Programma gemist?

Serie het reportages over bedriegers, fraudeurs tijdens en oplichters. Met onthullende uit reportages de en actuele nieuwtjes. uit Maar ook met reconstructies in van uit opmerkelijke oplichtingstrucs en op tv aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en de fraudeurs op worden actief gezocht en geconfronteerd de met van hun daden en op tv hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor op tv actuele trucs van met fraude op tv en bedrog. Meer informatie op met de site. naar Presentatie: met Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages door over bedriegers, fraudeurs en met op tv oplichters. Met onthullende op tv reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook naar met reconstructies van in op tv opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor uit meesteroplichters. een Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht op tv en geconfronteerd tijdens met hun daden en de hun slachtoffers. Ook een wordt van gewaarschuwd voor actuele trucs uit van fraude en in bedrog. Meer informatie op de de site. Onderwerpen: van op tv -Als er bij op tv je aangebeld wordt met kaarten het voor het op goede doel, verwacht op tv je natuurlijk dat de opbrengst een van kaarten een ook volledig in naar dat goede doel van gaat. De in kijker ziet hoe dat geld van voor een groot door deel op tv naar de kas in van een commercieel uit bedrijf gaat. -Tientallen ondernemers hebben op tv de laatste het maanden spullen geleverd door aan een naar adres op met de Waterstraat in Utrecht. Ze de blijven echter allemaal met op tv de op rekening zitten. Voor naar het team de van Opgelicht?! een reden om het met de verborgen het camera het ook eens een pakketje te tijdens gaan afleveren. met Presentatie: Antoinette op Hertsenberg.

Serie de reportages over in bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende op tv reportages door en actuele nieuwtjes. met Maar ook door met reconstructies van door opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor de meesteroplichters. Oplichters en tijdens fraudeurs worden actief met gezocht van en geconfronteerd met hun daden in en hun slachtoffers. Ook het wordt gewaarschuwd voor het in actuele trucs van fraude en bedrog. tijdens Meer informatie op tijdens de site. Presentatie: met door Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages door over uit bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende een reportages tijdens en actuele de nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van uit opmerkelijke oplichtingstrucs en tijdens het aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en uit fraudeurs worden op actief gezocht en geconfronteerd met tijdens hun op tv daden en hun slachtoffers. van Ook naar wordt gewaarschuwd voor actuele een trucs van fraude en een bedrog. Meer informatie op op de de site. Van oplichter tot eigenaar in door incassobureau. De 31-jarige Venlonaar Leon tijdens Cuijpers staat centraal. de De redactie ontving een van hoos aan klachten op uit over de klusjesman. van Zeker honderd bedrijven en personen op zijn door op tv zijn manier van de zakendoen gedupeerd. De redactie op beraamt de schade op met ruim een vier ton. De in Venlonaar maakt op er een gewoonte van om uit voor een zijn bedrijven spullen aan te schaffen met of te huren met zonder daar met een cent voor te door betalen. Hij het eigent zich bijvoorbeeld uit een een zware heftruck toe ter waarde met van 35 naar duizend euro. Bij de van leverancier doet hij voorkomen de dat hij in bij in levering de machine uit zou betalen. Maar de een rekening is nooit op tv voldaan. De ondernemerszin van Cuijpers in is met heel apart te met noemen. Zo betaalt hij het bijvoorbeeld de inschrijving de bij met de Kamer van Koophandel door niet, lopen de op schulden in de bedrijven op tv huizenhoog op op en volgt uit faillissement op faillissement. Pelle Keukens & van naar Sanitair, Schilder-en Klusbedrijf Cuijpers, Onderhoudsbedrijf Cuijpers, van uit de Golde Joare: allemaal ondernemingen de waar Leon Cuijpers eigenaar in in van was of de man in op de voorgrond. door de Veel bouwmarkten in de op tv omgeving van Venlo hebben ook tijdens te maken het gehad met Leon. een Hij een wist met zijn gave tot met spreken iedereen om door de tuin te naar leiden en in voor duizenden naar euro's materiaal los te praten. een Hoewel door sommige gedupeerden rechtszaken van hebben aangespannen en het gelijk met aan hun kant tijdens hebben, kunnen met ze naar hun een centen fluiten. op tv Een curator vertelt hoe hij Cuijpers tijdens een keer naar in gijzeling van heeft laten nemen om hem naar op door die manier op tv te dwingen tot het verschaffen uit van inzage in de uit boekhouding. De de Venlonaar naar had op dat moment de brutaliteit op tv de om te proberen tot een tijdens deal de met de curator te komen. met Leon Cuijpers was bereid met om zijn kant de van het de verhaal voor de camera in een te vertellen en legt in ook uit waarom het volgens een hem logisch is op dat hij nu in de eigenaar is naar van een incassobureau. tijdens Presentatie: Antoinette naar Hertsenberg.

Serie een reportages over bedriegers, fraudeurs en op tv oplichters. van Met onthullende reportages en het actuele naar nieuwtjes. Maar ook met van reconstructies van opmerkelijke naar oplichtingstrucs en tijdens aandacht voor meesteroplichters. tijdens Oplichters en fraudeurs worden met actief gezocht in en geconfronteerd met hun daden in en met hun slachtoffers. Ook van wordt gewaarschuwd voor actuele trucs van een tijdens fraude en bedrog. van Meer informatie op de site. Het het is inmiddels al naar een lang niet meer vreemd om je in grote liefde tijdens op het internet te naar ontmoeten. Tientallen in sites bieden de mogelijkheid op tv om vanuit je door luie stoel het naar de liefdespad op te gaan. Helaas is van tijdens dit niet zonder risico. van Amoureuze Nederlanders zijn gretige prooien uit voor van oplichters van naar verschillend allooi. Van verkapte sms-abonnementen tot tijdens eenzame Amerikaanse het soldaten, door de valstrikken zijn met even divers als naar creatief. Opgelicht?! nam de proef op het de som en naar betrad tijdens het slagveld van de naar liefde, met letterlijk. U ziet het het verhaal van de twee Nederlandse slachtoffers met die tienduizenden euro's naar op tv hun liefde overmaakten. tijdens Op het eerste gezicht zou in naar je denken; wie doet een dat nou, hoe naïef tijdens kun je zijn? het Maar wanneer je op tv hoort hoe geraffineerd in en met slim de oplichters van te werk gaan, kun van je je een indenken hoe logisch het is naar dat door mensen in de valstrik tijdens trappen. Tevens een gesprek met in de een datingsites en hun op tv verantwoordelijkheden, de geldstromen en van men waarschuwt vooral om naar toch heel het goed uit te op kijken voordat tijdens je geld overmaakt naar een, in in in eerste instantie, virtuele op liefde. Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Serie op reportages over bedriegers, op fraudeurs en oplichters. naar Met onthullende reportages in en actuele nieuwtjes. Maar ook de van met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs op tv en aandacht voor meesteroplichters. met Oplichters door en fraudeurs het worden actief gezocht en de geconfronteerd met met hun daden en hun slachtoffers. uit Ook wordt gewaarschuwd voor in van actuele trucs van van fraude en bedrog. Meer informatie tijdens op naar de site. Als een je hem tegenkomt, denk je eerder van met de een vriendelijke opa het uit het stripverhaal Jan, van Jans en naar de kinderen te maken te het de hebben, dan met een met man die voor van tonnen heeft weggehaald. Aandacht het voor door een zeer sympathieke en goedlachse het Limburgse senior door die ook vooral met ouderen bedriegt. in In het programma wordt naar op onthutsende wijze, met op behulp van de verborgen het van camera, getoond hoe gemakkelijk de de man zijn uit potentiële slachtoffers laat geloven uit dat uit hij alles weet van verzekeringen op en investeringen. op Met een zeer innemende op houding van en sociaal begrip naar wint hij het vertrouwen uit van zijn klanten en tijdens lukt een het hem ze over de te halen met te investeren in zogenaamd in nieuwe, maar wel de heel aparte producten... In de op uitzending waarschuwt in ook een vriend van uit de senior voor op zijn praktijken. de De vriendschap in tussen de heren bestrijkt een in kleine twintig jaar een en pas kort het naar geleden besefte deze de man dat hij door op zijn vriend is bedrogen. van Presentatie: op Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages over van bedriegers, fraudeurs uit en oplichters. Met in onthullende reportages en actuele op tv nieuwtjes. Maar tijdens ook met reconstructies het van opmerkelijke oplichtingstrucs van en aandacht naar voor meesteroplichters. Oplichters en het fraudeurs worden actief met gezocht op en geconfronteerd met hun daden de en tijdens hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor uit actuele trucs op tv van fraude en tijdens bedrog. Meer informatie met op de in site. Presentatie: van Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages tijdens over bedriegers, fraudeurs met en door oplichters. Met onthullende door reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook in met reconstructies van tijdens opmerkelijke oplichtingstrucs en een aandacht met voor meesteroplichters. het Oplichters en fraudeurs worden het actief gezocht en geconfronteerd van met hun daden het en een hun slachtoffers. Ook wordt uit gewaarschuwd voor door actuele trucs van fraude een en bedrog. Meer informatie op op tv de het site. Presentatie: Antoinette door Hertsenberg.

Serie tijdens reportages over bedriegers, tijdens fraudeurs en oplichters. Met onthullende naar reportages met en actuele nieuwtjes. naar Maar ook op met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en tijdens aandacht het voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs op worden actief uit gezocht en op geconfronteerd met hun daden uit en op hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd van voor actuele trucs van een fraude en een bedrog. de Meer informatie op de site. Presentatie: naar Antoinette naar Hertsenberg.

Serie reportages van van met bedriegers, fraudeurs en oplichters. op tv Met onthullende reportages en in actuele nieuwtjes. Maar ook tijdens met met reconstructies van naar opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht op voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs het op worden actief gezocht en geconfronteerd tijdens met hun met daden en hun slachtoffers. Ook door wordt gewaarschuwd een voor actuele trucs van van fraude en bedrog. van Meer naar informatie op de site. Presentatie: op tv Antoinette tijdens Hertsenberg.

Serie reportages van een bedriegers, fraudeurs op tv en oplichters. Met onthullende uit reportages en tijdens actuele tijdens nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van een opmerkelijke door oplichtingstrucs en aandacht voor uit meesteroplichters. Oplichters van en fraudeurs worden actief gezocht van op tv en geconfronteerd met hun tijdens daden en hun slachtoffers. Ook naar wordt gewaarschuwd in voor de actuele trucs van uit fraude en bedrog. Meer informatie op naar de tijdens site. Presentatie: Antoinette op Hertsenberg.

Serie uit reportages van bedriegers, fraudeurs en tijdens oplichters. de Met onthullende reportages tijdens en actuele het nieuwtjes. Maar ook een met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs het en aandacht door voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs een de worden actief gezocht een en geconfronteerd met een hun daden en hun slachtoffers. Ook op wordt uit gewaarschuwd voor actuele trucs met van fraude de en bedrog. Meer informatie op tv op de site. op tv Presentatie: naar Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages van een bedriegers, in fraudeurs en uit oplichters. Met onthullende reportages het en actuele nieuwtjes. Maar op tv ook met in reconstructies van uit opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht tijdens voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs tijdens een worden actief gezocht en de geconfronteerd met van hun daden en hun naar slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor door actuele uit trucs van fraude en van bedrog. Meer informatie op in de site. Presentatie: een uit Antoinette Hertsenberg.

Serie de reportages van bedriegers, fraudeurs en de oplichters. met Met onthullende het reportages en actuele tijdens nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van een opmerkelijke oplichtingstrucs en tijdens aandacht het voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs tijdens worden op tv actief gezocht door en geconfronteerd met hun daden op tv en de hun slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor een actuele trucs op van fraude en naar bedrog. Meer de informatie op de site. op Presentatie: Antoinette de Hertsenberg.

Serie reportages tijdens van bedriegers, fraudeurs en tijdens oplichters. Met onthullende de door reportages en actuele uit nieuwtjes. Maar ook met op tv reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs uit en in aandacht voor meesteroplichters. een Oplichters en fraudeurs worden op tv actief gezocht naar en geconfronteerd met hun daden door en door hun slachtoffers. Ook wordt in gewaarschuwd voor op actuele trucs van fraude en bedrog. met Meer informatie op tijdens in de site. Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

september 2017
27-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

13-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

30-03-2010 21:05

Aflevering 38

Opgelicht - Aflevering 38

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

16-03-2010 21:05

Aflevering 37

Opgelicht - Aflevering 37

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-03-2010 21:05

Aflevering 36

Opgelicht - Aflevering 36

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-02-2010 21:05

Aflevering 35

Opgelicht - Aflevering 35

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

19-01-2010 21:05

Aflevering 34

Opgelicht - Aflevering 34

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

22-12-2009 21:05

Aflevering 33

Opgelicht - Aflevering 33

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

08-12-2009 21:05

Aflevering 32

Opgelicht - Aflevering 32

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

01-12-2009 21:05

Aflevering 32

Opgelicht - Aflevering 32

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

24-11-2009 21:05

Aflevering 31

Opgelicht - Aflevering 31

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

17-11-2009 21:05

Aflevering 30

Opgelicht - Aflevering 30

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

10-11-2009 21:05

Aflevering 29

Opgelicht - Aflevering 29

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

03-11-2009 21:05

Aflevering 28

Opgelicht - Aflevering 28

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

27-10-2009 21:05

Aflevering 27

Opgelicht - Aflevering 27

Serie reportages van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden acti...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord