Programma gemist?

Brittany door en de anderen proberen met Will ervan te tijdens overtuigen hen een naar liedje van Britney de Spears te laten naar zingen. een Hij twijfelt hier sterk in over. Intussen maakt van Will zich druk om de op tv uit nieuwe liefde van in Emma.

De het leden van de Glee het Club komen na op de zomervakantie weer terug de op het school en het ontdekken dat ze nog steeds van buitenbeentjes zijn. Will probeert in op tv nieuwe leden te met werven en Sue krijgt een geduchte concurrentie.

Het naar is tijd voor het de Regionals en uit iedereen is op tv gespannen. Will is in uit shock wanneer hij hoort de wie er de in de jury van de de op zangwedstrijd zit. Quinn's leven verandert in voorgoed.

De het strijd tussen Will en van Sue laait van verder op. Quinn van ontdekt hoe 'funky' het ze kan het zijn.

Will daagt de tijdens met leden van de tijdens Glee Club uit om door zichzelf te uiten op muziek door van uit Lady Gaga. Rachel heeft een een bijzondere uit ontmoeting.

Will's vroegere vijand van het brengt Glee Club in het de problemen. Als Tina ontdekt op tv waar uit Artie van in droomt, gaat ze op onderzoek tijdens uit in uit een poging tijdens zijn wens te uit verwezenlijken.

Rachel raakt op in paniek met als ze niet tijdens meer goed kan zingen door naar een pijnlijke keel. met tijdens Kurt probeert zich op tv anders voor te door doen om indruk op op zijn vader te de maken.

De van Glee-kids vinden op tv een video waarop Sue uit Olivia Newton John's 'Physical' de zingt en daarbij danst. de de Het is slechts een een kwestie van tijd voor de op tv hele een school er op van weet en Sue het mikpunt het van spot is. met Will een ontdekt intussen met dat zijn Glee Club zich uit naast het zingen en naar dansen met de heel met andere dingen bezighoudt.

Kurt de regelt een met date voor zijn vader. van Dit afspraakje uit blijkt onverwachte gevolgen te hebben. Sue in in drijft haar Cheerios tot naar het uiterste een in de voorbereidingen voor een uit belangrijk op tv interview. April Rhodes de keert terug naar de de McKinley High School om uit Will en met de Glee Club te uit redden.

Sue tijdens wil dat van de leerlingen meer bekend de raken met de op muziek van haar een idool Madonna. Hierdoor komt Will de op het idee tijdens om de tijdens Glee tijdens Club liedjes van tijdens dit popicoon te met laten zingen. Dit zeer de tegen de zin van Sue, het die vindt naar dat Madonna tijdens van haar is en op dat een Will geen recht van heeft om iets met de zangeres een tijdens te doen.

Terwijl uit de voorbereidingen met voor deelname aan de met Regionals in volle de gang zijn, hebben op tv Rachel en Finn met vooral oog tijdens voor elkaar. Intussen besluit Will in opnieuw werk van van Emma te het maken. Sue heeft op tv een nieuw plan bedacht een om Will een en de Glee Club ten met gronde te uit richten.

Net door nu de Sectionals eraan komen, een lijkt Glee uit Club ten onder te uit gaan aan Quinn's tijdens geheim. Als Emma's op tv trouwdag steeds dichterbij de komt, neemt Will de het een ingrijpende beslissing.

Iedereen is opgelucht op dat de Glee tijdens Club niet in op tv met het jaarboek staat, behalve Rachel. van Het huwelijk de van Will en naar Terri schudt op het z'n grondvesten.

De het Glee Club neemt een een kijkje op bij een rivaliserende naar musicalclub. Kurt geeft Rachel een makeover het om haar naar indruk het op Finn te laten op tv maken, maar of dat de zijn enige beweegreden naar is?

De club door raakt verdeeld uit als Will naar iedereen vraagt zijn favroiete nummer te in zingen tijdens en er door een rare situatie ontstaat. Finn en op Quinn dineren met het Quinns de ouders.

juli 2021
14-09-2013 17:04

Glee "Britney/Brittany"

Glee - Glee "Britney/Brittany"

Brittany en de anderen proberen Will ervan te overtuigen hen een liedje van Britney Spears te laten zingen. Hij twijfelt hier sterk over. Intussen maakt Will zich druk om de nieuwe liefde van Emma.

07-09-2013 17:02

Glee "Audition"

Glee - Glee "Audition"

De leden van de Glee Club komen na de zomervakantie weer terug op school en ontdekken dat ze nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert nieuwe leden te werven en Sue krijgt geduchte concurrentie.

31-08-2013 17:03

Glee "Journey"

Glee - Glee "Journey"

Het is tijd voor de Regionals en iedereen is gespannen. Will is in shock wanneer hij hoort wie er in de jury van de zangwedstrijd zit. Quinn's leven verandert voorgoed.

24-08-2013 17:00

Glee "Funk"

Glee - Glee "Funk"

De strijd tussen Will en Sue laait verder op. Quinn ontdekt hoe 'funky' ze kan zijn.

17-08-2013 16:59

Glee "Theatricality"

Glee - Glee "Theatricality"

Will daagt de leden van de Glee Club uit om zichzelf te uiten op muziek van Lady Gaga. Rachel heeft een bijzondere ontmoeting.

10-08-2013 17:00

Glee "Dream on"

Glee - Glee "Dream on"

Will's vroegere vijand brengt Glee Club in de problemen. Als Tina ontdekt waar Artie van droomt, gaat ze op onderzoek uit in een poging zijn wens te verwezenlijken.

03-08-2013 16:59

Glee "Laryngitis"

Glee - Glee "Laryngitis"

Rachel raakt in paniek als ze niet meer goed kan zingen door een pijnlijke keel. Kurt probeert zich anders voor te doen om indruk op zijn vader te maken.

27-07-2013 17:00

Glee "Bad reputation"

Glee - Glee "Bad reputation"

De Glee-kids vinden een video waarop Sue Olivia Newton John's 'Physical' zingt en daarbij danst. Het is slechts een kwestie van tijd voor de hele school er van weet en Sue het mikpunt van spot is. Will ontdekt intussen dat zijn Glee Club zi...

20-07-2013 16:59

Glee "Home"

Glee - Glee "Home"

Kurt regelt een date voor zijn vader. Dit afspraakje blijkt onverwachte gevolgen te hebben. Sue drijft haar Cheerios tot het uiterste in de voorbereidingen voor een belangrijk interview. April Rhodes keert terug naar de McKinley High School...

13-07-2013 17:00

Glee "The power of Madonna"

Glee - Glee "The power of Madonna"

Sue wil dat de leerlingen meer bekend raken met de muziek van haar idool Madonna. Hierdoor komt Will op het idee om de Glee Club liedjes van dit popicoon te laten zingen. Dit zeer tegen de zin van Sue, die vindt dat Madonna van haar is en d...

06-07-2013 16:43

Glee "Hell-O"

Glee - Glee "Hell-O"

Terwijl de voorbereidingen voor deelname aan de Regionals in volle gang zijn, hebben Rachel en Finn vooral oog voor elkaar. Intussen besluit Will opnieuw werk van Emma te maken. Sue heeft een nieuw plan bedacht om Will en de Glee Club ten g...

29-06-2013 16:58

Glee "Sectionals"

Glee - Glee "Sectionals"

Net nu de Sectionals eraan komen, lijkt Glee Club ten onder te gaan aan Quinn's geheim. Als Emma's trouwdag steeds dichterbij komt, neemt Will een ingrijpende beslissing.

22-06-2013 16:52

Glee "Mattress"

Glee - Glee "Mattress"

Iedereen is opgelucht dat de Glee Club niet in het jaarboek staat, behalve Rachel. Het huwelijk van Will en Terri schudt op z'n grondvesten.

15-06-2013 16:58

Glee "Hairography"

Glee - Glee "Hairography"

De Glee Club neemt een kijkje bij een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft Rachel een makeover om haar indruk op Finn te laten maken, maar of dat zijn enige beweegreden is?

08-06-2013 16:47

Glee "Ballad"

Glee - Glee "Ballad"

De club raakt verdeeld als Will iedereen vraagt zijn favroiete nummer te zingen en er een rare situatie ontstaat. Finn en Quinn dineren met Quinns ouders.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Glee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glee bij Glee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glee. Heb je een uitzending van Glee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glee gemist

Door een opmerking van Rachel laat Will de Glee Club steeds meer links liggen. In plaats daarvan vormt hij een redelijk succesvol zanggroepje met alleen maar mannen. In zijn afwezigheid krijgt de Glee Club een beroemde choreograaf als coach. De beroemde zanger Josh Groban komt op school langs om Sandy een dringende boodschap over te brengen. Mercedes is verliefd, maar haar gevoelens blijken niet wederzijds.

Uitzending gemist van Glee? Hier kun je alle uitzendingen van Glee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 17:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!