Programma gemist?

Direct na in het overlijden van op zijn een vader en het oneervolle op tv aftreden van zijn het broer Edward, met wordt Bertie, die al zijn hele door uit leven een ernstig stotterprobleem heeft, het gekroond een tot koning George VI de van Engeland. door Zijn land staat op dat moment een aan door de vooravond door van een oorlog door en het volk vraagt naar wanhopig om een leider uit in op deze bange tijden. Zijn vrouw Elizabeth naar besluit tijdens contact te zoeken met de het excentrieke het logopedist Lionel Logue om de George te helpen tijdens zijn spraak tijdens te verbeteren. Ondanks in een wat moeilijke start, lijkt tijdens Lionels onorthodoxe in methode tijdens zijn vruchten af te een werpen; de koning ontwikkelt niet van door alleen het vertrouwen in zijn op stem om op tv het volk toe met te spreken, ook op ontstaat er een onverwachte, hechte naar vriendschap tussen de koning George met en Lionel. Gebaseerd op een op waargebeurd in verhaal.

december 2019
28-04-2013 20:11

The King's Speech

The King's Speech - The King's Speech

Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan ...

The King's Speech gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King's Speech de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King's Speech bij The King's Speech liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King's Speech. Heb je een uitzending van The King's Speech gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King's Speech gemist

Uitzending gemist van The King's Speech? Hier kun je alle uitzendingen van The King's Speech kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!