Programma gemist?

Riga de - In het programma Oplichters in de in het Buitenland reist van Kees af het naar het buitenland om in de confrontatie met de uit oplichters aan de te gaan. Hij op tv ondergaat het bedrog de vaak zelf en laat op tv met verborgen het camera zien hoe in de oplichters te op tv werk gaan. In het Riga laat door Kees zich door met dames op straat meelokken van in foute van bars. Veel toeristen maken er melding op van op tv dat ze ongemerkt werden uit gedrogeerd waarna hun naar rekening is met geplunderd. Lukt het Kees door om dit bedrog uit aan te tonen zonder de zelf gedrogeerd te op tv tijdens worden?

Tanzania - met In het programma uit Oplichters van in het Buitenland reist op Kees af naar het buitenland de om de confrontatie tijdens door met de oplichters aan te gaan. het Hij ondergaat het op bedrog door vaak zelf en tijdens laat met verborgen camera uit zien hoe het de oplichters te werk op tv gaan. in In Tanzania wordt een groep naar oplichters die Kees beduvelde, uit gearresteerd. Maar is op tv de politie in op dit Afrikaanse op tv land wel je met vriend? Ook ontdekt het in team gesjoemel met uit boot-tickets naar het tijdens paradijselijke het Zanzibar en van dreigt de crew slachtoffer te worden op tv van door een taxigijzeling.

Napels op tv - In het met programma Oplichters in het op Buitenland het reist Kees af naar in het buitenland met om de confrontatie met de op oplichters aan te uit gaan. naar Hij ondergaat het bedrog vaak tijdens zelf en laat met met verborgen camera op tv zien met hoe de oplichters te werk gaan. naar Het team uit ontdekt dat de wijk het rondom door het centraal station van naar Napels een heuse een vrijstaat is een voor oplichters. uit Kees krijgt het flink aan van de stok met een op door groep mannen die de hem hebben afgezet. Ook het probeert Kees achter het geheim op te op komen van de op vele valse eurobiljetten tijdens die de maffia in deze op tv regio in door omloop in brengt.

New York - het In het het programma Oplichters in uit het tijdens Buitenland reist Kees af naar het het buitenland om de uit op tv confrontatie met de oplichters aan te naar gaan. Hij een ondergaat door het bedrog vaak zelf en het laat met verborgen camera met naar zien hoe de op tv oplichters te werk gaan. op tv In New York op tv onderzoekt het team een een duistere kant van de op stad. Waarzegsters lokken door toeristen het naar binnen voor een op tv onschuldige handlezing. Bij van elke lezing ontdekken de zij kwade geesten en van duistere naar machten bij de tijdens klanten. Voor veel geld kunnen het zij van deze geesten verjagen. met Doodsbange slachtoffers betalen regelmatig de duizenden op tv dollars om gereinigd te het worden. Kees en zijn collega door uit ondergaan zelf ook een aantal door sessies en confronteren met de tijdens oplichters.

Gran Canaria een - In een het programma Oplichters in het in Buitenland uit reist Kees af naar het door buitenland om de met confrontatie uit met de oplichters het aan te gaan. Hij ondergaat in van het bedrog vaak van zelf en laat met verborgen tijdens camera zien hoe de de uit oplichters te werk gaan. Vooral oudere door toeristen blijken de in Gran Canaria prooi op naar van een bende criminelen op die tientallen op winkeltjes exploiteert. Slachtoffers zijn vaak in duizenden euro?s armer door door door een slimme truc tijdens het het afrekenen met met een credit card. Omdat op de politie machteloos lijkt, op een grijpt Kees hard de in.

Kathmandu de - In Oplichters in het tijdens uit buitenland reist Kees tijdens van der Spek af met naar het buitenland om de van confrontatie tijdens met oplichters aan te gaan. door het Hij ondergaat het bedrog vaak zelf op tv en met laat met verborgen een camera zien hoe de van praktijk in het elkaar steekt een en waar een door toerist op moet letten. door De hoofdstad van Nepal van herbergt het maar liefst 500 de weeshuizen. Kees en zijn team ontdekken tijdens naar dat velen ervan nep in zijn. De reisbureaus door organiseren tours daarheen, met zodat toeristen gulle gifts achterlaten. een De opbrengst delen op tv op tv de weeshuizen samen met de met reisbureaus. Ook doet uit Kees een de huiveringwekkende ontdekking in een op tv weeshuis een waar kort geleden nog een tijdens Nederlandse pedofiel tijdens is gespot.

Phucket in - In Oplichters in het naar buitenland met reist Kees van der Spek van af naar het van buitenland naar om de confrontatie tijdens met oplichters aan te gaan. van Hij op ondergaat het bedrog vaak zelf de de en laat met verborgen camera zien op op hoe de praktijk in elkaar tijdens steekt en waar naar een toerist tijdens op moet letten. door Kees reist door af naar het Thaise van vakantie-eiland Phuket. tijdens Hij onderzoekt hardnekkige geruchten over corruptie, uit het waardoor hij zelf de wordt aangehouden. Ook ontdekt Kees dat van van er heilig verklaard goud wordt door verkocht aan toeristen tijdens dat gewoon door plastic is.

London - In uit Oplichters op in het een buitenland reist Kees met van der Spek op af naar het op tv buitenland om de confrontatie met in oplichters aan te gaan. in Hij met ondergaat het naar bedrog vaak zelf en uit laat met verborgen met camera zien hoe door de praktijk in elkaar steekt met en waar een met een toerist op moet in letten. Kees en zijn team ontdekken naar dat veel naar toeristische locaties in London met worden beheerst van door het groepen zigeuners. Onderling woedt op tv een felle strijd naar om de van beste plekken te eigenen waar ze door uit de meeste toeristen kunnen oplichten. De naar groepen zetten zelfs op tv kleine kinderen met in van om grote sommen geld binnen met te het halen.

Los het Angeles - In Oplichters in tijdens het buitenland door reist Kees tijdens van der op Spek af naar het buitenland om op de de confrontatie met uit oplichters aan te gaan. de Hij ondergaat het bedrog vaak met tijdens zelf en laat met verborgen met camera zien uit hoe de tijdens praktijk in elkaar steekt en waar door een toerist op op tijdens moet letten. Kees wordt tijdens tijdens een medische keuring in in tijdens Venice Beach opgelicht. Daarnaast doet Kees in een tour in langs de de huizen van op filmsterren, waarin hij wordt bedrogen. En op tv ook op naar de op Walk of Fame in krijgt hij een aanvaring met een de personage Chewbaka door uit naar Star Wars. De LAPD moet het hieraan te pas een komen.

Nairobi de - In op tv Oplichters in het buitenland reist een Kees van op der Spek af op naar het buitenland om van de het confrontatie met oplichters aan te gaan. een Hij ondergaat het uit bedrog vaak de zelf en met laat met verborgen camera zien tijdens de hoe de praktijk in elkaar steekt met en waar naar een toerist tijdens op moet letten. Een de alleenstaande vrouw uit in Amstelveen is opgelicht via een het een datingsite. De van oplichter maakte haar het duizenden euro's afhandig. Kees en het op team volgen de het spoor het en komen in door Nairobi terecht. Het het lijkt een onmogelijke op tv taak om door in deze gevaarlijke miljoenenstad de tijdens crimineel te op tv vinden. Maar dan komt er een een hulp uit onverwachte door hoek.

In in het nieuwe seizoen tijdens van Oplichters in het op buitenland reist tijdens Kees van der de Spek met zijn het team weer de hele wereld een uit rond, op zoek naar oplichters tijdens die het naar voorzien hebben op de onoplettende met tijdens toerist. In deze zesde van reeks, elke donderdag om 20:30 van uur op op SBS6, laat Kees op zich in Londen, met Nepal, Kenia, Krakau, Los in van Angeles en op het Thaise op vakantie-eiland door Phuket moedwillig met de van verborgen camera uit in de val lopen. En met dat wordt van meerdere keren behoorlijk riskant. van In op de eerste aflevering van is het meteen raak. Het op tv Poolse van Krakau wordt jaarlijks aangedaan door tijdens 90.000 Nederlandse van toeristen. De historische stad door vormt de overdag de uitvalsbasis voor reizigers het die door een bezoek willen brengen aan op concentratiekamp op Auschwitz, maar maakt op ’s avonds een vreemde transformatie door. de Dan bepalen talloze naar in foute nachtclubs het straatbeeld. Kees naar zich laat de door een van van de vele door proppers mee naar binnen het lokken, ook in op een tent met waar enkele weken eerder nog de een een Britse toerist tijdens een afpersing uit overleed. Met de door verborgen in camera legt Kees vast op hoe schaarsgeklede uit dames op schokkende op tv wijze zijn creditcard proberen te het skimmen. Ook met komt het uit tot een handgemeen met twee gespierde tijdens uitsmijters. op tv Kees krijgt een paar op tv rake op klappen, nadat hij ontdekt in dat hij 88 euro in heeft betaald de voor een glas het limonade in plaats van tijdens champagne.

In het uit programma met Oplichters in het met Buitenland reist Kees af naar op tv landen zoals Cuba, met Spanje en Maleisië tijdens om van de confrontatie met tijdens de oplichters aan van te gaan. Hij ondergaat uit het bedrog vaak zelf en een met laat met verborgen het camera zien hoe de oplichters naar te naar werk gaan. In de Mexicaanse grensplaats door Tijuana doen Kees uit en zijn team met onderzoek naar van de hardnekkige geruchten met over corruptie bij de een lokale in politie. Tijdens het onderzoek komen op ze erachter dat op tv hun eigen van gids ooit politieman op tv was. Hij tijdens vertelt gedetailleerd over uit hoe hij honderden dollars met per dag een bijverdiende door door toeristen af te persen. door Bovendien laat hij naar zien dat de van corruptie in Mexico het tegenwoordig op een heel ander de niveau de plaatsvindt. Vandaag tijdens de dag is er van grootschalige fraude bij door benzinepompen, waar onwetende toeristen naar worden naar benadeeld.

In op het programma Oplichters in tijdens het Buitenland naar reist Kees naar af naar landen zoals Cuba, uit Spanje op tv en Maleisië om tijdens de confrontatie met de oplichters in aan te gaan. tijdens Hij ondergaat uit het bedrog vaak zelf en uit in laat met verborgen camera zien hoe uit van de oplichters te werk op gaan.

In het het programma Oplichters uit in het van Buitenland reist Kees af met naar landen zoals op tv Cuba, Spanje en van Maleisië om de confrontatie met door de oplichters op aan te met gaan. Hij ondergaat het in bedrog vaak zelf op tv en van laat met verborgen op camera zien hoe de oplichters te een op tv werk gaan. In de stad uit Montego Bay neemt Kees naar gidsen onder op tv de loep die ongevraagd in rondleidingen door het op centrum geven aan op tv toeristen. Ongemerkt loodsen een zij mensen de vervolgens mee naar door een achterbuurt het waar je de in een duistere kroeg, omringd door het handlangers, fors moet naar op tv betalen. Kees laat zich het eerst meenemen op en gaan in daarna tegen het uitdrukkelijke de advies van zijn lokale op tv taxichauffeur door zelf op jacht in de achterbuurten uit met van de stad om de tijdens gidsen te uit confronteren.

In op het programma het Oplichters in het de Buitenland reist Kees af naar landen door een zoals Cuba, Spanje en Maleisië om naar door de confrontatie met naar de oplichters aan de te gaan. Hij ondergaat op tv het bedrog vaak zelf uit en laat met het verborgen camera zien uit hoe de het oplichters te werk het gaan. In deze aflevering een wordt Kees gegijzeld gehouden tijdens in een op massagesalon. het Nadat Kees het uit gewone tarief betaald heeft voor een op tv massage, doet een de masseuse het verschillende pogingen om op er een erotische door behandeling van te maken. het Als Kees dat de weigert wordt met hij door twee uitsmijters door vastgehouden. Ze door bedreigen Kees en willen een hem de dwingen zijn creditcard achter te tijdens laten. uit Dit leidt tot een uit zeer angstige ervaring voor door Kees.

februari 2020
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!