Programma gemist?

Jeugdfilm door over Merel, wie van van de een in op de andere de dag gepest wordt. van Het pesten geeft haar leven op een uit harde duw van in de verkeerde richting, maar Merel van met blijft balanceren, net op het randje.Meer door Jeugdfilm uit over Merel, een meisje tijdens van dertien. We van volgen haar op op tv de huid een en zien wat er gebeurt in als ze op tv zomaar, van op tv de ene met dag op de andere, gepest wordt. op Merel uit zwijgt over het pesten; een tegen haar ouders uit en ook tegen op tv Kasper, uit haar gehandicapte broertje door met wie ze een hechte uit band heeft en veel door tijd het doorbrengt. Het het pesten geeft haar leven een harde door het duw in de verkeerde richting, maar de op Merel blijft balanceren, naar net op het uit randje.Minder

15:35,Telefilm Merel het (13) wordt gepest. uit Ze met zwijgt hierover tegen haar ouders uit en op ook tegen Kasper, haar een gehandicapte broertje. Ze een krijgt een duw met in de verkeerde met richting, maar Merel blijft met balanceren op het een randje.

december 2019
23-09-2016 15:35

Zappbios: Bluebird

Zappbios: Bluebird - Zappbios: Bluebird

Nederlandse (NL) Telefilm uit 2004 van Mijke de Jong. Met: Elske Rotteveel, Kees Scholten, Elsie de Brauw e.a. Merel is een meisje van dertien. We volgen haar op de huid en zien wat er gebeurt als ze zomaar, van de ene op de andere dag, gep...

24-09-2015 15:30

Zappbios: Bluebird

Zappbios: Bluebird - Zappbios: Bluebird

Jeugdfilm over Merel, wie van de een op de andere dag gepest wordt. Het pesten geeft haar leven een harde duw in de verkeerde richting, maar Merel blijft balanceren, net op het randje.Meer Jeugdfilm over Merel, een meisje van dertien. We vo...

28-04-2013 15:35

zo 28 apr 2013

Zappbios: Bluebird - zo 28 apr 2013

15:35,Telefilm Merel (13) wordt gepest. Ze zwijgt hierover tegen haar ouders en ook tegen Kasper, haar gehandicapte broertje. Ze krijgt een duw in de verkeerde richting, maar Merel blijft balanceren op het randje.

Zappbios: Bluebird gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Bluebird de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Bluebird bij Zappbios: Bluebird liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Bluebird. Heb je een uitzending van Zappbios: Bluebird gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Bluebird gemist

Nederlandse (NL) Telefilm uit 2004 van Mijke de Jong. Met: Elske Rotteveel, Kees Scholten, Elsie de Brauw e.a. Merel is een meisje van dertien. We volgen haar op de huid en zien wat er gebeurt als ze zomaar, van de ene op de andere dag, gepest wordt. Merel zwijgt over het pesten, tegen haar ouders en ook tegen Kasper, haar gehandicapte broertje met wie ze een hechte band heeft en veel tijd doorbrengt. Het pesten geeft haar leven een harde duw in de verkeerde richting, maar Merel blijft balanceren, net op het randje.

Uitzending gemist van Zappbios: Bluebird? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Bluebird kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-09-2016 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!