Programma gemist?

Brittany en de op anderen proberen naar Will ervan te overtuigen van hen een door liedje van van Britney Spears te laten zingen. tijdens Hij twijfelt hier de sterk over. Intussen een maakt Will op zich in druk om de nieuwe liefde van een de Emma.

De door leden van de Glee Club het komen na de de zomervakantie weer door terug op in school en ontdekken dat ze met uit nog steeds buitenbeentjes zijn. naar Will probeert op nieuwe leden te werven en een Sue krijgt uit geduchte concurrentie.

Het uit is tijd door voor de Regionals de en iedereen is gespannen. Will is met in shock wanneer met hij hoort met wie er in de met jury van de de zangwedstrijd zit. in Quinn's uit leven verandert voorgoed.

De naar strijd tussen Will uit en Sue laait verder op. in Quinn ontdekt op hoe 'funky' op tv ze kan naar zijn.

Will daagt het de op tv leden van de uit Glee Club uit om zichzelf met te uiten op op muziek door van Lady Gaga. het Rachel heeft een bijzondere door ontmoeting.

Will's vroegere op vijand met brengt Glee Club in de een problemen. Als Tina ontdekt in waar naar Artie van droomt, gaat ze met op op onderzoek uit in een poging door zijn wens uit te door verwezenlijken.

Rachel raakt naar in met paniek als ze niet het meer goed kan zingen door naar een pijnlijke naar keel. Kurt tijdens probeert zich anders voor te de doen om indruk tijdens tijdens op zijn vader tijdens te maken.

De Glee-kids vinden een een in video waarop van Sue Olivia Newton door John's 'Physical' zingt en daarbij danst. het Het is uit slechts door een kwestie van tijd door voor de op hele school er op tv van weet en Sue het met mikpunt van spot met is. Will door ontdekt intussen dat zijn naar Glee Club zich naast op tv het zingen en op tv dansen een met heel andere het dingen bezighoudt.

Kurt van regelt een date voor zijn tijdens vader. Dit afspraakje de blijkt op onverwachte gevolgen te hebben. Sue op tv uit drijft haar Cheerios van tot het uiterste naar in de voorbereidingen voor een van belangrijk interview. April Rhodes op tijdens keert terug naar met de McKinley High School om Will in en de Glee van Club te uit redden.

Sue op wil dat de met leerlingen meer bekend raken tijdens met van de muziek van haar door idool Madonna. Hierdoor naar komt Will op het idee een het om de Glee Club liedjes van uit dit popicoon op tv te door laten zingen. Dit zeer de tegen de zin het van Sue, die vindt dat het Madonna naar van haar van is en dat Will met geen recht op heeft om iets met door de zangeres een te doen.

Terwijl de voorbereidingen door voor deelname uit aan de het Regionals in van volle gang zijn, hebben van Rachel en Finn vooral oog door voor elkaar. Intussen in besluit Will door opnieuw werk op tv van Emma te maken. op Sue heeft een nieuw van plan bedacht om op tijdens Will en de Glee met Club ten gronde de te richten.

Net nu op tv de Sectionals eraan komen, door lijkt Glee op Club ten onder te op tv tijdens gaan aan Quinn's geheim. Als op Emma's trouwdag steeds op dichterbij de komt, neemt Will een ingrijpende het beslissing.

Iedereen tijdens is opgelucht dat in de Glee Club niet in in het jaarboek staat, een tijdens behalve Rachel. Het een huwelijk van Will en het Terri schudt op z'n door grondvesten.

De op Glee Club neemt een met kijkje bij een een rivaliserende van musicalclub. Kurt geeft op Rachel een makeover om op tv haar indruk op Finn te op tv laten een maken, maar of dat zijn een enige in beweegreden is?

De club raakt met verdeeld uit als Will iedereen vraagt zijn tijdens op favroiete nummer te zingen en er door een rare de situatie ontstaat. Finn het en Quinn dineren in met Quinns op tv ouders.

april 2021
14-09-2013 17:04

Glee "Britney/Brittany"

Glee - Glee "Britney/Brittany"

Brittany en de anderen proberen Will ervan te overtuigen hen een liedje van Britney Spears te laten zingen. Hij twijfelt hier sterk over. Intussen maakt Will zich druk om de nieuwe liefde van Emma.

07-09-2013 17:02

Glee "Audition"

Glee - Glee "Audition"

De leden van de Glee Club komen na de zomervakantie weer terug op school en ontdekken dat ze nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert nieuwe leden te werven en Sue krijgt geduchte concurrentie.

31-08-2013 17:03

Glee "Journey"

Glee - Glee "Journey"

Het is tijd voor de Regionals en iedereen is gespannen. Will is in shock wanneer hij hoort wie er in de jury van de zangwedstrijd zit. Quinn's leven verandert voorgoed.

24-08-2013 17:00

Glee "Funk"

Glee - Glee "Funk"

De strijd tussen Will en Sue laait verder op. Quinn ontdekt hoe 'funky' ze kan zijn.

17-08-2013 16:59

Glee "Theatricality"

Glee - Glee "Theatricality"

Will daagt de leden van de Glee Club uit om zichzelf te uiten op muziek van Lady Gaga. Rachel heeft een bijzondere ontmoeting.

10-08-2013 17:00

Glee "Dream on"

Glee - Glee "Dream on"

Will's vroegere vijand brengt Glee Club in de problemen. Als Tina ontdekt waar Artie van droomt, gaat ze op onderzoek uit in een poging zijn wens te verwezenlijken.

03-08-2013 16:59

Glee "Laryngitis"

Glee - Glee "Laryngitis"

Rachel raakt in paniek als ze niet meer goed kan zingen door een pijnlijke keel. Kurt probeert zich anders voor te doen om indruk op zijn vader te maken.

27-07-2013 17:00

Glee "Bad reputation"

Glee - Glee "Bad reputation"

De Glee-kids vinden een video waarop Sue Olivia Newton John's 'Physical' zingt en daarbij danst. Het is slechts een kwestie van tijd voor de hele school er van weet en Sue het mikpunt van spot is. Will ontdekt intussen dat zijn Glee Club zi...

20-07-2013 16:59

Glee "Home"

Glee - Glee "Home"

Kurt regelt een date voor zijn vader. Dit afspraakje blijkt onverwachte gevolgen te hebben. Sue drijft haar Cheerios tot het uiterste in de voorbereidingen voor een belangrijk interview. April Rhodes keert terug naar de McKinley High School...

13-07-2013 17:00

Glee "The power of Madonna"

Glee - Glee "The power of Madonna"

Sue wil dat de leerlingen meer bekend raken met de muziek van haar idool Madonna. Hierdoor komt Will op het idee om de Glee Club liedjes van dit popicoon te laten zingen. Dit zeer tegen de zin van Sue, die vindt dat Madonna van haar is en d...

06-07-2013 16:43

Glee "Hell-O"

Glee - Glee "Hell-O"

Terwijl de voorbereidingen voor deelname aan de Regionals in volle gang zijn, hebben Rachel en Finn vooral oog voor elkaar. Intussen besluit Will opnieuw werk van Emma te maken. Sue heeft een nieuw plan bedacht om Will en de Glee Club ten g...

29-06-2013 16:58

Glee "Sectionals"

Glee - Glee "Sectionals"

Net nu de Sectionals eraan komen, lijkt Glee Club ten onder te gaan aan Quinn's geheim. Als Emma's trouwdag steeds dichterbij komt, neemt Will een ingrijpende beslissing.

22-06-2013 16:52

Glee "Mattress"

Glee - Glee "Mattress"

Iedereen is opgelucht dat de Glee Club niet in het jaarboek staat, behalve Rachel. Het huwelijk van Will en Terri schudt op z'n grondvesten.

15-06-2013 16:58

Glee "Hairography"

Glee - Glee "Hairography"

De Glee Club neemt een kijkje bij een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft Rachel een makeover om haar indruk op Finn te laten maken, maar of dat zijn enige beweegreden is?

08-06-2013 16:47

Glee "Ballad"

Glee - Glee "Ballad"

De club raakt verdeeld als Will iedereen vraagt zijn favroiete nummer te zingen en er een rare situatie ontstaat. Finn en Quinn dineren met Quinns ouders.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Glee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glee bij Glee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glee. Heb je een uitzending van Glee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glee gemist

Door een opmerking van Rachel laat Will de Glee Club steeds meer links liggen. In plaats daarvan vormt hij een redelijk succesvol zanggroepje met alleen maar mannen. In zijn afwezigheid krijgt de Glee Club een beroemde choreograaf als coach. De beroemde zanger Josh Groban komt op school langs om Sandy een dringende boodschap over te brengen. Mercedes is verliefd, maar haar gevoelens blijken niet wederzijds.

Uitzending gemist van Glee? Hier kun je alle uitzendingen van Glee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 17:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!