Programma gemist?

Direct na het een overlijden van op tv zijn vader en het op oneervolle aftreden een van zijn broer op Edward, wordt de Bertie, die al door zijn hele leven van een ernstig stotterprobleem naar heeft, gekroond tot koning George op tv VI van Engeland. met Zijn land het staat op dat moment op aan de vooravond het de van een oorlog het en het volk vraagt wanhopig om met een naar leider in het deze bange tijden. Zijn vrouw op tv Elizabeth besluit contact te naar zoeken met de de excentrieke de logopedist Lionel in Logue om George te helpen een zijn spraak te van verbeteren. Ondanks een een wat moeilijke start, lijkt op tv Lionels onorthodoxe tijdens methode zijn op vruchten af te werpen; de naar in koning ontwikkelt niet alleen het naar vertrouwen het in zijn stem om het naar volk toe te spreken, een ook ontstaat met er een onverwachte, de hechte vriendschap tussen koning uit George op en Lionel. Gebaseerd op uit een waargebeurd in verhaal.

december 2020
28-04-2013 20:11

The King's Speech

The King's Speech - The King's Speech

Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan ...

The King's Speech gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King's Speech de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King's Speech bij The King's Speech liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King's Speech. Heb je een uitzending van The King's Speech gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King's Speech gemist

Uitzending gemist van The King's Speech? Hier kun je alle uitzendingen van The King's Speech kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!