Programma gemist?

Riga - In in het in programma Oplichters in naar het Buitenland reist Kees uit af naar het buitenland een om de in confrontatie met met de oplichters aan te gaan. met het Hij ondergaat het bedrog vaak op tv zelf de en laat met verborgen camera zien het door hoe de oplichters te op tv werk gaan. In Riga naar laat Kees zich door met dames op op straat meelokken in foute een bars. Veel in toeristen een maken er melding van dat met ze ongemerkt werden op tv gedrogeerd waarna hun rekening de is door geplunderd. Lukt het Kees op tv om dit tijdens bedrog aan te het tonen zonder met zelf gedrogeerd te van worden?

Tanzania - tijdens In het door programma Oplichters op in het Buitenland naar reist Kees af naar het buitenland het om in de confrontatie met de oplichters in aan te tijdens gaan. Hij ondergaat de het bedrog vaak op zelf en laat met van verborgen camera in zien hoe de het oplichters te werk gaan. de In Tanzania wordt naar tijdens een groep oplichters die een Kees beduvelde, van gearresteerd. Maar is de een politie in dit Afrikaanse land in wel je uit vriend? Ook in ontdekt het in team gesjoemel met boot-tickets uit naar het paradijselijke Zanzibar het en dreigt de crew door de slachtoffer te worden van door een taxigijzeling.

Napels tijdens - In het programma Oplichters uit in het Buitenland het het reist Kees af naar het naar buitenland om van de confrontatie met tijdens de oplichters in aan te gaan. Hij in ondergaat het bedrog vaak door zelf en tijdens laat met verborgen camera zien door hoe de oplichters op tv naar te werk gaan. Het team met ontdekt dat de wijk de rondom door het centraal station van op tv Napels van een heuse vrijstaat tijdens is voor oplichters. Kees een krijgt het flink aan in de in stok met een groep mannen die met hem op tv hebben afgezet. Ook het probeert Kees achter de het geheim te komen van van de vele naar valse eurobiljetten die uit de maffia in van deze in regio in omloop uit brengt.

New York - uit In uit het programma een Oplichters in het Buitenland met reist Kees af uit naar het de buitenland om de confrontatie tijdens met de oplichters uit aan te gaan. Hij tijdens ondergaat het bedrog vaak met zelf naar en laat met verborgen de camera zien hoe door de oplichters te van werk gaan. naar In New York tijdens onderzoekt het naar team een duistere kant uit van de stad. Waarzegsters lokken naar toeristen naar door binnen in voor een onschuldige handlezing. Bij elke door op tv lezing ontdekken zij kwade geesten op tv en duistere machten bij van door de klanten. Voor veel geld op tv kunnen zij de deze geesten op verjagen. Doodsbange slachtoffers met betalen regelmatig duizenden dollars om uit gereinigd te uit worden. Kees en zijn collega het met ondergaan zelf ook een aantal door sessies en confronteren uit de in oplichters.

Gran de Canaria - In het programma op tv Oplichters in tijdens het in Buitenland reist Kees door af naar het buitenland om de in confrontatie met het de oplichters aan het te gaan. Hij ondergaat met het bedrog uit vaak zelf en in laat met op verborgen camera zien naar hoe de oplichters te van werk gaan. tijdens Vooral oudere toeristen blijken tijdens in Gran het Canaria prooi van een bende de criminelen die tientallen tijdens winkeltjes exploiteert. op Slachtoffers zijn vaak tijdens duizenden op euro?s armer door een uit slimme truc tijdens het afrekenen een met van een credit in card. Omdat de politie machteloos uit lijkt, grijpt een Kees hard tijdens in.

Kathmandu op - In Oplichters in het naar uit buitenland reist Kees van der Spek op tv af op tv naar het buitenland om de in confrontatie door met oplichters aan te naar gaan. Hij ondergaat het door bedrog vaak zelf naar en laat een met verborgen camera naar zien in hoe de praktijk in elkaar van steekt en waar een in toerist op moet op het letten. De hoofdstad een van Nepal herbergt maar liefst op 500 weeshuizen. Kees op en zijn team ontdekken uit dat de velen ervan nep op tv zijn. De uit reisbureaus organiseren tours daarheen, zodat het toeristen gulle gifts achterlaten. het op tv De opbrengst delen de tijdens weeshuizen samen met de op reisbureaus. naar Ook doet Kees een huiveringwekkende ontdekking in in een weeshuis op tv waar kort geleden tijdens nog door een Nederlandse pedofiel is de gespot.

Phucket een - In Oplichters uit in het buitenland reist uit Kees van op tv der Spek af het naar het buitenland om op de een confrontatie met oplichters aan te gaan. op tv Hij van ondergaat het bedrog in vaak zelf en laat een met verborgen tijdens camera zien hoe de de praktijk in elkaar van steekt en met waar een toerist naar op moet letten. Kees reist tijdens af naar het naar Thaise door vakantie-eiland Phuket. het Hij onderzoekt hardnekkige geruchten over corruptie, van waardoor op hij zelf wordt het aangehouden. Ook ontdekt naar Kees dat er uit heilig verklaard goud wordt verkocht met aan tijdens toeristen dat in gewoon plastic is.

London - In het Oplichters in het met buitenland reist naar Kees van uit der Spek af naar het naar buitenland om door de confrontatie met uit oplichters aan op tv te gaan. de Hij ondergaat het bedrog een vaak zelf en laat met in verborgen uit camera zien door hoe de praktijk in elkaar steekt het naar en waar een toerist op op moet letten. Kees en een zijn uit team ontdekken dat veel op tv toeristische locaties in van London worden beheerst door door groepen zigeuners. op Onderling woedt een felle het strijd om de van beste naar plekken te eigenen het waar ze de een meeste toeristen kunnen oplichten. tijdens De groepen zetten op tv zelfs kleine kinderen in de om grote sommen door geld binnen door te tijdens halen.

Los Angeles - uit van In Oplichters in het buitenland reist van Kees van der een Spek af naar door het buitenland de om de confrontatie met op oplichters aan te een gaan. Hij van ondergaat het bedrog vaak op van zelf en laat met op verborgen camera zien op hoe de praktijk in elkaar uit steekt van en waar een toerist op uit moet letten. in Kees de wordt tijdens een tijdens medische keuring in Venice Beach op opgelicht. Daarnaast doet het Kees een op tv tour langs op tv de huizen van filmsterren, waarin hij van op wordt bedrogen. En naar ook op de het Walk of Fame in krijgt hij een aanvaring tijdens met de personage door Chewbaka uit Star Wars. De met LAPD moet hieraan tijdens te pas op komen.

Nairobi - In met Oplichters het in het tijdens buitenland reist Kees van der Spek door af naar naar het buitenland om naar de confrontatie met oplichters op tv een aan te gaan. Hij ondergaat het op tv bedrog vaak zelf tijdens met en laat met verborgen met camera zien hoe de praktijk door in elkaar op tv steekt en waar met een toerist op tv op moet letten. Een naar alleenstaande een vrouw uit Amstelveen is opgelicht het via een een datingsite. De oplichter maakte haar op duizenden met euro's afhandig. Kees naar en het team volgen de het spoor en komen de het in Nairobi terecht. het Het lijkt een onmogelijke taak de om in op deze gevaarlijke miljoenenstad naar de crimineel te vinden. Maar in dan op tv komt er hulp uit het onverwachte in hoek.

In het met nieuwe uit seizoen van Oplichters in het met buitenland de reist Kees van der Spek met op tv het zijn team weer de hele met wereld rond, op door zoek naar oplichters die het naar het voorzien hebben op de met onoplettende toerist. In uit deze zesde door reeks, elke tijdens donderdag om 20:30 uur op SBS6, uit laat Kees zich op tv in met Londen, Nepal, Kenia, Krakau, op Los Angeles en de op het naar Thaise vakantie-eiland Phuket moedwillig een met de verborgen met camera uit in de val lopen. En dat naar wordt meerdere door keren behoorlijk riskant. In een door de eerste aflevering is het meteen een op tv raak. Het Poolse de Krakau wordt jaarlijks aangedaan door de 90.000 Nederlandse tijdens toeristen. De historische op tv stad vormt overdag de uitvalsbasis het het voor reizigers die met een bezoek willen door brengen aan concentratiekamp Auschwitz, maar op maakt ’s avonds door een vreemde van transformatie door. Dan van bepalen talloze foute nachtclubs een het straatbeeld. Kees van zich laat door in een van naar de vele het proppers mee naar op tv binnen lokken, ook een in een tent waar een enkele weken van eerder nog een Britse een toerist tijdens een een afpersing overleed. Met de het verborgen een camera legt Kees uit vast hoe schaarsgeklede dames op uit schokkende wijze zijn een creditcard proberen te skimmen. door Ook op komt het tot op een handgemeen met twee gespierde tijdens uitsmijters. Kees op krijgt de een paar rake klappen, nadat uit hij ontdekt dat hij in 88 euro heeft in betaald voor van een glas limonade het in plaats van het champagne.

In het programma op tv op Oplichters in het met Buitenland reist Kees af de naar landen zoals Cuba, door Spanje en Maleisië om naar het de confrontatie met de de oplichters aan te gaan. Hij op naar ondergaat het bedrog door vaak zelf en laat tijdens met verborgen camera zien door hoe de oplichters te tijdens werk gaan. de In de Mexicaanse op tv grensplaats Tijuana doen Kees naar en zijn een team onderzoek naar uit de hardnekkige geruchten over naar corruptie bij de van lokale politie. Tijdens van het het onderzoek komen ze erachter dat het hun tijdens eigen gids ooit politieman was. uit Hij het vertelt gedetailleerd over een hoe hij honderden dollars per de dag bijverdiende door door toeristen met af te op persen. Bovendien laat hij zien op tv dat de corruptie in op Mexico tegenwoordig tijdens op in een heel ander uit niveau plaatsvindt. Vandaag van de dag is de er grootschalige fraude bij benzinepompen, waar met onwetende het toeristen worden naar benadeeld.

In het op tv programma Oplichters uit in het Buitenland een reist Kees af naar naar landen zoals Cuba, Spanje door en Maleisië van om de confrontatie met het naar de oplichters aan te gaan. Hij tijdens ondergaat het bedrog het vaak door zelf en laat met de verborgen camera zien hoe met met de oplichters te werk op tv gaan.

In tijdens het programma naar Oplichters in het door Buitenland reist Kees af van naar landen zoals in Cuba, Spanje en van Maleisië om het de confrontatie met de tijdens oplichters aan het te gaan. Hij ondergaat het met bedrog vaak de zelf en laat met tijdens verborgen in camera zien hoe de oplichters met te werk de gaan. In de stad Montego het de Bay neemt Kees gidsen naar onder de loep met die ongevraagd rondleidingen op door het centrum geven op tv aan toeristen. op Ongemerkt loodsen zij mensen vervolgens op tv in mee naar een achterbuurt van waar je uit in een duistere kroeg, omringd door door handlangers, fors van moet door betalen. Kees laat tijdens zich eerst meenemen en gaan een het daarna tegen het op tv uitdrukkelijke advies van op zijn lokale taxichauffeur met zelf op jacht in de door achterbuurten van van de stad om de door gidsen naar te confronteren.

In tijdens het programma Oplichters in op het Buitenland reist Kees tijdens af een naar landen zoals Cuba, door Spanje en het Maleisië om de confrontatie met in de oplichters van aan te gaan. Hij tijdens ondergaat het bedrog met vaak zelf en in laat in met verborgen camera tijdens zien hoe de oplichters te het werk gaan. In met deze aflevering het wordt met Kees gegijzeld gehouden op tv in een massagesalon. Nadat Kees het op de gewone tarief betaald heeft de voor een de massage, doet de met masseuse verschillende pogingen om tijdens er een erotische met behandeling van tijdens te maken. Als Kees een dat weigert wordt op hij door twee uitsmijters door vastgehouden. Ze bedreigen Kees naar en willen een hem dwingen zijn van creditcard achter te uit laten. de Dit leidt tot met een zeer angstige ervaring voor uit Kees.

december 2021
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!