Programma gemist?

Brittany en een de anderen proberen Will het ervan een te overtuigen hen een liedje op van Britney Spears uit te op laten zingen. Hij twijfelt hier op sterk over. Intussen door maakt Will zich op tv druk om de met nieuwe liefde van door in Emma.

De leden naar van de het Glee Club komen na de de de zomervakantie weer terug op school en uit ontdekken dat ze door nog steeds op tv buitenbeentjes zijn. Will naar probeert tijdens nieuwe leden te werven en op Sue krijgt in geduchte concurrentie.

Het is tijd met voor de een Regionals en iedereen een is van gespannen. Will is in shock wanneer op tv hij van hoort wie er in in de jury van de door door zangwedstrijd zit. Quinn's het leven verandert voorgoed.

De van strijd tussen Will en de Sue laait verder op. op tv van Quinn ontdekt hoe 'funky' ze op kan tijdens zijn.

Will daagt tijdens de leden van de uit een Glee Club uit om zichzelf te in uiten op muziek met van met Lady Gaga. Rachel heeft met een bijzondere door ontmoeting.

Will's uit vroegere vijand tijdens brengt Glee Club in de de problemen. Als Tina ontdekt het op waar Artie van door droomt, gaat ze op onderzoek uit uit in een poging een zijn wens te het met verwezenlijken.

Rachel de raakt in paniek als naar ze niet op tv meer goed in kan zingen door een naar pijnlijke keel. Kurt probeert zich op anders uit voor te doen om indruk een tijdens op zijn vader uit te maken.

De het Glee-kids vinden een op video waarop Sue Olivia een Newton uit John's 'Physical' zingt en daarbij op danst. in Het is slechts een kwestie van de tijd voor de het de hele school er de van weet en Sue tijdens het mikpunt van van spot is. Will ontdekt intussen in naar dat zijn Glee Club zich naast met tijdens het zingen en dansen met heel met van andere dingen bezighoudt.

Kurt regelt het een date voor zijn naar in vader. Dit afspraakje blijkt onverwachte gevolgen door te tijdens hebben. Sue drijft haar Cheerios van tot het naar uiterste in de tijdens voorbereidingen uit voor een belangrijk interview. April van Rhodes in keert terug naar de door McKinley High met School om Will en de Glee uit Club te van redden.

Sue wil het dat een de leerlingen meer bekend raken met naar de muziek van het haar idool het Madonna. Hierdoor komt Will met op het idee het om de een Glee Club liedjes van tijdens dit de popicoon te tijdens laten zingen. Dit een zeer tegen de tijdens zin van Sue, die door vindt dat Madonna tijdens van haar is uit en dat Will geen recht met heeft om iets met met de op zangeres te op doen.

Terwijl de voorbereidingen de naar voor deelname aan de Regionals uit in volle gang een zijn, hebben Rachel een en tijdens Finn vooral oog voor het elkaar. Intussen besluit Will opnieuw uit werk van Emma naar te maken. het Sue heeft een op nieuw plan op bedacht om Will en tijdens de Glee Club ten in gronde te tijdens richten.

Net nu de de Sectionals het eraan komen, lijkt het Glee Club op tv ten onder te gaan aan uit Quinn's geheim. Als Emma's op trouwdag steeds dichterbij met komt, neemt Will naar een de ingrijpende beslissing.

Iedereen is opgelucht uit dat naar de Glee Club naar niet in het de jaarboek staat, uit behalve Rachel. Het in huwelijk van Will van en Terri schudt op z'n op grondvesten.

De tijdens Glee Club uit neemt een kijkje bij in een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft in Rachel een makeover met om haar indruk de op Finn een te laten maken, op tv maar of tijdens dat zijn enige beweegreden op is?

De club naar raakt een verdeeld als Will iedereen van vraagt zijn favroiete nummer te het een zingen en er een rare situatie door ontstaat. in Finn en Quinn tijdens dineren met met Quinns ouders.

november 2020
14-09-2013 17:04

Glee "Britney/Brittany"

Glee - Glee "Britney/Brittany"

Brittany en de anderen proberen Will ervan te overtuigen hen een liedje van Britney Spears te laten zingen. Hij twijfelt hier sterk over. Intussen maakt Will zich druk om de nieuwe liefde van Emma.

07-09-2013 17:02

Glee "Audition"

Glee - Glee "Audition"

De leden van de Glee Club komen na de zomervakantie weer terug op school en ontdekken dat ze nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert nieuwe leden te werven en Sue krijgt geduchte concurrentie.

31-08-2013 17:03

Glee "Journey"

Glee - Glee "Journey"

Het is tijd voor de Regionals en iedereen is gespannen. Will is in shock wanneer hij hoort wie er in de jury van de zangwedstrijd zit. Quinn's leven verandert voorgoed.

24-08-2013 17:00

Glee "Funk"

Glee - Glee "Funk"

De strijd tussen Will en Sue laait verder op. Quinn ontdekt hoe 'funky' ze kan zijn.

17-08-2013 16:59

Glee "Theatricality"

Glee - Glee "Theatricality"

Will daagt de leden van de Glee Club uit om zichzelf te uiten op muziek van Lady Gaga. Rachel heeft een bijzondere ontmoeting.

10-08-2013 17:00

Glee "Dream on"

Glee - Glee "Dream on"

Will's vroegere vijand brengt Glee Club in de problemen. Als Tina ontdekt waar Artie van droomt, gaat ze op onderzoek uit in een poging zijn wens te verwezenlijken.

03-08-2013 16:59

Glee "Laryngitis"

Glee - Glee "Laryngitis"

Rachel raakt in paniek als ze niet meer goed kan zingen door een pijnlijke keel. Kurt probeert zich anders voor te doen om indruk op zijn vader te maken.

27-07-2013 17:00

Glee "Bad reputation"

Glee - Glee "Bad reputation"

De Glee-kids vinden een video waarop Sue Olivia Newton John's 'Physical' zingt en daarbij danst. Het is slechts een kwestie van tijd voor de hele school er van weet en Sue het mikpunt van spot is. Will ontdekt intussen dat zijn Glee Club zi...

20-07-2013 16:59

Glee "Home"

Glee - Glee "Home"

Kurt regelt een date voor zijn vader. Dit afspraakje blijkt onverwachte gevolgen te hebben. Sue drijft haar Cheerios tot het uiterste in de voorbereidingen voor een belangrijk interview. April Rhodes keert terug naar de McKinley High School...

13-07-2013 17:00

Glee "The power of Madonna"

Glee - Glee "The power of Madonna"

Sue wil dat de leerlingen meer bekend raken met de muziek van haar idool Madonna. Hierdoor komt Will op het idee om de Glee Club liedjes van dit popicoon te laten zingen. Dit zeer tegen de zin van Sue, die vindt dat Madonna van haar is en d...

06-07-2013 16:43

Glee "Hell-O"

Glee - Glee "Hell-O"

Terwijl de voorbereidingen voor deelname aan de Regionals in volle gang zijn, hebben Rachel en Finn vooral oog voor elkaar. Intussen besluit Will opnieuw werk van Emma te maken. Sue heeft een nieuw plan bedacht om Will en de Glee Club ten g...

29-06-2013 16:58

Glee "Sectionals"

Glee - Glee "Sectionals"

Net nu de Sectionals eraan komen, lijkt Glee Club ten onder te gaan aan Quinn's geheim. Als Emma's trouwdag steeds dichterbij komt, neemt Will een ingrijpende beslissing.

22-06-2013 16:52

Glee "Mattress"

Glee - Glee "Mattress"

Iedereen is opgelucht dat de Glee Club niet in het jaarboek staat, behalve Rachel. Het huwelijk van Will en Terri schudt op z'n grondvesten.

15-06-2013 16:58

Glee "Hairography"

Glee - Glee "Hairography"

De Glee Club neemt een kijkje bij een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft Rachel een makeover om haar indruk op Finn te laten maken, maar of dat zijn enige beweegreden is?

08-06-2013 16:47

Glee "Ballad"

Glee - Glee "Ballad"

De club raakt verdeeld als Will iedereen vraagt zijn favroiete nummer te zingen en er een rare situatie ontstaat. Finn en Quinn dineren met Quinns ouders.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Glee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glee bij Glee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glee. Heb je een uitzending van Glee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glee gemist

Door een opmerking van Rachel laat Will de Glee Club steeds meer links liggen. In plaats daarvan vormt hij een redelijk succesvol zanggroepje met alleen maar mannen. In zijn afwezigheid krijgt de Glee Club een beroemde choreograaf als coach. De beroemde zanger Josh Groban komt op school langs om Sandy een dringende boodschap over te brengen. Mercedes is verliefd, maar haar gevoelens blijken niet wederzijds.

Uitzending gemist van Glee? Hier kun je alle uitzendingen van Glee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 17:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!