Programma gemist?

Op naar 30 april a.s. legt een H.M. Koningin Beatrix de na 33 jaar de de scepter neer. Nederland met bedankt Beatrix voor het wat zij de voor het uit land heeft betekend! Een het koninklijke met avond vol persoonlijke het herinneringen.

juli 2021
27-04-2013 18:30

Aflevering van zaterdag 27 april 2013

Beatrix - Aflevering van zaterdag 27 april 2013

Op 30 april a.s. legt H.M. Koningin Beatrix na 33 jaar de scepter neer. Nederland bedankt Beatrix voor wat zij voor het land heeft betekend! Een koninklijke avond vol persoonlijke herinneringen.

Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beatrix bij Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beatrix. Heb je een uitzending van Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beatrix gemist

Bedankt!,Vanuit Koninklijk Theater Carré presenteren Jeroen Snel en Mirjam Bouwman 'Beatrix, Bedankt!': een muzikale ode aan koningin Beatrix, met artiesten als Syb van der Ploeg, Edsilia Rombley en Petra Berger. Ze zingen diverse liederen onder begeleiding van onder andere de bekende bandoneonist Carel Kraayenhof en jazztrompetist Eric Vloeimans. Naast alle muziek vertellen onder andere Dries van Agt, Jeltje van Nieuwenhoven en Rob Visser wat koningin Beatrix heeft betekend als staatshoofd, beschermvrouwe van de kunst, en als moeder des vaderlands.

Uitzending gemist van Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2013 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!