Programma gemist?

Het tijdens is alweer juli en in het de aftellen naar een nieuw met seizoen Eredivisie op is begonnen! Om er weer de helemaal tijdens in te komen, genieten we nog het het even van de mooiste momenten per op speelronde op een met de lekker muziekje. Vandaag op in de Eredivisie Jukebox: een de fraaiste beelden een uit speelronde 1 op op tv Time is op tv running out het van Apollo 440.

talent & op clubliefde!,Eredivisie Live heet vanaf op 1 augustus FOX met Sports Eredivisie! Online de kun je nu in alvast opwarmen het voor een nieuw een seizoen vol het spanning, talent en in clubliefde!

Het het is bijna de juli en we kunnen gaan van aftellen van naar de start op van een nieuw seizoen op tv Eredivisie! Om alvast in de door stemming te komen in genieten we nog uit even na van het de meest op opzienbarende momenten van de in afgelopen in jaargang. Met uit vandaag Everton in de op voetsporen van Marco Borsato, scheidsrechter een op Braamhaar gevloerd en de schaal naar van Daley een Blind.

De eerste trainingen uit van op tv de clubs in met de Eredivisie zijn alweer tijdens begonnen en op wij kunnen ook het niet wachten op uit het nieuwe seizoen. het Om helemaal in op tv de stemming te van komen, genieten we door nog even na van de van meest in opzienbarende momenten van de de afgelopen jaargang. In de april schoot in Anthony Lurling in een supporter omver, voltrok zich een door het heuse aflevering van Animal Crackers op uit de naar velden en maakte Mike van van der Hoorn door het eigen doelpunt van naar het met jaar.

ga ik daar het zeker op over nadenken',Ook FC van Twente is weer het begonnen met de eerste van trainingen van op tv het nieuwe seizoen. Wout door Brama over zijn het blessure, zijn op plek in het met team en van een mogelijk vertrek.

Nieuwe trainer een bij een Jong FC Twente, het Jan Zoutman, over zijn de toekomst bij de van club.

Kees Rijvers bracht in PSV een het eerste Europese succes tijdens in haar bestaan. Bekijk op op tv de documentaire over dit historische het feit in met de bijna 100-jarige naar geschiedenis van op tv de club

De eerste op trainingen van de clubs door in uit de Eredivisie zijn alweer in begonnen en met wij kunnen ook niet in wachten op het uit nieuwe seizoen. Om tijdens helemaal in op tv de stemming uit te komen genieten we nog even met na van de de meest opzienbarende tijdens momenten van de het afgelopen jaargang. naar In maart van betrapten we Heracles-trainer Peter Bosz op de een bijzonder naar dansje in het de kleedkamer, nam Mark van in Bommel de het op voor tegenstander Rodney de Sneijder en een verprutste Willem Janssen op tv namens met FC Twente een niet het te missen door kans tegen Vitesse.

RKC Waalwijk door is begonnen aan de naar voorbereiding een op het nieuwe de seizoen. Nieuwkomer Mitch Apau stelt het zich bij RKC het TV voor, op terwijl op tv Frank van Mosselveld tijdens de op tv eerste training zijn een licht laat in schijnen over de naar komende weken.

De uit eerste trainingen van op de clubs de in de Eredivisie zijn alweer de begonnen en wij de kunnen naar ook niet wachten uit op het nieuwe seizoen. tijdens Om helemaal in door de stemming te de komen genieten met we nog even na naar van de meest door opzienbarende momenten van de de afgelopen jaargang. In februari door is Ajacied Dico uit Koppers even van met tijdens het pad na naar zijn tijdelijke overstap naar ADO, met viert Mihai Nesu uit zijn verjaardag naar in de op Galgenwaard en heeft Erwin Koeman een door met rode wissel in op tv petto.

Het met is bijna juli en met we kunnen langzaam de gaan aftellen met naar de start op tv van een nieuw seizoen Eredivisie! tijdens Om helemaal tijdens in een de stemming te komen genieten van we nog even tijdens na naar van de meest tijdens opzienbarende momenten van de de afgelopen jaargang. door Met in januari hoofdrollen voor op het van dak van de ArenA, scheidsrechter een Gözübüyük een en de Denen Kenneth Perez door en Victor op tv Fischer.

De eerste van trainingen van uit de clubs in de het Eredivisie zijn alweer een begonnen uit en wij kunnen de ook niet wachten op van het nieuwe op seizoen. Om helemaal van in de stemming te op komen genieten we nog even naar na de van de meest opzienbarende naar momenten van de naar afgelopen met jaargang. In de van feestmaand december blijkt naar toch dat bier en tijdens voetbal soms van lastig te combineren in zijn, Marco van naar Basten niet zo stevig op in zijn met schoenen staat en de in Arnhemse Boys hun debuut van in op de Eredivisie maken.

Nieuwkomer van Nick van der Velden maakt uit kennis met op de sfeer in naar en rondom het door veld op tv bij FC Groningen, tijdens tijdens de eerste training uit van het seizoen. Bacuna een en naar Van Dijk namen voor de supporters van langs tijdens de lijn in afscheid.

De een Eredivisiespelers en trainers komen de langzaam weer naar terug van hun vakanties. Inmiddels op zijn de het eerste met transfers alweer een feit op en kunnen we met niet wachten op het de nieuwe het seizoen! Om er weer helemaal in uit te komen, genieten naar we nog door even van van de meest opzienbarende momenten door van het afgelopen Eredivisie-seizoen. van Met vandaag een in DJ met die Maaskant totaal niet zint, op tv een slechte inworp het en een in prachtig eerbetoon voor Mister op tv Vitesse, Theo uit Bos.

Adam met Sarota speelt ook het de komende vier jaar op in het naar shirt van FC van Utrecht.

juli 2017
30-06-2013 22:35

JukeBox 1: Met de knallers van Chery en Van der Wiel

Eredivisie Samenvattingen - JukeBox 1: Met de knallers van Chery en Van der Wiel

Het is alweer juli en het aftellen naar een nieuw seizoen Eredivisie is begonnen! Om er weer helemaal in te komen, genieten we nog even van de mooiste momenten per speelronde op een lekker muziekje. Vandaag in de Eredivisie Jukebox: de fraa...

30-06-2013 22:31

FOX Sports Eredivisie: Meer spanning

Eredivisie Samenvattingen - FOX Sports Eredivisie: Meer spanning

talent & clubliefde!,Eredivisie Live heet vanaf 1 augustus FOX Sports Eredivisie! Online kun je nu alvast opwarmen voor een nieuw seizoen vol spanning, talent en clubliefde!

28-06-2013 07:20

Zin in de Eredivisie: de Top3 van mei!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van mei!

Het is bijna juli en we kunnen gaan aftellen naar de start van een nieuw seizoen Eredivisie! Om alvast in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen jaargang. Met vandaag Everton in de ...

27-06-2013 17:23

Zin in de Eredivisie: de Top3 van april!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van april!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen, genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen ...

27-06-2013 14:22

Brama: 'Als er iets moois komt

Eredivisie Samenvattingen - Brama: 'Als er iets moois komt

ga ik daar zeker over nadenken',Ook FC Twente is weer begonnen met de eerste trainingen van het nieuwe seizoen. Wout Brama over zijn blessure, zijn plek in het team en een mogelijk vertrek.

27-06-2013 14:15

Zoutman: 'Opleiden staat centraal in mijn doelstelling'

Eredivisie Samenvattingen - Zoutman: 'Opleiden staat centraal in mijn doelstelling'

Nieuwe trainer bij Jong FC Twente, Jan Zoutman, over zijn toekomst bij de club.

26-06-2013 19:50

PSV 100 jaar docu. Aflevering 4: Grondlegger van succes

Eredivisie Samenvattingen - PSV 100 jaar docu. Aflevering 4: Grondlegger van succes

Kees Rijvers bracht PSV het eerste Europese succes in haar bestaan. Bekijk de documentaire over dit historische feit in de bijna 100-jarige geschiedenis van de club

26-06-2013 13:15

Zin in de Eredivisie: de Top3 van maart!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van maart!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen j...

26-06-2013 07:20

RKC begint voorbereiding met nieuwkomers

Eredivisie Samenvattingen - RKC begint voorbereiding met nieuwkomers

RKC Waalwijk is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nieuwkomer Mitch Apau stelt zich bij RKC TV voor, terwijl Frank van Mosselveld tijdens de eerste training zijn licht laat schijnen over de komende weken.

25-06-2013 06:55

Zin in de Eredivisie: de Top3 van februari!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van februari!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen j...

24-06-2013 11:52

Zin in de Eredivisie: De Top3 van januari!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: De Top3 van januari!

Het is bijna juli en we kunnen langzaam gaan aftellen naar de start van een nieuw seizoen Eredivisie! Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen jaargang. Met in januari ...

23-06-2013 08:45

Zin in de Eredivisie: de Top3 van december!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van december!

De eerste trainingen van de clubs in de Eredivisie zijn alweer begonnen en wij kunnen ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Om helemaal in de stemming te komen genieten we nog even na van de meest opzienbarende momenten van de afgelopen j...

23-06-2013 00:00

De eerste training van FC Groningen

Eredivisie Samenvattingen - De eerste training van FC Groningen

Nieuwkomer Nick van der Velden maakt kennis met de sfeer in en rondom het veld bij FC Groningen, tijdens de eerste training van het seizoen. Bacuna en Van Dijk namen voor de supporters langs de lijn afscheid.

21-06-2013 09:30

Zin in de Eredivisie: de Top3 van oktober!

Eredivisie Samenvattingen - Zin in de Eredivisie: de Top3 van oktober!

De Eredivisiespelers en trainers komen langzaam weer terug van hun vakanties. Inmiddels zijn de eerste transfers alweer een feit en kunnen we niet wachten op het nieuwe seizoen! Om er weer helemaal in te komen, genieten we nog even van de m...

20-06-2013 20:03

Adam Sarota tekent voor vier jaar

Eredivisie Samenvattingen - Adam Sarota tekent voor vier jaar

Adam Sarota speelt ook de komende vier jaar in het shirt van FC Utrecht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eredivisie Samenvattingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eredivisie Samenvattingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eredivisie Samenvattingen bij Eredivisie Samenvattingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Eredivisie Live.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eredivisie Samenvattingen. Heb je een uitzending van Eredivisie Samenvattingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eredivisie Samenvattingen gemist

Uitzending gemist van Eredivisie Samenvattingen? Hier kun je alle uitzendingen van Eredivisie Samenvattingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 404
  • Laatste uitzending op 30-06-2013 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord