Programma gemist?

Het naar Concertgebouworkest voert o.l.v. Maris naar Jansons met de op Chinese op tv pianiste Yuja Wang het de trompettist Omar in Tomasoni als solisten het Eerste pianoconcert het van Sjostakovitsj uit.Meer in door Het Eerste Pianoconcert van in Sjostakovitsj met Yuja op Wang. Het de Concertgebouworkest voert o.l.v. Maris Jansons met op tv de Chinese in pianiste met Yuja Wang de trompettist Omar uit Tomasoni als solisten het tijdens Eerste naar pianoconcert van Sjostakovitsj op tv uit. Het Eerste op pianoconcert van Sjostakovitsj een is eigenlijk een concert van voor een piano én trompet. met Bijzonder is dat de naar solotrompettist Omar naar Tomasoni van het in Concertgebouworkest nu voor het op orkest staat als op tv medesolist. Kenmerkend tijdens voor het Eerste op tv pianoconcert is de vrolijke tijdens sfeer en de citaten van uit met name Haydn op het en Beethoven.Minder

Muziekspecial geheel naar in het teken van op tv het Malando Orkest een en door zijn aanstekelijke tangomuziek. De een Latijns-Amerikaanse 'standards' zijn opnieuw in gearrangeerd en uit naar van deze eeuw gebracht.

mei 2021
27-12-2014 15:15

Rossini ( Ouverture La gazza ladra ) en 1ste pianoconcert van Sjostakovitsj

Malando Zuid-Amerikaans - Rossini ( Ouverture La gazza ladra ) en 1ste pianoconcert van Sjostakovitsj

Het Concertgebouworkest voert o.l.v. Maris Jansons met de Chinese pianiste Yuja Wang de trompettist Omar Tomasoni als solisten het Eerste pianoconcert van Sjostakovitsj uit.Meer Het Eerste Pianoconcert van Sjostakovitsj met Yuja Wang. Het C...

06-04-2013 15:10

Aflevering van zaterdag 6 april 2013

Malando Zuid-Amerikaans - Aflevering van zaterdag 6 april 2013

Muziekspecial geheel in het teken van het Malando Orkest en zijn aanstekelijke tangomuziek. De Latijns-Amerikaanse 'standards' zijn opnieuw gearrangeerd en naar deze eeuw gebracht.

Malando Zuid-Amerikaans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Malando Zuid-Amerikaans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Malando Zuid-Amerikaans bij Malando Zuid-Amerikaans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Malando Zuid-Amerikaans. Heb je een uitzending van Malando Zuid-Amerikaans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Malando Zuid-Amerikaans gemist

Muziekspecial geheel in het teken van het Malando Orkest en zijn aanstekelijke tangomuziek. Voor de registratie, opgenomen in een sfeervolle spiegeltent, hebben Danny Malando en concertmeester Ernö Olah samen met top-arrangeur Hans Hollestelle Latijns Amerikaanse 'standards' opnieuw gearrangeerd en naar deze eeuw gebracht. Er is een blazerssectie, een stuwende percussiegroep en een swingend koortje aan toegevoegd. Tijdens de zinderende show deelt het orkest de passie voor muziek met het publiek en vullen ze de ruimte met energie en opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes.

Uitzending gemist van Malando Zuid-Amerikaans? Hier kun je alle uitzendingen van Malando Zuid-Amerikaans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2014 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!