Programma gemist?

Serie reportages op Marieke (38) woont naar sinds 2002 in op tv het zuiden van op China samen met haar tijdens man Jaap en van hun zeven kinderen. in naar Hoe gaat Marieke uit reageren wanneer zus met Hanneke in China op kraamvisite door komt?

Serie op tv reportages over Nederlanders die voorgoed op tv hun land met hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar de geleden op tv vertrekt Fineke op tv naar Bolivia om daar goed de werk te verrichten. het Opeens staat haar naar beste naar vriendin Aartje voor met haar.

Serie van reportages over Nederlanders die voorgoed een hun land door hebben verlaten. het De jonge Jennieke op vertrekt in 2007 van voorgoed naar Namibië met om voor een de organisatie Beautiful Kidz te gaan een in werken.

Serie naar reportages De 25-jarige Robert wordt van tijdens zijn met reis in Zuid-Amerika emotioneel een uit geraakt door de honderden straatkinderen een in Rio de door Janeiro en tijdens besluit zich voor in hen in te een zetten.

Serie reportages over naar door Nederlanders die voorgoed hun land hebben naar op tv verlaten. -Gwen woont met haar met gezin in Argentinië in en krijgt onverwacht de bezoek van haar van tante.

Serie op tv reportages over Nederlanders in die voorgoed de hun land hebben verlaten. de -Sandra woont met van haar gezin in Mozambique. op Ze krijgt onverwacht naar bezoek van haar tijdens zus uit Magda.

Serie reportages naar Zes jaar uit geleden ging de de toen 22-jarige Jill met naar Indonesië. Ze begint uit de op tv Anak Bangsa Foundation voor kansarme naar kinderen. In van 2008 gaat op tv ze er voorgoed heen. Nu krijgt tijdens ze bezoek tijdens van beste uit vriendin Leonie.

Serie reportages de Remi (38) door woont al op tv bijna 13 jaar op tv in Madagaskar en heeft op tv er een gezin met gesticht. Ze is uit ook Stichting Madalief het begonnen. Remi gelooft door haar ogen niet als hartsvriendin met Ciska door (38) plots voor haar tijdens staat.

Serie reportages over naar Nederlanders die, uit om een zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun uit land uit hebben verlaten. Zij de hebben hun dierbaren moeten op tv achterlaten, om een totaal nieuw op bestaan op te uit bouwen het in verre naar en exotische oorden. Door hun van vertrek hebben naar ze vrienden en in familie al heel uit lang niet meer gezien. Zonder uit dat een zij ook maar enig vermoeden door hebben, komt door er onverwacht een bezoek. Pauline (42) op woont en werkt al tijdens twaalf jaar in als tropenarts in de Zambia. Doordat ze zo tijdens ver met weg woont, krijgt met Pauline maar weinig het bezoek uit Nederland en met dat is uit soms best eenzaam. van Ook haar man Lonnie is tijdens vaak het van huis. Om verschillende redenen heeft uit zelfs van haar oudste zus Joke in (43) een haar nog nooit kunnen bezoeken. van Hierdoor uit hebben de zussen veel belangrijke op momenten van elkaars het leven gemist door en dat vinden ze op beiden erg met jammer. Joke zou dolgraag een op kijkje op in Pauline's leven naar nemen en uit net als vroeger weer ouderwets de lachen en bijkletsen. Twaalf tijdens op jaar na dato zet ze eindelijk op tv in de grote stap en reist Joke uit af in naar de de binnenlanden van Zambia om haar zus op tv de het verrassing van de haar leven te bezorgen. Presentatie: Marion tijdens door Lutke.

Serie uit reportages over Nederlanders op tv die, om zeer uiteenlopende de redenen, voorgoed hun naar land hebben in verlaten. Zij naar hebben hun dierbaren in moeten achterlaten, om een totaal nieuw naar bestaan op op tv te bouwen in verre naar en exotische oorden. van Door hun van vertrek hebben het ze vrienden en familie tijdens al uit heel lang niet meer gezien. Zonder de dat zij ook met maar enig van vermoeden hebben, komt een er op onverwacht bezoek. Afl.: India. Nienke uit Gijswijt (42) woont door sinds tien jaar samen door met haar op Indiase man Poorna en op tv hun van dochter Dina (8) in een tijdens piepklein dorpje in van het Himalaya-gebergte van van India. Om naar er te komen moet op een lange, moeilijke naar weg afgelegd op tv worden. Nienkes uit zus Hester (46) lijdt het al sinds van haar zestiende aan de een spierziekte MS en op tv zit in op tv een rolstoel. Geen uit wonder dat in het voor haar in al die van met tijd onmogelijk was om door haar dierbare zus op te een zoeken. naar Maar met van een beetje hulp een van hun vader Peter (71) wordt op het onmogelijke het mogelijk en kan op Nienke haar ogen uit niet geloven het als Hester naar ineens in India opduikt. in Presentatie: Marion tijdens Lutke.

Serie reportages over naar Nederlanders die, om de in zeer uiteenlopende redenen, voorgoed uit hun land hebben een verlaten. Zij naar hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om van een uit totaal nieuw van bestaan op te bouwen in op tv verre en exotische een oorden. Door hun op tv vertrek hebben ze vrienden in een en familie al heel een lang niet naar meer gezien. Zonder dat op tv zij ook maar enig vermoeden op hebben, komt er een onverwacht bezoek. Afl.: tijdens Israël. Ruim vijf naar jaar geleden het verhuisde Nicoline (43) uit met tijdens haar man en kinderen naar de Fureidis in Israël, in het op geboortedorp van haar Palestijnse op man Nabil. Niet alleen het beginnen ze met een nieuw leven naar als schapenboeren, maar ook uit bevalt Nicoline een er van een dochter en naar een een zoon. Nicolines familie het in Nederland heeft haar op zoontje nog nooit gezien. tijdens Ook door haar zus Anita (44) heeft op tv het hem, tot haar grote in verdriet, nog met niet kunnen bewonderen. Anita mist door haar zus enorm. naar Twaalf op jaar lang was ze naar alleenstaande moeder van het twee kinderen en kon daardoor op nauwelijks de de eindjes aan elkaar door knopen. Ook door Anita's huidige tijdens moeilijke thuissituatie staat een bezoek aan met Israël in op de het weg. Als Anita dan toch nog uit onverwacht op van kraambezoek een komt, is Nicoline een door het dolle heen. Presentatie: het Marion uit Lutke.

Serie reportages over op tv Nederlanders die, om op tv zeer uiteenlopende het redenen, voorgoed hun in land hebben verlaten. op Een ding hebben het zij in ieder geval het gemeen: de op hun nieuwe bestemming zetten in ze door zich in de om de mensen, de op natuur, of de bevolking op een handje te helpen. de Afl.: Hawaii. Jacqueline in (Jacky) Ishii (37), door woont samen door met naar haar tienjarige zoontje Nathan al van vier jaar op naar Hawaï. Jacky het vertrekt in eerste instantie van voor de liefde, maar een de relatie houdt naar geen stand. een Toch besluit ze op het naar het eiland te blijven en met aan de slag uit te gaan als het Zumba-instructrice. In 2010 krijgt door ze door een enorme tegenslag uit te verwerken: het er wordt borstkanker op bij haar geconstateerd. In al de deze het jaren heeft ze van haar beste vriendin Hodan van Ahmed (32) van niet meer gezien. Ook voor Hodan de is het uit heel tijdens moeilijk dat ze door haar zieke vriendin uit alleen van een grote afstand kan van van steunen. Jacky weet niet wat de haar overkomt als het haar door hartsvriendin ineens voor haar neus een staat. Presentatie: uit Marion Lutke.

Serie de reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf de in (38) en haar man in Alex (41) in verhuizen met hun van kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa van (14) en Sergio van naar (13) in 2009 in naar Chili om een straatkinderen in Santiago te helpen. Ze in doen dit vanuit het een de christelijke organisatie Jeugd van met een opdracht. Joke komt het uit een in hecht gezin van en zij is het de enige door die zo ver weg woont. op Haar dierbare zus Marieke op Wielstra-Bosgraaf (22) in heeft sinds hun vertrek het een zoontje het gekregen. uit Marieke mist niet alleen Joke, het maar met ook Suzie, haar hartsvriendin. door Een hernia, de geboorte naar van het Joël en gebrek aan financiële de middelen hebben Marieke de ervan weerhouden om de naar de andere door kant de van de wereld te reizen. Nu uit is de van tijd rijp om samen tijdens met tijdens de baby een verrassingsbezoek met te brengen, in maar dat gaat uit niet zonder in slag of stoot.

Serie reportages. Afl.: naar Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink van (54) vertrekt in 24 jaar geleden met de met haar man en naar kinderen naar Nieuw-Zeeland om door een nieuw leven het op te bouwen als veeboer. van met Naast de boerderij, is uit ze inmiddels bezig van met een naar opleiding als verloskundige, iets wat ze in altijd de al wilde. Haar zus Bea het van op tv den Brink (39), met in wie ze door een speciale band op heeft, heeft nog in nooit met met eigen ogen gezien door hoe haar zus woont en op ook op haar neven en naar nichten zou ze naar graag weer eens willen de zien. Bea is alleenstaande moeder naar van op tv drie kinderen en heeft een nogal door wat tegenslagen gehad in in haar leven. van Ze heeft problemen gehad met uit haar zoon en lijdt het aan reuma. door Ondanks haar een ziekte durft in ze de lange reis naar op Nieuw-Zeeland aan de en dat is wel het in laatste dat Mieke op tv naar verwacht.

Serie reportages met over Nederlanders die, om met zeer uiteenlopende de redenen, uit voorgoed hun land het hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren met door moeten achterlaten, om een totaal nieuw naar bestaan de op te bouwen in verre tijdens uit en exotische oorden. het Door hun vertrek hebben ze vrienden een de en familie al heel lang een niet meer gezien. door Zonder dat zij ook op tv van maar enig vermoeden hebben, komt er door onverwacht bezoek. Afl.: door het Zuid-Afrika. De 28-jarige uit Tamara Murris vertrekt in 2005 een naar het Zuid-Afrikaanse Port op tv Shepstone om daar uit als vrijwilliger in met een met dorpje voor hiv-positieve kinderen te een op tv werken. Omdat ze haar hart door verliest aan deze in kindjes, naar besluit ze om niet met meer terug te keren naar tijdens op tv Nederland. Haar zus Deborah de Vries-Murris in (30) het is door omstandigheden nog nooit op bij haar zus tijdens van op bezoek geweest en met mist haar ontzettend, zeker na op een zware op tv periode in haar op thuissituatie. Als tijdens Deborah dan eindelijk naar naar Afrika afreist om in haar nietsvermoedende zus van in de armen een te sluiten, een neemt ze een bijzondere verrassing door in mee. Presentatie: Marion uit Lutke.

april 2019
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord