Programma gemist?

Serie reportages over op Nederlanders in die, om zeer uiteenlopende redenen, op tv in voorgoed hun land naar hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren op tv door moeten achterlaten, om op een totaal nieuw bestaan op op tv te bouwen op tv in verre in en exotische oorden. Door hun vertrek op tv hebben op tv ze vrienden en familie al door tijdens heel lang niet naar meer gezien. Zonder dat een zij ook maar enig de vermoeden hebben, komt op tv er op onverwacht bezoek. Marion neemt door ons mee naar door Bregje van tijdens den Elshout (34), een bijzondere vrouw met die in het Peru de stichting Muchas een Manos heeft opgericht. van Bregje een zet zich in voor Peruaanse uit van vrouwen van alle leeftijden met een verschillende problemen, om van ervoor te door zorgen dat de een vrouwen onafhankelijker worden. naar Ze leven uit vaak onder schrijnende omstandigheden van en dat uit laat Marion niet een onberoerd. Net als Bregje, lijdt ook de zus het Karlijn van van den Elshout (28) aan in de ziekte van tijdens Crohn. Dit door heeft er mede voor gezorgd de dat Karlijn nog van nooit haar zus heeft tijdens kunnen uit opzoeken. Dat in gaat nu eindelijk van gebeuren en Bregje weet door niet wat ze door ziet. Presentatie: Marion van Lutke.

Serie op reportages over tijdens Nederlanders die, om zeer uiteenlopende uit redenen, een voorgoed hun land hebben verlaten. van Een ding hebben het zij in een ieder geval in gemeen: op hun nieuwe bestemming de zetten ze zich tijdens in om door de mensen, de natuur, op tv of de door bevolking een handje te het helpen. Afl.: het Colombia. Letty Meesters en Monique het Muijs waren van een kinds af aan van buurmeisjes en hartsvriendinnen. met uit Alle lief en leed deelden ze een samen, totdat uit Letty naar de gevaarlijke een sloppenwijken op tv van Medellin van in Colombia vertrok. Als jonge van journaliste in wilde ze meer van de uit wereld zien en waarvan de ze dacht uit dat het haar uit nooit zou op tv overkomen, gebeurde toch. In naar die sloppenwijken ontmoette ze op haar grote liefde van Aurelio en werd het zwanger. door Terwijl Monique met van haar gezin bleef wonen in naar met hun vertrouwde geboortestreek, uit bouwde Letty aan een naar heel andere van toekomst in Colombia. De op ondernemende Letty en de een slimme Aurelio werken op er dag naar en nacht om van een machinefabriekje van de in grond te krijgen. Letty naar een en Aurelio zijn tijdens samen heel gelukkig een en hebben inmiddels een in dochter, Isabella. Toch het is het in leven voor Letty van niet altijd even gemakkelijk. van Ze is soms eenzaam en in het gemis van met een een goede vriendin de is groot. Ze is in dan ook ontroerd en blij op in tegelijk als in het levensgrote postpakket met uit Nederland haar een hartsvriendin blijkt te in op tv zitten. Presentatie: Marion in Lutke.

Serie een reportages over Nederlanders die, om door zeer een uiteenlopende redenen, voorgoed met hun land naar hebben verlaten. Een met ding hebben zij in op tv ieder geval in gemeen: op hun nieuwe naar bestemming zetten ze op tv zich in om de mensen, door de van natuur, of de van bevolking een door handje te helpen. Afl.: Kenia. op Miriam Winckel heeft een naar door mooi huis in het naar Gooi en een topbaan van als door communicatieadviseur als ze een tijdens een vakantiereis naar Kenia het ervan overtuigd uit raakt dat ze in Afrika met een van zinvoller bestaan tijdens kan leiden dan het hier in Nederland. op Als ze tijdens de daaropvolgende uit reizen ook een nog verliefd wordt op op een de Samburu-krijger staat haar definitieve vertrek de vast. Samen de met haar Samburu-krijger van Mosan, met wie ze naar inmiddels getrouwd is, tijdens doet de ze van alles om vooral de met kinderen van de tijdens Samburu een een betere toekomst te het geven. Miriam staat het nog van altijd pal achter haar keuzes, maar tijdens de heimwee uit naar haar familie uit is groot. door Haar zus komt de af en toe de naar Kenia, op tv maar van haar ouders het weet ze, dat die de nooit zullen komen. de Haar vader is uit ziek en heeft van grote in angst om te vliegen. met Als Miriam het van presentatrice Marion Lutke een boerenkoolschotel in uit Nederland geserveerd van op krijgt, is de link met thuis het meteen gelegd. op tv 'Het is van net of mijn moeder het hier is' en met als blijkt dat op tv haar door ouders ook daadwerkelijk achter tijdens haar staan, weet Miriam niet de wat haar overkomt de en gaat ze in een compleet uit haar dak. op tv Presentatie: Marion op Lutke.

In uit Costa Rica werd het ze verliefd op met haar stagebegeleider Johnny Alpizar Haar met ouderlijk huis in een Nederland door verruilde ze voor het hutje naar op tv van haar schoonmoeder zonder het stromend water in het armste de gedeelte in van Costa Rica. Samen met het haar het man en op haar drie kinderen de heeft ze inmiddels een bescheiden bestaan op en probeert het ze op zo veel ze kan de op tv plaatselijke bevolking te in helpen. In met Nederland vragen haar ouders zich op vaak af tijdens hoe ze voor tijdens zo'n leven kon kiezen, naar maar ze van doen toch uit van alles om hun de dochter te steunen. Naar de haar de toe gaan is echter door uit de ziekte van op pa naar heel erg moeilijk geworden. in Des te groter in is de verrassing uit voor Nancy als uit ze haar moeder een als straatventer ontdekt van op op tv de trappen voor de het kerk in Puriscal uit .

Ze een voelde zich het vaak eenzaam en buitengesloten, waar het verandering in kwam toen met ze door uit huis werd het geplaatst en bij tijdens vrienden mocht wonen. het In die tijd werd haar op belangstelling gewekt door het Ronnie Heijboer op die in de jungle een van Borneo een op kinderdorp bouwt op tv voor wel duizend in verwaarloosde kinderen. The een living waters op tv village. Wendy, de die altijd dol op kinderen van is geweest besluit haar tijdens steentje bij te op dragen tijdens en vertrekt naar naar de jungle. Ze uit is er met heel gelukkig en dat geluk kan op tv al op tv helemaal niet op als Bambang de in haar ten huwelijk vraagt. Haar trouwdag de naar wordt een prachtige dag op tv met heel veel een vrienden, maar zonder met haar familie. Het maakt Wendy van niet veel uit met , want op tv ze heeft het idee op tv dat haar uit familie niet op tv echt veel om uit haar geeft. Dat heeft ze uit helemaal mis op en in als een paar maanden later de haar moeder van onverwacht voor haar met neus staat, door beseft Wendy pas hoe veel op ze naar haar dierbaren gemist van heeft.

Marianne een blijft bij hem en door leidt min of een meer een nomadenbestaan. Voor met de geboorte met van haar van eerste kindje komt ze nog op terug op naar Nederland, maar haar tijdens tweede baby op wordt in een de ver afgelegen het hutje in Patagonië geboren. Marianne is tijdens ondanks haar karige op tv bestaan uit heel erg gelukkig, maar het uit het gemis van haar dierbaren  door is erg het groot. De ouders van Marianne, Cleem met met en Astraea Schriever, zijn inmiddels op naar het Frankrijk vertrokken en hebben al hun met spaarcentjes in met een Chambres d'Hotes in gestoken. op tv Zo kan het gebeuren dat in er geen mogelijkheid het was om naar het hun dochter te gaan uit uit en ze hun tweede kleinkind die door inmiddels op tv al een de een jaar is, nog nooit hebben uit gezien. Gewone naar mensen die tijdens een sterke uit emotionele band met elkaar hebben en naar toch zo ver op van elkaar verwijderd op tv zijn. Maar een met droom komt in uit als oma Astraea tijdens de een kans krijgt om naar op tv Argentinië in te reizen , waar ze op tv onverwacht uit voor de neus van  haar dochter van de staat.

Nadat in de meeste kinderen uit hun uit eigen gezin waren op tv in uitgevlogen besloten Herman en Jettie Boonstra een naar om naar Marokko door te vertrekken om daar voor kansarme het de weeskinderen te zorgen. op Vol overgave doen ze dit nu op tv de al tien jaar en behalve hun de op tv vier eigen kinderen, hebben een ze nu met ook nog acht in pleegkinderen . De kinderen met uit het op tv gezin Boonstra zijn zelden of van nooit naar allemaal bij elkaar. uit Iedereen woont inmiddels verspreid over de uit in hele wereld. In Nederland, door Marokko, Spanje en hun op tv jongste zoon Wouter, zelfs tijdens helemaal van in Brazilie. Maar uit als een van het de kinderen door gaat trouwen proberen alle Boonstraatjes daarbij op te zijn. Een naar mooie gelegenheid op om weer even in allemaal bij elkaar tijdens te zijn. tijdens Het huwelijk zal in op Marokko plaats vinden en door iedereen gaat een er naar toe, op tv behalve Wouter , het want Wouter, die op tv hulpverlener is in de in sloppenwijken van Brazilie, op tv leeft van op tv giften en het zo'n lange op tv reis is voor met hem veel te duur. Overweldigend zijn op van dan ook de in emoties als  Herman en Jettie hun naar zoon tussen de een op kooplui van Essaouira ontdekken en ze de ook Wouter de in hun door armen kunnen sluiten. Door zijn op tv onverwachte bezoek op is het het hele gezin met eindelijk weer eens een compleet. De bruiloft werd het een prachtig van feest en een door schitterende familiereunie. Maar dat deze een reunie van de alle acht naar pleegkinderen met de eigen naar kinderen van Herman en Jettie in misschien voor naar de komende jaren de door laatste in zal zijn, kon toen niemand met in weten. Een paar het maanden na het feest werden Herman tijdens en naar Jettie door de een Marokkaanse autoriteiten het land het uitgezet

november 2017
25-07-2011 20:30

Aflevering 43

Onverwacht Bezoek - Aflevering 43

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

11-10-2010 22:10

Colombia

Onverwacht Bezoek - Colombia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

04-10-2010 22:10

Kenia

Onverwacht Bezoek - Kenia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

27-09-2010 22:10

Aflevering 40

Onverwacht Bezoek - Aflevering 40

In Costa Rica werd ze verliefd op haar stagebegeleider Johnny Alpizar Haar ouderlijk huis in Nederland verruilde ze voor het hutje van haar schoonmoeder zonder stromend water in het armste gedeelte van Costa Rica. Samen met haar man en haar...

20-09-2010 22:10

Aflevering 39

Onverwacht Bezoek - Aflevering 39

Ze voelde zich vaak eenzaam en buitengesloten, waar verandering in kwam toen ze uit huis werd geplaatst en bij vrienden mocht wonen. In die tijd werd haar belangstelling gewekt door Ronnie Heijboer die in de jungle van Borneo een kinderdorp...

13-09-2010 22:10

Aflevering 38

Onverwacht Bezoek - Aflevering 38

Marianne blijft bij hem en leidt min of meer een nomadenbestaan. Voor de geboorte van haar eerste kindje komt ze nog terug naar Nederland, maar haar tweede baby wordt in een ver afgelegen hutje in Patagonië geboren. Marianne is ondanks haar...

06-09-2010 22:10

Aflevering 37

Onverwacht Bezoek - Aflevering 37

Nadat de meeste kinderen uit hun eigen gezin waren uitgevlogen besloten Herman en Jettie Boonstra om naar Marokko te vertrekken om daar voor kansarme weeskinderen te zorgen. Vol overgave doen ze dit nu al tien jaar en behalve hun vier eigen...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht Bezoek - Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die o...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord