Programma gemist?

Serie reportages in over Nederlanders tijdens die, om zeer de uiteenlopende redenen, in voorgoed hun land op tv hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren van moeten achterlaten, om het uit een totaal nieuw met bestaan op te bouwen in verre het het en exotische oorden. een Door hun vertrek hebben op tv ze vrienden en familie met al op tv heel lang niet meer op tv gezien. Zonder dat met zij ook met maar enig vermoeden hebben, op komt er onverwacht bezoek. het Marion neemt uit ons mee naar naar Bregje van tijdens den Elshout (34), een bijzondere vrouw een die in Peru in op de stichting Muchas Manos met heeft opgericht. Bregje zet zich op tv tijdens in voor Peruaanse vrouwen van van alle van leeftijden met verschillende problemen, om ervoor uit van te zorgen dat de vrouwen een onafhankelijker worden. Ze leven naar vaak met onder schrijnende omstandigheden het en dat laat Marion de niet onberoerd. Net als met Bregje, van lijdt ook zus door Karlijn van naar den Elshout (28) aan op tv de ziekte van door Crohn. Dit heeft naar er mede voor in gezorgd dat Karlijn een nog nooit haar het zus heeft kunnen opzoeken. Dat uit gaat nu eindelijk op gebeuren en door Bregje weet niet wat op ze ziet. tijdens Presentatie: Marion van Lutke.

Serie het reportages over Nederlanders die, om uit een zeer uiteenlopende redenen, naar voorgoed hun land hebben verlaten. het Een ding hebben op tv zij in ieder geval een gemeen: op hun met nieuwe een bestemming zetten ze zich in op om naar de mensen, de natuur, een of de bevolking een een handje te helpen. door Afl.: tijdens Colombia. Letty door Meesters en Monique uit Muijs waren van kinds af aan de van buurmeisjes en hartsvriendinnen. Alle van lief en leed deelden op tv ze in samen, totdat Letty naar de de gevaarlijke sloppenwijken van de Medellin in Colombia het vertrok. Als jonge journaliste het tijdens wilde ze meer van de op tv wereld zien en waarvan naar ze dacht dat het op het haar nooit zou uit overkomen, gebeurde toch. In uit die sloppenwijken ontmoette ze door haar grote liefde het Aurelio in en werd zwanger. Terwijl naar Monique naar met haar gezin bleef tijdens wonen in in hun vertrouwde geboortestreek, de bouwde Letty aan door een heel andere toekomst in op Colombia. het De ondernemende Letty en van de slimme Aurelio werken er de dag en nacht van om een machinefabriekje op van tijdens de grond te krijgen. Letty naar en Aurelio zijn in samen heel tijdens gelukkig en hebben inmiddels met in een dochter, Isabella. Toch is in het in leven voor Letty niet altijd een even gemakkelijk. Ze van is soms eenzaam het en van het gemis van een goede met vriendin naar is groot. Ze is op dan ook ontroerd en met blij tegelijk van als in het levensgrote van postpakket uit met Nederland haar hartsvriendin blijkt op tv te zitten. naar Presentatie: Marion in Lutke.

Serie reportages de over Nederlanders tijdens die, om met zeer uiteenlopende redenen, voorgoed met hun land hebben verlaten. Een op ding het hebben zij in ieder geval in gemeen: een op hun uit nieuwe bestemming zetten ze zich van in om de mensen, een de natuur, het of de bevolking een naar uit handje te helpen. Afl.: Kenia. Miriam uit Winckel heeft van een mooi huis op in het uit Gooi en een topbaan als de communicatieadviseur als het ze tijdens een vakantiereis op een naar Kenia ervan overtuigd door raakt dat ze in Afrika naar een zinvoller door bestaan kan leiden dan een hier op tv in Nederland. Als ze tijdens met de de daaropvolgende reizen op ook nog verliefd uit wordt op een Samburu-krijger op tv staat haar op definitieve vertrek vast. Samen met met haar door Samburu-krijger Mosan, met tijdens wie ze inmiddels getrouwd is, op doet ze van in alles om het vooral de tijdens kinderen van de Samburu een tijdens betere toekomst een te geven. Miriam staat op nog altijd op tv pal achter tijdens haar keuzes, maar de heimwee naar de haar van familie is groot. Haar op tv zus komt af in en toe naar op Kenia, maar van haar in ouders het weet ze, dat die naar nooit zullen komen. Haar een vader is ziek met en heeft de grote angst om een te vliegen. Als in Miriam tijdens van presentatrice Marion het Lutke een boerenkoolschotel uit Nederland tijdens geserveerd krijgt, op is de op tv link met thuis meteen gelegd. met 'Het is door net of mijn uit moeder hier is' en door als blijkt dat haar naar een ouders ook daadwerkelijk op tv achter haar staan, weet Miriam niet op wat een haar overkomt en gaat van ze compleet uit een haar dak. in Presentatie: Marion in Lutke.

In op Costa Rica werd naar ze verliefd op met haar stagebegeleider Johnny Alpizar Haar door ouderlijk huis een in Nederland verruilde ze van in voor het hutje van haar een schoonmoeder zonder stromend uit water in het het armste gedeelte van Costa op Rica. Samen met de haar man op tv en haar uit drie kinderen heeft in ze inmiddels een bescheiden door bestaan en probeert het ze van zo veel ze kan de plaatselijke het bevolking een te helpen. op tv In Nederland vragen het haar ouders zich het vaak af hoe ze voor zo'n het leven kon op kiezen, maar met ze doen toch van op tv alles om naar hun dochter te steunen. Naar door haar op toe gaan is echter door in de ziekte door van pa heel erg met van moeilijk geworden. Des op te groter is de met verrassing voor Nancy als door ze haar moeder als op tv de straatventer ontdekt op de trappen uit voor de kerk uit in Puriscal tijdens .

Ze voelde zich een vaak eenzaam uit en met buitengesloten, waar verandering in naar kwam toen ze uit op tv huis werd door geplaatst en bij uit vrienden mocht wonen. In tijdens die tijd werd op tv haar belangstelling gewekt uit door Ronnie Heijboer de die op in de jungle van in Borneo een kinderdorp bouwt tijdens voor wel duizend de verwaarloosde in kinderen. The living waters village. Wendy, in die altijd door dol op kinderen van is geweest naar besluit haar op steentje bij te dragen en van vertrekt naar met de jungle. Ze is met er met heel gelukkig en dat geluk kan op al helemaal niet van op als in Bambang door haar ten huwelijk vraagt. Haar de trouwdag wordt een prachtige van naar dag met heel veel vrienden, van maar zonder haar familie. op in Het maakt Wendy niet veel uit de , want ze in heeft naar het idee dat haar de familie niet in echt veel om haar naar geeft. Dat tijdens heeft ze helemaal tijdens mis en als een op paar op maanden later haar moeder onverwacht door voor haar neus het staat, beseft Wendy pas op door hoe veel ze het haar dierbaren gemist van heeft.

Marianne door blijft bij hem en een leidt min het of meer een nomadenbestaan. uit Voor de uit geboorte van van haar eerste kindje komt het ze nog terug naar in Nederland, maar haar tweede met naar baby wordt in op een ver afgelegen hutje in op Patagonië geboren. Marianne is op tv ondanks haar karige uit bestaan heel uit erg gelukkig, maar het van gemis op van haar de dierbaren  is erg groot. naar De ouders van van Marianne, Cleem en door Astraea Schriever, de zijn inmiddels naar de Frankrijk vertrokken en hebben al hun op tv spaarcentjes uit in een Chambres tijdens d'Hotes gestoken. Zo kan het op gebeuren dat tijdens er geen mogelijkheid was op om met naar hun uit dochter te gaan en ze op tv hun tweede kleinkind die het inmiddels al een in een met jaar is, nog nooit uit hebben gezien. Gewone door mensen die van een sterke op tv emotionele band met elkaar hebben op en een toch zo ver het van elkaar verwijderd zijn. met Maar een droom komt uit tijdens als van oma Astraea de uit kans krijgt op tv om naar Argentinië te een reizen , waar tijdens ze onverwacht met voor de neus van  haar dochter met door staat.

Nadat een de meeste naar kinderen uit hun eigen op tv gezin waren uitgevlogen van besloten Herman en een Jettie Boonstra een om naar Marokko te vertrekken op tv om daar voor naar kansarme in weeskinderen te zorgen. Vol naar overgave doen ze dit nu een op al tien jaar naar en behalve hun met vier eigen kinderen, in hebben ze nu ook door nog acht pleegkinderen . De van met kinderen uit het gezin het Boonstra zijn zelden of nooit in door allemaal bij elkaar. Iedereen woont inmiddels de tijdens verspreid over de hele wereld. het In Nederland, Marokko, een Spanje en hun jongste tijdens zoon Wouter, zelfs van helemaal in Brazilie. van Maar als een in van de op tv kinderen gaat op tv trouwen proberen alle Boonstraatjes uit daarbij te in zijn. Een uit mooie gelegenheid om naar weer even allemaal bij elkaar op tv te met zijn. Het huwelijk zal in Marokko uit plaats vinden en naar iedereen gaat er een van naar toe, behalve Wouter , want met Wouter, die uit hulpverlener is in een de sloppenwijken van Brazilie, van leeft van een giften en zo'n lange door reis is voor in hem op tv veel te duur. Overweldigend op zijn dan ook de het in emoties als  Herman met en Jettie hun tijdens zoon tussen de een kooplui van Essaouira ontdekken tijdens en ze ook van Wouter in hun armen uit kunnen door sluiten. Door zijn door onverwachte bezoek is met het hele gezin eindelijk tijdens weer eens het compleet. De bruiloft werd de een prachtig naar feest en een schitterende familiereunie. naar Maar dat deze reunie naar van alle acht op tv pleegkinderen met de op eigen kinderen het van Herman door en Jettie misschien voor de de komende naar jaren de laatste naar zal zijn, kon toen niemand door weten. Een naar paar maanden na het in feest werden Herman het en Jettie door de de uit Marokkaanse autoriteiten het land van uitgezet

februari 2018
25-07-2011 20:30

Aflevering 43

Onverwacht Bezoek - Aflevering 43

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

11-10-2010 22:10

Colombia

Onverwacht Bezoek - Colombia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

04-10-2010 22:10

Kenia

Onverwacht Bezoek - Kenia

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

27-09-2010 22:10

Aflevering 40

Onverwacht Bezoek - Aflevering 40

In Costa Rica werd ze verliefd op haar stagebegeleider Johnny Alpizar Haar ouderlijk huis in Nederland verruilde ze voor het hutje van haar schoonmoeder zonder stromend water in het armste gedeelte van Costa Rica. Samen met haar man en haar...

20-09-2010 22:10

Aflevering 39

Onverwacht Bezoek - Aflevering 39

Ze voelde zich vaak eenzaam en buitengesloten, waar verandering in kwam toen ze uit huis werd geplaatst en bij vrienden mocht wonen. In die tijd werd haar belangstelling gewekt door Ronnie Heijboer die in de jungle van Borneo een kinderdorp...

13-09-2010 22:10

Aflevering 38

Onverwacht Bezoek - Aflevering 38

Marianne blijft bij hem en leidt min of meer een nomadenbestaan. Voor de geboorte van haar eerste kindje komt ze nog terug naar Nederland, maar haar tweede baby wordt in een ver afgelegen hutje in Patagonië geboren. Marianne is ondanks haar...

06-09-2010 22:10

Aflevering 37

Onverwacht Bezoek - Aflevering 37

Nadat de meeste kinderen uit hun eigen gezin waren uitgevlogen besloten Herman en Jettie Boonstra om naar Marokko te vertrekken om daar voor kansarme weeskinderen te zorgen. Vol overgave doen ze dit nu al tien jaar en behalve hun vier eigen...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht Bezoek - Bekijk hier alle afleveringen

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die o...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord