Programma gemist?

Direct naar na het overlijden van tijdens zijn vader en door het oneervolle in aftreden van zijn uit broer Edward, wordt Bertie, door die al tijdens zijn hele leven een ernstig de stotterprobleem heeft, tijdens gekroond tot koning het George VI met van Engeland. Zijn land de staat op dat in moment aan de vooravond het van een oorlog op tv op tv en het volk vraagt wanhopig om in van een leider in de deze bange tijden. met Zijn vrouw Elizabeth besluit contact met te zoeken met de een excentrieke logopedist Lionel naar Logue de om George te helpen op zijn spraak te in verbeteren. Ondanks een een wat in moeilijke start, lijkt met Lionels onorthodoxe methode zijn vruchten de af te door werpen; de koning ontwikkelt niet een alleen het vertrouwen op tv in zijn stem door op om het volk toe te in spreken, ook naar ontstaat er van een onverwachte, hechte vriendschap tussen uit koning George en Lionel. door Gebaseerd een op een waargebeurd op verhaal.

juni 2020
28-04-2013 20:11

The King's Speech

The King's Speech - The King's Speech

Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan ...

The King's Speech gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The King's Speech de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The King's Speech bij The King's Speech liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The King's Speech. Heb je een uitzending van The King's Speech gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The King's Speech gemist

Uitzending gemist van The King's Speech? Hier kun je alle uitzendingen van The King's Speech kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!