Programma gemist?

Spraakmakend programma met over oplichtingspraktijken van van bedriegers, fraudeurs van en oplichters. Met het in elke op uitzending onthullende reportages en actuele naar nieuwtjes. Maar het ook met reconstructies een van opmerkelijke met oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. van Oplichters en fraudeurs door worden door door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd van met hun in daden uit en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! het voor actuele tijdens trucs van fraude naar en de bedrog.

Spraakmakend programma over naar oplichtingspraktijken naar van bedriegers, fraudeurs met en oplichters. Met in op elke uitzending onthullende reportages op het en actuele nieuwtjes. Maar ook met uit van reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht door voor het meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs op tv worden door naar Opgelicht?! actief met gezocht en geconfronteerd met hun van daden een en hun slachtoffers. Ook op tv waarschuwt Opgelicht?! voor actuele van trucs van fraude uit en op bedrog.

Spraakmakend programma door over op oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. van Met de in elke uitzending met onthullende reportages met en actuele nieuwtjes. Maar ook met met reconstructies van op tv opmerkelijke op tv oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters in op en fraudeurs worden door Opgelicht?! in actief gezocht en geconfronteerd naar met hun daden op tv en hun van slachtoffers. Ook waarschuwt van Opgelicht?! voor actuele trucs op tijdens van fraude en door bedrog.

Spraakmakend door programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, de fraudeurs het en oplichters. een Met in elke uitzending onthullende uit reportages en actuele nieuwtjes. door Maar ook met naar tijdens reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht de voor meesteroplichters. op tv Oplichters en fraudeurs worden met door Opgelicht?! actief op tv gezocht op tv en geconfronteerd met tijdens hun daden en hun door slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! uit voor actuele naar trucs van tijdens fraude en op bedrog.

Spraakmakend in programma over oplichtingspraktijken van een bedriegers, fraudeurs uit en oplichters. Met in uit elke uitzending onthullende met reportages en actuele met nieuwtjes. Maar ook met door reconstructies van naar opmerkelijke oplichtingstrucs en tijdens aandacht voor meesteroplichters. Oplichters uit en fraudeurs worden uit door Opgelicht?! actief op tv gezocht en geconfronteerd met met met hun daden en hun slachtoffers. tijdens Ook waarschuwt Opgelicht?! de de voor actuele trucs van uit fraude en in bedrog.

Spraakmakend programma het over oplichtingspraktijken het van bedriegers, in fraudeurs en oplichters. Met in elke in uitzending het onthullende reportages en actuele door nieuwtjes. Maar door ook met reconstructies van de opmerkelijke oplichtingstrucs in en aandacht naar voor meesteroplichters. Oplichters op en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief een gezocht en met geconfronteerd met de hun daden en hun tijdens slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! tijdens op voor actuele trucs van fraude met en een bedrog.

Spraakmakend programma over door uit oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. het Met op in elke uitzending onthullende reportages op en actuele nieuwtjes. het Maar een ook met op tv reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht door voor meesteroplichters. door Oplichters en het fraudeurs worden door Opgelicht?! actief op tv gezocht en tijdens geconfronteerd op met hun daden en hun tijdens slachtoffers. Ook uit waarschuwt Opgelicht?! voor een actuele trucs van fraude en uit van bedrog.

Spraakmakend een programma over oplichtingspraktijken uit van bedriegers, naar fraudeurs en oplichters. Met in de elke uitzending tijdens onthullende reportages de en actuele nieuwtjes. Maar door ook met reconstructies van opmerkelijke naar oplichtingstrucs uit en aandacht voor van meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden op in door Opgelicht?! actief gezocht en een geconfronteerd met met hun daden en hun slachtoffers. tijdens Ook waarschuwt Opgelicht?! op voor actuele het trucs van van fraude en de bedrog.

In deze uitzending een zijn beelden van het deze 'proefpersonen' en in het een specialist die verbonden is aan van het UMC op in Utrecht, naar en alles behalve voorstander is tijdens van deze test, een uit te zien.  Twee verschillende tests werden een gedaan. Een wattenstaafje met met het DNA van tijdens een in hond en van een wattenstaafje gedoopt uit in een flesje naar water werd opgestuurd van voor nader onderzoek. In beide de gevallen kreeg uit de redactie keurig een DNA-rapport door toegestuurd, waarbij het door flesje water op tv een koolhydraatarm dieet in geadviseerd kreeg. uit Ook dook Opgelicht?! in het op tv verleden van het de eigenaar van het de bedrijf die naar de DNA tests uitvoert. uit Tijdens een uit undercoveractie van van de redactie verklaarde hij met dat hij tegenwoordig tijdens diëtist is, van een beschermde titel waar van hij geen een recht op heeft. Hij beweert met zelfs dat door je met het een dieet van Alzheimer kunt genezen. in Alle reden dus, de het man aan de tand op tv te voelen. iPhone gekocht met tijdens vals geld Het uit lijkt een Bananasplit grap: van op tv iemand koopt je met iPhone, maar blijkt naar met vals geld betaald tijdens te hebben. En in de volgende een dag zie je je eigen van iPhone op Marktplaats staan. door Maar het op was tijdens geen geintje, het is een in waargebeurd verhaal. het Gelukkig belden de gedupeerden Opgelicht?! op tv en op tv kwamen wij in in actie. We zetten een door val op voor de het aanbieder de van het een mobieltje en riepen op tv de hulp in de van de politie. Met een spectaculaire tijdens arrestatie uit tot gevolg. Opnieuw door klachten over WhatsApp-fraude Ook in deze met uitzending: aandacht het voor WhatsApp-fraude. Op de tijdens redactie uit van stromen de het klachten binnen. Onder andere van een de gedupeerde die vertelt uit tijdens dat hij een appje kreeg op tv van op tv zijn baas met het in verzoek om geld over te door maken. Dat deed uit in hij dus ook. Groot uit was zijn verbazing, van toen de volgende dag de bleek met dat zijn baas hem tijdens helemaal geen bericht had door gestuurd. Wat er van aan de tijdens hand is, legt het hoofd op tv van het in cyberteam van de Amsterdamse met op politie uit.  Rechtszaak tegen teckelfokkers En het laatste van nieuws op tv over een rechtszaak tegen tijdens de teckelfokkers, waar Opgelicht?! tijdens meerdere het keren aandacht aan besteedde. een Ook volgden we naar uitgebreid de het rechtszaak tegen adressenfraudeur Tolunay A. van Wij lieten al in het eerder zijn dubieuze handelwijze zien, onlangs het moest hij door zich verantwoorden de voor de rechter. Dit en een meer zie met je dinsdag 12 februari met om 21.25 uur op een NPO naar 1. 

Vanavond op tv in Opgelicht?!: De World Travel Academy door biedt jonge vrouwen op tv die stewardess willen door worden een van peperdure een cursus aan, alleen op blijkt na onderzoek van Opgelicht?! de dat deze niet de erkend wordt door naar luchtvaartmaatschappijen. door Opgelicht?! ging undercover van om te kijken of in en hoe jonge meiden de met het halve waarheden en hele leugens naar naar in de val worden gelokt. Ook in in deze uitzending: als met je het je auto in verkoopt via 'bestedealvooruwauto.nl' wordt deze aangeboden in aan met tenminste 750 bedrijven. Althans, in dat tijdens zeggen de eigenaren van op de website. tijdens Maar in de praktijk komen die een auto's de maar bij twee uit bedrijven terecht, de en die zijn heel toevallig op eigendom op tv van de eigenaren van... bestedealvooruwauto.nl. door Ook duiken met er gebreken op aan een je een auto en keldert op de prijs! Opgelicht?! legt de werkwijze op tv van de in twee met ambitieuze jonge eigenaren bloot. Zo kwamen van we terecht in de het een wereld van naar onterechte annuleringskosten, verzonnen schades een en regelrechte in bedreiging. - Malafide schoorsteenvegers Vijf door december nadert, een mooi door moment om nog even in je door schoorsteen te laten vegen. van Helemaal als je je realiseert met dat er van in op tv Nederland zes schoorsteenbranden per dag plaatsvinden. op Maar kijk uit op wie op je je dak met op stuurt! Malafide door schoorsteenvegers rekenen woekertarieven en leveren in vaak nog slecht de tijdens werk ook.

'Snel ontruimd' ontruimt op huizen en dumpt een het spullen langs de weg Het bedrijf een 'Snel tijdens ontruimd' ontruimt huizen, schuren en door bergingen. de Vaak gaat het om spullen tijdens van overledenen, en die een zullen een ofwel een mooi tweede tijdens leven krijgen uit via de uit kringloop, ofwel afgevoerd de worden naar een milieustraat. in Althans dat zegt in de eigenaar van het bedrijf. de Maar hoe een ontluisterend is het soms de op tv werkelijkheid? De spullen worden gedumpt door langs de weg of in in een door weiland, en de tijdens eigenaars van tijdens de inboedel kunnen vervolgens met een tijdens boete van de gemeente de tegemoet zien. Opgelicht?! in heeft in de loop der in jaren een door hoop spullen vergaard en de die moeten nodig in opgeruimd worden. We een bellen 'Snel ontruimd'. Valse in webshops rondom de tijdens een feestdagen: hoe herken je ze? Sinterklaas het en op tv Kerst staan voor de deur en de met dat is een goudmijn de voor malafide webshops, door waar mensen spullen bestellen en uit betalen, op maar niets tijdens geleverd krijgen. Sommige van deze shops met worden speciaal voor uit de feestdagen opgericht. in Er gaan miljoenen naar in de om, het kost de Nederlandse met slachtoffers van gemiddeld 200 op tv euro per jaar, in deze flessentrekkerij! Wat doe je eraan? uit Hoe op tv herken je een naar valse webshop? het Opgelicht onderzoekt. Machiel D. veroordeeld wegens het belasting- en door faillissementsfraude Malafide bouwondernemer Machiel D. werd uit onlangs tijdens veroordeeld wegens tijdens belasting- en faillissementsfraude, op mede dankzij berichtgeving van Opgelicht?!. de Daarbij werd hem een naar bestuursverbod met opgelegd. Het op tv is pas de een derde keer dat zo'n straf wordt naar uitgesproken op tv in Nederland, helaas tijdens zijn D.'s slachtoffers er niet een van door onder de tijdens indruk.Verder: politie haalt met nephelpdesk uit de lucht, en naar rechter eist forse een straf tegen in oude bekende van op opgelicht?! Remco M.Dit en meer in uit zie je dinsdag op 27 november om 21.25 uur een in van Opgelicht?! op NPO door 1.

Autosleutels zijn zonder op tv probleem te uit kopiëren Dat het stelen van van een auto het kinderlijk eenvoudig blijkt, lieten naar we het al eerder zien. tijdens Maar oplichters gebruiken meer het trucs. naar Naar aanleiding van diverse klachten over op het bij tijdens laten door maken van autosleutels, door besloot Opgelicht?! zelf de proef het op het de som te tijdens nemen. En wat blijkt: autosleutels zijn op in zonder probleem te kopiëren, zonder van dat je tijdens je hoeft te legitimeren. van Je hoeft uit niet eens aan in te tonen met dat de auto op tv waarvan je een sleutel laat met bijmaken van jou op is. Voor van de eigenaars van uit zogenaamde keyless de auto's is er ook uit slechts nieuws: het dergelijke auto's zijn makkelijk een te openen voor een van wildvreemde. Alledaagse voorwerpen verbinden naar met internet: wat zijn de de gevaren? Het de Internet met of Things neemt een door steeds grotere op tv plaats in in door ons leven. Het wil zeggen dat tijdens alledaagse voorwerpen als naar televisies, uit koelkasten en thermostaten met het met internet verbonden zijn door en gegevens uit kunnen uitwisselen. Cyberexpert op Stan Hegt laat zien de wat de gevaren het zijn en geeft de tips om door je veiligheid naar op internet te een vergroten. Man achter adressa in binnenkort voor de van rechter In een undercoveractie laten op tv we zien dat Tolunay van op tv A. ? aan wie we met al eerder aandacht hebben een besteed ? de zich inmiddels bezighield met op tv het de helpen van een zogenaamde op tv 'urgentieverklaring' aan mensen het die een woning zoeken. op Kort na onze op tv actie een werd hij gearresteerd en een momenteel loopt naar er een onderzoek tegen met hem. in Het openbaar ministerie verwacht dat de tijdens zaak het begin 2019 van voor de rechter inhoudelijk behandeld naar wordt.Dit en van meer zie je dinsdag tijdens 13 november om door 21.25 uur op NPO in door 1.

mei 2019
21-05-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

07-05-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

30-04-2019 20:20

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

23-04-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

04-12-2018 21:30

Opgelicht?!: peperdure cursus stewardessen

Opgelicht - Opgelicht?!: peperdure cursus stewardessen

Vanavond in Opgelicht?!: De World Travel Academy biedt jonge vrouwen die stewardess willen worden een peperdure cursus aan, alleen blijkt na onderzoek van Opgelicht?! dat deze niet erkend wordt door luchtvaartmaatschappijen. Opgelicht?! gi...

27-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

'Snel ontruimd' ontruimt huizen en dumpt spullen langs de weg Het bedrijf 'Snel ontruimd' ontruimt huizen, schuren en bergingen. Vaak gaat het om spullen van overledenen, en die zullen ofwel een mooi tweede leven krijgen via de kringloop, ...

20-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

13-11-2018 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Autosleutels zijn zonder probleem te kopiëren Dat het stelen van een auto kinderlijk eenvoudig blijkt, lieten we al eerder zien. Maar oplichters gebruiken meer trucs. Naar aanleiding van diverse klachten over het bij laten maken van autosl...

25-09-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 209
  • Laatste uitzending op 21-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord