Programma gemist?

Riga tijdens - In met het programma Oplichters in met het Buitenland het reist Kees af naar van het buitenland om de confrontatie door met de in oplichters aan uit te gaan. Hij ondergaat het met bedrog vaak zelf naar en laat door met verborgen camera zien op tv hoe de van oplichters te werk met gaan. In Riga een laat Kees zich tijdens door dames op straat met meelokken in foute uit bars. Veel toeristen op maken er melding op van dat ze tijdens door ongemerkt werden gedrogeerd waarna hun rekening door is geplunderd. Lukt tijdens het Kees het om dit bedrog in aan te in tonen zonder de zelf gedrogeerd te een worden?

Tanzania - van In een het programma Oplichters in de het Buitenland reist Kees in af naar het uit buitenland om van de confrontatie met de op tv oplichters aan tijdens te gaan. Hij met ondergaat het door bedrog vaak zelf en op laat met met verborgen camera zien hoe de de oplichters te tijdens werk gaan. van In Tanzania wordt een groep van oplichters die Kees beduvelde, de gearresteerd. Maar door is het de politie in dit Afrikaanse land tijdens wel het je vriend? Ook ontdekt het tijdens de team gesjoemel met boot-tickets naar naar het paradijselijke Zanzibar en op dreigt van de crew slachtoffer te met worden in van een taxigijzeling.

Napels - In in het programma Oplichters het door in het Buitenland reist Kees van af naar het een buitenland om tijdens de confrontatie met naar de oplichters aan te gaan. naar Hij ondergaat op tv het bedrog met vaak zelf en een laat met verborgen camera zien uit hoe op tv de oplichters te werk gaan. uit Het team het ontdekt dat de wijk de rondom het centraal op station de van Napels een heuse vrijstaat uit tijdens is voor oplichters. met Kees krijgt het op tv flink aan de stok van met een groep uit mannen die in hem hebben afgezet. Ook probeert Kees de achter het een geheim te het komen van de vele op tv valse eurobiljetten met die de maffia in naar deze regio in door omloop tijdens brengt.

New York van - In op tv het programma Oplichters van in het Buitenland reist Kees een af naar in het buitenland door om de confrontatie de met de oplichters aan uit te gaan. tijdens Hij ondergaat uit het bedrog vaak zelf en laat het met naar verborgen camera zien uit hoe de oplichters op tv te werk op tv gaan. In New York onderzoekt het tijdens team een duistere tijdens kant van met de stad. Waarzegsters tijdens lokken toeristen naar op binnen voor een een onschuldige handlezing. Bij elke van lezing ontdekken het zij tijdens kwade geesten en op duistere machten bij tijdens de klanten. Voor veel geld kunnen door zij deze geesten van verjagen. Doodsbange op tv slachtoffers betalen regelmatig duizenden een dollars om gereinigd door te worden. op tv Kees en van zijn collega ondergaan naar zelf ook een aantal sessies een door en confronteren de naar oplichters.

Gran een Canaria - In het programma uit Oplichters in in het Buitenland een reist Kees af naar het op buitenland om de uit het confrontatie met de oplichters met aan te gaan. Hij naar ondergaat op het bedrog vaak zelf en laat uit met op verborgen camera van zien hoe de oplichters op te werk gaan. Vooral oudere met toeristen blijken met in Gran Canaria prooi van van een tijdens bende criminelen uit die tientallen winkeltjes op tv exploiteert. Slachtoffers naar zijn vaak duizenden een euro?s armer door een slimme van truc tijdens het afrekenen tijdens met op tv een credit door card. Omdat de politie machteloos door lijkt, grijpt Kees van hard op in.

Kathmandu op tv - In uit Oplichters in het buitenland reist in Kees van met der Spek af naar het een buitenland tijdens om de confrontatie uit met oplichters het aan te gaan. van Hij ondergaat het het bedrog vaak zelf en op laat met verborgen op camera zien hoe de de praktijk een in elkaar steekt en waar in een toerist met op moet letten. De hoofdstad uit van Nepal naar herbergt maar door liefst 500 weeshuizen. Kees van en zijn team ontdekken met de dat velen ervan met nep zijn. De reisbureaus tijdens organiseren tours daarheen, het zodat toeristen van gulle gifts achterlaten. De met opbrengst delen de van weeshuizen samen met de reisbureaus. van Ook doet Kees door een huiveringwekkende ontdekking van naar in een weeshuis waar kort in geleden nog een Nederlandse naar pedofiel is met gespot.

Phucket naar - In op Oplichters in het buitenland reist uit Kees van der Spek de af naar op het buitenland om de met confrontatie met met oplichters aan het te gaan. uit Hij ondergaat het bedrog een vaak zelf en laat het met met verborgen camera zien van hoe de praktijk door in elkaar steekt en een waar een toerist op op moet letten. van Kees reist af naar het in het Thaise vakantie-eiland Phuket. Hij door onderzoekt hardnekkige uit geruchten over corruptie, waardoor in hij zelf wordt aangehouden. Ook uit een ontdekt Kees dat er heilig tijdens verklaard met goud wordt verkocht aan toeristen op tv dat in gewoon plastic is.

London het - In Oplichters in op tv het buitenland reist een Kees van der het Spek af de naar het op tv buitenland om de naar confrontatie met oplichters aan te een gaan. Hij ondergaat tijdens het bedrog met vaak zelf en de laat met verborgen een camera zien hoe de praktijk het van in elkaar steekt en waar uit een op toerist op moet letten. Kees en van zijn team ontdekken tijdens dat door veel toeristische locaties in het London worden beheerst door naar groepen met zigeuners. Onderling woedt een door felle met strijd om de beste door plekken te eigenen waar het ze de met meeste toeristen kunnen uit oplichten. De groepen zetten zelfs naar kleine op tv kinderen in het om grote sommen geld door binnen te in halen.

Los Angeles - van In op tv Oplichters in in het buitenland reist Kees van op der Spek af naar het het buitenland op om de confrontatie van met een oplichters aan te gaan. op Hij ondergaat in het bedrog vaak van zelf en laat met verborgen tijdens camera zien hoe de de praktijk in elkaar tijdens steekt uit en waar de een toerist op moet letten. tijdens Kees tijdens wordt tijdens een medische op keuring in Venice Beach naar opgelicht. de Daarnaast doet Kees een op tour langs de de huizen van filmsterren, waarin met hij wordt bedrogen. En met ook een op de Walk of een Fame krijgt hij een door uit aanvaring met de de personage Chewbaka uit Star Wars. op tv De LAPD in moet hieraan te pas van komen.

Nairobi van - In Oplichters in met het buitenland reist Kees tijdens van in der Spek af een naar het buitenland om de de uit confrontatie met oplichters door aan te gaan. Hij op tv ondergaat het bedrog op tv vaak zelf en laat met tijdens verborgen op tv camera zien hoe de praktijk een in elkaar op steekt en waar een van toerist op moet van letten. Een alleenstaande met vrouw uit Amstelveen op met is opgelicht via een datingsite. van De de oplichter maakte haar op tv duizenden euro's afhandig. Kees en een het uit team volgen het spoor en het komen van in Nairobi terecht. Het lijkt een naar onmogelijke een taak om in deze de gevaarlijke tijdens miljoenenstad de crimineel te vinden. Maar tijdens dan komt tijdens er hulp op tv uit onverwachte door hoek.

In het het nieuwe in seizoen van Oplichters het in het buitenland reist in Kees van der Spek op met op tv zijn team weer uit de hele wereld rond, op zoek naar het naar oplichters die het naar voorzien hebben op de de onoplettende toerist. tijdens In deze zesde door reeks, elke in donderdag om 20:30 uur op op tv SBS6, op tv laat Kees zich in Londen, Nepal, het op Kenia, Krakau, Los van Angeles en op het Thaise vakantie-eiland het Phuket moedwillig met uit de door verborgen camera in een de val lopen. En op dat wordt de meerdere keren behoorlijk in riskant. In de eerste naar aflevering uit is het meteen raak. Het een Poolse door Krakau wordt jaarlijks van aangedaan door 90.000 Nederlandse uit toeristen. De historische stad de vormt overdag het de uitvalsbasis voor reizigers in die een bezoek willen uit brengen op aan concentratiekamp Auschwitz, maar maakt uit op tv ’s avonds een vreemde van transformatie door. Dan bepalen talloze in met foute nachtclubs het straatbeeld. Kees een zich laat door uit een een van de vele proppers door mee naar binnen lokken, ook op tv in tijdens een tent waar enkele in weken eerder de nog een Britse van toerist tijdens een afpersing overleed. uit Met het de verborgen camera tijdens legt Kees vast hoe met schaarsgeklede dames op het schokkende wijze door zijn creditcard proberen naar te skimmen. Ook komt het tijdens tot een tijdens handgemeen met twee naar gespierde uitsmijters. in Kees krijgt een paar op rake klappen, uit nadat hij ontdekt dat naar hij tijdens 88 euro heeft betaald voor een een glas het limonade in plaats van tijdens champagne.

In een het programma Oplichters in op het Buitenland reist uit Kees af naar landen met zoals op tv Cuba, Spanje in en Maleisië om door de confrontatie met de door oplichters aan te gaan. op Hij met ondergaat het bedrog vaak zelf en op laat met verborgen tijdens camera zien uit hoe op tv de oplichters te werk op gaan. In de Mexicaanse grensplaats in Tijuana tijdens doen Kees en zijn team een onderzoek in naar de de hardnekkige geruchten over corruptie bij de met lokale op politie. Tijdens het onderzoek van komen ze erachter het dat hun van eigen gids ooit politieman tijdens was. in Hij vertelt gedetailleerd over in hoe hij honderden dollars per met dag bijverdiende naar door toeristen af te op persen. Bovendien laat van hij op zien dat de corruptie van in Mexico tegenwoordig op de een naar heel ander niveau plaatsvindt. de Vandaag de dag is tijdens op tv er grootschalige fraude bij benzinepompen, met waar onwetende op toeristen worden tijdens benadeeld.

In van het programma in Oplichters in het Buitenland reist Kees op op af naar landen zoals Cuba, Spanje op tv en in Maleisië om de confrontatie met in de oplichters van aan te gaan. Hij uit ondergaat het bedrog op vaak een zelf en de laat met verborgen camera door zien hoe door de oplichters te op tv werk gaan.

In op het programma op tv Oplichters in het Buitenland reist uit Kees de af naar landen zoals Cuba, Spanje het en Maleisië van om de confrontatie met door de in oplichters aan te gaan. met Hij ondergaat het bedrog uit vaak zelf op tv en laat op tv met verborgen camera zien op tv hoe de oplichters te in werk gaan. uit In met de stad Montego Bay neemt tijdens Kees gidsen onder het de loep die ongevraagd met rondleidingen door op het centrum geven aan in toeristen. Ongemerkt loodsen met het zij mensen vervolgens mee naar een op tv achterbuurt waar op tv je in uit een duistere kroeg, op omringd door handlangers, fors moet in op tv betalen. Kees laat zich tijdens eerst meenemen van en gaan daarna in tegen het uitdrukkelijke advies van op zijn de lokale taxichauffeur zelf uit op jacht in de achterbuurten van van van de stad om het de gidsen te op tv confronteren.

In het het programma Oplichters in een het Buitenland reist de Kees af naar uit landen het zoals Cuba, Spanje en een Maleisië om de confrontatie uit met de oplichters in aan de te gaan. Hij ondergaat het bedrog in vaak in zelf en laat het met verborgen een camera zien hoe de oplichters naar te werk een gaan. In naar deze aflevering wordt Kees gegijzeld gehouden het in een uit massagesalon. Nadat Kees naar het gewone tarief betaald van heeft voor een een massage, met doet de masseuse verschillende in pogingen om van er een erotische behandeling van een te door maken. Als Kees dat uit weigert wordt hij door door twee een uitsmijters vastgehouden. Ze bedreigen in Kees en willen hem een dwingen zijn met creditcard in achter te laten. van Dit leidt tot een het zeer angstige ervaring voor in Kees.

november 2018
28-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Riga - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. In...

21-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Tanzania - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

14-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Napels - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. ...

07-06-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

New York - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan...

31-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Gran Canaria - In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ...

24-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Kathmandu - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt ...

17-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Phucket - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

10-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

London - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en ...

03-05-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Los Angeles - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steek...

26-04-2018 20:30

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Oplichters in het Buitenland

Nairobi - In Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de praktijk in elkaar steekt en...

19-04-2018 20:30

Terug: Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland - Terug: Oplichters in het Buitenland

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 ...

13-08-2017 21:30

Mexico

Oplichters in het Buitenland - Mexico

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

06-08-2017 21:30

Gambia

Oplichters in het Buitenland - Gambia

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

23-07-2017 21:30

Jamaica

Oplichters in het Buitenland - Jamaica

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

16-07-2017 21:25

Shanghai

Oplichters in het Buitenland - Shanghai

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oplichters in het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oplichters in het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oplichters in het Buitenland bij Oplichters in het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oplichters in het Buitenland. Heb je een uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oplichters in het Buitenland gemist

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. Hij gaat achter deze zaken aan, confronteert de oplichters en probeert het bedrog op te lossen. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

Uitzending gemist van Oplichters in het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Oplichters in het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 28-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord