Programma gemist?

Serie reportages over door een Nederlanders die, om de zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land op hebben verlaten. Zij door hebben naar hun dierbaren van moeten achterlaten, om een totaal tijdens nieuw bestaan het op te bouwen in verre de en met exotische oorden. Door hun op tv vertrek hebben ze vrienden naar en familie in al een heel lang niet meer in gezien. Zonder dat zij ook met maar met enig vermoeden hebben, komt uit er onverwacht bezoek. Marion een de neemt ons mee naar Bregje van op den Elshout van (34), een met bijzondere vrouw door die in Peru de stichting Muchas het Manos met heeft opgericht. Bregje zet naar zich in voor Peruaanse een vrouwen van alle het het leeftijden met verschillende problemen, om ervoor op op te zorgen dat de vrouwen onafhankelijker op tv worden. Ze leven op tv vaak onder tijdens schrijnende omstandigheden in en dat laat van Marion niet onberoerd. Net als tijdens Bregje, lijdt een ook zus Karlijn van van op tv den Elshout (28) aan de de ziekte van op Crohn. Dit heeft er mede door van voor gezorgd dat Karlijn nog nooit op haar door zus heeft kunnen opzoeken. Dat op van gaat nu eindelijk gebeuren en Bregje in weet niet van wat door ze ziet. Presentatie: Marion een Lutke.

Serie reportages in over uit Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, door voorgoed hun in land hebben op tv verlaten. Een ding hebben van zij van in ieder geval gemeen: op tijdens hun nieuwe bestemming zetten met op tv ze zich in een om de mensen, op de natuur, of de bevolking tijdens een handje te met helpen. Afl.: Colombia. door Letty Meesters en van Monique Muijs door waren van van kinds af aan buurmeisjes op tv en hartsvriendinnen. Alle lief de en leed in deelden ze samen, op tv totdat Letty naar de gevaarlijke door uit sloppenwijken van Medellin in naar Colombia vertrok. Als jonge uit journaliste met wilde ze meer van de wereld uit zien van en waarvan ze het dacht dat het haar een nooit zou overkomen, naar gebeurde in toch. In die sloppenwijken ontmoette ze op tv haar grote een liefde Aurelio de en werd zwanger. Terwijl tijdens Monique met door haar gezin bleef het wonen in hun een vertrouwde geboortestreek, bouwde Letty aan van een heel door andere toekomst in op tv Colombia. De op tv ondernemende Letty en door de slimme in Aurelio werken er dag en tijdens nacht om een machinefabriekje in van de grond tijdens een te krijgen. Letty en in Aurelio zijn samen heel het gelukkig en hebben inmiddels het een dochter, Isabella. het Toch is het in leven voor in Letty van niet altijd even gemakkelijk. Ze tijdens is soms eenzaam door en het door gemis van een goede door vriendin is op tv groot. Ze is in dan ook ontroerd en blij door op tv tegelijk als in het levensgrote een postpakket door uit Nederland haar hartsvriendin blijkt te op tv op zitten. Presentatie: Marion het Lutke.

Serie reportages over met van Nederlanders die, om zeer uiteenlopende uit redenen, voorgoed hun op land hebben verlaten. door Een met ding hebben zij door in ieder geval in gemeen: op hun door nieuwe bestemming zetten op tv ze zich in om op tv de mensen, uit de natuur, of de het bevolking een handje de te helpen. van Afl.: Kenia. Miriam Winckel de heeft een uit mooi huis in op tv het Gooi en een topbaan op als het communicatieadviseur als ze tijdens een het vakantiereis naar naar Kenia ervan overtuigd raakt dat het het ze in Afrika van een zinvoller bestaan kan leiden op dan hier in door Nederland. een Als ze tijdens een de daaropvolgende reizen ook nog verliefd uit wordt op een naar Samburu-krijger staat haar uit definitieve vertrek van vast. Samen met van haar Samburu-krijger Mosan, het met tijdens wie ze inmiddels getrouwd is, doet door ze van op alles om vooral op tv de kinderen van de naar tijdens Samburu een betere toekomst het te geven. Miriam staat van nog altijd pal achter de haar keuzes, maar naar de heimwee naar op tv haar familie in is het groot. Haar zus komt af het en toe naar door Kenia, maar op van haar ouders weet ze, de dat op die nooit zullen het komen. Haar vader is ziek van en een heeft grote angst uit om te tijdens vliegen. Als Miriam van het presentatrice Marion Lutke een in boerenkoolschotel naar uit Nederland geserveerd krijgt, door is de link met thuis in meteen de gelegd. 'Het is net met of een mijn moeder hier is' en het als blijkt dat uit haar ouders ook naar daadwerkelijk achter haar staan, een weet tijdens Miriam niet op wat haar overkomt en gaat in ze compleet uit de haar van dak. Presentatie: Marion door Lutke.

In op tv Costa Rica werd ze het verliefd op haar stagebegeleider in Johnny Alpizar door Haar ouderlijk op tv huis in tijdens Nederland verruilde ze voor het hutje het van uit haar schoonmoeder zonder een stromend water op in het armste gedeelte van van Costa Rica. Samen met op haar uit man en haar drie kinderen in heeft ze inmiddels een een in bescheiden bestaan en probeert ze uit zo met veel ze kan van de plaatselijke bevolking te helpen. een In met Nederland vragen van haar ouders zich in vaak af hoe door ze voor zo'n uit leven kon kiezen, maar ze uit doen toch van alles tijdens om hun dochter op te op tv steunen. Naar haar toe gaan in is echter op door een de ziekte van het pa heel erg moeilijk geworden. door Des te groter door is het de verrassing voor uit Nancy als ze het haar moeder als straatventer ontdekt op een de trappen voor door de kerk in naar Puriscal op tv .

Ze door voelde zich vaak eenzaam tijdens en buitengesloten, waar in verandering in kwam toen door ze van uit huis werd geplaatst de en bij vrienden van mocht wonen. met In die met tijd werd haar belangstelling gewekt door door Ronnie Heijboer die met in de jungle op op van Borneo een kinderdorp bouwt een voor wel duizend door verwaarloosde met kinderen. The living waters village. een Wendy, die altijd dol de op de kinderen is geweest naar besluit haar het steentje bij te dragen het en vertrekt naar met de jungle. Ze is er met heel het gelukkig en dat geluk kan uit al helemaal het niet op als Bambang van door haar ten huwelijk op vraagt. Haar trouwdag wordt uit een prachtige het dag met heel veel vrienden, in maar zonder haar de familie. Het maakt Wendy tijdens op tv niet veel uit het , want ze heeft de het idee dat haar familie van niet echt veel tijdens een om haar geeft. Dat heeft ze met tijdens helemaal mis en naar als een paar maanden later haar naar op tv moeder onverwacht voor haar neus naar staat, van beseft Wendy pas hoe veel ze van haar dierbaren op gemist tijdens heeft.

Marianne blijft het bij hem en op leidt min in of meer een nomadenbestaan. Voor van de geboorte van op haar eerste een kindje komt ze op tv nog de terug naar Nederland, maar haar door tweede baby het wordt in naar een ver afgelegen hutje in in Patagonië geboren. Marianne is uit ondanks het haar karige op tv bestaan heel erg gelukkig, maar het op gemis van van haar een dierbaren  is erg groot. De het ouders tijdens van Marianne, Cleem naar en Astraea Schriever, zijn inmiddels naar uit Frankrijk vertrokken en door hebben al hun een spaarcentjes in naar een op tv Chambres d'Hotes gestoken. Zo kan het tijdens het gebeuren dat er geen met mogelijkheid was in om naar hun met dochter te gaan en een ze hun tweede kleinkind die de de inmiddels al een een jaar tijdens is, nog nooit in hebben gezien. Gewone mensen de die naar een sterke uit emotionele band met elkaar hebben in en toch zo van ver van de elkaar verwijderd zijn. een Maar een droom komt met uit als oma naar Astraea door de kans krijgt om naar van Argentinië te reizen , uit waar ze naar onverwacht voor de neus met van  de haar dochter tijdens staat.

Nadat de van meeste op kinderen uit hun eigen gezin waren door het uitgevlogen besloten Herman en Jettie de Boonstra door om naar Marokko het te vertrekken om in daar voor kansarme van weeskinderen te zorgen. Vol overgave doen het ze dit op nu uit al tien jaar en behalve hun een vier in eigen kinderen, hebben ze nu een op tv ook nog acht pleegkinderen . op tv De kinderen uit het in gezin Boonstra zijn door zelden of op tv nooit allemaal door bij elkaar. tijdens Iedereen woont inmiddels verspreid over op de hele in wereld. In Nederland, Marokko, Spanje met en hun jongste door zoon de Wouter, zelfs het helemaal in Brazilie. Maar uit als een van tijdens de kinderen van gaat trouwen proberen alle naar Boonstraatjes daarbij te zijn. een Een een mooie gelegenheid om weer met even allemaal bij met elkaar te zijn. Het huwelijk tijdens zal in een Marokko plaats vinden het en iedereen gaat er tijdens op tv naar toe, behalve Wouter , door want Wouter, met die hulpverlener de is in de sloppenwijken uit van Brazilie, leeft van giften in en zo'n lange uit reis is het voor hem op tv veel te duur. het Overweldigend zijn dan uit ook de emoties van als  Herman en Jettie hun in zoon tussen tijdens de kooplui van naar Essaouira ontdekken op tv en ze ook Wouter in uit een hun armen kunnen sluiten. Door de zijn onverwachte bezoek is uit het hele gezin op tv eindelijk weer eens in uit compleet. De bruiloft werd een prachtig het feest en met een schitterende familiereunie. Maar tijdens dat deze reunie met van in alle acht naar pleegkinderen met de op tv eigen kinderen van met Herman en Jettie misschien voor de in komende in jaren de laatste de zal zijn, de kon toen niemand uit weten. Een paar maanden na het de feest met werden Herman en Jettie tijdens door de Marokkaanse naar autoriteiten tijdens het land uitgezet

juni 2018
25-07-2011 20:30

Aflevering 43

Onverwacht Bezoek - Aflevering 43

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

11-10-2010 22:10

Colombia

Onverwacht Bezoek - Colombia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

04-10-2010 22:10

Kenia

Onverwacht Bezoek - Kenia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

27-09-2010 22:10

Aflevering 40

Onverwacht Bezoek - Aflevering 40

In Costa Rica werd ze verliefd op haar stagebegeleider Johnny Alpizar Haar ouderlijk huis in Nederland verruilde ze voor het hutje van haar schoonmoeder zonder stromend water in het armste gedeelte van Costa Rica. Samen met haar man en haar...

20-09-2010 22:10

Aflevering 39

Onverwacht Bezoek - Aflevering 39

Ze voelde zich vaak eenzaam en buitengesloten, waar verandering in kwam toen ze uit huis werd geplaatst en bij vrienden mocht wonen. In die tijd werd haar belangstelling gewekt door Ronnie Heijboer die in de jungle van Borneo een kinderdorp...

13-09-2010 22:10

Aflevering 38

Onverwacht Bezoek - Aflevering 38

Marianne blijft bij hem en leidt min of meer een nomadenbestaan. Voor de geboorte van haar eerste kindje komt ze nog terug naar Nederland, maar haar tweede baby wordt in een ver afgelegen hutje in Patagonië geboren. Marianne is ondanks haar...

06-09-2010 22:10

Aflevering 37

Onverwacht Bezoek - Aflevering 37

Nadat de meeste kinderen uit hun eigen gezin waren uitgevlogen besloten Herman en Jettie Boonstra om naar Marokko te vertrekken om daar voor kansarme weeskinderen te zorgen. Vol overgave doen ze dit nu al tien jaar en behalve hun vier eigen...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht Bezoek - Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die o...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord