Programma gemist?

Concertregistratie Henny Vrienten van bracht op de 4 maart zijn favoriete met Nederlandse gitaristen bij met elkaar in uit Carré in op tv Amsterdam.

oktober 2021
27-04-2013 22:10

Aflevering van zaterdag 27 april 2013

Gitaarjongens in Carré - Aflevering van zaterdag 27 april 2013

Concertregistratie Henny Vrienten bracht op 4 maart zijn favoriete Nederlandse gitaristen bij elkaar in Carré in Amsterdam.

Gitaarjongens in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gitaarjongens in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gitaarjongens in Carré bij Gitaarjongens in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gitaarjongens in Carré. Heb je een uitzending van Gitaarjongens in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gitaarjongens in Carré gemist

Concertregistratie - Gitaarjongens in Carré. Henny Vrienten bracht op 4 maart zijn favoriete Nederlandse gitaristen bij elkaar in Carré in Amsterdam. Met Daniël Lohues (Skik), JB Meijers (De Dijk), Anne Soldaat (Daryll-Ann), Arthur Ebeling, George Kooymans (Golden Earring), Jan Akkerman (Focus), Pablo van der Poel (De Wolff), Harry Sacksioni, Rudy de Queljoe (The Javelins & Brainbox), Anton Goudsmit (New Cool Collective), Jan Hendriks (Doe Maar) en speciale gast Eelco Gelling (Cuby + Blizzards)

Uitzending gemist van Gitaarjongens in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Gitaarjongens in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!