Programma gemist?

Serie reportages uit over van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met door onthullende de reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook een de met reconstructies van tijdens opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. het Oplichters en fraudeurs op worden naar actief gezocht naar en geconfronteerd met hun een daden en een hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor in actuele een trucs van fraude en tijdens bedrog. Meer informatie tijdens op de met site. Van oplichter tot eigenaar op tv incassobureau. De naar 31-jarige Venlonaar Leon Cuijpers uit met staat centraal. De redactie ontving door een hoos aan klachten in over de door klusjesman. Zeker honderd het bedrijven en personen zijn de door het zijn manier een van zakendoen gedupeerd. De van redactie beraamt de op schade op het ruim vier ton. De Venlonaar de maakt de er een gewoonte van om voor met zijn bedrijven met spullen in aan te schaffen of met te huren zonder daar met een door cent voor te betalen. Hij eigent op tv tijdens zich bijvoorbeeld een van zware heftruck toe op ter waarde van 35 tijdens duizend euro. op tv Bij de leverancier doet door hij voorkomen dat hij bij op in levering de machine zou betalen. het Maar de een rekening is nooit voldaan. in De ondernemerszin van Cuijpers in is door heel apart het te noemen. Zo betaalt hij op tv bijvoorbeeld de inschrijving bij het de Kamer een van Koophandel niet, lopen in de schulden in de de bedrijven huizenhoog uit op en van volgt uit faillissement op faillissement. Pelle Keukens van & Sanitair, Schilder-en door Klusbedrijf Cuijpers, door Onderhoudsbedrijf Cuijpers, de Golde uit Joare: met allemaal ondernemingen waar Leon Cuijpers eigenaar de uit van was of de man het op de voorgrond. op Veel het bouwmarkten in naar de omgeving van Venlo uit hebben ook het te maken gehad met van Leon. Hij met wist met zijn gave tot door spreken iedereen met om de tuin naar te leiden en voor uit duizenden euro's materiaal los door te naar praten. Hoewel in sommige gedupeerden rechtszaken in hebben aangespannen en het gelijk aan met hun kant hebben, een kunnen ze naar van de hun centen fluiten. in Een curator vertelt hoe hij Cuijpers een een keer in op gijzeling heeft laten met nemen om door hem naar op die manier tijdens te dwingen tot het verschaffen een van uit inzage in de boekhouding. De Venlonaar met had op op tv dat moment de brutaliteit met de om te proberen op tot een deal met de naar curator te tijdens komen. Leon een Cuijpers was bereid om met zijn kant van een het verhaal voor tijdens de camera te van vertellen en van legt ook uit waarom het volgens met hem logisch op tv is dat hij nu een de eigenaar is op tv van uit een incassobureau. door Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages over van bedriegers, fraudeurs en door naar oplichters. Met onthullende reportages en actuele op tv nieuwtjes. het Maar ook naar met reconstructies van opmerkelijke op oplichtingstrucs en aandacht op tv voor meesteroplichters. Oplichters en uit fraudeurs door worden actief gezocht op tv en geconfronteerd met uit hun daden en op tv hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd tijdens voor actuele naar trucs van fraude en in bedrog. Meer naar informatie op de site. Het de is inmiddels uit al tijdens lang niet meer vreemd om je tijdens grote met liefde op het internet te een ontmoeten. Tientallen sites tijdens bieden de mogelijkheid door om vanuit je de luie stoel van het door liefdespad op te gaan. Helaas is een dit niet met zonder tijdens risico. Amoureuze Nederlanders tijdens zijn gretige prooien voor naar oplichters van verschillend allooi. Van tijdens verkapte sms-abonnementen naar tot eenzame Amerikaanse tijdens soldaten, de valstrikken van zijn even op tv divers als de creatief. Opgelicht?! nam door de proef op de som naar en betrad het in slagveld van de door liefde, letterlijk. tijdens U ziet van het verhaal van twee Nederlandse met slachtoffers door die tienduizenden euro's in naar hun liefde overmaakten. Op van het eerste een gezicht zou je denken; door wie doet uit dat nou, door hoe naïef kun op tv je zijn? Maar wanneer je uit hoort hoe geraffineerd met en slim de het oplichters te werk gaan, met kun in je je uit indenken hoe logisch het is dat van op tv mensen in de valstrik uit trappen. Tevens een gesprek op tv met de door datingsites en hun verantwoordelijkheden, de in geldstromen en men het waarschuwt vooral om tijdens tijdens toch heel goed uit uit te kijken voordat je geld tijdens overmaakt naar van een, in eerste de instantie, naar virtuele liefde. Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Serie de reportages over bedriegers, fraudeurs tijdens en het oplichters. Met onthullende reportages en actuele tijdens nieuwtjes. de Maar ook met reconstructies van door van opmerkelijke oplichtingstrucs en de aandacht voor meesteroplichters. het Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht op en van geconfronteerd met hun daden door en hun het slachtoffers. Ook wordt op gewaarschuwd voor actuele het trucs van met fraude en bedrog. Meer informatie van op de site. uit Als je hem van tegenkomt, denk de je eerder met de naar vriendelijke met opa uit het stripverhaal tijdens Jan, Jans en de naar kinderen te maken te uit hebben, met dan met een door man die voor op tv tonnen heeft een weggehaald. Aandacht voor het een zeer sympathieke en goedlachse Limburgse op tv senior die het ook op tv vooral ouderen bedriegt. In het programma in wordt uit op onthutsende wijze, met behulp het van in de verborgen camera, getoond van hoe gemakkelijk de man uit door zijn potentiële slachtoffers laat geloven dat van naar hij alles weet op tv van verzekeringen en investeringen. Met een de zeer innemende op houding en sociaal de begrip wint van hij het vertrouwen van zijn de klanten op tv en lukt het van hem ze over de te halen te investeren tijdens in zogenaamd nieuwe, maar de wel de heel aparte producten... naar In de uit uitzending waarschuwt ook tijdens een vriend van de senior voor het uit zijn praktijken. De vriendschap tussen de uit heren naar bestrijkt een kleine twintig jaar van en pas kort in met geleden besefte deze man dat hij uit door zijn vriend de is van bedrogen. Presentatie: Antoinette op tv Hertsenberg.

Serie van reportages over bedriegers, met fraudeurs en oplichters. Met de onthullende reportages en in actuele van nieuwtjes. Maar ook met reconstructies naar van uit opmerkelijke oplichtingstrucs en met aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en een fraudeurs het worden actief gezocht en geconfronteerd met op hun met daden en hun in slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd op tv voor actuele trucs op tv van fraude met en bedrog. Meer op informatie op door de site. Presentatie: tijdens Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages over op uit bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende de reportages en actuele naar nieuwtjes. Maar uit ook op met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs door en de aandacht voor meesteroplichters. uit Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht het en geconfronteerd met op hun daden naar en van hun slachtoffers. Ook wordt het gewaarschuwd voor actuele trucs van in fraude en van bedrog. Meer informatie op tv op de op tv site. Presentatie: Antoinette op tv Hertsenberg.

Serie reportages over een bedriegers, fraudeurs door en oplichters. Met onthullende uit reportages tijdens en actuele nieuwtjes. tijdens Maar ook naar met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs uit en van aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs naar worden actief op gezocht en geconfronteerd door met met hun daden en hun slachtoffers. Ook naar wordt gewaarschuwd voor tijdens actuele trucs op van fraude en bedrog. met Meer uit informatie op de door site. Presentatie: het Antoinette Hertsenberg.

Serie tijdens reportages van bedriegers, fraudeurs en een oplichters. Met onthullende van reportages het en actuele nieuwtjes. Maar het ook met de reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs een en van aandacht voor meesteroplichters. de Oplichters en fraudeurs een worden actief gezocht en geconfronteerd van met hun daden en van hun slachtoffers. Ook van op tv wordt gewaarschuwd voor actuele de trucs van fraude de en bedrog. Meer informatie met op de de site. Presentatie: Antoinette de Hertsenberg.

Serie de reportages van bedriegers, fraudeurs de en oplichters. Met onthullende naar met reportages en actuele nieuwtjes. tijdens Maar ook met met reconstructies van van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht door voor meesteroplichters. Oplichters en het fraudeurs worden actief gezocht door en geconfronteerd met met hun daden en door hun slachtoffers. op tv Ook wordt gewaarschuwd naar voor actuele trucs op tv van van fraude en bedrog. Meer informatie op het de site. Presentatie: door Antoinette in Hertsenberg.

Serie een reportages van met bedriegers, fraudeurs en op oplichters. Met onthullende reportages en actuele het het nieuwtjes. Maar ook met in reconstructies van de opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. in Oplichters en fraudeurs met worden actief gezocht het op en geconfronteerd met hun naar daden en hun slachtoffers. de Ook wordt gewaarschuwd uit voor actuele trucs van van met fraude en bedrog. door Meer informatie op de door site. Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Serie van reportages van bedriegers, fraudeurs op en oplichters. Met op onthullende reportages en naar actuele nieuwtjes. tijdens Maar ook naar met reconstructies van opmerkelijke tijdens oplichtingstrucs en aandacht tijdens voor meesteroplichters. Oplichters uit en fraudeurs op tv worden actief gezocht en geconfronteerd van met een hun daden en hun slachtoffers. Ook in wordt door gewaarschuwd voor door actuele trucs van fraude en bedrog. door van Meer informatie op de een site. Presentatie: Antoinette uit Hertsenberg.

Serie de reportages van bedriegers, fraudeurs en de oplichters. Met onthullende op tv reportages en het actuele uit nieuwtjes. Maar ook met naar reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs met en aandacht het voor meesteroplichters. het Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht met en geconfronteerd met met hun daden en op tv hun slachtoffers. Ook een uit wordt gewaarschuwd voor actuele tijdens trucs van fraude met en bedrog. Meer door informatie op op de site. Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie de reportages van bedriegers, fraudeurs en het door oplichters. Met onthullende reportages en van actuele nieuwtjes. Maar ook met met reconstructies tijdens van opmerkelijke oplichtingstrucs de en aandacht voor meesteroplichters. uit van Oplichters en fraudeurs worden op tv actief gezocht en geconfronteerd tijdens met hun daden van en hun slachtoffers. Ook in wordt naar gewaarschuwd voor actuele trucs in van fraude en bedrog. de met Meer informatie op de site. een Presentatie: Antoinette een Hertsenberg.

Serie reportages in van bedriegers, in fraudeurs en oplichters. Met op onthullende reportages een en actuele nieuwtjes. van Maar ook met reconstructies een van opmerkelijke oplichtingstrucs het en aandacht voor een meesteroplichters. Oplichters en een fraudeurs worden actief op gezocht en geconfronteerd op met uit hun daden en hun slachtoffers. Ook uit in wordt gewaarschuwd voor tijdens actuele trucs van fraude en bedrog. het Meer informatie op in de de site. Presentatie: Antoinette naar Hertsenberg.

Serie reportages van de bedriegers, fraudeurs en een oplichters. Met onthullende op reportages in en actuele een nieuwtjes. Maar ook uit met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs uit en aandacht voor met meesteroplichters. Oplichters naar en fraudeurs worden actief de gezocht naar en geconfronteerd met hun daden op tv en met hun slachtoffers. Ook op wordt gewaarschuwd voor actuele trucs uit van fraude en met bedrog. op tv Meer informatie op de de site. In op 2010 komt er een nationale fraudelijn, uit het een telefonische hulplijn, waar slachtoffers in van vermogensdelicten terecht kunnen met met vragen met omtrent oplichting. Ton met Heerts, Tweede de Kamerlid voor de PvdA de benadrukt van dat de lijn een fraude zou moeten voorkomen. 'Iedere burger de blijft natuurlijk met verantwoordelijk voor zijn de eigen handelen, met maar de hulplijn moet een de toereikende tijdens hand bieden met zodat consumenten niet zomaar uit ieder product kopen op tv of elk op verhaal geloven', aldus het kamerlid op in Opgelicht?! Het met beoogde nummer tijdens was 113, maar dat is uit een op dit moment vergeven. Verder op tv pleit een Heerts voor de totstandkoming op van een paar uit speciale rechercheteams een in het land. Slachtoffers van tijdens oplichting zouden aangifte moeten een kunnen in doen in hun eigen naar woonplaats maar de daarna terecht op tv moeten kunnen bij een gespecialiseerd door politieteam. De resultaten naar van een onderzoek van tijdens de naar Universiteit van Tilburg naar op slachtoffers van fraude in worden in besproken. Het onderzoek is van in opdracht van in de Raad tijdens van Hoofdcommissarissen uitgevoerd door onder andere uit Maarten Kunst, in wetenschapper verbonden met aan het International Victimology Institute een Tilburg. door Uit het een onderzoek blijkt dat slachtoffers van oplichting op tv door of andersoortige financieel-economische delicten niet alleen tijdens financieel door gedupeerd zijn, op tv maar ook emotioneel worden door geraakt. Schaamte, in eenzaamheid, verandering van het wereldbeeld het en angst spelen een met grote rol. 'De op impact van oplichting door op met de slachtoffers is zo groot, met dat depressie of met angststoornissen en een zelfs door zelfmoordneigingen kunnen voorkomen', de stelt de wetenschapper. Bovendien worden in slachtoffers vaak voor naar de tweede met keer slachtoffer als hun een verhaal niet serieus wordt een genomen bij officiële op instanties zoals politie door of van justitie. 'Secundaire victimisatie een noemen we uit dat. Slachtoffers hebben door behoefte aan een actievere uit rol van op tv de overheid en op andere spelers in van het publieke domein', aldus Kunst. Frederik naar Jansen, programmamanager Financieel van tijdens Economische Criminaliteit bij de politie stelt met dat de bij de politie de komende op tv het jaren ruim honderd nieuwe op medewerkers zullen in instromen die een anderssoortige opleiding op hebben van gehad. De politie is daardoor in de staat meer financieel-economische met delicten met aan te pakken zoals fraude op tv tijdens en witwassen, beter financieel te uit rechercheren en meer crimineel de verkregen vermogen tijdens afnemen. 'Misdaad mag het niet lonen', een benadrukt Jansen. Presentatie: Antoinette het Hertsenberg.

Serie een reportages van bedriegers, fraudeurs in en oplichters. op tv Met onthullende reportages en actuele een nieuwtjes. Maar ook in op tv met reconstructies van van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. tijdens Oplichters en van fraudeurs worden actief een gezocht en geconfronteerd door met hun daden de en hun slachtoffers. het Ook wordt gewaarschuwd tijdens voor actuele trucs in van fraude en met bedrog. Meer informatie op een de site. Presentatie: naar Antoinette van Hertsenberg.

juli 2017
16-03-2010 21:05

Aflevering 37

Opgelicht - Aflevering 37

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-03-2010 21:05

Aflevering 36

Opgelicht - Aflevering 36

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-02-2010 21:05

Aflevering 35

Opgelicht - Aflevering 35

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

19-01-2010 21:05

Aflevering 34

Opgelicht - Aflevering 34

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

22-12-2009 21:05

Aflevering 33

Opgelicht - Aflevering 33

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

08-12-2009 21:05

Aflevering 32

Opgelicht - Aflevering 32

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

01-12-2009 21:05

Aflevering 32

Opgelicht - Aflevering 32

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

24-11-2009 21:05

Aflevering 31

Opgelicht - Aflevering 31

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

17-11-2009 21:05

Aflevering 30

Opgelicht - Aflevering 30

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

10-11-2009 21:05

Aflevering 29

Opgelicht - Aflevering 29

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

03-11-2009 21:05

Aflevering 28

Opgelicht - Aflevering 28

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

27-10-2009 21:05

Aflevering 27

Opgelicht - Aflevering 27

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

20-10-2009 21:05

Aflevering 26

Opgelicht - Aflevering 26

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

13-10-2009 21:05

Aflevering 32

Opgelicht - Aflevering 32

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

06-10-2009 21:05

Aflevering 31

Opgelicht - Aflevering 31

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 171
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord