Programma gemist?

Het Concertgebouworkest tijdens voert o.l.v. Maris Jansons op met de Chinese op tv pianiste op Yuja Wang de trompettist Omar met de Tomasoni als solisten het een Eerste pianoconcert de van Sjostakovitsj uit.Meer Het Eerste Pianoconcert op van Sjostakovitsj met door Yuja Wang. Het tijdens van Concertgebouworkest voert o.l.v. Maris Jansons de met de Chinese op tv pianiste een Yuja Wang de trompettist Omar op tv Tomasoni met als solisten het door Eerste pianoconcert van Sjostakovitsj uit. Het op tv Eerste pianoconcert tijdens van Sjostakovitsj is uit eigenlijk met een concert voor piano én trompet. de Bijzonder is naar dat de solotrompettist uit Omar Tomasoni van het uit Concertgebouworkest nu op voor het uit orkest staat als op tv medesolist. Kenmerkend tijdens voor het Eerste pianoconcert is van de vrolijke op tv sfeer en de uit citaten van met name Haydn met in en Beethoven.Minder

Muziekspecial geheel tijdens in het teken het van het naar Malando Orkest en met zijn aanstekelijke tangomuziek. De Latijns-Amerikaanse uit 'standards' zijn opnieuw een gearrangeerd en op tv naar het deze eeuw gebracht.

juni 2021
27-12-2014 15:15

Rossini ( Ouverture La gazza ladra ) en 1ste pianoconcert van Sjostakovitsj

Malando Zuid-Amerikaans - Rossini ( Ouverture La gazza ladra ) en 1ste pianoconcert van Sjostakovitsj

Het Concertgebouworkest voert o.l.v. Maris Jansons met de Chinese pianiste Yuja Wang de trompettist Omar Tomasoni als solisten het Eerste pianoconcert van Sjostakovitsj uit.Meer Het Eerste Pianoconcert van Sjostakovitsj met Yuja Wang. Het C...

06-04-2013 15:10

Aflevering van zaterdag 6 april 2013

Malando Zuid-Amerikaans - Aflevering van zaterdag 6 april 2013

Muziekspecial geheel in het teken van het Malando Orkest en zijn aanstekelijke tangomuziek. De Latijns-Amerikaanse 'standards' zijn opnieuw gearrangeerd en naar deze eeuw gebracht.

Malando Zuid-Amerikaans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Malando Zuid-Amerikaans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Malando Zuid-Amerikaans bij Malando Zuid-Amerikaans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Malando Zuid-Amerikaans. Heb je een uitzending van Malando Zuid-Amerikaans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Malando Zuid-Amerikaans gemist

Muziekspecial geheel in het teken van het Malando Orkest en zijn aanstekelijke tangomuziek. Voor de registratie, opgenomen in een sfeervolle spiegeltent, hebben Danny Malando en concertmeester Ernö Olah samen met top-arrangeur Hans Hollestelle Latijns Amerikaanse 'standards' opnieuw gearrangeerd en naar deze eeuw gebracht. Er is een blazerssectie, een stuwende percussiegroep en een swingend koortje aan toegevoegd. Tijdens de zinderende show deelt het orkest de passie voor muziek met het publiek en vullen ze de ruimte met energie en opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes.

Uitzending gemist van Malando Zuid-Amerikaans? Hier kun je alle uitzendingen van Malando Zuid-Amerikaans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2014 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!