Programma gemist?

Programma in over bedriegers, van fraudeurs en oplichters. Met van onthullende reportages uit en actuele nieuwtjes. Maar het ook met reconstructies van opmerkelijke uit oplichtingstrucs en door aandacht voor meesteroplichters. Oplichters op tv en fraudeurs worden op tv actief gezocht en met geconfronteerd met hun op daden van en hun slachtoffers. Ook met wordt gewaarschuwd in voor actuele trucs het van fraude op en bedrog. Meer informatie uit op de site. op Presentatie: Antoinette uit Hertsenberg.

Serie op tv reportages over bedriegers, fraudeurs en de oplichters. Met in onthullende reportages en naar actuele in nieuwtjes. Maar ook met door reconstructies van een opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. tijdens Oplichters en fraudeurs op worden actief gezocht door en geconfronteerd met in hun daden een en hun slachtoffers. Ook op naar wordt gewaarschuwd voor op tv actuele trucs van fraude het en bedrog. Meer naar informatie op de in site. Presentatie: op Antoinette Hertsenberg.

Serie een reportages over naar bedriegers, fraudeurs en oplichters. naar Met onthullende reportages en tijdens actuele op tv nieuwtjes. Maar ook met naar reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en het tijdens aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en een fraudeurs worden het actief gezocht en geconfronteerd met door hun daden en met tijdens hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd uit voor de actuele trucs van fraude op en bedrog. naar Meer informatie op met de site. Presentatie: Antoinette door Hertsenberg.

Serie reportages over in bedriegers, een fraudeurs en uit oplichters. Met onthullende met reportages en actuele nieuwtjes. een Maar ook met reconstructies van de opmerkelijke oplichtingstrucs en in een aandacht voor meesteroplichters. een Oplichters en fraudeurs een worden actief gezocht een en geconfronteerd met naar hun daden en hun slachtoffers. op tv Ook wordt van gewaarschuwd voor actuele op tv trucs van fraude en op tv bedrog. Meer de informatie op met de site. Presentatie: Antoinette uit Hertsenberg.

Serie het reportages over bedriegers, door fraudeurs en oplichters. een Met onthullende reportages en actuele op tv met nieuwtjes. Maar ook met in reconstructies van uit opmerkelijke oplichtingstrucs en uit aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs van worden met actief gezocht op en geconfronteerd met hun naar daden en hun slachtoffers. in Ook een wordt gewaarschuwd voor door actuele trucs van fraude en bedrog. door uit Meer informatie op de site. tijdens Presentatie: met Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages over door bedriegers, fraudeurs van en oplichters. Met uit onthullende reportages en actuele op tv een nieuwtjes. Maar ook op tv met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en naar tijdens aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs tijdens worden actief een gezocht van en geconfronteerd met het hun daden en hun het slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor in actuele op trucs van fraude en op tv bedrog. Meer de informatie op de site. het Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie naar reportages over bedriegers, fraudeurs tijdens en oplichters. Met tijdens onthullende reportages en met actuele nieuwtjes. uit Maar ook met uit reconstructies van door opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. uit op Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht het en geconfronteerd met met in hun daden en op hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor een actuele trucs van tijdens fraude een en bedrog. van Meer informatie op de site. Presentatie: de Antoinette op tv Hertsenberg.

Serie reportages over op tv bedriegers, fraudeurs van en oplichters. Met door onthullende reportages en uit actuele in nieuwtjes. Maar ook op tv met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en tijdens aandacht voor naar meesteroplichters. Oplichters en een fraudeurs worden met actief gezocht de en geconfronteerd met van hun daden en hun slachtoffers. de Ook het wordt gewaarschuwd voor actuele met trucs van fraude en bedrog. naar door Meer informatie op de site. Presentatie: in Antoinette met Hertsenberg.

Serie in reportages over bedriegers, fraudeurs en de oplichters. van Met onthullende reportages en actuele door tijdens nieuwtjes. Maar ook met de reconstructies van van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor op meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs de worden actief gezocht in en geconfronteerd met uit naar hun daden en hun slachtoffers. Ook met op wordt gewaarschuwd voor tijdens actuele trucs van fraude door en bedrog. Meer met informatie op de van site. Presentatie: Antoinette op Hertsenberg.

Serie in reportages over bedriegers, fraudeurs en een oplichters. Met onthullende de reportages en van actuele nieuwtjes. Maar ook uit met reconstructies van een opmerkelijke oplichtingstrucs tijdens en aandacht voor meesteroplichters. het Oplichters en fraudeurs uit worden actief gezocht met en geconfronteerd met van hun van daden en hun een slachtoffers. Ook wordt naar gewaarschuwd voor actuele trucs de van uit fraude en bedrog. Meer informatie op door de site. uit Presentatie: Antoinette met Hertsenberg.

Serie tijdens reportages over bedriegers, fraudeurs en van oplichters. Met onthullende de door reportages en actuele naar nieuwtjes. Maar ook met reconstructies naar van opmerkelijke oplichtingstrucs en van aandacht voor op meesteroplichters. met Oplichters en fraudeurs een worden actief gezocht en op geconfronteerd met hun naar daden en hun met slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd van voor actuele op tv trucs van fraude en bedrog. het het Meer informatie op de naar site. Presentatie: Antoinette een Hertsenberg.

Serie reportages over van bedriegers, naar fraudeurs en oplichters. Met met onthullende reportages en actuele in van nieuwtjes. Maar ook van met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en in aandacht voor meesteroplichters. op Oplichters en fraudeurs uit worden actief gezocht tijdens en door geconfronteerd met hun met daden en hun slachtoffers. Ook met wordt op gewaarschuwd voor actuele trucs van op van fraude en bedrog. Meer naar informatie op de site. met Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Serie van reportages over door bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met op tv onthullende reportages het en actuele nieuwtjes. Maar ook van een met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs naar en aandacht naar voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs naar worden actief naar gezocht het en geconfronteerd met hun daden het en naar hun slachtoffers. Ook naar wordt gewaarschuwd voor actuele trucs van tijdens uit fraude en bedrog. Meer informatie een op de de site. Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie reportages over een bedriegers, fraudeurs een en een oplichters. Met onthullende reportages en actuele van nieuwtjes. door Maar ook op met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en in aandacht op tv voor meesteroplichters. uit Oplichters en fraudeurs op tv worden actief gezocht en tijdens geconfronteerd met op hun daden en hun slachtoffers. Ook met wordt tijdens gewaarschuwd voor actuele trucs van het door fraude en bedrog. met Meer informatie op de site. Presentatie: het met Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages over op tv bedriegers, fraudeurs en van oplichters. Met onthullende het reportages en actuele uit tijdens nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van op tv opmerkelijke van oplichtingstrucs en aandacht voor van meesteroplichters. Oplichters en uit fraudeurs op worden actief gezocht tijdens en geconfronteerd met hun daden op tv en hun in slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd van voor actuele een trucs van fraude op tv en bedrog. Meer informatie op tv op uit de site. Onderwerpen: -Als er met bij je op aangebeld wordt met uit kaarten voor door het goede doel, verwacht je natuurlijk een dat de opbrengst het op van kaarten ook met volledig naar dat in goede doel gaat. De kijker het ziet hoe met dat geld voor de een groot deel naar van de kas van de een commercieel op tv bedrijf gaat. -Tientallen ondernemers hebben de de laatste maanden van spullen met geleverd aan een van adres op de Waterstraat in op Utrecht. Ze in blijven echter allemaal het met de rekening van zitten. door Voor het team van Opgelicht?! een op tv met reden om met de verborgen een camera ook eens het een tijdens pakketje te gaan afleveren. Presentatie: een Antoinette van Hertsenberg.

april 2018
16-11-2010 20:30

Aflevering 51

Opgelicht - Aflevering 51

Programma over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden actief gez...

09-11-2010 21:05

Aflevering 50

Opgelicht - Aflevering 50

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-11-2010 21:05

Aflevering 50

Opgelicht - Aflevering 50

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

26-10-2010 21:05

Aflevering 49

Opgelicht - Aflevering 49

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

19-10-2010 21:05

Aflevering 48

Opgelicht - Aflevering 48

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

12-10-2010 21:05

Aflevering 47

Opgelicht - Aflevering 47

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

05-10-2010 21:05

Aflevering 46

Opgelicht - Aflevering 46

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

28-09-2010 21:05

Aflevering 45

Opgelicht - Aflevering 45

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

21-09-2010 21:05

Aflevering 44

Opgelicht - Aflevering 44

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

14-09-2010 21:05

Aflevering 43

Opgelicht - Aflevering 43

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

07-09-2010 21:05

Aflevering 42

Opgelicht - Aflevering 42

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

01-06-2010 21:10

Aflevering 41

Opgelicht - Aflevering 41

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

11-05-2010 21:05

Aflevering 40

Opgelicht - Aflevering 40

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

27-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

13-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 187
  • Laatste uitzending op 17-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord