Programma gemist?

Serie reportages uit over de bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met de onthullende reportages en actuele naar nieuwtjes. Maar van ook met de reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en met aandacht op tv voor meesteroplichters. Oplichters en door fraudeurs naar worden actief gezocht en geconfronteerd met in in hun daden en hun slachtoffers. met Ook wordt gewaarschuwd een voor actuele trucs van het tijdens fraude en bedrog. Meer informatie in op de site. uit Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie reportages over in uit bedriegers, fraudeurs en het oplichters. Met onthullende van reportages en actuele nieuwtjes. Maar uit ook met reconstructies de van opmerkelijke oplichtingstrucs en een aandacht een voor meesteroplichters. Oplichters en uit fraudeurs worden actief de gezocht en geconfronteerd met het hun daden tijdens en hun slachtoffers. naar Ook wordt een gewaarschuwd voor actuele de trucs van fraude en het bedrog. in Meer informatie op de door site. Presentatie: van Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages in over bedriegers, fraudeurs en op oplichters. naar Met onthullende reportages en actuele met nieuwtjes. van Maar ook met reconstructies van door opmerkelijke op oplichtingstrucs en uit aandacht voor meesteroplichters. Oplichters in en fraudeurs worden actief gezocht op en geconfronteerd met naar hun daden de en hun op tv slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd op tv voor actuele trucs uit van fraude en bedrog. door op Meer informatie op de site. in Presentatie: op Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages over met in bedriegers, fraudeurs en uit oplichters. Met onthullende reportages en actuele op tv op nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van met opmerkelijke oplichtingstrucs en uit de aandacht voor meesteroplichters. uit Oplichters en fraudeurs worden actief een gezocht en de geconfronteerd met van hun daden en tijdens hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd van voor op actuele trucs van fraude uit en bedrog. Meer op informatie op de site. met Presentatie: Antoinette door Hertsenberg.

Serie het reportages over uit bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende in reportages en actuele tijdens het nieuwtjes. Maar ook met reconstructies naar van opmerkelijke oplichtingstrucs en uit in aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs naar worden actief gezocht een en geconfronteerd met op door hun daden en hun slachtoffers. op tv Ook wordt op gewaarschuwd voor actuele trucs van door fraude en van bedrog. Meer van informatie op de site. uit Onderwerpen: naar -Als er bij je naar aangebeld wordt uit met kaarten voor het goede naar doel, verwacht uit je natuurlijk de dat de opbrengst van door kaarten ook volledig naar dat in goede doel met gaat. met De kijker ziet hoe dat naar geld voor een uit groot met deel naar de met kas van een commercieel bedrijf gaat. in op tv -Tientallen ondernemers hebben met de laatste maanden spullen geleverd aan door in een adres op de Waterstraat van in een Utrecht. Ze blijven echter allemaal een met de rekening zitten. op tv Voor op het team van Opgelicht?! een een reden tijdens om met de verborgen camera op ook eens een een de pakketje te gaan afleveren. naar Presentatie: Antoinette tijdens Hertsenberg.

Serie de reportages over bedriegers, fraudeurs en met oplichters. Met van onthullende reportages van en actuele nieuwtjes. het Maar ook in met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs een en door aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en het fraudeurs worden actief gezocht de en geconfronteerd op tv met hun de daden en hun slachtoffers. Ook een wordt op gewaarschuwd voor actuele trucs van op door fraude en bedrog. Meer op tv informatie op de site. tijdens Presentatie: Antoinette naar Hertsenberg.

Serie reportages van over bedriegers, fraudeurs en met oplichters. met Met onthullende de reportages en actuele nieuwtjes. op tv Maar ook naar met reconstructies van opmerkelijke naar oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. een Oplichters en fraudeurs in de worden actief gezocht en met geconfronteerd met hun daden in en hun slachtoffers. tijdens Ook wordt gewaarschuwd op tv voor actuele uit trucs van fraude en in bedrog. Meer op informatie op de tijdens site. Van oplichter tot eigenaar in incassobureau. van De 31-jarige uit Venlonaar Leon Cuijpers staat centraal. een De redactie ontving een een hoos aan naar klachten over met de klusjesman. Zeker honderd naar bedrijven op en personen zijn door een zijn manier op van zakendoen gedupeerd. De redactie van beraamt de tijdens schade op ruim van vier ton. De Venlonaar maakt op tv er een een gewoonte op van om voor van zijn bedrijven spullen aan te schaffen in of te van huren naar zonder daar een cent de voor te van betalen. Hij eigent door zich bijvoorbeeld een uit zware heftruck toe ter waarde van tijdens 35 op duizend euro. Bij het de leverancier doet hij op voorkomen door dat hij bij levering de uit machine zou betalen. Maar de de rekening een is met nooit voldaan. De op tv ondernemerszin van Cuijpers is heel apart de de te noemen. Zo betaalt een hij bijvoorbeeld tijdens de inschrijving bij de Kamer het van Koophandel niet, naar lopen de op schulden in de bedrijven huizenhoog de op met en volgt faillissement op faillissement. van Pelle Keukens & uit Sanitair, op Schilder-en Klusbedrijf Cuijpers, door Onderhoudsbedrijf Cuijpers, de tijdens Golde Joare: allemaal ondernemingen waar tijdens Leon het Cuijpers eigenaar van was of in de man tijdens op de tijdens voorgrond. Veel door bouwmarkten in de omgeving van tijdens Venlo door hebben ook te maken uit gehad met Leon. Hij tijdens wist met zijn uit het gave tot spreken op iedereen om de tuin te de leiden het en voor duizenden euro's naar materiaal los tijdens te praten. Hoewel sommige gedupeerden door rechtszaken hebben naar aangespannen en het gelijk aan het uit hun kant hebben, kunnen ze naar van de hun centen fluiten. Een curator tijdens vertelt in hoe hij Cuijpers een door keer in gijzeling heeft naar laten nemen om hem het op die manier uit te dwingen tot uit het verschaffen van op inzage in naar de het boekhouding. De Venlonaar naar had op dat op moment de brutaliteit om op tv te proberen tot tijdens een deal op tv met de curator te door komen. Leon Cuijpers was bereid van in om zijn kant de van het verhaal voor de camera een te vertellen door en legt ook uit een waarom het tijdens volgens hem logisch is naar dat hij de nu de van eigenaar is van op een incassobureau. Presentatie: van Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages op over bedriegers, met fraudeurs en oplichters. tijdens Met onthullende reportages met en actuele nieuwtjes. Maar op tv ook met reconstructies op van opmerkelijke door oplichtingstrucs en aandacht het voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs met in worden actief gezocht de en geconfronteerd met hun daden tijdens en hun slachtoffers. naar Ook wordt gewaarschuwd op tv voor de actuele trucs van fraude en bedrog. van op tv Meer informatie op naar de site. Het in is inmiddels al lang niet uit meer naar vreemd om je grote liefde op op het internet het te ontmoeten. met Tientallen sites bieden de met mogelijkheid om naar vanuit je luie stoel op tv het met liefdespad op te gaan. Helaas is een een dit niet zonder risico. naar Amoureuze Nederlanders zijn gretige prooien een voor oplichters met van tijdens verschillend allooi. Van verkapte sms-abonnementen op tot eenzame tijdens Amerikaanse soldaten, door de valstrikken zijn even divers als op tv creatief. Opgelicht?! nam in de proef de op de de som en een betrad het slagveld van een de liefde, letterlijk. U de ziet het verhaal op van naar twee Nederlandse slachtoffers die tienduizenden uit euro's naar hun met liefde overmaakten. uit Op het eerste door gezicht zou je denken; wie een doet dat het nou, hoe de naïef kun je zijn? Maar een wanneer je hoort het hoe geraffineerd en met slim de oplichters naar te werk gaan, de tijdens kun je je indenken hoe uit logisch op het is dat mensen tijdens in de valstrik uit trappen. Tevens van een gesprek met de datingsites en op hun de verantwoordelijkheden, de geldstromen op en men waarschuwt door vooral om toch heel in goed door uit te kijken voordat je geld uit overmaakt naar op tv een, in het eerste instantie, virtuele tijdens liefde. Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie reportages naar over bedriegers, fraudeurs en door oplichters. Met op onthullende reportages door en actuele op nieuwtjes. Maar ook met het reconstructies van met opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. uit Oplichters en fraudeurs op worden een actief gezocht en uit geconfronteerd met hun daden en uit op tv hun slachtoffers. Ook uit wordt gewaarschuwd voor actuele met trucs van fraude en bedrog. een Meer informatie door op de site. uit Als je hem tegenkomt, uit een denk je eerder het met de vriendelijke opa uit het het stripverhaal Jan, Jans op en de met kinderen een te maken te hebben, naar dan met een man die in voor tonnen heeft tijdens weggehaald. naar Aandacht voor een zeer sympathieke een en goedlachse uit Limburgse senior die ook door vooral ouderen van bedriegt. In het programma op wordt de op onthutsende wijze, met een behulp het van de verborgen camera, getoond door hoe gemakkelijk de uit man zijn potentiële slachtoffers in laat geloven in dat hij met alles weet tijdens van verzekeringen en op tv investeringen. Met een in zeer innemende houding en sociaal begrip naar wint hij op tv het de vertrouwen van zijn het klanten en lukt op het hem ze in over te halen te investeren in in zogenaamd nieuwe, tijdens maar wel met heel aparte producten... In de een uitzending waarschuwt ook van uit een vriend van de het senior voor zijn praktijken. op De met vriendschap tussen de heren bestrijkt een met met kleine twintig jaar en op tv pas kort van geleden besefte deze man dat met hij door met zijn vriend is bedrogen. op tv Presentatie: het Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages een over uit bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met het onthullende reportages en actuele het nieuwtjes. Maar van ook met reconstructies van met opmerkelijke het oplichtingstrucs en aandacht in voor meesteroplichters. Oplichters uit en fraudeurs worden door actief gezocht en geconfronteerd met een een hun daden en hun slachtoffers. door Ook wordt gewaarschuwd het voor actuele trucs van uit op tv fraude en bedrog. Meer informatie de op de een site. Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Serie op reportages over met bedriegers, fraudeurs en oplichters. naar Met onthullende de reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook naar met tijdens reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en op aandacht voor meesteroplichters. naar naar Oplichters en fraudeurs het worden actief gezocht en geconfronteerd met met hun een daden en hun slachtoffers. naar Ook wordt gewaarschuwd voor het actuele met trucs van fraude en bedrog. het Meer op tv informatie op de met site. Presentatie: Antoinette uit Hertsenberg.

Serie de reportages over de bedriegers, fraudeurs en in oplichters. Met onthullende reportages en actuele tijdens nieuwtjes. Maar de ook de met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs op tv en naar aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs uit met worden actief gezocht en geconfronteerd met een op hun daden en hun slachtoffers. Ook de wordt gewaarschuwd op voor actuele trucs van de fraude en bedrog. op tv Meer uit informatie op de met site. Presentatie: Antoinette een Hertsenberg.

Serie de reportages van bedriegers, fraudeurs en het oplichters. Met onthullende uit reportages en actuele een nieuwtjes. Maar naar ook uit met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs een en aandacht voor meesteroplichters. in van Oplichters en fraudeurs worden actief op tv gezocht en door geconfronteerd met hun daden tijdens en naar hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor uit actuele met trucs van fraude en van bedrog. Meer informatie uit op de uit site. Presentatie: Antoinette tijdens Hertsenberg.

Serie reportages van van bedriegers, op tv fraudeurs en op tv oplichters. Met onthullende reportages en actuele op tv nieuwtjes. Maar ook op tv met reconstructies op tv van opmerkelijke door oplichtingstrucs en aandacht tijdens voor meesteroplichters. Oplichters en op fraudeurs worden op tv actief gezocht en geconfronteerd met een hun daden en de hun uit slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd met voor actuele trucs van tijdens fraude en op bedrog. een Meer informatie op naar de site. Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie tijdens reportages van bedriegers, fraudeurs op tv en door oplichters. Met onthullende reportages en actuele tijdens nieuwtjes. Maar ook tijdens met reconstructies van het opmerkelijke oplichtingstrucs met en aandacht voor meesteroplichters. in Oplichters en fraudeurs door worden van actief gezocht en geconfronteerd met uit hun van daden en hun slachtoffers. Ook op wordt gewaarschuwd voor tijdens tijdens actuele trucs van fraude en bedrog. op tv Meer informatie op een op de site. Presentatie: Antoinette de Hertsenberg.

november 2017
07-09-2010 21:05

Aflevering 42

Opgelicht - Aflevering 42

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

01-06-2010 21:10

Aflevering 41

Opgelicht - Aflevering 41

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

11-05-2010 21:05

Aflevering 40

Opgelicht - Aflevering 40

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

27-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

13-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

30-03-2010 21:05

Aflevering 38

Opgelicht - Aflevering 38

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

16-03-2010 21:05

Aflevering 37

Opgelicht - Aflevering 37

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-03-2010 21:05

Aflevering 36

Opgelicht - Aflevering 36

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-02-2010 21:05

Aflevering 35

Opgelicht - Aflevering 35

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

19-01-2010 21:05

Aflevering 34

Opgelicht - Aflevering 34

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

22-12-2009 21:05

Aflevering 33

Opgelicht - Aflevering 33

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

08-12-2009 21:05

Aflevering 32

Opgelicht - Aflevering 32

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

01-12-2009 21:05

Aflevering 32

Opgelicht - Aflevering 32

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

24-11-2009 21:05

Aflevering 31

Opgelicht - Aflevering 31

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

17-11-2009 21:05

Aflevering 30

Opgelicht - Aflevering 30

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord