Programma gemist?

Spin, Ritalin,Nike van slikt Ritalin het pillen omdat op ze druk is. Om op te bewijzen dat ze heus de wel zonder Ritalin op tv kan, mag Nike van tijdens één dagje zonder pillen naar op school.

Documentaire Deborah van op tv uit der Starre volgt naar Jacques Grishaver, voorzitter naar van het Nederlands Auschwitz het Comité, tijdens met zijn gevecht voor uit een monument ter nagedachtenis aan het alle slachtoffers van de op van Holocaust.

januari 2021
28-12-2014 12:43

Zapp Echt Gebeurd: In

Gedreven - Zapp Echt Gebeurd: In

Spin, Ritalin,Nike slikt Ritalin pillen omdat ze druk is. Om te bewijzen dat ze heus wel zonder Ritalin kan, mag Nike één dagje zonder pillen naar school.

21-04-2013 14:15

Aflevering van zondag 21 april 2013

Gedreven - Aflevering van zondag 21 april 2013

Documentaire Deborah van der Starre volgt Jacques Grishaver, voorzitter van het Nederlands Auschwitz Comité, tijdens zijn gevecht voor een monument ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de Holocaust.

Gedreven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gedreven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gedreven bij Gedreven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gedreven. Heb je een uitzending van Gedreven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gedreven gemist

bevlogen, bezeten,Documentaire van Deborah van der Starre. In 2010 maakt Deborah van der Starre kennis met Jacques Grishaver de voorzitter van het Nederlands Auschwitz Comité. Grishaver vecht op dat moment al meer dan vijf jaar voor een monument ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de Holocaust. Wanneer de gemeente Amsterdam in 2010 besluit zijn levenswerk te torpederen, zoekt Grishaver de publiciteit. Hij kan deze afwijzing niet accepteren. Van der Starre volgt Jacques Grishaver tijdens zijn niet aflatende inspanningen voor zijn namenwand voor de vermoordde Joden en Roma en Sinti en praat met vriend en vijand over Grishaver en dat levert een ontroerend portret op van 'een Mokumse jongen' die voor niets en niemand bang is.

Uitzending gemist van Gedreven? Hier kun je alle uitzendingen van Gedreven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 12:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!