Programma gemist?

Brittany naar en de anderen proberen de Will ervan te een overtuigen hen een door liedje door van Britney Spears te laten zingen. de Hij twijfelt hier op van sterk over. Intussen maakt Will op tv zich van druk om de uit nieuwe liefde van met Emma.

De in leden van de Glee Club op met komen na de zomervakantie weer terug van op de school en ontdekken dat ze naar door nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert op het nieuwe leden te werven en in Sue krijgt geduchte door concurrentie.

Het een is tijd voor de Regionals een een en iedereen is gespannen. Will is tijdens in shock wanneer het hij hoort het wie er in de door jury van uit de zangwedstrijd door zit. Quinn's leven uit verandert voorgoed.

De op tv strijd tussen Will en Sue op laait verder op. op tv Quinn ontdekt met hoe met 'funky' ze kan de zijn.

Will daagt de de leden van door de Glee de Club uit naar om zichzelf te uit uiten op muziek van met Lady Gaga. Rachel heeft een uit bijzondere de ontmoeting.

Will's vroegere vijand een door brengt Glee Club in de het problemen. Als Tina ontdekt van het waar Artie van droomt, gaat uit ze op onderzoek een uit een in een poging zijn wens te op tijdens verwezenlijken.

Rachel raakt met in naar paniek als ze niet meer goed naar kan in zingen door op tv een pijnlijke keel. Kurt probeert door zich anders voor naar te doen om indruk met op zijn vader op tv te van maken.

De Glee-kids vinden op een video naar waarop in Sue Olivia Newton John's 'Physical' zingt door en daarbij door danst. Het is van slechts een kwestie van met tijd voor een de hele school naar er van uit weet en Sue het de mikpunt van met spot is. Will ontdekt uit intussen dat zijn Glee op tv in Club zich naast het zingen en op tv dansen op tv met heel andere een dingen bezighoudt.

Kurt regelt in een date voor zijn een vader. Dit met afspraakje blijkt uit onverwachte gevolgen te hebben. op Sue drijft naar haar Cheerios tot in het uiterste in de een voorbereidingen op voor een belangrijk interview. April op tv Rhodes uit keert terug naar met de McKinley High School om Will in met en de Glee Club uit te redden.

Sue met wil dat de leerlingen naar meer bekend raken de met de muziek van een haar met idool Madonna. Hierdoor komt op Will het op het idee om de Glee het Club liedjes van tijdens dit een popicoon te laten zingen. Dit de naar zeer tegen de zin van op tv Sue, die het vindt dat Madonna van haar uit is en dat in Will geen recht door door heeft om iets met met de zangeres op te doen.

Terwijl de voorbereidingen een voor deelname aan door de Regionals door in volle met gang zijn, op tv hebben Rachel en Finn vooral het oog voor elkaar. uit Intussen besluit van Will opnieuw de werk van Emma met te maken. Sue op heeft een nieuw met plan bedacht om Will en de van Glee Club op tv ten op gronde te richten.

Net tijdens nu de Sectionals eraan komen, door lijkt Glee Club naar een ten onder te gaan een aan Quinn's op tv geheim. Als Emma's trouwdag van steeds dichterbij komt, neemt Will door een ingrijpende door beslissing.

Iedereen uit is opgelucht dat de Glee uit Club niet naar in het met jaarboek staat, behalve Rachel. Het in huwelijk van Will in en Terri van schudt op z'n naar grondvesten.

De Glee door Club neemt in een kijkje bij op tv een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft het Rachel de een makeover om de haar indruk op met Finn te laten naar maken, maar in of dat zijn van enige beweegreden is?

De naar club raakt verdeeld met als Will iedereen vraagt tijdens zijn favroiete nummer van te zingen en het er een tijdens rare situatie ontstaat. naar Finn en tijdens Quinn dineren met Quinns door ouders.

augustus 2020
14-09-2013 17:04

Glee "Britney/Brittany"

Glee - Glee "Britney/Brittany"

Brittany en de anderen proberen Will ervan te overtuigen hen een liedje van Britney Spears te laten zingen. Hij twijfelt hier sterk over. Intussen maakt Will zich druk om de nieuwe liefde van Emma.

07-09-2013 17:02

Glee "Audition"

Glee - Glee "Audition"

De leden van de Glee Club komen na de zomervakantie weer terug op school en ontdekken dat ze nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert nieuwe leden te werven en Sue krijgt geduchte concurrentie.

31-08-2013 17:03

Glee "Journey"

Glee - Glee "Journey"

Het is tijd voor de Regionals en iedereen is gespannen. Will is in shock wanneer hij hoort wie er in de jury van de zangwedstrijd zit. Quinn's leven verandert voorgoed.

24-08-2013 17:00

Glee "Funk"

Glee - Glee "Funk"

De strijd tussen Will en Sue laait verder op. Quinn ontdekt hoe 'funky' ze kan zijn.

17-08-2013 16:59

Glee "Theatricality"

Glee - Glee "Theatricality"

Will daagt de leden van de Glee Club uit om zichzelf te uiten op muziek van Lady Gaga. Rachel heeft een bijzondere ontmoeting.

10-08-2013 17:00

Glee "Dream on"

Glee - Glee "Dream on"

Will's vroegere vijand brengt Glee Club in de problemen. Als Tina ontdekt waar Artie van droomt, gaat ze op onderzoek uit in een poging zijn wens te verwezenlijken.

03-08-2013 16:59

Glee "Laryngitis"

Glee - Glee "Laryngitis"

Rachel raakt in paniek als ze niet meer goed kan zingen door een pijnlijke keel. Kurt probeert zich anders voor te doen om indruk op zijn vader te maken.

27-07-2013 17:00

Glee "Bad reputation"

Glee - Glee "Bad reputation"

De Glee-kids vinden een video waarop Sue Olivia Newton John's 'Physical' zingt en daarbij danst. Het is slechts een kwestie van tijd voor de hele school er van weet en Sue het mikpunt van spot is. Will ontdekt intussen dat zijn Glee Club zi...

20-07-2013 16:59

Glee "Home"

Glee - Glee "Home"

Kurt regelt een date voor zijn vader. Dit afspraakje blijkt onverwachte gevolgen te hebben. Sue drijft haar Cheerios tot het uiterste in de voorbereidingen voor een belangrijk interview. April Rhodes keert terug naar de McKinley High School...

13-07-2013 17:00

Glee "The power of Madonna"

Glee - Glee "The power of Madonna"

Sue wil dat de leerlingen meer bekend raken met de muziek van haar idool Madonna. Hierdoor komt Will op het idee om de Glee Club liedjes van dit popicoon te laten zingen. Dit zeer tegen de zin van Sue, die vindt dat Madonna van haar is en d...

06-07-2013 16:43

Glee "Hell-O"

Glee - Glee "Hell-O"

Terwijl de voorbereidingen voor deelname aan de Regionals in volle gang zijn, hebben Rachel en Finn vooral oog voor elkaar. Intussen besluit Will opnieuw werk van Emma te maken. Sue heeft een nieuw plan bedacht om Will en de Glee Club ten g...

29-06-2013 16:58

Glee "Sectionals"

Glee - Glee "Sectionals"

Net nu de Sectionals eraan komen, lijkt Glee Club ten onder te gaan aan Quinn's geheim. Als Emma's trouwdag steeds dichterbij komt, neemt Will een ingrijpende beslissing.

22-06-2013 16:52

Glee "Mattress"

Glee - Glee "Mattress"

Iedereen is opgelucht dat de Glee Club niet in het jaarboek staat, behalve Rachel. Het huwelijk van Will en Terri schudt op z'n grondvesten.

15-06-2013 16:58

Glee "Hairography"

Glee - Glee "Hairography"

De Glee Club neemt een kijkje bij een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft Rachel een makeover om haar indruk op Finn te laten maken, maar of dat zijn enige beweegreden is?

08-06-2013 16:47

Glee "Ballad"

Glee - Glee "Ballad"

De club raakt verdeeld als Will iedereen vraagt zijn favroiete nummer te zingen en er een rare situatie ontstaat. Finn en Quinn dineren met Quinns ouders.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Glee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glee bij Glee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glee. Heb je een uitzending van Glee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glee gemist

Door een opmerking van Rachel laat Will de Glee Club steeds meer links liggen. In plaats daarvan vormt hij een redelijk succesvol zanggroepje met alleen maar mannen. In zijn afwezigheid krijgt de Glee Club een beroemde choreograaf als coach. De beroemde zanger Josh Groban komt op school langs om Sandy een dringende boodschap over te brengen. Mercedes is verliefd, maar haar gevoelens blijken niet wederzijds.

Uitzending gemist van Glee? Hier kun je alle uitzendingen van Glee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 17:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!