Programma gemist?

Riga - In het het programma Oplichters naar in het het Buitenland het reist Kees af naar het de buitenland om op de confrontatie de met de oplichters aan te gaan. uit Hij op ondergaat het bedrog met vaak zelf en tijdens laat met naar verborgen camera zien uit hoe de oplichters van te werk gaan. In met Riga laat in Kees zich door dames naar op straat meelokken door in foute uit bars. Veel toeristen maken van er melding van op tv dat ze ongemerkt werden op tv gedrogeerd waarna hun naar rekening is geplunderd. naar Lukt het Kees om op tv dit bedrog van aan een te tonen zonder zelf gedrogeerd het te de worden?

Tanzania de - In het programma op tv Oplichters in het een Buitenland tijdens reist Kees af met naar het buitenland om de confrontatie naar met de op oplichters naar aan te gaan. Hij ondergaat in het bedrog naar vaak zelf met en laat met het verborgen camera zien hoe de oplichters in te uit werk gaan. van In Tanzania wordt een tijdens groep oplichters die met Kees beduvelde, gearresteerd. Maar is de de politie in met dit in Afrikaanse land wel je naar vriend? Ook ontdekt het naar team gesjoemel met met boot-tickets naar van het paradijselijke Zanzibar en uit van dreigt de crew slachtoffer met te worden van het een taxigijzeling.

Napels - In met het programma Oplichters van in het het Buitenland reist Kees af op tv naar op het buitenland om de op tv confrontatie met van de oplichters aan te van gaan. Hij ondergaat het de bedrog vaak van zelf en laat een met verborgen camera op zien hoe tijdens de oplichters te door werk gaan. Het team door ontdekt dat de tijdens wijk naar rondom het centraal station door van Napels een heuse tijdens vrijstaat is door voor oplichters. tijdens Kees krijgt het flink aan de naar stok met een uit groep mannen door die op hem hebben afgezet. Ook probeert uit Kees een achter het geheim te de komen van de vele met valse eurobiljetten die op de maffia in deze op tv regio het in omloop op brengt.

New van York - In het programma het Oplichters het in het Buitenland reist van Kees af met naar het buitenland om de door confrontatie met uit de oplichters tijdens aan te de gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak uit zelf het en laat met met verborgen camera zien hoe de een in oplichters te werk gaan. tijdens In New York op tv onderzoekt het team een tijdens duistere kant van de de naar stad. Waarzegsters lokken toeristen het naar binnen naar voor een onschuldige met handlezing. Bij elke lezing ontdekken een zij kwade geesten een en duistere machten met bij de klanten. de Voor veel van geld kunnen op zij deze geesten verjagen. Doodsbange door slachtoffers van betalen regelmatig duizenden dollars om gereinigd de te op worden. Kees uit en zijn collega het ondergaan zelf ook van een aantal sessies tijdens en confronteren de naar oplichters.

Gran tijdens Canaria - In een het programma Oplichters in in het Buitenland een reist Kees af naar het naar buitenland op tv om de confrontatie met met de oplichters de aan te gaan. het Hij ondergaat het bedrog vaak door zelf de en laat met verborgen camera naar door zien hoe de oplichters te werk van gaan. Vooral oudere van toeristen blijken in van Gran in Canaria prooi van een op tv bende criminelen door die tientallen winkeltjes exploiteert. naar Slachtoffers zijn met vaak duizenden euro?s armer door met een de slimme truc door tijdens het afrekenen met een credit naar card. Omdat de de van politie machteloos lijkt, tijdens grijpt Kees hard op tv in.

Kathmandu - door In Oplichters in door het buitenland reist Kees een met van der Spek af naar het de buitenland uit om de naar confrontatie met oplichters aan een te gaan. Hij op ondergaat het naar bedrog vaak zelf en laat met met verborgen camera zien naar tijdens hoe de praktijk in elkaar steekt een en waar een door op toerist op moet letten. tijdens De hoofdstad van Nepal herbergt met maar liefst tijdens 500 met weeshuizen. Kees en zijn team ontdekken met dat velen ervan het van nep zijn. De reisbureaus van organiseren tours daarheen, zodat toeristen op tv van gulle gifts achterlaten. De op tv opbrengst delen de naar weeshuizen samen op met de reisbureaus. Ook doet Kees in een huiveringwekkende tijdens ontdekking in een weeshuis het waar kort uit geleden op nog een Nederlandse pedofiel in is gespot.

Phucket - In op tv Oplichters in het tijdens buitenland uit reist Kees van uit der Spek af uit naar het op tv buitenland om de confrontatie door met oplichters aan te gaan. de Hij ondergaat uit het tijdens bedrog vaak zelf en laat tijdens met verborgen camera zien op tv hoe de tijdens praktijk in van elkaar steekt en waar een in toerist naar op moet letten. Kees reist op tv met af naar het Thaise vakantie-eiland met Phuket. Hij onderzoekt een hardnekkige geruchten over corruptie, een waardoor hij op zelf op tv wordt aangehouden. Ook ontdekt tijdens Kees dat naar er heilig verklaard goud een wordt verkocht aan op tv toeristen dat gewoon plastic in is.

London - uit In Oplichters op in het op tv buitenland reist Kees van der Spek het door af naar het buitenland op om de confrontatie met oplichters op tv aan te tijdens gaan. Hij op ondergaat het naar bedrog vaak zelf en laat met in tijdens verborgen camera zien hoe de op praktijk in elkaar een steekt en waar een op naar toerist op moet van letten. Kees en zijn op tv team ontdekken dat veel toeristische tijdens locaties in London naar worden beheerst tijdens door groepen zigeuners. Onderling het woedt de een felle strijd om de uit beste plekken te met eigenen waar ze met de meeste toeristen op tv tijdens kunnen oplichten. De groepen uit zetten zelfs met kleine kinderen in op tv om grote sommen geld binnen te op door halen.

Los Angeles van - tijdens In Oplichters in het een buitenland reist Kees van van der Spek af naar in het van buitenland om de een confrontatie met van oplichters aan te gaan. Hij door ondergaat het bedrog vaak op tv het zelf en laat met verborgen camera op tv zien hoe de het praktijk in op tv elkaar op steekt en waar een toerist op op moet letten. op Kees wordt tijdens tijdens een medische van keuring in Venice op tv Beach opgelicht. Daarnaast doet Kees tijdens een op tv tour langs de huizen uit van filmsterren, door waarin hij wordt met bedrogen. En ook op op de Walk of Fame naar krijgt hij de een aanvaring met met de personage Chewbaka tijdens uit Star een Wars. De LAPD moet de hieraan te pas met komen.

Nairobi in - In een Oplichters in het buitenland reist door Kees van het der Spek af naar de het buitenland om van de confrontatie met oplichters tijdens aan te gaan. van Hij ondergaat het van bedrog vaak een zelf en laat naar met verborgen camera zien tijdens in hoe de praktijk in elkaar steekt in en waar van een op tv toerist op moet naar letten. Een alleenstaande vrouw uit Amstelveen door de is opgelicht via een datingsite. De uit oplichter maakte tijdens haar duizenden euro's van afhandig. Kees en een het team een volgen het spoor op en komen een in Nairobi terecht. Het lijkt een tijdens onmogelijke taak met om van in deze gevaarlijke miljoenenstad de door crimineel het te vinden. Maar van dan komt er met hulp uit onverwachte door hoek.

In door het nieuwe seizoen van op Oplichters in op het buitenland naar reist Kees van der naar Spek met naar zijn team weer de met hele wereld rond, door op zoek naar oplichters een die het het voorzien hebben met op de onoplettende in toerist. In deze zesde reeks, elke met donderdag om 20:30 in door uur op SBS6, uit laat Kees zich in Londen, door Nepal, Kenia, Krakau, naar Los Angeles en tijdens op het Thaise met vakantie-eiland Phuket moedwillig met tijdens de verborgen camera door in de in val tijdens lopen. En dat wordt uit meerdere keren behoorlijk op tv riskant. In door de eerste aflevering met is het meteen raak. Het van Poolse tijdens Krakau wordt jaarlijks tijdens aangedaan door 90.000 Nederlandse op tv toeristen. De een historische stad vormt in overdag de uitvalsbasis voor reizigers door die uit een bezoek willen brengen aan de concentratiekamp Auschwitz, maar van maakt ’s avonds met een vreemde op tv transformatie door. Dan bepalen op talloze foute de nachtclubs het straatbeeld. Kees op zich de laat door een van de uit vele een proppers mee naar binnen tijdens lokken, ook in een tent op waar enkele tijdens weken eerder het nog een Britse de toerist tijdens een afpersing van overleed. Met de op verborgen op camera legt Kees vast hoe schaarsgeklede het dames op schokkende van naar wijze zijn creditcard in proberen te skimmen. Ook komt het het tot een een handgemeen met in twee gespierde uitsmijters. Kees krijgt op een paar rake de klappen, nadat door hij door ontdekt dat hij door 88 euro heeft betaald voor in een glas limonade in in een plaats van champagne.

In van het programma Oplichters in op het Buitenland reist in Kees af de naar landen zoals Cuba, de Spanje in en Maleisië om de confrontatie naar met de oplichters de aan te gaan. Hij uit ondergaat het bedrog de door vaak zelf en op tv laat met verborgen camera zien hoe met de oplichters te het werk gaan. de In de de Mexicaanse grensplaats Tijuana uit doen Kees en met zijn team onderzoek naar de het naar hardnekkige geruchten over corruptie bij de op lokale politie. van Tijdens het onderzoek het komen ze erachter dat naar op hun eigen gids ooit politieman op tv was. Hij vertelt gedetailleerd van over in hoe hij honderden dollars in per dag op bijverdiende door in toeristen af te met persen. Bovendien laat hij van zien dat de corruptie in van Mexico tegenwoordig op op een in heel ander niveau op tv plaatsvindt. Vandaag de op dag is er grootschalige fraude met bij benzinepompen, in waar onwetende toeristen van worden de benadeeld.

In naar het programma Oplichters in naar het door Buitenland reist Kees af het naar landen zoals Cuba, Spanje naar en Maleisië het om de confrontatie met tijdens de op tv oplichters aan te gaan. een Hij in ondergaat het bedrog vaak zelf met en laat met verborgen de camera uit zien hoe het de oplichters te werk naar gaan.

In van het programma Oplichters in het van Buitenland reist Kees een af naar met landen zoals Cuba, Spanje van en Maleisië op om de op confrontatie met de oplichters van aan te gaan. een Hij ondergaat op het bedrog vaak zelf en het laat met met verborgen van camera zien hoe van de oplichters te werk tijdens gaan. In de stad het Montego Bay neemt op tv Kees gidsen onder tijdens de loep op die ongevraagd rondleidingen van door het centrum geven aan een toeristen. van Ongemerkt loodsen een zij mensen vervolgens op mee naar een achterbuurt waar tijdens je uit in een duistere kroeg, uit omringd door in handlangers, fors moet betalen. een Kees laat zich eerst in meenemen en gaan het een daarna tegen het uitdrukkelijke advies van van zijn op tv lokale taxichauffeur van zelf op jacht in de achterbuurten een van de stad in om de gidsen van te het confronteren.

In tijdens het programma Oplichters in het het Buitenland reist Kees door af de naar landen zoals Cuba, de Spanje en Maleisië uit om de de confrontatie met de op tv oplichters aan te gaan. van Hij ondergaat het een bedrog het vaak zelf en laat met verborgen door camera zien hoe naar uit de oplichters te werk gaan. met In deze aflevering wordt met Kees gegijzeld uit gehouden in in een massagesalon. een Nadat Kees het gewone tarief tijdens betaald heeft het voor een massage, doet de door masseuse verschillende pogingen van om met er een het erotische behandeling van te uit maken. Als Kees dat weigert door wordt hij de door in twee uitsmijters vastgehouden. Ze het bedreigen Kees uit en willen hem dwingen met zijn creditcard naar achter te laten. op tv Dit leidt tot een naar zeer angstige een ervaring voor Kees.

september 2018
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord