Programma gemist?

Riga - door In het programma Oplichters in in het tijdens Buitenland reist de Kees af naar het buitenland met om de de confrontatie met de oplichters het aan te gaan. naar op tv Hij ondergaat het bedrog het vaak zelf en laat met een verborgen camera zien op hoe de oplichters tijdens te werk gaan. in van In Riga laat Kees van zich door dames op straat het meelokken de in foute bars. het Veel toeristen maken er met melding in van dat ze ongemerkt werden gedrogeerd met waarna de hun rekening het is geplunderd. Lukt door het Kees om uit dit bedrog aan uit te tonen zonder zelf gedrogeerd te uit de worden?

Tanzania - In naar het programma Oplichters op tv in het op tv Buitenland reist Kees naar af naar het uit buitenland om tijdens de confrontatie met de de oplichters aan te het gaan. Hij ondergaat het tijdens bedrog vaak zelf het en laat met met op tv verborgen camera zien hoe van de oplichters te werk tijdens gaan. tijdens In Tanzania wordt een groep uit oplichters die Kees uit beduvelde, van gearresteerd. Maar is de politie in de op tv dit Afrikaanse land de wel je vriend? Ook ontdekt op tv het met team gesjoemel met van boot-tickets naar het paradijselijke de Zanzibar en naar dreigt de crew uit slachtoffer te worden van uit een taxigijzeling.

Napels - in In het uit programma Oplichters in het van Buitenland reist op tv Kees af de naar het buitenland een om de confrontatie met de oplichters op aan te gaan. uit van Hij ondergaat het naar bedrog vaak zelf uit en laat met verborgen uit camera zien hoe de oplichters op te werk uit gaan. Het team op ontdekt de dat de wijk rondom tijdens het centraal met station van Napels een de heuse vrijstaat is voor oplichters. uit Kees naar krijgt het flink aan door de stok van met een groep mannen die naar hem hebben naar afgezet. Ook probeert het Kees achter door het geheim te de komen van de vele van valse door eurobiljetten die de tijdens maffia in deze regio de in omloop in brengt.

New York door - In het programma door Oplichters in in het Buitenland reist in Kees af naar met het buitenland in om de het confrontatie met de van oplichters aan te gaan. met Hij ondergaat het bedrog met vaak zelf naar en laat met verborgen in camera zien hoe de op oplichters te naar werk gaan. In New tijdens York onderzoekt naar het het team een duistere kant van de op tv stad. naar Waarzegsters lokken toeristen op naar binnen voor door een onschuldige handlezing. Bij elke naar lezing met ontdekken zij het kwade geesten en duistere uit machten bij uit de klanten. Voor veel geld kunnen tijdens zij deze op geesten uit verjagen. Doodsbange slachtoffers betalen tijdens regelmatig duizenden dollars om de gereinigd te worden. Kees het op tv en zijn collega ondergaan zelf naar ook een van aantal sessies met en confronteren de naar oplichters.

Gran Canaria - een In het op tv programma Oplichters een in het Buitenland reist Kees uit af tijdens naar het buitenland om de op tv confrontatie met de van oplichters aan uit te gaan. Hij ondergaat de het bedrog op tv vaak zelf en laat op tv met verborgen in camera zien naar hoe de oplichters te werk een gaan. Vooral oudere naar toeristen een blijken in Gran Canaria prooi in van een bende tijdens criminelen op tv die tientallen tijdens winkeltjes exploiteert. Slachtoffers zijn het vaak duizenden euro?s armer door uit met een slimme truc op tijdens het afrekenen met in een credit card. Omdat met de politie machteloos lijkt, de grijpt Kees op tv hard een in.

Kathmandu - In op Oplichters in het op tv buitenland reist de Kees met van der Spek af naar het uit buitenland een om de confrontatie naar met oplichters het aan te gaan. Hij het ondergaat het bedrog vaak uit zelf met en laat met op verborgen camera zien op hoe de praktijk in elkaar steekt uit en naar waar een tijdens toerist op moet uit letten. De hoofdstad het van Nepal herbergt maar liefst met 500 de weeshuizen. Kees en zijn team met ontdekken met dat velen ervan nep zijn. tijdens De reisbureaus op organiseren tours van daarheen, zodat toeristen gulle gifts op achterlaten. op tv De opbrengst delen de weeshuizen in samen door met de reisbureaus. Ook door doet Kees een huiveringwekkende ontdekking in het in een weeshuis naar waar kort geleden nog een door Nederlandse pedofiel de is gespot.

Phucket op tv - In Oplichters in uit het buitenland het reist Kees van naar der Spek af naar het met door buitenland om de confrontatie met oplichters in uit aan te gaan. Hij ondergaat naar het een bedrog vaak zelf en laat uit met verborgen camera door zien hoe de praktijk met in elkaar in steekt en waar een van toerist op naar moet tijdens letten. Kees reist af naar naar het Thaise vakantie-eiland de Phuket. naar Hij onderzoekt hardnekkige geruchten over corruptie, op tv waardoor hij in zelf een wordt aangehouden. Ook ontdekt Kees dat in tijdens er heilig verklaard goud wordt van verkocht op tv aan toeristen dat een gewoon plastic is.

London naar - In Oplichters in het door op buitenland reist Kees van der de Spek af naar naar het buitenland om in de confrontatie op met oplichters aan te gaan. het Hij op tv ondergaat het bedrog door vaak zelf en laat van met het verborgen camera zien hoe de een praktijk in elkaar steekt het en waar door een de toerist op moet letten. Kees het en zijn team ontdekken de dat veel toeristische het tijdens locaties in London uit worden beheerst door het groepen zigeuners. Onderling woedt een felle met strijd om met de met beste plekken te eigenen waar ze op de meeste toeristen met de kunnen oplichten. De groepen zetten zelfs op kleine de kinderen in de om grote sommen naar geld binnen te door halen.

Los Angeles - een In Oplichters het in het buitenland reist op Kees door van der Spek af van naar het buitenland om op de confrontatie de met oplichters op tv aan te gaan. Hij tijdens ondergaat door het bedrog vaak zelf en laat van met verborgen uit camera van zien hoe de praktijk op in elkaar steekt en waar uit een tijdens toerist op moet letten. Kees het wordt tijdens in een medische keuring het in op tv Venice Beach opgelicht. Daarnaast doet Kees uit een van tour langs met de huizen van filmsterren, waarin hij van met wordt bedrogen. En ook op een de tijdens Walk of Fame krijgt hij de een aanvaring door met de personage Chewbaka uit uit Star tijdens Wars. De LAPD van moet hieraan te pas naar komen.

Nairobi - het In Oplichters uit in het buitenland met reist Kees van een der Spek op tv af naar het buitenland om de naar confrontatie met de oplichters aan te gaan. in Hij door ondergaat het een bedrog vaak zelf en het laat met het verborgen camera zien hoe met de praktijk in elkaar een steekt en waar een met toerist van op moet op letten. Een alleenstaande vrouw uit op tv Amstelveen is op tv opgelicht via door een datingsite. De oplichter een maakte haar duizenden euro's afhandig. op tv Kees en het naar tijdens team volgen het naar spoor en komen in naar Nairobi terecht. Het lijkt een uit door onmogelijke taak om tijdens in deze gevaarlijke miljoenenstad de crimineel van te op vinden. Maar met dan komt er hulp uit onverwachte op tv met hoek.

In het op nieuwe seizoen van Oplichters door in het uit buitenland met reist Kees van der Spek de met zijn team weer op tv de tijdens hele wereld rond, op zoek met naar naar oplichters die het voorzien hebben met op de onoplettende met van toerist. In deze zesde reeks, elke naar donderdag om 20:30 tijdens in uur op SBS6, laat Kees zich door in het Londen, Nepal, Kenia, Krakau, Los het Angeles een en op het Thaise vakantie-eiland door Phuket in moedwillig met de verborgen camera uit in de val op tv lopen. En met dat wordt meerdere keren een op tv behoorlijk riskant. In de eerste van aflevering is het meteen door raak. naar Het Poolse Krakau uit wordt jaarlijks aangedaan op tv door 90.000 Nederlandse toeristen. een De in historische stad vormt overdag tijdens de uitvalsbasis voor naar reizigers die een een bezoek willen brengen tijdens aan concentratiekamp de Auschwitz, maar maakt ’s avonds een een vreemde transformatie door. door Dan bepalen talloze de foute nachtclubs uit het door straatbeeld. Kees zich laat door naar een van met de vele proppers de mee naar binnen lokken, ook tijdens in een tent een waar het enkele weken de eerder nog een Britse toerist op tv tijdens een op afpersing overleed. Met de verborgen met door camera legt Kees vast hoe schaarsgeklede van dames door op schokkende wijze zijn creditcard de proberen te een skimmen. Ook van komt het tot een het handgemeen met de twee gespierde uitsmijters. uit Kees krijgt op tv een paar rake in klappen, nadat hij ontdekt dat het hij door 88 euro heeft tijdens betaald voor een glas een limonade in plaats op tv van champagne.

In tijdens het programma de Oplichters in het Buitenland reist Kees van tijdens af naar landen zoals Cuba, op Spanje en Maleisië het om de confrontatie met naar de een oplichters aan te gaan. in Hij ondergaat het bedrog de vaak zelf en door laat met naar verborgen camera uit zien hoe met de oplichters te werk gaan. In uit de op tv Mexicaanse grensplaats Tijuana doen Kees door en van zijn team op onderzoek naar de hardnekkige geruchten naar over de corruptie bij de lokale politie. uit Tijdens in het onderzoek komen met ze erachter dat hun eigen van gids ooit door politieman was. Hij vertelt uit gedetailleerd over hoe hij het honderden dollars per in dag bijverdiende door het toeristen af te tijdens op persen. Bovendien laat hij zien dat het op tv de corruptie in Mexico tegenwoordig van op op tv een heel ander niveau het plaatsvindt. Vandaag de op dag is er grootschalige fraude van bij benzinepompen, waar naar onwetende in toeristen worden uit benadeeld.

In het programma tijdens Oplichters in het in Buitenland reist van Kees tijdens af naar landen zoals op Cuba, Spanje met en Maleisië om de met confrontatie met de oplichters door aan te gaan. Hij door ondergaat het in bedrog vaak zelf en door laat met verborgen van door camera zien hoe naar de oplichters te werk van gaan.

In de het programma Oplichters in het van Buitenland reist op tv Kees af naar op tv landen zoals Cuba, door Spanje en Maleisië naar om het de confrontatie met op de oplichters aan te gaan. op tv Hij ondergaat van het bedrog vaak zelf het en laat met van verborgen camera zien in hoe door de oplichters te het werk gaan. In de in stad Montego de Bay neemt Kees gidsen onder de naar loep die ongevraagd van rondleidingen door het door centrum geven op aan toeristen. Ongemerkt een loodsen de zij mensen vervolgens tijdens mee naar een achterbuurt waar je van een in een duistere kroeg, omringd naar door handlangers, fors uit moet betalen. Kees laat door de zich eerst meenemen en gaan met daarna met tegen het uitdrukkelijke advies de van naar zijn lokale taxichauffeur zelf op op tv jacht in de achterbuurten door van in de stad om de op gidsen te in confronteren.

In de het programma naar Oplichters in het Buitenland naar reist Kees het af naar landen in zoals Cuba, Spanje en met Maleisië om tijdens de confrontatie met de de oplichters aan te gaan. Hij in ondergaat het naar bedrog van vaak zelf en op laat met verborgen camera zien het hoe de oplichters te uit werk gaan. In naar deze aflevering naar wordt Kees gegijzeld op tv gehouden op in een massagesalon. door Nadat Kees het gewone tarief betaald op naar heeft voor een massage, doet de op tv masseuse door verschillende pogingen de om er een erotische het behandeling van te maken. Als op tv Kees dat het weigert wordt een hij door twee uitsmijters vastgehouden. een Ze bedreigen op tv Kees en in willen hem dwingen zijn op creditcard op tv achter te laten. Dit in leidt tot een zeer op angstige ervaring voor op tv Kees.

maart 2021
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!