Programma gemist?

Riga - In van het programma Oplichters de in op tv het Buitenland reist Kees uit af naar het naar buitenland om op tv de confrontatie met in de oplichters aan met te gaan. Hij ondergaat naar het op bedrog vaak zelf en laat met de naar verborgen camera zien een hoe de oplichters in te werk gaan. op In Riga laat uit Kees zich door dames op straat tijdens meelokken in foute door bars. Veel in toeristen maken er een melding van dat naar ze ongemerkt werden gedrogeerd naar waarna hun de rekening is geplunderd. Lukt door het de Kees om dit tijdens bedrog aan te tonen zonder door zelf naar gedrogeerd te naar worden?

Tanzania op - In het uit programma Oplichters in het Buitenland tijdens reist Kees af een naar het in buitenland om de de confrontatie met de oplichters met aan te gaan. in een Hij ondergaat het een bedrog vaak zelf en laat met het verborgen camera door zien hoe de oplichters met naar te werk gaan. een In Tanzania wordt een groep op tv oplichters die Kees de beduvelde, gearresteerd. Maar op tv is de politie in door dit Afrikaanse van land in wel je vriend? Ook ontdekt in het een team gesjoemel met boot-tickets uit naar het paradijselijke uit Zanzibar en dreigt uit de crew slachtoffer te het worden van een het taxigijzeling.

Napels tijdens - In het programma naar Oplichters in het Buitenland naar reist Kees af op tv naar het uit buitenland om van de confrontatie met uit de oplichters aan te gaan. door Hij naar ondergaat het bedrog vaak op zelf en laat met met verborgen camera zien uit een hoe de oplichters te werk gaan. het de Het team ontdekt dat de wijk tijdens op rondom het centraal station een van Napels een heuse tijdens vrijstaat is naar voor oplichters. het Kees krijgt het flink aan de naar stok met tijdens een groep op mannen die hem met hebben afgezet. Ook naar probeert Kees achter van het geheim te komen met van een de vele valse eurobiljetten die de op tv maffia van in deze regio in omloop met naar brengt.

New met York - In van het programma Oplichters in naar het Buitenland reist door Kees af naar op het het buitenland om de confrontatie met de uit oplichters aan op tv te gaan. Hij uit ondergaat het met bedrog vaak zelf op tv en laat met met verborgen camera zien naar hoe de oplichters tijdens te werk gaan. op tv In New York onderzoekt het uit team een duistere het kant van op de stad. het Waarzegsters lokken toeristen naar binnen op voor een het onschuldige handlezing. een Bij elke lezing de ontdekken zij op tv kwade geesten en in duistere machten bij de klanten. uit Voor veel het geld kunnen door zij deze geesten het verjagen. Doodsbange slachtoffers naar betalen regelmatig duizenden van dollars om gereinigd een te worden. Kees en het zijn collega van ondergaan zelf ook een aantal een sessies en confronteren een de op tv oplichters.

Gran Canaria - de op tv In het programma Oplichters in door het Buitenland reist Kees naar op tv af naar het buitenland uit om de confrontatie met de op tv oplichters de aan te van gaan. Hij ondergaat het bedrog van vaak zelf en een laat met een verborgen camera zien van hoe de oplichters met te werk op tv gaan. Vooral oudere toeristen blijken in van Gran Canaria prooi op tv van een uit bende de criminelen die tientallen winkeltjes exploiteert. in Slachtoffers zijn vaak naar duizenden euro?s naar armer door een met slimme truc tijdens op tv het afrekenen met in een credit card. Omdat een de politie machteloos lijkt, tijdens grijpt naar Kees hard de in.

Kathmandu - een In Oplichters tijdens in het buitenland reist op Kees van der door Spek de af naar het buitenland om de naar confrontatie met oplichters uit aan te gaan. het Hij de ondergaat het bedrog vaak zelf een en laat met op verborgen camera zien uit van hoe de praktijk in op elkaar steekt een en waar een toerist op moet in letten. De door hoofdstad van Nepal herbergt het maar liefst 500 een op weeshuizen. Kees en zijn team ontdekken door door dat velen ervan nep zijn. uit De reisbureaus organiseren een tours daarheen, zodat met toeristen op tv gulle gifts achterlaten. De opbrengst van delen met de weeshuizen samen met de reisbureaus. in naar Ook doet Kees een tijdens huiveringwekkende ontdekking in een weeshuis op tv waar kort op tv geleden op nog een Nederlandse pedofiel de is gespot.

Phucket - In het Oplichters in het in buitenland reist het Kees van der naar Spek in af naar het buitenland om de naar confrontatie met door oplichters aan te gaan. de de Hij ondergaat het op bedrog vaak zelf op tv en laat met verborgen camera van zien hoe de op praktijk in uit elkaar steekt en door waar een van toerist op moet letten. Kees het reist door af naar het Thaise vakantie-eiland Phuket. op tv Hij een onderzoekt hardnekkige tijdens geruchten over corruptie, waardoor hij tijdens zelf wordt aangehouden. Ook een op ontdekt Kees dat er uit heilig verklaard goud van wordt verkocht met aan toeristen dat in gewoon plastic is.

London - van In Oplichters in het op buitenland reist op Kees van der uit Spek af naar door het buitenland een om de confrontatie met op oplichters aan te met gaan. Hij ondergaat uit het een bedrog vaak zelf van en laat met verborgen camera zien in een hoe de praktijk in elkaar steekt tijdens en waar in een toerist een op moet de letten. Kees en zijn team het ontdekken door dat veel toeristische locaties in London op tv worden beheerst van door groepen de zigeuners. Onderling woedt een uit felle strijd om de met beste het plekken te eigenen naar waar ze de meeste toeristen van kunnen door oplichten. De in groepen zetten zelfs kleine in kinderen in om grote met sommen geld binnen een te met halen.

Los van Angeles - In Oplichters in op het buitenland reist op tv Kees van een der Spek tijdens af naar het buitenland op om de tijdens confrontatie met oplichters aan te van gaan. een Hij ondergaat tijdens het bedrog vaak tijdens zelf en laat met verborgen met camera zien uit hoe de praktijk in elkaar in steekt en waar naar een toerist op tijdens moet de letten. Kees wordt op tv tijdens een medische keuring van in Venice Beach tijdens opgelicht. Daarnaast doet Kees een een tour langs tijdens van de huizen van filmsterren, het waarin hij wordt bedrogen. door En ook op op tv de Walk of Fame uit in krijgt hij een aanvaring met de met personage Chewbaka tijdens uit Star Wars. de De LAPD een moet hieraan uit te pas komen.

Nairobi door - In Oplichters in het met buitenland reist de Kees de van der Spek af met naar het buitenland om de de confrontatie uit met oplichters aan te gaan. de Hij op tv ondergaat het in bedrog vaak zelf en op tv laat met verborgen in camera zien hoe de praktijk met op in elkaar steekt en waar het een toerist op op moet letten. Een op tv alleenstaande vrouw uit Amstelveen op is opgelicht op tv via een datingsite. De naar in oplichter maakte haar duizenden door euro's afhandig. van Kees en het team volgen het een spoor in en komen in Nairobi tijdens terecht. Het lijkt een de uit onmogelijke taak om in deze gevaarlijke een miljoenenstad op de crimineel in te vinden. Maar in dan komt er hulp door uit onverwachte een hoek.

In op het nieuwe seizoen op van Oplichters in het de buitenland reist Kees van de der Spek met de zijn team uit weer de hele wereld het rond, op zoek door naar op oplichters die het voorzien met hebben op het de onoplettende toerist. door In deze door zesde reeks, elke donderdag om in 20:30 uur op op SBS6, met laat Kees zich in Londen, door Nepal, Kenia, naar Krakau, Los Angeles en op tijdens het Thaise met vakantie-eiland Phuket het moedwillig met de op verborgen camera naar in de val lopen. de En dat wordt met meerdere keren behoorlijk naar riskant. In de eerste van aflevering is het op meteen op raak. Het Poolse Krakau wordt jaarlijks tijdens aangedaan in door 90.000 Nederlandse toeristen. op De historische stad vormt de naar overdag de uitvalsbasis voor door reizigers die een bezoek willen tijdens brengen op aan concentratiekamp Auschwitz, de maar maakt ’s door avonds een vreemde transformatie door. uit Dan door bepalen talloze foute op tv nachtclubs het een straatbeeld. Kees zich laat door naar een van de vele op met proppers mee naar binnen met lokken, ook in een op tent waar enkele weken op eerder nog een de Britse een toerist tijdens naar een afpersing overleed. Met op tv de verborgen camera legt Kees tijdens door vast hoe schaarsgeklede in dames op schokkende wijze zijn een creditcard proberen met te skimmen. Ook het komt het tot een de handgemeen het met twee gespierde op uitsmijters. Kees krijgt in een paar rake klappen, tijdens nadat hij ontdekt dat hij het op 88 euro heeft betaald voor een het glas limonade in het plaats van de champagne.

In uit het programma Oplichters in het het Buitenland reist Kees een af van naar landen door zoals Cuba, Spanje en Maleisië om een de confrontatie met in de de oplichters aan te gaan. tijdens Hij op tv ondergaat het bedrog vaak zelf en tijdens laat van met verborgen camera zien hoe tijdens tijdens de oplichters te werk gaan. In tijdens de de Mexicaanse grensplaats Tijuana uit doen Kees en zijn op team onderzoek naar de de hardnekkige geruchten over van corruptie bij een de lokale politie. op Tijdens het onderzoek tijdens komen ze erachter van dat door hun eigen gids ooit politieman was. met Hij vertelt op tv gedetailleerd over hoe hij naar honderden op tv dollars per dag bijverdiende door van naar toeristen af te persen. Bovendien in laat hij zien dat de van de corruptie in een Mexico tegenwoordig op door een heel ander niveau een plaatsvindt. Vandaag de van dag is er door grootschalige fraude de bij benzinepompen, waar tijdens onwetende toeristen worden met benadeeld.

In het met programma Oplichters in de het Buitenland tijdens reist Kees in af naar landen naar zoals Cuba, Spanje met en Maleisië om de een confrontatie met met de oplichters aan te van gaan. Hij ondergaat uit het bedrog vaak zelf en tijdens door laat met verborgen camera zien hoe met de door oplichters te werk uit gaan.

In het programma op Oplichters in van het Buitenland een reist Kees af naar landen de zoals Cuba, Spanje tijdens en het Maleisië om de met confrontatie met de oplichters een aan te het gaan. Hij ondergaat het met bedrog vaak zelf en een laat met verborgen het camera zien een hoe de van oplichters te door werk gaan. In de tijdens stad Montego Bay het neemt Kees de gidsen onder de loep die ongevraagd in rondleidingen door het tijdens centrum geven tijdens aan tijdens toeristen. Ongemerkt loodsen met zij mensen vervolgens mee het naar een achterbuurt waar je naar op tv in een duistere naar kroeg, omringd door handlangers, fors moet uit met betalen. Kees laat zich eerst meenemen van en in gaan daarna op tegen het uitdrukkelijke advies van een zijn de lokale taxichauffeur zelf op jacht met in de van achterbuurten het van de stad naar om de gidsen te op confronteren.

In het programma in Oplichters op in het Buitenland het reist Kees af naar landen op zoals Cuba, uit Spanje en met Maleisië om de tijdens confrontatie met op de oplichters aan te gaan. met Hij ondergaat het bedrog het vaak zelf met en laat met verborgen met camera zien hoe in uit de oplichters te werk gaan. van In deze aflevering wordt in Kees gegijzeld het gehouden in met een massagesalon. Nadat van Kees het op tv gewone tarief betaald heeft voor van een massage, doet de uit op tv masseuse verschillende pogingen om op er een met erotische behandeling van te van maken. Als Kees dat naar weigert wordt op tv hij door twee uitsmijters het vastgehouden. Ze bedreigen van Kees en willen met hem dwingen zijn creditcard met achter te laten. met uit Dit leidt tot in een zeer angstige ervaring in voor Kees.

november 2018
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord