Programma gemist?

21:00,Documentaire in Velen zijn geroepen, slechts uit weinigen uitverkoren. Dat is door het motto van een uit de opleiding van Korps Mariniers, de uit grootste elite-eenheid in van het Nederlandse het leger.

Documentaire Velen naar zijn geroepen, slechts de weinigen uitverkoren. Dat op is het motto van met de opleiding de van op Korps Mariniers, de grootste elite-eenheid van uit het het Nederlandse leger.

oktober 2021
05-09-2013 21:00

Do 5 sep 2013

3Doc: De Uitverkorenen - Do 5 sep 2013

21:00,Documentaire Velen zijn geroepen, slechts weinigen uitverkoren. Dat is het motto van de opleiding van Korps Mariniers, de grootste elite-eenheid van het Nederlandse leger.

04-04-2013 21:00

Aflevering van donderdag 4 april 2013

3Doc: De Uitverkorenen - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Documentaire Velen zijn geroepen, slechts weinigen uitverkoren. Dat is het motto van de opleiding van Korps Mariniers, de grootste elite-eenheid van het Nederlandse leger.

3Doc: De Uitverkorenen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: De Uitverkorenen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: De Uitverkorenen bij 3Doc: De Uitverkorenen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: De Uitverkorenen. Heb je een uitzending van 3Doc: De Uitverkorenen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: De Uitverkorenen gemist

Documentaire. Velen zijn geroepen, slechts weinigen uitverkoren. Dat is het motto van de opleiding van Korps Mariniers, de grootste elite-eenheid van het Nederlandse leger. Ieder die de eindstreep haalt, moet in staat zijn zichzelf op te offeren voor een collega. Dus wil je marinier worden, dan moet je bewijzen dat je hard genoeg bent. Zodra instructeurs zwakte ruiken, storten ze zich als roofdieren op de prooi, want de groep is zo sterk als de zwakste schakel. Vooral tijdens loodzware oefeningen is de survival of the fittest genadeloos. Tijdens de negen maanden opleiding registreert de camera het proces van breekbaarheid tot breken of jezelf overwinnen. Tegelijkertijd bekruipt de kijker steeds meer de vraag: Zijn er nog wel nieuwe ijzervreters?

Uitzending gemist van 3Doc: De Uitverkorenen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: De Uitverkorenen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!