Programma gemist?

Phucket tijdens - In Oplichters in het van buitenland reist Kees door van uit der Spek af naar uit het buitenland om van de confrontatie met oplichters tijdens aan te gaan. met Hij ondergaat de het bedrog vaak zelf naar en door laat met naar verborgen camera zien hoe de praktijk door in elkaar steekt de en waar een een toerist op van moet van letten. Kees reist af in naar het Thaise vakantie-eiland tijdens Phuket. door Hij onderzoekt hardnekkige geruchten in over corruptie, waardoor van hij zelf wordt een aangehouden. Ook ontdekt Kees dat de er heilig tijdens verklaard goud wordt verkocht tijdens naar aan toeristen dat gewoon plastic naar is.

London - door In Oplichters naar in het buitenland reist Kees een van der het Spek af naar het van door buitenland om de confrontatie met oplichters door het aan te gaan. Hij ondergaat de het bedrog in vaak zelf en laat de met verborgen camera zien door hoe de tijdens praktijk in elkaar steekt tijdens en waar een op met toerist op moet op tv letten. Kees en zijn team op ontdekken de dat veel toeristische locaties naar in London worden beheerst de door groepen zigeuners. op tv Onderling woedt uit een felle de strijd om de beste van plekken te eigenen waar ze een de meeste toeristen de kunnen oplichten. de De groepen naar zetten zelfs kleine kinderen een in om grote sommen tijdens geld binnen met te op halen.

Los met Angeles - In naar Oplichters in de het buitenland reist Kees van der met uit Spek af naar het op buitenland om de op tv confrontatie met oplichters aan van te gaan. Hij op ondergaat het door bedrog vaak tijdens zelf en laat tijdens met verborgen camera zien door hoe de praktijk van in elkaar steekt met en waar een toerist op tv op moet letten. Kees naar met wordt tijdens een medische uit keuring in Venice Beach naar opgelicht. Daarnaast doet tijdens Kees een de tour langs de een huizen van filmsterren, waarin met hij wordt bedrogen. tijdens En ook op de door het Walk of Fame krijgt in hij een aanvaring met met de personage Chewbaka op tv uit Star Wars. op tv De tijdens LAPD moet hieraan te op tv pas komen.

Nairobi op tv - In naar Oplichters in het buitenland reist tijdens Kees van der Spek het af naar het op tv buitenland om de de confrontatie met oplichters de aan te op tv gaan. Hij ondergaat het tijdens bedrog vaak van zelf en laat naar met verborgen camera met zien hoe de van praktijk in elkaar op steekt en waar een in toerist op moet met letten. Een door alleenstaande vrouw in uit Amstelveen is op opgelicht via een datingsite. De in oplichter maakte naar haar duizenden euro's afhandig. naar Kees en het door team volgen met het spoor en komen door in Nairobi terecht. de tijdens Het lijkt een onmogelijke taak naar om in deze gevaarlijke in miljoenenstad de met crimineel te met vinden. Maar op tv dan komt er hulp van uit onverwachte op hoek.

In het de nieuwe seizoen van met Oplichters in het met buitenland de reist Kees van door der Spek met van zijn team weer tijdens de hele wereld rond, op zoek de naar de oplichters die op tv het voorzien hebben op de onoplettende in toerist. In tijdens deze zesde het reeks, elke van donderdag om 20:30 uur in op SBS6, met laat Kees zich in Londen, door Nepal, Kenia, Krakau, tijdens Los Angeles van en op het Thaise vakantie-eiland tijdens Phuket moedwillig met op tv op de verborgen camera in de val de lopen. tijdens En dat wordt meerdere keren op tv behoorlijk riskant. naar In de eerste aflevering van is het meteen tijdens raak. het Het Poolse een Krakau wordt jaarlijks aangedaan door 90.000 uit tijdens Nederlandse toeristen. De historische met stad vormt naar overdag de uitvalsbasis voor reizigers het die uit een bezoek willen brengen aan concentratiekamp de Auschwitz, tijdens maar maakt tijdens ’s avonds een vreemde met transformatie door. door Dan bepalen talloze foute tijdens nachtclubs het op straatbeeld. Kees zich laat door een op tv van in de vele proppers mee het naar binnen lokken, ook tijdens een in een tent tijdens waar enkele weken van eerder nog een door Britse toerist tijdens uit een afpersing overleed. Met de verborgen op tv camera legt Kees de naar vast hoe schaarsgeklede dames een op schokkende wijze zijn creditcard op tv proberen uit te skimmen. Ook komt tijdens het tot in een handgemeen met twee gespierde het uitsmijters. de Kees krijgt een paar het rake klappen, nadat met hij ontdekt op tv dat hij 88 euro heeft de uit betaald voor een glas het limonade in plaats met van champagne.

In het door programma Oplichters in het de Buitenland reist Kees door af naar landen met zoals Cuba, met Spanje en Maleisië om op de confrontatie in met de oplichters aan met te gaan. op Hij ondergaat het van bedrog vaak zelf met en laat in met verborgen camera naar zien hoe de oplichters te naar werk gaan. In een de Mexicaanse een grensplaats Tijuana doen Kees met het en zijn team onderzoek naar in de hardnekkige geruchten uit over corruptie bij de van lokale van politie. Tijdens het onderzoek komen in ze van erachter dat hun eigen gids tijdens ooit politieman was. een Hij vertelt in gedetailleerd over hoe uit hij honderden door dollars per dag bijverdiende door het toeristen af het te persen. Bovendien laat in hij zien uit dat de naar corruptie in Mexico het tegenwoordig op een heel ander op tv in niveau plaatsvindt. Vandaag de dag naar is het er grootschalige fraude bij benzinepompen, waar het onwetende toeristen worden uit een benadeeld.

In het het programma naar Oplichters in het Buitenland van reist Kees af naar het landen van zoals Cuba, Spanje van en Maleisië om de de confrontatie met de het oplichters aan te gaan. in Hij ondergaat het van bedrog vaak het zelf en laat met van verborgen naar camera zien hoe de oplichters te tijdens werk het gaan.

In het de programma Oplichters de in het Buitenland van reist Kees af tijdens naar landen de zoals Cuba, Spanje en met Maleisië om de confrontatie de met uit de oplichters aan te tijdens gaan. Hij ondergaat het uit bedrog vaak zelf en de een laat met verborgen op camera zien hoe door de oplichters te werk gaan. met In de stad Montego een van Bay neemt Kees gidsen onder de van loep de die ongevraagd rondleidingen door tijdens het centrum geven aan tijdens toeristen. Ongemerkt het loodsen zij tijdens mensen vervolgens mee naar door een door achterbuurt waar je in een het duistere van kroeg, omringd door handlangers, fors moet in betalen. Kees door laat zich eerst uit meenemen uit en gaan daarna tijdens tegen het uitdrukkelijke uit advies van zijn van lokale taxichauffeur zelf een op jacht in de achterbuurten door van een de stad het om de gidsen te het confronteren.

In door het programma Oplichters in het tijdens Buitenland reist Kees een in af naar landen zoals Cuba, Spanje het en Maleisië de om de confrontatie met op de naar oplichters aan te een gaan. Hij op tv ondergaat het bedrog vaak zelf en met het laat met verborgen camera zien hoe van in de oplichters te werk gaan. In het op deze aflevering wordt het Kees gegijzeld gehouden met in een massagesalon. op tv Nadat Kees het gewone tarief betaald een heeft voor de een massage, op doet de masseuse op verschillende pogingen om op tv er een naar erotische behandeling van te maken. Als op tv Kees uit dat weigert van wordt hij door twee uitsmijters door vastgehouden. op Ze bedreigen Kees en door willen hem dwingen op tv zijn creditcard achter te laten. tijdens Dit leidt tot naar een zeer angstige met ervaring voor een Kees.

In het programma op Oplichters in de het Buitenland reist Kees een af naar landen van de zoals Cuba, Spanje en Maleisië om in de confrontatie in met de oplichters aan de te de gaan. Hij met ondergaat het bedrog vaak zelf in en laat met verborgen in camera zien een hoe de oplichters te naar werk gaan. het Kees is met tijdens zijn team in Tunesië naar waar zij naar onderzoek doen naar het een verschijnsel Bezness. de Dit is een Arabische de uit verbastering van het met Engelse Business. Het staat voor de in uit industrie waarin jonge mannen westerse vrouwen door versieren, om uit ze vervolgens tijdens financieel uit te kleden. in Marijke, onderdeel op tv van Kees zijn team, op dient deze uit aflevering als lokaas. Als Marijke tijdens op onderzoek uit van is, uit leidt dit tot een zeer tijdens naar pijnlijke ontmaskering van een man die op op net dacht zijn slag te tijdens slaan bij uit een Franse toerist. Tunesië blijkt het ook een met land waarin de taxichauffeurs, achter uit de rug van de toeristen om, een de sieradenindustrie door een handje van helpen.

In het programma door Oplichters op tv in het Buitenland reist op Kees op af naar landen zoals Cuba, naar Spanje en Maleisië om het het de confrontatie met de oplichters aan op tv het te gaan. Hij ondergaat het op tv bedrog vaak naar zelf en laat naar met verborgen camera naar zien hoe de oplichters te op tijdens werk gaan. In het deze aflevering doen Kees het en zijn team onderzoek tijdens in Budapest naar een naar groep witwassers, de die voor de ingang door op tv van een officieel wisselkantoor toeristen afzetten uit met waardeloze van bankbiljetten. Eerst een wordt Kees zelf flink door opgelicht, waarna tijdens het team vastlegt hoe andere het toeristen in tijdens de val worden door gelokt. Dit leidt het tot een tijdens pittige confrontatie met een de van de daders. In uit deze Oost-Europese met stad is uit daarnaast een groep in dames actief, die onder naar valse voorwendselen mannen tijdens meelokken van naar bars, waar de rekening al op snel oploopt een tot in honderden euro’s. Kees laat in zich expres meelokken en op tv legt met de verborgen van camera de werkwijze met tijdens van de oplichters door vast.

mei 2018
17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

09-07-2017 21:30

Tunesië

Oplichters in het Buitenland - Tunesië

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

02-07-2017 21:30

Hongarije

Oplichters in het Buitenland - Hongarije

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

14-05-2017 21:30

Sri Lanka

Oplichters in het Buitenland - Sri Lanka

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog i...

07-05-2017 21:30

Riga

Oplichters in het Buitenland - Riga

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog i...

30-04-2017 21:25

Tanzania

Oplichters in het Buitenland - Tanzania

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog i...

23-04-2017 21:25

Napels

Oplichters in het Buitenland - Napels

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 17-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord