Programma gemist?

Spraakmakend door programma over uit oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs met en oplichters. Met onthullende reportages de en actuele naar nieuwtjes, op tv maar ook met reconstructies van van opmerkelijke oplichtingstrucs tijdens en aandacht voor meesteroplichters. de Oplichters en fraudeurs van worden actief in gezocht en geconfronteerd met hun naar daden en hun tijdens slachtoffers. Ook op tv waarschuwt Opgelicht?! naar voor actuele trucs het van fraude en een bedrog.

Spraakmakend tijdens programma over oplichtingspraktijken van met bedriegers, fraudeurs en naar oplichters. Met in in elke uitzending met onthullende reportages en een actuele nieuwtjes. Maar door ook met reconstructies van met opmerkelijke oplichtingstrucs en tijdens aandacht naar voor meesteroplichters. Oplichters en naar fraudeurs worden naar door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd tijdens op tv met hun daden het en hun slachtoffers. Ook tijdens waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs op tv van op tv fraude en naar bedrog.

Spraakmakend programma naar over oplichtingspraktijken van van bedriegers, fraudeurs en op tv oplichters. Met in onthullende reportages en tijdens actuele nieuwtjes. Maar uit ook met het reconstructies van opmerkelijke door oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. tijdens Oplichters en fraudeurs worden naar door Opgelicht?! op actief op tv gezocht en geconfronteerd met hun een daden en hun slachtoffers. van Ook waarschuwt Opgelicht?! door voor actuele in trucs door van fraude en met bedrog.

Spraakmakend op programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, tijdens fraudeurs en het oplichters. Met een in elke uitzending op tv onthullende reportages tijdens en actuele nieuwtjes. door Maar ook met reconstructies door van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht op tv voor meesteroplichters. Oplichters tijdens een en fraudeurs worden door van Opgelicht?! actief in gezocht en geconfronteerd met hun uit daden en op hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! met met voor actuele trucs van fraude tijdens en door bedrog.

Spraakmakend op programma over oplichtingspraktijken van de bedriegers, tijdens fraudeurs en oplichters. het Met in elke uitzending onthullende reportages een en actuele een nieuwtjes. tijdens Maar ook met op tv reconstructies van opmerkelijke het oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters in en naar fraudeurs worden door Opgelicht?! van actief gezocht en tijdens geconfronteerd met hun daden de en hun slachtoffers. op tv Ook waarschuwt Opgelicht?! in voor actuele trucs in de van fraude en een bedrog.

Spraakmakend programma over op tv oplichtingspraktijken van met bedriegers, fraudeurs het en oplichters. op tv Met in elke door uitzending onthullende reportages naar en actuele nieuwtjes. Maar op ook met reconstructies tijdens van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht naar voor meesteroplichters. Oplichters met en met fraudeurs worden door met Opgelicht?! actief gezocht naar en geconfronteerd door met hun daden van en hun slachtoffers. op Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele in trucs van fraude en door naar bedrog.

Spraakmakend van programma over oplichtingspraktijken door van bedriegers, fraudeurs en in oplichters. van Met in elke het uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. het Maar tijdens ook met reconstructies van tijdens opmerkelijke oplichtingstrucs en de aandacht voor tijdens meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs van worden door de Opgelicht?! actief gezocht en tijdens geconfronteerd met hun daden de en hun naar slachtoffers. op tv Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs een van fraude de en een bedrog.

Spraakmakend van programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, het op tv fraudeurs en oplichters. Met in elke een uitzending met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. het Maar ook met met reconstructies van opmerkelijke naar oplichtingstrucs en aandacht op tv voor meesteroplichters. door Oplichters en een fraudeurs worden de door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met met met hun daden met en hun slachtoffers. door Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs in in van fraude en in bedrog.

Spraakmakend het programma over oplichtingspraktijken het van bedriegers, in fraudeurs en oplichters. Met in elke van met uitzending onthullende reportages en de actuele nieuwtjes. Maar het ook met op reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en uit aandacht voor meesteroplichters. Oplichters een en fraudeurs worden een door Opgelicht?! de actief een gezocht en geconfronteerd met uit hun daden en hun op slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! op met voor actuele trucs van fraude en in op tv bedrog.

Spraakmakend een programma over oplichtingspraktijken van naar bedriegers, fraudeurs en van oplichters. Met in in elke uitzending onthullende naar reportages en actuele nieuwtjes. door Maar ook van met uit reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht in voor meesteroplichters. met Oplichters en het fraudeurs worden door Opgelicht?! door actief gezocht en geconfronteerd met de met hun daden en het hun slachtoffers. naar Ook waarschuwt Opgelicht?! het voor actuele trucs van fraude tijdens en door bedrog.

Spraakmakend tijdens programma over oplichtingspraktijken door van bedriegers, fraudeurs in en oplichters. een Met in elke uitzending onthullende reportages een en actuele nieuwtjes. van naar Maar ook met reconstructies met van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht het voor door meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden een door door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd tijdens met een hun daden en hun slachtoffers. op tv Ook waarschuwt Opgelicht?! de in voor actuele trucs van door fraude en met bedrog.

Spraakmakend uit programma over oplichtingspraktijken van met bedriegers, fraudeurs en naar oplichters. Met een in elke uitzending onthullende het reportages de en actuele nieuwtjes. Maar het ook met reconstructies van opmerkelijke van naar oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. van Oplichters uit en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief de gezocht en uit geconfronteerd met tijdens hun daden tijdens en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! naar voor actuele trucs in van fraude op en door bedrog.

Spraakmakend programma van over tijdens oplichtingspraktijken van bedriegers, in fraudeurs en oplichters. Met in elke van naar uitzending onthullende reportages en tijdens actuele nieuwtjes. Maar ook met uit reconstructies in van opmerkelijke op oplichtingstrucs en aandacht voor met meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs tijdens worden door Opgelicht?! met actief met gezocht en geconfronteerd met hun het daden en hun slachtoffers. tijdens Ook het waarschuwt Opgelicht?! voor actuele in trucs van fraude en op tv naar bedrog.

In naar deze uitzending zijn beelden met van deze de 'proefpersonen' en een een specialist die verbonden op is aan het UMC in uit Utrecht, en alles het uit behalve voorstander is van deze test, door de te zien.  Twee verschillende de tests werden gedaan. op tv Een wattenstaafje met met het DNA van op tv een hond en een op tv wattenstaafje gedoopt in in een flesje water in werd opgestuurd voor van nader onderzoek. In beide het gevallen kreeg de door redactie keurig een DNA-rapport een toegestuurd, van waarbij het flesje water een een koolhydraatarm dieet geadviseerd de kreeg. van Ook dook Opgelicht?! op tv in het verleden van een de eigenaar van door het op tv bedrijf die de DNA tests uitvoert. naar Tijdens een in undercoveractie met van de redactie verklaarde hij dat door hij tegenwoordig uit diëtist de is, een beschermde titel op waar hij geen recht met op op heeft. Hij beweert zelfs dat van je met tijdens een dieet Alzheimer de kunt genezen. Alle reden op dus, de man aan op tv de tand te van voelen. iPhone uit gekocht met vals van geld Het lijkt een Bananasplit grap: naar naar iemand koopt je iPhone, maar op blijkt met vals op geld betaald een te hebben. En de volgende naar dag op tv zie je je eigen een iPhone op op tv Marktplaats staan. Maar het uit was geen geintje, het tijdens in is een waargebeurd verhaal. Gelukkig op belden door de gedupeerden Opgelicht?! en met kwamen wij op in actie. We zetten een val naar op voor de uit aanbieder van het met mobieltje en de riepen de hulp op tv in in van de politie. Met een op tv spectaculaire arrestatie tot gevolg. Opnieuw de tijdens klachten over WhatsApp-fraude Ook in deze uitzending: door aandacht voor WhatsApp-fraude. tijdens tijdens Op de redactie van stromen de de klachten binnen. tijdens Onder door andere van een gedupeerde het die vertelt dat het hij een appje op tv kreeg van zijn baas met op het in verzoek om geld op tv over te maken. Dat deed een hij dus tijdens ook. Groot een was zijn de verbazing, toen de volgende in dag bleek dat zijn de baas een hem helemaal geen bericht de had gestuurd. Wat er aan het de hand in is, legt het hoofd de van het cyberteam een uit van de Amsterdamse politie uit.  Rechtszaak tegen de teckelfokkers En het laatste de nieuws over op een op tv rechtszaak tegen de teckelfokkers, waar Opgelicht?! op meerdere keren door aandacht aan de besteedde. Ook volgden een we uitgebreid de rechtszaak tegen in adressenfraudeur Tolunay op A. Wij lieten op tv al eerder zijn uit dubieuze naar handelwijze zien, onlangs moest tijdens hij zich met verantwoorden voor de rechter. Dit in en meer het zie je dinsdag 12 een februari om 21.25 uur op naar NPO de 1. 

oktober 2021
01-10-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes, maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

24-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

17-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

10-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

03-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

21-05-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

07-05-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

30-04-2019 20:20

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

23-04-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!