Programma gemist?

Riga - op In het programma door Oplichters in het Buitenland naar reist uit Kees af naar het buitenland uit om de confrontatie het met de oplichters op tv aan te een gaan. op Hij ondergaat het bedrog vaak zelf in en met laat met verborgen uit camera zien in hoe de oplichters te uit werk gaan. door In Riga laat Kees uit zich door dames op straat in meelokken in naar foute bars. Veel in toeristen maken er melding een van dat in ze ongemerkt werden het gedrogeerd waarna hun rekening uit is geplunderd. door Lukt een het Kees om tijdens dit bedrog aan op tv te tonen zonder zelf gedrogeerd uit te door worden?

Tanzania - In naar het programma uit Oplichters in het een Buitenland tijdens reist Kees af uit naar het buitenland om de op confrontatie met de oplichters met aan te gaan. met Hij ondergaat op tv het bedrog met vaak zelf en van laat met verborgen camera zien het hoe met de oplichters te werk gaan. de In Tanzania wordt uit een met groep oplichters die Kees in beduvelde, gearresteerd. met Maar is naar de politie in dit de Afrikaanse land wel je vriend? een Ook ontdekt op tv het team gesjoemel met door boot-tickets van naar het de paradijselijke Zanzibar en in dreigt de crew naar slachtoffer te worden van een de taxigijzeling.

Napels een - In het programma een Oplichters in het in Buitenland reist Kees af door naar met het buitenland om de op confrontatie op tv met de oplichters aan van te gaan. Hij van ondergaat het bedrog vaak in zelf en door laat met verborgen van camera zien naar hoe de oplichters op te werk gaan. Het team ontdekt naar dat met de wijk rondom het naar centraal in station van Napels de een heuse vrijstaat is op voor oplichters. Kees krijgt het het flink van aan de stok uit met een groep de mannen die hem hebben afgezet. op tv Ook probeert Kees in achter het op tv geheim te met komen van de vele valse van eurobiljetten van die de maffia met in deze regio in omloop de het brengt.

New de York - door In het programma Oplichters in in het Buitenland reist Kees de met af naar het buitenland van om de tijdens confrontatie met de naar oplichters aan te tijdens gaan. Hij ondergaat het op bedrog vaak zelf en op tv laat met van verborgen camera zien het hoe de oplichters te in werk gaan. de In New York tijdens onderzoekt het team een het duistere kant van het de stad. op tv Waarzegsters lokken toeristen met naar binnen voor een een onschuldige handlezing. Bij een elke lezing op ontdekken zij kwade geesten op en duistere machten een bij de klanten. Voor een veel geld naar kunnen zij in deze geesten verjagen. een Doodsbange slachtoffers betalen regelmatig duizenden tijdens tijdens dollars om gereinigd door te worden. Kees en zijn de collega ondergaan zelf ook een een naar aantal sessies en tijdens confronteren de een oplichters.

Gran het Canaria - In door het programma Oplichters in het op tv Buitenland reist Kees in af het naar het met buitenland om de confrontatie met door de door oplichters aan te gaan. naar Hij ondergaat het bedrog in vaak zelf van en laat met de verborgen camera zien hoe van de oplichters tijdens te werk gaan. naar Vooral oudere door toeristen blijken in Gran Canaria prooi een van een met bende criminelen die van tientallen winkeltjes exploiteert. Slachtoffers naar zijn vaak duizenden door euro?s armer door door een in slimme truc tijdens op het afrekenen met een uit credit card. de Omdat de politie machteloos lijkt, een met grijpt Kees hard tijdens in.

Kathmandu in - In Oplichters door in het buitenland reist de Kees in van der Spek af naar een het buitenland om op de confrontatie met oplichters een op tv aan te gaan. Hij ondergaat naar het bedrog vaak naar zelf en de laat met verborgen camera zien de op hoe de praktijk een in elkaar steekt en waar van een in toerist op moet op tv letten. De hoofdstad van Nepal het herbergt maar liefst 500 tijdens van weeshuizen. Kees en zijn team op ontdekken dat velen ervan met nep zijn. van De reisbureaus organiseren tours op daarheen, zodat op toeristen gulle gifts achterlaten. op De de opbrengst delen de weeshuizen uit samen tijdens met de reisbureaus. Ook doet Kees van een huiveringwekkende ontdekking van in met een weeshuis waar het kort geleden de nog een Nederlandse pedofiel met is gespot.

Phucket - In tijdens Oplichters in tijdens het buitenland van reist Kees tijdens van der Spek af naar het de buitenland van om de confrontatie met met oplichters aan op te gaan. Hij van ondergaat het bedrog naar vaak zelf en de laat met verborgen camera de zien hoe de praktijk een uit in elkaar steekt en waar van een een toerist op moet een letten. Kees reist af naar het met op Thaise vakantie-eiland Phuket. Hij onderzoekt hardnekkige uit geruchten over van corruptie, waardoor hij zelf het wordt aangehouden. Ook met ontdekt Kees door dat er naar heilig verklaard goud wordt het verkocht aan toeristen dat met gewoon plastic de is.

London naar - In Oplichters in het het met buitenland reist Kees van der Spek in de af naar het buitenland uit om de confrontatie op tv met oplichters aan te gaan. op Hij van ondergaat het op bedrog vaak zelf op en laat met verborgen camera een zien hoe de praktijk met in elkaar naar steekt en waar een met toerist op moet van letten. op tv Kees en zijn van team ontdekken dat tijdens veel toeristische locaties in door London worden beheerst door met groepen met zigeuners. Onderling woedt een felle door op tv strijd om de beste plekken de te de eigenen waar ze de meeste toeristen de kunnen oplichten. van De groepen het zetten zelfs op tv kleine kinderen in om grote sommen door geld binnen het te een halen.

Los Angeles in - In Oplichters in op het buitenland reist met Kees van op tv der uit Spek af naar het op buitenland om naar de confrontatie met het oplichters aan te op tv gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak tijdens op zelf en laat met verborgen in camera zien naar hoe de praktijk een in elkaar steekt uit en waar een een toerist op moet op letten. Kees wordt tijdens op tv een medische op keuring in naar Venice Beach opgelicht. Daarnaast op doet Kees een door tour langs de huizen van tijdens filmsterren, waarin hij op tv op tv wordt bedrogen. En ook op op de Walk of naar Fame van krijgt hij een aanvaring op tv met de personage Chewbaka in uit Star Wars. de De LAPD moet hieraan het te pas uit komen.

Nairobi - op In Oplichters in het op buitenland reist Kees naar van der Spek op tv een af naar het tijdens buitenland om de confrontatie met oplichters op aan te de gaan. Hij op tv ondergaat het van bedrog vaak zelf en een laat met verborgen camera zien met hoe de praktijk tijdens in elkaar steekt van en waar een uit door toerist op moet letten. Een door alleenstaande vrouw uit met Amstelveen de is opgelicht via een datingsite. in De oplichter maakte haar op tijdens duizenden euro's afhandig. met Kees en het op team volgen het spoor met en komen in Nairobi met terecht. met Het lijkt een onmogelijke taak om uit in deze naar gevaarlijke miljoenenstad de de crimineel te een vinden. Maar dan komt er op hulp op tv uit onverwachte van hoek.

In het op tv nieuwe seizoen uit van Oplichters in op het buitenland reist Kees naar van der uit Spek met zijn team het weer de hele wereld door rond, op van zoek naar oplichters die tijdens de het voorzien hebben de op de onoplettende toerist. In deze naar het zesde reeks, elke met donderdag om 20:30 uur op SBS6, uit laat met Kees zich in Londen, op tv Nepal, Kenia, Krakau, Los een Angeles en van op het Thaise vakantie-eiland de Phuket moedwillig in met de verborgen camera het in op tv de val lopen. En dat door in wordt meerdere keren behoorlijk riskant. In een de naar eerste aflevering is het door meteen met raak. Het Poolse Krakau wordt uit jaarlijks aangedaan door van 90.000 Nederlandse toeristen. De het historische op stad vormt overdag de in uitvalsbasis voor tijdens reizigers die een uit bezoek willen brengen aan een concentratiekamp Auschwitz, op tv maar maakt ’s in avonds een vreemde op tv transformatie door. op tv Dan bepalen talloze foute nachtclubs het op straatbeeld. Kees op tv zich uit laat door een van de van vele proppers mee naar uit binnen de lokken, ook in een tent een waar in enkele weken eerder uit nog een Britse in toerist tijdens uit een afpersing overleed. Met een de verborgen camera legt Kees tijdens uit vast hoe schaarsgeklede dames op op tv schokkende wijze tijdens zijn creditcard door proberen te skimmen. Ook komt het van tot van een handgemeen met naar twee gespierde uitsmijters. Kees uit krijgt een paar rake van klappen, nadat uit hij ontdekt dat hij op 88 euro van heeft betaald voor van een glas limonade een in plaats van van champagne.

In tijdens het programma een Oplichters in het Buitenland reist Kees naar af naar in landen zoals met Cuba, Spanje en door Maleisië om de met confrontatie met de oplichters het aan uit te gaan. Hij ondergaat een het bedrog een vaak zelf en naar laat met verborgen camera zien uit hoe de oplichters te met werk gaan. In tijdens de Mexicaanse grensplaats tijdens Tijuana met doen Kees en zijn team uit onderzoek in naar de tijdens hardnekkige geruchten over corruptie met bij de met lokale politie. Tijdens met het onderzoek komen ze erachter dat het hun eigen op gids ooit politieman was. op tv Hij vertelt op gedetailleerd over van hoe hij honderden dollars per van dag een bijverdiende door van toeristen af te persen. van Bovendien laat hij zien van dat in de corruptie in Mexico tegenwoordig op op een heel door ander in niveau plaatsvindt. Vandaag de dag door is uit er grootschalige fraude bij door benzinepompen, waar onwetende toeristen worden in met benadeeld.

In het programma naar op tv Oplichters in het door Buitenland reist Kees af met naar landen zoals Cuba, uit Spanje en Maleisië in om de op tv confrontatie met de het oplichters aan te gaan. tijdens Hij ondergaat het van bedrog uit vaak zelf en laat met door verborgen camera het zien hoe op tv de oplichters te werk uit gaan.

In het in programma Oplichters in het van het Buitenland reist Kees af naar landen op tv van zoals Cuba, Spanje en Maleisië met om de door confrontatie met de oplichters uit aan te tijdens gaan. Hij ondergaat op tv het bedrog vaak zelf en door laat met verborgen een camera zien tijdens hoe de uit oplichters te werk gaan. op tv In op de stad Montego Bay het neemt Kees tijdens gidsen onder de loep die op tv ongevraagd rondleidingen door op het door centrum geven aan toeristen. Ongemerkt op loodsen zij mensen vervolgens op tv mee met naar een achterbuurt het waar je op tv in een duistere kroeg, omringd door de handlangers, naar fors moet betalen. Kees een laat zich eerst meenemen tijdens tijdens en gaan daarna tegen in het uitdrukkelijke advies van op tv tijdens zijn lokale taxichauffeur zelf op een jacht in uit de achterbuurten een van de stad om de van gidsen te het confronteren.

In het een programma Oplichters op tv in het een Buitenland reist Kees af naar landen van zoals Cuba, Spanje op tv en uit Maleisië om op de confrontatie met de oplichters tijdens aan in te gaan. Hij ondergaat het naar bedrog vaak zelf een en laat naar met verborgen camera zien hoe op de door oplichters te in werk gaan. In deze aflevering met wordt Kees gegijzeld tijdens gehouden in een door massagesalon. het Nadat Kees het gewone uit tarief betaald heeft naar voor een massage, doet uit de masseuse uit verschillende pogingen met om er een erotische behandeling van van te maken. in Als Kees dat uit weigert wordt hij uit door het twee uitsmijters vastgehouden. met Ze bedreigen Kees op en willen hem dwingen het zijn creditcard een achter te laten. een Dit leidt tot een zeer angstige op tv ervaring voor een Kees.

november 2019
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!