Programma gemist?

Het Concertgebouworkest op tv voert o.l.v. Maris Jansons op uit met de Chinese pianiste Yuja op Wang de op trompettist Omar Tomasoni als met solisten het Eerste pianoconcert in van Sjostakovitsj uit.Meer de Het Eerste het Pianoconcert van van Sjostakovitsj met met Yuja Wang. Het Concertgebouworkest voert de o.l.v. uit Maris Jansons met de naar Chinese pianiste Yuja Wang van de naar trompettist Omar Tomasoni in als solisten het Eerste pianoconcert van met Sjostakovitsj uit. Het van Eerste pianoconcert van uit Sjostakovitsj een is eigenlijk in een concert voor piano de én trompet. Bijzonder uit is dat de met solotrompettist Omar Tomasoni van het de Concertgebouworkest nu voor naar een het orkest staat als uit medesolist. Kenmerkend voor het uit Eerste pianoconcert is de in vrolijke sfeer en door de citaten op tv van van met name Haydn in en Beethoven.Minder

Muziekspecial geheel in een het teken op tv van het Malando in Orkest en zijn aanstekelijke een op tangomuziek. De Latijns-Amerikaanse 'standards' zijn door opnieuw gearrangeerd en naar een tijdens deze eeuw gebracht.

januari 2021
27-12-2014 15:15

Rossini ( Ouverture La gazza ladra ) en 1ste pianoconcert van Sjostakovitsj

Malando Zuid-Amerikaans - Rossini ( Ouverture La gazza ladra ) en 1ste pianoconcert van Sjostakovitsj

Het Concertgebouworkest voert o.l.v. Maris Jansons met de Chinese pianiste Yuja Wang de trompettist Omar Tomasoni als solisten het Eerste pianoconcert van Sjostakovitsj uit.Meer Het Eerste Pianoconcert van Sjostakovitsj met Yuja Wang. Het C...

06-04-2013 15:10

Aflevering van zaterdag 6 april 2013

Malando Zuid-Amerikaans - Aflevering van zaterdag 6 april 2013

Muziekspecial geheel in het teken van het Malando Orkest en zijn aanstekelijke tangomuziek. De Latijns-Amerikaanse 'standards' zijn opnieuw gearrangeerd en naar deze eeuw gebracht.

Malando Zuid-Amerikaans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Malando Zuid-Amerikaans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Malando Zuid-Amerikaans bij Malando Zuid-Amerikaans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Malando Zuid-Amerikaans. Heb je een uitzending van Malando Zuid-Amerikaans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Malando Zuid-Amerikaans gemist

Muziekspecial geheel in het teken van het Malando Orkest en zijn aanstekelijke tangomuziek. Voor de registratie, opgenomen in een sfeervolle spiegeltent, hebben Danny Malando en concertmeester Ernö Olah samen met top-arrangeur Hans Hollestelle Latijns Amerikaanse 'standards' opnieuw gearrangeerd en naar deze eeuw gebracht. Er is een blazerssectie, een stuwende percussiegroep en een swingend koortje aan toegevoegd. Tijdens de zinderende show deelt het orkest de passie voor muziek met het publiek en vullen ze de ruimte met energie en opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes.

Uitzending gemist van Malando Zuid-Amerikaans? Hier kun je alle uitzendingen van Malando Zuid-Amerikaans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2014 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!