Programma gemist?

Serie met reportages Marieke (38) tijdens woont sinds een 2002 in het zuiden van China op samen met haar de man Jaap tijdens en hun zeven kinderen. een het Hoe gaat Marieke reageren naar wanneer zus Hanneke in China een naar op kraamvisite komt?

Serie de reportages over Nederlanders uit die voorgoed tijdens hun land hebben verlaten. door -Drieëntwintig jaar geleden op vertrekt Fineke naar Bolivia om tijdens daar van goed werk te verrichten. naar Opeens de staat haar beste vriendin naar Aartje voor door haar.

Serie met reportages over Nederlanders die voorgoed op tv hun land uit hebben verlaten. De jonge met Jennieke met vertrekt in 2007 voorgoed naar de Namibië om door voor de organisatie uit Beautiful Kidz tijdens te gaan met werken.

Serie reportages De op 25-jarige Robert naar wordt tijdens zijn reis door in met Zuid-Amerika emotioneel geraakt door tijdens de met honderden straatkinderen in Rio een de Janeiro en besluit zich met voor op tv hen in te in zetten.

Serie de reportages over Nederlanders van die voorgoed hun land hebben uit verlaten. -Gwen woont op tv met haar gezin het in Argentinië naar en krijgt onverwacht op bezoek van haar het tante.

Serie met reportages over Nederlanders die de voorgoed hun het land hebben uit verlaten. -Sandra woont van met haar gezin in Mozambique. Ze tijdens door krijgt onverwacht bezoek van haar naar zus in Magda.

Serie reportages het Zes jaar tijdens geleden ging de de toen 22-jarige de Jill naar Indonesië. Ze begint naar de de Anak Bangsa Foundation door voor kansarme kinderen. In 2008 de gaat ze er voorgoed het heen. Nu krijgt een ze bezoek van op tijdens beste vriendin Leonie.

Serie reportages tijdens Remi (38) woont al van een bijna 13 jaar in door Madagaskar en heeft er tijdens een van gezin gesticht. Ze is ook van Stichting Madalief tijdens begonnen. Remi gelooft haar de ogen niet als op hartsvriendin het Ciska (38) plots voor door haar staat.

Serie reportages over van Nederlanders van die, om zeer uiteenlopende redenen, op voorgoed op hun land met hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren de moeten achterlaten, uit om een totaal nieuw met bestaan op de te uit bouwen in verre en exotische oorden. door Door in hun vertrek hebben ze een vrienden naar en familie al heel lang niet in meer gezien. op Zonder dat door zij ook maar enig het vermoeden hebben, komt er van onverwacht bezoek. Pauline door (42) de woont en werkt al tijdens twaalf jaar de als tropenarts in naar Zambia. Doordat ze zo op ver van weg woont, krijgt Pauline op maar weinig bezoek naar uit Nederland en dat is een soms best eenzaam. het Ook door haar man Lonnie is uit vaak in van huis. Om naar verschillende redenen heeft door zelfs haar oudste met zus Joke (43) op tv haar nog nooit kunnen de bezoeken. Hierdoor hebben op tv de zussen veel belangrijke door momenten van elkaars leven naar gemist een en dat door vinden ze beiden erg jammer. Joke het zou dolgraag de een kijkje het in Pauline's leven nemen in en net als door vroeger weer ouderwets lachen op en bijkletsen. een Twaalf jaar uit na dato zet de ze eindelijk met de grote stap en reist van Joke af naar tijdens de binnenlanden van het Zambia om uit haar zus door de verrassing van haar leven te een van bezorgen. Presentatie: Marion de Lutke.

Serie reportages naar over Nederlanders die, om van het zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun tijdens land hebben verlaten. Zij op tv hebben hun dierbaren naar moeten achterlaten, om in een in totaal nieuw naar bestaan op te bouwen door in verre de en exotische oorden. Door in hun vertrek hebben ze op vrienden en familie het al heel lang niet het meer gezien. op tv Zonder dat zij het ook maar enig het vermoeden op tv hebben, komt er op onverwacht bezoek. Afl.: India. tijdens Nienke Gijswijt (42) woont door sinds tien uit jaar samen uit met haar Indiase man door Poorna en hun in dochter Dina (8) in een de piepklein dorpje in met het op tv Himalaya-gebergte van India. de Om er te komen een moet met een lange, moeilijke in weg afgelegd worden. door Nienkes zus Hester het (46) lijdt al sinds haar op tv zestiende de aan de spierziekte MS en door zit uit in een rolstoel. Geen wonder met dat het een voor haar in al die op tijd onmogelijk met was om het haar dierbare zus op het te zoeken. Maar met met een het beetje hulp van uit hun vader Peter uit (71) wordt het naar onmogelijke mogelijk en op tv kan Nienke haar ogen met niet geloven als Hester een ineens in een India opduikt. Presentatie: Marion een de Lutke.

Serie reportages met over op Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, met de voorgoed hun land tijdens hebben verlaten. Zij hebben uit hun dierbaren moeten achterlaten, uit om een totaal naar nieuw bestaan naar op te bouwen met in verre en exotische op oorden. Door hun vertrek door naar hebben ze vrienden en familie van al uit heel lang niet meer gezien. in Zonder dat zij op tv ook maar enig van vermoeden uit hebben, komt er onverwacht bezoek. Afl.: een Israël. uit Ruim vijf naar jaar geleden verhuisde Nicoline (43) met van een haar man en kinderen naar met Fureidis in een Israël, het geboortedorp een van haar Palestijnse man op tv Nabil. Niet alleen beginnen in ze een nieuw uit leven uit als schapenboeren, maar ook op bevalt Nicoline uit er van een dochter door en een zoon. Nicolines van familie op in Nederland heeft haar uit zoontje nog nooit een gezien. Ook haar op zus een Anita (44) heeft hem, het tot haar grote met verdriet, nog niet kunnen tijdens bewonderen. Anita op tv mist haar in zus enorm. Twaalf jaar van lang was ze alleenstaande van moeder van van twee kinderen en kon daardoor een nauwelijks de eindjes in aan elkaar met knopen. Ook Anita's huidige een moeilijke thuissituatie een staat van een bezoek aan Israël in tijdens de de weg. Als Anita een dan toch nog het onverwacht op kraambezoek komt, een is Nicoline door een het dolle heen. van Presentatie: Marion de Lutke.

Serie reportages over een Nederlanders die, tijdens om zeer uiteenlopende redenen, de voorgoed uit hun land hebben naar verlaten. Een ding uit hebben zij door in ieder geval gemeen: op door hun op tv nieuwe bestemming zetten ze zich van in om naar de mensen, de natuur, het of de bevolking op tv een handje van te helpen. een Afl.: Hawaii. Jacqueline (Jacky) Ishii (37), door de woont samen met haar tienjarige tijdens zoontje in Nathan al vier met jaar op Hawaï. Jacky vertrekt in uit eerste instantie een voor de liefde, met maar de relatie houdt in geen stand. Toch op besluit tijdens ze op het eiland een te van blijven en aan de slag te van gaan als Zumba-instructrice. op In 2010 krijgt tijdens ze met een enorme tegenslag de te verwerken: er wordt borstkanker in bij haar uit geconstateerd. In de al deze jaren heeft een ze haar beste van vriendin met Hodan Ahmed (32) niet meer met gezien. de Ook voor Hodan is het tijdens heel moeilijk naar dat ze haar zieke door vriendin alleen van van een grote afstand kan uit steunen. Jacky uit weet niet naar wat haar overkomt tijdens als haar hartsvriendin ineens voor naar haar op neus staat. het Presentatie: Marion Lutke.

Serie reportages. op tv Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf op (38) en haar het de man Alex (41) verhuizen met hun het kinderen Suzie een (18), in Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio de (13) met in 2009 naar Chili tijdens om straatkinderen in Santiago de te helpen. Ze op tv doen dit op tv vanuit van de christelijke organisatie naar Jeugd met een op opdracht. Joke komt uit de een hecht gezin en van zij is de tijdens enige die door zo ver weg de woont. Haar van dierbare zus Marieke Wielstra-Bosgraaf (22) naar heeft sinds hun vertrek een een zoontje gekregen. een naar Marieke mist niet van alleen Joke, maar ook Suzie, op tv haar hartsvriendin. Een de hernia, van de geboorte van Joël tijdens en gebrek aan financiële op tv middelen hebben Marieke ervan op tv weerhouden met om naar tijdens de andere kant van de wereld met te reizen. de Nu is de op tv tijd rijp om samen door met de de baby een verrassingsbezoek te naar brengen, maar op dat gaat niet zonder tijdens slag of met stoot.

Serie reportages. tijdens Afl.: door Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 van jaar geleden met met haar man uit en kinderen naar naar Nieuw-Zeeland om een een nieuw leven op een te bouwen als veeboer. met Naast de van boerderij, is ze inmiddels tijdens bezig een met een opleiding als van verloskundige, iets wat ze het altijd in al wilde. Haar zus Bea met van den Brink van uit (39), met wie tijdens ze een speciale een band heeft, heeft nog de nooit met door eigen ogen gezien een hoe haar zus woont en de ook haar neven op en nichten zou ze het graag weer eens van willen zien. door Bea is alleenstaande op moeder van drie kinderen op tv en een heeft nogal wat tegenslagen gehad het in haar de leven. Ze heeft op tv problemen gehad met haar op tv zoon en in lijdt aan uit reuma. Ondanks haar ziekte met durft ze de lange uit reis de naar Nieuw-Zeeland aan en dat in is wel het van laatste dat Mieke op uit verwacht.

Serie reportages over door Nederlanders die, van om zeer door uiteenlopende redenen, voorgoed hun land door hebben op verlaten. Zij hebben hun op tv dierbaren moeten de achterlaten, om een totaal op nieuw bestaan op te met bouwen de in verre en tijdens exotische oorden. Door hun op tv vertrek hebben ze vrienden uit en familie met al heel van lang niet in meer gezien. Zonder tijdens dat zij ook maar enig met vermoeden hebben, van komt er onverwacht door bezoek. Afl.: Zuid-Afrika. De in 28-jarige Tamara Murris tijdens vertrekt in 2005 met naar het Zuid-Afrikaanse een Port Shepstone om daar op als vrijwilliger in van een dorpje in voor hiv-positieve kinderen te tijdens werken. van Omdat ze met haar hart verliest in aan deze kindjes, besluit door ze om niet meer terug met te keren naar tijdens Nederland. Haar tijdens zus Deborah tijdens de Vries-Murris (30) is een door omstandigheden nog nooit met bij haar zus naar uit op bezoek geweest naar en mist haar ontzettend, van zeker na een uit zware periode in haar thuissituatie. op Als Deborah dan uit eindelijk op naar Afrika met afreist om haar nietsvermoedende zus in een de armen te op sluiten, neemt ze de een bijzondere verrassing de mee. op tv Presentatie: Marion op tv Lutke.

oktober 2020
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!