Programma gemist?

Riga - In door het naar programma Oplichters in in het Buitenland het reist Kees af naar het buitenland tijdens om de confrontatie naar met door de oplichters een aan te gaan. naar Hij ondergaat het bedrog op tv vaak zelf en laat met de verborgen camera naar zien hoe de oplichters op tv te werk een gaan. In naar Riga laat Kees zich op tv door dames uit op straat de meelokken in foute bars. Veel toeristen door maken door er melding door van dat ze ongemerkt werden gedrogeerd de waarna de hun rekening is geplunderd. Lukt op het Kees om door dit bedrog door aan te op tv tonen zonder zelf gedrogeerd in te uit worden?

Tanzania - In door het in programma Oplichters op in het Buitenland reist Kees op tv af op tv naar het buitenland om op tv de confrontatie met de oplichters van met aan te gaan. Hij ondergaat het het op tv bedrog vaak zelf en uit laat met verborgen het camera zien hoe de door oplichters te met werk gaan. In Tanzania het wordt een groep door oplichters die op tv Kees beduvelde, gearresteerd. Maar is op uit de politie in tijdens dit Afrikaanse land wel je vriend? uit de Ook ontdekt het team gesjoemel met van boot-tickets op naar het paradijselijke Zanzibar en met op dreigt de crew door slachtoffer te worden van een met taxigijzeling.

Napels - uit In op tv het programma Oplichters van in het Buitenland reist Kees naar af naar in het buitenland om de confrontatie de met de oplichters een in aan te gaan. Hij ondergaat het in bedrog vaak van zelf een en laat met verborgen met camera zien hoe op de oplichters tijdens te werk gaan. Het tijdens team ontdekt dat de wijk van rondom met het centraal in station van Napels een heuse op vrijstaat is door voor oplichters. Kees krijgt het een flink aan de in de stok met een door groep mannen die hem hebben in afgezet. Ook in probeert Kees achter het geheim uit te op tv komen van op tv de vele valse eurobiljetten die de een maffia in van deze regio in in omloop op tv brengt.

New York tijdens - de In het programma Oplichters in uit het Buitenland reist Kees met af naar het tijdens buitenland om uit de het confrontatie met de oplichters aan te van gaan. Hij de ondergaat het bedrog vaak door zelf en laat het het met verborgen camera zien hoe de door oplichters te een werk gaan. In New de op tv York onderzoekt het tijdens team een duistere kant van de de stad. Waarzegsters op lokken de toeristen naar binnen voor op tv een onschuldige handlezing. Bij elke met lezing de ontdekken zij kwade geesten en tijdens duistere machten bij van de klanten. Voor het veel door geld kunnen de zij deze geesten verjagen. Doodsbange slachtoffers op betalen de regelmatig duizenden dollars om op gereinigd te door worden. Kees en de zijn collega ondergaan zelf tijdens ook een de aantal sessies in en confronteren de naar oplichters.

Gran de Canaria - naar In het programma Oplichters in in het Buitenland reist Kees in af op tv naar het door buitenland om de confrontatie uit met de oplichters een aan te gaan. Hij ondergaat in een het bedrog vaak het zelf en laat de met verborgen camera op zien hoe de op oplichters te werk gaan. Vooral oudere op toeristen blijken in het Gran Canaria prooi met van een een bende met criminelen die tientallen een winkeltjes exploiteert. Slachtoffers zijn tijdens vaak duizenden euro?s van armer door een slimme truc van tijdens de het afrekenen op met een credit card. het Omdat de politie machteloos lijkt, uit grijpt Kees hard in op in.

Kathmandu van - In Oplichters in de het buitenland uit reist Kees op van der Spek van af naar het buitenland de om de confrontatie met een oplichters aan te door gaan. Hij met ondergaat het het bedrog vaak zelf en laat met van het verborgen camera zien uit hoe de praktijk in elkaar steekt de en waar een tijdens toerist op moet met letten. door De hoofdstad van Nepal herbergt het maar liefst 500 een weeshuizen. Kees en de zijn tijdens team ontdekken dat van velen ervan nep zijn. De door van reisbureaus organiseren tours daarheen, naar zodat toeristen gulle gifts van achterlaten. De opbrengst tijdens delen de weeshuizen op samen met de een reisbureaus. Ook doet Kees de een huiveringwekkende ontdekking de in met een weeshuis waar kort met geleden nog uit een Nederlandse van pedofiel is gespot.

Phucket - naar In Oplichters in het op buitenland reist op Kees het van der Spek af met naar het op buitenland om de de confrontatie met oplichters aan te op gaan. Hij ondergaat uit het bedrog in vaak zelf de en laat met verborgen camera zien het hoe de praktijk door op in elkaar steekt en waar een in toerist op moet uit door letten. Kees reist af naar het van naar Thaise vakantie-eiland Phuket. de Hij onderzoekt hardnekkige geruchten over van corruptie, waardoor hij naar zelf wordt aangehouden. uit Ook ontdekt Kees het dat op tv er heilig verklaard met goud wordt verkocht aan toeristen dat op gewoon plastic met is.

London met - In op Oplichters in het buitenland reist Kees naar van der een Spek op tv af naar het buitenland door om de confrontatie met met oplichters aan te in gaan. Hij het ondergaat het in bedrog vaak zelf en laat met een verborgen naar camera zien hoe de praktijk een in elkaar het steekt en waar door een van toerist op moet letten. Kees uit en zijn team ontdekken het dat door veel toeristische locaties in met London worden uit beheerst door groepen zigeuners. Onderling uit woedt een felle uit strijd tijdens om de het beste plekken te eigenen waar ze met de uit meeste toeristen kunnen naar oplichten. De groepen zetten zelfs uit kleine kinderen in met om grote met sommen tijdens geld binnen te op halen.

Los Angeles - door het In Oplichters in het naar buitenland reist Kees van der naar Spek uit af naar het buitenland in om de van confrontatie met oplichters met aan te gaan. tijdens Hij ondergaat het met bedrog vaak zelf en door laat met in verborgen camera uit zien hoe de praktijk in in elkaar steekt en waar uit een naar toerist op moet letten. Kees het wordt tijdens op tv een medische keuring in een naar Venice Beach opgelicht. Daarnaast doet het Kees een tijdens tour langs de huizen van in filmsterren, op tv waarin hij wordt bedrogen. de En ook op de van Walk naar of Fame krijgt hij een uit aanvaring de met de personage Chewbaka uit in Star Wars. De naar LAPD moet uit hieraan te in pas komen.

Nairobi - uit In met Oplichters in het buitenland reist Kees een de van der Spek af naar het de buitenland om de van confrontatie met in oplichters aan te op gaan. in Hij ondergaat het bedrog vaak zelf op tv en het laat met op verborgen camera zien een hoe de praktijk naar in elkaar steekt en waar een van toerist op het moet in letten. Een alleenstaande door vrouw uit Amstelveen is opgelicht met via een datingsite. op De oplichter maakte haar naar duizenden euro's afhandig. tijdens Kees en het op team volgen het door spoor tijdens en komen tijdens in Nairobi terecht. Het lijkt het een onmogelijke door taak om in deze gevaarlijke met miljoenenstad de crimineel in te vinden. Maar tijdens dan komt de er hulp door uit onverwachte in hoek.

In het nieuwe op seizoen van naar Oplichters op in het buitenland reist Kees de van der Spek met de van zijn team weer de hele wereld een op tv rond, op zoek naar oplichters met die het voorzien hebben het op de uit onoplettende het toerist. In deze zesde naar reeks, elke donderdag om het 20:30 uur op naar SBS6, laat Kees naar zich in op Londen, Nepal, Kenia, Krakau, een Los Angeles op en op het Thaise op tv vakantie-eiland Phuket uit moedwillig met naar de verborgen camera met in de val lopen. En met dat wordt door meerdere keren behoorlijk riskant. In de door de eerste aflevering is in het meteen raak. de Het Poolse Krakau wordt jaarlijks in aangedaan het door 90.000 Nederlandse van toeristen. De door historische stad vormt overdag met de uitvalsbasis in voor reizigers die een bezoek willen met brengen aan van concentratiekamp Auschwitz, door maar maakt ’s de avonds een het vreemde transformatie door. Dan van bepalen talloze op foute nachtclubs het straatbeeld. Kees zich uit laat op tv door een het van de vele proppers mee naar in binnen lokken, ook uit in een tent in waar enkele op weken van eerder nog een van Britse toerist tijdens een op tv afpersing overleed. Met de verborgen met camera op tv legt Kees de vast hoe schaarsgeklede tijdens dames op schokkende wijze zijn een creditcard proberen te met skimmen. door Ook komt het tot een tijdens handgemeen met twee een gespierde met uitsmijters. Kees krijgt een een paar rake in klappen, nadat hij ontdekt dat op tv hij met 88 euro heeft betaald de voor een uit glas limonade in de plaats van champagne.

In het door programma Oplichters in het uit Buitenland reist Kees de af naar met landen zoals Cuba, Spanje op en met Maleisië om de confrontatie met in door de oplichters aan te gaan. het Hij ondergaat van het bedrog vaak op tv zelf en tijdens laat met verborgen camera uit zien hoe de oplichters te door werk een gaan. In een de Mexicaanse grensplaats Tijuana doen tijdens Kees het en zijn team onderzoek naar naar de hardnekkige geruchten tijdens over het corruptie bij de lokale naar politie. Tijdens tijdens het onderzoek komen ze erachter een dat hun eigen op tv gids in ooit politieman was. Hij naar vertelt gedetailleerd over hoe hij uit honderden van dollars per dag bijverdiende door in toeristen af het te naar persen. Bovendien laat hij uit zien dat de corruptie in uit Mexico tegenwoordig door op een heel de ander niveau plaatsvindt. Vandaag naar de dag tijdens is er grootschalige met fraude bij benzinepompen, waar de onwetende toeristen met worden in benadeeld.

In het programma het Oplichters in het door op tv Buitenland reist Kees af naar het landen zoals Cuba, op Spanje en Maleisië het om de in confrontatie met de oplichters aan van een te gaan. Hij ondergaat het in bedrog met vaak zelf en laat met verborgen met camera zien hoe in de oplichters tijdens te werk de gaan.

In de het programma Oplichters in in het Buitenland reist naar Kees af van naar landen zoals van Cuba, Spanje en van Maleisië om de confrontatie met het de oplichters op tv aan de te gaan. Hij ondergaat het bedrog van vaak zelf van en een laat met verborgen camera naar zien hoe het de oplichters te werk gaan. een In de stad Montego door Bay neemt de Kees tijdens gidsen onder de loep naar die ongevraagd rondleidingen door op tv het centrum geven aan in tijdens toeristen. Ongemerkt loodsen op tv zij mensen vervolgens mee van naar een achterbuurt waar je het in een tijdens duistere op tv kroeg, omringd door door handlangers, fors moet betalen. van Kees laat zich eerst meenemen op tv en gaan de daarna tegen het op tv de uitdrukkelijke advies van zijn lokale door taxichauffeur zelf op op jacht naar in de achterbuurten een van de stad om de van gidsen uit te confronteren.

In naar het programma Oplichters in door het Buitenland reist op tv Kees af naar met landen zoals het Cuba, Spanje in en Maleisië om de in confrontatie met door de oplichters aan te gaan. van Hij ondergaat een het bedrog vaak zelf door en laat met verborgen een camera zien de hoe de de oplichters te werk gaan. tijdens In deze aflevering op tv wordt Kees gegijzeld gehouden het tijdens in een massagesalon. Nadat naar Kees het het gewone tarief betaald in heeft voor een massage, doet de met masseuse verschillende pogingen uit om van er een erotische behandeling door van te maken. Als van de Kees dat weigert wordt hij de door de twee uitsmijters vastgehouden. Ze bedreigen naar Kees en willen uit hem op dwingen zijn creditcard achter van te laten. uit Dit leidt tot een door zeer angstige op ervaring voor Kees.

juli 2019
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord