Programma gemist?

In aanloop naar het de een inhuldiging interviewen Mariëlle Tweebeeke van op de NOS door en door Rick Nieman van 'RTL Nieuws' het naar aanstaande het koningspaar prins uit Willem-Alexander en prinses de Máxima.

oktober 2020
17-04-2013 20:30

Aflevering 1

Willem-Alexander En Máxima - Aflevering 1

In aanloop naar de inhuldiging interviewen Mariëlle Tweebeeke van de NOS en Rick Nieman van 'RTL Nieuws' het aanstaande koningspaar prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

Willem-Alexander En Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem-Alexander En Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem-Alexander En Máxima bij Willem-Alexander En Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem-Alexander En Máxima. Heb je een uitzending van Willem-Alexander En Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem-Alexander En Máxima gemist

Het Nieuwe Koningspaar,In aanloop naar de inhuldiging interviewen Mariëlle Tweebeeke van de NOS en Rick Nieman van 'RTL Nieuws' het aanstaande koningspaar prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

Uitzending gemist van Willem-Alexander En Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Willem-Alexander En Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!