Programma gemist?

Velen bezoeken de jaarlijks de uitvoeringen van in de door Matthäus Passion van Bach op tv die op tv door het hele land gegeven op tv worden. Nu is er in een het bijzonder project tot tijdens stand gekomen: de Matteüs tijdens Passie.

juni 2021
29-03-2013 12:00

Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

De Mattheüs Passie - Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Velen bezoeken jaarlijks de uitvoeringen van de Matthäus Passion van Bach die door het hele land gegeven worden. Nu is er een bijzonder project tot stand gekomen: de Matteüs Passie.

De Mattheüs Passie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mattheüs Passie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mattheüs Passie bij De Mattheüs Passie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mattheüs Passie. Heb je een uitzending van De Mattheüs Passie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mattheüs Passie gemist

Velen bezoeken jaarlijks de uitvoeringen van de Matthäus Passion van Bach die door het hele land gegeven worden. Nu is er een bijzonder project tot stand gekomen: de Matteüs Passie, een goed zingbare, poëtische en brontekstgetrouwe vertaling. Het Christelijk Literair Overleg liet in 2011 ter ere van zijn vijftienjarig bestaan het werk vertalen door Ria Borkent. Pieter Jan Leusink hielp om tekst en muziek tot een zorgvuldige eenheid te smeden.

Uitzending gemist van De Mattheüs Passie? Hier kun je alle uitzendingen van De Mattheüs Passie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-03-2013 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!