Programma gemist?

20:25,Journalist Esmeralda van van Boon en schrijver op tv in Monique Samuel onderzoeken in het Egypte op tv van na de met islamitische in revolutie hoe de vrijheid, waarvoor met op uit leven en dood door is gevochten, er in nu uitziet.

20:25),De Sinaï de is een belangrijk door gebied een in de regio. De de autochtone bevolking wordt gevormd door door de bedoeïenen, die naar hun uit hoop hebben uit gevestigd op een toekomst op tv in het op tv toerisme.

Het Tahrirplein in uit Cairo, dat uit symbool staat voor de de vrijheid, is de van rode uit draad in deze aflevering, van waar veel op jonge mensen elkaar naar vonden in een gemeenschappelijke een strijd.

mei 2021
05-05-2013 20:25

Zo 5 mei 2013

De vrijheid van Tahrir - Zo 5 mei 2013

20:25,Journalist Esmeralda van Boon en schrijver Monique Samuel onderzoeken in het Egypte van na de islamitische revolutie hoe de vrijheid, waarvoor op leven en dood is gevochten, er nu uitziet.

28-04-2013 20:25

Buiten Caïro (zo 28 apr 2013

De vrijheid van Tahrir - Buiten Caïro  (zo 28 apr 2013

20:25),De Sinaï is een belangrijk gebied in de regio. De autochtone bevolking wordt gevormd door de bedoeïenen, die hun hoop hebben gevestigd op een toekomst in het toerisme.

21-04-2013 20:15

Hoop en liefde

De vrijheid van Tahrir - Hoop en liefde

Het Tahrirplein in Cairo, dat symbool staat voor de vrijheid, is de rode draad in deze aflevering, waar veel jonge mensen elkaar vonden in een gemeenschappelijke strijd.

De vrijheid van Tahrir gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrijheid van Tahrir de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrijheid van Tahrir bij De vrijheid van Tahrir liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrijheid van Tahrir. Heb je een uitzending van De vrijheid van Tahrir gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrijheid van Tahrir gemist

Journalist Esmeralda van Boon en schrijver Monique Samuel onderzoeken in het Egypte van na de islamitische revolutie hoe de vrijheid, waarvoor op leven en dood is gevochten, er nu uitziet. Is het leven van de Egyptenaren verbeterd? Twee Nederlandse vrouwen waren voor, tijdens en na de revolutie ter plekke. Journalist en arabist Esmeralda van Boon en schrijver en politicoloog Monique Samuel zijn onze gidsen in het Egypte van na de revolutie en onderzoeken in deze verwarrende en spannende wereld hoe de vrijheid, waar destijds op leven en dood voor werd gevochten, er nu uitziet. Is het leven van de Egyptenaren verbeterd? Jonge Egyptenaren zoeken twee jaar na het aftreden van Mubarak naar een nieuwe identiteit.

Uitzending gemist van De vrijheid van Tahrir? Hier kun je alle uitzendingen van De vrijheid van Tahrir kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!