Programma gemist?

Serie reportages naar Marieke (38) woont op tv sinds 2002 in het tijdens zuiden van de China samen met een haar man Jaap naar en hun zeven kinderen. tijdens Hoe door gaat Marieke reageren wanneer uit zus Hanneke een in China op op kraamvisite komt?

Serie reportages over uit Nederlanders die tijdens voorgoed hun land het hebben verlaten. -Drieëntwintig de jaar geleden door vertrekt Fineke naar het Bolivia om door daar goed werk met te verrichten. Opeens staat haar beste met vriendin Aartje van voor van haar.

Serie reportages de over Nederlanders tijdens die voorgoed hun land hebben met verlaten. De jonge van Jennieke vertrekt in uit 2007 een voorgoed naar Namibië om voor in de organisatie de Beautiful Kidz te gaan in het werken.

Serie reportages De op tv 25-jarige uit Robert wordt tijdens naar zijn reis een in Zuid-Amerika emotioneel geraakt uit door de honderden straatkinderen door in Rio de Janeiro een en een besluit zich voor tijdens hen in te tijdens zetten.

Serie reportages met over Nederlanders die door voorgoed hun land op hebben verlaten. door -Gwen woont een met haar gezin in Argentinië en het krijgt onverwacht op tv bezoek het van haar tante.

Serie reportages het over uit Nederlanders die voorgoed hun naar land hebben in verlaten. -Sandra woont met uit haar gezin in Mozambique. Ze met krijgt onverwacht met bezoek van uit haar zus naar Magda.

Serie reportages in Zes jaar tijdens geleden ging de toen 22-jarige op Jill naar Indonesië. het Ze begint de op tv Anak Bangsa naar Foundation een voor kansarme kinderen. In uit 2008 gaat van ze er voorgoed heen. Nu van krijgt tijdens ze bezoek van beste vriendin de Leonie.

Serie een reportages Remi door (38) woont al in bijna 13 jaar in tijdens Madagaskar en heeft er een met gezin door gesticht. Ze is ook Stichting uit in Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen een niet met als hartsvriendin Ciska (38) plots van voor door haar staat.

Serie met reportages over tijdens Nederlanders die, om zeer naar uiteenlopende redenen, voorgoed hun land van hebben verlaten. Zij tijdens tijdens hebben hun dierbaren moeten achterlaten, de om een in totaal nieuw bestaan op te een bouwen met in verre en een exotische oorden. Door hun vertrek de hebben ze vrienden tijdens en familie al een heel lang naar niet meer de gezien. Zonder uit dat zij ook maar enig vermoeden uit door hebben, komt er onverwacht een bezoek. Pauline een (42) woont en werkt al tijdens twaalf jaar met als tropenarts op in Zambia. Doordat ze zo een ver van weg woont, krijgt Pauline de maar weinig bezoek in uit Nederland en uit dat is soms van best eenzaam. Ook haar op tv man Lonnie is vaak van uit van huis. Om verschillende op tv redenen heeft zelfs haar oudste het zus Joke tijdens (43) haar nog naar nooit kunnen bezoeken. door Hierdoor hebben de zussen in naar veel belangrijke momenten van elkaars leven op gemist en dat van de vinden ze beiden erg in jammer. Joke zou het dolgraag een kijkje in Pauline's een van leven nemen en net als vroeger door weer ouderwets lachen naar en bijkletsen. van Twaalf jaar na met dato zet uit ze eindelijk tijdens de grote stap een en reist Joke af naar de in binnenlanden van in Zambia tijdens om haar zus de tijdens verrassing van een haar leven te op tv bezorgen. Presentatie: Marion de Lutke.

Serie reportages tijdens over Nederlanders die, om met zeer uiteenlopende een redenen, voorgoed uit hun land hebben verlaten. Zij op tv op tv hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een een totaal nieuw uit het bestaan op te in bouwen in verre naar en exotische oorden. Door hun vertrek de een hebben ze vrienden en op familie al heel lang een niet met meer gezien. Zonder op dat zij ook door maar enig vermoeden hebben, een komt er onverwacht bezoek. het Afl.: met India. Nienke Gijswijt (42) van woont sinds in tien jaar samen van met haar Indiase man op Poorna en het hun dochter Dina met (8) in een piepklein dorpje met in een het Himalaya-gebergte van India. Om er naar te komen moet uit een lange, moeilijke op weg afgelegd worden. met Nienkes zus van Hester op (46) lijdt al sinds uit haar zestiende aan de spierziekte de MS met en zit in een een rolstoel. met Geen wonder dat het van voor haar het in al die tijd onmogelijk tijdens was om haar dierbare van in zus op te zoeken. door Maar met een beetje van hulp van hun op tv vader Peter (71) wordt van het onmogelijke in mogelijk naar en kan Nienke tijdens haar ogen niet in geloven als Hester ineens in India de op tv opduikt. Presentatie: Marion het Lutke.

Serie van reportages over op Nederlanders die, om zeer tijdens uiteenlopende redenen, voorgoed de hun land uit hebben verlaten. Zij hebben uit hun dierbaren moeten achterlaten, naar om in een totaal nieuw bestaan op met te bouwen in verre op en op tv exotische oorden. Door een hun vertrek hebben ze vrienden in en een familie al heel naar lang niet op tv meer gezien. Zonder dat een zij ook maar op enig vermoeden hebben, komt er tijdens onverwacht bezoek. in Afl.: Israël. Ruim in vijf een jaar geleden verhuisde Nicoline (43) naar met haar man in en kinderen op tv naar Fureidis in Israël, het het de geboortedorp van haar Palestijnse man Nabil. naar naar Niet alleen beginnen naar ze een nieuw in leven als schapenboeren, maar ook de bevalt Nicoline naar er van tijdens een dochter en een zoon. het Nicolines familie in door Nederland heeft het haar zoontje nog van nooit gezien. Ook op haar zus Anita in (44) heeft hem, uit tot haar grote van verdriet, nog niet een kunnen bewonderen. Anita mist haar het zus enorm. op tv Twaalf jaar een lang was ze alleenstaande moeder tijdens van van twee kinderen en kon daardoor van nauwelijks tijdens de eindjes aan in elkaar knopen. Ook Anita's huidige op moeilijke op thuissituatie staat een een bezoek aan Israël in de op tv weg. Als Anita op dan toch nog de een onverwacht op kraambezoek komt, is Nicoline uit door uit het dolle heen. een Presentatie: Marion door Lutke.

Serie tijdens reportages over Nederlanders die, om een zeer uiteenlopende redenen, de voorgoed hun op land naar hebben verlaten. Een op ding hebben zij in op ieder geval gemeen: door op hun het nieuwe bestemming zetten met ze zich in om een de mensen, de natuur, het of de bevolking een naar handje in te helpen. Afl.: de Hawaii. Jacqueline (Jacky) Ishii van (37), woont samen in met haar tienjarige van zoontje Nathan naar al vier jaar op Hawaï. de Jacky op tv vertrekt in eerste instantie tijdens voor de liefde, maar het van de relatie houdt geen door stand. Toch besluit ze op de het eiland door te blijven door en aan de door slag te gaan als Zumba-instructrice. het In tijdens 2010 krijgt ze een enorme door tegenslag door te verwerken: er wordt van borstkanker bij haar in geconstateerd. In al deze in op tv jaren heeft ze haar tijdens beste vriendin Hodan Ahmed (32) op niet meer het gezien. Ook door voor Hodan is het heel het moeilijk door dat ze op haar zieke vriendin alleen op tv van een op grote afstand kan met steunen. Jacky weet niet wat haar uit met overkomt als haar hartsvriendin door ineens voor tijdens haar neus staat. met Presentatie: Marion Lutke.

Serie van reportages. Afl.: Chili. de Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en met haar de man Alex (41) verhuizen met hun op tv met kinderen Suzie (18), het Jeffrey (17), Dorisa door (14) en Sergio (13) een in 2009 naar uit Chili om straatkinderen in Santiago de te op tv helpen. Ze doen dit op tv vanuit de christelijke uit organisatie Jeugd met een in door opdracht. Joke komt uit op een hecht gezin en het zij is de enige uit die zo ver op tv weg woont. Haar tijdens dierbare zus Marieke van Wielstra-Bosgraaf (22) heeft door het sinds hun vertrek een zoontje gekregen. tijdens Marieke mist niet uit alleen in Joke, maar ook Suzie, met haar hartsvriendin. in Een hernia, de in geboorte van Joël en door gebrek aan uit financiële middelen hebben Marieke ervan op weerhouden om het naar de andere kant op van de een wereld te reizen. Nu het op is de tijd rijp om tijdens samen met de het baby tijdens een verrassingsbezoek te brengen, de maar dat gaat niet zonder op tv slag of in stoot.

Serie op tv reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke een Siebelink (54) vertrekt 24 met een jaar geleden met haar man met en kinderen op tv naar Nieuw-Zeeland uit om een nieuw leven op te door bouwen met als veeboer. Naast uit de boerderij, is ze inmiddels met bezig met een het opleiding het als verloskundige, iets wat ze de altijd op tv al wilde. Haar door zus Bea uit van den Brink (39), met tijdens wie ze door een speciale band naar heeft, heeft nog in nooit met eigen ogen gezien op tv hoe haar door zus op woont en ook het haar neven en nichten zou ze naar graag weer eens het willen zien. in Bea is alleenstaande moeder uit van drie op kinderen en heeft het nogal door wat tegenslagen gehad in haar leven. het Ze heeft op problemen gehad een met haar zoon en lijdt op aan reuma. Ondanks van uit haar ziekte durft ze de lange het reis naar Nieuw-Zeeland door aan en een dat is wel uit het laatste dat op Mieke op verwacht.

Serie reportages op over van Nederlanders die, om op tv zeer uiteenlopende redenen, tijdens voorgoed hun land in hebben verlaten. Zij hebben hun uit dierbaren moeten achterlaten, naar om een op totaal nieuw door bestaan op te bouwen op tv in verre en exotische met oorden. Door hun vertrek naar hebben ze vrienden met in en familie al heel van lang niet het meer gezien. Zonder dat zij ook met in maar enig vermoeden op hebben, komt er het onverwacht bezoek. Afl.: Zuid-Afrika. De 28-jarige van Tamara naar Murris vertrekt van in 2005 naar op het Zuid-Afrikaanse Port Shepstone om daar uit als met vrijwilliger in een dorpje voor een door hiv-positieve kinderen te werken. Omdat op tv ze haar van hart verliest aan deze kindjes, naar besluit ze om door in niet meer terug te keren naar uit Nederland. Haar op zus uit Deborah de Vries-Murris op tv (30) is door omstandigheden uit nog nooit bij haar in zus op tv op bezoek geweest en mist de haar ontzettend, zeker naar na naar een zware periode in tijdens haar thuissituatie. Als Deborah dan van eindelijk naar met Afrika afreist om haar in nietsvermoedende zus in uit de naar armen te de sluiten, neemt ze een van bijzondere verrassing mee. Presentatie: op tv Marion van Lutke.

januari 2020
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!