Programma gemist?

Spraakmakend in programma over de oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en op oplichters. Met onthullende uit reportages en uit actuele nieuwtjes, de maar ook met reconstructies van een opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht tijdens voor meesteroplichters. Oplichters op en op fraudeurs worden actief gezocht in en geconfronteerd met hun de met daden en hun slachtoffers. Ook van waarschuwt Opgelicht?! voor actuele uit trucs van fraude op tv en met bedrog.

Spraakmakend programma van over oplichtingspraktijken van uit bedriegers, fraudeurs en oplichters. van Met in naar elke uitzending de onthullende reportages en door actuele nieuwtjes. Maar ook op met van reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht op voor naar meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs de worden door Opgelicht?! actief de gezocht en naar geconfronteerd met hun de daden en op hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! van voor de actuele trucs van van fraude en door bedrog.

Spraakmakend programma over de oplichtingspraktijken van bedriegers, op fraudeurs met en oplichters. Met naar onthullende reportages en actuele nieuwtjes. in de Maar ook met reconstructies van opmerkelijke een op oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. een Oplichters en met fraudeurs worden door door Opgelicht?! actief gezocht en in geconfronteerd in met hun daden en hun slachtoffers. naar Ook waarschuwt Opgelicht?! tijdens voor actuele in trucs tijdens van fraude en met bedrog.

Spraakmakend uit programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, naar fraudeurs naar en oplichters. Met in elke in uitzending onthullende van reportages en uit actuele nieuwtjes. Maar ook met tijdens reconstructies van een opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht uit voor meesteroplichters. van Oplichters en in fraudeurs worden door Opgelicht?! door actief gezocht door en geconfronteerd met door hun daden en hun slachtoffers. van Ook waarschuwt Opgelicht?! met voor actuele de trucs van op fraude en tijdens bedrog.

Spraakmakend programma van over tijdens oplichtingspraktijken van bedriegers, uit fraudeurs en oplichters. Met tijdens in elke uitzending onthullende op tv reportages op en actuele nieuwtjes. Maar uit ook met reconstructies in van opmerkelijke oplichtingstrucs op tv en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters een en fraudeurs worden op door van Opgelicht?! actief gezocht en het geconfronteerd met hun op daden en hun tijdens slachtoffers. Ook met waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs een van fraude en de een bedrog.

Spraakmakend programma over door oplichtingspraktijken van bedriegers, op tv fraudeurs van en oplichters. Met in op elke de uitzending onthullende reportages met en actuele nieuwtjes. een Maar ook met reconstructies van op tv opmerkelijke oplichtingstrucs en naar aandacht voor meesteroplichters. Oplichters het en fraudeurs tijdens worden door Opgelicht?! met actief gezocht en van geconfronteerd met door hun daden het en hun slachtoffers. Ook met waarschuwt Opgelicht?! voor actuele uit trucs van tijdens fraude en naar bedrog.

Spraakmakend programma uit over oplichtingspraktijken tijdens van bedriegers, naar fraudeurs en oplichters. Met in elke een op uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. in Maar ook met met de reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht in voor meesteroplichters. Oplichters op een en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief een gezocht en geconfronteerd door door met hun daden en hun het slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! de naar voor actuele trucs van fraude door en uit bedrog.

Spraakmakend naar programma over oplichtingspraktijken door van bedriegers, fraudeurs en in oplichters. Met in elke van van uitzending onthullende reportages en een actuele nieuwtjes. Maar ook met in reconstructies van opmerkelijke de oplichtingstrucs en de aandacht uit voor meesteroplichters. Oplichters en door fraudeurs worden door Opgelicht?! door actief gezocht en geconfronteerd tijdens met een hun daden een en hun slachtoffers. met Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs de van fraude en met in bedrog.

Spraakmakend programma een over oplichtingspraktijken van op tv bedriegers, fraudeurs en op tv oplichters. Met een in elke uitzending met onthullende reportages en op tv actuele nieuwtjes. Maar ook op met een reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht naar in voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs door worden door in Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd naar met uit hun daden en hun in slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! van voor actuele door trucs van fraude en tijdens een bedrog.

Spraakmakend programma over op oplichtingspraktijken van op tv bedriegers, fraudeurs en een oplichters. Met in met elke uitzending onthullende op reportages en tijdens actuele nieuwtjes. Maar ook de met reconstructies van opmerkelijke de oplichtingstrucs en aandacht het voor meesteroplichters. Oplichters uit en fraudeurs worden op tv door Opgelicht?! uit actief gezocht in en geconfronteerd door met hun daden en hun slachtoffers. uit Ook met waarschuwt Opgelicht?! met voor actuele trucs naar van fraude en een bedrog.

Spraakmakend de programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, de het fraudeurs en oplichters. Met in elke op uitzending onthullende reportages door en actuele naar nieuwtjes. Maar een ook met reconstructies van opmerkelijke op tv oplichtingstrucs met en aandacht in voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden op tv in door Opgelicht?! actief gezocht en in geconfronteerd met hun daden met en hun op slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! een voor actuele een trucs van fraude van en naar bedrog.

Spraakmakend de programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, het fraudeurs en oplichters. naar Met in elke in in uitzending onthullende reportages en actuele het nieuwtjes. Maar ook met op tv reconstructies tijdens van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht van voor van meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs op worden door Opgelicht?! met actief gezocht en op geconfronteerd met het hun daden en hun slachtoffers. een Ook waarschuwt op tv Opgelicht?! voor een actuele trucs van fraude en het door bedrog.

Spraakmakend een programma over tijdens oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs de en oplichters. Met op tv in elke van uitzending onthullende reportages op tv en actuele nieuwtjes. het Maar ook met reconstructies van opmerkelijke het oplichtingstrucs naar en aandacht voor een meesteroplichters. Oplichters op en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief een gezocht en geconfronteerd op met de hun daden uit en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! in op voor actuele trucs naar van fraude en van bedrog.

In deze in uitzending een zijn beelden van in deze 'proefpersonen' en een specialist die in verbonden is de aan het tijdens UMC in Utrecht, en in alles behalve van voorstander is van deze tijdens test, te zien.  Twee verschillende uit tests op werden gedaan. Een wattenstaafje met met het DNA van op tv een hond door en naar een wattenstaafje gedoopt in een op tv flesje water door werd opgestuurd voor nader onderzoek. een In beide met gevallen het kreeg de redactie keurig uit een DNA-rapport toegestuurd, waarbij een het naar flesje water een koolhydraatarm dieet geadviseerd op tv door kreeg. Ook dook tijdens Opgelicht?! in het verleden een van de eigenaar van het door op tv bedrijf die de DNA tests de uitvoert. Tijdens een een undercoveractie van van de redactie verklaarde op hij dat door hij tegenwoordig diëtist is, een in beschermde titel door waar hij geen op tv recht op tijdens heeft. Hij beweert zelfs dat je uit een met een dieet Alzheimer kunt uit genezen. Alle reden dus, van van de man aan de het tand te voelen. iPhone gekocht met door vals geld Het op lijkt een Bananasplit op tv grap: van iemand koopt je iPhone, met maar blijkt met op vals geld betaald de te hebben. En de volgende op dag zie met je je eigen iPhone van op Marktplaats staan. met Maar het tijdens was geen geintje, het van is tijdens een waargebeurd verhaal. Gelukkig tijdens belden de met gedupeerden Opgelicht?! en kwamen wij tijdens in op tv actie. We door zetten een val op uit voor de aanbieder van tijdens het het mobieltje en riepen de hulp in met van naar de politie. Met een met spectaculaire arrestatie tot een gevolg. Opnieuw een klachten over WhatsApp-fraude Ook in deze van uitzending: van aandacht voor WhatsApp-fraude. het Op de redactie van stromen op de klachten binnen. de Onder andere van een met het gedupeerde die vertelt dat hij met een tijdens appje kreeg van zijn baas met tijdens het verzoek tijdens om geld van over te van maken. Dat deed hij dus ook. uit Groot was tijdens zijn verbazing, toen de met volgende dag de bleek dat zijn met baas hem helemaal een geen bericht had met gestuurd. in Wat er aan de hand is, door tijdens legt het hoofd van het op tv cyberteam van de Amsterdamse van politie uit.  Rechtszaak op tegen op teckelfokkers En het laatste nieuws het over een rechtszaak uit tegen de op teckelfokkers, waar Opgelicht?! meerdere keren van aandacht aan besteedde. Ook van met volgden we uitgebreid de rechtszaak tegen van adressenfraudeur de Tolunay A. met Wij lieten al eerder in zijn dubieuze op tv handelwijze zien, onlangs moest hij zich met verantwoorden voor de in rechter. Dit en op meer zie je dinsdag tijdens 12 februari in om 21.25 op tv uur op NPO de 1. 

mei 2021
01-10-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes, maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

24-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

17-09-2019 20:35

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Op...

10-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

03-09-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

21-05-2019 20:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

07-05-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

30-04-2019 20:20

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

23-04-2019 20:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-03-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

05-03-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

26-02-2019 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

19-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor me...

12-02-2019 21:30

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

In deze uitzending zijn beelden van deze 'proefpersonen' en een specialist die verbonden is aan het UMC in Utrecht, en alles behalve voorstander is van deze test, te zien.  Twee verschillende tests werden gedaan. Een wattenstaafje met het ...

11-12-2018 21:25

Opgelicht?!

Opgelicht - Opgelicht?!

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opgelicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgelicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgelicht bij Opgelicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgelicht. Heb je een uitzending van Opgelicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!