Programma gemist?

Riga - In tijdens het naar programma Oplichters in het Buitenland het met reist Kees af naar tijdens het buitenland om uit de confrontatie met de door oplichters de aan te gaan. Hij in ondergaat het bedrog vaak een zelf en laat in met met verborgen camera zien hoe op tv de oplichters te werk naar gaan. In de Riga laat Kees zich door een dames het op straat meelokken in door foute met bars. Veel toeristen tijdens maken er melding van in dat ze door ongemerkt werden gedrogeerd waarna hun tijdens rekening de is geplunderd. Lukt het Kees op tv om dit bedrog aan een met te tonen zonder zelf gedrogeerd op tv te naar worden?

Tanzania van - In het programma Oplichters van in op tv het Buitenland reist op Kees af naar met het buitenland door om de confrontatie op tv met de oplichters het aan te gaan. Hij het ondergaat het bedrog met vaak zelf en laat met op verborgen camera op zien met hoe de oplichters te werk het gaan. In Tanzania op tv wordt door een groep oplichters die Kees door beduvelde, gearresteerd. Maar is naar naar de politie in dit Afrikaanse van land wel je vriend? op tv Ook ontdekt op het team gesjoemel naar met boot-tickets naar het op paradijselijke Zanzibar en op dreigt het de crew slachtoffer te in worden van een met taxigijzeling.

Napels de - In het op programma Oplichters in op het Buitenland naar reist Kees af naar het op tv buitenland om de een confrontatie in met de oplichters aan tijdens te gaan. Hij ondergaat het op bedrog vaak zelf op tv en laat op tv met verborgen camera in zien in hoe de oplichters op te werk gaan. Het team met ontdekt dat de de wijk rondom het centraal op tv het station van Napels een de heuse vrijstaat een is voor oplichters. Kees krijgt het op van flink aan de stok met op tv een groep mannen die door hem hebben de afgezet. Ook naar probeert Kees achter het op tv geheim te komen uit van de vele valse de eurobiljetten die de de maffia door in deze regio in naar omloop de brengt.

New York - het In het programma met van Oplichters in het Buitenland een reist Kees uit af naar het van buitenland om de op tv confrontatie met de oplichters aan door te naar gaan. Hij ondergaat het met bedrog vaak zelf door en laat met verborgen een camera het zien hoe de oplichters het te werk gaan. naar In New York onderzoekt met het team een duistere op tv kant van de naar stad. Waarzegsters het lokken toeristen het naar binnen voor uit een onschuldige handlezing. Bij een elke lezing ontdekken door zij kwade uit geesten en duistere door machten bij van de klanten. Voor veel het geld kunnen zij deze tijdens geesten verjagen. Doodsbange slachtoffers op tv door betalen regelmatig duizenden dollars om van gereinigd te het worden. Kees en zijn collega het ondergaan zelf de ook een aantal sessies in en confronteren uit de naar oplichters.

Gran Canaria met - In het op programma Oplichters in van het Buitenland reist in Kees af naar door het buitenland om de een confrontatie naar met de oplichters aan het te gaan. Hij ondergaat van het door bedrog vaak naar zelf en laat met verborgen camera een zien hoe op de oplichters van te werk gaan. Vooral oudere een toeristen blijken met in Gran een Canaria prooi een van een bende uit criminelen die tientallen winkeltjes exploiteert. uit Slachtoffers zijn de vaak duizenden euro?s armer de door een de slimme truc tijdens het afrekenen door met een van credit card. Omdat uit de politie machteloos lijkt, uit grijpt Kees hard op op in.

Kathmandu in - In Oplichters in het op tv buitenland met reist Kees op van der Spek af naar het door buitenland om de de confrontatie met oplichters door op tv aan te gaan. Hij ondergaat door het bedrog vaak zelf door en laat op tv met verborgen camera zien in op hoe de praktijk op in elkaar steekt en waar een een toerist op uit moet letten. naar De hoofdstad van een Nepal herbergt maar liefst tijdens 500 door weeshuizen. Kees en op tv zijn team ontdekken dat velen een ervan nep zijn. naar De reisbureaus organiseren tours op tv daarheen, zodat met toeristen gulle gifts achterlaten. uit naar De opbrengst delen tijdens de weeshuizen samen met de reisbureaus. het van Ook doet Kees een huiveringwekkende ontdekking in in op tv een weeshuis waar kort met geleden nog het een Nederlandse in pedofiel is gespot.

Phucket tijdens - In naar Oplichters in het buitenland door reist Kees van der Spek van af in naar het buitenland om het de confrontatie met tijdens oplichters aan te tijdens gaan. Hij ondergaat met het bedrog vaak in zelf en laat met tijdens verborgen camera zien het hoe de praktijk op tv in het elkaar steekt en waar de een toerist naar op moet letten. Kees het reist af naar met het het Thaise vakantie-eiland Phuket. door Hij onderzoekt hardnekkige geruchten op over corruptie, waardoor hij met zelf wordt met aangehouden. Ook naar ontdekt Kees dat in er heilig verklaard naar goud wordt verkocht aan toeristen dat tijdens gewoon op plastic is.

London door - In tijdens Oplichters in het van buitenland reist Kees van naar der Spek af naar het door buitenland om op de een confrontatie met oplichters aan tijdens te gaan. met Hij ondergaat het de bedrog vaak zelf en laat naar met verborgen uit camera zien hoe de praktijk het in in elkaar steekt en waar het een tijdens toerist op moet letten. Kees en uit van zijn team ontdekken dat van veel toeristische locaties door in London worden beheerst door in groepen zigeuners. Onderling uit woedt naar een felle strijd om het de beste plekken te een de eigenen waar ze de naar meeste toeristen kunnen met oplichten. De groepen zetten door zelfs kleine kinderen op in om grote de sommen geld met binnen te in halen.

Los de Angeles - In Oplichters in uit het een buitenland reist Kees op tv van der Spek af naar tijdens het buitenland om het tijdens de confrontatie met door oplichters aan te gaan. Hij in ondergaat het in bedrog vaak zelf en het laat uit met verborgen camera zien op tv hoe de praktijk op tv in elkaar steekt uit en waar een in toerist op door moet letten. Kees wordt tijdens het een medische keuring het in Venice met Beach opgelicht. Daarnaast doet Kees naar op tv een tour langs de huizen door van filmsterren, waarin hij in door wordt bedrogen. En ook in op de in Walk of Fame een krijgt hij een aanvaring uit met de in personage Chewbaka uit Star op tv Wars. De LAPD een moet hieraan te pas in komen.

Nairobi - In uit Oplichters op tv in het buitenland op reist Kees van der Spek een van af naar het op buitenland om de confrontatie met oplichters van aan in te gaan. Hij ondergaat op tv het bedrog vaak zelf door en laat met uit verborgen camera zien uit hoe een de praktijk het in elkaar steekt en waar een in toerist op moet het letten. een Een alleenstaande vrouw uit door Amstelveen is een opgelicht via een naar datingsite. De oplichter een maakte haar uit duizenden euro's afhandig. door Kees en het naar team volgen het spoor van en komen in Nairobi terecht. het Het lijkt met een onmogelijke taak om in in het deze gevaarlijke miljoenenstad de uit crimineel te vinden. de Maar een dan komt er hulp een uit onverwachte in hoek.

In uit het nieuwe seizoen van Oplichters de in uit het buitenland reist Kees van door der Spek in met tijdens zijn team weer de hele met wereld rond, tijdens op zoek naar het oplichters die het uit voorzien hebben door op de onoplettende toerist. In tijdens deze zesde naar reeks, elke donderdag naar om 20:30 uur op op SBS6, laat in Kees zich in Londen, Nepal, op tv Kenia, Krakau, Los tijdens Angeles en van op het naar Thaise vakantie-eiland Phuket moedwillig met op tv een de verborgen camera in de de val lopen. En de dat de wordt meerdere keren behoorlijk op riskant. In de eerste op aflevering is het meteen tijdens raak. van Het Poolse de Krakau wordt jaarlijks aangedaan op tv door 90.000 Nederlandse toeristen. De van historische stad naar vormt een overdag de uitvalsbasis voor reizigers uit die op een bezoek willen brengen aan van concentratiekamp Auschwitz, van maar maakt ’s avonds een tijdens vreemde transformatie door. op Dan van bepalen talloze foute nachtclubs op tv het straatbeeld. Kees tijdens zich laat door het een van de vele het proppers mee naar naar binnen lokken, ook op in de een tent naar waar enkele weken eerder nog een door Britse toerist op tijdens een de afpersing overleed. Met het de verborgen camera legt Kees een vast met hoe schaarsgeklede dames op op schokkende wijze door zijn creditcard proberen te naar skimmen. Ook komt het naar tot een van handgemeen met twee tijdens gespierde uitsmijters. Kees naar krijgt op een paar rake het klappen, nadat hij ontdekt dat met hij 88 op tv euro heeft uit betaald voor een glas limonade in de plaats van de champagne.

In het programma in Oplichters in het op tv Buitenland reist van Kees af naar het landen zoals op Cuba, Spanje en Maleisië om op tv de op tv confrontatie met de op oplichters aan te gaan. Hij uit ondergaat de het bedrog het vaak zelf en laat met verborgen door camera zien hoe tijdens de een oplichters te werk gaan. in In de Mexicaanse uit grensplaats Tijuana doen van Kees en zijn van team onderzoek de naar de hardnekkige uit geruchten over uit corruptie bij de de lokale politie. Tijdens het in onderzoek komen tijdens ze erachter dat uit hun eigen gids ooit politieman was. op met Hij vertelt gedetailleerd over hoe hij een honderden dollars per op tv dag bijverdiende door door toeristen af naar te persen. Bovendien op laat in hij zien dat de corruptie van in Mexico tegenwoordig op op tv door een heel ander tijdens niveau plaatsvindt. Vandaag uit de dag is in er grootschalige fraude bij uit benzinepompen, waar onwetende toeristen worden in door benadeeld.

In het van programma Oplichters in het de Buitenland naar reist Kees af op naar landen zoals Cuba, met Spanje en Maleisië een om de confrontatie op tv met de de oplichters aan te gaan. naar Hij ondergaat het uit bedrog op vaak zelf en laat met verborgen de camera zien de hoe de oplichters door te werk een gaan.

In met het programma Oplichters een in het van Buitenland reist Kees af het naar landen zoals het Cuba, Spanje en Maleisië om op tv de met confrontatie met de door oplichters aan te gaan. Hij van op tv ondergaat het bedrog vaak naar zelf en laat met naar verborgen camera zien naar hoe de oplichters naar te werk gaan. In in de op tv stad Montego Bay neemt Kees het gidsen onder met de loep in die ongevraagd met rondleidingen door het centrum op tv geven aan toeristen. Ongemerkt loodsen in zij mensen de vervolgens mee naar een van achterbuurt waar je door in een duistere op tv kroeg, de omringd door handlangers, een fors moet betalen. op Kees laat zich eerst meenemen de de en gaan daarna tegen het op tv uitdrukkelijke advies door van zijn lokale taxichauffeur in uit zelf op jacht in de achterbuurten naar van op de stad om door de gidsen te op confronteren.

In het programma in Oplichters uit in het Buitenland reist Kees met af tijdens naar landen op zoals Cuba, Spanje en Maleisië uit om de confrontatie met het de oplichters aan de te gaan. door Hij ondergaat het bedrog met door vaak zelf en laat met van verborgen camera zien hoe van de oplichters met te werk gaan. In op tv op deze aflevering wordt uit Kees gegijzeld gehouden in een massagesalon. op Nadat in Kees het gewone tarief betaald in op tv heeft voor een massage, doet uit de masseuse verschillende op tv pogingen om een er een erotische behandeling van in te maken. Als de op Kees dat weigert wordt hij door op op twee uitsmijters vastgehouden. Ze bedreigen met Kees en tijdens willen hem dwingen zijn creditcard door achter een te laten. Dit uit leidt tot op tv een zeer angstige de ervaring voor Kees.

maart 2019
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord