Programma gemist?

Anneloor in zoemt in op zichzelf en van de roofbouw die uit in zij pleegt op haar eigen van lichaam en tijdens geest. Waar komen haar ambities uit toch vandaan? een Wie bepaalt er of het ze behoort door tot de het winners of naar losers?

september 2021
14-04-2013 14:00

Laten & doen

Doen & Laten - Laten & doen

Wat is de invloed van stress op onszelf en onze relaties? Hoeveel uren passen er in de dag van een werkende vrouw, een geliefde en een moeder van twee kinderen? Intiem en ongezouten neemt Anneloor van Heemstra de invloed van stress op haar ...

31-03-2013 14:00

Mannen vrouwen

Doen & Laten - Mannen vrouwen

Anneloor zoemt in op zichzelf en de roofbouw die zij pleegt op haar eigen lichaam en geest. Waar komen haar ambities toch vandaan? Wie bepaalt er of ze behoort tot de winners of losers?

Doen & Laten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doen & Laten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doen & Laten bij Doen & Laten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doen & Laten. Heb je een uitzending van Doen & Laten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doen & Laten gemist

Wat is de invloed van stress op onszelf en onze relaties? Hoeveel uren passen er in de dag van een werkende vrouw, een geliefde en een moeder van twee kinderen? Intiem en ongezouten neemt Anneloor van Heemstra de invloed van stress op haar dagelijks leven onder de loep. Haar ontdekkingstocht leidt langs vrienden, hoogleraren en boeddhisten.

Uitzending gemist van Doen & Laten? Hier kun je alle uitzendingen van Doen & Laten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-04-2013 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!