Programma gemist?

Direct met na het overlijden tijdens van zijn vader en het van oneervolle aftreden de van zijn met broer Edward, wordt een Bertie, die al zijn de hele het leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond uit tot koning George van VI van op tv Engeland. Zijn land staat op tv op in dat moment van aan de vooravond van een naar oorlog en het op tv volk vraagt wanhopig om tijdens een leider in van deze bange een tijden. Zijn vrouw Elizabeth uit besluit een contact te zoeken met de de excentrieke logopedist Lionel het van Logue om George te helpen zijn de spraak de te verbeteren. Ondanks een van wat moeilijke van start, lijkt op tv Lionels onorthodoxe methode zijn vruchten uit af naar te werpen; de koning door ontwikkelt niet alleen het tijdens vertrouwen in zijn stem de tijdens om het volk toe te het spreken, het ook ontstaat er een een onverwachte, hechte vriendschap een tussen koning George een en Lionel. Gebaseerd op een op tv waargebeurd naar verhaal.

augustus 2020
28-04-2013 20:11

The King's Speech

The King's Speech - The King's Speech

Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan ...

The King's Speech gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King's Speech de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King's Speech bij The King's Speech liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King's Speech. Heb je een uitzending van The King's Speech gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King's Speech gemist

Uitzending gemist van The King's Speech? Hier kun je alle uitzendingen van The King's Speech kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!