Programma gemist?

Serie reportages op Marieke (38) woont sinds van met 2002 in het zuiden van tijdens China samen met haar van met man Jaap en hun zeven door kinderen. Hoe gaat Marieke in naar reageren wanneer zus Hanneke door in China op kraamvisite op komt?

Serie met reportages over Nederlanders de die voorgoed hun land hebben de verlaten. -Drieëntwintig jaar uit het geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om met daar uit goed werk te op tv verrichten. Opeens staat naar haar beste vriendin Aartje voor in met haar.

Serie door reportages over van Nederlanders die voorgoed hun land van hebben verlaten. De naar jonge in Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar het naar Namibië om voor de organisatie Beautiful een Kidz het te gaan het werken.

Serie naar reportages De 25-jarige Robert wordt met op tv tijdens zijn reis naar in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door op de met honderden straatkinderen in Rio de de Janeiro en besluit zich van voor hen naar in te naar zetten.

Serie reportages een over Nederlanders met die voorgoed tijdens hun land hebben een verlaten. -Gwen woont met haar gezin van in Argentinië naar en krijgt onverwacht uit bezoek van haar op tv tante.

Serie reportages de over Nederlanders die uit voorgoed hun land de hebben verlaten. de -Sandra woont met een haar gezin naar in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek in van haar zus naar uit Magda.

Serie een reportages Zes jaar de geleden ging de met toen 22-jarige Jill naar het Indonesië. Ze begint een de uit Anak Bangsa Foundation het voor kansarme kinderen. In 2008 in gaat ze er voorgoed met heen. van Nu krijgt ze bezoek van een beste een vriendin Leonie.

Serie reportages door Remi (38) uit woont al bijna de 13 jaar door in Madagaskar en heeft er tijdens een gezin gesticht. Ze de de is ook Stichting Madalief begonnen. in Remi gelooft haar de ogen niet op tv als hartsvriendin Ciska (38) het plots voor haar met staat.

Serie op tv reportages over Nederlanders een die, om zeer uiteenlopende de redenen, met voorgoed hun land hebben verlaten. in Zij op tv hebben hun dierbaren moeten naar achterlaten, om een totaal uit nieuw bestaan op van te bouwen in het verre en exotische oorden. een uit Door hun vertrek op tv hebben ze vrienden en familie al in in heel lang niet de meer gezien. Zonder dat een zij ook tijdens maar enig vermoeden het hebben, komt er naar onverwacht bezoek. Pauline (42) woont en naar werkt al twaalf uit jaar als door tropenarts in op tv Zambia. Doordat ze van zo ver het weg woont, krijgt Pauline maar weinig het bezoek van uit Nederland de en dat is soms best eenzaam. naar Ook uit haar man met Lonnie is vaak van door huis. Om verschillende het redenen heeft uit zelfs haar oudste zus van Joke (43) haar met nog nooit kunnen bezoeken. Hierdoor met in hebben de zussen veel op belangrijke momenten van elkaars leven door uit gemist en dat vinden met ze beiden erg jammer. op tv Joke zou dolgraag van een met kijkje in Pauline's leven nemen door en net als het vroeger in weer ouderwets lachen en op tv bijkletsen. Twaalf jaar na dato naar naar zet ze eindelijk de grote op tv stap en reist Joke een af naar de het binnenlanden de van Zambia om haar zus tijdens het de verrassing van haar leven te van bezorgen. in Presentatie: Marion de Lutke.

Serie reportages over met Nederlanders die, om door zeer op tv uiteenlopende redenen, voorgoed van hun land hebben verlaten. Zij in hebben het hun dierbaren moeten achterlaten, tijdens om een totaal tijdens nieuw bestaan op te van bouwen van in verre en op exotische oorden. op Door hun vertrek hebben uit ze vrienden het en familie al heel lang door niet meer gezien. door Zonder uit dat zij ook maar enig de vermoeden hebben, in komt er onverwacht bezoek. op Afl.: van India. Nienke Gijswijt (42) woont sinds tijdens met tien jaar samen met haar Indiase een man op Poorna en hun dochter Dina met (8) in het een piepklein dorpje in op het Himalaya-gebergte van een het India. Om er te komen het moet een uit lange, moeilijke in weg afgelegd worden. Nienkes zus Hester naar (46) naar lijdt al met sinds haar zestiende aan de spierziekte uit MS en zit tijdens in een rolstoel. door Geen wonder dat op het met voor haar in tijdens al die op tijd onmogelijk was om haar de dierbare zus op te in zoeken. tijdens Maar met een beetje hulp in van hun vader op tv Peter een (71) wordt het in onmogelijke mogelijk en kan Nienke in haar ogen uit niet op tv geloven als Hester het ineens in India op opduikt. Presentatie: Marion naar Lutke.

Serie reportages over van Nederlanders een die, om de zeer uiteenlopende redenen, voorgoed het hun land hebben verlaten. Zij op hebben hun het dierbaren met moeten achterlaten, om een een totaal nieuw bestaan op te op bouwen in de verre door en exotische oorden. Door uit hun vertrek hebben ze van vrienden in en familie al de heel lang niet meer een gezien. Zonder dat door zij ook maar enig vermoeden uit hebben, in komt er onverwacht met bezoek. Afl.: Israël. het Ruim vijf in jaar geleden verhuisde op tv Nicoline (43) met van haar man en kinderen op naar Fureidis in tijdens Israël, het geboortedorp van uit haar Palestijnse het man Nabil. Niet alleen beginnen op tv ze tijdens een nieuw leven naar als schapenboeren, van maar ook bevalt Nicoline door er van van een dochter en een zoon. in Nicolines familie in Nederland een heeft haar op tv zoontje nog nooit gezien. naar Ook door haar zus Anita (44) van heeft met hem, tot haar grote in verdriet, nog niet kunnen bewonderen. een Anita mist op haar zus enorm. Twaalf op tv jaar lang was in ze alleenstaande moeder van van twee met kinderen en kon een daardoor nauwelijks de op eindjes door aan elkaar knopen. Ook Anita's huidige door moeilijke thuissituatie staat tijdens een bezoek tijdens aan Israël in van de weg. Als door Anita tijdens dan toch nog onverwacht op kraambezoek naar komt, in is Nicoline door de het dolle tijdens heen. Presentatie: Marion het Lutke.

Serie reportages over de Nederlanders uit die, om zeer uiteenlopende redenen, in voorgoed hun tijdens land tijdens hebben verlaten. Een ding hebben op tv zij in ieder in geval gemeen: op op hun nieuwe bestemming tijdens zetten ze zich door in om de van mensen, het de natuur, of de naar bevolking een handje te helpen. van Afl.: Hawaii. met Jacqueline (Jacky) Ishii door (37), woont van samen met haar tienjarige zoontje met Nathan al de vier jaar door op Hawaï. de Jacky vertrekt in eerste de instantie voor de liefde, maar op de door relatie houdt geen in stand. Toch besluit ze op op het op eiland te blijven tijdens en aan de slag te op gaan een als Zumba-instructrice. In 2010 het krijgt ze een door enorme met tegenslag te verwerken: de er wordt borstkanker het bij haar geconstateerd. In al deze een jaren heeft ze naar haar beste vriendin de Hodan Ahmed van (32) niet meer gezien. door in Ook voor Hodan is het heel op moeilijk met dat ze haar zieke op tv vriendin op tv alleen van een grote afstand kan in steunen. Jacky weet met niet wat haar op tv het overkomt als haar hartsvriendin ineens een voor met haar neus staat. op Presentatie: Marion Lutke.

Serie reportages. een Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf door (38) en naar haar man Alex in (41) een verhuizen met hun kinderen Suzie (18), uit Jeffrey (17), een Dorisa tijdens (14) en Sergio (13) in de 2009 naar Chili om met door straatkinderen in Santiago van te helpen. Ze doen met dit vanuit de christelijke organisatie op Jeugd met met een opdracht. Joke komt op tv uit een hecht een gezin en uit zij in is de enige met die zo ver weg woont. uit Haar dierbare zus uit Marieke Wielstra-Bosgraaf op tv (22) heeft sinds hun vertrek een op tv een zoontje gekregen. Marieke mist op niet alleen Joke, maar uit ook door Suzie, haar hartsvriendin. Een tijdens hernia, de geboorte door van de Joël en gebrek aan financiële middelen het door hebben Marieke ervan door weerhouden om naar de andere een kant van de wereld door te reizen. op Nu is de de tijd het rijp om samen met de het baby op tv een verrassingsbezoek te op tv brengen, maar dat gaat met niet zonder slag in of stoot.

Serie het reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke in Siebelink (54) het vertrekt 24 naar jaar geleden met van haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland een een om een nieuw leven op tv op te bouwen als veeboer. van Naast de tijdens boerderij, is ze met inmiddels bezig met een door opleiding als op tv verloskundige, tijdens iets wat ze uit altijd al wilde. het Haar zus Bea van door den Brink (39), op tv met wie ze een tijdens speciale band naar heeft, heeft nog naar nooit met eigen naar ogen gezien hoe in haar zus naar woont en ook haar neven en naar op nichten zou ze een graag weer eens met willen zien. Bea is het alleenstaande moeder op van drie kinderen en met heeft nogal wat tegenslagen de gehad in met haar leven. tijdens Ze heeft problemen gehad de met haar naar zoon en lijdt aan reuma. Ondanks door op haar ziekte durft door ze de lange reis naar Nieuw-Zeeland uit aan en van dat is wel uit het laatste dat tijdens Mieke door verwacht.

Serie reportages over het Nederlanders van die, om zeer uiteenlopende tijdens redenen, voorgoed door hun land hebben verlaten. door Zij het hebben hun dierbaren moeten naar achterlaten, om de een totaal nieuw met bestaan op te op bouwen in verre en exotische op oorden. Door hun vertrek op hebben de ze vrienden en familie de al heel lang niet naar meer uit gezien. Zonder dat zij in ook maar enig vermoeden tijdens de hebben, komt er onverwacht bezoek. Afl.: een Zuid-Afrika. De de 28-jarige Tamara Murris door vertrekt in 2005 naar het van het Zuid-Afrikaanse Port Shepstone om daar door als vrijwilliger in op tv een dorpje voor het hiv-positieve kinderen het te op werken. Omdat ze haar hart verliest naar aan deze kindjes, naar besluit ze in om niet meer tijdens terug te keren een naar Nederland. Haar naar zus Deborah door de Vries-Murris (30) een is door op omstandigheden nog nooit bij tijdens haar zus door op bezoek geweest en op mist haar ontzettend, zeker na met een zware de periode in haar thuissituatie. met Als Deborah dan op eindelijk naar Afrika naar afreist uit om haar nietsvermoedende naar zus in de armen tijdens te op tv sluiten, neemt ze naar een bijzondere verrassing mee. Presentatie: Marion op een Lutke.

augustus 2019
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord