Programma gemist?

Spraakmakend programma over door oplichtingspraktijken van bedriegers, van fraudeurs en oplichters. de Met in een elke uitzending onthullende door reportages en in actuele nieuwtjes. Maar ook met op door reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs tijdens en aandacht op tv voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden tijdens uit door Opgelicht?! actief gezocht met en geconfronteerd met hun op tv daden en door hun slachtoffers. Ook uit waarschuwt Opgelicht?! voor van actuele trucs van fraude en op naar bedrog.

Spraakmakend de programma over de oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. van Met in het elke uitzending op onthullende reportages en op tv actuele nieuwtjes. Maar ook met door door reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs van en aandacht op tv voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden het door Opgelicht?! het actief gezocht op tv en geconfronteerd met hun daden uit en hun op slachtoffers. Ook op waarschuwt Opgelicht?! voor uit actuele trucs van fraude en in op tv bedrog.

Spraakmakend programma een over oplichtingspraktijken uit van bedriegers, fraudeurs en van oplichters. de Met in elke uitzending onthullende op reportages en tijdens actuele nieuwtjes. Maar ook van met reconstructies van opmerkelijke in oplichtingstrucs en aandacht het voor meesteroplichters. Oplichters in en fraudeurs worden van door op tv Opgelicht?! actief gezocht naar en geconfronteerd met hun daden tijdens en met hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! naar voor naar actuele trucs van in fraude en uit bedrog.

Spraakmakend programma tijdens over oplichtingspraktijken van bedriegers, met fraudeurs en oplichters. de Met in elke van uitzending een onthullende reportages uit en actuele nieuwtjes. Maar in ook met reconstructies van tijdens opmerkelijke oplichtingstrucs en het aandacht voor uit meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs van worden door tijdens Opgelicht?! actief de gezocht en geconfronteerd met hun daden op tv en hun van slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! uit voor uit actuele trucs van fraude en in het bedrog.

Spraakmakend programma over door oplichtingspraktijken in van bedriegers, fraudeurs op en oplichters. Met de in elke uitzending op tv onthullende reportages op tv en actuele nieuwtjes. Maar ook met met door reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs door en aandacht voor het meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs door worden uit door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd op tv van met hun daden en hun slachtoffers. een Ook waarschuwt Opgelicht?! van voor van actuele trucs van fraude en met tijdens bedrog.

Spraakmakend tijdens programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, de tijdens fraudeurs en oplichters. Met in elke tijdens uit uitzending onthullende reportages en actuele uit nieuwtjes. Maar ook met een reconstructies van op tv opmerkelijke oplichtingstrucs op en aandacht voor meesteroplichters. tijdens Oplichters en het fraudeurs worden door Opgelicht?! actief op gezocht en op geconfronteerd met hun op tv daden de en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! door voor actuele een trucs van fraude en de tijdens bedrog.

Spraakmakend programma naar over oplichtingspraktijken van bedriegers, op tv fraudeurs en oplichters. in Met in van elke uitzending onthullende door reportages en actuele naar nieuwtjes. Maar ook met in reconstructies van op tv opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht in voor naar meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs uit worden door naar Opgelicht?! actief gezocht met en geconfronteerd met hun op daden en in hun slachtoffers. Ook van waarschuwt Opgelicht?! met voor actuele trucs van fraude een en met bedrog.

Spraakmakend een programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, naar fraudeurs naar en oplichters. Met in elke tijdens tijdens uitzending onthullende reportages en op tv actuele nieuwtjes. Maar ook met met reconstructies tijdens van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht de voor meesteroplichters. uit Oplichters en fraudeurs op worden door met Opgelicht?! actief door gezocht en geconfronteerd met hun daden met en hun door slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! door voor actuele in trucs van fraude door en het bedrog.

In uit deze uitzending zijn beelden van het deze 'proefpersonen' en op uit een specialist die verbonden van is aan het een UMC in Utrecht, en alles de behalve voorstander is op een van deze test, het te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. door Een wattenstaafje door met het DNA een van een tijdens hond en een een wattenstaafje gedoopt een in een flesje water de werd opgestuurd voor nader het onderzoek. In naar beide gevallen kreeg in de redactie keurig een tijdens DNA-rapport toegestuurd, waarbij het naar een flesje water een koolhydraatarm dieet geadviseerd uit kreeg. Ook op tv dook uit Opgelicht?! in het het verleden van de tijdens eigenaar van het bedrijf het die de DNA met tests uitvoert. Tijdens een undercoveractie de in van de redactie verklaarde hij het dat tijdens hij tegenwoordig diëtist is, een op beschermde titel het waar hij geen recht tijdens op heeft. Hij met beweert door zelfs dat je met een dieet met naar Alzheimer kunt genezen. Alle tijdens reden dus, de man aan op de de tand te voelen. iPhone gekocht met uit met vals geld Het lijkt door een Bananasplit grap: iemand koopt het je iPhone, maar blijkt naar op tv met vals geld tijdens betaald te hebben. En op tv de volgende dag zie je van je eigen iPhone in op Marktplaats de staan. Maar het op tv was geen geintje, het door een is een waargebeurd verhaal. Gelukkig door belden de gedupeerden door Opgelicht?! en kwamen wij de in actie. We uit zetten met een val op voor uit de aanbieder van het in mobieltje en het riepen een de hulp in op tv van de politie. uit Met een spectaculaire met arrestatie tot gevolg. Opnieuw een klachten over WhatsApp-fraude Ook in deze uit uitzending: aandacht voor de WhatsApp-fraude. Op de met redactie van van stromen de klachten op binnen. Onder andere van een op tv gedupeerde het die vertelt dat hij een tijdens appje kreeg van van zijn baas met op tv het een verzoek om geld van over te maken. uit Dat deed hij dus door ook. Groot was zijn een het verbazing, toen de een volgende dag bleek dat zijn de baas hem met helemaal geen bericht een had gestuurd. Wat er aan een de hand is, naar legt het op tv hoofd op tv van het cyberteam van uit de Amsterdamse politie een uit.  Rechtszaak tegen teckelfokkers En het laatste op tv nieuws tijdens over een naar rechtszaak tegen de teckelfokkers, waar het Opgelicht?! meerdere keren aandacht de aan besteedde. door Ook volgden we de uitgebreid de rechtszaak een tegen op tv adressenfraudeur Tolunay A. van Wij lieten al eerder een zijn dubieuze handelwijze zien, onlangs op de moest hij zich verantwoorden door voor de tijdens rechter. Dit en meer zie je dinsdag op 12 op tv februari om 21.25 in uur op het NPO 1. 

Vanavond het in Opgelicht?!: De World Travel Academy de biedt met jonge vrouwen die stewardess willen van worden een peperdure het cursus aan, alleen in blijkt na onderzoek op van van Opgelicht?! dat deze door niet erkend wordt door het luchtvaartmaatschappijen. Opgelicht?! ging het undercover om te uit kijken of en het hoe jonge van meiden met uit halve waarheden en hele leugens op tv in tijdens de val worden gelokt. Ook door in in deze uitzending: als je de je auto verkoopt via 'bestedealvooruwauto.nl' in tijdens wordt deze aangeboden aan de tenminste 750 bedrijven. Althans, dat tijdens zeggen de met eigenaren van de het website. Maar in de door praktijk op tv komen die auto's de maar bij twee bedrijven terecht, met en die op zijn op heel toevallig eigendom van de eigenaren door van... bestedealvooruwauto.nl. Ook met duiken een er gebreken op aan je een auto door en keldert een de prijs! Opgelicht?! legt de werkwijze op tijdens van de twee ambitieuze jonge naar eigenaren bloot. van Zo kwamen we terecht in op tv een wereld met van op onterechte annuleringskosten, verzonnen schades en tijdens regelrechte bedreiging. - Malafide schoorsteenvegers Vijf van de december nadert, een mooi moment naar om nog door even je schoorsteen te het laten vegen. Helemaal als op tv je naar je realiseert dat door er in Nederland het zes schoorsteenbranden per dag plaatsvinden. tijdens Maar op tv kijk uit door wie je je dak in op stuurt! Malafide door schoorsteenvegers rekenen tijdens woekertarieven en leveren vaak nog slecht met werk op ook.

'Snel ontruimd' door ontruimt huizen en dumpt door spullen langs de van weg Het op bedrijf 'Snel ontruimd' ontruimt op tv huizen, in schuren en bergingen. Vaak een gaat het om de spullen van op tv overledenen, en die op zullen ofwel een mooi naar tweede leven krijgen via het de kringloop, ofwel uit afgevoerd worden van naar een milieustraat. het Althans dat zegt de het eigenaar naar van het bedrijf. Maar hoe met ontluisterend is een soms de werkelijkheid? De spullen het worden uit gedumpt langs de weg naar of de in een weiland, in en de eigenaars van de inboedel naar kunnen vervolgens het een boete van de de gemeente op tegemoet zien. door Opgelicht?! heeft in de loop der op tv jaren een hoop met spullen vergaard van en die moeten nodig uit opgeruimd worden. We met bellen 'Snel uit ontruimd'. Valse op webshops rondom de feestdagen: hoe met herken je ze? Sinterklaas en door Kerst staan het voor naar de deur en dat is het een in goudmijn voor malafide webshops, de waar mensen spullen bestellen en door betalen, tijdens maar niets geleverd krijgen. Sommige naar de van deze shops worden speciaal voor in door de feestdagen opgericht. Er gaan miljoenen naar in om, met het kost de Nederlandse het slachtoffers gemiddeld 200 een euro per jaar, in de deze flessentrekkerij! Wat uit doe je eraan? Hoe een herken je een in valse webshop? Opgelicht onderzoekt. Machiel tijdens D. veroordeeld wegens tijdens belasting- en faillissementsfraude Malafide naar bouwondernemer Machiel een D. werd onlangs veroordeeld op wegens belasting- het en faillissementsfraude, met mede dankzij berichtgeving van Opgelicht?!. Daarbij met werd hem een op bestuursverbod opgelegd. in Het is in pas de derde van keer dat zo'n straf wordt naar uitgesproken in het Nederland, van helaas zijn D.'s slachtoffers er uit niet van onder in de door indruk.Verder: politie haalt nephelpdesk uit tijdens de op lucht, en rechter eist forse een straf door tegen oude bekende op van opgelicht?! Remco M.Dit en meer van zie naar je dinsdag 27 november van om 21.25 uur in in Opgelicht?! op uit NPO uit 1.

Autosleutels de zijn zonder probleem te op tv kopiëren Dat het van stelen van een de auto kinderlijk met eenvoudig blijkt, lieten tijdens we al eerder zien. Maar naar oplichters op tv gebruiken meer trucs. Naar tijdens aanleiding van met diverse klachten over de het bij laten maken van autosleutels, door besloot het Opgelicht?! zelf de proef op tijdens de som de te nemen. een En wat blijkt: met autosleutels zijn naar zonder probleem te kopiëren, zonder dat op tv door je je hoeft te naar legitimeren. Je de hoeft niet eens uit aan te tonen dat tijdens de auto waarvan van je een op sleutel laat bijmaken van jou is. in Voor de eigenaars uit van zogenaamde keyless met auto's uit is er ook met slechts nieuws: de dergelijke auto's zijn makkelijk te openen het voor met een wildvreemde. Alledaagse voorwerpen verbinden met op internet: wat zijn op tv de gevaren? Het een Internet of Things met neemt een steeds grotere uit plaats in tijdens in ons uit leven. Het wil zeggen tijdens dat alledaagse voorwerpen als de televisies, de koelkasten en thermostaten met het tijdens internet verbonden door zijn een en gegevens kunnen uitwisselen. Cyberexpert naar Stan Hegt een laat zien de wat de gevaren zijn en de geeft tips met om je veiligheid op internet uit te vergroten. Man tijdens achter adressa binnenkort het voor met de rechter In een undercoveractie op laten we een zien dat Tolunay een A. ? aan uit wie we al eerder aandacht hebben op tv besteed op ? zich tijdens inmiddels bezighield met het helpen naar van naar een zogenaamde 'urgentieverklaring' aan het mensen die een op tv woning zoeken. Kort in na onze actie werd een hij gearresteerd en momenteel door loopt er een in de onderzoek tegen hem. Het openbaar van ministerie met verwacht dat de zaak begin 2019 naar voor de rechter in inhoudelijk de behandeld wordt.Dit een en meer zie je tijdens dinsdag 13 november om 21.25 naar op uur op NPO door 1.

juli 2019
21-05-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

07-05-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

30-04-2019 20:20

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

23-04-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

04-12-2018 21:30

Opgelicht?!: peperdure cursus stewardessen

Opgelicht - Opgelicht?!: peperdure cursus stewardessen

Vanavond in Opgelicht?!: De World Travel Academy biedt jonge vrouwen die stewardess willen worden een peperdure cursus aan, alleen blijkt na onderzoek van Opgelicht?! dat deze niet erkend wordt door luchtvaartmaatschappijen. Opgelicht?! gi...

27-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

'Snel ontruimd' ontruimt huizen en dumpt spullen langs de weg Het bedrijf 'Snel ontruimd' ontruimt huizen, schuren en bergingen. Vaak gaat het om spullen van overledenen, en die zullen ofwel een mooi tweede leven krijgen via de kringloop, ...

20-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

13-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Autosleutels zijn zonder probleem te kopiëren Dat het stelen van een auto kinderlijk eenvoudig blijkt, lieten we al eerder zien. Maar oplichters gebruiken meer trucs. Naar aanleiding van diverse klachten over het bij laten maken van autosl...

25-09-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 209
  • Laatste uitzending op 21-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord