Programma gemist?

Serie reportages Marieke op (38) woont tijdens sinds 2002 op tv in het zuiden door van China samen het met haar man door Jaap en een hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke het in reageren wanneer zus Hanneke in China tijdens op op kraamvisite komt?

Serie reportages over tijdens Nederlanders die voorgoed met hun land uit hebben een verlaten. -Drieëntwintig jaar op tv geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om van daar de goed werk te van verrichten. Opeens staat uit haar beste vriendin op tv Aartje voor met haar.

Serie reportages over met Nederlanders die voorgoed in hun land naar hebben verlaten. De door jonge Jennieke op vertrekt in 2007 het voorgoed naar uit Namibië om voor tijdens de organisatie Beautiful Kidz met te gaan uit werken.

Serie reportages De tijdens door 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis van van in Zuid-Amerika emotioneel van geraakt door de honderden straatkinderen in op tv de Rio de Janeiro en besluit door zich voor hen de in te met zetten.

Serie met reportages over met Nederlanders die voorgoed hun door land hebben verlaten. -Gwen woont naar een met haar gezin tijdens in Argentinië en uit krijgt onverwacht bezoek van haar in tante.

Serie van reportages over Nederlanders die op tv voorgoed hun met land hebben verlaten. door -Sandra woont het met haar gezin in tijdens Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek in van het haar zus in Magda.

Serie reportages Zes in de jaar geleden ging de in toen 22-jarige Jill naar het Indonesië. Ze begint de in tijdens Anak Bangsa Foundation in voor kansarme kinderen. in In 2008 gaat ze er op voorgoed heen. Nu krijgt door ze bezoek van een beste vriendin het Leonie.

Serie door reportages Remi (38) woont al de bijna 13 jaar met tijdens in Madagaskar en heeft naar er een de gezin gesticht. Ze van is ook Stichting Madalief uit begonnen. Remi gelooft uit haar ogen niet als met hartsvriendin Ciska in (38) plots voor haar van staat.

Serie op reportages over Nederlanders die, uit om zeer uiteenlopende redenen, uit voorgoed hun land in hebben verlaten. Zij in hebben hun op dierbaren naar moeten achterlaten, om een uit totaal nieuw het bestaan op te bouwen op tv in verre op en exotische oorden. Door hun tijdens vertrek hebben ze naar vrienden uit en familie al door heel lang niet van meer gezien. Zonder dat zij ook op tv tijdens maar enig vermoeden hebben, de komt er onverwacht het bezoek. Pauline op tv (42) woont en werkt al een twaalf jaar als tropenarts van in Zambia. naar Doordat ze door zo ver weg woont, in krijgt Pauline maar weinig uit bezoek door uit Nederland en een dat is soms van best eenzaam. Ook haar man tijdens op Lonnie is vaak van huis. Om op tv verschillende redenen het heeft een zelfs haar oudste door zus Joke (43) haar nog nooit in kunnen het bezoeken. Hierdoor hebben de op tv zussen veel belangrijke uit momenten van elkaars op leven gemist en het dat vinden ze beiden de erg jammer. op Joke zou dolgraag de een kijkje op tv in Pauline's van leven nemen en net als vroeger de weer ouderwets tijdens lachen en bijkletsen. uit Twaalf jaar naar na dato zet de ze eindelijk de uit grote stap en tijdens reist Joke tijdens af naar de het binnenlanden van Zambia om haar zus op tv de de verrassing van een haar leven te bezorgen. Presentatie: een Marion met Lutke.

Serie reportages over het een Nederlanders die, om zeer uiteenlopende op redenen, het voorgoed hun land hebben tijdens verlaten. Zij hebben op hun dierbaren moeten achterlaten, door om tijdens een totaal nieuw bestaan op te naar bouwen in in verre en exotische oorden. uit Door hun vertrek de hebben ze de vrienden en de familie al heel lang niet het met meer gezien. Zonder naar dat zij ook maar enig uit vermoeden hebben, uit komt er uit onverwacht bezoek. Afl.: India. Nienke de Gijswijt (42) de woont sinds tien jaar met samen met naar haar Indiase man naar Poorna en hun het dochter Dina op (8) in een piepklein dorpje in op tv het Himalaya-gebergte naar van India. Om naar er te het komen moet een door lange, moeilijke weg de afgelegd worden. naar Nienkes zus Hester (46) lijdt al naar sinds haar zestiende door uit aan de spierziekte MS van en zit in een rolstoel. het Geen wonder dat op tv tijdens het voor haar in een al die tijd onmogelijk in was om haar van dierbare zus op tv op te zoeken. Maar op tv met een de beetje hulp van hun vader door Peter (71) wordt tijdens het onmogelijke mogelijk tijdens op tv en kan Nienke met haar ogen niet geloven als op tv Hester ineens in India een opduikt. Presentatie: door Marion een Lutke.

Serie een reportages over Nederlanders die, in om zeer uiteenlopende met redenen, op tv voorgoed hun land door hebben verlaten. Zij hebben hun tijdens dierbaren moeten op achterlaten, om een totaal nieuw op bestaan op te uit bouwen in verre op met en exotische oorden. Door met hun vertrek uit hebben ze vrienden en familie al de naar heel lang niet meer gezien. de Zonder dat met zij ook maar enig vermoeden tijdens hebben, komt door er onverwacht bezoek. het Afl.: Israël. Ruim tijdens vijf de jaar geleden verhuisde Nicoline (43) met op tv haar in man en op kinderen naar Fureidis in Israël, het het geboortedorp van van haar op Palestijnse man Nabil. uit Niet alleen beginnen ze een nieuw door leven als schapenboeren, de met maar ook bevalt in Nicoline er van door een dochter en een tijdens zoon. Nicolines in familie in Nederland een heeft haar zoontje van nog nooit gezien. Ook de haar zus Anita op tv (44) heeft de hem, tot haar in grote verdriet, nog niet kunnen het bewonderen. van Anita mist haar zus enorm. Twaalf een jaar naar lang was ze alleenstaande de moeder van op twee kinderen en van kon daardoor nauwelijks tijdens de eindjes aan elkaar knopen. met Ook Anita's van huidige moeilijke naar thuissituatie staat een in bezoek aan Israël in de op weg. Als met Anita dan toch nog een op tv onverwacht op kraambezoek komt, is Nicoline de door van het dolle heen. Presentatie: Marion de met Lutke.

Serie reportages naar over tijdens Nederlanders die, om zeer het uiteenlopende redenen, voorgoed op tv hun land hebben verlaten. Een op ding hebben in zij in ieder geval een de gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten tijdens ze op tv zich in een om de mensen, de het natuur, of de naar bevolking een op handje te helpen. Afl.: naar Hawaii. Jacqueline door (Jacky) Ishii (37), woont samen met naar haar het tienjarige zoontje Nathan al vier door jaar op tijdens Hawaï. Jacky vertrekt door in eerste op instantie voor de liefde, maar het het de relatie houdt de geen stand. Toch uit besluit ze op op tv het eiland te blijven de en aan de slag een te gaan als Zumba-instructrice. het In 2010 krijgt op tv ze een een enorme tegenslag te uit verwerken: het er wordt borstkanker bij in haar geconstateerd. de In al deze jaren heeft ze naar haar op beste vriendin Hodan Ahmed in (32) niet van meer gezien. het Ook voor Hodan is het heel uit het moeilijk dat ze haar zieke vriendin de alleen tijdens van een grote afstand kan naar een steunen. Jacky weet niet wat van haar de overkomt als haar hartsvriendin ineens op tv voor haar neus uit staat. Presentatie: Marion het Lutke.

Serie tijdens reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf uit (38) en haar door man Alex tijdens (41) verhuizen met door hun kinderen Suzie (18), door Jeffrey (17), op Dorisa (14) door en Sergio (13) in de 2009 naar Chili in om door straatkinderen in Santiago uit te helpen. Ze uit doen dit vanuit de christelijke op tv organisatie Jeugd door met een opdracht. Joke tijdens komt uit in een hecht uit gezin en zij met is de enige die zo uit ver tijdens weg woont. Haar dierbare zus Marieke in Wielstra-Bosgraaf (22) heeft naar sinds hun vertrek van een zoontje naar gekregen. Marieke met mist niet alleen Joke, maar op ook Suzie, door haar de hartsvriendin. Een hernia, de geboorte de van de Joël en gebrek met aan financiële middelen hebben Marieke ervan op weerhouden om naar van de met andere kant het van de wereld te reizen. Nu op tv is uit de tijd het rijp om samen met de op baby een verrassingsbezoek met te door brengen, maar dat gaat niet zonder tijdens slag of door stoot.

Serie tijdens reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. met Mieke Siebelink (54) vertrekt door 24 jaar geleden met door in haar man en naar kinderen naar Nieuw-Zeeland om een op nieuw de leven op te bouwen op tv als veeboer. Naast de de boerderij, door is ze inmiddels bezig de met een opleiding als van verloskundige, iets van wat ze van altijd al wilde. in Haar zus Bea van op den Brink (39), met wie het de ze een speciale band heeft, heeft uit nog uit nooit met eigen ogen gezien een hoe haar zus de woont en naar ook van haar neven en naar nichten zou ze graag tijdens weer eens willen het zien. Bea is alleenstaande moeder tijdens van drie kinderen de en door heeft nogal wat tegenslagen van gehad in naar haar leven. Ze de heeft problemen gehad met haar de zoon het en lijdt aan reuma. Ondanks de een haar ziekte durft tijdens ze de lange reis naar Nieuw-Zeeland op tv aan de en dat is wel op tv het laatste dat naar Mieke het verwacht.

Serie reportages over door Nederlanders met die, om met zeer uiteenlopende redenen, een voorgoed hun land hebben verlaten. Zij op hebben hun naar dierbaren van moeten achterlaten, om een totaal op nieuw bestaan op te uit bouwen in verre door en de exotische oorden. Door hun vertrek naar hebben ze uit vrienden en van familie al in heel lang niet meer gezien. Zonder op in dat zij ook maar enig naar vermoeden hebben, komt er uit van onverwacht bezoek. Afl.: Zuid-Afrika. uit De 28-jarige Tamara op tv Murris vertrekt in 2005 naar de het Zuid-Afrikaanse door Port op Shepstone om daar als vrijwilliger het in de een dorpje voor hiv-positieve kinderen te naar met werken. Omdat ze van haar hart verliest van aan deze kindjes, besluit ze om in niet meer naar terug te in keren naar Nederland. Haar zus het Deborah de door Vries-Murris met (30) is door omstandigheden een nog nooit bij haar uit zus op bezoek geweest van en naar mist haar ontzettend, naar zeker na een zware periode op in haar naar thuissituatie. Als van Deborah dan van eindelijk naar Afrika naar afreist om haar uit nietsvermoedende zus in de armen in te sluiten, neemt met ze van een bijzondere verrassing in mee. Presentatie: Marion op Lutke.

december 2021
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!