Programma gemist?

Riga op tv - In het programma door Oplichters in het met Buitenland reist Kees af door naar het buitenland het de om de confrontatie met in de oplichters aan in te gaan. Hij ondergaat naar het bedrog een vaak zelf en laat het met verborgen camera het zien het hoe de oplichters te werk van gaan. In tijdens Riga laat uit Kees zich door dames naar op straat op meelokken in foute bars. Veel door toeristen maken er het melding door van dat ze uit ongemerkt werden gedrogeerd waarna hun rekening op tv op tv is geplunderd. Lukt van het Kees om dit bedrog aan door te tonen door zonder zelf gedrogeerd het te op worden?

Tanzania - van In het programma op Oplichters in het tijdens Buitenland door reist Kees af naar het buitenland het om de door confrontatie met een de oplichters aan tijdens te gaan. tijdens Hij ondergaat het bedrog vaak zelf door en door laat met verborgen camera tijdens zien hoe van de oplichters te naar werk gaan. uit In Tanzania wordt een uit groep oplichters in die Kees beduvelde, gearresteerd. in Maar is op de politie in dit Afrikaanse land uit wel je het vriend? Ook ontdekt het de team met gesjoemel met boot-tickets van naar het paradijselijke Zanzibar en naar dreigt de met crew slachtoffer te een worden naar van een taxigijzeling.

Napels - In in naar het programma Oplichters in het Buitenland tijdens reist in Kees af naar het buitenland van op om de confrontatie met de oplichters de met aan te gaan. Hij ondergaat het uit op bedrog vaak zelf en laat het met verborgen het camera zien hoe in de oplichters met te werk gaan. Het van team ontdekt in dat de wijk rondom het de centraal station van met Napels een heuse vrijstaat op tv is voor de oplichters. met Kees krijgt het flink aan de door de stok met een groep het mannen die hem hebben op afgezet. met Ook probeert Kees achter het het geheim te komen een van de met vele valse naar eurobiljetten die de maffia naar in deze op tv regio in omloop een brengt.

New York - door op In het programma Oplichters het in het Buitenland door reist Kees af naar het uit buitenland om de uit confrontatie op met de oplichters aan door te gaan. Hij met ondergaat het bedrog het vaak zelf en laat op met verborgen camera met op tv zien hoe de het oplichters te werk gaan. het In New York een onderzoekt het een team een duistere kant van de de uit stad. Waarzegsters lokken toeristen naar door binnen voor een onschuldige op handlezing. Bij tijdens elke lezing ontdekken door zij kwade geesten en met naar duistere machten bij uit de klanten. Voor veel geld kunnen het het zij deze geesten verjagen. Doodsbange slachtoffers naar betalen de regelmatig duizenden dollars om een gereinigd te worden. op tv Kees en zijn met collega ondergaan naar zelf ook een in aantal sessies op tv en confronteren de uit oplichters.

Gran de Canaria - In het het programma van Oplichters in het Buitenland reist Kees tijdens af naar op tv het buitenland om de in confrontatie met de naar oplichters door aan te gaan. Hij ondergaat de tijdens het bedrog vaak zelf een en laat met een verborgen camera zien hoe de naar oplichters naar te werk gaan. Vooral oudere in toeristen tijdens blijken in Gran het Canaria prooi het van een bende de criminelen die tientallen winkeltjes exploiteert. van Slachtoffers zijn vaak tijdens duizenden tijdens euro?s armer door tijdens een slimme truc tijdens een het afrekenen door met een credit card. Omdat de door politie machteloos tijdens lijkt, grijpt Kees hard het de in.

Kathmandu - naar In Oplichters in door het uit buitenland reist Kees van naar der Spek af in naar het buitenland om de uit confrontatie met met oplichters aan te gaan. op de Hij ondergaat het op bedrog vaak zelf op en laat met verborgen camera in zien hoe van de praktijk in van elkaar steekt en waar met een toerist op moet van letten. De tijdens hoofdstad van Nepal het herbergt maar het liefst 500 weeshuizen. Kees en op zijn door team ontdekken de dat velen ervan nep op tv zijn. De reisbureaus met organiseren tours daarheen, zodat op toeristen gulle gifts tijdens achterlaten. De opbrengst naar delen een de weeshuizen samen met van de reisbureaus. Ook doet tijdens Kees een huiveringwekkende het ontdekking in een tijdens weeshuis waar kort tijdens geleden nog een de Nederlandse pedofiel tijdens is gespot.

Phucket naar - In Oplichters in in het buitenland reist Kees in van der Spek in af in naar het buitenland een om de confrontatie met de oplichters in aan te gaan. door Hij ondergaat het bedrog op vaak zelf en laat met tijdens verborgen camera in zien hoe de een praktijk in uit elkaar steekt en waar een uit toerist door op moet letten. Kees reist van af naar het tijdens door Thaise vakantie-eiland Phuket. Hij onderzoekt naar hardnekkige geruchten over corruptie, door in waardoor hij zelf het wordt aangehouden. Ook ontdekt Kees een dat er tijdens heilig verklaard goud wordt van verkocht aan toeristen dat een gewoon met plastic is.

London naar - In Oplichters van in het een buitenland reist Kees van van der Spek op af naar het buitenland om de uit confrontatie het met oplichters aan met te gaan. Hij het ondergaat het bedrog vaak zelf door en laat met op tv verborgen camera zien in hoe door de praktijk in elkaar de steekt en op waar een toerist op moet de letten. Kees het en zijn team naar ontdekken met dat veel toeristische locaties in op tv London worden beheerst door in groepen zigeuners. Onderling op tv woedt het een felle strijd om met de beste het plekken te door eigenen waar ze de van meeste toeristen kunnen oplichten. met De groepen zetten zelfs naar kleine kinderen in op tv om grote het sommen geld binnen in te op halen.

Los Angeles - in In Oplichters in op tv het in buitenland reist Kees van van der Spek uit af naar het buitenland om in de confrontatie met door oplichters aan te het gaan. Hij ondergaat de door het bedrog vaak zelf en laat tijdens met verborgen camera op tv zien op tv hoe de praktijk in elkaar het steekt en waar in een toerist op het het moet letten. Kees wordt tijdens een een door medische keuring in Venice Beach op tv opgelicht. Daarnaast doet Kees een tijdens een tour langs de huizen tijdens van filmsterren, waarin van hij wordt bedrogen. En tijdens ook op in de Walk of Fame op krijgt in hij een aanvaring uit met de personage Chewbaka uit op Star Wars. De met LAPD een moet hieraan een te pas komen.

Nairobi - op In Oplichters in het een buitenland reist uit Kees van der tijdens Spek af op naar het buitenland om de de naar confrontatie met oplichters aan met te gaan. Hij van ondergaat het bedrog vaak in zelf en laat in met verborgen camera uit zien hoe een de praktijk in op tv elkaar steekt de en waar een toerist op moet tijdens letten. van Een alleenstaande van vrouw uit Amstelveen met is opgelicht via de een datingsite. De oplichter maakte haar op tv door duizenden euro's afhandig. Kees en het op tv team volgen het een spoor tijdens en komen een in Nairobi terecht. Het lijkt een op onmogelijke door taak om in deze gevaarlijke van op tv miljoenenstad de crimineel door te vinden. Maar dan van komt er hulp met uit onverwachte de hoek.

In het de nieuwe seizoen van Oplichters door naar in het buitenland reist Kees van op tv op tv der Spek met zijn in team weer de hele uit wereld rond, op in zoek tijdens naar oplichters die een het voorzien hebben op naar de onoplettende toerist. door In deze zesde reeks, elke door donderdag om 20:30 het in uur op SBS6, laat in Kees zich van in Londen, Nepal, Kenia, Krakau, de Los in Angeles en op het Thaise vakantie-eiland een Phuket moedwillig tijdens met van de verborgen camera in de de val lopen. En dat het wordt meerdere met keren behoorlijk uit riskant. In de eerste in aflevering is het meteen uit raak. Het Poolse in Krakau wordt de jaarlijks aangedaan door 90.000 een Nederlandse op tv toeristen. De historische van stad vormt op overdag de uitvalsbasis door voor reizigers die uit een bezoek willen van brengen aan concentratiekamp de Auschwitz, maar maakt ’s avonds met een de vreemde transformatie door. Dan bepalen op talloze foute naar nachtclubs het straatbeeld. Kees zich op laat de door een van de van vele naar proppers mee naar tijdens binnen lokken, ook op tv in een tent waar van enkele weken uit eerder nog een naar Britse toerist tijdens een afpersing de overleed. Met de verborgen met camera van legt Kees vast in hoe schaarsgeklede dames door op schokkende wijze zijn creditcard naar proberen het te skimmen. Ook naar komt het tot door een handgemeen een met twee gespierde uitsmijters. met Kees krijgt een paar rake op tijdens klappen, nadat hij ontdekt dat door hij 88 euro met heeft betaald voor een de glas limonade door in plaats van met champagne.

In het in programma Oplichters op tv in het tijdens Buitenland reist Kees af door naar landen zoals Cuba, Spanje van en Maleisië om tijdens de confrontatie een met de oplichters in aan te gaan. uit Hij ondergaat het bedrog uit vaak zelf en van laat met in verborgen camera zien op tv hoe naar de oplichters te werk gaan. In het de door Mexicaanse grensplaats op tv Tijuana doen Kees in en zijn team onderzoek een naar de door hardnekkige geruchten over corruptie bij uit de lokale politie. Tijdens met het onderzoek met komen ze erachter de dat hun een eigen gids naar ooit politieman was. de Hij vertelt gedetailleerd uit over hoe hij honderden dollars per op tv met dag bijverdiende door toeristen af te door persen. op tv Bovendien laat hij zien met dat de het corruptie in het Mexico tegenwoordig op een in heel ander niveau plaatsvindt. door Vandaag de dag is op tv er uit grootschalige fraude van bij benzinepompen, waar onwetende toeristen worden door het benadeeld.

In het programma op Oplichters in het in Buitenland reist een Kees af naar tijdens landen op zoals Cuba, Spanje en Maleisië op tv om tijdens de confrontatie met in de oplichters aan te met gaan. Hij met ondergaat het bedrog vaak zelf een en op tv laat met verborgen camera uit zien hoe de oplichters te naar door werk gaan.

In het op programma Oplichters op tv in het uit Buitenland reist Kees met af naar landen zoals Cuba, de Spanje en Maleisië om op tv de het confrontatie met de de oplichters aan te gaan. Hij tijdens ondergaat het uit bedrog vaak zelf op tv en in laat met verborgen door camera zien hoe tijdens de oplichters te werk in gaan. In uit de stad Montego Bay neemt uit Kees gidsen naar onder de op loep die ongevraagd op tv rondleidingen door het centrum geven aan met tijdens toeristen. Ongemerkt loodsen zij met mensen vervolgens mee naar een uit achterbuurt waar je tijdens in een duistere een kroeg, het omringd door het handlangers, fors moet betalen. Kees laat uit zich eerst op meenemen door en gaan tijdens daarna tegen het uitdrukkelijke op tv advies van de zijn lokale taxichauffeur door zelf op jacht van in de achterbuurten van het de stad de om de gidsen te het confronteren.

In het programma met de Oplichters in het uit Buitenland reist Kees een af naar landen zoals Cuba, het Spanje tijdens en Maleisië om het de confrontatie met de oplichters aan in de te gaan. Hij ondergaat het bedrog op op tv vaak zelf en de laat met verborgen camera zien hoe op tv de oplichters te uit werk een gaan. In deze met aflevering wordt Kees gegijzeld gehouden van in in een massagesalon. Nadat van Kees het gewone tarief naar betaald heeft in voor een massage, de doet de masseuse verschillende van pogingen om er een een erotische naar behandeling van te maken. door Als Kees dat op tv weigert wordt van hij door twee uitsmijters uit vastgehouden. Ze tijdens bedreigen Kees en willen van hem dwingen zijn creditcard op tv uit achter te laten. Dit leidt uit tot een zeer angstige de ervaring voor naar Kees.

februari 2019
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord