Programma gemist?

Direct na in het van overlijden van zijn vader en het het oneervolle een aftreden van zijn broer Edward, in wordt Bertie, die het al zijn hele met leven een door ernstig uit stotterprobleem heeft, gekroond het tot koning George VI van met Engeland. Zijn land staat de op van dat moment aan de op tv vooravond van een naar oorlog en het het volk vraagt wanhopig op om een op leider in deze bange tijden. de Zijn van vrouw Elizabeth besluit uit contact te zoeken met door de excentrieke het logopedist Lionel Logue om George het te helpen een zijn spraak te van verbeteren. Ondanks de een wat moeilijke start, door lijkt Lionels onorthodoxe methode tijdens zijn het vruchten af te op werpen; de koning ontwikkelt uit niet in alleen het vertrouwen in zijn naar stem om het van volk toe met te spreken, een ook ontstaat er op een onverwachte, hechte vriendschap tussen in koning George op tv en Lionel. van Gebaseerd op een waargebeurd van verhaal.

april 2020
28-04-2013 20:11

The King's Speech

The King's Speech - The King's Speech

Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan ...

The King's Speech gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King's Speech de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King's Speech bij The King's Speech liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King's Speech. Heb je een uitzending van The King's Speech gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King's Speech gemist

Uitzending gemist van The King's Speech? Hier kun je alle uitzendingen van The King's Speech kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!