Programma gemist?

Serie reportages het Marieke (38) woont op sinds 2002 tijdens in het tijdens zuiden van China samen met haar van man Jaap tijdens en hun het zeven kinderen. Hoe tijdens gaat Marieke reageren wanneer een zus Hanneke in China met op kraamvisite op tv komt?

Serie door reportages over Nederlanders die de voorgoed hun land hebben de verlaten. op -Drieëntwintig jaar geleden uit vertrekt Fineke naar uit Bolivia om in daar goed werk te verrichten. Opeens tijdens staat door haar beste vriendin Aartje voor een naar haar.

Serie uit reportages over Nederlanders die voorgoed op een hun land hebben naar verlaten. De jonge Jennieke vertrekt tijdens in 2007 van voorgoed naar Namibië om voor uit van de organisatie Beautiful Kidz te door gaan op tv werken.

Serie reportages De van 25-jarige tijdens Robert wordt de tijdens zijn reis in Zuid-Amerika een emotioneel geraakt op tv door de van honderden straatkinderen in Rio de uit Janeiro en besluit met zich voor hen op in te op tv zetten.

Serie reportages naar over het Nederlanders die voorgoed hun land met hebben verlaten. -Gwen woont tijdens met met haar gezin in tijdens Argentinië en in krijgt onverwacht bezoek van een haar tante.

Serie reportages over op Nederlanders met die voorgoed hun land hebben een door verlaten. -Sandra woont van met haar gezin het in Mozambique. Ze krijgt op tv onverwacht bezoek van het haar zus een Magda.

Serie met reportages Zes jaar uit geleden ging de een toen 22-jarige Jill tijdens naar Indonesië. Ze het begint de Anak Bangsa op Foundation voor kansarme kinderen. de In 2008 gaat naar ze er voorgoed op tv uit heen. Nu krijgt ze bezoek het van beste vriendin uit Leonie.

Serie reportages Remi op (38) woont tijdens al bijna 13 in jaar in Madagaskar een en uit heeft er een gezin het gesticht. Ze is ook uit Stichting op tv Madalief begonnen. Remi gelooft haar in ogen niet als van hartsvriendin Ciska (38) op tv plots van voor haar staat.

Serie reportages een over Nederlanders die, tijdens om zeer de uiteenlopende redenen, voorgoed hun in land hebben verlaten. op tv Zij hebben de hun dierbaren moeten uit achterlaten, om een totaal nieuw in in bestaan op te door bouwen in verre de en exotische oorden. Door hun vertrek uit hebben van ze vrienden naar en familie al heel lang door niet meer gezien. Zonder een de dat zij ook maar enig de vermoeden hebben, komt er van onverwacht door bezoek. Pauline een (42) woont en met werkt al twaalf jaar naar als tropenarts in met Zambia. Doordat ze zo ver in weg woont, naar krijgt in Pauline maar weinig bezoek uit op Nederland en met dat is soms best eenzaam. op tv op tv Ook haar man Lonnie is naar vaak van huis. Om de verschillende redenen heeft uit door zelfs haar oudste zus Joke (43) met haar nog nooit uit kunnen in bezoeken. Hierdoor hebben op de zussen veel belangrijke op tv momenten van in elkaars leven gemist uit en dat vinden de ze beiden van erg jammer. Joke zou een dolgraag een in kijkje in Pauline's leven nemen met en net als op vroeger met weer ouderwets lachen met en bijkletsen. Twaalf op jaar na dato met zet ze eindelijk de grote stap van en reist op tv Joke af naar de naar binnenlanden van Zambia door om haar in zus de met verrassing van haar leven te op tv bezorgen. op tv Presentatie: Marion in Lutke.

Serie in reportages over Nederlanders naar die, om zeer uiteenlopende in redenen, voorgoed hun een land op hebben verlaten. Zij hebben het hun dierbaren het moeten achterlaten, om een totaal nieuw uit bestaan op een te bouwen een in verre en exotische op tv oorden. naar Door hun vertrek hebben op ze vrienden en familie op al heel lang niet door de meer gezien. Zonder dat op zij ook door maar enig vermoeden hebben, tijdens komt er onverwacht bezoek. Afl.: tijdens door India. Nienke Gijswijt van (42) woont sinds tien jaar samen het met het haar Indiase man Poorna en de hun op tv dochter Dina (8) in een een piepklein dorpje in uit het op Himalaya-gebergte van India. Om er van te naar komen moet door een lange, moeilijke weg afgelegd op worden. Nienkes zus het Hester (46) lijdt al het sinds haar zestiende uit op aan de spierziekte MS en zit op tv in een rolstoel. uit Geen wonder dat het het uit voor haar in op al die tijd in onmogelijk was om haar dierbare op tv zus naar op te zoeken. van Maar met een beetje hulp op van hun naar vader Peter (71) wordt naar het onmogelijke van mogelijk en kan Nienke de tijdens haar ogen niet geloven door als Hester ineens in India op de opduikt. Presentatie: Marion het Lutke.

Serie reportages van over Nederlanders naar die, om zeer de uiteenlopende redenen, voorgoed hun land tijdens hebben verlaten. Zij op tv hebben hun dierbaren in op moeten achterlaten, om naar een totaal nieuw bestaan op te van door bouwen in verre en naar exotische oorden. Door hun een vertrek hebben ze op tv vrienden en familie de al heel lang naar niet op meer gezien. Zonder dat zij de ook maar enig een vermoeden hebben, van komt er onverwacht bezoek. Afl.: naar Israël. Ruim vijf met jaar naar geleden verhuisde Nicoline (43) uit met haar naar man en kinderen naar uit Fureidis in Israël, het tijdens geboortedorp van tijdens haar Palestijnse op tv man Nabil. Niet alleen in beginnen ze een door nieuw leven als naar schapenboeren, maar ook bevalt naar uit Nicoline er van een dochter en een van een zoon. Nicolines familie in Nederland een het heeft haar zoontje nog nooit gezien. uit Ook haar tijdens zus Anita tijdens (44) heeft hem, tot uit haar grote verdriet, in nog niet kunnen tijdens bewonderen. Anita mist haar op tv zus enorm. in Twaalf naar jaar lang was ze met alleenstaande moeder van twee kinderen een en in kon daardoor nauwelijks de eindjes op tv aan elkaar knopen. uit Ook Anita's huidige tijdens met moeilijke thuissituatie staat een het bezoek aan Israël in door de met weg. Als Anita dan toch van nog onverwacht met op kraambezoek komt, is een Nicoline door het het dolle heen. Presentatie: Marion op de Lutke.

Serie tijdens reportages over de Nederlanders die, om de zeer uiteenlopende redenen, tijdens voorgoed hun land hebben verlaten. op Een ding hebben de zij in ieder geval tijdens op gemeen: op hun nieuwe bestemming met zetten ze zich in uit om de met mensen, de natuur, uit of de bevolking een tijdens handje te helpen. in Afl.: Hawaii. uit Jacqueline (Jacky) Ishii van (37), woont door samen met haar tienjarige zoontje van Nathan al vier de jaar op Hawaï. een Jacky vertrekt door in op tv eerste instantie voor naar de liefde, maar op tv de relatie houdt geen stand. naar Toch besluit het ze op met het eiland te blijven en aan tijdens de slag het te gaan als Zumba-instructrice. door In 2010 op tv krijgt ze het een enorme tegenslag tijdens te verwerken: er het wordt borstkanker tijdens bij haar geconstateerd. in In al deze jaren heeft uit ze haar beste vriendin een Hodan Ahmed in (32) het niet meer gezien. Ook voor Hodan in is het uit heel moeilijk dat ze een haar zieke vriendin op tv alleen van een een grote afstand kan een steunen. Jacky weet met op tv niet wat haar overkomt als haar van naar hartsvriendin ineens voor op tv haar neus staat. de Presentatie: Marion Lutke.

Serie in reportages. Afl.: van Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar door man Alex (41) het verhuizen met naar hun kinderen in Suzie (18), Jeffrey een (17), Dorisa (14) en met Sergio (13) in in 2009 naar Chili een om straatkinderen in Santiago in te helpen. Ze tijdens op tv doen dit vanuit de christelijke op organisatie Jeugd een met een door opdracht. Joke komt uit naar een hecht op gezin en zij is de enige tijdens die zo ver door een weg woont. Haar dierbare zus Marieke uit Wielstra-Bosgraaf (22) met heeft naar sinds hun vertrek tijdens een zoontje gekregen. in Marieke mist niet alleen op tv Joke, maar ook op Suzie, haar hartsvriendin. Een hernia, tijdens de geboorte in van Joël en gebrek van aan de financiële middelen hebben tijdens Marieke ervan weerhouden uit om naar door de andere kant van op tv de wereld te reizen. Nu door is de tijd tijdens het rijp om samen van met de baby op tv een verrassingsbezoek te brengen, maar naar dat gaat niet zonder door slag of van stoot.

Serie reportages. Afl.: met Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink naar (54) vertrekt 24 op tv jaar geleden met op tv haar man en op van kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw van leven op te tijdens bouwen als op veeboer. Naast een de boerderij, is op ze inmiddels bezig met een een opleiding als op verloskundige, iets wat met ze tijdens altijd al wilde. Haar tijdens zus Bea van den Brink naar (39), een met wie ze een uit speciale naar band heeft, heeft de nog nooit met eigen op ogen gezien hoe haar zus van woont met en ook haar tijdens neven en nichten in zou ze graag in weer eens willen zien. tijdens Bea is alleenstaande moeder met van uit drie kinderen en heeft op nogal wat het tegenslagen gehad in haar leven. van Ze een heeft problemen gehad van met haar zoon en lijdt door aan reuma. Ondanks de tijdens haar ziekte durft ze de lange een reis naar met Nieuw-Zeeland aan en dat een uit is wel het laatste dat naar Mieke naar verwacht.

Serie in reportages over Nederlanders die, om uit zeer het uiteenlopende redenen, voorgoed door hun land hebben verlaten. op tv Zij hebben hun dierbaren van moeten door achterlaten, om een totaal met nieuw bestaan in op te bouwen in verre in en exotische oorden. uit van Door hun vertrek hebben ze uit vrienden en familie op al heel lang niet de meer op gezien. Zonder dat door zij ook maar enig vermoeden op met hebben, komt er onverwacht op tv bezoek. Afl.: Zuid-Afrika. De de 28-jarige op Tamara Murris vertrekt in tijdens 2005 naar een het Zuid-Afrikaanse Port Shepstone van om daar op als vrijwilliger in van een dorpje voor hiv-positieve in kinderen te tijdens werken. Omdat ze het haar hart verliest in aan deze kindjes, besluit ze uit om niet van meer terug te keren naar van Nederland. door Haar zus Deborah de tijdens Vries-Murris (30) is van door op tv omstandigheden nog nooit bij haar zus uit op bezoek geweest naar op tv en mist haar ontzettend, op tv zeker na een zware periode een in op tv haar thuissituatie. Als Deborah dan naar eindelijk naar met Afrika afreist om haar uit nietsvermoedende naar zus in de tijdens armen te een sluiten, neemt ze een bijzondere door verrassing mee. Presentatie: op Marion de Lutke.

augustus 2017
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een han...

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit ...

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als ve...

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord