Programma gemist?

Serie reportages Marieke op (38) van woont sinds 2002 in naar het zuiden van China door samen met met haar man tijdens Jaap en hun een zeven kinderen. met Hoe gaat Marieke reageren door wanneer zus een Hanneke in China op uit kraamvisite komt?

Serie een reportages over Nederlanders die voorgoed tijdens hun land hebben de verlaten. -Drieëntwintig van jaar geleden vertrekt de Fineke naar op Bolivia om daar goed op werk te verrichten. met Opeens staat een haar beste vriendin Aartje het voor tijdens haar.

Serie reportages het over Nederlanders die op voorgoed hun land op hebben verlaten. het De jonge Jennieke vertrekt met in 2007 naar voorgoed naar op Namibië om voor de tijdens organisatie Beautiful Kidz uit te gaan een werken.

Serie naar reportages De 25-jarige Robert op tv wordt tijdens naar zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel een geraakt door de de honderden straatkinderen in tijdens Rio de in Janeiro en in besluit zich voor het hen in een te zetten.

Serie van reportages over Nederlanders die naar voorgoed hun op tv land hebben verlaten. op -Gwen woont met haar het gezin in tijdens Argentinië en krijgt onverwacht bezoek in van haar de tante.

Serie reportages op over Nederlanders op tv die voorgoed hun land hebben het verlaten. met -Sandra woont met haar gezin het in Mozambique. Ze de door krijgt onverwacht bezoek door van haar zus een Magda.

Serie reportages uit Zes jaar geleden ging de het de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. uit Ze begint de van Anak de Bangsa Foundation voor kansarme naar kinderen. In 2008 gaat op op tv ze er voorgoed heen. Nu krijgt het ze bezoek op van beste vriendin op Leonie.

Serie reportages Remi op tv (38) woont op tv al bijna 13 het jaar met in Madagaskar en heeft er op tv een gezin gesticht. Ze een is op ook Stichting Madalief in begonnen. Remi op tv gelooft haar ogen in niet als hartsvriendin Ciska een (38) plots voor op tv haar staat.

Serie de reportages over Nederlanders die, uit om zeer uiteenlopende door redenen, voorgoed hun het land hebben verlaten. tijdens Zij hebben hun tijdens dierbaren moeten achterlaten, door om een totaal nieuw een bestaan op het te bouwen de in verre tijdens en exotische oorden. van Door hun vertrek hebben ze vrienden van en familie al van heel op tv lang niet meer gezien. Zonder van dat zij ook naar op tv maar enig vermoeden hebben, komt er door onverwacht bezoek. Pauline van (42) woont en op tv werkt al op tv twaalf jaar het als tropenarts in Zambia. een Doordat ze zo op tv ver naar weg woont, krijgt in Pauline maar weinig bezoek een uit Nederland en met dat is soms best door eenzaam. Ook naar haar man Lonnie is uit vaak met van huis. Om verschillende redenen door heeft zelfs haar oudste door zus de Joke (43) op tv haar nog nooit kunnen bezoeken. Hierdoor van een hebben de zussen van veel belangrijke momenten van naar elkaars leven gemist tijdens en dat door vinden ze beiden erg jammer. op Joke zou dolgraag met een kijkje in Pauline's op leven nemen de en de net als vroeger weer de ouderwets lachen en bijkletsen. Twaalf uit jaar na met dato met zet ze eindelijk de grote naar stap en reist Joke door af naar de tijdens binnenlanden op tv van Zambia om haar zus met de verrassing op tv van naar haar leven te bezorgen. naar Presentatie: Marion op Lutke.

Serie op tv reportages over Nederlanders die, naar om zeer uiteenlopende van redenen, voorgoed hun naar land hebben door verlaten. Zij hebben hun tijdens dierbaren de moeten achterlaten, om op tv een totaal nieuw bestaan met op te met bouwen in verre van en exotische oorden. Door een hun vertrek naar hebben ze vrienden van en familie al uit heel lang niet meer de gezien. Zonder door dat zij ook maar enig de vermoeden hebben, komt er door onverwacht bezoek. Afl.: een India. Nienke Gijswijt in (42) op woont sinds tien tijdens jaar samen met haar door Indiase op man Poorna en hun dochter het Dina tijdens (8) in een op tv piepklein dorpje in het het Himalaya-gebergte van India. Om op tv er te komen moet tijdens een tijdens lange, moeilijke weg afgelegd worden. door Nienkes zus tijdens Hester (46) lijdt door al sinds het haar zestiende aan de de spierziekte MS en het zit in tijdens een rolstoel. Geen wonder dat uit het het voor haar in de al die tijd onmogelijk was op om haar dierbare op tv zus een op te zoeken. Maar met de een beetje hulp door van uit hun vader Peter (71) met wordt het naar onmogelijke mogelijk en kan Nienke naar met haar ogen niet geloven als Hester naar ineens door in India opduikt. Presentatie: Marion op tv tijdens Lutke.

Serie reportages over tijdens Nederlanders die, de om zeer met uiteenlopende redenen, voorgoed hun tijdens land hebben verlaten. Zij op tv hebben hun dierbaren een moeten achterlaten, het om een de totaal nieuw uit bestaan op te bouwen in verre op met en exotische oorden. Door op hun vertrek hebben ze vrienden met en familie door al heel lang uit niet meer gezien. op Zonder de dat zij ook tijdens maar enig vermoeden hebben, komt het er onverwacht bezoek. van Afl.: Israël. Ruim een vijf jaar geleden in verhuisde Nicoline (43) een met haar man en door kinderen naar Fureidis het in Israël, van het geboortedorp in van haar Palestijnse man Nabil. met naar Niet alleen beginnen ze een van nieuw leven tijdens als schapenboeren, maar op tv ook bevalt naar Nicoline er van tijdens een dochter en een een zoon. Nicolines naar familie in Nederland heeft haar met zoontje nog nooit een gezien. Ook haar zus op Anita (44) heeft met de hem, tot haar grote verdriet, nog een niet kunnen bewonderen. op Anita naar mist haar zus enorm. de Twaalf jaar lang uit was in ze alleenstaande moeder van twee met kinderen en tijdens kon daardoor nauwelijks de op tv eindjes aan elkaar knopen. met Ook Anita's huidige van moeilijke thuissituatie staat een een met bezoek aan Israël in in de weg. tijdens Als Anita dan een toch nog onverwacht op tv op kraambezoek de komt, is Nicoline tijdens door het dolle heen. op Presentatie: Marion naar Lutke.

Serie reportages naar over in Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, door voorgoed hun in land hebben tijdens verlaten. Een ding hebben zij tijdens in ieder de geval gemeen: op op tv hun tijdens nieuwe bestemming zetten uit ze zich in tijdens om de mensen, op de natuur, of de bevolking een naar handje te helpen. op Afl.: Hawaii. Jacqueline het (Jacky) Ishii (37), tijdens woont samen met het in haar tienjarige zoontje naar Nathan al vier tijdens jaar op Hawaï. Jacky vertrekt in de eerste instantie uit voor de liefde, uit maar de het relatie houdt op tv geen stand. Toch besluit door ze op het het eiland te in blijven en aan de slag op te gaan als de Zumba-instructrice. uit In 2010 krijgt ze naar een enorme tegenslag te met verwerken: met er wordt borstkanker bij haar het geconstateerd. naar In al deze door jaren heeft ze haar van beste vriendin tijdens Hodan Ahmed (32) niet meer een gezien. Ook voor Hodan het is uit het heel moeilijk door dat ze haar zieke vriendin door alleen van het een een grote afstand kan steunen. tijdens Jacky weet niet wat haar tijdens met overkomt als haar naar hartsvriendin ineens voor haar tijdens neus staat. Presentatie: uit Marion Lutke.

Serie met reportages. Afl.: Chili. Joke een Weerheim-Bosgraaf (38) en tijdens haar man met Alex (41) verhuizen door met hun kinderen Suzie uit (18), Jeffrey met (17), Dorisa (14) en de Sergio (13) de in 2009 naar op Chili om straatkinderen in Santiago van van te helpen. Ze doen dit vanuit van de christelijke organisatie door Jeugd van met een opdracht. Joke komt met uit een naar hecht gezin en met zij is naar de enige die zo ver op weg woont. Haar de uit dierbare zus Marieke Wielstra-Bosgraaf (22) een heeft sinds hun vertrek uit een tijdens zoontje gekregen. tijdens Marieke mist niet alleen op Joke, maar een ook Suzie, haar op tv hartsvriendin. Een hernia, de geboorte van het Joël op tv en gebrek uit aan financiële middelen hebben naar Marieke ervan het weerhouden om naar de andere kant van van in de wereld te reizen. op Nu is de het tijd rijp om samen op met de baby naar een op verrassingsbezoek te brengen, naar maar dat gaat niet op zonder in slag of stoot.

Serie op tv reportages. Afl.: door Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt een 24 jaar geleden met tijdens haar tijdens man en kinderen uit naar Nieuw-Zeeland om op een nieuw leven op te in bouwen als veeboer. een Naast de boerderij, op tv is ze inmiddels tijdens bezig met een door opleiding als van verloskundige, uit iets wat ze altijd al wilde. door Haar naar zus Bea van den tijdens Brink (39), met wie een ze een een speciale band in heeft, heeft nog met nooit met eigen ogen van gezien hoe haar zus met uit woont en ook haar van neven en nichten zou de ze graag met weer eens op tv willen zien. Bea is alleenstaande moeder uit het van drie kinderen tijdens en heeft nogal wat tegenslagen gehad met op tv in haar leven. Ze heeft problemen op gehad met haar in zoon en het lijdt aan reuma. Ondanks tijdens met haar ziekte durft ze op tv de lange reis naar Nieuw-Zeeland tijdens aan een en dat in is wel het laatste dat Mieke het op verwacht.

Serie de reportages over een Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, door voorgoed hun van land hebben verlaten. Zij door hebben hun van dierbaren op tv moeten achterlaten, om een de totaal nieuw bestaan in op te bouwen in verre naar uit en exotische oorden. Door in hun vertrek van hebben ze vrienden en familie met al op tv heel lang niet meer gezien. met Zonder van dat zij ook maar enig door vermoeden met hebben, komt er onverwacht bezoek. met Afl.: Zuid-Afrika. De 28-jarige in Tamara Murris tijdens vertrekt in 2005 van naar op het Zuid-Afrikaanse Port Shepstone om de daar met als vrijwilliger in een op tv dorpje voor hiv-positieve kinderen het te werken. Omdat ze in haar hart door verliest aan deze door kindjes, besluit het ze om niet meer op terug in te keren naar Nederland. Haar van zus op tv Deborah de Vries-Murris op (30) is door omstandigheden in nog nooit bij haar zus tijdens het op bezoek geweest en op tv mist haar ontzettend, het zeker na een uit zware periode in haar met thuissituatie. op tv Als Deborah dan op tv eindelijk naar Afrika op tv afreist om haar tijdens nietsvermoedende zus in de armen tijdens te sluiten, neemt door ze een naar bijzondere verrassing uit mee. Presentatie: Marion de Lutke.

november 2018
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord