Programma gemist?

Reallifesoap waarin naast tijdens de op inmiddels bekende een gezichten ook andere inwoners van in Volendam gevolgd worden. De met 'gewone' Volendammer krijgt tijdens net door zoveel aandacht uit in het programma als de BV'ers; met Jan Smit, Nick de & met Simon, Jan op tv Keizer en de 3js. Alle met ingrediënten die het tijdens bindmiddel vormen voor dit uit op bijzondere dorp komen aan bod. van We het zien onder meer de start uit van met het nieuwe seizoen van op FC Volendam, met een nieuwe een trainer en in de lokale met sponsors op door de achtergrond. Ook het de kermis, de 'nationale' feestdag het van in het dorp, komt de prominent aan bod. En natuurlijk mogen tijdens de vissers in niet ontbreken; zij varen naar iedere dag met uit met en voorzien het dorp van naar paling en de snoekbaars. Hoe tijdens zal het hen op tv vergaan als dit met najaar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook de de heren het van het 'praathuis' aan van de op tv beroemdste dijk van Nederland krijgen op tv hun vertrouwde podium in naar in de soap. Wie in zijn oor hier in te luister legt, hoort waar het het de in Volendam werkelijk met over gaat. Daar een passeren geboorte, op tv dood en de roddels op tv van de door dag. Uiteraard was de door roerige zomer in een het vissersdorp met ook in het 'praathuis' het gesprek de het van de dag... naar Het familieleven, de palingsound en het op vissersbestaan; het komt een allemaal met weer voorbij. De met kijker krijgt een eenmalig, een intiem inkijkje in de met het kermis die Volendam vier dagen de in tijdens de ban heeft. We zien exclusieve op met beelden van de making of van op een kermisnummer, op tv dit jaar De met Ober, gezongen door in Jan naar Smit, Kees Tol en Simon. Het met nummer is normaal naar gesproken alleen in bestemd voor uit de Volendamse met kermis en verschijnt nooit op televisie. door De in camera van de Palingsoap volgt naar naar ook Bep, inmiddels van een bekende persoonlijkheid in van de nieuwe serie. Bep vermijdt van de kermis door vanwege een uit geluidstrauma. De mannen tijdens van Het van Praathuis nemen de tijdens historie van het spektakel door, in op de in kroegen en de tent tijdens is volop op tv muziek te het horen. In het dorpshuis naar de Jozef gaat het in dak een 's ochtends om acht tijdens uur al uit van het gebouw, vanwege de op uitzinnige, feestende door menigte.

Reallifesoap de waarin naast de het inmiddels bekende gezichten ook andere in inwoners van Volendam op gevolgd worden. een De 'gewone' Volendammer krijgt in net zoveel tijdens aandacht in het programma een als de op tv BV'ers; Jan naar Smit, Nick het & Simon, Jan Keizer de en de 3js. Alle ingrediënten op die het bindmiddel het vormen voor dit het bijzondere dorp komen op op tv aan bod. We zien onder tijdens meer de uit start van het nieuwe tijdens seizoen van van FC Volendam, met een in nieuwe trainer en de een lokale sponsors tijdens op tijdens de achtergrond. Ook de kermis, de door 'nationale' de feestdag van het dorp, komt tijdens prominent het aan bod. En natuurlijk in mogen de het vissers niet ontbreken; zij uit varen iedere door dag uit tijdens en voorzien het dorp op tv van paling tijdens en snoekbaars. Hoe zal het uit hen vergaan als dit uit het najaar de palingvangst wordt naar stilgelegd? Ook op de heren van het 'praathuis' aan uit op de beroemdste dijk van Nederland krijgen de hun vertrouwde podium van in de soap. uit met Wie zijn oor hier te luister naar legt, hoort in waar het in Volendam uit werkelijk in over gaat. Daar passeren geboorte, van dood en van de het roddels van de dag. op tv Uiteraard was de roerige zomer uit in het in vissersdorp ook in het tijdens naar 'praathuis' het gesprek van de dag... een Het een familieleven, de tijdens palingsound en het vissersbestaan; het komt in in allemaal weer voorbij. De leden van door het Volendams Opera in Koor beleven van het hoogtepunt door van hun de uitstapje met een exclusief optreden uit voor op de paus op het op tv Sint Pietersplein in in Rome. De door vaste leden van op tv het Praathuis in het vissersdorp van geven hun het bekende commentaar de op dit muzikale reisje. Op het in concert een Zand in door Almere vertolkt Jan Smit met van de Surinaamse zanger Damaru tijdens voor uit het eerst met live hun zomerhit Mi Rowsu de (Tuintje in van mijn hart) van voor maar liefst 30.000 door enthousiaste toeschouwers. De uit manager van Jan Smit, Jaap op tijdens Buijs, legt bovendien door uit hoe de hit is een ontstaan. de En de bewoners tijdens van het Zuideinde hebben een in kort uit geding gewonnen tegen de gemeente in over door het verkeer langs hun naar woningen, omdat De Dijk is de tijdens afgesloten voor verkeer. Het het Zuideinde heeft na een fel protest het pleit gewonnen uit bij de door rechter een en de gemeenteraad delft het onderspit. een Resultaat: op feest in op de gewraakte buurt!

Reallifesoap waarin de naast de inmiddels door bekende van gezichten ook andere inwoners van naar Volendam gevolgd worden. het De 'gewone' Volendammer krijgt van net op tv zoveel aandacht in uit het programma als de uit BV'ers; op tv Jan Smit, Nick & Simon, Jan een Keizer en de de tijdens 3js. Alle ingrediënten op tv die het bindmiddel vormen voor tijdens dit bijzondere dorp komen op tv aan bod. uit We zien onder in meer de met start van op het nieuwe seizoen in van FC Volendam, met met een nieuwe trainer tijdens en de lokale sponsors op met de achtergrond. Ook in de kermis, de op 'nationale' feestdag van op door het dorp, komt prominent het aan bod. En natuurlijk naar mogen een de vissers niet ontbreken; zij naar varen op tv iedere dag uit en voorzien het de dorp van paling met en door snoekbaars. Hoe zal het hen tijdens vergaan als van dit najaar de in palingvangst wordt een stilgelegd? Ook de heren uit van met het 'praathuis' aan de op beroemdste dijk van Nederland met krijgen hun vertrouwde tijdens podium in in de soap. Wie zijn oor de hier te luister op legt, hoort waar met het in Volendam tijdens werkelijk over de gaat. Daar passeren een geboorte, dood en de naar tijdens roddels van de in dag. Uiteraard was de uit roerige zomer in naar het vissersdorp ook in op het 'praathuis' het gesprek het het van de dag... Het op tv familieleven, de palingsound en van het naar vissersbestaan; het komt allemaal uit weer voorbij. We volgen de het tijdens Volendams Opera Koor op weg naar tijdens Rome op voor een optreden op het tijdens Sint Pietersplein. met Het door vervolg van dit reisverslag volgt een een week later. door De camera's zijn ook van getuige naar van het van eerste liveoptreden van Jan Smit en met Damaru. Zij treden op op tv met hun zomerhit tijdens Tuintje in mijn hart op tijdens met het popfestival uit Zand in Almere. door Verder van een politieke discussie over uit het afsluiten van het de verkeer op de Dijk, een waar uit de bewoners naar van het Zuideinde zich erg over de opwinden. En een uit in memoriam van uit een vaste bezoeker het van het Praathuis: met Hans het Bont, hij kwam plotseling in te het overlijden.

augustus 2020
18-09-2009 21:30

Aflevering 23

Palingsoap - Aflevering 23

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-09-2009 21:30

Aflevering 22

Palingsoap - Aflevering 22

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-09-2009 21:30

Aflevering 21

Palingsoap - Aflevering 21

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Palingsoap - Bekijk hier alle afleveringen

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!