Programma gemist?

Direct na het met overlijden van zijn van vader en uit het op tv oneervolle aftreden van zijn broer door Edward, wordt tijdens Bertie, die al zijn hele het leven een op ernstig stotterprobleem van heeft, gekroond tot koning door George VI uit van Engeland. uit Zijn land staat op dat moment op tv aan de op vooravond van een op tv oorlog en het het volk vraagt wanhopig om de tijdens een leider in deze bange op tijden. Zijn vrouw Elizabeth tijdens uit besluit contact te zoeken met van de excentrieke op logopedist Lionel uit Logue om George naar te helpen zijn spraak met te verbeteren. Ondanks een wat het moeilijke start, met lijkt Lionels onorthodoxe methode tijdens van zijn vruchten af te werpen; de op koning ontwikkelt niet tijdens alleen het naar vertrouwen in door zijn stem om door het volk toe te het spreken, tijdens ook ontstaat er een door onverwachte, hechte vriendschap tussen koning in George met en Lionel. Gebaseerd op een door waargebeurd op tv verhaal.

juli 2021
28-04-2013 20:11

The King's Speech

The King's Speech - The King's Speech

Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan ...

The King's Speech gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King's Speech de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King's Speech bij The King's Speech liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King's Speech. Heb je een uitzending van The King's Speech gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King's Speech gemist

Uitzending gemist van The King's Speech? Hier kun je alle uitzendingen van The King's Speech kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!