Programma gemist?

Zoë het vertelt Ansje wat ze heeft door een ontdekt. De vriendschap tussen Anna door en Zoë de komt zwaar onder druk te in het staan. Hidde heeft het steeds meer moeite om zijn het dubbelleven vol de te houden.

Luciel heeft in een ontmoeting met de van op vader van Ricky. Zoë tijdens denkt dat Anna iets uit in haar schild voert. de Hanneke in probeert het in gezinsleven te combineren het met haar nieuwe baan bij op Malaika.

De op bewoners van het op tv zorgcentrum leven naar in angst door de diefstal in bij op de oude mevrouw Kats. Zoë gaat door een op onderzoek uit om haar onschuld van door aan te tonen. Het naar huiselijk geweld door bij diabetespatiënt Ricky neemt een toe. Ricky zoekt hulp in bij verpleegkundige Luciel als een zijn een moeder wordt in geslagen.

Er op is een gouden ketting het gestolen met van een bewoner van zorgcentrum Malaika. uit Zoë loopt in stage als verpleegkundige een en wordt van van de het diefstal verdacht. Laura verleent thuiszorg in bij een mevrouw die op tv een het familieconflict heeft vanwege een overleden een kabouter. de Het vergt veel psychologisch van inzicht om de situatie door te met redden.

Esra wil de weten wie de geheime met op tv minnaar van haar met collega-verpleegkundige Corien is. het Dokter Hidde Driessen probeert achter het de rug van naar zijn vrouw Hanneke tijdens om van te voorkomen dat ze op tv bij zorgcentrum Malaika het komt werken.

Hanneke het wil herintreden in de de thuiszorg, in maar twijfelt of ze op alle kennis van naar een verpleegkundige nog beheerst. met Als een patiënt door een hartaanval krijgt, heeft met ze geen de tijd voor twijfel. op tv Zoë heeft voor het door eerst in haar uit van leven twee jongens die haar willen de versieren. Ze vindt het Robin leuk, maar van tijdens ze heeft ook de een bijzonder gesprek met in Mike.

Zoë tijdens gaat stage op lopen in zorgcentrum Malaika en is met verrast als twee op jongens een weddenschap het op op tv haar afsluiten. Verpleegkundige Luciel wil in ontdekken welk geheim met een een jonge diabetespatiënt voor haar door heeft.

november 2019
02-04-2013 19:00

Aflevering 7

Malaika - Aflevering 7

Zoë vertelt Ansje wat ze heeft ontdekt. De vriendschap tussen Anna en Zoë komt zwaar onder druk te staan. Hidde heeft steeds meer moeite om zijn dubbelleven vol te houden.

01-04-2013 18:59

Aflevering 6

Malaika - Aflevering 6

Luciel heeft een ontmoeting met de vader van Ricky. Zoë denkt dat Anna iets in haar schild voert. Hanneke probeert het gezinsleven te combineren met haar nieuwe baan bij Malaika.

29-03-2013 19:01

Aflevering 5

Malaika - Aflevering 5

De bewoners van het zorgcentrum leven in angst door de diefstal bij de oude mevrouw Kats. Zoë gaat op onderzoek uit om haar onschuld aan te tonen. Het huiselijk geweld bij diabetespatiënt Ricky neemt toe. Ricky zoekt hulp bij verpleegkundig...

28-03-2013 19:00

Aflevering 4

Malaika - Aflevering 4

Er is een gouden ketting gestolen van een bewoner van zorgcentrum Malaika. Zoë loopt stage als verpleegkundige en wordt van de diefstal verdacht. Laura verleent thuiszorg bij een mevrouw die een familieconflict heeft vanwege een overleden k...

27-03-2013 19:00

Aflevering 3

Malaika - Aflevering 3

Esra wil weten wie de geheime minnaar van haar collega-verpleegkundige Corien is. Dokter Hidde Driessen probeert achter de rug van zijn vrouw Hanneke om te voorkomen dat ze bij zorgcentrum Malaika komt werken.

26-03-2013 19:00

Aflevering 2

Malaika - Aflevering 2

Hanneke wil herintreden in de thuiszorg, maar twijfelt of ze alle kennis van een verpleegkundige nog beheerst. Als een patiënt een hartaanval krijgt, heeft ze geen tijd voor twijfel. Zoë heeft voor het eerst in haar leven twee jongens die h...

25-03-2013 19:00

Aflevering 1

Malaika - Aflevering 1

Zoë gaat stage lopen in zorgcentrum Malaika en is verrast als twee jongens een weddenschap op haar afsluiten. Verpleegkundige Luciel wil ontdekken welk geheim een jonge diabetespatiënt voor haar heeft.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Malaika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Malaika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Malaika bij Malaika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Malaika. Heb je een uitzending van Malaika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Malaika gemist

Zoë gaat stage lopen in zorgcentrum Malaika en is verrast als twee jongens een weddenschap op haar afsluiten. Verpleegkundige Luciel wil ontdekken welk geheim een jonge diabetespatiënt voor haar heeft.

Uitzending gemist van Malaika? Hier kun je alle uitzendingen van Malaika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 31-05-2013 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!