Programma gemist?

Spraakmakend programma over het oplichtingspraktijken van uit bedriegers, in fraudeurs en oplichters. Met in elke in uitzending van onthullende reportages en actuele nieuwtjes. tijdens in Maar ook met reconstructies van van opmerkelijke op tv oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters van en een fraudeurs worden een door Opgelicht?! actief gezocht en de geconfronteerd met hun op daden en hun slachtoffers. door door Ook waarschuwt Opgelicht?! voor op tv actuele trucs van fraude naar en tijdens bedrog.

Spraakmakend programma het over oplichtingspraktijken van het bedriegers, fraudeurs en oplichters. de Met in elke naar uitzending het onthullende reportages op en actuele nieuwtjes. Maar ook in met uit reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht van voor het meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs op worden door Opgelicht?! actief tijdens gezocht en geconfronteerd het met hun daden van en het hun slachtoffers. Ook in waarschuwt Opgelicht?! voor actuele de trucs van fraude en naar met bedrog.

Spraakmakend programma uit over oplichtingspraktijken tijdens van bedriegers, op tv fraudeurs en oplichters. Met in tijdens elke het uitzending onthullende reportages en actuele naar nieuwtjes. Maar van ook met door reconstructies van opmerkelijke een oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. door Oplichters en fraudeurs worden in door op Opgelicht?! actief uit gezocht en geconfronteerd met hun van daden en hun het slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! tijdens voor actuele trucs door van fraude door en het bedrog.

Spraakmakend tijdens programma over oplichtingspraktijken van van bedriegers, op tv fraudeurs en oplichters. Met in de elke uitzending een onthullende reportages en actuele tijdens nieuwtjes. Maar ook een met door reconstructies van opmerkelijke uit oplichtingstrucs en aandacht met voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs een worden door Opgelicht?! actief op tijdens gezocht en geconfronteerd uit met hun daden en hun de slachtoffers. tijdens Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele een trucs van fraude en in op bedrog.

In deze een uitzending zijn uit beelden van deze een 'proefpersonen' en in een specialist die verbonden is in aan het de UMC in een Utrecht, en alles behalve met voorstander is van deze van test, te zien.  Twee verschillende op tv tests werden gedaan. een Een wattenstaafje met van het op tv DNA van een hond en de de een wattenstaafje gedoopt in een uit flesje water op werd opgestuurd voor nader in onderzoek. door In beide gevallen het kreeg de redactie van keurig een DNA-rapport toegestuurd, waarbij het naar flesje water een van koolhydraatarm naar dieet geadviseerd met kreeg. Ook dook van Opgelicht?! in het verleden van de op eigenaar van het het bedrijf die naar de DNA tests in uitvoert. Tijdens een op undercoveractie van de redactie van verklaarde het hij dat hij tegenwoordig de diëtist is, een beschermde door de titel waar hij geen recht op door heeft. in Hij beweert naar zelfs dat je met de een dieet Alzheimer kunt op genezen. Alle reden op dus, de man aan tijdens de tand te tijdens voelen. iPhone gekocht met een vals geld Het in lijkt een Bananasplit grap: door iemand tijdens koopt je iPhone, in maar blijkt met vals geld met door betaald te hebben. En in de volgende dag zie je op het je eigen iPhone op Marktplaats staan. uit Maar op tv het was geen geintje, het uit is op tv een waargebeurd een verhaal. Gelukkig belden de de gedupeerden Opgelicht?! uit en kwamen wij in actie. op tv We zetten een in val op voor de een aanbieder op van het mobieltje in en riepen de tijdens hulp in op van de politie. Met een tijdens spectaculaire arrestatie in tot gevolg. Opnieuw klachten over WhatsApp-fraude Ook naar in met deze uitzending: door aandacht voor WhatsApp-fraude. Op uit de redactie naar van stromen de klachten binnen. Onder in de andere van een gedupeerde die vertelt door dat hij een op appje op kreeg van in zijn baas met het verzoek om tijdens geld over te het maken. Dat deed met van hij dus ook. uit Groot was zijn het verbazing, toen de volgende dag het bleek dat op tv zijn baas hem de helemaal geen bericht had van gestuurd. Wat op tv er aan de een hand is, legt het hoofd op van tijdens het cyberteam door van de Amsterdamse politie uit.  Rechtszaak tegen het teckelfokkers En het laatste naar nieuws het over een rechtszaak met tegen de teckelfokkers, waar tijdens Opgelicht?! meerdere een keren aandacht met aan besteedde. Ook volgden van we uitgebreid de door rechtszaak tegen door adressenfraudeur Tolunay A. Wij lieten op tv al eerder zijn uit dubieuze handelwijze zien, onlangs door moest hij zich het verantwoorden voor van de rechter. Dit op en meer zie tijdens je dinsdag 12 met februari om het 21.25 uur op NPO de 1. 

Vanavond in het Opgelicht?!: De door World Travel Academy biedt jonge vrouwen van die stewardess naar willen worden een een peperdure cursus aan, een alleen blijkt na uit onderzoek van Opgelicht?! de dat op deze niet erkend wordt de door luchtvaartmaatschappijen. Opgelicht?! ging een undercover om te kijken een of en hoe op jonge meiden een met uit halve waarheden en hele leugens van van in de val worden tijdens gelokt. Ook in deze door uitzending: als je uit je auto verkoopt via van 'bestedealvooruwauto.nl' wordt deze uit aangeboden aan tenminste 750 het bedrijven. tijdens Althans, dat zeggen de tijdens eigenaren van een de website. Maar in de naar praktijk komen die de auto's maar bij uit twee tijdens bedrijven terecht, op en die zijn heel toevallig tijdens eigendom van door de eigenaren van... uit bestedealvooruwauto.nl. Ook duiken er van gebreken op aan van je auto en in keldert de prijs! Opgelicht?! het legt een de werkwijze van de twee op uit ambitieuze jonge eigenaren bloot. uit Zo kwamen uit we terecht in een wereld uit van onterechte annuleringskosten, verzonnen de schades en regelrechte in bedreiging. - Malafide op tv schoorsteenvegers Vijf met december nadert, een de mooi moment om nog in even je schoorsteen door te laten vegen. op Helemaal als je je realiseert tijdens door dat er in Nederland met zes schoorsteenbranden door per dag plaatsvinden. Maar kijk uit op wie door je je dak op stuurt! tijdens Malafide schoorsteenvegers met rekenen door woekertarieven en leveren een vaak nog slecht werk een ook.

'Snel ontruimd' op tv ontruimt in huizen en dumpt spullen langs de door weg Het met bedrijf 'Snel ontruimd' ontruimt huizen, het uit schuren en bergingen. Vaak gaat door het om tijdens spullen van overledenen, en op tv die zullen ofwel op tv een mooi tweede met leven krijgen via tijdens de kringloop, ofwel afgevoerd uit worden naar van een milieustraat. Althans dat op zegt de eigenaar van van van het bedrijf. het Maar hoe ontluisterend is soms een de uit werkelijkheid? De spullen door worden gedumpt langs de weg naar of tijdens in een weiland, en de het eigenaars van van de inboedel uit kunnen vervolgens een boete op van de tijdens gemeente tegemoet zien. Opgelicht?! heeft het in de loop op der op tv jaren een hoop spullen vergaard naar en die door moeten nodig opgeruimd worden. de We bellen met 'Snel ontruimd'. Valse uit webshops rondom de feestdagen: door hoe herken uit je ze? Sinterklaas en Kerst een staan voor de deur en tijdens dat is de een goudmijn tijdens voor malafide webshops, met waar mensen spullen bestellen en tijdens betalen, in maar niets geleverd krijgen. Sommige met van deze door shops met worden speciaal voor de feestdagen naar opgericht. Er op gaan miljoenen in het om, het kost de Nederlandse op slachtoffers de gemiddeld 200 euro per de jaar, deze van flessentrekkerij! Wat doe je eraan? uit het Hoe herken je een uit valse webshop? Opgelicht door onderzoekt. Machiel D. veroordeeld wegens belasting- met en faillissementsfraude Malafide door bouwondernemer Machiel D. door werd onlangs een veroordeeld wegens de belasting- en faillissementsfraude, een mede dankzij berichtgeving van van Opgelicht?!. Daarbij met werd hem een van bestuursverbod opgelegd. Het is pas tijdens de derde in keer dat zo'n straf de wordt in uitgesproken in Nederland, helaas het zijn D.'s slachtoffers de er niet van onder de naar indruk.Verder: naar politie haalt nephelpdesk uit de op tv tijdens lucht, en rechter eist tijdens forse straf tegen oude in bekende van van opgelicht?! Remco M.Dit en meer een in zie je dinsdag 27 november tijdens om 21.25 op uur in Opgelicht?! van op NPO een 1.

Autosleutels zijn zonder in probleem een te kopiëren Dat het het stelen van het een auto kinderlijk eenvoudig blijkt, lieten het we al eerder een zien. op tv Maar oplichters gebruiken meer trucs. uit uit Naar aanleiding van diverse klachten over een het bij laten op op tv maken van autosleutels, besloot met Opgelicht?! zelf de een proef op de som een te nemen. een En wat blijkt: op autosleutels zijn zonder probleem te naar kopiëren, zonder dat in je met je hoeft te legitimeren. een Je hoeft tijdens niet eens aan te op tonen dat van de auto naar waarvan je een sleutel laat bijmaken met op tv van jou is. Voor de het eigenaars van het zogenaamde keyless de auto's is er ook slechts met nieuws: dergelijke auto's het zijn makkelijk te op openen voor tijdens een wildvreemde. Alledaagse voorwerpen verbinden op tv met internet: wat naar zijn de gevaren? Het Internet in of Things neemt door een het steeds grotere plaats in in het ons het leven. Het een wil zeggen dat alledaagse voorwerpen tijdens als televisies, koelkasten op en met thermostaten met het internet verbonden een zijn en een gegevens kunnen uitwisselen. Cyberexpert Stan door Hegt op laat zien van wat de gevaren zijn en geeft uit tips om je het veiligheid tijdens op internet te vergroten. Man tijdens achter adressa binnenkort met voor de rechter In naar een undercoveractie op laten we met zien dat Tolunay A. van ? aan wie we op al eerder aandacht hebben van besteed op ? zich op tv inmiddels bezighield met door het helpen van een zogenaamde 'urgentieverklaring' in aan het mensen die op een woning zoeken. in Kort na onze actie op werd hij uit gearresteerd en momenteel loopt naar er een onderzoek tegen hem. tijdens Het openbaar ministerie naar verwacht dat met de zaak begin 2019 uit voor de rechter met uit inhoudelijk behandeld wordt.Dit en het meer zie een je dinsdag 13 november tijdens om 21.25 uur het op NPO door 1.

Opgelicht?! onderzocht klachten door over de stal op door 'Marestables' van Maureen Lamers. Ze met zou paarden op tv van klanten tijdens verkopen en de verkopers op tv dat veel later melden, uit terwijl naar de kosten van de stalling doorlopen. door Ook geeft ze uit onjuiste informatie over het in de koper van het op dier, en tijdens meerdere gedupeerden konden zelfs naar op hun centen fluiten. de * Met de op arrestatie naar van belastingadviseur Sjoerd Slager in augustus op tv dit jaar, kwam in op er voorlopig een eind van aan zijn financiële wanpraktijken. Slager door investeerde voor zijn door klanten naar en leende soms in zelfs geld in van hen. Geld dat vervolgens op spoorloos verdween, in totaal door gaat het om van naar enkele tonnen. * Opgelicht de dook in tijdens de wereld van snel geld de verdienen voor in jongeren. Criminelen de willen die jongeren (18+) verleiden het hun pinpas, pincode en naar bankrekening af te tijdens staan. uit Tientallen jongeren trappen op tv erin. Opgelicht?! zag kans van een uit afspraak te maken met zo'n pinpasronselaar, tijdens op tv die de schrik van zijn leven op tv kreeg uit toen hij geen argeloze het jongere, maar een camera een tijdens voor zijn neus zag. * Naar van aanleiding van naar onze spraakmakende reportage over met wildwestpraktijken met van malafide slotenmakers, die hoge door bedragen tot van wel 2.000 de euro rekenen voor een op tv nieuw slot, op tv kregen we veel nieuwe klachten naar in binnen. Opgelicht ging op zoek naar een de mensen de die de op exorbitant hoge bedragen een innen.

maart 2019
12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

04-12-2018 21:30

Opgelicht?!: peperdure cursus stewardessen

Opgelicht - Opgelicht?!: peperdure cursus stewardessen

Vanavond in Opgelicht?!: De World Travel Academy biedt jonge vrouwen die stewardess willen worden een peperdure cursus aan, alleen blijkt na onderzoek van Opgelicht?! dat deze niet erkend wordt door luchtvaartmaatschappijen. Opgelicht?! gi...

27-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

'Snel ontruimd' ontruimt huizen en dumpt spullen langs de weg Het bedrijf 'Snel ontruimd' ontruimt huizen, schuren en bergingen. Vaak gaat het om spullen van overledenen, en die zullen ofwel een mooi tweede leven krijgen via de kringloop, ...

20-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

13-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Autosleutels zijn zonder probleem te kopiëren Dat het stelen van een auto kinderlijk eenvoudig blijkt, lieten we al eerder zien. Maar oplichters gebruiken meer trucs. Naar aanleiding van diverse klachten over het bij laten maken van autosl...

25-09-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

18-09-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

11-09-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! onderzocht klachten over de stal 'Marestables' van Maureen Lamers. Ze zou paarden van klanten verkopen en de verkopers dat veel later melden, terwijl de kosten van de stalling doorlopen. Ook geeft ze onjuiste informatie over de ...

04-09-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

22-05-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 12-03-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord