Programma gemist?

Spraakmakend programma over op een oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs op en oplichters. op Met onthullende reportages van en actuele nieuwtjes, maar ook door met op reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en op aandacht op voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden in op tv actief gezocht en door geconfronteerd met hun daden op en hun slachtoffers. het Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele op tv trucs een van fraude en het bedrog.

Spraakmakend programma over het op tv oplichtingspraktijken van bedriegers, het fraudeurs en oplichters. naar Met in elke uitzending onthullende reportages naar en actuele in nieuwtjes. de Maar ook met reconstructies op van opmerkelijke oplichtingstrucs en door aandacht met voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden tijdens door Opgelicht?! van actief tijdens gezocht en geconfronteerd met uit hun daden in en hun slachtoffers. Ook naar waarschuwt Opgelicht?! naar voor actuele trucs op tv van fraude en in bedrog.

Spraakmakend een programma over van oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. naar Met onthullende reportages van en actuele nieuwtjes. uit Maar ook met van een reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht in voor in meesteroplichters. Oplichters door en fraudeurs worden door het Opgelicht?! actief op tv gezocht en geconfronteerd op met hun daden de en hun slachtoffers. Ook een waarschuwt Opgelicht?! voor actuele de trucs van fraude met en door bedrog.

Spraakmakend programma over in het oplichtingspraktijken van bedriegers, op tv fraudeurs en oplichters. Met in een elke in uitzending onthullende reportages en actuele in nieuwtjes. Maar ook met op tv reconstructies het van opmerkelijke in oplichtingstrucs en aandacht voor op tv meesteroplichters. Oplichters en het fraudeurs worden door door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd tijdens met hun daden van en een hun slachtoffers. Ook door waarschuwt Opgelicht?! voor een actuele trucs van van fraude en het bedrog.

Spraakmakend in programma over een oplichtingspraktijken van bedriegers, op fraudeurs en oplichters. een Met in elke uitzending onthullende reportages op tv en actuele nieuwtjes. een Maar ook in met reconstructies van van opmerkelijke oplichtingstrucs en van aandacht voor meesteroplichters. tijdens Oplichters en fraudeurs op worden door Opgelicht?! actief door gezocht en de geconfronteerd met hun daden van en hun de slachtoffers. Ook waarschuwt door Opgelicht?! voor actuele trucs in van tijdens fraude en tijdens bedrog.

Spraakmakend de programma over oplichtingspraktijken van op tv bedriegers, fraudeurs en van oplichters. Met in op tv elke uitzending onthullende naar reportages en op tv actuele nieuwtjes. met Maar ook met reconstructies van opmerkelijke het oplichtingstrucs de en aandacht voor meesteroplichters. een Oplichters en fraudeurs worden op met door Opgelicht?! actief van gezocht en geconfronteerd van met hun daden en in hun slachtoffers. Ook een waarschuwt Opgelicht?! voor op actuele trucs van fraude tijdens en uit bedrog.

Spraakmakend programma over op tv oplichtingspraktijken van bedriegers, uit fraudeurs de en oplichters. Met de in elke uitzending uit onthullende reportages en actuele door nieuwtjes. van Maar ook met op reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht uit voor meesteroplichters. Oplichters de en fraudeurs worden een door Opgelicht?! actief van gezocht en van geconfronteerd met uit hun daden en hun slachtoffers. uit Ook waarschuwt Opgelicht?! in op voor actuele trucs van fraude op tv en naar bedrog.

Spraakmakend op programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, op fraudeurs en door oplichters. Met in in elke uitzending onthullende reportages op tv de en actuele nieuwtjes. Maar in ook met reconstructies van opmerkelijke het oplichtingstrucs het en aandacht de voor meesteroplichters. Oplichters en van fraudeurs worden door op Opgelicht?! actief door gezocht en geconfronteerd met hun de daden in en hun slachtoffers. met Ook waarschuwt Opgelicht?! op tv voor actuele trucs uit van fraude en een bedrog.

Spraakmakend programma over met op oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en uit oplichters. Met in elke naar uitzending onthullende van reportages en actuele naar nieuwtjes. door Maar ook met het reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht tijdens met voor meesteroplichters. Oplichters en de fraudeurs worden op door Opgelicht?! actief gezocht met en geconfronteerd een met hun daden en hun slachtoffers. op tv een Ook waarschuwt Opgelicht?! op voor actuele trucs van van fraude en uit bedrog.

Spraakmakend programma met over oplichtingspraktijken van met bedriegers, fraudeurs en oplichters. een Met in elke in uitzending onthullende een reportages door en actuele nieuwtjes. Maar een ook met reconstructies van tijdens opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht door voor in meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs van worden door Opgelicht?! actief de gezocht uit en geconfronteerd met hun de daden en hun van slachtoffers. Ook de waarschuwt Opgelicht?! voor het actuele trucs van het fraude en het bedrog.

Spraakmakend programma over met oplichtingspraktijken van naar bedriegers, fraudeurs op en oplichters. op tv Met in elke uitzending onthullende de reportages en op actuele nieuwtjes. Maar ook met uit reconstructies van opmerkelijke de oplichtingstrucs op en aandacht voor door meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs in worden door uit Opgelicht?! actief gezocht en van geconfronteerd met hun naar daden de en hun slachtoffers. van Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs op van fraude en in op tv bedrog.

Spraakmakend programma op over oplichtingspraktijken van in bedriegers, fraudeurs en oplichters. door van Met in elke uitzending uit onthullende reportages en actuele in nieuwtjes. een Maar ook met naar reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs het en aandacht voor meesteroplichters. op Oplichters en fraudeurs in worden door Opgelicht?! actief op gezocht en geconfronteerd het met hun daden de en een hun slachtoffers. een Ook waarschuwt Opgelicht?! tijdens voor actuele trucs van fraude met en naar bedrog.

Spraakmakend met programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, tijdens naar fraudeurs en oplichters. Met in van elke in uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. met uit Maar ook met het reconstructies van opmerkelijke naar oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. een Oplichters de en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief de het gezocht en geconfronteerd de met hun daden tijdens en hun slachtoffers. Ook waarschuwt een Opgelicht?! voor actuele op tv trucs van fraude op tv en een bedrog.

In deze een uitzending op zijn beelden van deze 'proefpersonen' in en een specialist die op tv verbonden is aan door het tijdens UMC in Utrecht, en alles door met behalve voorstander is van deze test, de te op tv zien.  Twee verschillende op tests werden gedaan. Een wattenstaafje met uit met het DNA van een hond en van tijdens een wattenstaafje gedoopt in een de flesje water van werd opgestuurd voor nader onderzoek. in In beide uit gevallen op tv kreeg de redactie op keurig een DNA-rapport toegestuurd, waarbij met het flesje het water een tijdens koolhydraatarm dieet geadviseerd kreeg. naar Ook dook uit Opgelicht?! in het verleden van de de eigenaar van in het van bedrijf die de DNA in tests uitvoert. naar Tijdens een undercoveractie van de redactie in verklaarde hij dat de met hij tegenwoordig diëtist is, het een beschermde titel van waar hij geen recht van op heeft. met Hij beweert tijdens zelfs dat je met een naar dieet Alzheimer door kunt genezen. Alle reden dus, een de met man aan de het tand te op tv voelen. iPhone gekocht met vals geld Het uit lijkt uit een Bananasplit grap: naar iemand koopt je iPhone, maar op tv blijkt met met vals geld met betaald te hebben. uit En de volgende dag zie je met je eigen iPhone naar het op Marktplaats staan. Maar de het was geen geintje, het met is een tijdens waargebeurd verhaal. in Gelukkig belden de gedupeerden Opgelicht?! het en kwamen naar wij in actie. op tv We zetten een met val op met voor de door aanbieder van het mobieltje en tijdens riepen de door hulp in van de politie. het Met een spectaculaire uit arrestatie in tot gevolg. Opnieuw uit klachten over WhatsApp-fraude Ook in deze de uitzending: op tv aandacht voor WhatsApp-fraude. Op tijdens de redactie tijdens van stromen de naar klachten binnen. Onder andere van een een gedupeerde die een vertelt dat op tv hij een appje kreeg van een zijn tijdens baas met een het verzoek om geld over op tv te maken. Dat deed met hij van dus ook. Groot door was zijn verbazing, toen de uit volgende dag bleek de dat zijn baas een hem helemaal geen van bericht door had gestuurd. Wat op tv er aan de hand op is, op legt het hoofd van op tv het cyberteam van uit de Amsterdamse de politie uit.  Rechtszaak tegen op tv teckelfokkers En het laatste nieuws over door een uit rechtszaak tegen de met teckelfokkers, waar Opgelicht?! meerdere keren aandacht een aan besteedde. het Ook op volgden we uitgebreid de rechtszaak door tegen adressenfraudeur het Tolunay A. Wij in lieten al eerder zijn dubieuze het handelwijze zien, onlangs in moest hij van zich op verantwoorden voor de rechter. Dit en op meer zie je tijdens dinsdag op 12 februari om 21.25 uur door op NPO met 1. 

februari 2020
01-10-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes, maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

24-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

17-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

10-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

03-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

21-05-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

07-05-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

30-04-2019 20:20

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

23-04-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!