Programma gemist?

20:20,Veel van de op tv beelden uit uit tv-interviews met vormen de basis uit van een televisieportret van koningin Beatrix, van becommentarieerd en van in duiding door voorzien door de koningin de zelf.

september 2021
28-04-2013 20:20

Zo 28 apr 2013

NOS Beatrix - Zo 28 apr 2013

20:20,Veel van de beelden uit tv-interviews vormen de basis van een televisieportret van koningin Beatrix, becommentarieerd en van duiding voorzien door de koningin zelf.

NOS Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix bij NOS Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix. Heb je een uitzending van NOS Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix gemist

portret van een koningin,Van weinigen in Nederland zijn zoveel beelden gemaakt als van koningin Beatrix. Of de koningin nu als staatshoofd, als moeder des vaderlands of als hoofd van de koninklijke familie aantreedt, bijna altijd waren en zijn er camera's aanwezig. Dat begon al kort na haar geboorte en dat is vandaag de dag niet anders. Veel van die beelden vormen de basis van een televisieportret van koningin Beatrix, dat de NOS aan de vooravond van haar aftreden uitzendt. Die beelden worden becommentarieerd en van duiding voorzien door de koningin zelf. Daarvoor is geput uit alle tv-interviews die zij in de afgelopen decennia heeft gegeven.

Uitzending gemist van NOS Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2013 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!