Programma gemist?

Riga naar - In het programma uit Oplichters in van het Buitenland reist tijdens Kees af op naar het buitenland om de confrontatie op het met de oplichters aan in te gaan. in Hij ondergaat het bedrog op vaak zelf en laat met het verborgen met camera zien door hoe de oplichters te met werk gaan. van In Riga laat Kees in zich door dames op in straat meelokken in foute op tv van bars. Veel toeristen van maken er melding van dat met ze ongemerkt werden gedrogeerd naar waarna hun rekening van is geplunderd. Lukt in het met Kees om dit bedrog door aan te tonen op zonder zelf gedrogeerd de te tijdens worden?

Tanzania in - In het door programma Oplichters in met het Buitenland reist van Kees af naar het buitenland het in om de confrontatie op tv met de oplichters aan te gaan. door Hij door ondergaat het tijdens bedrog vaak zelf en door laat met van verborgen camera zien een hoe de oplichters van te werk gaan. In met Tanzania wordt een door groep oplichters die Kees op beduvelde, gearresteerd. Maar op is de politie op in dit in Afrikaanse land wel je vriend? van tijdens Ook ontdekt het team gesjoemel met uit boot-tickets naar op tv het tijdens paradijselijke Zanzibar en uit dreigt de crew slachtoffer te worden het van een in taxigijzeling.

Napels - met In in het programma Oplichters in het door Buitenland reist in Kees af naar het buitenland op met om de confrontatie met de oplichters door naar aan te gaan. Hij ondergaat het tijdens bedrog vaak zelf van en met laat met verborgen naar camera zien hoe van de oplichters te werk gaan. op Het team ontdekt door in dat de wijk rondom tijdens het centraal station van Napels de een een heuse vrijstaat is voor oplichters. de het Kees krijgt het flink aan de tijdens de stok met een tijdens groep mannen die hem de hebben afgezet. Ook probeert de Kees achter tijdens het geheim te de komen van de vele een valse eurobiljetten door die de in maffia in deze regio naar in omloop met brengt.

New in York - In op tv het programma Oplichters in het in Buitenland met reist Kees af naar het de buitenland van om de van confrontatie met de oplichters aan te een gaan. Hij de ondergaat uit het bedrog vaak uit zelf en laat met verborgen camera naar zien hoe een de oplichters uit te werk gaan. In New op York op tv onderzoekt het team van een duistere een kant van de stad. in Waarzegsters lokken in toeristen naar binnen met voor een onschuldige handlezing. van Bij elke lezing uit ontdekken zij kwade geesten van en tijdens duistere machten bij uit de klanten. Voor veel met geld kunnen zij deze geesten tijdens in verjagen. Doodsbange slachtoffers betalen regelmatig de duizenden dollars van om gereinigd het te worden. Kees in en zijn collega ondergaan het zelf ook een door aantal sessies en confronteren de op tv het oplichters.

Gran Canaria een - In het met programma Oplichters in in het Buitenland reist in Kees af naar het door buitenland om de met confrontatie met de op op oplichters aan te gaan. Hij in ondergaat het door bedrog vaak zelf en laat een met tijdens verborgen camera zien naar hoe de oplichters te op tv werk door gaan. Vooral oudere van toeristen blijken in Gran met Canaria prooi van een bende op tv criminelen die tientallen met winkeltjes exploiteert. Slachtoffers op tv zijn vaak duizenden naar in euro?s armer door een slimme truc in in tijdens het afrekenen met een naar credit card. Omdat in de het politie machteloos lijkt, grijpt Kees hard naar met in.

Kathmandu naar - In Oplichters in het door buitenland door reist Kees door van der Spek een af naar het buitenland om op tv de een confrontatie met oplichters in aan te gaan. Hij in ondergaat het door bedrog vaak zelf en het laat met in verborgen camera zien het hoe de praktijk in elkaar naar steekt uit en waar een toerist op moet het letten. De hoofdstad de van Nepal herbergt met maar liefst 500 van het weeshuizen. Kees en zijn team het ontdekken dat velen ervan de nep tijdens zijn. De het reisbureaus organiseren tours naar daarheen, zodat toeristen gulle gifts een achterlaten. De opbrengst delen op de tijdens weeshuizen samen met op de reisbureaus. Ook doet Kees met een huiveringwekkende een ontdekking in met een weeshuis waar kort geleden tijdens uit nog een Nederlandse pedofiel is in gespot.

Phucket op - In Oplichters in uit het buitenland reist de Kees van der Spek op af naar met het buitenland om naar de confrontatie met in oplichters naar aan te gaan. uit Hij ondergaat het bedrog vaak zelf het en tijdens laat met verborgen camera op tv zien hoe de door praktijk in elkaar steekt uit en waar een een toerist op tv op moet letten. Kees op reist af naar het op door Thaise vakantie-eiland Phuket. Hij onderzoekt hardnekkige met tijdens geruchten over corruptie, uit waardoor hij zelf wordt aangehouden. tijdens Ook ontdekt Kees dat op tv er een heilig verklaard in goud wordt verkocht aan met toeristen dat op tv gewoon plastic is.

London - In de Oplichters het in het buitenland reist in Kees door van der Spek af op naar het buitenland om uit de confrontatie een met oplichters aan op tv te gaan. naar Hij ondergaat het bedrog vaak naar zelf en laat uit met verborgen camera op zien een hoe de praktijk in in elkaar steekt en waar in een een toerist op moet letten. Kees in en zijn team uit ontdekken dat een veel toeristische locaties in in London worden beheerst van door groepen zigeuners. Onderling uit woedt een felle de strijd om de tijdens beste plekken naar te uit eigenen waar ze de meeste toeristen tijdens kunnen oplichten. de De groepen zetten zelfs door kleine kinderen in in door om grote sommen geld binnen het te op halen.

Los door Angeles - In Oplichters in van het in buitenland reist Kees van der op tv Spek af naar in uit het buitenland om met de confrontatie met oplichters aan een te gaan. Hij ondergaat uit het bedrog vaak uit zelf in en laat met verborgen camera op met zien hoe de praktijk in tijdens elkaar steekt en op tv waar een op tv toerist op moet tijdens letten. Kees wordt tijdens naar een het medische keuring in Venice Beach tijdens opgelicht. tijdens Daarnaast doet Kees een tour langs op tv de huizen op tv van filmsterren, waarin van hij wordt bedrogen. tijdens En ook op tv op de Walk of Fame op tv krijgt met hij een aanvaring met het de personage Chewbaka uit uit Star op tv Wars. De van LAPD moet hieraan met te pas komen.

Nairobi op - In Oplichters van in het buitenland reist Kees door van der Spek een af naar door het buitenland om de tijdens confrontatie met de oplichters aan te naar gaan. Hij ondergaat het van bedrog vaak tijdens zelf en laat met door verborgen camera zien naar in hoe de praktijk door in elkaar steekt met en waar een toerist het op moet letten. naar Een alleenstaande vrouw het uit Amstelveen in is opgelicht via een van datingsite. De in oplichter maakte haar duizenden euro's afhandig. van Kees en door het team volgen het op tv de spoor en komen in Nairobi een terecht. de Het lijkt een onmogelijke taak om de in met deze gevaarlijke miljoenenstad de crimineel van te tijdens vinden. Maar dan met komt er hulp uit het onverwachte het hoek.

In van het nieuwe seizoen van Oplichters op tv in het buitenland het reist Kees naar van der de Spek met zijn team uit weer een de hele wereld de rond, op zoek naar oplichters die het op het voorzien hebben met op de onoplettende toerist. In de deze zesde in reeks, elke donderdag om een 20:30 uur op op tv SBS6, laat Kees van zich van in Londen, Nepal, Kenia, Krakau, door Los op Angeles en op het Thaise vakantie-eiland naar Phuket moedwillig naar met de verborgen naar camera in de op val lopen. En uit dat wordt op tv meerdere keren behoorlijk door riskant. In de met eerste aflevering is het naar meteen raak. op tv Het Poolse Krakau wordt naar jaarlijks aangedaan door 90.000 op tv in Nederlandse toeristen. De historische op tv stad vormt een overdag de uitvalsbasis voor reizigers die van een met bezoek willen brengen aan concentratiekamp met Auschwitz, door maar maakt ’s van avonds een vreemde transformatie door. op tv Dan bepalen talloze tijdens tijdens foute nachtclubs het straatbeeld. op tv Kees zich laat door een van het van de vele proppers mee naar in binnen lokken, ook met in het een tent waar enkele weken het eerder nog een een Britse naar toerist tijdens een afpersing overleed. naar Met naar de verborgen camera legt de Kees vast op hoe schaarsgeklede dames het op schokkende wijze zijn in creditcard op proberen te skimmen. Ook komt het het naar tot een handgemeen de met twee gespierde uitsmijters. Kees van krijgt een op tv paar rake klappen, nadat hij het ontdekt dat door hij 88 euro heeft tijdens betaald het voor een glas limonade uit in plaats van tijdens champagne.

In door het programma Oplichters in het het Buitenland een reist Kees af naar landen het zoals Cuba, Spanje in en Maleisië om in de confrontatie met de de oplichters aan door door te gaan. Hij ondergaat het bedrog tijdens vaak op zelf en laat door met verborgen camera uit zien hoe de in oplichters te werk gaan. van In de Mexicaanse grensplaats een van Tijuana doen Kees en zijn team de onderzoek uit naar de hardnekkige het geruchten over corruptie bij tijdens de door lokale politie. Tijdens het onderzoek komen op ze in erachter dat hun op eigen gids ooit politieman was. door Hij vertelt van gedetailleerd over hoe hij in honderden dollars per de dag bijverdiende door met toeristen af een te persen. Bovendien door laat hij zien door dat de corruptie in met Mexico tegenwoordig door op een een heel ander op tv niveau plaatsvindt. Vandaag de dag is op er grootschalige tijdens fraude bij benzinepompen, met waar onwetende met toeristen worden met benadeeld.

In het door programma Oplichters in het een Buitenland van reist Kees af naar landen met op zoals Cuba, Spanje en met Maleisië om de tijdens confrontatie met de oplichters een aan te gaan. Hij op ondergaat het naar bedrog vaak zelf en tijdens een laat met verborgen van camera zien hoe van de oplichters te uit werk gaan.

In het met programma Oplichters uit in het Buitenland van reist Kees af van naar landen zoals door Cuba, Spanje en Maleisië om uit de naar confrontatie met het de oplichters aan uit te gaan. Hij ondergaat het bedrog een vaak van zelf en laat met verborgen naar camera zien met hoe de van oplichters te werk gaan. In uit met de stad Montego Bay neemt Kees een gidsen een onder de loep op die ongevraagd rondleidingen door het uit in centrum geven aan uit toeristen. Ongemerkt loodsen in zij mensen vervolgens mee naar een door achterbuurt op waar je in een door duistere kroeg, omringd door een handlangers, fors moet een betalen. Kees laat naar zich op eerst meenemen en de gaan uit daarna tegen het de uitdrukkelijke advies van zijn lokale taxichauffeur de zelf op jacht in in in de achterbuurten van de tijdens stad om de gidsen een te op tv confronteren.

In het op tv programma Oplichters in het een Buitenland reist Kees de af naar van landen op zoals Cuba, Spanje en Maleisië om op de op tv confrontatie met de oplichters aan met te gaan. Hij de ondergaat uit het bedrog vaak zelf en de een laat met verborgen een camera zien hoe de oplichters te het een werk gaan. In deze aflevering wordt van naar Kees gegijzeld gehouden in de een massagesalon. Nadat het Kees het op tv gewone tarief betaald heeft voor tijdens een het massage, doet de het masseuse verschillende pogingen om uit er een de erotische behandeling van te maken. Als op van Kees dat weigert wordt met hij door op tv twee uitsmijters vastgehouden. het Ze bedreigen Kees en willen op hem een dwingen zijn creditcard van achter te laten. Dit leidt tot de een zeer angstige van van ervaring voor Kees.

juli 2020
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!