Programma gemist?
mei 2017
14-12-2012 21:25

China

Onverwacht Bezoek - China

Serie reportages Marieke (38) woont sinds 2002 in het zuiden van China samen met haar man Jaap en hun zeven kinderen. Hoe gaat Marieke reageren wanneer zus Hanneke in China op kraamvisite komt?

30-11-2012 21:35

Bolivia

Onverwacht Bezoek - Bolivia

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Drieëntwintig jaar geleden vertrekt Fineke naar Bolivia om daar goed werk te verrichten. Opeens staat haar beste vriendin Aartje voor haar.

23-11-2012 21:35

Namibië

Onverwacht Bezoek - Namibië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. De jonge Jennieke vertrekt in 2007 voorgoed naar Namibië om voor de organisatie Beautiful Kidz te gaan werken.

16-11-2012 21:35

Brazilië

Onverwacht Bezoek - Brazilië

Serie reportages De 25-jarige Robert wordt tijdens zijn reis in Zuid-Amerika emotioneel geraakt door de honderden straatkinderen in Rio de Janeiro en besluit zich voor hen in te zetten.

28-09-2012 21:35

Argentinië

Onverwacht Bezoek - Argentinië

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Gwen woont met haar gezin in Argentinië en krijgt onverwacht bezoek van haar tante.

21-09-2012 21:35

Mozambique

Onverwacht Bezoek - Mozambique

Serie reportages over Nederlanders die voorgoed hun land hebben verlaten. -Sandra woont met haar gezin in Mozambique. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar zus Magda.

14-09-2012 21:30

Indonesië

Onverwacht Bezoek - Indonesië

Serie reportages Zes jaar geleden ging de toen 22-jarige Jill naar Indonesië. Ze begint de Anak Bangsa Foundation voor kansarme kinderen. In 2008 gaat ze er voorgoed heen. Nu krijgt ze bezoek van beste vriendin Leonie.

07-09-2012 21:25

Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Onverwacht Bezoek - Aflevering van vrijdag 7 september 2012

Serie reportages Remi (38) woont al bijna 13 jaar in Madagaskar en heeft er een gezin gesticht. Ze is ook Stichting Madalief begonnen. Remi gelooft haar ogen niet als hartsvriendin Ciska (38) plots voor haar staat.

12-09-2011 22:10

Aflevering 50

Onverwacht Bezoek - Aflevering 50

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek hebben ze vrienden en familie al heel lang niet meer gezien. Zonder dat zij ook maar enig vermoeden hebben, komt er onverwacht bezoek. Pauline (42) woont en werkt al twaalf jaar als tropenarts in Zambia. Doordat ze zo ver weg woont, krijgt Pauline maar weinig bezoek uit Nederland en dat is soms best eenzaam. Ook haar man Lonnie is vaak van huis. Om verschillende redenen heeft zelfs haar oudste zus Joke (43) haar nog nooit kunnen bezoeken. Hierdoor hebben de zussen veel belangrijke momenten van elkaars leven gemist en dat vinden ze beiden erg jammer. Joke zou dolgraag een kijkje in Pauline's leven nemen en net als vroeger weer ouderwets lachen en bijkletsen. Twaalf jaar na dato zet ze eindelijk de grote stap en reist Joke af naar de binnenlanden van Zambia om haar zus de verrassing van haar leven te bezorgen. Presentatie: Marion Lutke.

05-09-2011 22:10

India

Onverwacht Bezoek - India

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek hebben ze vrienden en familie al heel lang niet meer gezien. Zonder dat zij ook maar enig vermoeden hebben, komt er onverwacht bezoek. Afl.: India. Nienke Gijswijt (42) woont sinds tien jaar samen met haar Indiase man Poorna en hun dochter Dina (8) in een piepklein dorpje in het Himalaya-gebergte van India. Om er te komen moet een lange, moeilijke weg afgelegd worden. Nienkes zus Hester (46) lijdt al sinds haar zestiende aan de spierziekte MS en zit in een rolstoel. Geen wonder dat het voor haar in al die tijd onmogelijk was om haar dierbare zus op te zoeken. Maar met een beetje hulp van hun vader Peter (71) wordt het onmogelijke mogelijk en kan Nienke haar ogen niet geloven als Hester ineens in India opduikt. Presentatie: Marion Lutke.

29-08-2011 20:30

Israël

Onverwacht Bezoek - Israël

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek hebben ze vrienden en familie al heel lang niet meer gezien. Zonder dat zij ook maar enig vermoeden hebben, komt er onverwacht bezoek. Afl.: Israël. Ruim vijf jaar geleden verhuisde Nicoline (43) met haar man en kinderen naar Fureidis in Israël, het geboortedorp van haar Palestijnse man Nabil. Niet alleen beginnen ze een nieuw leven als schapenboeren, maar ook bevalt Nicoline er van een dochter en een zoon. Nicolines familie in Nederland heeft haar zoontje nog nooit gezien. Ook haar zus Anita (44) heeft hem, tot haar grote verdriet, nog niet kunnen bewonderen. Anita mist haar zus enorm. Twaalf jaar lang was ze alleenstaande moeder van twee kinderen en kon daardoor nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen. Ook Anita's huidige moeilijke thuissituatie staat een bezoek aan Israël in de weg. Als Anita dan toch nog onverwacht op kraambezoek komt, is Nicoline door het dolle heen. Presentatie: Marion Lutke.

22-08-2011 20:30

Hawaii

Onverwacht Bezoek - Hawaii

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Een ding hebben zij in ieder geval gemeen: op hun nieuwe bestemming zetten ze zich in om de mensen, de natuur, of de bevolking een handje te helpen. Afl.: Hawaii. Jacqueline (Jacky) Ishii (37), woont samen met haar tienjarige zoontje Nathan al vier jaar op Hawaï. Jacky vertrekt in eerste instantie voor de liefde, maar de relatie houdt geen stand. Toch besluit ze op het eiland te blijven en aan de slag te gaan als Zumba-instructrice. In 2010 krijgt ze een enorme tegenslag te verwerken: er wordt borstkanker bij haar geconstateerd. In al deze jaren heeft ze haar beste vriendin Hodan Ahmed (32) niet meer gezien. Ook voor Hodan is het heel moeilijk dat ze haar zieke vriendin alleen van een grote afstand kan steunen. Jacky weet niet wat haar overkomt als haar hartsvriendin ineens voor haar neus staat. Presentatie: Marion Lutke.

15-08-2011 20:30

Chili

Onverwacht Bezoek - Chili

Serie reportages. Afl.: Chili. Joke Weerheim-Bosgraaf (38) en haar man Alex (41) verhuizen met hun kinderen Suzie (18), Jeffrey (17), Dorisa (14) en Sergio (13) in 2009 naar Chili om straatkinderen in Santiago te helpen. Ze doen dit vanuit de christelijke organisatie Jeugd met een opdracht. Joke komt uit een hecht gezin en zij is de enige die zo ver weg woont. Haar dierbare zus Marieke Wielstra-Bosgraaf (22) heeft sinds hun vertrek een zoontje gekregen. Marieke mist niet alleen Joke, maar ook Suzie, haar hartsvriendin. Een hernia, de geboorte van Joël en gebrek aan financiële middelen hebben Marieke ervan weerhouden om naar de andere kant van de wereld te reizen. Nu is de tijd rijp om samen met de baby een verrassingsbezoek te brengen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

08-08-2011 20:30

Nieuw-Zeeland

Onverwacht Bezoek - Nieuw-Zeeland

Serie reportages. Afl.: Nieuw-Zeeland. Mieke Siebelink (54) vertrekt 24 jaar geleden met haar man en kinderen naar Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen als veeboer. Naast de boerderij, is ze inmiddels bezig met een opleiding als verloskundige, iets wat ze altijd al wilde. Haar zus Bea van den Brink (39), met wie ze een speciale band heeft, heeft nog nooit met eigen ogen gezien hoe haar zus woont en ook haar neven en nichten zou ze graag weer eens willen zien. Bea is alleenstaande moeder van drie kinderen en heeft nogal wat tegenslagen gehad in haar leven. Ze heeft problemen gehad met haar zoon en lijdt aan reuma. Ondanks haar ziekte durft ze de lange reis naar Nieuw-Zeeland aan en dat is wel het laatste dat Mieke verwacht.

01-08-2011 20:30

Zuid-Afrika

Onverwacht Bezoek - Zuid-Afrika

Serie reportages over Nederlanders die, om zeer uiteenlopende redenen, voorgoed hun land hebben verlaten. Zij hebben hun dierbaren moeten achterlaten, om een totaal nieuw bestaan op te bouwen in verre en exotische oorden. Door hun vertrek hebben ze vrienden en familie al heel lang niet meer gezien. Zonder dat zij ook maar enig vermoeden hebben, komt er onverwacht bezoek. Afl.: Zuid-Afrika. De 28-jarige Tamara Murris vertrekt in 2005 naar het Zuid-Afrikaanse Port Shepstone om daar als vrijwilliger in een dorpje voor hiv-positieve kinderen te werken. Omdat ze haar hart verliest aan deze kindjes, besluit ze om niet meer terug te keren naar Nederland. Haar zus Deborah de Vries-Murris (30) is door omstandigheden nog nooit bij haar zus op bezoek geweest en mist haar ontzettend, zeker na een zware periode in haar thuissituatie. Als Deborah dan eindelijk naar Afrika afreist om haar nietsvermoedende zus in de armen te sluiten, neemt ze een bijzondere verrassing mee. Presentatie: Marion Lutke.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Onverwacht Bezoek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onverwacht Bezoek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onverwacht Bezoek bij Onverwacht Bezoek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onverwacht Bezoek. Heb je een uitzending van Onverwacht Bezoek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onverwacht Bezoek gemist

Onverwacht bezoek is een televisieprogramma dat vanaf 2008 wordt uitgezonden door de Nederlandse publieke omroep EO. Het programma wordt gepresenteerd door Marion Lutke en Carla van Weelie. In dit programma worden Nederlanders gevolgd die om verschillende redenen geemigreerd zijn. Door dit vertrek zien ze hun vrienden of familie niet zo vaak als ze willen. Zonder dat ze dit weten komt er aan het eind van het programma onverwacht bezoek in de vorm van een goede vriend of familielid.

Uitzending gemist van Onverwacht Bezoek? Hier kun je alle uitzendingen van Onverwacht Bezoek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 14-12-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord