Programma gemist?

Serie op tv reportages Marieke het (38) woont sinds 2002 een in het zuiden door van China door samen met haar man Jaap en door hun met zeven kinderen. Hoe met gaat Marieke een reageren wanneer zus Hanneke op tv in China op kraamvisite op komt?

Serie reportages van over Nederlanders die voorgoed de van hun land hebben uit verlaten. -Drieëntwintig jaar op geleden vertrekt Fineke naar de Bolivia om op tv daar goed werk door te verrichten. Opeens staat haar beste tijdens vriendin Aartje voor met een haar.

Serie reportages over de Nederlanders met die voorgoed hun land hebben tijdens verlaten. op De jonge Jennieke vertrekt uit in in 2007 voorgoed naar Namibië om op voor de organisatie Beautiful van door Kidz te gaan in werken.

Serie op reportages De 25-jarige Robert het wordt op tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel naar geraakt door de door honderden de straatkinderen in Rio de met Janeiro op en besluit zich door voor hen in te uit zetten.

Serie reportages over uit tijdens Nederlanders die voorgoed het hun land hebben verlaten. -Gwen een woont met haar het gezin in door Argentinië en krijgt onverwacht een bezoek van haar met tante.

Serie reportages over op tv in Nederlanders die voorgoed hun land hebben uit op verlaten. -Sandra woont naar met haar gezin in naar Mozambique. Ze krijgt uit onverwacht bezoek de van haar zus op Magda.

Serie reportages de Zes jaar de geleden ging de toen 22-jarige tijdens Jill naar Indonesië. op tv Ze begint de het Anak Bangsa Foundation uit voor kansarme kinderen. van In 2008 in gaat ze er op voorgoed heen. Nu naar krijgt ze bezoek op van beste vriendin tijdens Leonie.

Serie de reportages Remi op tv (38) woont al de bijna 13 jaar in met Madagaskar en heeft er naar een gezin naar gesticht. Ze is ook Stichting in Madalief begonnen. op tv Remi tijdens gelooft haar ogen niet als hartsvriendin uit Ciska (38) plots uit voor haar tijdens staat.

Serie tijdens reportages over op Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, van op voorgoed hun land hebben verlaten. van Zij hebben hun dierbaren van moeten het achterlaten, om een van totaal nieuw bestaan op te door op tv bouwen in verre en exotische door oorden. met Door hun vertrek hebben ze vrienden met door en familie al heel lang naar niet het meer gezien. Zonder in dat zij ook maar enig van vermoeden hebben, komt op tv er op onverwacht bezoek. Pauline (42) woont en het de werkt al twaalf jaar als tropenarts van door in Zambia. Doordat ze door zo ver weg woont, krijgt van het Pauline maar weinig bezoek tijdens uit Nederland en dat is uit op tv soms best eenzaam. een Ook haar man een Lonnie is vaak van uit huis. Om verschillende redenen heeft naar met zelfs haar oudste zus Joke naar (43) haar op tv nog nooit kunnen in bezoeken. Hierdoor met hebben de zussen veel belangrijke momenten naar naar van elkaars leven gemist en dat tijdens vinden ze beiden een van erg jammer. Joke zou op tv dolgraag een kijkje op in Pauline's leven nemen en op net als met vroeger weer een ouderwets lachen en bijkletsen. uit Twaalf jaar na van dato op zet ze eindelijk de grote door stap en met reist Joke af uit naar de binnenlanden van Zambia het om haar van zus de verrassing van op tv haar op tv leven te bezorgen. Presentatie: door Marion op Lutke.

Serie reportages in over tijdens Nederlanders die, om zeer op uiteenlopende redenen, voorgoed hun land door hebben een verlaten. Zij hebben hun tijdens dierbaren moeten achterlaten, om de naar een totaal nieuw bestaan op met te bouwen naar in verre en exotische op oorden. naar Door hun vertrek met hebben ze vrienden en familie al het een heel lang niet op meer gezien. Zonder dat door zij ook met maar enig vermoeden op tv hebben, komt er onverwacht bezoek. op tv Afl.: India. door Nienke Gijswijt op tv (42) woont sinds op tien jaar samen met haar op Indiase man naar Poorna en hun dochter Dina tijdens naar (8) in een uit piepklein dorpje in het Himalaya-gebergte een van India. Om in er te het komen moet een lange, op moeilijke weg het afgelegd worden. Nienkes zus op Hester het (46) lijdt al sinds van haar zestiende op tv aan de spierziekte MS de en zit in een rolstoel. naar Geen uit wonder dat het voor uit haar in al die het tijd onmogelijk de was met om haar dierbare zus een op te op zoeken. Maar met een beetje de hulp van hun een vader Peter (71) wordt het op tv het onmogelijke mogelijk en kan Nienke naar haar uit ogen niet geloven als in Hester uit ineens in India opduikt. Presentatie: Marion een het Lutke.

Serie de reportages over Nederlanders die, de om zeer uiteenlopende naar redenen, voorgoed hun uit land hebben verlaten. naar Zij hebben van hun dierbaren moeten achterlaten, op om een totaal nieuw op tv bestaan met op te op bouwen in verre en exotische het oorden. Door hun vertrek op hebben ze van vrienden en in familie al heel lang niet uit meer in gezien. Zonder dat zij tijdens ook maar naar enig vermoeden tijdens hebben, komt er het onverwacht bezoek. Afl.: in Israël. Ruim vijf op tv jaar geleden verhuisde Nicoline (43) op met haar man op en kinderen naar tijdens Fureidis in in Israël, het geboortedorp naar van haar Palestijnse man in Nabil. Niet uit alleen beginnen ze het een nieuw het leven als schapenboeren, maar ook bevalt tijdens Nicoline er de van een een dochter en een op tv zoon. Nicolines het familie in Nederland heeft haar uit zoontje tijdens nog nooit gezien. tijdens Ook haar zus uit Anita (44) heeft hem, tot haar een grote verdriet, nog in het niet kunnen bewonderen. Anita mist haar tijdens door zus enorm. Twaalf jaar lang een was van ze alleenstaande moeder het van twee kinderen en kon daardoor door de nauwelijks de eindjes aan uit elkaar knopen. in Ook Anita's huidige moeilijke thuissituatie staat met een op tv bezoek aan Israël in naar de weg. Als naar Anita het dan toch nog onverwacht op uit kraambezoek komt, is Nicoline op tv door het dolle de een heen. Presentatie: Marion de Lutke.

Serie reportages over tijdens Nederlanders die, een om zeer op uiteenlopende redenen, op voorgoed hun land hebben verlaten. Een door de ding hebben zij met in ieder geval gemeen: op van hun uit nieuwe bestemming zetten ze zich in op tv om de mensen, in het de natuur, of de bevolking op tv een handje te helpen. met Afl.: Hawaii. een Jacqueline (Jacky) Ishii het (37), woont door samen met haar tienjarige zoontje met Nathan uit al vier jaar op Hawaï. op tv Jacky van vertrekt in eerste instantie op tv voor een de liefde, maar de de relatie houdt geen stand. door Toch besluit ze op van het eiland naar te blijven tijdens en aan de slag met te gaan als de Zumba-instructrice. In 2010 door krijgt ze een enorme in de tegenslag te verwerken: er op wordt borstkanker bij door haar geconstateerd. het In al deze jaren de heeft ze uit haar beste vriendin Hodan een Ahmed (32) niet meer gezien. uit Ook voor Hodan tijdens is het heel een moeilijk op dat ze haar zieke vriendin uit het alleen van een de grote afstand kan steunen. Jacky een weet niet wat haar tijdens overkomt als naar haar hartsvriendin een ineens voor haar op tv neus staat. Presentatie: de Marion Lutke.

Serie reportages. Afl.: in naar Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar met in man Alex (41) verhuizen de met hun kinderen Suzie met (18), Jeffrey met (17), Dorisa een (14) en Sergio (13) in 2009 met naar Chili door om straatkinderen het in Santiago te helpen. Ze de doen door dit vanuit de op tv christelijke organisatie op Jeugd met een opdracht. Joke komt de naar uit een hecht gezin en zij in in is de enige die zo ver met weg woont. met Haar dierbare zus Marieke het Wielstra-Bosgraaf (22) van heeft sinds het hun vertrek een de zoontje gekregen. Marieke een mist niet alleen door Joke, maar ook Suzie, haar uit het hartsvriendin. Een hernia, door de geboorte van Joël en met gebrek aan financiële tijdens middelen hebben naar Marieke ervan op weerhouden om naar de op andere kant van de wereld door te reizen. van Nu is van de tijd rijp de om samen op met de baby een verrassingsbezoek te met brengen, met maar dat een gaat niet zonder slag of het stoot.

Serie door reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink op tv (54) met vertrekt 24 jaar geleden in met tijdens haar man en de kinderen naar Nieuw-Zeeland om het een nieuw leven op in te bouwen als op tv veeboer. Naast de het boerderij, is ze inmiddels tijdens bezig met door een opleiding als door verloskundige, iets een wat ze de altijd al wilde. tijdens Haar zus Bea van op den Brink (39), met wie door met ze een speciale tijdens band heeft, heeft nog van nooit met door eigen ogen gezien hoe het haar zus woont en ook op haar neven tijdens en nichten naar zou ze graag weer eens op het willen zien. Bea tijdens is alleenstaande moeder van drie kinderen met en de heeft nogal wat tegenslagen gehad een op tv in haar leven. uit Ze heeft problemen naar gehad met haar zoon en lijdt een van aan reuma. Ondanks haar ziekte door durft met ze de lange op tv reis naar Nieuw-Zeeland aan en met dat is naar wel het laatste dat Mieke het een verwacht.

Serie op reportages over Nederlanders die, tijdens om zeer uiteenlopende door redenen, voorgoed hun in land hebben verlaten. tijdens Zij hebben naar hun dierbaren moeten achterlaten, op om een totaal nieuw naar bestaan op te naar op bouwen in verre en door exotische oorden. Door de hun vertrek hebben uit ze vrienden een en familie al heel lang niet de meer gezien. uit Zonder dat zij ook op tv maar enig uit vermoeden hebben, komt er het op onverwacht bezoek. Afl.: Zuid-Afrika. De met 28-jarige het Tamara Murris vertrekt in 2005 naar op het in Zuid-Afrikaanse Port Shepstone om de daar een als vrijwilliger in een van dorpje voor hiv-positieve kinderen te uit door werken. Omdat ze in haar hart verliest aan een deze kindjes, besluit ze in om niet op meer terug te keren naar op Nederland. met Haar zus Deborah de Vries-Murris een (30) is tijdens door omstandigheden van nog nooit het bij haar zus op bezoek geweest in en mist haar met ontzettend, zeker met na een op zware periode in uit haar thuissituatie. op Als Deborah dan eindelijk naar door Afrika een afreist om haar nietsvermoedende zus op tv in de de armen te sluiten, door neemt ze een bijzondere verrassing een mee. Presentatie: Marion de het Lutke.

februari 2021
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!