Programma gemist?

Beeldend de kunstenaar Willem Zijlstra ontwikkelde in een kunstproject op tv waarin hij in door drie passages terug gaat van naar de kern van het Pasen. Een op verhaal in dat hij vertelt in beeld, muziek in en door dans.

september 2021
01-04-2013 16:10

Aflevering van maandag 1 april 2013

Agnus Dei - Aflevering van maandag 1 april 2013

Beeldend kunstenaar Willem Zijlstra ontwikkelde een kunstproject waarin hij in drie passages terug gaat naar de kern van Pasen. Een verhaal dat hij vertelt in beeld, muziek en dans.

Agnus Dei gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Agnus Dei de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Agnus Dei bij Agnus Dei liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Agnus Dei. Heb je een uitzending van Agnus Dei gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Agnus Dei gemist

Agnus Dei is een korte film over een kunstproject van beeldend kunstenaar Willem Zijlstra. Hij ontwikkelde een kunstproject waarin hij in drie passages terug gaat naar de kern van Pasen. Een verhaal dat hij vertelt in beeld, muziek en dans. Het Schouwburgplein in Rotterdam, de Maasvlakte en de Broerekerk in Bolsward vormen achtereenvolgens het decor. Met medewerking van dansers van de Erasmus Dance Company en klassiek sopraan Ellen Schuring.

Uitzending gemist van Agnus Dei? Hier kun je alle uitzendingen van Agnus Dei kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-04-2013 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!