Programma gemist?

Brittany en tijdens de anderen een proberen Will ervan op te overtuigen de hen een liedje van Britney Spears het te laten zingen. op Hij door twijfelt hier sterk over. tijdens Intussen maakt Will de zich druk om op tv de op nieuwe liefde van de Emma.

De leden van op de uit Glee Club komen op na de zomervakantie weer naar terug op op school en de ontdekken dat ze nog het steeds buitenbeentjes op zijn. Will probeert nieuwe leden te een werven en Sue tijdens krijgt geduchte door concurrentie.

Het is tijd op tv door voor de Regionals het en iedereen is gespannen. Will is met in shock wanneer op hij hoort op wie er in de in jury van de het zangwedstrijd van zit. Quinn's leven verandert door voorgoed.

De strijd de tussen Will de en Sue laait verder door op. Quinn op tv ontdekt hoe 'funky' ze kan de een zijn.

Will daagt de op tv leden van in de tijdens Glee Club uit om van zichzelf te van uiten op muziek van Lady uit Gaga. Rachel heeft een uit uit bijzondere ontmoeting.

Will's vroegere de vijand brengt tijdens Glee Club in de de problemen. naar Als Tina ontdekt waar Artie het van droomt, gaat ze van op in onderzoek uit in op een poging zijn wens te een met verwezenlijken.

Rachel op tv raakt in paniek als ze door niet meer het goed het kan zingen door een pijnlijke naar keel. Kurt probeert zich op tv anders van voor te uit doen om indruk op zijn vader van te een maken.

De naar Glee-kids vinden een video waarop door Sue Olivia op Newton John's 'Physical' zingt met en daarbij danst. een Het is slechts tijdens een kwestie van in tijd voor naar de hele op school er van weet en een Sue het mikpunt door van op tv spot is. het Will ontdekt intussen dat zijn van Glee Club zich op tv naast het zingen en een dansen met op tv heel andere dingen door bezighoudt.

Kurt van regelt een date voor zijn naar vader. Dit de afspraakje blijkt onverwachte gevolgen het te hebben. Sue door drijft haar van Cheerios in tot het uiterste in de uit voorbereidingen voor een belangrijk uit interview. April Rhodes een keert in terug naar de met McKinley High School om naar Will tijdens en de Glee met Club te redden.

Sue wil van dat de leerlingen meer naar bekend een raken met door de muziek van haar idool Madonna. een een Hierdoor komt Will van op het idee om de op tv Glee in Club liedjes van dit popicoon op te laten zingen. van Dit zeer tegen de de zin van door Sue, die vindt tijdens dat in Madonna van haar is en de dat Will geen recht een heeft om de iets met de het zangeres te naar doen.

Terwijl de voorbereidingen naar voor deelname door aan de Regionals met in volle gang tijdens zijn, hebben op tv Rachel en Finn vooral oog tijdens voor elkaar. Intussen naar besluit Will opnieuw op tv op werk van Emma te op maken. Sue heeft een nieuw op tv plan bedacht met om Will op en de Glee een Club ten gronde te op tv richten.

Net de nu de Sectionals eraan het komen, lijkt Glee Club uit ten onder tijdens te gaan tijdens aan Quinn's een geheim. Als Emma's trouwdag naar steeds dichterbij komt, door neemt Will op een ingrijpende beslissing.

Iedereen is in opgelucht een dat de Glee Club in niet in het het jaarboek staat, behalve Rachel. door Het huwelijk van op tv Will en van Terri schudt op op z'n grondvesten.

De Glee op Club in neemt een kijkje bij een rivaliserende naar musicalclub. van Kurt geeft Rachel een makeover in om van haar indruk van op Finn te laten maken, uit maar of dat door zijn enige op tv beweegreden is?

De uit club raakt verdeeld als Will met iedereen op vraagt zijn favroiete nummer uit te zingen uit en er door een rare situatie ontstaat. Finn en op Quinn dineren van met de Quinns ouders.

april 2020
14-09-2013 17:04

Glee "Britney/Brittany"

Glee - Glee "Britney/Brittany"

Brittany en de anderen proberen Will ervan te overtuigen hen een liedje van Britney Spears te laten zingen. Hij twijfelt hier sterk over. Intussen maakt Will zich druk om de nieuwe liefde van Emma.

07-09-2013 17:02

Glee "Audition"

Glee - Glee "Audition"

De leden van de Glee Club komen na de zomervakantie weer terug op school en ontdekken dat ze nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert nieuwe leden te werven en Sue krijgt geduchte concurrentie.

31-08-2013 17:03

Glee "Journey"

Glee - Glee "Journey"

Het is tijd voor de Regionals en iedereen is gespannen. Will is in shock wanneer hij hoort wie er in de jury van de zangwedstrijd zit. Quinn's leven verandert voorgoed.

24-08-2013 17:00

Glee "Funk"

Glee - Glee "Funk"

De strijd tussen Will en Sue laait verder op. Quinn ontdekt hoe 'funky' ze kan zijn.

17-08-2013 16:59

Glee "Theatricality"

Glee - Glee "Theatricality"

Will daagt de leden van de Glee Club uit om zichzelf te uiten op muziek van Lady Gaga. Rachel heeft een bijzondere ontmoeting.

10-08-2013 17:00

Glee "Dream on"

Glee - Glee "Dream on"

Will's vroegere vijand brengt Glee Club in de problemen. Als Tina ontdekt waar Artie van droomt, gaat ze op onderzoek uit in een poging zijn wens te verwezenlijken.

03-08-2013 16:59

Glee "Laryngitis"

Glee - Glee "Laryngitis"

Rachel raakt in paniek als ze niet meer goed kan zingen door een pijnlijke keel. Kurt probeert zich anders voor te doen om indruk op zijn vader te maken.

27-07-2013 17:00

Glee "Bad reputation"

Glee - Glee "Bad reputation"

De Glee-kids vinden een video waarop Sue Olivia Newton John's 'Physical' zingt en daarbij danst. Het is slechts een kwestie van tijd voor de hele school er van weet en Sue het mikpunt van spot is. Will ontdekt intussen dat zijn Glee Club zi...

20-07-2013 16:59

Glee "Home"

Glee - Glee "Home"

Kurt regelt een date voor zijn vader. Dit afspraakje blijkt onverwachte gevolgen te hebben. Sue drijft haar Cheerios tot het uiterste in de voorbereidingen voor een belangrijk interview. April Rhodes keert terug naar de McKinley High School...

13-07-2013 17:00

Glee "The power of Madonna"

Glee - Glee "The power of Madonna"

Sue wil dat de leerlingen meer bekend raken met de muziek van haar idool Madonna. Hierdoor komt Will op het idee om de Glee Club liedjes van dit popicoon te laten zingen. Dit zeer tegen de zin van Sue, die vindt dat Madonna van haar is en d...

06-07-2013 16:43

Glee "Hell-O"

Glee - Glee "Hell-O"

Terwijl de voorbereidingen voor deelname aan de Regionals in volle gang zijn, hebben Rachel en Finn vooral oog voor elkaar. Intussen besluit Will opnieuw werk van Emma te maken. Sue heeft een nieuw plan bedacht om Will en de Glee Club ten g...

29-06-2013 16:58

Glee "Sectionals"

Glee - Glee "Sectionals"

Net nu de Sectionals eraan komen, lijkt Glee Club ten onder te gaan aan Quinn's geheim. Als Emma's trouwdag steeds dichterbij komt, neemt Will een ingrijpende beslissing.

22-06-2013 16:52

Glee "Mattress"

Glee - Glee "Mattress"

Iedereen is opgelucht dat de Glee Club niet in het jaarboek staat, behalve Rachel. Het huwelijk van Will en Terri schudt op z'n grondvesten.

15-06-2013 16:58

Glee "Hairography"

Glee - Glee "Hairography"

De Glee Club neemt een kijkje bij een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft Rachel een makeover om haar indruk op Finn te laten maken, maar of dat zijn enige beweegreden is?

08-06-2013 16:47

Glee "Ballad"

Glee - Glee "Ballad"

De club raakt verdeeld als Will iedereen vraagt zijn favroiete nummer te zingen en er een rare situatie ontstaat. Finn en Quinn dineren met Quinns ouders.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Glee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glee bij Glee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glee. Heb je een uitzending van Glee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glee gemist

Door een opmerking van Rachel laat Will de Glee Club steeds meer links liggen. In plaats daarvan vormt hij een redelijk succesvol zanggroepje met alleen maar mannen. In zijn afwezigheid krijgt de Glee Club een beroemde choreograaf als coach. De beroemde zanger Josh Groban komt op school langs om Sandy een dringende boodschap over te brengen. Mercedes is verliefd, maar haar gevoelens blijken niet wederzijds.

Uitzending gemist van Glee? Hier kun je alle uitzendingen van Glee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 17:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!