Programma gemist?

Brittany en de in anderen proberen op Will ervan uit te overtuigen hen een liedje met op van Britney Spears te tijdens laten zingen. Hij twijfelt hier uit sterk de over. Intussen maakt Will het zich druk om de op tv nieuwe liefde van naar in Emma.

De de leden van de Glee Club naar komen na op de van zomervakantie weer terug op op school en ontdekken dat op tv ze nog steeds met buitenbeentjes door zijn. Will probeert nieuwe op tv leden te werven door en Sue krijgt uit geduchte concurrentie.

Het in is tijd van voor de Regionals en iedereen is de gespannen. een Will is in shock van wanneer hij een hoort wie er in uit de jury van de in zangwedstrijd zit. het Quinn's leven verandert in voorgoed.

De door strijd tussen Will en Sue een de laait verder op. Quinn tijdens ontdekt hoe 'funky' ze kan uit naar zijn.

Will in daagt de een leden van de Glee Club uit op tv om met zichzelf te een uiten op muziek van uit Lady Gaga. Rachel heeft een naar op tv bijzondere ontmoeting.

Will's op tv vroegere vijand brengt Glee Club het in de op problemen. door Als Tina ontdekt waar Artie een van droomt, gaat het ze op naar onderzoek uit in in een poging van zijn wens te naar verwezenlijken.

Rachel raakt in tijdens van paniek als ze niet meer met goed kan naar zingen door op tv een pijnlijke keel. Kurt probeert zich in anders op voor te doen om in indruk op zijn op tv vader te in maken.

De Glee-kids het vinden een op video waarop op tv Sue Olivia Newton het John's 'Physical' zingt en naar daarbij danst. Het is slechts met een kwestie van een tijd voor de in hele school een er van weet en een een Sue het mikpunt van van spot is. Will ontdekt naar intussen dat zijn het Glee met Club zich naast het zingen het en dansen met heel tijdens andere met dingen bezighoudt.

Kurt op tv regelt een date voor zijn het vader. Dit afspraakje met een blijkt onverwachte gevolgen te hebben. op Sue het drijft haar Cheerios tot het met uiterste in de op tv voorbereidingen tijdens voor een belangrijk uit interview. April Rhodes met keert terug naar het de McKinley High School om het Will en de de Glee Club te naar redden.

Sue wil dat door de leerlingen meer uit uit bekend raken met de muziek met van haar idool Madonna. van Hierdoor komt Will naar op het idee door het om de Glee Club liedjes van uit dit popicoon door te laten zingen. in Dit zeer uit tegen de zin op tv van Sue, die vindt dat de Madonna van van haar de is en dat Will tijdens geen recht heeft om de iets met de van zangeres te een doen.

Terwijl de voorbereidingen naar voor deelname op tv aan tijdens de Regionals in in volle gang zijn, hebben Rachel het en Finn vooral tijdens oog uit voor elkaar. Intussen besluit Will de opnieuw naar werk van Emma door te maken. Sue tijdens heeft een nieuw plan bedacht om op Will en op tv de van Glee Club ten gronde te in richten.

Net op nu de Sectionals eraan komen, naar lijkt Glee Club op tv ten onder te door gaan door aan Quinn's in geheim. Als Emma's trouwdag op steeds dichterbij komt, neemt Will naar een ingrijpende naar beslissing.

Iedereen is een opgelucht dat de Glee van Club niet in van het jaarboek uit staat, behalve Rachel. Het naar naar huwelijk van Will in en Terri schudt op z'n het grondvesten.

De met Glee Club neemt een een kijkje bij een rivaliserende tijdens musicalclub. met Kurt geeft naar Rachel een makeover om haar indruk uit op op Finn te de laten maken, maar door of dat zijn op enige beweegreden is?

De op tv club raakt verdeeld als Will op tv iedereen vraagt zijn van met favroiete nummer te zingen op en er een rare situatie op tv het ontstaat. Finn en uit Quinn dineren met Quinns tijdens ouders.

januari 2020
14-09-2013 17:04

Glee "Britney/Brittany"

Glee - Glee "Britney/Brittany"

Brittany en de anderen proberen Will ervan te overtuigen hen een liedje van Britney Spears te laten zingen. Hij twijfelt hier sterk over. Intussen maakt Will zich druk om de nieuwe liefde van Emma.

07-09-2013 17:02

Glee "Audition"

Glee - Glee "Audition"

De leden van de Glee Club komen na de zomervakantie weer terug op school en ontdekken dat ze nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert nieuwe leden te werven en Sue krijgt geduchte concurrentie.

31-08-2013 17:03

Glee "Journey"

Glee - Glee "Journey"

Het is tijd voor de Regionals en iedereen is gespannen. Will is in shock wanneer hij hoort wie er in de jury van de zangwedstrijd zit. Quinn's leven verandert voorgoed.

24-08-2013 17:00

Glee "Funk"

Glee - Glee "Funk"

De strijd tussen Will en Sue laait verder op. Quinn ontdekt hoe 'funky' ze kan zijn.

17-08-2013 16:59

Glee "Theatricality"

Glee - Glee "Theatricality"

Will daagt de leden van de Glee Club uit om zichzelf te uiten op muziek van Lady Gaga. Rachel heeft een bijzondere ontmoeting.

10-08-2013 17:00

Glee "Dream on"

Glee - Glee "Dream on"

Will's vroegere vijand brengt Glee Club in de problemen. Als Tina ontdekt waar Artie van droomt, gaat ze op onderzoek uit in een poging zijn wens te verwezenlijken.

03-08-2013 16:59

Glee "Laryngitis"

Glee - Glee "Laryngitis"

Rachel raakt in paniek als ze niet meer goed kan zingen door een pijnlijke keel. Kurt probeert zich anders voor te doen om indruk op zijn vader te maken.

27-07-2013 17:00

Glee "Bad reputation"

Glee - Glee "Bad reputation"

De Glee-kids vinden een video waarop Sue Olivia Newton John's 'Physical' zingt en daarbij danst. Het is slechts een kwestie van tijd voor de hele school er van weet en Sue het mikpunt van spot is. Will ontdekt intussen dat zijn Glee Club zi...

20-07-2013 16:59

Glee "Home"

Glee - Glee "Home"

Kurt regelt een date voor zijn vader. Dit afspraakje blijkt onverwachte gevolgen te hebben. Sue drijft haar Cheerios tot het uiterste in de voorbereidingen voor een belangrijk interview. April Rhodes keert terug naar de McKinley High School...

13-07-2013 17:00

Glee "The power of Madonna"

Glee - Glee "The power of Madonna"

Sue wil dat de leerlingen meer bekend raken met de muziek van haar idool Madonna. Hierdoor komt Will op het idee om de Glee Club liedjes van dit popicoon te laten zingen. Dit zeer tegen de zin van Sue, die vindt dat Madonna van haar is en d...

06-07-2013 16:43

Glee "Hell-O"

Glee - Glee "Hell-O"

Terwijl de voorbereidingen voor deelname aan de Regionals in volle gang zijn, hebben Rachel en Finn vooral oog voor elkaar. Intussen besluit Will opnieuw werk van Emma te maken. Sue heeft een nieuw plan bedacht om Will en de Glee Club ten g...

29-06-2013 16:58

Glee "Sectionals"

Glee - Glee "Sectionals"

Net nu de Sectionals eraan komen, lijkt Glee Club ten onder te gaan aan Quinn's geheim. Als Emma's trouwdag steeds dichterbij komt, neemt Will een ingrijpende beslissing.

22-06-2013 16:52

Glee "Mattress"

Glee - Glee "Mattress"

Iedereen is opgelucht dat de Glee Club niet in het jaarboek staat, behalve Rachel. Het huwelijk van Will en Terri schudt op z'n grondvesten.

15-06-2013 16:58

Glee "Hairography"

Glee - Glee "Hairography"

De Glee Club neemt een kijkje bij een rivaliserende musicalclub. Kurt geeft Rachel een makeover om haar indruk op Finn te laten maken, maar of dat zijn enige beweegreden is?

08-06-2013 16:47

Glee "Ballad"

Glee - Glee "Ballad"

De club raakt verdeeld als Will iedereen vraagt zijn favroiete nummer te zingen en er een rare situatie ontstaat. Finn en Quinn dineren met Quinns ouders.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Glee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glee bij Glee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glee. Heb je een uitzending van Glee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glee gemist

Door een opmerking van Rachel laat Will de Glee Club steeds meer links liggen. In plaats daarvan vormt hij een redelijk succesvol zanggroepje met alleen maar mannen. In zijn afwezigheid krijgt de Glee Club een beroemde choreograaf als coach. De beroemde zanger Josh Groban komt op school langs om Sandy een dringende boodschap over te brengen. Mercedes is verliefd, maar haar gevoelens blijken niet wederzijds.

Uitzending gemist van Glee? Hier kun je alle uitzendingen van Glee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 17:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!