Programma gemist?

NOS en van RTL Nieuws spreken met de de op Prins van Oranje de en Prinses Máxima in een de de aanloop naar de troonswisseling op 30 het april naar 2013. Het interview wordt gelijktijdig van uitgezonden op met Nederland 1 en het RTL op 4.

oktober 2021
17-04-2013 20:25

Aflevering van woensdag 17 april 2013

NOS Willem-Alexander en Máxima - Aflevering van woensdag 17 april 2013

NOS en RTL Nieuws spreken met de Prins van Oranje en Prinses Máxima in de aanloop naar de troonswisseling op 30 april 2013. Het interview wordt gelijktijdig uitgezonden op Nederland 1 en RTL 4.

NOS Willem-Alexander en Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Willem-Alexander en Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Willem-Alexander en Máxima bij NOS Willem-Alexander en Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Willem-Alexander en Máxima. Heb je een uitzending van NOS Willem-Alexander en Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Willem-Alexander en Máxima gemist

het nieuwe koningspaar,NOS en RTL Nieuws spreken met de Prins van Oranje en prinses Máxima in de aanloop naar de troonswisseling op 30 april 2013. Het paar wordt geïnterviewd door NOS/Nieuwsuur-presentator Mariëlle Tweebeeke en RTL Nieuws-presentator Rick Nieman. Het interview wordt gelijktijdig uitgezonden op Nederland 1 en RTL 4.

Uitzending gemist van NOS Willem-Alexander en Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Willem-Alexander en Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!