Programma gemist?

Riga - door In het programma Oplichters van van in het Buitenland reist de Kees af naar het van buitenland om de door confrontatie de met de oplichters aan door te gaan. uit Hij ondergaat het bedrog door vaak zelf en laat van met verborgen camera zien het een hoe de oplichters uit te werk gaan. uit In Riga laat Kees in zich door het dames op straat meelokken in foute in bars. Veel tijdens toeristen maken met er melding van van dat ze ongemerkt een werden gedrogeerd waarna met hun rekening is geplunderd. in Lukt het Kees een om dit het bedrog aan te tonen zonder van zelf een gedrogeerd te uit worden?

Tanzania uit - In met het programma Oplichters op in het Buitenland reist Kees af in naar tijdens het buitenland om de confrontatie de met de op tv oplichters aan te in gaan. Hij ondergaat het van uit bedrog vaak zelf en naar laat met verborgen camera op tv zien hoe de uit oplichters te werk het gaan. met In Tanzania wordt op tv een groep oplichters op tv die Kees beduvelde, gearresteerd. Maar is in de politie in in dit Afrikaanse land met de wel je vriend? Ook tijdens ontdekt het team het gesjoemel met boot-tickets naar van het paradijselijke Zanzibar en van een dreigt de crew slachtoffer op te worden van in een taxigijzeling.

Napels - een In het met programma Oplichters in het van Buitenland reist Kees een af naar het buitenland van een om de confrontatie door met de oplichters aan te gaan. naar het Hij ondergaat het bedrog vaak naar zelf en laat op tv met verborgen camera in zien hoe uit de oplichters uit te werk gaan. Het team ontdekt op dat het de wijk met rondom het centraal station met van Napels een een heuse vrijstaat is voor oplichters. van tijdens Kees krijgt het flink aan de door op tv stok met een de groep mannen die hem hebben een afgezet. Ook het probeert Kees achter van het geheim een te komen van met de vele valse eurobiljetten die door de maffia in van deze regio in op tv omloop in brengt.

New met York - een In het programma Oplichters tijdens in het Buitenland reist Kees met af naar op het buitenland om het de confrontatie uit met de oplichters aan te een gaan. op Hij ondergaat het de bedrog vaak de zelf en laat het met verborgen camera zien hoe de met oplichters te werk tijdens gaan. In New de York onderzoekt het in team een duistere naar kant een van de uit stad. Waarzegsters lokken toeristen door naar binnen voor een een onschuldige in handlezing. Bij elke op lezing ontdekken zij door kwade geesten en duistere met machten bij de naar klanten. Voor veel geld kunnen op zij op tv deze geesten verjagen. Doodsbange slachtoffers de betalen tijdens regelmatig duizenden van dollars om gereinigd te worden. het Kees de en zijn collega uit ondergaan zelf ook een door aantal sessies en confronteren de uit in oplichters.

Gran Canaria van - uit In het programma naar Oplichters in het Buitenland de reist Kees uit af naar het buitenland om de met confrontatie met met de oplichters met aan te gaan. de Hij ondergaat het bedrog vaak tijdens zelf en laat in met in verborgen camera zien hoe op tv de oplichters te op tv werk het gaan. Vooral oudere toeristen een blijken in Gran van Canaria prooi van van een bende criminelen een die tientallen de winkeltjes exploiteert. Slachtoffers zijn vaak door duizenden euro?s armer op door de een slimme truc tijdens het naar afrekenen met op tv een credit card. Omdat de door in politie machteloos lijkt, grijpt Kees uit hard het in.

Kathmandu - in In Oplichters in naar het buitenland in reist Kees van der op tv Spek een af naar het van buitenland om de op confrontatie met oplichters aan door te gaan. Hij ondergaat het op bedrog vaak zelf uit en de laat met verborgen camera op zien van hoe de praktijk in het elkaar steekt op tv en waar een toerist op op moet letten. De een hoofdstad van van Nepal herbergt maar liefst 500 de weeshuizen. Kees een en zijn team de ontdekken dat velen door ervan nep zijn. op tv De reisbureaus tijdens organiseren tours daarheen, zodat naar toeristen gulle gifts achterlaten. in De opbrengst de delen de weeshuizen van samen op tv met de reisbureaus. Ook de doet Kees een van huiveringwekkende ontdekking in een weeshuis de waar op tv kort geleden nog met een Nederlandse pedofiel is het gespot.

Phucket - In uit Oplichters door in het buitenland reist Kees uit uit van der Spek af naar op tv het buitenland om een de op confrontatie met oplichters aan te een gaan. de Hij ondergaat het bedrog door vaak zelf en het laat met in verborgen camera zien hoe de op tv praktijk een in elkaar steekt en in waar een toerist de op moet op tv letten. Kees reist af naar van het Thaise vakantie-eiland op tv Phuket. Hij onderzoekt op tv hardnekkige op geruchten over corruptie, waardoor hij de zelf wordt aangehouden. op Ook ontdekt uit Kees dat door er heilig verklaard goud wordt op tv verkocht uit aan toeristen dat gewoon het plastic is.

London - In op Oplichters in het tijdens buitenland reist door Kees van der Spek op tv af tijdens naar het buitenland uit om de confrontatie op tv met oplichters aan door te gaan. Hij ondergaat het het bedrog vaak zelf door tijdens en laat met verborgen camera uit zien hoe het de praktijk in het elkaar steekt en waar van een toerist op tijdens moet letten. op tv Kees en zijn team ontdekken door dat de veel toeristische locaties in London door worden beheerst door tijdens groepen zigeuners. in Onderling woedt een op tv felle het strijd om de in beste plekken te eigenen in waar ze op tv de meeste toeristen kunnen met oplichten. De groepen zetten door zelfs kleine kinderen in op tv naar om grote sommen geld binnen uit te een halen.

Los Angeles - van van In Oplichters in van het buitenland reist tijdens Kees van der Spek uit af naar het buitenland het om de confrontatie in met oplichters door aan te de gaan. Hij ondergaat het bedrog het vaak zelf en een laat met verborgen de camera zien hoe de naar praktijk in op elkaar steekt en op waar een toerist uit op een moet letten. Kees wordt van tijdens een uit medische keuring in Venice Beach het opgelicht. Daarnaast doet op Kees een tour langs naar de huizen van van filmsterren, waarin van hij wordt bedrogen. En in ook op op de de Walk of Fame krijgt hij een van aanvaring met de de personage Chewbaka uit op de Star Wars. De LAPD het moet hieraan naar te pas komen.

Nairobi uit - In Oplichters in met het buitenland reist Kees de van door der Spek af uit naar het de buitenland om de confrontatie met oplichters de aan te op tv gaan. met Hij ondergaat het bedrog vaak op zelf en laat met de verborgen camera zien op tv hoe op tv de praktijk in elkaar steekt op tv en waar de een toerist in op moet letten. Een alleenstaande op vrouw in uit Amstelveen is uit opgelicht via een datingsite. De met oplichter maakte op tv haar duizenden op euro's afhandig. naar Kees en het team in volgen het spoor en op komen in de Nairobi terecht. van Het lijkt een onmogelijke taak om van in deze gevaarlijke in miljoenenstad een de crimineel te van vinden. Maar op dan komt er hulp uit onverwachte naar naar hoek.

In het naar nieuwe door seizoen van Oplichters tijdens in het buitenland tijdens reist Kees van der door Spek met zijn team in weer de uit hele wereld rond, in op zoek naar oplichters het die het voorzien met hebben tijdens op de onoplettende toerist. In op tv deze zesde reeks, met elke donderdag in om 20:30 tijdens uur op SBS6, laat Kees het zich in Londen, het Nepal, Kenia, Krakau, Los naar Angeles het en op het in Thaise vakantie-eiland Phuket moedwillig met door de in verborgen camera het in de val naar lopen. En dat wordt meerdere een keren een behoorlijk riskant. In de eerste aflevering van is in het meteen raak. Het Poolse op tv Krakau uit wordt jaarlijks aangedaan door 90.000 de Nederlandse op tv toeristen. De historische stad een vormt overdag de de uitvalsbasis voor reizigers in die een bezoek met willen brengen op aan concentratiekamp Auschwitz, maar van maakt ’s op avonds een vreemde het transformatie door. Dan bepalen talloze een foute nachtclubs de het naar straatbeeld. Kees zich laat de door een van door de vele de proppers mee naar binnen een lokken, ook tijdens in een tent door waar enkele weken eerder nog een naar Britse met toerist tijdens een afpersing met overleed. in Met de verborgen camera op tv legt Kees vast hoe schaarsgeklede op van dames op schokkende wijze zijn creditcard naar proberen in te skimmen. Ook komt het uit tot een door handgemeen met de twee gespierde uitsmijters. Kees krijgt een een paar rake van op klappen, nadat hij ontdekt dat met hij op tv 88 euro heeft betaald op tv voor een glas op limonade in plaats van door champagne.

In op het programma Oplichters in het in een Buitenland reist Kees in af naar landen zoals Cuba, Spanje naar en het Maleisië om de confrontatie met op op tv de oplichters aan te gaan. door Hij op ondergaat het bedrog vaak zelf een en laat van met verborgen camera op tv zien hoe de oplichters de te werk met gaan. In de Mexicaanse van grensplaats Tijuana doen op Kees en zijn het team onderzoek tijdens naar de hardnekkige geruchten over met corruptie met bij de lokale politie. Tijdens een het het onderzoek komen ze erachter met dat hun van eigen gids ooit op politieman was. Hij in vertelt gedetailleerd over het hoe hij honderden het dollars per een dag bijverdiende door toeristen af het te op persen. Bovendien laat hij tijdens zien dat de corruptie in een Mexico op tv tegenwoordig op een heel ander naar niveau tijdens plaatsvindt. Vandaag de tijdens dag is er grootschalige fraude uit op bij benzinepompen, waar onwetende toeristen tijdens worden in benadeeld.

In het de programma Oplichters in door het Buitenland reist Kees de af op naar landen zoals Cuba, met Spanje en Maleisië om op de confrontatie met een de oplichters een aan te gaan. het Hij een ondergaat het bedrog vaak zelf met en laat met tijdens verborgen uit camera zien hoe de oplichters te tijdens werk naar gaan.

In naar het programma Oplichters in het naar Buitenland naar reist Kees af naar met landen zoals Cuba, Spanje op door en Maleisië om de confrontatie met een de oplichters uit aan te tijdens gaan. Hij ondergaat in het bedrog vaak zelf en naar op tv laat met verborgen camera zien van hoe de oplichters te de werk gaan. in In de stad Montego van Bay neemt naar Kees gidsen onder de de naar loep die ongevraagd rondleidingen door het tijdens centrum geven aan het toeristen. Ongemerkt loodsen het door zij mensen vervolgens op tv mee naar een achterbuurt waar in je in op een duistere van kroeg, omringd door handlangers, fors moet op tv betalen. met Kees laat zich naar eerst meenemen en gaan de daarna tegen het op tv uitdrukkelijke advies een van zijn lokale taxichauffeur door zelf van op jacht in de achterbuurten een van de stad op om de gidsen naar te naar confronteren.

In van het programma Oplichters in het op Buitenland reist Kees het af naar landen de zoals Cuba, Spanje uit het en Maleisië om de op confrontatie met de van oplichters aan te gaan. Hij door ondergaat op het bedrog vaak zelf met en laat met op tv verborgen camera zien hoe een de oplichters te naar werk gaan. op tv In deze de aflevering wordt Kees gegijzeld uit gehouden in een op tv massagesalon. Nadat uit Kees het een gewone tarief betaald heeft tijdens voor een massage, doet op tv de masseuse verschillende met pogingen om er een op erotische behandeling door van te maken. uit Als uit Kees dat weigert wordt met hij door twee uitsmijters vastgehouden. tijdens Ze van bedreigen Kees uit en willen hem op tv dwingen zijn creditcard uit achter te laten. Dit leidt op tot een naar zeer angstige ervaring voor door Kees.

juni 2021
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!