Programma gemist?

12:30),Driehonderdvijftig buurtbewoners het tekenden een petitie tegen van door de Blauwe Moskee in Amsterdam Nieuw-West. tijdens De emoties naar lopen op tv hoog op in de een wijk. Umar Mirza van probeert buurt en moskee het aan tafel op tv te krijgen.

januari 2021
28-04-2013 12:30

De Blauwe Moskee (zo 28 apr 2013

De Verbroedering - De Blauwe Moskee  (zo 28 apr 2013

12:30),Driehonderdvijftig buurtbewoners tekenden een petitie tegen de Blauwe Moskee in Amsterdam Nieuw-West. De emoties lopen hoog op in de wijk. Umar Mirza probeert buurt en moskee aan tafel te krijgen.

De Verbroedering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verbroedering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verbroedering bij De Verbroedering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verbroedering. Heb je een uitzending van De Verbroedering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verbroedering gemist

Umar Mirza onderzoekt de verdeeldheid in de moslimwereld. Presentatie: Umar Mirza.

Uitzending gemist van De Verbroedering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verbroedering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2013 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!