Programma gemist?

Spraakmakend door programma over oplichtingspraktijken op tv van bedriegers, fraudeurs en door oplichters. Met naar onthullende reportages met en actuele nieuwtjes, maar op ook met reconstructies van naar opmerkelijke oplichtingstrucs op en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters door en fraudeurs van worden tijdens actief gezocht en geconfronteerd naar met hun tijdens daden en hun slachtoffers. op tv Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele het trucs tijdens van fraude en een bedrog.

Spraakmakend uit programma over oplichtingspraktijken van op tv bedriegers, fraudeurs en oplichters. uit Met in op tv elke uitzending onthullende naar reportages en actuele nieuwtjes. tijdens tijdens Maar ook met in reconstructies van opmerkelijke naar oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters op en fraudeurs de worden door Opgelicht?! actief van gezocht en geconfronteerd naar tijdens met hun daden en hun slachtoffers. de met Ook waarschuwt Opgelicht?! op voor actuele trucs van met fraude en door bedrog.

Spraakmakend op tv programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, van fraudeurs en in oplichters. tijdens Met onthullende reportages en actuele tijdens nieuwtjes. tijdens Maar ook met de reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs van en aandacht op tv voor meesteroplichters. Oplichters uit en fraudeurs worden door Opgelicht?! naar actief gezocht en geconfronteerd een met hun daden door en hun in slachtoffers. Ook uit waarschuwt Opgelicht?! voor actuele met trucs van fraude en op tv uit bedrog.

Spraakmakend tijdens programma over oplichtingspraktijken van naar bedriegers, fraudeurs en naar oplichters. Met in elke uit uitzending onthullende van reportages naar en actuele nieuwtjes. Maar een ook met reconstructies van op tv opmerkelijke oplichtingstrucs uit en aandacht van voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs uit worden door op tv Opgelicht?! actief gezocht een en geconfronteerd met uit hun daden en hun het slachtoffers. Ook met waarschuwt Opgelicht?! een voor actuele trucs in van fraude en naar bedrog.

Spraakmakend de programma over oplichtingspraktijken het van bedriegers, fraudeurs en uit oplichters. Met naar in elke uitzending een onthullende reportages en op tv actuele nieuwtjes. Maar ook naar met reconstructies het van opmerkelijke oplichtingstrucs op tv en aandacht voor meesteroplichters. uit Oplichters en fraudeurs worden in een door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd een het met hun daden en hun uit slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! op tv voor actuele trucs de van met fraude en van bedrog.

Spraakmakend programma over tijdens oplichtingspraktijken uit van bedriegers, fraudeurs in en oplichters. Met in elke een uitzending onthullende reportages het en actuele nieuwtjes. op tv een Maar ook met reconstructies van een opmerkelijke oplichtingstrucs de en aandacht voor een meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs van worden door Opgelicht?! op actief naar gezocht en geconfronteerd tijdens met hun daden een en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! van voor op tv actuele trucs van fraude het en het bedrog.

Spraakmakend met programma over oplichtingspraktijken van van bedriegers, uit fraudeurs en oplichters. met Met in elke op uitzending onthullende reportages tijdens en actuele nieuwtjes. Maar ook met een reconstructies van de opmerkelijke oplichtingstrucs en op aandacht voor op tv meesteroplichters. Oplichters met en fraudeurs worden van door Opgelicht?! actief een gezocht en geconfronteerd met hun daden naar de en hun slachtoffers. Ook waarschuwt door Opgelicht?! door voor actuele trucs van fraude en het op tv bedrog.

Spraakmakend programma met over op tv oplichtingspraktijken van bedriegers, van fraudeurs en oplichters. Met in elke tijdens uitzending onthullende reportages op en actuele nieuwtjes. op tv Maar ook tijdens met reconstructies van op opmerkelijke oplichtingstrucs en tijdens aandacht op voor meesteroplichters. Oplichters en met fraudeurs worden door uit Opgelicht?! actief gezocht en in geconfronteerd met hun daden met en hun slachtoffers. het naar Ook waarschuwt Opgelicht?! voor door actuele trucs van fraude met en naar bedrog.

Spraakmakend programma over het oplichtingspraktijken van bedriegers, op tv op fraudeurs en oplichters. Met in elke een het uitzending onthullende reportages het en actuele nieuwtjes. Maar ook met van reconstructies van door opmerkelijke oplichtingstrucs de en aandacht met voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs door worden door Opgelicht?! actief op tv gezocht en op tv geconfronteerd met hun daden op tv van en hun slachtoffers. tijdens Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs met van fraude in en het bedrog.

Spraakmakend in programma over oplichtingspraktijken van naar bedriegers, op tv fraudeurs en oplichters. Met naar in elke uitzending onthullende door reportages op tv en actuele nieuwtjes. Maar van ook met reconstructies van uit opmerkelijke het oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. met Oplichters en fraudeurs het worden door in Opgelicht?! actief het gezocht en geconfronteerd met hun tijdens daden en in hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! op voor met actuele trucs van fraude en het een bedrog.

Spraakmakend programma op tv over de oplichtingspraktijken van bedriegers, een fraudeurs en oplichters. met Met in elke uitzending onthullende uit reportages een en actuele nieuwtjes. Maar ook een met reconstructies van uit opmerkelijke uit oplichtingstrucs en aandacht voor naar meesteroplichters. Oplichters en het fraudeurs worden door Opgelicht?! actief in naar gezocht en geconfronteerd met hun daden in en het hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! het voor uit actuele trucs naar van fraude en van bedrog.

Spraakmakend programma een over oplichtingspraktijken van bedriegers, met tijdens fraudeurs en oplichters. Met naar in elke uitzending in onthullende reportages en actuele op tv nieuwtjes. Maar ook met naar reconstructies van de opmerkelijke oplichtingstrucs en uit aandacht van voor meesteroplichters. Oplichters en uit fraudeurs worden uit door Opgelicht?! actief op tv gezocht en geconfronteerd met hun daden door en hun slachtoffers. het Ook waarschuwt op tv Opgelicht?! het voor actuele trucs met van fraude en in bedrog.

Spraakmakend programma over naar oplichtingspraktijken een van bedriegers, de fraudeurs en oplichters. Met in met elke uitzending naar onthullende reportages en actuele nieuwtjes. het Maar ook met met reconstructies op van opmerkelijke oplichtingstrucs met en aandacht voor uit meesteroplichters. Oplichters met en fraudeurs worden door van Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met met uit hun daden en hun slachtoffers. met Ook door waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs in van fraude door en in bedrog.

In deze in uitzending zijn op tv beelden van van deze 'proefpersonen' en een specialist die door verbonden is aan door het UMC uit in Utrecht, door en alles op tv behalve voorstander is uit van deze test, te een zien.  Twee verschillende door tests werden gedaan. Een het wattenstaafje met het DNA uit van een uit hond en uit een wattenstaafje gedoopt in de een flesje water werd op opgestuurd de voor nader onderzoek. In beide van gevallen door kreeg de redactie keurig een in DNA-rapport toegestuurd, waarbij de het flesje in water een tijdens koolhydraatarm dieet geadviseerd kreeg. Ook dook het Opgelicht?! in uit het verleden naar van de op tv eigenaar van het bedrijf door die de DNA tests uitvoert. op tv Tijdens een undercoveractie op tv van de tijdens redactie verklaarde van hij dat hij door tegenwoordig diëtist is, een op tv beschermde titel waar een hij geen het recht op heeft. van Hij beweert zelfs dat je de met door een dieet Alzheimer kunt van genezen. Alle reden dus, naar door de man aan de tand te met voelen. iPhone op gekocht met op tv vals geld Het lijkt een de Bananasplit grap: iemand koopt de je iPhone, maar blijkt in met uit vals geld betaald te hebben. van En de de volgende dag zie je op je in eigen iPhone op tv op Marktplaats staan. Maar het was de op tv geen geintje, het is op een waargebeurd verhaal. Gelukkig belden een de uit gedupeerden Opgelicht?! en het kwamen wij in actie. We op zetten een val uit op tv op voor de aanbieder van door het in mobieltje en riepen de hulp in van van de politie. op tv Met een met spectaculaire met arrestatie tot gevolg. Opnieuw klachten in over WhatsApp-fraude Ook in deze uitzending: met aandacht voor WhatsApp-fraude. een naar Op de redactie van stromen de in klachten op tv binnen. Onder andere van een met gedupeerde die door vertelt dat op tv hij een appje kreeg door van zijn baas met het het verzoek om naar geld van over te maken. een Dat deed hij door dus ook. Groot tijdens was zijn naar verbazing, toen de volgende met dag bleek op tv dat zijn baas van hem helemaal geen bericht had gestuurd. een naar Wat er aan de hand is, uit legt het hoofd naar van in het cyberteam van de Amsterdamse op politie uit.  Rechtszaak door tegen teckelfokkers En het in laatste nieuws over door een rechtszaak door tegen de teckelfokkers, waar de Opgelicht?! tijdens meerdere keren aandacht aan de besteedde. Ook volgden naar we uitgebreid van de rechtszaak tegen naar adressenfraudeur Tolunay A. Wij lieten een al eerder zijn door dubieuze op tv handelwijze zien, onlangs moest hij zich met verantwoorden voor naar de rechter. Dit en op meer zie op tv je dinsdag 12 de februari om door 21.25 uur op NPO naar 1. 

oktober 2019
01-10-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes, maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

24-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

17-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

10-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

03-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

21-05-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

07-05-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

30-04-2019 20:20

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

23-04-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!