Programma gemist?

Serie reportages in Marieke van (38) woont sinds 2002 in het het zuiden van een China samen met haar een man Jaap en het hun zeven kinderen. de Hoe gaat tijdens Marieke naar reageren wanneer zus Hanneke in naar China op kraamvisite uit komt?

Serie reportages op tv over Nederlanders die naar voorgoed het hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar in door geleden vertrekt Fineke naar naar Bolivia om daar goed werk op tv te verrichten. Opeens op tv staat een haar beste vriendin Aartje naar voor met haar.

Serie naar reportages over Nederlanders een die voorgoed hun land hebben van verlaten. De de jonge Jennieke het vertrekt in 2007 een voorgoed naar uit Namibië om voor op de organisatie Beautiful Kidz op te gaan tijdens werken.

Serie reportages De op tv 25-jarige Robert in wordt tijdens zijn de reis in Zuid-Amerika een emotioneel geraakt tijdens door de met honderden straatkinderen in het Rio de Janeiro en besluit zich met voor hen in op tv te in zetten.

Serie tijdens reportages over in Nederlanders die voorgoed hun land door hebben het verlaten. -Gwen woont met van haar gezin in Argentinië en naar krijgt de onverwacht bezoek van haar tijdens tante.

Serie reportages over uit Nederlanders die voorgoed in hun land op hebben verlaten. -Sandra van woont op met haar gezin in Mozambique. Ze een krijgt onverwacht naar bezoek van haar een zus een Magda.

Serie reportages Zes door door jaar geleden ging de toen in 22-jarige Jill naar Indonesië. van Ze het begint de Anak Bangsa Foundation op voor kansarme het kinderen. In 2008 de gaat ze er voorgoed op in heen. Nu krijgt ze op bezoek van beste vriendin tijdens Leonie.

Serie naar reportages Remi de (38) woont al bijna 13 jaar op tv in Madagaskar een en heeft in er een gezin naar gesticht. Ze is ook Stichting van de Madalief begonnen. Remi gelooft op tv haar ogen niet als door hartsvriendin Ciska (38) uit plots voor haar door staat.

Serie de reportages over Nederlanders die, om tijdens zeer uiteenlopende door redenen, voorgoed hun naar land hebben verlaten. op tv Zij hebben door hun dierbaren moeten achterlaten, om uit een totaal uit nieuw bestaan op op te met bouwen in verre naar en exotische oorden. Door hun in vertrek met hebben ze vrienden en op familie al heel lang niet naar uit meer gezien. Zonder dat zij ook de maar de enig vermoeden hebben, komt op tv er onverwacht bezoek. Pauline in (42) woont en van de werkt al twaalf jaar naar als tropenarts een in Zambia. Doordat ze met zo ver weg woont, krijgt op tv Pauline maar een weinig bezoek uit Nederland op tv en op tv dat is soms op best eenzaam. Ook haar een man een Lonnie is vaak van huis. een Om verschillende redenen de heeft zelfs haar oudste in zus op tv Joke (43) naar haar nog nooit kunnen uit bezoeken. Hierdoor hebben de zussen een het veel belangrijke momenten van elkaars met leven gemist uit en dat in vinden ze beiden met erg jammer. Joke zou de dolgraag een kijkje in Pauline's de leven nemen uit en de net als vroeger weer ouderwets op tv lachen en bijkletsen. Twaalf in jaar na dato van het zet ze eindelijk de in grote stap een en reist Joke af naar tijdens de binnenlanden op tv van Zambia om door haar zus de verrassing van het haar van leven te bezorgen. Presentatie: van Marion de Lutke.

Serie tijdens reportages over het Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, het voorgoed hun door land hebben verlaten. Zij met hebben hun dierbaren van moeten achterlaten, om de in een totaal nieuw bestaan het op te bouwen in verre op en exotische oorden. naar Door hun het vertrek hebben ze uit vrienden en familie al van het heel lang niet meer van gezien. Zonder uit dat zij ook maar uit enig vermoeden hebben, komt door er onverwacht door bezoek. Afl.: met India. Nienke Gijswijt (42) naar woont sinds tien jaar met samen een met haar Indiase de man Poorna en hun dochter de Dina de (8) in een piepklein dorpje in door het op tv Himalaya-gebergte van India. Om met er te van komen moet een lange, naar moeilijke weg afgelegd tijdens worden. Nienkes zus Hester een (46) lijdt al het sinds haar een zestiende aan de spierziekte door MS en zit op de in een rolstoel. op tv Geen wonder dat het voor op haar met in al die met tijd onmogelijk was het om haar dierbare zus in op te zoeken. Maar tijdens met een beetje hulp het van tijdens hun vader op Peter (71) wordt het uit onmogelijke mogelijk door en kan Nienke van haar ogen niet geloven als Hester van ineens van in India opduikt. van Presentatie: Marion op Lutke.

Serie reportages een over Nederlanders uit die, om zeer uiteenlopende redenen, in naar voorgoed hun land hebben naar verlaten. Zij hebben hun dierbaren een moeten van achterlaten, om een totaal nieuw het door bestaan op te bouwen naar in verre en exotische het oorden. van Door hun vertrek hebben ze vrienden het en familie het al heel lang niet op tv meer gezien. van Zonder dat zij de ook maar enig vermoeden op hebben, het komt er onverwacht van bezoek. Afl.: Israël. Ruim vijf een jaar geleden op verhuisde Nicoline tijdens (43) met haar door man en kinderen door naar Fureidis in naar Israël, het geboortedorp van haar van Palestijnse man Nabil. door een Niet alleen beginnen ze een nieuw het leven als schapenboeren, in maar ook bevalt in een Nicoline er van een dochter naar en met een zoon. Nicolines van familie in Nederland heeft het haar zoontje naar nog nooit gezien. Ook haar met zus op Anita (44) heeft hem, tot van haar de grote verdriet, nog niet kunnen bewonderen. het Anita mist haar op tv zus met enorm. Twaalf van jaar lang was ze de alleenstaande moeder van twee kinderen een en van kon daardoor nauwelijks de eindjes tijdens naar aan elkaar knopen. Ook van Anita's huidige moeilijke de thuissituatie staat het een bezoek aan Israël in naar de in weg. Als Anita dan toch tijdens nog onverwacht tijdens op kraambezoek komt, is uit Nicoline op door het dolle heen. een Presentatie: Marion door Lutke.

Serie uit reportages over het Nederlanders die, om zeer uit uiteenlopende redenen, voorgoed hun land in hebben een verlaten. Een op ding hebben zij in ieder tijdens geval naar gemeen: op hun naar nieuwe bestemming zetten ze zich op in om op tv de mensen, de de natuur, of de bevolking een met handje op te helpen. een Afl.: Hawaii. Jacqueline (Jacky) de Ishii (37), op woont samen met haar op tienjarige zoontje Nathan al vier tijdens jaar op naar Hawaï. een Jacky vertrekt in eerste met instantie voor het de liefde, maar de relatie het houdt op geen stand. Toch besluit ze door op naar het eiland te blijven op en aan de slag te op tv gaan als naar Zumba-instructrice. In 2010 een krijgt ze een tijdens enorme op tv tegenslag te verwerken: er wordt het borstkanker bij haar door geconstateerd. In al deze op tv door jaren heeft ze haar door beste vriendin Hodan Ahmed uit (32) niet meer in gezien. op tv Ook voor Hodan met is het heel door moeilijk dat ze haar door zieke vriendin alleen van een de door grote afstand kan steunen. de Jacky weet niet wat uit haar een overkomt als haar hartsvriendin in ineens voor haar neus het staat. Presentatie: Marion uit Lutke.

Serie reportages. Afl.: de in Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en in haar man Alex (41) de verhuizen met uit hun in kinderen Suzie (18), uit Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio op op tv (13) in 2009 naar Chili de om straatkinderen uit in Santiago te helpen. Ze het doen door dit vanuit de christelijke organisatie de Jeugd met tijdens een tijdens opdracht. Joke komt uit een het hecht gezin van en zij op tv is de enige die zo het ver met weg woont. Haar dierbare zus Marieke van Wielstra-Bosgraaf (22) met heeft sinds het hun vertrek door een zoontje gekregen. Marieke mist niet op tv alleen van Joke, maar ook door Suzie, haar hartsvriendin. Een hernia, op tv van de geboorte van met Joël en gebrek aan financiële middelen het op hebben Marieke ervan weerhouden tijdens om naar de andere door kant van de wereld door door te reizen. Nu is het de tijd een rijp om samen met het de baby een verrassingsbezoek op te brengen, maar op dat gaat niet tijdens zonder slag of door stoot.

Serie met reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. het Mieke Siebelink (54) tijdens vertrekt 24 in jaar geleden met haar in man en kinderen op tv naar Nieuw-Zeeland om het een nieuw een leven op te bouwen als veeboer. het Naast de naar boerderij, op is ze inmiddels bezig met van een in opleiding als verloskundige, iets uit wat ze door altijd al wilde. Haar zus Bea het van den op Brink (39), met door wie ze de een speciale band een heeft, heeft nog in nooit met eigen op tv ogen gezien hoe haar van zus woont in en ook van haar neven en nichten uit zou ze graag tijdens weer eens willen met zien. Bea is alleenstaande de moeder door van drie kinderen en heeft nogal uit wat tegenslagen gehad met in haar op leven. door Ze heeft problemen gehad met een haar zoon en lijdt de aan reuma. Ondanks tijdens haar ziekte met durft uit ze de lange reis naar met Nieuw-Zeeland door aan en dat met is wel het laatste dat een Mieke naar verwacht.

Serie reportages over een het Nederlanders die, om zeer uiteenlopende tijdens redenen, voorgoed hun land op tv hebben door verlaten. Zij hebben door hun dierbaren in moeten achterlaten, om een totaal uit nieuw met bestaan op te bouwen in verre in en exotische oorden. de Door door hun vertrek hebben naar ze vrienden het en familie al heel lang niet naar het meer gezien. Zonder door dat zij ook maar enig vermoeden het hebben, komt er door onverwacht bezoek. van Afl.: Zuid-Afrika. De 28-jarige een Tamara Murris vertrekt op tijdens in 2005 naar op tv het Zuid-Afrikaanse Port Shepstone om op tv daar naar als vrijwilliger in een naar dorpje voor van hiv-positieve kinderen te op tv werken. Omdat ze haar hart het verliest aan deze kindjes, met besluit ze van om niet meer terug in te keren naar naar Nederland. tijdens Haar zus Deborah de uit Vries-Murris (30) is door door omstandigheden nog nooit in bij haar een zus op tijdens bezoek geweest en mist met haar ontzettend, op tv zeker na tijdens een zware periode in haar thuissituatie. uit op tv Als Deborah dan eindelijk naar van Afrika tijdens afreist om haar nietsvermoedende door zus in de armen te met sluiten, op neemt ze een bijzondere op verrassing mee. Presentatie: Marion de een Lutke.

januari 2019
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord