Programma gemist?

Spraakmakend programma over het oplichtingspraktijken de van bedriegers, fraudeurs en de oplichters. Met onthullende door reportages en het actuele nieuwtjes, maar ook met een reconstructies van met opmerkelijke oplichtingstrucs tijdens en aandacht voor meesteroplichters. in Oplichters en fraudeurs het worden actief gezocht de en geconfronteerd met in hun daden en hun door een slachtoffers. Ook waarschuwt het Opgelicht?! voor actuele trucs tijdens van fraude een en bedrog.

Spraakmakend programma naar over door oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs van en oplichters. Met in op elke in uitzending onthullende reportages en actuele tijdens nieuwtjes. uit Maar ook met reconstructies van opmerkelijke uit uit oplichtingstrucs en aandacht met voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs met worden een door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd een met hun met daden tijdens en hun slachtoffers. Ook uit waarschuwt Opgelicht?! voor tijdens actuele trucs van fraude en door op bedrog.

Spraakmakend programma van over oplichtingspraktijken met van bedriegers, fraudeurs en oplichters. met Met onthullende tijdens reportages en op actuele nieuwtjes. Maar ook het met van reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht een voor meesteroplichters. tijdens Oplichters op tv en fraudeurs worden door met Opgelicht?! actief gezocht uit en geconfronteerd met met hun daden en hun op tv slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! op voor van actuele trucs van fraude het en door bedrog.

Spraakmakend van programma over het oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en met oplichters. Met in de elke de uitzending onthullende reportages op tv en actuele nieuwtjes. Maar ook met de reconstructies van opmerkelijke tijdens met oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. naar Oplichters en fraudeurs de worden door de Opgelicht?! actief gezocht en op tv geconfronteerd in met hun daden en hun slachtoffers. in Ook waarschuwt Opgelicht?! in voor actuele door trucs van van fraude en tijdens bedrog.

Spraakmakend naar programma over oplichtingspraktijken van door bedriegers, fraudeurs en oplichters. op tv op Met in elke uitzending onthullende het reportages en actuele de nieuwtjes. Maar ook met naar reconstructies van op tv opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht uit met voor meesteroplichters. Oplichters op tv en fraudeurs worden door van Opgelicht?! actief tijdens gezocht en geconfronteerd met hun op daden uit en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! naar van voor actuele trucs van fraude een en het bedrog.

Spraakmakend programma van over oplichtingspraktijken van door bedriegers, fraudeurs van en oplichters. Met in in elke uitzending onthullende een reportages en actuele nieuwtjes. een Maar ook een met reconstructies van naar opmerkelijke oplichtingstrucs en een aandacht op voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs een worden op door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd een met hun daden tijdens tijdens en hun slachtoffers. Ook een waarschuwt Opgelicht?! voor actuele het trucs van met fraude en tijdens bedrog.

Spraakmakend programma over door oplichtingspraktijken van bedriegers, van een fraudeurs en oplichters. Met met in elke uitzending onthullende reportages een in en actuele nieuwtjes. Maar in ook met van reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs de en aandacht voor meesteroplichters. het Oplichters en het fraudeurs worden in door Opgelicht?! actief gezocht en naar geconfronteerd met het hun daden de en hun slachtoffers. Ook met waarschuwt Opgelicht?! door voor actuele trucs op tv van fraude en tijdens bedrog.

Spraakmakend naar programma over oplichtingspraktijken door van bedriegers, fraudeurs en met oplichters. Met in elke de uit uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. met Maar ook met het reconstructies van uit opmerkelijke oplichtingstrucs in en aandacht de voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden op het door Opgelicht?! actief gezocht en naar geconfronteerd met hun uit daden en hun slachtoffers. op Ook het waarschuwt Opgelicht?! voor actuele naar trucs van fraude door en door bedrog.

Spraakmakend op tv programma over een oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs het en oplichters. Met in elke op tv uitzending onthullende met reportages en actuele nieuwtjes. op uit Maar ook met op tv reconstructies van opmerkelijke uit oplichtingstrucs en aandacht voor het meesteroplichters. Oplichters tijdens en fraudeurs worden een door Opgelicht?! actief gezocht en uit geconfronteerd met de hun daden en van hun slachtoffers. Ook waarschuwt door Opgelicht?! naar voor actuele trucs van op tv fraude en het bedrog.

Spraakmakend programma de over oplichtingspraktijken van bedriegers, op tv fraudeurs en oplichters. het Met in elke een uitzending onthullende reportages het en actuele met nieuwtjes. Maar ook in met van reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht van voor meesteroplichters. de Oplichters en een fraudeurs worden door Opgelicht?! het actief gezocht en geconfronteerd in met hun tijdens daden van en hun slachtoffers. Ook uit waarschuwt Opgelicht?! voor de actuele trucs van fraude en de tijdens bedrog.

Spraakmakend programma door over tijdens oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs met en oplichters. Met in naar elke op uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. in Maar ook met de reconstructies het van opmerkelijke op oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. de Oplichters en fraudeurs worden door door Opgelicht?! een actief gezocht en geconfronteerd uit met hun uit daden en hun op slachtoffers. Ook waarschuwt door Opgelicht?! voor een actuele trucs van fraude en uit in bedrog.

Spraakmakend in programma over door oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en met oplichters. Met in op elke uitzending onthullende het reportages en actuele nieuwtjes. uit van Maar ook met reconstructies van opmerkelijke een de oplichtingstrucs en aandacht voor tijdens meesteroplichters. Oplichters tijdens en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief op naar gezocht en geconfronteerd met hun daden tijdens en een hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! een voor actuele trucs op van naar fraude en op bedrog.

Spraakmakend programma naar over oplichtingspraktijken op van bedriegers, fraudeurs en de oplichters. het Met in elke uit uitzending onthullende reportages naar en actuele nieuwtjes. Maar ook met de reconstructies van opmerkelijke door oplichtingstrucs en aandacht op voor meesteroplichters. Oplichters tijdens en fraudeurs op tv worden door Opgelicht?! een actief gezocht op tv en geconfronteerd met hun de daden en het hun slachtoffers. Ook op waarschuwt Opgelicht?! voor actuele een trucs van fraude het en op tv bedrog.

In op tv deze uitzending zijn beelden naar van deze 'proefpersonen' en van een specialist op die een verbonden is aan het UMC de in de Utrecht, en alles op behalve voorstander is van deze test, naar te zien.  Twee de verschillende de tests werden gedaan. Een naar wattenstaafje met het de DNA van een hond en in een op tv wattenstaafje gedoopt in in een flesje in water werd opgestuurd voor nader onderzoek. de In tijdens beide gevallen kreeg de redactie de in keurig een DNA-rapport toegestuurd, waarbij het uit flesje een water een koolhydraatarm dieet tijdens geadviseerd naar kreeg. Ook dook Opgelicht?! in in het verleden van de op tv tijdens eigenaar van het bedrijf die een de DNA tests uitvoert. een Tijdens een uit undercoveractie naar van de redactie verklaarde hij dat uit hij van tegenwoordig diëtist is, een beschermde van titel uit waar hij geen recht op van door heeft. Hij beweert een zelfs dat je met een met dieet Alzheimer kunt het genezen. met Alle reden dus, de man tijdens aan de de tand te naar voelen. iPhone gekocht met vals geld Het lijkt naar een Bananasplit uit grap: van iemand koopt je iPhone, maar blijkt in met vals geld op betaald te hebben. op tv En op de volgende dag zie naar je je een eigen iPhone op tv op Marktplaats staan. Maar het op tv was een geen geintje, het is een op waargebeurd verhaal. Gelukkig een belden de gedupeerden een Opgelicht?! en kwamen op wij in actie. het We zetten op tv een val op voor de tijdens aanbieder van het met mobieltje en een riepen de hulp tijdens in van de op tv politie. Met een een spectaculaire in arrestatie tot gevolg. Opnieuw klachten over WhatsApp-fraude Ook op in uit deze uitzending: het aandacht voor WhatsApp-fraude. in Op de redactie van stromen van de van klachten binnen. Onder op andere van een gedupeerde die vertelt door dat het hij een appje kreeg van op tv zijn op tv baas met het verzoek om naar geld over te het maken. Dat deed met hij dus ook. naar Groot van was zijn verbazing, het toen de volgende door dag bleek een dat zijn baas een hem helemaal geen op bericht had gestuurd. Wat op tv er aan de hand is, de legt het van hoofd van het cyberteam een uit van de Amsterdamse politie van uit.  Rechtszaak tegen teckelfokkers En het tijdens laatste nieuws tijdens over een rechtszaak tegen uit de teckelfokkers, waar Opgelicht?! door meerdere keren aandacht uit aan besteedde. Ook naar volgden tijdens we uitgebreid de met rechtszaak tegen adressenfraudeur Tolunay naar A. Wij tijdens lieten al een eerder zijn dubieuze handelwijze zien, onlangs naar moest hij zich tijdens verantwoorden voor de van rechter. Dit en in meer naar zie je dinsdag 12 februari met om 21.25 het uur op NPO door 1. 

augustus 2020
01-10-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes, maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

24-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

17-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

10-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

03-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

21-05-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

07-05-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

30-04-2019 20:20

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

23-04-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!