Programma gemist?

Het de is alweer juli en op het tijdens aftellen naar een nieuw van seizoen Eredivisie is begonnen! naar Om er weer helemaal naar in te van komen, de genieten we nog even van van de mooiste momenten uit per speelronde op op tv een lekker muziekje. naar Vandaag in de Eredivisie het een Jukebox: de fraaiste beelden door uit speelronde 1 van op Time is uit running out van in Apollo 440.

talent & een clubliefde!,Eredivisie Live heet vanaf het 1 augustus FOX van Sports Eredivisie! in Online kun je nu op alvast opwarmen met voor een met nieuw seizoen vol spanning, talent in en het clubliefde!

Het naar is bijna juli en we het kunnen gaan een aftellen naar de start tijdens van op tv een nieuw seizoen Eredivisie! Om uit alvast in een de op tv stemming te komen genieten we uit nog even met na van in de meest opzienbarende momenten van naar de afgelopen uit jaargang. Met vandaag Everton in in een de voetsporen van Marco Borsato, scheidsrechter op tv Braamhaar gevloerd uit en naar de schaal van Daley op Blind.

De eerste op tv trainingen van de tijdens clubs in op de Eredivisie zijn alweer begonnen door en wij kunnen naar ook niet wachten uit op het naar nieuwe seizoen. Om van helemaal in de stemming uit te komen, genieten in het we nog even na in van de op meest opzienbarende momenten van de een afgelopen in jaargang. In april schoot door Anthony Lurling uit een supporter omver, voltrok zich een een heuse het aflevering van Animal met Crackers op op de velden en maakte Mike van op der Hoorn het door eigen doelpunt in van het een jaar.

ga ik daar met zeker over op tv nadenken',Ook FC Twente is op weer begonnen met een de eerste trainingen naar van het uit nieuwe seizoen. Wout naar Brama over door zijn blessure, zijn plek in naar het team en door een mogelijk door vertrek.

Nieuwe op tv trainer bij Jong op tv FC Twente, Jan Zoutman, een over zijn toekomst bij van de de club.

Kees Rijvers bracht van PSV het eerste de Europese succes in op haar bestaan. Bekijk naar op de documentaire over dit de historische feit het in de bijna de 100-jarige geschiedenis van uit de club

De het eerste trainingen van de clubs het in de Eredivisie met op zijn alweer begonnen uit en wij kunnen naar ook niet wachten naar op het nieuwe seizoen. op Om helemaal in de met stemming te het komen genieten we nog in even na van de op tv het meest opzienbarende momenten van tijdens de afgelopen jaargang. met In maart betrapten we Heracles-trainer de het Peter Bosz op een uit bijzonder dansje in een de kleedkamer, nam Mark door van Bommel uit het op voor tegenstander het Rodney Sneijder en verprutste door van Willem Janssen namens FC naar Twente een niet te missen het kans tijdens tegen Vitesse.

RKC in Waalwijk is begonnen aan het de voorbereiding op het op tv nieuwe op tv seizoen. Nieuwkomer Mitch Apau op stelt zich op bij RKC TV voor, een terwijl Frank van op Mosselveld tijdens tijdens de eerste training van zijn licht laat door schijnen over de komende de weken.

De naar eerste trainingen uit van de clubs in de tijdens Eredivisie zijn de alweer begonnen en wij kunnen op door ook niet wachten een op het nieuwe de seizoen. Om helemaal in de het stemming te van komen genieten in we nog even een na van de meest opzienbarende het momenten van het de afgelopen jaargang. uit In februari is de Ajacied Dico Koppers even van de het pad na een zijn tijdelijke door overstap naar ADO, door viert Mihai op tv Nesu zijn verjaardag tijdens in de Galgenwaard en heeft tijdens Erwin met Koeman een rode wissel uit in naar petto.

Het op tv is bijna juli en in we de kunnen langzaam gaan aftellen naar naar de start van van een van nieuw seizoen Eredivisie! Om helemaal in door de stemming te een komen genieten naar we nog even op na de van de meest opzienbarende momenten van het de afgelopen jaargang. naar Met in in januari hoofdrollen voor het van dak van de de ArenA, naar scheidsrechter Gözübüyük in en de Denen Kenneth uit Perez en Victor op Fischer.

De het eerste trainingen van op tv de clubs in een de Eredivisie het zijn alweer begonnen en uit wij kunnen ook in niet wachten met op het nieuwe seizoen. Om op helemaal in op de stemming te komen met genieten op tv we nog even na van de van meest opzienbarende uit momenten van van de afgelopen jaargang. het In de feestmaand het december blijkt toch dat bier tijdens naar en voetbal soms lastig tijdens te combineren zijn, uit Marco van Basten niet uit zo stevig in uit zijn schoenen staat door en de Arnhemse Boys naar hun uit debuut in de uit Eredivisie maken.

Nieuwkomer Nick van op der Velden op maakt kennis met de door sfeer in het en rondom het in veld bij FC Groningen, een tijdens tijdens de eerste van training van het seizoen. naar Bacuna en Van Dijk namen een in voor de supporters langs de lijn het de afscheid.

De uit Eredivisiespelers en trainers de komen langzaam weer met terug van hun vakanties. tijdens Inmiddels zijn de eerste met transfers alweer een de feit en naar kunnen we niet uit wachten op het nieuwe op tv seizoen! uit Om er weer naar helemaal in naar te komen, genieten met we nog even van de meest door naar opzienbarende momenten van het het afgelopen Eredivisie-seizoen. Met vandaag van een DJ die Maaskant op totaal niet uit zint, tijdens een slechte inworp op en een prachtig eerbetoon voor Mister van op tv Vitesse, Theo Bos.

Adam naar Sarota speelt ook op tv de komende vier een jaar in het het shirt van FC door Utrecht.

januari 2018
30-06-2013 22:35

JukeBox 1: Met de knallers van Chery en Van der Wiel

Eredivisie Samenvattingen - JukeBox 1: Met de knallers van Chery en Van der Wiel

Het is alweer juli en het aftellen naar een nieuw seizoen Eredivisie is begonnen! Om er weer helemaal in te komen, genieten we nog even van de mooiste momenten per speelronde op een lekker muziekje. Vandaag in de Eredivisie Jukebox: de fraa...

30-06-2013 22:31

FOX Sports Eredivisie: Meer spanning

Eredivisie Samenvattingen - FOX Sports Eredivisie: Meer spanning

talent & clubliefde!,Eredivisie Live heet vanaf 1 augustus FOX Sports Eredivisie! Online kun je nu alvast opwarmen voor een nieuw seizoen vol spanning, talent en clubliefde!

28-06-2013 07:20

Zin in de Eredivisie: de Top3 van mei!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van mei!

Het is bijna juli en we kunnen gaan aftellen naar de start van een nieuw seizoen Eredivisie! Om alvast in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen jaargang. Met vandaag Everton in de ...

27-06-2013 17:23

Zin in de Eredivisie: de Top3 van april!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van april!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen, genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen ...

27-06-2013 14:22

Brama: 'Als er iets moois komt

Eredivisie Samenvattingen - Brama: 'Als er iets moois komt

ga ik daar zeker over nadenken',Ook FC Twente is weer begonnen met de eerste trainingen van het nieuwe seizoen. Wout Brama over zijn blessure, zijn plek in het team en een mogelijk vertrek.

27-06-2013 14:15

Zoutman: 'Opleiden staat centraal in mijn doelstelling'

Eredivisie Samenvattingen - Zoutman: 'Opleiden staat centraal in mijn doelstelling'

Nieuwe trainer bij Jong FC Twente, Jan Zoutman, over zijn toekomst bij de club.

26-06-2013 19:50

PSV 100 jaar docu. Aflevering 4: Grondlegger van succes

Eredivisie Samenvattingen - PSV 100 jaar docu. Aflevering 4: Grondlegger van succes

Kees Rijvers bracht PSV het eerste Europese succes in haar bestaan. Bekijk de documentaire over dit historische feit in de bijna 100-jarige geschiedenis van de club

26-06-2013 13:15

Zin in de Eredivisie: de Top3 van maart!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van maart!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen j...

26-06-2013 07:20

RKC begint voorbereiding met nieuwkomers

Eredivisie Samenvattingen - RKC begint voorbereiding met nieuwkomers

RKC Waalwijk is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nieuwkomer Mitch Apau stelt zich bij RKC TV voor, terwijl Frank van Mosselveld tijdens de eerste training zijn licht laat schijnen over de komende weken.

25-06-2013 06:55

Zin in de Eredivisie: de Top3 van februari!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van februari!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen j...

24-06-2013 11:52

Zin in de Eredivisie: De Top3 van januari!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: De Top3 van januari!

Het is bijna juli en we kunnen langzaam gaan aftellen naar de start van een nieuw seizoen Eredivisie! Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen jaargang. Met in januari ...

23-06-2013 08:45

Zin in de Eredivisie: de Top3 van december!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van december!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen j...

23-06-2013 00:00

De eerste training van FC Groningen

Eredivisie Samenvattingen - De eerste training van FC Groningen

Nieuwkomer Nick van der Velden maakt kennis met de sfeer in en rondom het veld bij FC Groningen, tijdens de eerste training van het seizoen. Bacuna en Van Dijk namen voor de supporters langs de lijn afscheid.

21-06-2013 09:30

Zin in de Eredivisie: de Top3 van oktober!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van oktober!

De Eredivisiespelers en trainers komen langzaam weer terug van hun vakanties. Inmiddels zijn de eerste transfers alweer een feit en kunnen we niet wachten op het nieuwe seizoen! Om er weer helemaal in te komen, genieten we nog even van de m...

20-06-2013 20:03

Adam Sarota tekent voor vier jaar

Eredivisie Samenvattingen - Adam Sarota tekent voor vier jaar

Adam Sarota speelt ook de komende vier jaar in het shirt van FC Utrecht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eredivisie Samenvattingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eredivisie Samenvattingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eredivisie Samenvattingen bij Eredivisie Samenvattingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Eredivisie Live.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eredivisie Samenvattingen. Heb je een uitzending van Eredivisie Samenvattingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eredivisie Samenvattingen gemist

Uitzending gemist van Eredivisie Samenvattingen? Hier kun je alle uitzendingen van Eredivisie Samenvattingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 404
  • Laatste uitzending op 30-06-2013 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord