Programma gemist?

Direct na op het overlijden van zijn door vader de en het oneervolle aftreden de van zijn broer Edward, in het wordt Bertie, die al de zijn hele leven een ernstig van stotterprobleem op tv heeft, gekroond tot in koning George VI in van Engeland. Zijn land staat naar op dat op tv moment aan met de vooravond van op tv een oorlog en het volk het vraagt naar wanhopig om een leider op tv in deze bange het tijden. Zijn vrouw uit Elizabeth besluit contact van te zoeken met tijdens de excentrieke logopedist Lionel door Logue de om George te helpen op zijn van spraak te verbeteren. Ondanks een wat een uit moeilijke start, lijkt Lionels de onorthodoxe methode zijn door vruchten af van te werpen; de koning ontwikkelt niet het alleen het het vertrouwen in zijn stem uit om het op volk toe het te spreken, uit ook ontstaat er een onverwachte, van hechte vriendschap de tussen koning George en Lionel. uit tijdens Gebaseerd op een waargebeurd uit verhaal.

april 2021
28-04-2013 20:11

The King's Speech

The King's Speech - The King's Speech

Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan ...

The King's Speech gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King's Speech de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King's Speech bij The King's Speech liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King's Speech. Heb je een uitzending van The King's Speech gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King's Speech gemist

Uitzending gemist van The King's Speech? Hier kun je alle uitzendingen van The King's Speech kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!