Programma gemist?

Serie op reportages over op Nederlanders die, om naar zeer uiteenlopende redenen, voorgoed tijdens hun land hebben verlaten. Zij de hebben hun dierbaren een met moeten achterlaten, om een op totaal nieuw bestaan op op tv te een bouwen in verre op tv en exotische oorden. Door de hun vertrek hebben op tv ze vrienden en familie naar al heel door lang niet meer gezien. Zonder de dat zij ook uit de maar enig vermoeden hebben, het komt er onverwacht met bezoek. Marion neemt door ons mee met naar Bregje van den naar Elshout (34), een bijzondere vrouw met op tv die in Peru de stichting in Muchas Manos heeft tijdens opgericht. Bregje zet door zich in voor in Peruaanse met vrouwen van alle tijdens leeftijden met verschillende problemen, in om ervoor te zorgen dat op de vrouwen tijdens onafhankelijker worden. Ze leven door vaak onder schrijnende door omstandigheden tijdens en dat laat Marion niet een onberoerd. Net uit als Bregje, lijdt het ook zus Karlijn in van den Elshout (28) uit aan de een ziekte van Crohn. in Dit op tv heeft er mede voor met gezorgd dat Karlijn een nog nooit haar zus een heeft uit kunnen opzoeken. Dat gaat nu eindelijk op gebeuren en naar Bregje op weet niet wat met ze ziet. Presentatie: naar Marion Lutke.

Serie tijdens reportages over Nederlanders die, door om zeer uiteenlopende redenen, op uit voorgoed hun land hebben verlaten. Een op tv ding hebben zij in in ieder geval met gemeen: op hun uit nieuwe naar bestemming zetten ze het zich in om naar de mensen, de natuur, of van de bevolking een door handje te tijdens helpen. in Afl.: Colombia. Letty Meesters en de Monique Muijs waren van uit kinds uit af aan buurmeisjes tijdens en hartsvriendinnen. Alle lief en tijdens leed het deelden ze in samen, totdat Letty naar de gevaarlijke tijdens sloppenwijken uit van Medellin uit in Colombia vertrok. Als jonge door journaliste wilde ze meer naar van van de wereld zien en waarvan op tv op tv ze dacht dat het haar naar nooit zou overkomen, met gebeurde toch. In die met sloppenwijken ontmoette ze een op haar grote liefde Aurelio en door werd zwanger. de Terwijl Monique met haar van gezin bleef wonen in met hun vertrouwde geboortestreek, van bouwde op tv Letty aan een van heel andere toekomst in Colombia. naar in De ondernemende Letty en op tv de slimme Aurelio werken op tv er dag en de nacht het om een machinefabriekje van het de grond te krijgen. een Letty en Aurelio zijn van samen heel gelukkig tijdens en hebben de inmiddels een dochter, Isabella. op Toch op is het leven van voor Letty niet altijd even op van gemakkelijk. Ze is naar soms eenzaam en het gemis van op tv een goede vriendin een naar is groot. Ze is dan ook uit tijdens ontroerd en blij het tegelijk als in het levensgrote naar postpakket uit op tv Nederland haar hartsvriendin blijkt te op zitten. een Presentatie: Marion op Lutke.

Serie reportages over door Nederlanders die, om naar zeer de uiteenlopende redenen, voorgoed hun met land hebben de verlaten. Een de ding hebben zij in de ieder geval door gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten op ze zich uit in om de mensen, met de naar natuur, of de met bevolking een handje te helpen. op tv Afl.: Kenia. met Miriam Winckel heeft een naar mooi huis in het het Gooi en tijdens een topbaan als naar communicatieadviseur als ze op naar tijdens een vakantiereis het naar Kenia ervan op overtuigd raakt dat tijdens ze in Afrika een tijdens zinvoller bestaan kan op tv leiden dan hier in met Nederland. van Als ze tijdens de van daaropvolgende reizen op ook nog verliefd wordt op van een op Samburu-krijger staat haar definitieve een vertrek vast. de Samen met haar Samburu-krijger Mosan, met uit wie ze inmiddels uit getrouwd uit is, doet uit ze van alles om op tv vooral de kinderen tijdens van de op Samburu een betere toekomst te het geven. in Miriam staat nog altijd pal achter op tv haar keuzes, maar de de heimwee het naar haar familie van is groot. Haar zus met komt af en van op tv toe naar Kenia, maar van haar in ouders naar weet ze, dat die door nooit zullen uit komen. Haar vader is ziek uit en heeft uit grote angst om te op tv vliegen. door Als Miriam van van presentatrice Marion met Lutke een boerenkoolschotel uit uit Nederland geserveerd krijgt, is naar de link met van thuis door meteen gelegd. 'Het is net met of mijn moeder hier met is' en als van blijkt op dat haar ouders ook daadwerkelijk op tv naar achter haar staan, op weet Miriam niet de wat haar overkomt met en gaat ze compleet uit haar de dak. Presentatie: naar Marion het Lutke.

In uit Costa Rica op tv werd ze verliefd op haar stagebegeleider naar naar Johnny Alpizar Haar ouderlijk door huis in Nederland het verruilde ze voor het hutje uit van haar schoonmoeder in zonder stromend water met in door het armste gedeelte in van Costa Rica. naar Samen met haar in man en haar drie kinderen door de heeft ze inmiddels een bescheiden bestaan met uit en probeert ze zo veel ze de kan de tijdens plaatselijke bevolking te de helpen. In de Nederland vragen haar ouders zich naar met vaak af hoe ze van voor zo'n leven kon kiezen, in maar ze doen op tv toch van het alles om hun uit dochter te steunen. een Naar op tv haar toe gaan op is echter door de ziekte op van pa heel een erg moeilijk op tv geworden. Des te tijdens groter is van de verrassing voor Nancy de als ze haar moeder als door straatventer ontdekt in op de door trappen voor de kerk in het Puriscal naar .

Ze door voelde zich vaak eenzaam het en buitengesloten, waar op tv verandering in kwam toen uit ze op tv uit huis door werd geplaatst en op tv bij vrienden mocht wonen. In die op tv met tijd werd haar belangstelling op tv gewekt door Ronnie Heijboer het die door in de jungle van Borneo naar een op kinderdorp bouwt voor wel duizend op tv verwaarloosde kinderen. The living op tv met waters village. Wendy, die altijd dol met op kinderen is op geweest besluit met haar steentje bij op tv te tijdens dragen en vertrekt naar de tijdens jungle. Ze is naar er heel gelukkig en tijdens van dat geluk kan al helemaal met niet op als met Bambang haar ten huwelijk in vraagt. de Haar trouwdag wordt een op tv prachtige een dag met heel naar veel vrienden, maar zonder haar familie. een tijdens Het maakt Wendy in niet veel uit naar , want ze heeft het door idee op tv dat haar familie niet op tv echt veel om van haar geeft. Dat met heeft ze helemaal mis tijdens en als de een paar maanden later door haar moeder onverwacht voor op tv haar neus in staat, beseft uit Wendy pas hoe een veel ze haar dierbaren tijdens gemist uit heeft.

Marianne blijft tijdens bij met hem en leidt min of meer naar een nomadenbestaan. van Voor de tijdens geboorte van haar een eerste kindje van komt ze nog terug op naar Nederland, maar haar tweede met op baby wordt in een ver afgelegen op hutje in een Patagonië geboren. uit Marianne is ondanks het haar karige bestaan heel van erg gelukkig, maar op het gemis op tv van haar in dierbaren  is erg het groot. De ouders van Marianne, Cleem op en Astraea naar Schriever, zijn uit inmiddels naar Frankrijk vertrokken het en hebben al naar hun spaarcentjes in een het Chambres een d'Hotes gestoken. Zo uit kan het de gebeuren dat er geen mogelijkheid was op tv om naar hun een dochter te van gaan en ze hun op tv tweede kleinkind met die inmiddels al een de een naar jaar is, nog nooit door hebben gezien. op tv Gewone mensen die een op tv sterke door emotionele band met de elkaar hebben en toch uit zo ver van elkaar tijdens verwijderd een zijn. Maar een droom op komt uit het als oma Astraea de kans krijgt naar om naar met Argentinië tijdens te reizen , waar ze op onverwacht voor de op tv neus de van  haar dochter de staat.

Nadat de naar meeste kinderen uit met hun eigen gezin waren op tv een uitgevlogen besloten Herman en Jettie Boonstra door om naar met Marokko te vertrekken de om op daar voor kansarme weeskinderen te het zorgen. Vol een overgave doen ze dit nu tijdens al tien uit jaar van en behalve hun op vier eigen kinderen, hebben ze nu naar de ook nog acht de pleegkinderen . De kinderen uit een het het gezin Boonstra zijn zelden tijdens of nooit allemaal in bij elkaar. Iedereen het woont inmiddels verspreid over met de hele de wereld. In tijdens Nederland, Marokko, Spanje tijdens en hun jongste zoon het Wouter, zelfs helemaal in door Brazilie. door Maar als een van de kinderen uit gaat trouwen op proberen op alle Boonstraatjes daarbij op tv te zijn. Een door mooie gelegenheid om weer even allemaal op bij de elkaar te zijn. Het huwelijk in naar zal in Marokko door plaats vinden en iedereen uit gaat er uit naar toe, behalve Wouter uit , want door Wouter, die hulpverlener met is in de sloppenwijken van Brazilie, op leeft van op giften en van zo'n lange reis is voor door de hem veel te een duur. Overweldigend zijn door dan ook de emoties als  naar Herman en Jettie op tv hun zoon op tussen de naar kooplui van Essaouira het ontdekken en ze ook Wouter de in hun van armen kunnen sluiten. de Door zijn in onverwachte bezoek is het van hele gezin eindelijk weer eens naar compleet. De in bruiloft werd op tv een prachtig feest uit en een schitterende familiereunie. Maar een met dat deze reunie van de alle acht van pleegkinderen met de eigen met kinderen van uit Herman en Jettie misschien voor de op tv komende jaren de tijdens laatste zal van zijn, kon toen niemand in weten. tijdens Een paar maanden na het op feest uit werden Herman uit en Jettie door de tijdens Marokkaanse autoriteiten het land naar uitgezet

september 2017
25-07-2011 20:30

Aflevering 43

Onverwacht Bezoek - Aflevering 43

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

11-10-2010 22:10

Colombia

Onverwacht Bezoek - Colombia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

04-10-2010 22:10

Kenia

Onverwacht Bezoek - Kenia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

27-09-2010 22:10

Aflevering 40

Onverwacht Bezoek - Aflevering 40

In Costa Rica werd ze verliefd op haar stagebegeleider Johnny Alpizar Haar ouderlijk huis in Nederland verruilde ze voor het hutje van haar schoonmoeder zonder stromend water in het armste gedeelte van Costa Rica. Samen met haar man en haar...

20-09-2010 22:10

Aflevering 39

Onverwacht Bezoek - Aflevering 39

Ze voelde zich vaak eenzaam en buitengesloten, waar verandering in kwam toen ze uit huis werd geplaatst en bij vrienden mocht wonen. In die tijd werd haar belangstelling gewekt door Ronnie Heijboer die in de jungle van Borneo een kinderdorp...

13-09-2010 22:10

Aflevering 38

Onverwacht Bezoek - Aflevering 38

Marianne blijft bij hem en leidt min of meer een nomadenbestaan. Voor de geboorte van haar eerste kindje komt ze nog terug naar Nederland, maar haar tweede baby wordt in een ver afgelegen hutje in Patagonië geboren. Marianne is ondanks haar...

06-09-2010 22:10

Aflevering 37

Onverwacht Bezoek - Aflevering 37

Nadat de meeste kinderen uit hun eigen gezin waren uitgevlogen besloten Herman en Jettie Boonstra om naar Marokko te vertrekken om daar voor kansarme weeskinderen te zorgen. Vol overgave doen ze dit nu al tien jaar en behalve hun vier eigen...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht Bezoek - Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die o...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord