Programma gemist?

Serie uit reportages over bedriegers, fraudeurs door en oplichters. Met onthullende de van reportages en actuele met nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van van opmerkelijke oplichtingstrucs en de naar aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs een worden actief door gezocht en op tv geconfronteerd met hun daden op tv en hun slachtoffers. van Ook van wordt gewaarschuwd voor een actuele trucs van fraude en bedrog. op tv het Meer informatie op de site. een Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie reportages over uit bedriegers, fraudeurs en een oplichters. Met onthullende het van reportages en actuele nieuwtjes. Maar in ook met reconstructies van tijdens opmerkelijke het oplichtingstrucs en het aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en in fraudeurs de worden actief gezocht op tv en geconfronteerd met hun in daden en in hun slachtoffers. Ook tijdens wordt gewaarschuwd voor actuele trucs door van fraude en bedrog. het tijdens Meer informatie op de uit site. Presentatie: Antoinette op tv Hertsenberg.

Serie reportages over uit bedriegers, fraudeurs het en oplichters. Met met onthullende reportages het en actuele op tv nieuwtjes. Maar ook op met reconstructies van opmerkelijke door oplichtingstrucs en aandacht voor op tv meesteroplichters. van Oplichters en fraudeurs worden naar actief gezocht door en geconfronteerd met hun daden en met hun uit slachtoffers. Ook wordt naar gewaarschuwd voor tijdens actuele trucs van fraude en op bedrog. in Meer informatie op uit de site. Presentatie: op tv Antoinette Hertsenberg.

Serie op tv reportages over bedriegers, fraudeurs en van oplichters. op tv Met onthullende reportages het en actuele nieuwtjes. Maar naar ook met reconstructies van het opmerkelijke oplichtingstrucs en op tv met aandacht voor meesteroplichters. Oplichters op en fraudeurs worden actief gezocht de en uit geconfronteerd met hun daden en een hun slachtoffers. Ook in wordt gewaarschuwd op tv voor actuele een trucs van fraude en de bedrog. van Meer informatie op de site. op Presentatie: uit Antoinette Hertsenberg.

Serie reportages van over bedriegers, fraudeurs tijdens en oplichters. Met op tv onthullende reportages en het actuele nieuwtjes. Maar het ook naar met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en uit aandacht op tv voor meesteroplichters. de Oplichters en fraudeurs worden een actief gezocht op en geconfronteerd met hun daden uit en uit hun slachtoffers. Ook op wordt gewaarschuwd voor actuele trucs van van fraude en bedrog. tijdens van Meer informatie op de site. Presentatie: door Antoinette door Hertsenberg.

Serie reportages tijdens over bedriegers, fraudeurs en uit oplichters. Met onthullende door reportages en in actuele door nieuwtjes. Maar ook met reconstructies tijdens van opmerkelijke oplichtingstrucs en door naar aandacht voor meesteroplichters. op Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht in en het geconfronteerd met hun het daden en hun slachtoffers. tijdens Ook met wordt gewaarschuwd voor actuele trucs van van fraude en met bedrog. Meer een informatie op het de site. Presentatie: Antoinette met Hertsenberg.

Serie naar reportages over de bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met tijdens onthullende van reportages en actuele met nieuwtjes. Maar ook met reconstructies de van opmerkelijke oplichtingstrucs tijdens en aandacht voor door meesteroplichters. Oplichters in en fraudeurs worden actief het gezocht het en geconfronteerd met hun daden en een hun op tv slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor naar op tv actuele trucs van naar fraude en bedrog. Meer de informatie op uit de site. Presentatie: Antoinette de Hertsenberg.

Serie de reportages over bedriegers, fraudeurs en in tijdens oplichters. Met onthullende reportages en in actuele van nieuwtjes. Maar ook met tijdens reconstructies van het opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. van Oplichters een en fraudeurs in worden actief gezocht en naar geconfronteerd met hun in daden en hun op tv slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor met actuele trucs van de fraude een en bedrog. Meer van informatie op de site. Presentatie: het Antoinette uit Hertsenberg.

Serie reportages tijdens over bedriegers, fraudeurs en uit oplichters. met Met onthullende naar reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook uit met reconstructies van het opmerkelijke met oplichtingstrucs en aandacht tijdens voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs het worden actief een gezocht uit en geconfronteerd met hun daden en uit hun slachtoffers. Ook op wordt gewaarschuwd tijdens voor actuele trucs van met fraude door en bedrog. Meer door informatie op de site. Presentatie: uit Antoinette de Hertsenberg.

Serie een reportages over bedriegers, fraudeurs door en een oplichters. Met onthullende reportages en naar actuele nieuwtjes. Maar van ook met reconstructies van van opmerkelijke oplichtingstrucs het en op aandacht voor meesteroplichters. het Oplichters en fraudeurs op tv worden actief gezocht en geconfronteerd met het hun daden en met hun tijdens slachtoffers. Ook wordt gewaarschuwd voor van actuele trucs van door een fraude en bedrog. Meer informatie in op de site. op Presentatie: Antoinette van Hertsenberg.

Serie in reportages over naar bedriegers, fraudeurs en van oplichters. Met onthullende reportages en actuele op tv nieuwtjes. Maar het ook naar met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en door aandacht voor meesteroplichters. een Oplichters naar en fraudeurs op tv worden actief gezocht en geconfronteerd met op hun daden op en hun slachtoffers. Ook naar wordt gewaarschuwd voor op actuele door trucs van op fraude en bedrog. Meer informatie het op de door site. Presentatie: Antoinette het Hertsenberg.

Serie op tv reportages over bedriegers, fraudeurs en door uit oplichters. Met onthullende reportages en actuele van nieuwtjes. Maar een ook met reconstructies van door opmerkelijke in oplichtingstrucs en van aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs door worden actief gezocht op en naar geconfronteerd met hun daden door en tijdens hun slachtoffers. Ook in wordt gewaarschuwd voor actuele trucs naar van het fraude en bedrog. van Meer informatie op de op site. Presentatie: Antoinette tijdens Hertsenberg.

Serie van reportages over bedriegers, met fraudeurs en naar oplichters. Met onthullende reportages het en actuele op tv nieuwtjes. Maar ook met het reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en door aandacht voor meesteroplichters. van Oplichters en fraudeurs op naar worden actief gezocht en geconfronteerd van met op hun daden en hun slachtoffers. Ook op tv wordt gewaarschuwd met voor actuele trucs van de fraude en het bedrog. Meer een informatie op een de site. Presentatie: Antoinette naar Hertsenberg.

Serie op tv reportages over bedriegers, tijdens fraudeurs en oplichters. het Met onthullende op reportages en actuele nieuwtjes. Maar een ook met reconstructies van een opmerkelijke oplichtingstrucs en op aandacht de voor meesteroplichters. Oplichters en de fraudeurs worden op tv actief gezocht van en geconfronteerd met van hun daden en hun slachtoffers. Ook een met wordt gewaarschuwd voor actuele trucs van door fraude en bedrog. het Meer informatie door op de site. op tv Onderwerpen: -Als er bij het je aangebeld in wordt naar met kaarten voor het goede door doel, verwacht tijdens je natuurlijk dat de opbrengst naar van kaarten ook een volledig naar dat van uit goede doel gaat. De kijker ziet tijdens hoe dat geld het voor een met groot deel naar de van kas van een door commercieel naar bedrijf gaat. het -Tientallen ondernemers hebben tijdens de laatste maanden spullen geleverd uit aan een van adres op op de Waterstraat in op Utrecht. Ze blijven echter allemaal met naar de op rekening zitten. Voor het uit team van Opgelicht?! een uit reden om met met de de verborgen camera ook eens een op pakketje te gaan uit afleveren. Presentatie: Antoinette naar de Hertsenberg.

Serie van reportages over bedriegers, fraudeurs en tijdens oplichters. het Met onthullende reportages en het actuele nieuwtjes. Maar ook naar met reconstructies van met opmerkelijke oplichtingstrucs en uit aandacht tijdens voor meesteroplichters. met Oplichters en fraudeurs van worden actief gezocht de en geconfronteerd met hun daden en naar hun slachtoffers. Ook een wordt naar gewaarschuwd voor actuele trucs van naar fraude en een bedrog. de Meer informatie op de site. Presentatie: naar tijdens Antoinette Hertsenberg.

februari 2018
09-11-2010 21:05

Aflevering 50

Opgelicht - Aflevering 50

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

02-11-2010 21:05

Aflevering 50

Opgelicht - Aflevering 50

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

26-10-2010 21:05

Aflevering 49

Opgelicht - Aflevering 49

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

19-10-2010 21:05

Aflevering 48

Opgelicht - Aflevering 48

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

12-10-2010 21:05

Aflevering 47

Opgelicht - Aflevering 47

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

05-10-2010 21:05

Aflevering 46

Opgelicht - Aflevering 46

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

28-09-2010 21:05

Aflevering 45

Opgelicht - Aflevering 45

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

21-09-2010 21:05

Aflevering 44

Opgelicht - Aflevering 44

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

14-09-2010 21:05

Aflevering 43

Opgelicht - Aflevering 43

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

07-09-2010 21:05

Aflevering 42

Opgelicht - Aflevering 42

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

01-06-2010 21:10

Aflevering 41

Opgelicht - Aflevering 41

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

11-05-2010 21:05

Aflevering 40

Opgelicht - Aflevering 40

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

27-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

13-04-2010 21:05

Aflevering 39

Opgelicht - Aflevering 39

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

30-03-2010 21:05

Aflevering 38

Opgelicht - Aflevering 38

Serie reportages over bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden act...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 186
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord