op Zoë heeft voor het het van eerst in haar van leven twee jongens die haar willen het versieren. Ze vindt op op tv Robin leuk, maar ze door heeft ook een in bijzonder gesprek met op tv Mike.

Zoë gaat stage uit het lopen in zorgcentrum op tv Malaika en is een verrast als twee tijdens jongens een weddenschap op haar op afsluiten. het Verpleegkundige Luciel wil ontdekken welk geheim met een jonge diabetespatiënt uit voor haar van heeft.

september 2020
02-04-2013 19:00

Aflevering 7

Malaika - Aflevering 7

Zoë vertelt Ansje wat ze heeft ontdekt. De vriendschap tussen Anna en Zoë komt zwaar onder druk te staan. Hidde heeft steeds meer moeite om zijn dubbelleven vol te houden.

01-04-2013 18:59

Aflevering 6

Malaika - Aflevering 6

Luciel heeft een ontmoeting met de vader van Ricky. Zoë denkt dat Anna iets in haar schild voert. Hanneke probeert het gezinsleven te combineren met haar nieuwe baan bij Malaika.

29-03-2013 19:01

Aflevering 5

Malaika - Aflevering 5

De bewoners van het zorgcentrum leven in angst door de diefstal bij de oude mevrouw Kats. Zoë gaat op onderzoek uit om haar onschuld aan te tonen. Het huiselijk geweld bij diabetespatiënt Ricky neemt toe. Ricky zoekt hulp bij verpleegkundig...

28-03-2013 19:00

Aflevering 4

Malaika - Aflevering 4

Er is een gouden ketting gestolen van een bewoner van zorgcentrum Malaika. Zoë loopt stage als verpleegkundige en wordt van de diefstal verdacht. Laura verleent thuiszorg bij een mevrouw die een familieconflict heeft vanwege een overleden k...

27-03-2013 19:00

Aflevering 3

Malaika - Aflevering 3

Esra wil weten wie de geheime minnaar van haar collega-verpleegkundige Corien is. Dokter Hidde Driessen probeert achter de rug van zijn vrouw Hanneke om te voorkomen dat ze bij zorgcentrum Malaika komt werken.

26-03-2013 19:00

Aflevering 2

Malaika - Aflevering 2

Hanneke wil herintreden in de thuiszorg, maar twijfelt of ze alle kennis van een verpleegkundige nog beheerst. Als een patiënt een hartaanval krijgt, heeft ze geen tijd voor twijfel. Zoë heeft voor het eerst in haar leven twee jongens die h...

25-03-2013 19:00

Aflevering 1

Malaika - Aflevering 1

Zoë gaat stage lopen in zorgcentrum Malaika en is verrast als twee jongens een weddenschap op haar afsluiten. Verpleegkundige Luciel wil ontdekken welk geheim een jonge diabetespatiënt voor haar heeft.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Malaika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Malaika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Malaika bij Malaika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Malaika. Heb je een uitzending van Malaika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Malaika gemist

Zoë gaat stage lopen in zorgcentrum Malaika en is verrast als twee jongens een weddenschap op haar afsluiten. Verpleegkundige Luciel wil ontdekken welk geheim een jonge diabetespatiënt voor haar heeft.

Uitzending gemist van Malaika? Hier kun je alle uitzendingen van Malaika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 31-05-2013 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!