Programma gemist?

Serie het reportages Marieke (38) woont door sinds 2002 in in het zuiden van China een samen met van haar man Jaap en het hun een zeven kinderen. met Hoe gaat Marieke reageren een wanneer zus Hanneke in met China op kraamvisite de komt?

Serie naar reportages over Nederlanders die voorgoed tijdens in hun land hebben verlaten. naar -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt op Fineke naar Bolivia een om daar een goed werk van te verrichten. Opeens staat uit haar beste vriendin Aartje voor een op haar.

Serie tijdens reportages over Nederlanders het die voorgoed hun uit land hebben verlaten. De jonge het Jennieke vertrekt een in de 2007 voorgoed naar Namibië het om voor de tijdens organisatie Beautiful Kidz te tijdens gaan uit werken.

Serie reportages De naar 25-jarige uit Robert wordt tijdens zijn met reis in Zuid-Amerika op tv emotioneel op geraakt door de het honderden straatkinderen in Rio op tv de Janeiro en een besluit zich voor hen de in te met zetten.

Serie het reportages over in Nederlanders die voorgoed de hun land hebben verlaten. op tv -Gwen woont met de haar gezin naar in Argentinië en krijgt het onverwacht bezoek van op tv haar tante.

Serie reportages op over Nederlanders die voorgoed op hun met land hebben op verlaten. -Sandra woont met van haar gezin in Mozambique. Ze het krijgt onverwacht van bezoek van haar zus op de Magda.

Serie uit reportages Zes jaar geleden het ging de de toen 22-jarige het Jill naar Indonesië. Ze in begint de een Anak Bangsa Foundation voor met kansarme kinderen. In de 2008 gaat ze door er voorgoed in heen. Nu krijgt ze bezoek met van beste vriendin met Leonie.

Serie reportages Remi door (38) woont al door bijna 13 in jaar in Madagaskar en op tv heeft er door een gezin gesticht. de Ze is ook Stichting tijdens Madalief met begonnen. Remi in gelooft haar ogen niet met als hartsvriendin Ciska (38) plots op in voor haar staat.

Serie reportages het over Nederlanders die, op tv om zeer uiteenlopende een redenen, voorgoed door hun land hebben verlaten. Zij op tv een hebben hun dierbaren moeten het achterlaten, om uit een totaal nieuw een bestaan op te met bouwen in verre en exotische oorden. uit Door hun vertrek de hebben door ze vrienden en familie al op heel lang in niet uit meer gezien. Zonder op dat zij ook maar enig met vermoeden hebben, komt er de onverwacht bezoek. uit Pauline (42) het woont en werkt al twaalf in jaar als tropenarts het in Zambia. in Doordat ze zo uit ver weg woont, krijgt op tv Pauline maar weinig met naar bezoek uit Nederland en het dat is soms uit best eenzaam. door Ook haar man Lonnie is vaak een door van huis. Om verschillende redenen heeft op zelfs haar oudste naar zus Joke (43) in haar nog een nooit kunnen bezoeken. Hierdoor een hebben de naar zussen veel belangrijke tijdens momenten tijdens van elkaars leven gemist door en dat vinden met ze beiden erg in jammer. Joke zou dolgraag tijdens een kijkje in tijdens Pauline's leven nemen en het met net als vroeger weer ouderwets lachen van naar en bijkletsen. Twaalf jaar met na dato zet uit ze eindelijk de grote stap met in en reist Joke tijdens af naar de binnenlanden van Zambia naar het om haar zus de verrassing op tv van haar leven de te bezorgen. Presentatie: Marion op tv op Lutke.

Serie reportages van over Nederlanders die, om naar op zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land met hebben verlaten. met Zij hebben hun op tv dierbaren moeten het achterlaten, om de een totaal nieuw bestaan op te van bouwen met in verre en exotische oorden. door Door hun vertrek met hebben ze de vrienden en naar familie al heel lang niet het de meer gezien. Zonder dat tijdens zij ook maar door enig vermoeden hebben, komt er door de onverwacht bezoek. Afl.: India. van Nienke Gijswijt (42) woont op sinds op tien jaar samen met haar naar Indiase man door Poorna en hun dochter Dina naar (8) op tv in een piepklein dorpje in tijdens in het Himalaya-gebergte van India. Om er in te komen op tv moet het een lange, moeilijke weg afgelegd een worden. Nienkes het zus Hester (46) met lijdt al uit sinds haar zestiende uit aan de spierziekte MS en uit zit op in een rolstoel. Geen wonder dat uit het naar voor haar in al op die tijd onmogelijk het was om haar dierbare uit zus op naar te zoeken. Maar uit met een beetje hulp van van uit hun vader Peter (71) wordt uit het onmogelijke naar mogelijk en kan Nienke met van haar ogen niet geloven als Hester op ineens naar in India opduikt. met Presentatie: Marion met Lutke.

Serie uit reportages over door Nederlanders die, om zeer in uiteenlopende redenen, voorgoed hun de land hebben verlaten. uit Zij hebben hun tijdens dierbaren moeten van achterlaten, om een het totaal nieuw bestaan op de te bouwen in verre een en exotische oorden. naar Door op hun vertrek hebben uit ze vrienden en familie de al heel lang tijdens niet meer gezien. Zonder door dat van zij ook een maar enig vermoeden hebben, komt er naar onverwacht uit bezoek. Afl.: Israël. Ruim op vijf jaar door geleden verhuisde Nicoline (43) op tv met haar man en uit kinderen naar naar Fureidis in tijdens Israël, het naar geboortedorp van haar Palestijnse man Nabil. naar met Niet alleen beginnen op ze een nieuw leven als schapenboeren, een op maar ook bevalt Nicoline er met van een op dochter en een tijdens zoon. Nicolines een familie in Nederland heeft met haar zoontje het nog nooit gezien. Ook haar door zus in Anita (44) heeft tijdens hem, tot haar grote op verdriet, nog een niet kunnen bewonderen. Anita mist haar van zus enorm. naar Twaalf de jaar lang was ze het alleenstaande moeder van uit twee kinderen en kon daardoor een nauwelijks de de eindjes aan in elkaar knopen. Ook Anita's huidige tijdens op moeilijke thuissituatie staat een bezoek door aan Israël uit in de weg. Als door Anita dan uit toch nog tijdens onverwacht op kraambezoek komt, is uit Nicoline door het dolle naar uit heen. Presentatie: Marion in Lutke.

Serie tijdens reportages over op Nederlanders die, om uit zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land uit hebben verlaten. Een naar ding op hebben zij tijdens in ieder geval gemeen: op in hun tijdens nieuwe bestemming zetten ze zich door in om de op tv mensen, de natuur, of uit de bevolking een van handje te het helpen. tijdens Afl.: Hawaii. Jacqueline (Jacky) Ishii tijdens (37), woont samen met tijdens haar tienjarige in zoontje Nathan al in vier jaar op Hawaï. een Jacky vertrekt tijdens in eerste het instantie voor de liefde, maar een de relatie het houdt geen stand. Toch uit besluit tijdens ze op het de eiland te naar blijven en aan de slag te het van gaan als Zumba-instructrice. In 2010 krijgt op tv ze het een enorme op tv tegenslag te verwerken: er een wordt borstkanker bij haar het geconstateerd. In al deze tijdens jaren heeft ze een haar beste vriendin het Hodan Ahmed op (32) niet de meer gezien. Ook op tv voor Hodan is het heel van moeilijk dat ze met haar zieke vriendin tijdens alleen van tijdens een uit grote afstand kan steunen. Jacky een weet naar niet wat haar overkomt als haar met uit hartsvriendin ineens voor haar neus op tv staat. Presentatie: Marion door Lutke.

Serie reportages. Afl.: het Chili. het Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en op tv haar man Alex (41) met verhuizen met op tv hun van kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), het Dorisa (14) en Sergio naar (13) in 2009 met naar van Chili om straatkinderen in met Santiago te op helpen. Ze doen het dit vanuit de van christelijke organisatie van Jeugd met een opdracht. naar Joke komt uit een hecht naar gezin en de zij tijdens is de enige die zo ver in weg woont. tijdens Haar dierbare op zus Marieke Wielstra-Bosgraaf (22) heeft door een sinds hun vertrek een zoontje het gekregen. uit Marieke mist niet uit alleen Joke, maar in ook Suzie, haar hartsvriendin. met Een hernia, de geboorte een van Joël en naar gebrek aan financiële in middelen met hebben Marieke ervan tijdens weerhouden om naar de andere door kant van de wereld in te een reizen. Nu is de door tijd rijp om samen de met de naar baby een verrassingsbezoek de te brengen, van maar dat gaat op niet zonder slag of naar stoot.

Serie uit reportages. Afl.: uit Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink uit (54) vertrekt 24 jaar geleden uit met haar man de en kinderen met naar Nieuw-Zeeland om een nieuw uit leven op de te bouwen als op tv veeboer. Naast tijdens de boerderij, is ze met inmiddels van bezig met een opleiding als tijdens verloskundige, in iets wat ze altijd al naar wilde. de Haar zus Bea van van den Brink (39), met met wie ze een speciale op tv band in heeft, heeft nog een nooit met van eigen ogen gezien hoe haar zus met woont en ook uit haar neven het en nichten zou ze de graag weer eens een willen in zien. Bea is alleenstaande naar moeder van drie kinderen naar naar en heeft nogal wat tegenslagen op gehad tijdens in haar leven. tijdens Ze heeft problemen gehad met door haar op tv zoon en lijdt aan met reuma. Ondanks haar ziekte durft het ze de lange de naar reis naar Nieuw-Zeeland aan en op tv dat een is wel het laatste dat tijdens Mieke door verwacht.

Serie reportages over de Nederlanders van die, om zeer uiteenlopende van redenen, uit voorgoed hun land met hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren met moeten tijdens achterlaten, om een uit totaal nieuw bestaan op naar te bouwen in op verre met en exotische oorden. op tv Door hun vertrek hebben ze de vrienden de en familie al heel lang niet met het meer gezien. Zonder tijdens dat zij ook maar enig tijdens vermoeden het hebben, komt er onverwacht in bezoek. Afl.: uit Zuid-Afrika. De 28-jarige Tamara Murris uit vertrekt in 2005 uit naar het Zuid-Afrikaanse Port op Shepstone op tv om daar als vrijwilliger in op tv een op tv dorpje voor hiv-positieve kinderen een te werken. in Omdat ze haar met hart verliest aan met deze kindjes, uit besluit ze om niet met meer terug het te keren naar een Nederland. Haar zus Deborah de Vries-Murris op tv (30) is van door omstandigheden uit nog nooit bij haar met zus op bezoek naar geweest met en mist haar ontzettend, zeker na op tv een zware periode de in uit haar thuissituatie. Als Deborah op dan een eindelijk naar Afrika afreist van om haar nietsvermoedende zus in op tv de uit armen te sluiten, de neemt ze een bijzondere van verrassing mee. Presentatie: naar Marion in Lutke.

juni 2021
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!