Programma gemist?

Riga - tijdens In het programma Oplichters uit in in het Buitenland reist Kees door af naar het buitenland de om de de confrontatie met de op tv oplichters aan te gaan. een naar Hij ondergaat het bedrog vaak naar zelf en de laat met verborgen camera zien door hoe door de oplichters op tv te werk gaan. van In Riga laat Kees zich door met dames op van straat meelokken in foute door naar bars. Veel toeristen met maken er melding van dat in ze van ongemerkt werden gedrogeerd waarna het hun rekening is in geplunderd. Lukt het Kees van om dit bedrog met aan van te tonen zonder zelf het gedrogeerd te uit worden?

Tanzania op tv - In het programma op tv Oplichters in het op Buitenland reist Kees naar af naar het uit buitenland om de confrontatie op met de oplichters naar aan te gaan. uit Hij ondergaat het uit bedrog uit vaak zelf en tijdens laat met verborgen een camera zien uit hoe de oplichters op tv te werk gaan. het In Tanzania wordt op een groep oplichters die Kees beduvelde, met gearresteerd. in Maar is de politie in het op tv dit Afrikaanse land wel je door vriend? Ook een ontdekt het team gesjoemel een met boot-tickets naar een het paradijselijke door Zanzibar en op dreigt de crew slachtoffer te worden naar van uit een taxigijzeling.

Napels naar - In het programma het Oplichters een in het Buitenland op reist Kees af naar het in buitenland de om de confrontatie met de een oplichters aan met te gaan. tijdens Hij ondergaat het bedrog in vaak zelf en laat met van verborgen camera de zien hoe de een oplichters het te werk gaan. Het een team ontdekt dat naar de wijk rondom het centraal door station van in Napels een heuse in vrijstaat is op voor oplichters. van Kees krijgt het flink aan de op tv een stok met een groep tijdens mannen die hem hebben afgezet. van Ook probeert Kees uit op tv achter het geheim de te komen van in de vele valse eurobiljetten die de het maffia in deze uit van regio in omloop de brengt.

New op tv York - In het programma het Oplichters in het op Buitenland reist Kees naar af naar op tv het buitenland om op de confrontatie met de met oplichters tijdens aan te gaan. Hij ondergaat naar het op tv bedrog vaak zelf en laat het met naar verborgen camera zien hoe de de oplichters door te werk gaan. op In New York met onderzoekt het door team een duistere van kant van de door stad. Waarzegsters lokken toeristen het naar binnen het voor een onschuldige handlezing. Bij elke de lezing ontdekken zij een kwade geesten met en in duistere machten bij de klanten. Voor een veel geld in kunnen door zij deze geesten verjagen. uit Doodsbange slachtoffers betalen regelmatig duizenden met dollars om gereinigd naar te worden. Kees op tv en zijn het collega ondergaan zelf op ook een aantal sessies op tv en confronteren op de in oplichters.

Gran tijdens Canaria - In het in programma tijdens Oplichters in het op Buitenland reist Kees af naar het van buitenland om de in confrontatie met in de oplichters aan met te gaan. Hij de ondergaat met het bedrog vaak zelf en uit laat de met verborgen camera zien hoe de het oplichters te werk het gaan. het Vooral oudere toeristen blijken in van een Gran Canaria prooi van door een bende criminelen de die tientallen winkeltjes exploiteert. de Slachtoffers zijn vaak duizenden de euro?s op tv armer door een slimme een truc van tijdens het afrekenen met een credit door van card. Omdat de politie tijdens machteloos lijkt, grijpt Kees hard een tijdens in.

Kathmandu het - In Oplichters in in het buitenland door reist Kees de van der Spek af naar het van buitenland om de in op confrontatie met oplichters aan te gaan. op Hij ondergaat van het tijdens bedrog vaak zelf uit en laat met verborgen camera zien met tijdens hoe de praktijk in elkaar door steekt en waar door een toerist op moet in letten. De naar hoofdstad tijdens van Nepal herbergt maar liefst 500 de weeshuizen. Kees in en zijn van team ontdekken naar dat velen ervan nep zijn. De het uit reisbureaus organiseren tours daarheen, zodat toeristen de door gulle gifts achterlaten. De opbrengst met delen de door weeshuizen samen met een de reisbureaus. in Ook doet Kees een huiveringwekkende ontdekking door op tv in een weeshuis waar kort uit geleden tijdens nog een Nederlandse pedofiel is uit gespot.

Phucket - op tv In Oplichters in het met buitenland reist in Kees van der van Spek af naar het het tijdens buitenland om de het confrontatie met oplichters aan door te gaan. Hij ondergaat het op bedrog vaak zelf in en laat de met tijdens verborgen camera zien hoe de praktijk de in elkaar door steekt en van waar een op toerist op moet letten. Kees reist een van af naar het Thaise met vakantie-eiland Phuket. Hij van onderzoekt hardnekkige geruchten over corruptie, op waardoor met hij zelf wordt met aangehouden. Ook op ontdekt Kees dat er heilig het verklaard door goud wordt verkocht aan toeristen dat door gewoon plastic van is.

London - In tijdens Oplichters in op het buitenland reist Kees het van in der Spek af naar uit het buitenland om door de confrontatie met oplichters op aan te door gaan. Hij ondergaat het op bedrog vaak zelf een en de laat met verborgen in camera zien hoe op de praktijk in in elkaar steekt op tv en waar een toerist op uit moet letten. Kees naar en zijn team ontdekken naar een dat veel toeristische locaties in het London worden de beheerst door op groepen zigeuners. Onderling woedt een felle de de strijd om de beste op tv plekken te eigenen waar ze het de meeste op tv toeristen naar kunnen oplichten. De groepen zetten uit zelfs kleine kinderen in op tv om grote sommen op tijdens geld binnen te tijdens halen.

Los Angeles - met In op Oplichters in het buitenland in reist in Kees van der met Spek af naar het buitenland om de op de confrontatie met op oplichters aan te gaan. tijdens Hij ondergaat het bedrog vaak de zelf tijdens en laat met verborgen een camera zien hoe de tijdens praktijk een in elkaar steekt en waar op een toerist op door moet letten. op Kees wordt tijdens tijdens een medische keuring in uit met Venice Beach opgelicht. het Daarnaast doet Kees een een tour langs de van huizen van filmsterren, het waarin hij wordt het bedrogen. En ook op de uit Walk tijdens of Fame met krijgt hij een het aanvaring met de personage Chewbaka uit een de Star Wars. De LAPD moet hieraan de tijdens te pas komen.

Nairobi - In een Oplichters in het het buitenland reist op tv Kees van een der Spek af door naar het buitenland om een de in confrontatie met oplichters aan te gaan. van Hij in ondergaat het bedrog vaak op zelf op tv en laat met verborgen camera zien het hoe de uit praktijk in elkaar steekt van en in waar een in toerist op moet op letten. Een alleenstaande vrouw uit Amstelveen van is met opgelicht via in een datingsite. De oplichter met maakte haar duizenden euro's tijdens afhandig. Kees en met het team volgen het met spoor op tv en komen naar in Nairobi terecht. Het een lijkt een onmogelijke taak om van op tv in deze gevaarlijke miljoenenstad de crimineel uit tijdens te vinden. Maar dan tijdens komt er uit hulp uit onverwachte de hoek.

In het nieuwe door seizoen van met Oplichters in het buitenland het reist Kees van op tv van der Spek met zijn een team weer naar de hele wereld rond, in op zoek het naar oplichters die de het voorzien hebben op op de onoplettende toerist. In in deze zesde reeks, door elke donderdag om 20:30 op tv uur op SBS6, tijdens laat Kees zich een in Londen, Nepal, met Kenia, in Krakau, Los het Angeles en op het Thaise tijdens vakantie-eiland door Phuket moedwillig met de verborgen camera tijdens in de val met lopen. En uit dat door wordt meerdere keren behoorlijk riskant. In op de eerste van aflevering is het de meteen raak. Het Poolse een Krakau de wordt jaarlijks aangedaan door 90.000 door Nederlandse van toeristen. De historische tijdens stad vormt overdag de uitvalsbasis met voor reizigers die in met een bezoek willen brengen aan een concentratiekamp Auschwitz, het maar maakt in ’s avonds een vreemde transformatie met door. Dan bepalen talloze op foute van nachtclubs het straatbeeld. Kees zich door laat door een naar de van de vele proppers mee naar van binnen lokken, ook de tijdens in een tent waar enkele weken een eerder nog een uit met Britse toerist tijdens een afpersing door overleed. Met de verborgen op tv het camera legt Kees vast hoe door schaarsgeklede op tv dames op schokkende het wijze zijn creditcard proberen de te skimmen. Ook met komt het tot uit een handgemeen naar met twee gespierde van uitsmijters. Kees krijgt met een paar rake klappen, nadat uit hij ontdekt dat de hij 88 euro heeft in betaald voor een op een glas limonade in in plaats van champagne.

In het het programma Oplichters in de het op tv Buitenland reist Kees een af naar landen zoals van Cuba, Spanje en Maleisië om uit op tv de confrontatie met de oplichters aan van te gaan. op Hij ondergaat het bedrog van vaak zelf en naar laat met op tv verborgen tijdens camera zien hoe de oplichters te in werk gaan. naar In de Mexicaanse in grensplaats Tijuana doen Kees de en zijn tijdens team de onderzoek naar de met hardnekkige geruchten over corruptie bij de met lokale op tv politie. Tijdens door het onderzoek komen ze van erachter dat uit hun eigen gids ooit met politieman was. met Hij vertelt gedetailleerd over hoe op hij honderden een dollars per dag bijverdiende door tijdens toeristen af op te persen. Bovendien laat op tv op tv hij zien dat op de corruptie in Mexico tijdens tegenwoordig op naar een heel ander niveau plaatsvindt. op tv Vandaag de de dag is uit er grootschalige fraude bij een benzinepompen, waar onwetende tijdens toeristen worden een benadeeld.

In het programma de Oplichters een in het uit Buitenland reist Kees een af naar landen zoals Cuba, uit Spanje op en Maleisië om de op tv confrontatie met de oplichters met aan te gaan. Hij met ondergaat het met bedrog vaak zelf en een laat met in verborgen camera zien hoe in de de oplichters te werk van gaan.

In het het programma Oplichters in het met Buitenland reist op Kees af naar landen uit zoals Cuba, op Spanje en Maleisië om uit de het confrontatie met op de oplichters aan te naar gaan. Hij met ondergaat het bedrog vaak zelf de en laat met de verborgen camera zien een hoe de oplichters in te werk van gaan. In de stad Montego het Bay neemt Kees het gidsen onder de een loep die van ongevraagd rondleidingen door tijdens het centrum geven tijdens aan het toeristen. Ongemerkt loodsen zij mensen in vervolgens tijdens mee naar een achterbuurt uit waar je in een tijdens duistere kroeg, omringd naar door handlangers, door fors moet van betalen. Kees laat van zich eerst meenemen met en gaan daarna tegen op tv het uitdrukkelijke advies uit van zijn lokale taxichauffeur in zelf op jacht op in de achterbuurten in van de op tv stad om de de gidsen het te confronteren.

In de het programma een Oplichters in het Buitenland de reist Kees met af naar landen zoals Cuba, Spanje van en Maleisië om het de confrontatie een met de in oplichters aan te in gaan. Hij ondergaat het bedrog met vaak zelf tijdens en laat met het verborgen camera zien naar hoe met de oplichters te werk gaan. op In de deze aflevering wordt Kees gegijzeld de gehouden uit in een massagesalon. Nadat Kees uit het gewone in tarief betaald heeft voor een in massage, doet de van masseuse met verschillende pogingen om er een een erotische behandeling in van te maken. uit Als Kees op dat weigert een wordt hij door twee uitsmijters in vastgehouden. Ze op bedreigen Kees en willen uit hem uit dwingen zijn creditcard achter te naar laten. Dit leidt het tot tijdens een zeer angstige ervaring voor het Kees.

januari 2019
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord