Programma gemist?

Riga - In in op tv het programma Oplichters van in het Buitenland reist Kees uit af naar het het buitenland tijdens om de confrontatie met de oplichters het aan te gaan. uit door Hij ondergaat het uit bedrog vaak zelf en laat met een verborgen camera een zien hoe de oplichters met met te werk gaan. In van Riga laat de Kees zich door dames op straat van een meelokken in foute bars. uit Veel toeristen maken op tv er melding van op tv dat ze ongemerkt door werden gedrogeerd waarna in hun rekening is geplunderd. Lukt van het Kees om van dit bedrog aan uit door te tonen zonder zelf gedrogeerd te uit op worden?

Tanzania de - In het op programma Oplichters de in het Buitenland tijdens reist Kees af naar door het buitenland om de in confrontatie de met de oplichters de aan te gaan. Hij ondergaat van het bedrog het vaak zelf van en laat met verborgen camera zien het hoe de oplichters naar op te werk gaan. een In Tanzania wordt een groep tijdens oplichters die Kees op beduvelde, gearresteerd. Maar is tijdens de op tv politie in dit Afrikaanse de land wel je vriend? met Ook ontdekt op tv het met team gesjoemel met boot-tickets met naar het paradijselijke Zanzibar naar en dreigt de tijdens crew slachtoffer te een worden van een het taxigijzeling.

Napels - In naar het naar programma Oplichters in in het Buitenland reist Kees op af naar het op tv buitenland om met de confrontatie tijdens met de oplichters aan te gaan. naar Hij ondergaat de het van bedrog vaak zelf de en laat met verborgen naar camera zien hoe de oplichters door te werk gaan. op Het team ontdekt door dat de uit wijk rondom het van centraal station van op Napels op een heuse vrijstaat is voor op tv oplichters. Kees de krijgt het flink aan de de stok met een op tv naar groep mannen die hem het hebben afgezet. met Ook probeert Kees achter van het geheim op tv te komen van de vele valse naar het eurobiljetten die de een maffia in deze regio in omloop een naar brengt.

New York naar - In het programma met Oplichters in het het Buitenland reist uit Kees af naar het door buitenland om op de op tv confrontatie met de oplichters aan een te gaan. Hij naar ondergaat het op tv bedrog vaak zelf door en laat met op tv verborgen camera zien hoe op de oplichters te tijdens werk gaan. In New met York onderzoekt door het een team een duistere naar kant van de uit stad. Waarzegsters lokken op tv toeristen naar binnen voor een een onschuldige handlezing. Bij de elke lezing ontdekken naar zij kwade op tv geesten en de duistere machten bij de de klanten. Voor veel op geld kunnen zij deze geesten van verjagen. Doodsbange door slachtoffers betalen regelmatig in duizenden dollars op tv om gereinigd te worden. de Kees en zijn een collega op ondergaan zelf ook een naar aantal sessies en een confronteren de uit oplichters.

Gran Canaria het - In de het programma Oplichters in met het op Buitenland reist Kees af naar met het buitenland om met de confrontatie met de naar oplichters aan een te het gaan. Hij ondergaat het in bedrog vaak zelf en laat op met verborgen een camera het zien hoe de oplichters tijdens te werk gaan. Vooral oudere het toeristen blijken in door Gran Canaria een prooi van van een bende criminelen die tijdens tientallen winkeltjes door exploiteert. Slachtoffers zijn het vaak duizenden euro?s de armer door een slimme in truc tijdens een het afrekenen in met een credit card. Omdat tijdens de politie machteloos op lijkt, grijpt naar Kees hard naar in.

Kathmandu een - In Oplichters in op het buitenland reist naar Kees van der op tv Spek af het naar het buitenland om een de confrontatie met oplichters een het aan te gaan. naar Hij ondergaat het bedrog vaak zelf in en laat een met verborgen camera zien de uit hoe de praktijk de in elkaar steekt en in waar een toerist in op moet letten. De hoofdstad tijdens met van Nepal herbergt in maar liefst 500 weeshuizen. Kees en van zijn team de ontdekken in dat velen ervan het nep zijn. De reisbureaus organiseren met tours daarheen, zodat in toeristen gulle gifts achterlaten. uit De opbrengst op tv delen de een weeshuizen samen met de reisbureaus. de Ook doet een Kees naar een huiveringwekkende ontdekking in tijdens een weeshuis op tv waar kort geleden nog een Nederlandse het pedofiel is in gespot.

Phucket - uit In op Oplichters in het buitenland reist in Kees van de der Spek af naar het op tv buitenland naar om de confrontatie met tijdens oplichters aan te naar gaan. door Hij ondergaat het bedrog vaak zelf naar en laat in met verborgen camera uit zien hoe in de praktijk een in elkaar steekt en waar een tijdens toerist een op moet letten. Kees reist van af tijdens naar het Thaise met vakantie-eiland Phuket. Hij onderzoekt hardnekkige de geruchten over het corruptie, tijdens waardoor hij zelf wordt aangehouden. met Ook ontdekt naar Kees dat er heilig verklaard in goud wordt verkocht met aan de toeristen dat gewoon plastic het is.

London met - In Oplichters het in het buitenland reist uit Kees van der op Spek af naar het naar buitenland om de met confrontatie met op tv oplichters aan te gaan. de Hij ondergaat de het bedrog vaak zelf de en laat in met verborgen camera zien tijdens hoe een de praktijk in elkaar steekt op tv en waar een van op tv toerist op moet letten. Kees door en een zijn team ontdekken met dat veel toeristische locaties in het London van worden beheerst door in groepen zigeuners. Onderling woedt een felle in strijd om de de beste uit plekken te eigenen waar een ze de meeste toeristen uit het kunnen oplichten. De op groepen zetten zelfs kleine kinderen in de om grote het sommen geld de binnen te het halen.

Los op Angeles - op In Oplichters in het buitenland op tv reist Kees tijdens van der Spek af tijdens naar het buitenland om in de confrontatie met op tv oplichters aan te het op tv gaan. Hij ondergaat op tv het bedrog vaak zelf de en laat met verborgen op camera zien in hoe de praktijk in elkaar het steekt van en waar een toerist tijdens op moet een letten. Kees wordt tijdens tijdens een medische keuring uit in Venice Beach opgelicht. een Daarnaast door doet Kees een tour de langs de huizen uit van filmsterren, waarin hij in wordt door bedrogen. En ook op de de Walk of met Fame door krijgt hij een in aanvaring met de personage Chewbaka in uit Star Wars. De een door LAPD moet hieraan te pas uit komen.

Nairobi - tijdens In Oplichters in het op buitenland reist Kees op van der Spek naar af op tv naar het op buitenland om de een confrontatie met oplichters aan te gaan. het door Hij ondergaat het van bedrog vaak zelf en laat met op tv verborgen een camera zien hoe tijdens de praktijk in elkaar steekt de en waar een op toerist de op moet letten. naar Een alleenstaande vrouw uit Amstelveen in is opgelicht een via een datingsite. tijdens De oplichter maakte tijdens haar duizenden op euro's afhandig. een Kees en het team met volgen het naar spoor en komen in van Nairobi terecht. Het op lijkt een onmogelijke taak om op in deze gevaarlijke met miljoenenstad op tv de crimineel te vinden. Maar uit tijdens dan komt er met hulp uit onverwachte een hoek.

In het naar nieuwe seizoen de van Oplichters naar in het buitenland op reist Kees van der Spek met een zijn team weer het de hele door wereld rond, op op tv zoek naar van oplichters die een het voorzien hebben op de onoplettende van door toerist. In deze zesde reeks, de elke op donderdag om 20:30 uur op de SBS6, door laat Kees zich door in Londen, Nepal, Kenia, de Krakau, Los door Angeles en op het Thaise uit vakantie-eiland Phuket moedwillig met van de door verborgen camera op in de val lopen. op tv En dat wordt het meerdere keren het behoorlijk riskant. In naar de eerste aflevering is het meteen een raak. Het Poolse een Krakau op tv wordt jaarlijks aangedaan de door 90.000 Nederlandse op toeristen. De historische stad vormt door overdag de de uitvalsbasis op voor reizigers die een bezoek willen door brengen op tv aan concentratiekamp Auschwitz, maar maakt de ’s met avonds een vreemde transformatie de door. Dan op tv bepalen talloze uit foute nachtclubs het straatbeeld. Kees zich naar laat door tijdens een van de vele uit proppers mee op naar binnen lokken, ook tijdens in een met tent waar met enkele weken eerder tijdens nog een Britse toerist tijdens uit een een afpersing overleed. op Met de verborgen op tv camera legt Kees vast hoe in schaarsgeklede dames op schokkende van wijze uit zijn creditcard proberen te skimmen. in uit Ook komt het tot van een handgemeen uit met twee gespierde uitsmijters. Kees krijgt in de een paar rake klappen, een nadat hij met ontdekt dat hij in 88 euro heeft betaald van voor een het glas limonade in plaats met van champagne.

In het programma het Oplichters in het tijdens de Buitenland reist Kees af naar landen uit zoals een Cuba, Spanje en naar Maleisië om de confrontatie een met de een oplichters aan naar te gaan. Hij ondergaat het bedrog het vaak op zelf en laat met de verborgen camera op tv zien hoe de naar oplichters te op tv werk gaan. In de Mexicaanse door grensplaats Tijuana door doen Kees en zijn een team onderzoek tijdens naar de hardnekkige geruchten in over de corruptie bij de lokale politie. Tijdens van het onderzoek op tv komen de ze erachter dat hun eigen gids op ooit politieman op was. Hij vertelt gedetailleerd het over hoe hij op tv honderden door dollars per dag bijverdiende door met toeristen af van te persen. op tv Bovendien laat uit hij zien dat de in corruptie in Mexico tegenwoordig de op de een heel ander de niveau plaatsvindt. Vandaag door de dag is er grootschalige van fraude bij de benzinepompen, waar onwetende toeristen door worden door benadeeld.

In uit het programma Oplichters naar in het Buitenland uit reist Kees tijdens af naar landen zoals Cuba, tijdens Spanje en op Maleisië om de confrontatie met de de oplichters aan op te op gaan. Hij ondergaat het naar bedrog vaak zelf en de laat met verborgen tijdens camera zien hoe het de het oplichters te werk tijdens gaan.

In tijdens het programma Oplichters in naar het Buitenland reist met Kees af naar landen op zoals tijdens Cuba, Spanje en Maleisië om de de een confrontatie met de het oplichters aan te uit gaan. Hij van ondergaat het bedrog vaak zelf naar en laat met tijdens verborgen camera zien met hoe de met oplichters te naar werk gaan. In tijdens de stad Montego met Bay neemt Kees gidsen met onder de loep die ongevraagd tijdens rondleidingen door in het centrum het geven aan toeristen. op tv Ongemerkt loodsen zij mensen tijdens vervolgens in mee naar een achterbuurt in waar je in een een duistere kroeg, de omringd door handlangers, fors naar moet betalen. de Kees laat zich van eerst meenemen en tijdens gaan daarna tegen het op op uitdrukkelijke advies van een zijn lokale taxichauffeur zelf op een jacht de in de achterbuurten het van de stad om de uit gidsen te op tv confronteren.

In de het programma Oplichters in het naar Buitenland reist Kees op tv af naar landen door zoals Cuba, een Spanje op tv en Maleisië om de confrontatie met met de oplichters uit aan te op gaan. Hij ondergaat het bedrog met vaak met zelf en laat van met verborgen camera zien in hoe de oplichters te op uit werk gaan. In op tv deze aflevering wordt Kees gegijzeld gehouden door in een van massagesalon. op Nadat Kees het gewone tarief betaald van heeft voor uit een massage, doet een de masseuse verschillende pogingen met om tijdens er een erotische tijdens behandeling van te maken. Als met Kees dat tijdens weigert wordt hij door uit op tv twee uitsmijters vastgehouden. Ze een bedreigen Kees en willen het hem met dwingen zijn creditcard achter te naar laten. Dit leidt tot van van een zeer angstige ervaring uit voor Kees.

juli 2018
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord