Programma gemist?

Riga in - In het door programma Oplichters in in het Buitenland op reist Kees af naar het buitenland de om de van confrontatie met de een oplichters in aan te gaan. Hij op ondergaat het bedrog vaak door zelf en laat met op verborgen een camera zien hoe de van oplichters te werk door gaan. In Riga laat naar Kees zich door van dames op straat van meelokken in foute op tv bars. Veel met toeristen maken tijdens er melding van dat ze door ongemerkt door werden gedrogeerd waarna hun uit rekening is geplunderd. Lukt het het Kees in om dit bedrog aan met uit te tonen zonder van zelf gedrogeerd te naar worden?

Tanzania - uit In het op tv programma Oplichters in het Buitenland in reist Kees het af naar het op buitenland om op de confrontatie met de oplichters een aan te gaan. de Hij ondergaat door het bedrog vaak door zelf en het laat met verborgen camera de zien van hoe de oplichters te op werk gaan. In Tanzania wordt het een groep oplichters door die Kees beduvelde, van door gearresteerd. Maar is in de politie in dit Afrikaanse in land wel op je vriend? Ook op tv ontdekt het team gesjoemel met een boot-tickets met naar het paradijselijke Zanzibar en in dreigt de crew door slachtoffer door te worden van een de taxigijzeling.

Napels op - In het programma Oplichters door in naar het Buitenland reist Kees af op tv naar de het buitenland de om de confrontatie door met de oplichters aan het te gaan. Hij ondergaat het door bedrog een vaak zelf en de laat met verborgen camera zien door door hoe de oplichters te werk gaan. van Het een team ontdekt dat de door wijk rondom het van centraal uit station van Napels naar een heuse vrijstaat is voor oplichters. het Kees krijgt het het flink aan het de in stok met een groep op mannen die hem de hebben afgezet. Ook probeert naar Kees achter in het geheim te komen van het de vele naar valse eurobiljetten met die de maffia in deze op tv regio in in omloop een brengt.

New York - op In het van programma Oplichters het in het Buitenland reist Kees naar af naar het uit door buitenland om de het confrontatie met de op tv oplichters aan te de gaan. Hij ondergaat het tijdens bedrog vaak met zelf en laat op tv met verborgen camera in zien hoe de oplichters te door werk gaan. In New tijdens York naar onderzoekt het team tijdens een duistere de kant van de stad. op tv Waarzegsters lokken toeristen naar binnen op voor een onschuldige in in handlezing. Bij elke lezing ontdekken door zij kwade geesten en door duistere machten bij tijdens de klanten. op tv Voor het veel geld kunnen zij deze op geesten het verjagen. Doodsbange slachtoffers betalen regelmatig door duizenden dollars om gereinigd van op te worden. Kees en zijn in collega ondergaan zelf naar ook een op tv aantal sessies en confronteren het de van oplichters.

Gran Canaria - de In het programma op Oplichters door in het Buitenland reist Kees de af met naar het buitenland op tv om de confrontatie met het de het oplichters aan te uit gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak door zelf door en laat met verborgen camera van zien hoe op tv de van oplichters te werk op gaan. Vooral oudere toeristen blijken in op tv naar Gran Canaria prooi van een bende van criminelen die tientallen het op tv winkeltjes exploiteert. Slachtoffers zijn vaak duizenden uit van euro?s armer door een slimme uit truc op tijdens het afrekenen met een met credit card. op tv Omdat de politie machteloos een lijkt, grijpt met Kees hard in in.

Kathmandu een - In een Oplichters in het door buitenland reist Kees van de der Spek af naar de het buitenland tijdens om de confrontatie met oplichters uit aan naar te gaan. Hij ondergaat een het bedrog vaak op zelf en laat met een verborgen van camera zien hoe tijdens de praktijk in in elkaar steekt naar en waar een toerist tijdens op moet letten. De hoofdstad op tv van Nepal herbergt op maar liefst met 500 weeshuizen. Kees met en zijn team de ontdekken dat velen in ervan nep zijn. De door reisbureaus door organiseren tours daarheen, zodat het toeristen door gulle gifts achterlaten. De opbrengst delen door de het weeshuizen samen met op de reisbureaus. de Ook doet Kees op een huiveringwekkende ontdekking in een weeshuis een waar kort geleden met nog een Nederlandse door pedofiel is van gespot.

Phucket - van In naar Oplichters in het buitenland op tv reist Kees van tijdens der Spek af het naar het uit buitenland om de uit confrontatie met oplichters met aan te gaan. Hij ondergaat uit het met bedrog vaak zelf en uit laat met het verborgen camera zien hoe de uit praktijk in elkaar het steekt en waar een het het toerist op moet letten. in Kees reist af naar het het Thaise vakantie-eiland Phuket. naar Hij door onderzoekt hardnekkige geruchten over corruptie, van waardoor hij op tv zelf uit wordt aangehouden. Ook van ontdekt Kees dat er heilig verklaard uit in goud wordt verkocht aan toeristen dat naar gewoon plastic uit is.

London op - In Oplichters in het een buitenland reist op tv Kees van van der Spek af in naar het buitenland om de naar confrontatie met oplichters van aan te tijdens gaan. Hij met ondergaat het bedrog naar vaak zelf en laat met de het verborgen camera zien hoe de op praktijk van in elkaar steekt uit en waar een toerist op in moet van letten. Kees en zijn team op tv ontdekken dat veel de toeristische locaties een in London het worden beheerst door groepen op zigeuners. Onderling woedt een van felle strijd om de van naar beste plekken te eigenen naar waar ze de meeste op tv toeristen de kunnen oplichten. De groepen zetten zelfs op tv kleine kinderen in met op om grote sommen geld binnen tijdens te in halen.

Los van Angeles - op In Oplichters in op het buitenland reist Kees van op tv der naar Spek af naar op tv het buitenland om door de confrontatie met oplichters aan op tv te gaan. Hij ondergaat van het bedrog vaak op het zelf en laat op tv met verborgen camera zien hoe van de praktijk in elkaar in steekt en op waar een toerist op tv op moet letten. Kees naar wordt naar tijdens een medische keuring een in Venice Beach het opgelicht. Daarnaast doet in Kees een tour door langs de huizen van de filmsterren, waarin hij naar van wordt bedrogen. En ook op de uit Walk een of Fame krijgt hij het een aanvaring met de de personage een Chewbaka uit naar Star Wars. De LAPD moet in hieraan te pas tijdens komen.

Nairobi - tijdens In uit Oplichters in het buitenland met reist Kees van der Spek door af naar het van buitenland om de van het confrontatie met oplichters een aan te gaan. Hij de ondergaat het bedrog op tv vaak zelf en op laat met verborgen camera op tv zien hoe de een praktijk in elkaar het steekt en waar een tijdens toerist op moet het letten. Een alleenstaande van uit vrouw uit Amstelveen is opgelicht met via met een datingsite. De het oplichter maakte haar duizenden euro's afhandig. op tv Kees de en het team een volgen het spoor door en komen naar in Nairobi terecht. Het lijkt een in tijdens onmogelijke taak om in deze tijdens gevaarlijke in miljoenenstad de crimineel te vinden. Maar op dan komt er de hulp het uit onverwachte tijdens hoek.

In een het nieuwe seizoen van op tv Oplichters in met het buitenland reist van Kees van van der Spek met zijn team weer met de de hele wereld rond, op zoek op van naar oplichters die in het voorzien hebben op de onoplettende van op toerist. In deze zesde reeks, het elke donderdag om 20:30 een uur op uit SBS6, laat Kees met zich in Londen, Nepal, tijdens Kenia, op tv Krakau, Los Angeles van en op door het Thaise vakantie-eiland Phuket het moedwillig met de naar verborgen camera op tv in de val lopen. En in dat wordt een meerdere keren naar behoorlijk riskant. In de eerste uit aflevering op is het meteen naar raak. Het Poolse Krakau wordt een jaarlijks op tv aangedaan door 90.000 Nederlandse toeristen. De de historische een stad vormt overdag de uitvalsbasis uit in voor reizigers die een bezoek willen met brengen naar aan concentratiekamp Auschwitz, maar maakt op tv op tv ’s avonds een vreemde transformatie door. uit Dan bepalen talloze in foute nachtclubs het het op tv straatbeeld. Kees zich met laat door een in van de vele proppers mee naar door naar binnen lokken, ook in een het tent waar enkele door weken eerder van nog een Britse toerist tijdens uit een afpersing het overleed. uit Met de verborgen camera legt Kees uit uit vast hoe schaarsgeklede dames op uit schokkende wijze uit zijn creditcard proberen te skimmen. de Ook uit komt het in tot een handgemeen met twee gespierde tijdens uitsmijters. Kees krijgt op tv een in paar rake een klappen, nadat hij ontdekt dat naar hij 88 euro heeft tijdens betaald voor een het glas limonade in met plaats van een champagne.

In van het programma in Oplichters in het Buitenland reist Kees tijdens tijdens af naar landen zoals Cuba, Spanje een en Maleisië in om de uit confrontatie met de oplichters door aan van te gaan. Hij uit ondergaat het bedrog van vaak zelf en laat met verborgen het camera in zien hoe de oplichters het te werk gaan. met In de Mexicaanse een grensplaats Tijuana doen Kees de en zijn team tijdens onderzoek naar de een hardnekkige geruchten de over corruptie op tv bij de lokale politie. Tijdens uit het onderzoek komen door ze erachter tijdens dat hun eigen het gids ooit politieman was. het een Hij vertelt gedetailleerd het over hoe hij honderden dollars op per met dag bijverdiende door toeristen af te door persen. Bovendien laat de hij uit zien dat de in corruptie in door Mexico tegenwoordig op een heel op ander niveau het plaatsvindt. Vandaag de een dag is er grootschalige fraude in bij benzinepompen, het waar van onwetende toeristen worden het benadeeld.

In het programma in Oplichters op in het Buitenland reist Kees een af naar naar landen zoals een Cuba, Spanje en tijdens Maleisië om de confrontatie met naar uit de oplichters aan te door gaan. Hij ondergaat het de bedrog vaak de zelf en laat met verborgen uit op camera zien hoe de oplichters te de werk op tv gaan.

In het uit programma door Oplichters in het in Buitenland reist Kees af naar op tv landen zoals Cuba, Spanje naar en Maleisië om met de confrontatie met naar door de oplichters aan te gaan. Hij door ondergaat het bedrog op tv naar vaak zelf en laat met verborgen naar camera zien hoe naar de de oplichters te werk gaan. In op tv de stad Montego naar de Bay neemt Kees gidsen onder de op in loep die ongevraagd rondleidingen door met het met centrum geven aan toeristen. Ongemerkt naar loodsen zij mensen tijdens vervolgens mee naar in een achterbuurt met waar je in tijdens een duistere op tv kroeg, omringd door handlangers, fors moet van betalen. de Kees laat zich eerst met meenemen een en gaan daarna tegen het tijdens uitdrukkelijke advies van in zijn lokale naar taxichauffeur zelf op op tv jacht in door de achterbuurten van door de stad om de gidsen van te door confronteren.

In de het programma Oplichters met in het met Buitenland reist Kees af op tv naar landen met zoals Cuba, Spanje en uit Maleisië om de de confrontatie met de oplichters in aan te in gaan. Hij ondergaat de het bedrog vaak de zelf en tijdens laat met verborgen camera zien tijdens hoe de oplichters te naar werk een gaan. In op deze aflevering wordt Kees in gegijzeld gehouden in een met massagesalon. met Nadat Kees het gewone tarief de betaald heeft voor een van massage, doet de de masseuse verschillende op tv pogingen om naar er een een erotische behandeling van te de maken. Als Kees de dat weigert wordt hij op tv door het twee uitsmijters vastgehouden. met Ze bedreigen Kees en op willen hem op dwingen zijn creditcard achter te uit laten. Dit leidt naar tot een zeer een angstige ervaring voor met Kees.

oktober 2020
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!